CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Rasfata-te in croaziera frumusetii. Cu Dove.

Concurs cu premii Dove

Premii instant: 7 x croaziera de lux pentru doua persoane pe Marea Mediterana; 700 x geanta de voiaj Samsonite.

Cumpara orice produs Dove, introdu eticheta promotionala speciala intr-un vas cu apa fierbinte (min. 70 grade Celsius). Daca apare un desen cu o barca sau cu o geanta, suna la 0800.800.508 si revendica-ti premiul. Pastreaza eticheta si ambalajul pentru validare.

Perioada promoţiei: 01 martie - 31 mai 2007

Documente conexe

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Rasfata-te in croaziera frumusetii. Cu Dove.

 

 

 

1. Desfasurarea campaniei

 

Organizator al campaniei promotionale “Rasfata-te in croaziera frumusetii. Cu Dove.” (“Campania”) este S.C. UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.R.L., cu sediul in Ploiesti, B-dul Republicii nr.291, jud. Prahova, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”, cu notificarea inregistrata la A.N.S.P.D.C.P sub nr.2220.

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 01 martie 2007 - 31 mai 2007 (“perioada de desfasurare a campaniei”), prin intermediul S.C. 141 Romania S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Grigore Alexandrescu, sector 1, Bucuresti, denumita in continuare Agentia.

La aceasta Campanie participa toate produsele marca Dove (marca inregistrata a Unilever), care au pe ambalaj eticheta speciala a promotiei. Eticheta speciala este amplasata pe exteriorul ambalajului, cu exceptia produselor tip cutie, unde eticheta este amplasata in interiorul ambalajului.

 

 

2. Mecanismul Campaniei

 

Pentru a participa la Campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs Dove pe care se regaseste eticheta speciala a promotiei. 

Prin introducerea o singura data a etichetei speciale, intr-un vas cu apa fierbinte (minim 70 grade Celsius) timp de 15 secunde, consumatorii pot descoperi daca eticheta este castigatoare sau nu. Eticheta este castigatoare daca, la introducerea o singura data intr-un vas cu apa fierbinte ( minim 70 grade celsius) timp de 15 secunde, pe spatele acesteia apare desenul unei barcute (pentru premiul – croaziera) sau al unei genti (pentru premiul – geanta de voiaj). Eticheta nu este castigatoare daca, prin efectuarea operatiunii descrise mai sus, pe spatele acesteia nu apare nimic. Fiecare eticheta promotionala are inscriptionat un cod, corespunzator, dupa caz, unei etichete castigatoare sau uneia necastigatoare.

Pentru a revendica premiul si pentru validarea etichetei castigatoare, consumatorii care au descoperit o eticheta castigatoare trebuie sa sune la numarul de telefon 0.800.800.508, numar gratuit apelabil din reteaua Romtelecom, valabil de luni pana vineri in intervalul orar 9:00 - 21:00, sambata in intervalul 10:00 – 18:00, duminica in intervalul 10:00 – 20:00 („Infoline”), in perioada Campaniei, unde vor asculta mesajul operatoarei: „Continuarea acestei convorbiri reprezinta acordul dumneavoastra privind procesarea datelor personale, de catre Organizator cu notificarea nr. 2220, in vederea desemnarii castigatorilor promotiei, pentru indeplinirea obligatiilor legale si pentru activitati ulterioare de marketing direct desfasurate prin intermediul S.C. 141 Romania SRL si prin intermediul SC Mailers Serv SRL”. Dupa terminarea acestui mesaj, daca sunt de acord, castigatorii vor comunica operatoarei urmatoarele date personale: nume, prenume si data nasterii, adresa permanenta si completa si adresa completa pentru livrarea premiului (in caz ca aceasta este diferita de adresa permanenta) si numarul de telefon. La finalul conversatiei telefonice, consumatorul care a declarat ca detine o eticheta castigatoare va primi informatii referitoare la modul in care sa trimita ambalajul produsului catre Organizator pentru atribuirea premiului. Premiul nu va putea fi atribuit consumatorilor decat dupa validarea etichetei castigatoare prin verificarea premiului inscriptionat (geanta sau croaziera) impreuna cu verificarea codului aferent premiului. Refuzul unui consumator de a trimite ambalajul sau neprimirea de catre organizator a plicului cu acesta conduce la imposibilitatea de acordare a premiului. Organizatorul nu este in nici un fel responsabil de pierderea plicurilor cu etichete castigatoare din motive ce tin de serviciile postale.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita impreuna cu trimiterea etichetei castigatoare si trimiterea de documente care sunt necesare pentru acordarea premiilor.

Dupa terminarea perioadei de desfasurare a Campaniei, consumatorii nu vor mai putea efectua apeluri la Infoline pentru a anunta descoperirea de etichete castigatoare si nu vor mai putea revendica premiile inscrise pe eticheta.

Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea pentru datele personale incomplete, inexacte sau incorecte, comunicate la anuntarea descoperirii unei etichete castigatoare si care impiedica validarea, atribuirea sau livrarea premiului catre respectivii consumatori.

 

 

3. Conditii de participare la Campanie

 

Poate participa la Campanie orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 18 ani, cu domiciliul in Romania, care achizitioneaza produse participante in conditiile prezentului Regulament, cu exceptia angajatilor Organizatorului si ai celorlalte societati implicate in organizarea si desfasurarea Campaniei, precum si membrii familiilor acestora (soti/sotii si rudele de gradul intai ale acestora).

 

 

4. Premiile Campaniei

 

In cadrul prezentei Campanii se vor acorda in total urmatoarele premii:

700 premii in valoare de 392,5 lei fiecare, constand fiecare in cate o geanta de voiaj Samsonite si

7 premii in valoare de 38.420 lei fiecare, constand in cate o croaziera de lux pentru 2 persoane, pe Marea Mediterana, ce se va desfasura in intervalul 18 August 2007 (de la ora 09.00)   pana la 23 August 2007 (pana la ora 08.00) si cate 400 Euro (echivalentul in lei la un curs de shimb de 3,4 lei = 1 euro) reprezentand bani de buzunar pentru eventuale cheltuieli legate de deplasarea pentru intrarea in posesie a premiului, viza (daca este necesara), asigurari medicale, etc. 

Valoarea fiecarui premiu include, dupa caz, valoarea impozitului, ce va fi retinut la sursa. Valoarea comerciala totala a premiilor acordate in cadrul prezentei Campanii este de 543.663,4 RON.

Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

 

 

5. Acordarea premiilor

 

Validarea finala in vederea acordarii premiilor se face doar pe baza prezentarii etichetei castigatoare. Consumatorii care se inscriu la Infoline revendicand un premiu, dar care nu mai au in posesia lor o eticheta castigatoare valida nu pot fi desemnati castigatori ai Campaniei.

Pentru validarea potentialilor castigatori ai gentilor de voiaj, acestia trebuie sa trimita ambalajele cu etichetele castigatoare prin posta, prin serviciul PrioriPost/ scrisoare recomandata la adresa OP 10 – CP 201, Bucuresti, cu mentiunea Pentru promotia “Rasfata-te in croaziera frumusetii. Cu Dove..

Castigatorii celor 7 premii constand in excursii vor primi informatii detaliate cu privire la procesul de validare, locul, modalitatea si termenul in care acestia trebuie sa se prezinte pentru a putea intra in posesia premiilor.

Pentru a evita riscul pierderii unei etichete castigatoare a unui premiu constand in croaziera, datorita functionarii defectuase a serviciilor postale, castigatorii acestor premii vor trimite eticheta castigatoare printr-un curier privat sau o vor prezenta personal la sediul S.C. 141 Romania S.R.L., Str Grigore Alexandrescu nr 86, sector 1, Bucuresti, cu mentiunea Pentru promotia “Rasfata-te in croaziera frumusetii. Cu Dove.

Cele 700 premii constand in genti de voiaj vor fi livrate castigatorilor prin curier intr-un termen de 30 zile de la primirea prin posta a unei etichete valide, conform art. 5.2. de mai sus. La inmanarea de catre curier a coletului ce contine premiul, castigatorii vor completa si semna un proces-verbal de predare-primire, in cuprinsul caruia isi vor exprima in scris acordul expres si neechivoc pentru ca datele personale comunicate sa intre in baza de date a Organizatorului, prelucrata de Agentie, in vederea atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii, precum si pentru realizarea de activitati de marketing direct. De asemenea curierul va lasa castigatorilor un plic CR (raspuns pre-platit) cu un formular de inscriere in clubul Dove. Dupa completarea formularului, plicul poate fi predat direct curierului sau trimis ulterior prin posta.

Castigatorul unui premiu nu poate ceda premiul, in integralitatea sa, unei alte persoane.

Castigatorii premiilor constand in croaziere au la dispozitie un termen de 15 zile de la data publicarii pe site-ul www.infopromotii.ro a numelui lor si a premiului castigat, pentru a se prezenta la S.C. 141 Romania S.R.L., Str Grigore Alexandrescu nr 86, sector 1, Bucuresti, in vederea comunicarii numelui insotitorului si finalizarii formalitatilor aferente acordarii premiului. Detaliile excursiei (program, cazare, masa, etc) vor fi comunicate ulterior printr-un material scris inmanat  castigatorilor cu o luna inainte de plecarea in croaziera. Castigatorii premiilor constand in croaziere se vor prezenta cu 24 de ore inainte de plecarea in excursie la sediul Agentiei pentru ridicarea documentelor de calatorie.

