CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Rasfata-ti pisicuta cu premiile speciale de la Whiskas!

Promotie concurs cu premii Whiskas

Premii zilnice, instant: 420 x bol Whiskas pentru mancare (cate 10 premii pe zi); 42 x patut pentru pisica (cate 1 premiu pe zi).

Cumpara cel putin unul dintre produsele Whiskas sau Whiskas Supreme, descopera codul unic din interiorul etichetei promotionale si trimite-l prin SMS la 1864 sau intra pe www.whiskas.ro si completeaza formularul de participare. Pastreaza ambalajul cu eticheta promotionala si codul unic pentru validare. Pentru a participa la aceasta promotie trebuie sa ai cel putin 14 ani.

Perioada promoţiei: 15 februarie - 28 martie 2010

Promotie expirata
4 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Oficial al promotiei

„Rasfata-ti pisicuta cu premiile speciale de la Whiskas!”

 

 

Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

 

Promotia ”Rasfata-ti pisicuta cu premiile speciale de la Whiskas!” este o loterie publicitara organizata de Mars Romania SRL (denumit in continuare “Organizatorul”) in conformitate cu dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata. Persoanele care doresc sa participe la aceasta promotie sunt obligate sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

 

 

Art. 2. Produse participante

 

 

WHISKAS Supreme Plic Pui 85g
WHISKAS Supreme Plic Sardina 85g
WHISKAS Supreme Plic Vita 85g
WHISKAS Supreme Plic Ton 85g
WHISKAS Supreme Plic Selectii Suculente 4*85g
WHISKAS Plic Junior Pasare 100g
WHISKAS Plic Junior Miel 100g
WHISKAS Plic Vitel 100g
WHISKAS Plic Rata si mazare 100g
WHISKAS Plic Pui 100g
WHISKAS Plic Vita 100g
WHISKAS Plic Iepure 100g
WHISKAS Plic Somon 100g
WHISKAS Plic Miel si morcov 100g
WHISKAS Plic Varietati Traditionale 12*100g
WHISKAS Plic Meniuri Pescaresti 12*100g
WHISKAS Plic Junior 4*100g
WHISKAS Plic Varietati Traditionale 4*100g
WHISKAS Plic Varietati Fine 4*100g
WHISKAS Plic Vitel 100g

 

          

1.2 Participa la promotie numai acele produse identificate prin eticheta promotionala. Fiecare eticheta promotionala are inscriptionat in interior un cod unic pentru identificarea produselor participante la promotie.

 

 

Art. 3. Durata promotiei

 

Promotia va fi lansata la data de 15.02.2010, si va dura pana la data de 28.03.2010, desfasurandu-se in conformitate cu dispozitiile prezentului Regulament Oficial.

 

 

Art. 4. Drept de participare

 

4.1 La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice avand o varsta minima de paisprezece (14) ani. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Organizatorului, ai companiilor colaboratoare la aceasta promotie (SC Graffiti/BBDO SRL, SC Mediapost Hit Mail SA si Proximity Bucuresti), precum si membrii familiilor acestora (constand din copii, parinti, sot/sotie).

 

4.2 Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a urmari in instanta respectivele persoane pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

 

4.3 O persoana se poate inscrie in aceasta promotie folosind un un numar nelimitat de coduri, prin cod intelegand numarul unic inscris in interiorul etichetei promotionale de pe ambalajul fiecarui produs participant la promotie.

 

 

Art. 5. Procedura promotiei

 

5.1 Pentru a participa la acesta promotie persoanele interesate trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

 

(i)                  sa cumpere un produs participant la promotie;

(ii)                sa se inscrie in promotie prin trimiterea codului unic din interiorul etichetei promotionale; participantii au la dispozitie doua modalitati de inscriere prin SMS si prin WEB;

(iii)               sa pastreze eticheta promotionala inscriptionata cu codul unic folosit la efectuarea inscrierii castigatoare;

(iv)              participantii care au primit in urma inscrierii mesajul castigator au obligatia de a obtine validarea premiilor mari.

