CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Reckitt Benckiser - "Scapa de spalatul vaselor!"

Promotie concurs cu premii Reckitt Benckiser

Premii prin tragere la sorti: cate o masina de spalat vase in fiecare dintre magazinele participante.

Cumpara din oricare dintre magazinele participante specificate in Anexa 1, in perioada specificata pentru respectivul magazin, cel putin un produs Calgon, Cillit, Cillit Bang, Calgonit, Vanish, Veet, Air Wick sau Clearasil in valoare de minimum 20 lei la Selgros si 9 lei la celelalte magazine. Completeaza corect, integral si lizibil talonul promotional (aflat pe tejghea, la casa sau in buzunarul urnei de promotie) si introdu-l in urna pentru tragerea la sorti. Pastreaza bonul de casa pentru validare.

Perioada promoţiei: 13 aprilie - 06 mai 2009

Promotie expirata
2 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul campaniei publicitare

în perioada MARTIE 2009 – MAI 2009

 

 

Art. 1. Organizatorul

 

Organizatorul campaniei publicitare este compania Reckitt Benckiser Romania SRL, cu sediul în Bucuresti, Bd Dacia, nr 99, et 6, sector 2 înmatriculata la Registrul Comertului sub nr.J 40/ 2034/2002 , având codul unic de înregistrare 8411320, atribut fiscal RO.

 

 

Art. 2. Dreptul de participare

 

La aceasta campanie publicitara poate participa orice client  care accepta conditiile prezentului regulament.

Nu pot participa la aceasta campanie publicitara angajatii Reckitt Bencksier Romania SRL., ai companiilor colaboratoare la aceasta campanie publicitara si nici rudele pana la gradul IV inclusiv ale acestora.

 

 

Art. 3. Modificarea Regulamentului

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a face modificari la prezentul Regulament pe perioada desfasurarii campaniei. Orice modificare va constitui obiectul unei Anexe la prezentul Regulament si va fi autentificata de un notar public, fiind adusa la cunostinta participantilor prin aceeasi modalitate ca si Regulamentul.

Organizatorul nu isi va asuma nicio responsabilitate cu privire la cunoasterea Regulamentului si a modificarilor acestuia atata timp cat acestea au fost puse la dispozitia participantilor.

In situatia in care Organizatorul va decide suspendarea campaniei, aceasta decizie va fi adusa la cunostinta participantilor si va produce efecte de drept. Niciun participant nu va putea solicita continuarea campaniei si nici repararea unui potential prejudiciu produs prin suspendarea campaniei.

 

 

Art. 4. Mecanismul campaniei publicitare

 

Perioada desfasurarii campaniei publicitare este MARTIE 2009 – MAI 2009

.

Pentru a participa la aceasta campanie publicitara clientii magazinelor din tabelul atasat,  trebuie sa achizitioneze produse participante la campania publicitara  in valoare minima de 20 RON in magazinele Selgros  si de 9 RON in restul magazinelor din lista celor participante.

Pentru cumpararea oricarui produs apartinand marcilor Reckitt Benckiser (Calgon, Cillit, Cillit Bang , Calgonit, Vanish, Veet, Air Wick, Clearasil) puteti intra in posesia talonului de participare aflat pe plasare in magazin sau in buzunarul urnei dupa casa de marcat. Acest cupon corect completat trebuie introdus in urna special amenajata si amplasata la intrarea in magazin, asigurand astfel participarea la  tombola.

 

Extragerea castigatorilor si a rezervelor va avea loc in incinta fiecarui magazin  in data stabilita si afisata in tabelul sin anexa la ora 12:00 , in prezenta unei comisii formate din un reprezentant Reckitt Benckiser , un reprezentant magazin si 2 martori. Ulterior extragerii se va consemna numele castigatorilor intr-un proces-verbal ce va fi semnat de membrii comisiei precum si de cei 2 martori. 

 

Premiile acordate la aceasta tombola sunt:

 

1 masina de spalat vase in fiecare magazin (sau lant de magazine) participant .

 

Premiile vor fi acordate doar daca participantii desemnati castigatori au respectat toate conditiile impuse prin prezentul Regulament si eventualele sale Anexe.

 

 

Art. 5. Produse participante

 

Produsele a caror achizitionare din magazinele participante  dau dreptul de participare la campania publicitara sunt toate produsele apartinând marcilor Calgon, Cillit, Cilit Bang ,Calgonit, Vanish, Veet, Air Wick, Clearasil aflate la vânzare în magazinele participante.

Pe toata perioada desfasurarii campaniei, un cumparator este îndreptatit sa participe cu mai multe taloane.

 

 

Art. 6. Valorea premiilor

 

Se gaseste in anexa.

