CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

SC Johnson - Spune "Adio" insectelor si "Bun venit" premiilor!

SC Johnson promotie pentru comercianti

Premii garantate: televizor LCD Panasonic 82 cm (pentru 42.000 puncte); sistem de navigatie Panasonic (20.000 puncte); camera video digitala Panasonic (9.000 puncte); radiocasetofon cu CD Panasonic (4.000 puncte); tricou SC Johnson (1.000 puncte).

Cumpara pentru magazinul tau oricare dintre produsele participante Raid, OFF!, Baygon si Autan si acumuleaza minimum de puncte necesar premiului dorit (vezi Anexa 1 si Punctajul Produselor - documente conexe).

Perioada promoţiei: 14 aprilie - 19 iulie 2008

Promotie expirata
4 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

 

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Spune “Adio” insectelor si “Bun venit” premiilor!

 

 

ART.1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 

Organizatorul campaniei promotionale „Spune “Adio” insectelor si “Bun venit” premiilor!” este compania SC Johnson Wax SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Plantelor nr 37A, sector 2, cu sprijinul agentiei FCB Bucharest. Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta participantii.

 

 

ART.2. ARIA DE DESFASURARE A PROMOTIEI

 

Campania promotionala este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.

 

 

ART.3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Campania promotionala se desfasoara in perioada 14.04.2008 – 19.07.2008.

 

 

ART.4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

 

La aceasta campanie promotionala vor participa toate produsele din gamele Raid, OFF!, Baygon si Autan. Detaliile privind variantele produselor participante, precum si valoarea in puncte a fiecarui produs sunt prezentate in Anexa 1 a acestui regulament.

 

 

ART. 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania promotionala este deschisa tuturor societatilor comerciale cu sediul pe teritoriul Romaniei si care achizioneaza produsele din gamele Raid, OFF!, Baygon si Autan  participante la promotie in perioada promotionala, exceptand societatile comerciale care comercializeaza in sistem en-gros sau care isi desfasoara activitatea in spatii/centre en-gros.

De asemenea, la aceasta campanie nu pot participa angajatii societatii SC Johnson Wax SRL si angajatii agentiilor de publicitate implicate in aceasta campanie promotionala, si anume: FCB Bucharest si Hitmail.

 

 

ART. 6. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

In perioada 14 aprilie – 19 iulie 2008, magazinele achizitioneaza produse din gamele Raid, OFF!, Baygon si Autan, acumuleaza puncte si primesc garantat premiile alese in functie de punctajul realizat.

 

Fiecare produs Raid, OFF!, Baygon sau Autan achizitionat are un anumit numar de puncte (vezi punctajul in Anexa 1).

Fiecare magazin va beneficia de o fisa de evidenta in care vor fi notate punctele acumulate pentru fiecare tip de produs achizitionat. Agentii de vanzari ai SC Johnson Wax SRL vor completa punctajul obtinut de fiecare societate comerciala participanta, in urma achizitiei de produse Raid, OFF!, Baygon si Autan.

 

Reprezentantii de vanzari ai SC Johnson Wax SRL verifica in sistemul computerizat de inregistrare a vanzarilor achizitiile facute de catre fiecare magazin pentru validarea punctajului si acordarea premiului in functie de nivelul punctajului obtinut si optiunea magazinului.

Premiile sunt alocate pe mai multe niveluri de puncte acumulate. Magazinul are dreptul sa-si aleaga premiile atunci cand acumuleaza suficiente puncte, conform nivelurilor de punctaj comunicate.

 

Fisele de evidenta se vor constitui intr-o baza de date electronica, cu ajutorul careia se vor valida cererile de premii.

 

 

ART. 7. CONDITII DE VALIDARE

 

7.1 Conditii de validitate pentru participanti

Pentru ca un participant sa poata transforma comenzile efectuate in puncte trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

A. Participantul sa indeplineasca dreptul de participare de la art.5.

B. Achizitionarea produselor sa fie facuta intre 14 aprilie – 19 iulie 2008

 

7.2 Conditii de validitate pentru intrarea in posesia premiilor

Pentru ca un participant sa poata fi validat drept castigator si pentru a primi premiul garantat trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

A.        Sa detina numarul de puncte minim necesar pentru solicitarea unui premiu.

B.         Punctajul sa fie validat de catre reprezentantii SC Johnson Wax SRL din sistemul electronic de evidenta a vanzarilor.