La prezentarea castigatorilor premiilor constand in croaziere la sediul Agentiei, conform art.5.7 de mai sus, acestia vor completa si semna toate documentele aferente atribuirii acestor premii si totodata isi vor exprima in scris acordul expres si neechivoc pentru ca datele personale comunicate in cuprinsul procesului-verbal de atribuire a premiului sa intre in baza de date a Organizatorului, prelucrata de Agentie, in vederea atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii, precum si pentru realizarea de activitati de marketing direct. In termen de 20 zile de la incheierea procesului-verbal de atribuire, Organizatorul, prin intermediul Agentiei, va indeplini toate formalitatile necesare in vederea acordarii premiilor, suportand toate costurile aferente acestor formalitati.

Organizatorul nu se va implica in nici un mod in formalitatile si plata necesare eliberarii documentelor de calatorie care ii privesc in mod personal pe castigatorii premiilor sau pe beneficiari si pe insotitorii acestora (obtinere pasaport, incheiere asigurari de sanatate, obtinere eventuale acorduri, autorizatii, etc), daca aceste documente nu exista sau nu sunt valabile din orice motiv. Toate obligatiile si formalitatile necesare in vederea eliberarii unor asemenea documente sunt in sarcina acestora.

Organizatorul, prin intermediul Agentiei, va asigura suplimentar castigatorilor si insotitorilor acestora transportul de la sediul Agentiei pana la locul de imbarcare pe vasul de croaziera precum si inapoi la Bucuresti, Aeroportul Henri Coanda.

Organizatorul, prin intermediul Agentiei va asigura castigatorilor asistenta necesara pentru obtinerea vizei turistice pentru statele in care vasul va face escala in timpul croazierei, daca aceasta va fi necesara (scrisoare de invitatie etc) dar nu garanteaza obtinerea acestei vize de catre castigatorii ori insotitorii fata de care autoritatile din respectivele state au instituit vreo restrictie personala in acest sens.

Dupa inmanarea tuturor documentelor aferente croazierei castigate, orice obligatie a  Organizatorului fata de castigatorii acestei categorii de premii inceteaza.

Existenta sau aparitia pana la data plecarii in croaziera a oricarei cauze de impiedicare a vreunui castigator sau insotitorului acestuia de a beneficia de excursie nu naste nici o obligatie de compensare, despagubire sau de alta natura in sarcina Organizatorului.

In caz de forta majora survenita in timpul croazierei,  castigatorii care doresc sa nu mai participe la aceasta vor lua legatura cu Agentia urmand a se debarca in cel mai apropiat port de locatia unde a survenit forta majora si vor fi cazati prin grija Agentiei in conditii similare celor de pe vasul de croaziera.

Fiecare proces-verbal de atribuire a premiilor constand in croaziere va fi semnat de castigator si reprezentantul Organizatorului si completat cu urmatoarele date personale ale castigatorului: nume, prenume, adresa completa si CNP.

In cazul in care vreunul dintre potentialii castigatori ai premiilor constand in croaziera nu poate fi contactat la telefon in vederea stabilirii detaliilor legate de intocmirea formalitatilor de acordare a premiilor (nu raspunde, numar nealocat, telefon inchis) pe decursul a 10 zile lucratoare consecutive de la data primirii de catre Organizator a etichetei castigatoare sau este contactat dar nu se prezinta in locatia si la termenul mentionat la art.5.7. de mai sus, sau acesta nu prezinta documentele solicitate de catre Organizator, sau se constata existenta unor neconcordante intre datele comunicate la infoline si cele prezentate reprezentantului Organizatorului, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

 

 

6. Clauze diverse

           

Prezentul Regulament va fi pus la dispozitia persoanelor interesate, în copie, în mod gratuit. Regulamentul Campaniei poate fi obtinut în urma unei cereri scrise trimisa, pe toata perioada Campaniei, pe adresa str. Fabrica de Glucoza nr 2 – 4, sector 2 Bucuresti, cu mentiunea Pentru Campania Rasfata-te in croaziera frumusetii. Cu Dove. sau pe site-urile www.infopromotii.ro. si www.dove.ro.

Participarea la aceasta Campanie implica acceptarea prezentului Regulament.

Prin comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorului (a carei notificare a fost inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la nr.2220), operata de catre Agentie si de catre SC Mailers Serv SRL, in scopul atribuirii premiilor Campaniei si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii si pentru activitati ulterioare de marketing direct.

La cererea expresa a castigatorilor/reprezentantilor legali, Organizatorul va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, castigatorii premiilor Campaniei vor trimite catre USCE pe adresa Bucuresti, str. Fabrica de Glucoza nr 2 – 4, sector 2, o cerere intocmita în forma scrisa, datata si semnata.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Rasfata-te in croaziera frumusetii. Cu Dove."

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Rasfata-te in croaziera frumusetii. Cu Dove.

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media