 

 

5.2 Inscrierea prin SMS

           

Persoanele interesate se pot inscrie in promotie prin trimiterea unui SMS la 1864 (numar disponibil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote cu tarif normal) continand numai codul unic inscris in interiorul etichetei promotionale de pe ambalajul unui produs participant la promotia ”Rasfata-ti pisicuta cu premiile speciale de la Whiskas!”. Participantul va primi un SMS de raspuns cu unul din urmatoarele mesaje:

 

Mesaj castigator zilnic – pentru cei care au castigat un premiu instant:

“Felicitari, ai castigat un patut WHISKAS! Pastreaza eticheta promotionala pentru validare. Participa in continuare si poti castiga pe loc unul dintre premii!”

 

“Felicitari, ai castigat un bol WHISKAS! Pastreaza eticheta promotionala pentru validare. Participa in continuare si poti castiga pe loc unul dintre premii!”

 

Mesaj necastigator:

“Cod necastigator! Continua sa cumperi produse promotionale WHISKAS, participa la promotie si poti castiga instant premii speciale pentru pisicuta ta.”

 

Mesaj eroare DUPLICAT (pentru cei care trimit un cod unic de mai multe ori):

 

“Acest cod unic a mai fost folosit pentru inscrierea in concurs. Pentru o noua inscriere, cumpara produsele WHISKAS participante si trimite un nou cod unic.”

 

Mesaj eroare FARA NR. DE COD (pt. cei care trimit SMS fara nici un cod – minim 1 cifra):

„Mesaj incorect. Pentru a participa la promotie trimite DOAR codul unic de forma WSK******* de pe pachetele WHISKAS.”

 

5.3 Inscrierea prin WEB

 

Persoanele interesate se pot inscrie in promotie prin trimiterea unui mesaj electronic prin intermediul site-ului www.whiskas.ro. Pentru a trimite acest mesaj, participantul trebuie sa completeze toate casutele marcate obligatorii si sa introduca codul unic in casuta corespunzatoare. In momentul in care inscrierea s-a efectuat, participantul va primi unul dintre urmatoarele mesaje:

 

Mesaj castigator zilnic – pentru cei care au castigat un premiu instant:

“Felicitari, ai castigat un patut Whiskas!Pastreaza eticheta promotionala pentru validare. Participa in continuare la promotia Whiskas si poti castiga pe loc unul dintre premii!”

 

“Felicitari, ai castigat un bol Whiskas!Pastreaza eticheta promotionala pentru validare. Participa in continuare la promotia Whiskas si poti castiga pe loc unul dintre premii!”

 

Mesaj necastigator:

“Cod necastigator! Continua sa cumperi produse promotionale Whiskas, participa la promotie si poti castiga instant premii speciale pentru pisicuta ta.”

 

 

Mesaj eroare DUPLICAT (pentru cei care trimit un cod unic de mai multe ori):

“Codul unic a mai fost folosit pentru efectuarea unei inscrieri. Pentru o  noua inscriere in concurs cumpara produsele Whiskas participante si trimite un nou cod unic.”

 

Mesaj eroare FARA NR. DE COD (pt. cei care nu introduc niciun cod – minim 1 cifra):

„ Mesaj incorect. Pentru a participa la promotie trimite codul unic de forma WSK******* de pe pachetele Whiskas.”

 

5.4 La aceasta promotie se vor castiga 10 premii instant zilnice, fiecare premiu constand intr-un bol Whiskas si un (1) premiu instant zilnic constand intr-un patut pentru pisici.

 

5.5 Pentru desemnarea participantilor castigatori, la inceputul promotiei, va avea loc o extragere aleatoare a unei ore si a unui numar de ordine cuprins intre 1 si 5 pentru fiecare zi din durata promotiei, in prezenta unui notar public. Toate orele si numerele de ordine se vor extrage la inceputul promotiei, in formatul [ora + nr. de ordine] pentru o zi determinata.