 

 

ART. 8. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Numarul total de premii garantate acordate va fi stabilit in functie de numarul de puncte acumulate de participanti.

Nu se permite acordarea contravalorii in bani a premiilor din aceasta campanie.

In cadrul acestei promotii se vor oferi urmatoarele tipuri de premii :

 

Premiile acordate in functie de punctajul acumulat sunt:

 

- Tricou Johnson Wax -  1000 puncte, in valoare unitara de 30 RON (TVA inclus)

- Radiocasetofon Panasonic cu CD RX-D29E - 4000 puncte, in valoare unitara de 394 RON (TVA inclus)

- Camera video digitala Panasonic MINI-DV NV-GS60 - 9000 puncte, in valoare unitara de 745 RON (TVA inclus)

- Sistem de navigatie portabil PanasonicCN-GP50N - 20000 puncte, in valoare unitara de 1.473 RON (TVA inclus)

- LCD Panasonic 82 cm, TX-32LE7P - 42000 puncte, in valoare unitara de 2.495 RON (TVA inclus)

 

Valoarea totala estimata a premiilor garantate este de 370.000 RON (fara TVA)

Valoarea finala a premiilor va fi data de numarul total de premii acordate in cadrul promotiei.

 

NOTA: In cazul in care modelele specificate pentru obiectele electronice nu mai exista pe stocul furnizorilor, acestea vor fi inlocuite cu obiecte similiare de minim aceeasi valoare cu cele prezentate.

 

Premiile garantate vor fi oferite in masura indeplinirii conditiilor de premiere de catre participanti.

Valoarea premiilor garantate va fi data de numarul total de premii garantate acordate in cadrul promotiei, conform mecanismului promotiei.

 

Raspunderea pentru orice fel de vicii / defecte ale premiilor revine producatorului, in conformitate cu certificatul de garantie inmanat participantului, odata cu premiul.

 

 

ART. 9. ACORDAREA PREMIILOR

 

In urma verificarii indeplinirii conditiilor din prezentul Regulament, castigatorii premiilor vor fi instiintati despre validarea solicitarii lor si de locul de unde isi pot ridica premiul. Acordarea premiilor se va face pe baza unor procese verbale de predare – primire.

 

Acordarea unui premiu poate fi un eveniment public. Participarea in aceasta campanie publicitara implica acordul ca datele personale, fotografia reprezentantului societatii castigatoare si datele societatii castigatoare sa poata fi publicate si utilizate de catre Organizator in materiale audio, foto si video, in mod gratuit.

 

 

ART.10. TAXE

 

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru plata taxelor, impozitelor sau orice alte obligatii de natura fiscala legate de premii, acestea fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

 

ART.11. LITIGII

 

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.

 

 

ART.12. REGULAMENTUL PROMOTIEI

 

Detalii privind regulamentul promotiei sunt disponibile la Infoline 021 316.31.50, interior 121 (de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 14:00, linie cu tarif normal).

Prin inscrierea la promotia „Spune “Adio” insectelor si “Bun venit” premiilor!” participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

 

 

ART.13. DIVERSE

 

Prin inscrierea la promotia „Spune “Adio” insectelor si “Bun venit” premiilor!” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati.

 

Participarea la promotie implica acceptul participantilor ca datele societatilor comerciale sa fie pastrate si prelucrate de compania SC Johnson Wax SRL in scopul unor potentiale informari ulterioare din partea SC Johnson Wax SRL.

Nu avem elemente multimedia.
gheorghe (bucuresti) in 14 aprilie 2008, 17:06
V-as ruga vereau lista cu magazinele participante eu fiind din Bucuresti,si daca cumva este printre ele si reteaua Metro Casch Carry. Va multumesc si astept
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 aprilie 2008, 17:33
Salut, Gheorghe!
Pentru inscriere, trebuie sa fii contactat de catre reprezentantii SC Johnson.
Iti recomandam sa suni la telefonul dedicat acestei promotii: 021/316.31.50, interior 121 (de luni pana vineri, intre orele 10:00 - 14:00, linie cu tarif normal), pentru a afla mai multe detalii. Mult succes!
Cipri (IS) in 14 aprilie 2008, 23:38
pacat ca e doar pt comercianti...
george (popesti) in 28 iunie 2008, 01:09
trebuia si pt persoane fizice
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "SC Johnson - Spune "Adio" insectelor si "Bun venit" premiilor!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: SC Johnson - Spune "Adio" insectelor si "Bun venit" premiilor!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media