CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Raid - "Localizeaza gasca de tantari!"

Concurs cu premii Raid

Premii zilnice: 90 x premiu in bani (500 euro).

Cumpara orice produs Raid cu eticheta promotionala si trimite prin SMS codul numeric de pe eticheta si numele tau la 1841. Pastreaza produsul cu eticheta nedezlipita.

Perioada promoţiei: 01 mai - 29 iulie 2007

Documente conexe

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Un nou act aditional stipuleaza:
“Un participant nu poate fi extras decat o singura data intr-o zi de promotie, valida fiind considerata intrarea extrasa prima conform aloritmului de efectuare a tragerilor la sorti electronice. Ex: Daca un participant este extras castigator intr-o zi a promotiei, nu mai poate fi extras si ca rezerva in cadrul aceleasi zile a campaniei promotionale.”

Citeste si actul aditional nr. 1

Regulamentul oficial al promotiei
“Localizeaza gasca de tantari!”
1 mai – 29 iulie 2007
1. Organizatorul campaniei:

Organizatorul campaniei promotionale “Localizeaza gasca de tantari!” este compania SC Johnson Wax SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Plantelor 37A, sector 2, cu sprijinul agentiei FCB Bucharest. Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul intr-un cotidian national de tiraj important.


2. Durata promotiei si aria de desfasurare:

Campania promotionala “Localizeaza gasca de tantari!” se va desfasura in perioada 1 mai – 29 iulie 2007, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei.


3. Drept de participare:

La campania promotionala “Localizeaza gasca de tantari!” are dreptul sa participe orice persoana fizica cu cetatenie romana si domiciliul stabil in Romania. Nu au dreptul sa participe angajatii companiei SC Johnson Wax SRL, ai distribuitorilor companiei SC Johnson Wax SRL, ai agentiei de publicitate FCB Bucharest SRL, ai Hit Mail Romania SRL, precum si rudele de gradul intai din familiile acestora. Prin participarea la promotie se considera acceptarea automata a intrarii in baza de date de consumatori a companiei SC Johnson Wax SRL.


4. Produse participante:

La aceasta promotie participa urmatoarele produse Raid: Raid aparat electric cu pastile laminate, Raid rezerva pastile laminate, Raid rezerva pastile, Raid aparat cu rezerva lichida laminata, Raid rezerva lichid cu fitil laminat.


5. Mecanismul campaniei promotionale:

Participantii la promotia “Localizeaza gasca de tantari!” trebuie sa cumpere orice produs Raid participant la promotie cu eticheta promotionala, sa deschida eticheta pentru a afla codul numeric si sa-l trimita împreuna cu numele lor prin SMS la numarul 1841 (valabil in retelele Vodafone si Orange, cu tarif normal) in timpul perioadei promotiei: 1 mai – 29 iulie 2007.

Toate mesajele trimise la 1841 vor primi inapoi un mesaj de raspuns prin care participantii vor fi informati daca au trimis mesajul corect.

a. Mesaje trimise corect si inregistrate cu flag de validare:
Multumim pentru participarea la promotia Localizeaza gasca de tantari! Codul trimis este valid si va participa la tragerea la sorti. Succes!

b. Mesaje care contin un cod care a mai fost inregistrat:
Multumim pentru participarea la promotia Localizeaza gasca de tantari! Acest cod a mai fost inregistrat si se poate inscrie pentru tragerea la sorti o singura data.

c. Mesaje trimise in afara perioadei promotiei:
Promotia Localizeaza gasca de tantari! se desfasoara in perioada 1 mai – 29 iulie 2007.

d. Mesaje care nu contin o forma valida a codului:
Mesajul tau nu contine un cod corect. Verifica codul de pe eticheta promotionala (format doar din cifre) si retrimite-l. Multumim!

e. Mesaje care contin doar codul numeric de pe eticheta promotionala, dar fara numele participantului la promotie:
Retrimite codul de pe eticheta promotionala impreuna cu numele tau pentru a putea participa la promotia Localizeaza gasca de tantari!. Multumim!

Fiecare participant se poate inregistra cu un cod o singura data, insa se poate inscrie la promotie cu un numar nelimitat de coduri diferite.
Participantii la promotie trebuie sa pastreze ambalajul produsului Raid participant la promotie cu eticheta promotionala nedezlipita de pe produs, pentru a-si putea revendica premiul in cazul in care vor fi desemnati castigatori.