 

5.6 Va fi desemnat castigator participantul care trimite un mesaj de inscriere valid prin SMS sau WEB ce primeste numarul de ordine castigator, numar de ordine calculat incepand cu ora extrasa pentru ziua respectiva.

 

Exemplu: Pentru ziua Z premiul instant se va acorda pentru al treilea mesaj de inscriere valid primit dupa ora hh:mm:ss).

 

5.7 In cazul in care in una din zile nici un mesaj de inscriere nu primeste numarul de ordine castigator pana la ora 23:59:59, premiul se reporteaza pentru ziua urmatoare.

 

5.8 Participantii la promotie sunt obligati sa pastreze eticheta promotionala inscriptionata cu codul unic in baza caruia s-a realizat inregistrarea castigatoare si care face dovada cumpararii produselor participante la promotie. In cazul in care un participant ce a trimis un mesaj de inscriere declarat castigator nu poate face dovada posesiei etichetei inscriptionata cu codul unic trimis prin respectivul mesaj, premiul nu va fi validat.

 

5.9 Participantii desemnati castigatori au obligatia sa obtina validarea premiilor in conformitate cu dispozitiile Art.6 din prezentul Regulament Oficial.

 

 

Art. 6. Validarea premiilor

 

6.1 Conditii de validitate pentru SMS-uri si inscrieri prin WEB

 

6.1.1 Pentru ca un participant sa poata primi premiul instant trebuie sa îndeplineasca simultan urmatoarele conditii:

 

A.                 Participantul sa îndeplineasca dreptul de participare prevazut in Art.4 din prezentul Regulament Oficial;

B.                 Participantul sa se inscrie in promotie prin trimiterea unui SMS la numarul 1864 (valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote cu tarif normal) sau prin trimiterea unui mesaj electronic prin intermediul site-ului www.whiskas.ro pana la data de 28.03.2010, inclusiv.

C.                 Mesajul de inscriere trebuie sa cuprinda NUMAI codul unic din interiorul etichetei promotionale de pe ambalajul produselor participante la promotie. Mesajul nu va fi considerat valid daca contine si alte litere sau cifre in afara de codul unic.

D.                 Codul unic trimis prin SMS sau prin intermediul site-ului www.whiskas.ro trebuie sa fie identic cu numarul codului unic din interiorul etichetei promotionale de pe pachetul detinut de catre participant.

 

6.1.2 Pentru a putea participa la promotie cu mai multe coduri unice, persoanele interesate sunt obligate sa se inscrie cu fiecare cod printr-un SMS sau printr-un mesaj electronic trimis prin intermediul site-ului www.whiskas.ro. Un mesaj continand un cod va fi considerat o unica intrare in promotie.

 

6.1.3 Nu vor fi luate in considerare SMS-urile primite de pe internet.

 

 

6.2 Procedura de validare a premiilor

 

6.2.1 Pentru a intra in posesia premiilor instant participantii desemnati castigatori trebuie:

 

A.                 Sa pastreze eticheta promotionala a produsului participant la promotie inscriptionata cu codul unic inserat in mesajul de inscriere castigator.

B.                 Sa faca dovada posesiei etichetei promotionale in cazul premiilor constand in patuturi. Organizatorul isi rezerva dreptul de a cere ambalajul promotional si in cazul premiilor constand in boluri.

C.                 Sa declare atunci cand sunt contactati telefonic numarul codului unic – convorbirea va fi inregistrata

D.                 In maxim sapte (7) zile lucratoare de la data emiterii Mesajului castigator zilnic de catre Organizator, sa trimita un scan sau un fax al etichetei promotionale inscriptionata cu codul unic si cu o copie dupa buletin/cartea de identitate la numerele indicate de Organizator in cadrul convorbirii telefonice in care sunt anuntati ca sunt potentiali castigatori sau sa trimita prin posta actele necesara la OP15 CP 50 Bucuresti. In cazul in care Posta Romana pierde un plic ce contine o eticheta promotionala, Organizatorul nu poate fi considerat responsabil.