 

 

Art. 7. Primirea premiilor

 

Câstigatorii vor primi premiile in maxim 30 de zile de la tragerea la sorti din magazin din data sfecificata in tabelul atasat , prin prezentarea bonului de casa care atesta achizitionarea produselor participante la promotie  si a actului de identitate. Castigatorul va fi anuntat telefonic de catre un reprezentant Reckitt Benckiser, si i se vor solicita datele de identificare pentru a se putea verifica concordanta intre datele furnizate prin completarea talonului si cele ale persoanei care a raspuns la apelul telefonic al Organizatorului.

In situatia in care Organizatorul, in cursul a 10 zile de la extragere, nu va putea anunta participantul ca a devenit castigator din motive imputabile acestuia (nu se afla in aria de acoperire a retelei de telefonie mobila al carei abonat este, nu a raspuns apelurilor telefonice ale Organizatorului etc.), prima rezerva va fi considerata castigator si se va proceda in consecinta.

 

Premiul se va acorda pe baza unui Proces Verbal incheiat si semnat de reperezentantul Reckitt Benckiser si castigator. Daca castigatorul este o persoana minora, procesul- verbal o sa fie semnat si de reprezentantul legal al acestuia.

 

Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru cazurile în care cumparatorul nu se prezinta pentru ridicarea premiului de la magazin pâna la expirarea perioadei de desfasurare a campaniei. In aceasta situatie, premiul neridicat nu mai este afectat campaniei.

 

 

Art. 8. Alternative ale premiilor

 

Organizatorul nu va oferi contravaloarea in lei pentru premiile promotiei.

Premiile castigate nu pot fi schimbate cu alte obiecte/produse.

Organizatorul nu va suplimenta numarul de premii acordat pentru nici unul din tipurile de premii acordate.

 

 

Art. 9. Taxe

 

Organizatorul Reckitt Benckiser Romania SRL se obliga sa plateasca toate taxele de premiu .

 

 

Art. 10. Raspunderea Organizatorului

 

Organizatorul nu va raspunde pentru eventualele defectiuni tehnice ale premiilor acordate in cazul in care aceste defectiuni nu sunt evidente. De asemenea Organizatorul nu va raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a transportului sau a unei utilizari neadecvate a premiilor, castigatorilor fiindu-le inmante odata cu premiile si certificatele de garantie astfel incat pentru eventualele defectiuni producatorul va fi cel responsabil.

In caz de forta majora, Organizatorul va suspenda sau sista definitiv desfasurarea campaniei fara a atrage raspunderea acestuia in eventualitatea producerii unor prejudicii participantilor.

 

 

Art. 11. Protectia datelor personale

 

Prin prezentarea bonului de casa în original si a actului de identitate a cumparatorului pentru ridicarea premiului de la magazin, participantii sunt considerati ca accepta conditiile prezentului regulament. Pe parcursul campaniei nu se vor colecta date personale, cu exceptia celor cerute de prevederile legale în vigoare referitoare la impozitul pe venitul constând în premii si alte obligatii fiscale ale organizatorului.

 

Organizatorul isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in sensul ca va asigura nivelul de protectie impus de dispozitiile legale, va respecta dreptul la informare, precum si orice alte drepturi recunoscute prin actul normativ mentionat.

 

In cazul in care un participant se va opune la furnizarea datelor sale personale, acesta va fi descalificat, fiind considerata respectiva opozitie ca fiind o nerespectarea a conditiilor impuse prin prezentul Regulament.

 

 

Art. 12. Regulamentul oficial

 

Regulamentul oficial al campaniei publicitare precum si eventualele sale Anexe pot fi obtinute, în mod gratuit, în urma solicitarii facute la adresa organizatorului Bucuresti, Bd Dacia, nr 99, et 6, sector 2, in cursul campaniei de Luni pana Vineri intre orele 09.30 - 17.30. De asemenea vor fi disponibile la cerere si prin biroul “Relatii cu clientii” din magazinele participante la campania publicitara.

 

 

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007 si a fost semnat în 5 exemplare originale, astazi ___/___/__data autentificarii de catre Notarul Public.

Nu avem elemente multimedia.
elena (brasov) in 28 aprilie 2009, 08:25
Foarte frumos,dar la Brasov doar un magazin,si acela doar pentru firme (Selgros)? Asa e,la firme se spala multe vase.Succes la cumparaturi!
Gabriela (Arad) in 01 mai 2009, 14:28
Este foarte interesant ca Selgros Arad apare in lista dvs ca fiind in Timisoara, jud Timis. Inteleg ca Timisoara a preluat controlul in zona, dar chiar asa? S-auzim de bine!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Reckitt Benckiser - "Scapa de spalatul vaselor!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Reckitt Benckiser - "Scapa de spalatul vaselor!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media