CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Rowenta - "Garantia returnarii banilor intr-o luna de zile!"

Concurs cu premii Rowenta

Contravaloarea produsului, conform facturii.

Cumpara orice epilator Rowenta Fresh Air (EP7910 sau EP7970) pana la 31 august si daca produsul nu te multumeste pe deplin, trimite-l in maximum 30 de zile in cutia originala, cu toate accesoriile si certificatul de garantie la OP37, CP118 Bucuresti, impreuna cu o copie a facturii si a actului tau de identitate.

Perioada promoţiei: 20 iunie - 31 august 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

”Garantia returnarii banilor intr-o luna de zile!”

 

Perioada campaniei: 20 iunie - 31 august 2007

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 

Organizatorul campaniei promotionale ”Garantia returnarii banilor intr-o luna de zile!” (denumita in continuare „Campania Promotionala”) este societatea comerciala GROUPE SEB ROMANIA S.R.L., avand sediul in Bucuresti, Str. Daniel Constantin, nr. 8, Sector 1, numarul de ordine in Registrul Comertului J40/482/2006, CUI 18288047, capital social subscris si varsat 730000,00 RON.

 

Campania Promotionala se va derula in temeiul prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu respectarea prevederilor legale in vigoare, dar nu inainte de a anunta participantii.

 

 

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Campania Promotionala este organizata si se va desfasura in magazinele care comercializeaza produsele GROUPE SEB, cuprinse in Anexa 1 atasata prezentului regulament.

 

 

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Campania Promotionala se desfasoara in perioada 20 iunie 2007- 31 august 2007.

 

 

SECTIUNEA 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

 

La aceasta Campanie Promotionala participa toate produsele din categoriile  de ingrijire personala (toate epilatoarele) care se regasesc in Anexa 2 la prezentul Regulament, numita “Produse participante” (denumite in continuare „Produsele GROUPE SEB”).

 

 

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

La Campania Promotionala are dreptul sa participe orice persoana fizica avand cetatenia romana si domiciliul in Romania. Nu au dreptul sa participe angajatii SC GROUPE SEB ROMANIA S.R.L., ai magazinelor in care se va desfasura Campania Promotionala, mentionate in Anexa 1, precum si sotii si rudele de gradul intai ai acestora.

 

 

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Oferta promotionala este valabila in perioada 20 iunie – 31 august 2007. Oferta promotionala consta in returnarea banilor cumparatorilor care nu sunt multumiti de epilatorul ROWENTA  achizionat in perioada promotiei.

 

Pentru ca ROWENTA (Groupe Seb Romania SRL) sa ii returneze pretul  epilatorului ROWENTA de care consumatorul nu este multumit, consumatorul respectiv trebuie sa  sa expedieze la OP 37– 118, Bucuresti, in maxim 30 de zile de la data achizitionarii epilatorului Rowenta urmatoarele:

epilatorul Rowenta de care nu este multumit, cu absolut toate accesoriile si certificatul de garantie, in cutia originala a acestuia;

o copie dupa factura fiscala care dovedeste achizitionarea epilatorului Rowenta respectiv, in perioada ofertei promotionale:

urmatoarele date personale: numele, prenumele, codul numeric personal, locul si data nasterii, domiciliul si cetatenia.

 

 

SECTIUNEA 7. CONDITIILE DE VALIDARE A SOLICITARII DE RETURNARE A BANILOR           

 

Pentru ca o solicitare de returnare a banilor sa fie considerata valida, trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

cumparatorul (persoana care solicita returnarea banilor) sa detina dreptul de participare la promotie, conform Sectiunii 5 de mai sus;

epilatorul Rowenta sa fie achizitionat pe durata desfasurarii campaniei promotionale, respectiv in perioada 20 iunie 2007- 31 august 2007.

epilatorul sa fie expediat in ambalajul original (cutia originala) la OP 37 -CP 118 Bucuresti, in maxim 30 de zile (data postei) de la data achizionarii acestuia; epilatorul returnat sa fie insotit de:

toate accesoriile originale;

certificatul de garantie in original;

o fotocopie dupa factura fiscala care dovedeste achizitionarea epilatorului Rowenta respectiv in perioada ofertei promotionale:

o fotocopie a actului de identitate al cumparatorului;

toate produsele returnate sa fie nedeteriorate, iar toate documentele transmise sa fie integral lizibile.

 

 

SECTIUNEA 8. MODALITATEA DE RETURNARE A BANILOR

 

Numai in cazul in care conditiile de mai sus sunt respectate de cumparatorul care solicita returnarea banilor, Organizatorul va considera solicitarea valida si ii va returna cumparatorului, prin mandat postal, banii cheltuiti pentru achizionarea epilatorului Rowenta de care cumparatorul nu a fost multumit. Suma pe care organizatorul o va returna cumparatorului va fi suma inscrisa pe copia facturii fiscale primite de la respectivul cumparator.

