CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Romtelecom - "Ma crezi?"

Concurs cu premii Romtelecom

Premiu: 1 x notebook Acer Ferrari 5000 (pentru cele mai multe voturi acumulate).

Inregistreaza-te pe www.macrezi.ro si incarca un filmulet care arata ceva imposibil sau ilustreaza ceva incredibil si care se incheie cu tine rostind intrebarea "Ma crezi?". Dupa postarea filmului, invita-ti prietenii sa te voteze.

Perioada promoţiei: 20 decembrie 2008 - 28 februarie 2009

Promotie expirata
5 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul campaniei promotionale "Ma crezi?"

20 decembrie 2008 - 28 februarie 2009

 

 

Art. 1. Organizatorul

 

Organizatorul campaniei promotionale "Ma crezi?" este compania S.C. ROMTELECOM S.A., cu sediul in Bucuresti, str. Garlei nr. 1B, sector 1, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/8926/1997, CIF R427320. Campania promotionala se va derula conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul.

 

Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul.

 

 

Art. 2. Drept de participare

 

Activitatea promotionala se adreseaza tuturor persoanelor fizice, avand cetatenie romana cu domiciliul stabil in Romania, care se inscriu pe site-ul www.macrezi.ro si care au implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii promotiei. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei Romtelecom, ai Grey Worldwide Romania, ai Hit Mail Romania, si ai altor companii implicate in desfasurarea acestei promotii, precum si rudele de gradul I ale acestora (copii/parinti, frati/surori, sot/sotie).

 

 

Art. 3. Procedura promotiei

 

In perioada 20.12.2008 – 28.02.2009, consumatorii au posibilitatea de a se inscrie la aceasta campanie accesand site-ul web www.macrezi.ro. Participantii trebuie sa se inscrie pe pagina dedicata completandu-si datele personale: (nume, prenume, data nasterii, oras de resedinta, adresa de e-mail, numar de telefon mobil, nume de utilizator si parola) accesand butonul inregistrare. Odata inregistrat, fiecare utilizator poate uploada un filmulet, accesand butonul "upload".

 

Prin inregistrarea in aceasta campanie si incarcarea filmuletelor pe site, participantii confirma ca au citit si sunt de acord cu termenii si conditiile website-ului www.macrezi.ro si sunt de acord cu inregistrarea datelor lor cu caracter personal in baza de date a societatii Romtelecom S.A. in vederea participarii la acest concurs si primirii de notificari cu privire la statusul incarcarii filmuletelor lor pe site in cadrul campaniei “Ma crezi?". Participantii isi pot da acordul expres si liber ca filmuletul postat de catre acestia sa fie facut public si sa poata fi folosit in materiale publicitare (bannere web, ecrane video amplasate in locuri publice) pe durata campaniei.

 

Adresa de e-mail de e-mail completata de catre participant pe site va fi validate dupa cum urmeaza: adresa de e-mail: organizatorul va trimite un email continand un link catre adresa de email a participantului, acesta trebuie sa acceseze respectivul link pentru a finaliza inregistrarea.

 

Un participant se poate inscrie in promotie o singura data, cu un singur filmulet postat. Nu sunt permise filmuletele obscene, ofensatoare, calomniatoare, defaimatoare, vulgare, pornografice, rasiste, care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau care contravin legislatiei in vigoare. De asemenea, filmuletele nu trebuie sa contina imagini ale altor marci decat cele promovate (produse Romtelecom).

 

Un filmulet postat pe site trebuie sa fie o productie proprie a utilizatorului inregistrat pe site, sa nu aiba o durata mai mare de 60 de secunde si o dimensiune mai mare de 5 mb. Continutul fiecarui filmulet poate fi ales de fiecare utilizator, urmand ca la finalul fiecarui filmulet utilizatorul sa rosteasca "Ma crezi".

 

Filmuletele postate vor fi prezentate pe site numai dupa aceasta validare prealabila (maxim 24 ore). Fiecare filmulet prezentat pe site va fi insotit de numele de utilizator al celui care l-a postat.

 

Fiecare vizitator poate vota orice filmulet de pe site, in limita a 1 vot / pe film/ pe zi. In decursul unei zile, orice vizitator poate vota oricate filmulete dintre cele postate pe website, avand insa dreptul la un singur vot pentru fiecare filmulet. Votarea online a unui filmulet se va putea face alegand una din variantele „Da – Te Cred” sau „Nu – Nu te cred”.

 

La sfarsitul promotiei participantul autor al clipului cu numarul maxim de voturi "Te cred" obtinute va fi desemnat castigatorul unui notebook Acer Ferrari 5000 series. Daca in data de 28.02.2009, la ora 23:59 vor exista mai multe filmulete cu acelasi numar de voturi "Te cred" obtinute, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti electronica intre respectivii participanti.