 

 

6.2.2 Daca nu sunt indeplinite conditiile prevazute la punctele 6.1 si 6.2.1 de mai sus premiul nu va fi validat. De asemenea, premiul nu va fi validat daca castigatorul:

 

(i)                  nu raspunde la telefon timp de sapte (7) zile calendaristice de la data emiterii Mesajului castigator zilnic de catre Organizator;

(ii)                are telefonul inchis timp de sapte (7) zile calendaristice de la data emiterii Mesajului castigator zilnic de catre Organizator;

(iii)               se afla in afara ariei de acoperire timp de sapte (7) zile calendaristice de la data emiterii Mesajului castigator zilnic de catre Organizator;

 

6.2.3 Organizatorul va valida premiul in termen de sapte (7) zile lucratoare de la data primirii etichetei promotionale inscriptionata cu codul unic si a copiei dupa buletin/cartea de identitate a participantului castigator.

 

6.2.4 In cazul in care premiul nu este validat de catre Organizator, din motive independente de Organizator,  acesta se va anula.

 

6.2.5 In cazul in care un participant castigator considera incorecta decizia Organizatorului de a nu valida premiul, este obligat sa trimita Organizatorului o contestatie in scris in termen de cinci (5) zile lucratoare de la data comunicarii deciziei. Adresa unde trebuie trimise contestatiile este OP 15 CP 50 Bucuresti.

 

 

Art. 7. Premiile si predarea acestora

 

7.1 In cadrul acestei promotii se vor acorda 420 de premii, fiecare constand intr-un bol de hrana, cate zece premii pentru fiecare zi a perioadei 15.02.2010 – 28.03.2010 si 42 de premii, fiecare constand intr-un patut de pisici Whiskas, cate un astfel de premiu pentru fiecare zi a promotiei, 15.02.3010 – 28.03.2010. Valoarea totala a premiilor este de  3254 euro (TVA inclus)

 

7.2 Participantii castigatorii vor fi contactati de catre Organizator telefonic si se va verifica codul unic – convorbirea va fi inregistrata. Contactarea telefonica a participantilor castigatori nu este obligatorie pentru Organizator, dar imposibilitatea efectuarii acestei convorbiri din motivele mentionate in Art. 6 de mai sus indreptateste Organizatorul sa refuze validarea premiului.

 

7.3 Organizatorul va trimite premiile castigatorilor constand in boluri prin intermediul Postei Romane, in termen de 45 de zile lucratoare de la data incheierii promotiei, iar premiile constand in patuturi vor fi expediate prin intermediul unui curier privat in termen de 45 de zile lucratoare de la data incheierii promotiei.

 

7.4 Organizatorul nu este responsabil in cazul in care castigatorii nu pot fi contactati de catre curieri/organizator din motive independente de ei.

 

           

Art. 8. Alternative ale premiilor

 

Nu este permisa preschimbarea premiilor in lei sau in alte obiecte si nici a parametrilor acestora.

 

 

Art. 9. Taxe si impozite

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea nr. 571/ 2003 privind, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

Art. 10. Regulamentul promotiei

 

Regulamentul promotiei poate fi obtinut gratuit, accesand pagina de web www.whiskas.ro sau poate fi solicitat la numarul de telefon 021 407 71 52 (Tarif normal in reteaua Romtelecom).

 

 

Art. 11. Incetarea promotiei

 

Prezenta promotie poate inceta inainte de data de 28.03.2010 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta promotie.