Participantul caruia Organizatorul i-a validat returnarea isi va primi banii inapoi, prin mandat postal, in termen de 25 de zile lucratoare (sambata si duminica sunt zile nelucratoare) din momentul in care Organizatorul a primit de la cumparator toate documentele si obiectele mentionate in cuprinsul Sectiunii 7, in conditiile aceleiasi Sectiuni. Banii vor fi trimisi prin mandat postal de catre organizator, pe cheltuiala organizatorului, o singura data, la adresa mentionata in fotocopia actului de identitate expediata de cumparator, conform Sectiunii 7.

Organizatorul nu raspunde in nici un fel pentru persoanele care lipsesc din localitate sau care nu se vor duce la oficiul postal pentru ridicarea banilor. Organizatorul nu va fi responsabil in nici un fel in situatia in care serviciile postale nu au avizat la domiciliu respectiva persoana pentru ridicarea banilor.

In cazul in care cumparatorul care a solicitat returnarea banilor nu s-a prezentat initial la oficiul postal pentru ridicarea acestora (oricare ar fi fost motivele) sau nu a fost avizat de catre serviciile postale, si, in consecinta, nu a intrat in posesia banilor returnati de Rowenta, poate solicita retrimiterea banilor sunand la numarul de telefon 021/ 316.87.84 in reteaua Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00). Organizatorul ii va retrimite banii prin mandat postal, dar returul banilor se va face pe cheltuiala cumparatorului respectiv.

Returnarile care nu indeplinesc conditiile de la Sectiunea 7 al prezentului regulament nu vor fi validate iar solicitantilor respectivi nu li se vor returna banii.

 

SECTIUNEA 9. REGULAMENTUL PROMOTIEI


Regulamentul oficial al campaniei promotionale Rowenta “Garantia returnarii banilor, intr-o luna de zile!” este disponibil in mod gratuit pe site-ul www.infopromotii.ro, incepand cu data de 20 iunie 2007 (prima zi de oferta promotionala) si pana in data de 31 august 2007. Faptul ca regulamentul este disponibil in mod gratuit la www.infopromotii.ro
este mentionat in toate materialele de sustinere a promotiei:- wobblere– disponibile in magazinele participante.

 

 

SECTIUNEA 10.  RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

Prin achizitionarea produselor participante la campania promotionala Rowenta  “Garantia returnarii banilor, intr-o luna de zile!”, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru coletele/produsele, facturile fiscale si certificatele de garantie deteriorate in timpul expedierii lor si nici pentru materialele promotionale care vor ramane expuse in magazine dupa terminarea promotiei, adica dupa data de 31 august 2007.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderea coletelor, a facturilor fiscale si a certificatelor de garantie in timpul expedierii lor prin posta si nici pentru intarzierea sau ratacirea lor din culpa serviciilor postale.

In cazul in care un cumparator va sustine ca a expediat prin posta catre Organizator, epilatorul si toate documentele necesare returnarii banilor (conform Sectiunii 7 din prezentul regulament), dar Organizatorul nu a primit coletul respectiv, dovada depunerii acestuia la posta, cu destinatia OP 37 – CP 118  Bucuresti, nu va putea fi considerata de Organizator ca dovada suficienta pentru returnarea banilor solicitantului respectiv.

Organizatorul va trimite banii inapoi numai cumparatorilor de la care primeste epilatorul si toate documentele necesare returnarii banilor (conform Sectiunii 7 din prezentul regulament).

Organizatorul are dreptul de a invalida documentele care contin informatii false ori vadit eronate (ex. localitate inexistenta), care sunt ilizibile si care nu indeplinesc conditiile de validitate de la Sectiunea sus-mentionata.

 

 

SECTIUNEA 11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

 

O solicitare de returnare a banilor, efectuata de catre cumparator catre Organizatorul promotiei prezuma cunoasterea prezentului Regulament al promotiei si acordul participantului fata de clauzele acestuia. Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.

 

Prin completarea datelor personale in formularul promotiei, expeditorii sunt de acord ca datele lor sa fie prelucrate de catre Groupe SEB Romania SRL. Scopul prelucrarii este de a valida si returna banii conform promotiei. Participantilor le este solicitat CNP-ul pentru indeplinirea obligatiilor fiscale si trimiterea banilor prin mandat postal in cadrul promotiei. Groupe SEB Romania se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului sau de marketing direct.

 

La cererea participantilor, adresata in scris Organizatorului, Groupe SEB  Romania se obliga:

 

sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

 

SECTIUNEA 12. MAGAZINE IN CARE SE DESFASOARA PROMOTIA

 

Lista de magazine in care Organizatorul intentioneaza sa expuna materialele de sustinere a promotiei (inclusiv pliantul promotiei) este cea de mai jos (Anexa 1). Lista este organizata in ordine alfabetica in functie de judet. Organizatorul nu poate controla insa refuzul vreunuia dintre magazinele respective de a accepta promotia. Astfel, este posibil ca unele din magazinele mentionate in lista ca participante la promotie sa nu accepte sa expuna materialele de sustinere a promotiei, din motive independente de Organizator. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru astfel de cazuri.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru modificarea adreselor  magazinelor mentionate in Anexa 1, indiferent de cauzele acestor modificari (mutarea magazinului, schimbarea numelui strazii etc).
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Rowenta - "Garantia returnarii banilor intr-o luna de zile!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Rowenta - "Garantia returnarii banilor intr-o luna de zile!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media