 

 

Art. 5. Conditii de validitate

 

Pentru ca o inscriere sa fie considerata valida, trebuie sa indeplineasca simultan conditiile:

       - Participantul sa indeplineasca conditiile de participare enumerate la art. 2.

       - Participantul sa se inscrie in concurs, completandu-si datele sale personale (nume, prenume, data nasterii, oras, adresa de email, numar de telefon mobil si nume de utilizator, precum si postand filmuletul participant la promotie), pe perioada concursului, pe site-ul www.macrezi.ro.

       - Participantul sa posteze pe site-ul www.macrezi.ro un filmulet conform conditiilor enumerate la art. 3 a prezentului regulament.

 

Validarea inscrierilor va fi facuta de catre Organizator sau reprezentanti ai Organizatorului, prin verificarea indeplinirii conditiilor de validitate. Participantii care nu fac dovada indeplinirii acestor conditii nu vor fi validati.

 

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unor inscrieri, decizia Organizatorilor este definitiva. Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:

      - Inscrierile necorespunzatoare din punct de vedere al continutului

            -  Inscrierile facute dupa data de 28.02.2009, ora 23:59

 

Un participant nu se poate inregistra decat o singura data folosind aceeasi adresa de e-mail si acelasi numar de telefon mobil.

 

Un participant nu poate vota acelasi filmulet decat o singura data pe zi folosind acelasi numar de telefon mobil/adresa de email.

 

 

Art. 6. Litigii

 

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane, de la sediul Organizatorului.

 

 

Art. 7. Regulamentul campaniei promotionale

 

Regulamentul campaniei promotionale este disponibil in mod gratuit pe site-ul www.macrezi.ro, iar la solicitarea oricarei persoane interesate, poate fi obtinut printr-o cerere scrisa adresata companiei S.C. ROMTELECOM S.A., cu sediul in Bucuresti, str. Garlei nr. 1B, sector 1, Romania.

 

 

Art. 8. Taxe si impozite

 

Organizatorul se obliga sa suporte impozitul datorat pentru veniturile constand in premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu prevederile din Codul Fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

 

Art. 9. Diverse

 

Prin inscrierea la promotia ”Ma crezi?”, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati.

 

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile in care anumite persoane inscrise in concurs sunt in incapacitate de a participa partial sau integral, la competitie, daca aceasta incapacitate se datoreaza unor circumstante aflate in afara controlului pe care Romtelecom il poate in mod rezonabil exercita. Aceste circumstante se pot datora:  informatiilor eronate, incomplete, transmise cu intreruperi, transmise cu intarziere sau deformate in orice alt mod, in urma actiunilor utilizatorilor paginii web, a functionarii echipamentelor de calcul ale acestora, aplicatiilor acestora sau altor echipamente tehnice ale acestora folosite in derularea competitiei.   Aceste circumstante se pot datora, de asemenea, dificultatilor tehnice care pot afecta functionarea conexiunilor Internet si/sau a echipamentelor de calcul si/sau a aplicatiilor furnizorului de Internet si/sau functionarea defectuoasa a email-ului, fie in cazul Romtelecom, fie in cazul participantului, cauzata de probleme tehnice si/sau de trafic intens pe Internet, in general, sau pe pagina web, in special, sau de ambele tipuri de probleme.

 

Aceste circumstante se mai pot datora: unor deteriorari sau defecte cu efect potential asupra echipamentelor de calcul, aplicatiilor si/sau datelor stocate ale participantilor sau ale unor terti, in urma participarii la competitie. Aceste circumstante pot, de asemenea, sa se datoreze unor schimbari de legislatie care sa influenteze derularea si implementarea competitiei (precum deciziile adoptate de autoritatile civile, regimul de razboi, catastrofele naturale si alte evenimente similare), castigurile obtinute in urma competitiei, valoarea acestora, functia acestora, conditiile de acordare a acestora si/sau distribuirea acestora. Participantul accepta ca intre momentul incarcarii filmuletului si momentul afisarii pe site este posibil sa treaca 24 ore.

 

si momentul afisarii pe site este posibil sa treaca 24 ore. Participantii accepta cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator in privinta castigatorilor, precum si a calendarului ulterior al competitiei sau a altor schimbari legate de implementarea competitiei.  Organizatorul are dreptul de a descalifica orice participant care nu respecta regulile competitiei sau in privinta caruia exista dovezi de comportament incorect sau de sabotaj de orice tip la adresa competitiei.  Participantii se obliga, de asemenea, sa puna la dispozitia Romtelecom toate datele de contact relevante, (numele, prenumele, data nasterii, adresa, adresa de email si numarul de telefon mobil). Aceasta reprezinta o conditie pentru participarea la competitie.

