CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Realitatea.net - "Condamna indiferenta din trafic"

Concurs cu premii Realitatea.net

Premii prin tragere la sorti: 5 x aparat foto Olympus FE370. Premii garantate pentru toti participantii: cod de reducere de 15 % pentru primele 5 carti achizitionate de pe www.dol.ro.

Intra pe www.realitatea.net in sectiunea “Martor ocular” si incrie-te in concurs incarcand fotografii sau filmulete care sa ilustreze aspecte neplacute sau amuzante din trafic.

Perioada promoţiei: 12 ianuarie - 30 ianuarie 2009

Promotie expirata
Un comentariu Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Concursului

“Condamna indiferenta din trafic”

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORI

 

1.1. Organizatorul concursului “Condamna indiferenta din trafic” este S.C. F5 WEBCORP S.R.L., persoana juridica romana de drept privat, cu sediul social in Municipiul Bucuresti, Strada Prof. David Emmanuel nr. 9bis, etaj 1, sector 1, Bucuresti, numar de ordine in Registrul Comertului J40/10217/2008, avand codul unic de inregistrare 24032549, cod de inregistrare in scopuri de TVA RO 24032549, in nume propriu si in calitate de mandatar al editorului site-ului www.realitatea.net.

1.2. Decizia de derulare a campaniei, conform regulilor din prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului.

 

 

SECTIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

 

2.1 Concursul “Condamna indiferenta din trafic” se va desfasura in perioada 12 ianuarie – 30 ianuarie 2009 (inclusiv) pe site-ul www.realitatea.net, in sectiunea Martor ocular.

 

 

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

3.1. La aceasta campanie pot participa toate persoanele fizice cu cetatenie romana si domiciliul in Romania, care indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament.

3.2. Nu pot participa la aceasta campanie angajatii organizatorului sau angajatii Trustului de Presa Realitatea – Catavencu, precum si rudele acestora de gradul I (copii, parinti,) sau sotul/sotia acestora.

 

 

SECTIUNEA 4. DESFASURAREA CONCURSULUI

 

4.1. Pe www.realitatea.net se realizeaza  o pagina speciala destinata concursului, in sectiunea Martor Ocular,  ce va contine textul de anunt si un formular specific, prin intermediul caruia participantii vor putea incarca fotografii si continut video  din trafic. Cei care incarca materiale cu alt continut decat cel speficic acestui concurs, vor fi descalificati.

4.2. Concursul se desfasoara pe parcursul a 15 zile. Alegerea castigatorilor se va realiza prin tragere la sorti, iar numele acestora va aparea pe pagina de concurs la sfarsitul perioadei. Castigatorii vor fi in numar de 5 si vor primi un cod prin care vor putea achizitiona gratuit, de pe www.dol.ro un aparat foto Olympus FE370. In afara de castigatori, toti ceilalti participanti vor primi un cod de reducere de 15 % la primele 5 produse achizitionate, produse ce vor putea fi achizitionate o data sau pe rand, de pe www.dol.ro.

4.3. Perioada desfasurare concurs si premii:

Perioada de desfasurare a concursului va fi in perioada 12 – 30 ianuarie si va avea ca premii 5 aparate foto Olympus FE370 si coduri de reduceri la 5 produse pentru toti participantii.

 

 

SECTIUNEA 5. CONDITII DE PARTICIPARE

 

5.1. La aceasta campanie poate participa orice persoana care indeplineste conditiile din Sectiunea 3, care a specificat o adresa de e-mail (pentru a primi confirmarea validarii raspunsului pe e-mail) si informatii de contact valide (nume, prenume si un nr. de telefon).

5.2. Conditii cumulative de validare pentru castigatorii premiilor:

a)  participantul sa fie cetatean roman;

b) participantul trebuie sa fi incarcat fotografii sau continut video prin intermediul formularului din pagina de concurs

c) numarul castigatorilor este 5, acestia se vor alege prin tragere la sorti. In afara de acestia, toti participantii primesc codurile de reducere.

d) vor fi luati in considerare doar participantii care trimit in perioada de concurs 12 – 30 ianuarie 2009

 

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE IN CADRUL ACESTUI CONCURS

 

6.1. Premiile oferite de catre F5WEBCORP S.R.L. in cadrul concursului “Condamna indiferenta din trafic” sunt:

 

-          - 5 aparate foto Olympus FE370 si coduri de reducere la carti pentru cinci produse de pe www.dol.ro

 

Valoarea fiecarui aparat foto Olympus FE370 este de 697,19 RON

Valoare totala premii : 3500 lei, TVA inclus .

 

 

 SECTIUNEA 7. ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

 

7.1. Alegera castigatorilor se va face de catre o comisie formata din reprezentanTii organizatorului, cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare.

7.2. Mecanismul de jurizare  se va face astfel:

- toti cei care au postat in perioada concursului fotografii sau filmulete video in pagina de concurs, intra in tragerea la sorti pentru unul din aparatele foto.

- castigatorii vor fi anuntati pe site in ziua de luni a urmatoarei saptamani

7.3. Lista de castigatori va fi postata pe site-ul www.realitatea.net, in ziua de luni a urmatoarei saptamani, de asemenea, castigatorii vor fi anuntati telefonic sau prin e-mail.

7.4. Castigatorii vor fi contactati pentru a li se comunica codurile cu care pot achizitiona gratuit aparatele foto de pe www.dol.ro, iar celorlalti participanti codurile de reducere la carti. Termenul limita in care castigatorii si participantii pot beneficia de validitatea codurilor este de 2 luni, in perioada 1 februarie – 1  aprilie,  in caz contrar castigatorul pierde dreptul la premiu.

7.5. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor castigate.

7.6. Acordarea unui premiu poate fi un eveniment public, la decizia organizatorului.

 

Participarea la aceast concurs implica, acordul castigatorului ca numele sa poata fi publicat de catre organizator. Organizatorul  garanteaza  participantilor  respectarea drepturilor acestora in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Oricare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date, scriind pe adresa Organizatorului din Municipiul Bucuresti, Str Piata Presei Libere nr 1, Casa Presei, corp A3, etaj 2, sector 1, Bucuresti., in atentia departamentului Marketing New Media

 

 

SECTIUNEA 8. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

 

8.1. Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare, cu exceptia impozitului pe venit datorat de organizator pentru premiile acordate, conform prevederilor referitoare la impozitul pe venit din Codul Fiscal.

 

 

SECTIUNEA 9. LITIGII

 

9.1.Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

SECTIUNEA 10. INTRERUPEREA CONCURSULUI

 

10.1. Concursul va putea fi intrerupta  in caz de forta majora, caz fortuit  sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisare pe site-ul [www.realitatea.net  

 

 

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

 

11.1. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11.2. Validarea castigatorilor si modul in care aceasta campanie se organizeaza reprezinta dreptul exclusiv al organizatorului. Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea Organizatorului. Ca atare, acesta nu are nici un fel de obligatie in cazul furnizarii unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului in conditii normale a premiului.

11.3. Regulamentul de participare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant, pe site-ul www.realitatea.net, pe toata perioada concursului. De asemenea, va putea fi oferit in mod gratuit oricarui solicitant, la sediul organizatorului.

 

Organizator:                                                                                                 

S.C. F5WEBCORP S.R.L.
Nu avem elemente multimedia.
Alin (Iasi) in 14 ianuarie 2009, 05:56
Cred ca va fi material berechet!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Realitatea.net - "Condamna indiferenta din trafic""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Realitatea.net - "Condamna indiferenta din trafic"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media