 

 

Art. 12. Litigii

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

Art. 13. Diverse

 

13.1 Organizatorul este obligat sa publice pe site-ul www.whiskas.ro numele castigatorilor si premiul acordat acestora.

 

13.2 Participantii sunt de acord ca, în cazul în care vor câstiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite în scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati numai daca acestia sunt de acord, acest lucru neimpiedicand castigatorul sa intre in posesia premiului castigat.

 

13.3 Prin inscrierea in promotie, participantii declara ca sunt de acord ca datele lor personale (inclusiv adresa de pe plic) sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a Organizatorului si sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, SMS) din partea Organizatorului si a partenerilor sai. Organizatorul se obliga sa le respecte acestora drepturile prevazute de Legea 677/2001 si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta si pentru a realiza rapoarte statistice. Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este OP15 CP50 Bucuresti. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al  Organizatorului.

 

13.4 La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa OP15 CP50 Bucuresti, Organizatorul se obliga:

(i)                  sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

(ii)                sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

(iii)               sa înceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.

 

13.5 Plicurile primite devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate.

 

13.6 Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru:

(i)                  Plicurile deteriorate, adresele incomplete sau incorect completate

(ii)                Plicurile pierdute sau pentru orice alte probleme cauzate de serviciile postale.

(iii)               Plicurile cu ambalaje inscriptionate cu coduri castigatoare sosite dupa expirarea termenului de validare.

(iv)              Plicurile expediate la alta casuta decât OP15 CP50 Bucuresti

(v)                SMS-urile sau mesajele electronice trimise prin www.whiskas.ro primite in afara perioadei promotiei ”Rasfata-ti pisicuta cu premiile speciale de la Whiskas!” (15.02.2010 – 28.03.2010)

(vi)              SMS-urile trimise la alt numar de telefon decat 1864 (valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote cu tarif normal) sau inscrierile facute pe alta pagina decat www.whiskas.ro 

(vii)             SMS-urile sau mesajele electronice trimise prin www.whiskas.ro ce contin un cod scris gresit fata de cel de pe ambalajul produsului expediat.

(viii)           SMS-urile trimise de Organizator dar care nu au fost primite de catre participanti din motive tehnice

(ix)              Etichetele promotionale deteriorate care nu mai permit citirea codului unic sau pentru etichetele promotionale pierdute.

 

13.7 Dovada de expediere a plicurilor nu reprezinta si dovada primirii plicurilor.

 

13.8 Prin inscrierea in promotia ” Rasfata-ti pisicuta cu premiile speciale de la Whiskas!”, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.

 

13.9 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul www.whiskas.ro.

Nu avem elemente multimedia.
() in 27 februarie 2010, 22:13
Bravo !!!!!!!!!! In sfarsit se gandeste cineva si la ghemotoacele noastre blanoase.
() in 15 martie 2010, 22:20
De cand a inceput concursul, nu mai iau cutii ci plicuri(evident mai scumpe per total) si nimic. Cred ca ne confruntam cu cei care fraudeaza concursurile acumuland mii de puncte (cum???????). Ce vina are pisica? Unde sunt castigatorii, ca noi (astia mai amarati) nu prea avem loc pe ea?
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 martie 2010, 11:26
Draga Stefan, scenariul cu fraudarea este pura fictiune, pentru ca aici nu se acumuleaza puncte pentru a primi premiul. Premiile se acorda aleator, conform art. 5.4. - 5.6. din regulament. Norocul "loveste la intamplare".
Am adresat intrebarea ta despre castigatori organizatorilor si speram sa ne trimita in curand lista pentru publicare. Te tinem la curent.
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 martie 2010, 12:02
Salut, Stefan! Organizatorii ne-au anuntat ca vor publica lista completa a castigatorilor dupa finalul campaniei, atat pe site-ul Whiskas, cat si pe Infopromotii.ro.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Rasfata-ti pisicuta cu premiile speciale de la Whiskas!"

Ultima actualizare: 23 apr. 2010
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Rasfata-ti pisicuta cu premiile speciale de la Whiskas!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media