 

 

Art. 10. Utilizarea clipurilor. Drepturi de autor

 

Participantii la concurs trebuie sa respecte legea drepturilor de autor. Participantii nu pot posta decat filmuletele proprii asupra carora au dreptul de proprietate.

 

Trimiterea oricarui material pentru acest concurs constituie in mod implicit o confirmare echivalenta cu o declaratie pe proprie raspundere a celui ce a trimis materialul ca detine toate drepturile asupra acesteia.

 

Organizatorii concursului nu isi asuma nici o responsabilitate privind eventuale incalcari ale dreptului de autor. Responsabilitatea revine in mod exclusiv celui care a trimis materialul.

 

Eventualele sesizari cu privire la potentiale incalcari ale dreptului de autor se pot face la adresa S.C. ROMTELECOM S.A., cu sediul in Bucuresti, str. Garlei nr. 1B, sector 1. Materialele al caror statut din punct de vedere al drepturilor de autor este incert pot fi retrase din concurs de catre organizatori.

 

Trimiterea materialelor poate implica acceptul participantului de a oferi organizatorilor concursului dreptul de a publica filmuletele respective, integral sau partial, in format digital si/sau tiparit, fara nici un fel de plata in orice fel de publicatii, reviste sau alte materiale de presa, publicitate sau advertising.

 

 

Art. 11. Prelucrarea datelor personale

 

Inscrierea in campanie prezuma cunoasterea regulamentului si acordul participantului pentru clauzele acestuia.

 

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001.

 

Prin furnizarea datelor in momentul inregistrarii (inclusiv imaginea), participantii sunt de acord sa fie inclusi in baza de date a companiei Romtelecom SRL. Scopurile constituirii acesteia pe perioada derularii campaniei sunt:

      - desemnarea castigatorilor promotiei „Ma crezi?”

      - informarea acestuia, prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), cu privire la promotia „Ma crezi?” sau actiuni desfasurate in viitor.

 

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Romtelecom S.A., scriind pe adresa Romtelecom S.A., cu sediul in Bucuresti, str. Garlei nr. 1B, sector 1, Romania.

 

      Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorilor de marketing direct ai Romtelecom S.A. La cererea participantilor, adresata in scris catre Romtelecom S.A., Organizatorul se obliga:

             - sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an

       - sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

       - sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului

 

La prima comunicare scrisa cu participantii la aceasta promotie, organizatorul le va aduce la cunostinta drepturile ce le revin conform legii 677/2001. Prin inscrierea la campanie, participantii isi dau acordul pentru publicarea materialelor incarcate pe site-ul www.macrezi.ro, acestea putand fi vizionate de oricine acceseaza site-ul mai sus mentionat, si sunt de acord ca organizatorul sa foloseasca materialele in scopuri publicitare, pentru promovarea campaniei fara nici un fel de plata aferenta fata de participanti.

 

Fotografiile incarcate de participanti la campania promotionala „Ma crezi?” nu pot fi descarcate si folosite de cei care acceseaza site-ul www.macrezi.ro, putand fi doar vizionate de catre acestia.
Nu avem elemente multimedia.
constantin (caracal) in 20 ianuarie 2009, 12:25
mii doresc foarte mult sa-i pot oferii cistigul fiului meu poate voi avea noroc
Daniel (Tg Jiu) in 21 ianuarie 2009, 20:17
Am bagat si eu un filmulet pe acest site ....si nu am primit nici confirmare nici motivul ptr care nu a fost postat asa ca nu mi se pare un site serios...numai bun numele.... Ma Crezi?
Moderator 2 (Infopromotii) in 22 ianuarie 2009, 12:43
Draga Daniel,
Poti incerca din nou sa incarci filmuletul pe www.macrezi.ro. Este posibil sa fi avut o problema cu serverul si din acest motiv sa nu se fi incarcat materialul tau.
Mult succes!
Dante (Lupeni) in 11 februarie 2009, 07:10
Sunt neseriosi 2 saptamani nu m-am putut loga dupa care am bagat si eu un filmulet care nu a aparut nu respund la intrebari desi scriu ca in 48 de ore maxim raspund
Moderator 1 (Infopromotii) in 11 februarie 2009, 12:15
Salut, Dante!
Te asiguram ca organizatorii acestei promotii o trateaza cu toata seriozitatea. Este posibil insa sa fi avut tu probleme cu conexiunea sau sa fi intervenit unele disfunctionalitati tehnice la site-ul www.macrezi.ro. Vom transmite imediat sesizarea ta organizatorilor si speram sa primim curand un raspuns pentru tine.
Mult succes!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Romtelecom - "Ma crezi?""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Romtelecom - "Ma crezi?"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media