6. Desemnarea castigatorilor promotiei / tragererile la sorti:

In cadrul promotiei “Localizeaza gasca de tantari!” se va acorda cate un premiu pentru fiecare zi a promotiei, castigatorii fiind extrasi din baza de date constituita din codurile valide provenite din SMS-urile valide primite in ziua respectiva. Castigatorii promotiei “Localizeaza gasca de tantari!” vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, care va avea loc in fiecare zi de luni sau marti pentru zilele din saptamana anterioara (de ex: la tragerea la sorti din data de 14 sau 15 mai 2007 se vor extrage 7 castigatori. Castigatorul pentru ziua de 7 mai 2007 va fi extras numai din codurile valide provenite din SMS-urile valide primite in ziua de 7 mai 2007, la numarul 1841; castigatorul pentru ziua de 8 mai 2007 va fi extras numai din codurile valide provenite din SMS-urile valide primite in ziua de 8 mai 2007, la numarul 1841, s.a.m.d.), in prezenta unui notar public. Extragerile se vor efectua din totalul codurilor valide primite la numarul 1841, in zilele pentru care se vor efectua tragerile la sorti.

Tragerile la sorti vor avea loc dupa cum urmeaza:
7 sau 8 mai 2007 (pentru intervalul 1 mai – 6 mai 2007)
14 sau 15 mai 2007 (pentru saptamana 7 mai – 13 mai 2007)
21 sau 22 mai 2007 (pentru saptamana 14 mai – 20 mai 2007)
28 sau 29 mai 2007 (pentru saptamana 21 mai – 27 mai 2007)
4 sau 5 iunie 2007 (pentru saptamana 28 mai – 3 iunie 2007)
11 sau 12 iunie 2007 (pentru saptamana 4 iunie – 10 iunie 2007)
18 sau 19 iunie 2007 (pentru saptamana 11 iunie – 17 iunie 2007)
25 sau 26 iunie 2007 (pentru saptamana 18 iunie – 24 iunie 2007)
2 sau 3 iulie 2007 (pentru saptamana 25 iunie – 1 iulie 2007)
9 sau 10 iulie 2007 (pentru saptamana 2 iulie – 8 iulie 2007)
16 sau 17 iulie 2007 (pentru saptamana 9 iulie – 15 iulie 2007)
23 sau 24 iulie 2007 (pentru saptamana 16 iulie – 22 iulie 2007)
30 sau 31 iulie 2007 (pentru saptamana 23 iulie – 29 iulie 2007)

Pentru ca un cod sa fie validat pentru tragerea la sorti, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:
a) SMS-ul care-l contine sa fie trimis la numarul 1841 in perioada 1 mai – 29 iulie 2007, inclusiv.
b) SMS-ul care-l contine sa curpinda cel putin urmatoarele informatii: codul numeric, numele sau prenumele participantului iar codul numeric sa fie unul dintre cele trecute pe etichetele de promotie lipite pe produsele participante la promotie.
c) Sa nu fi fost inregistrat deja un SMS cu acelasi cod.

Tragerea la sorti se va face in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea campaniei promotionale si va fi asistata de un notar public.
Saptamanal se vor extrage 7 castigatori si 21 de rezerve, cate 3 rezerve pentru fiecare castigator. In total se vor extrage 90 de coduri, echivalentul celor 90 de premii ale campaniei promotionale si inca 270 de coduri reprezentand rezerve pentru cazurile in care din cele 90 de coduri extrase initial nu vor putea fi toate validate conform conditiilor stipulate in prezentul regulament.

Ordinea extragerii castigatorilor este urmatoarea:
- se extrage castigatorul zilei respective, premiul constand in 500 euro
- se extrag cele 3 rezerve rezerve

In cazul in care nici una dintre cele 3 rezerve nu va fi validata, premiul se anuleaza.
De asemenea, in cazul in care in timpul promotiei vor exista zile in care nu se inregistreaza nici un participant sau nici un participant valid la promotie, premiul aferent zilei respective se anuleaza.


7. Anuntarea si validarea ulterioara a castigatorilor

Lista cu participantii considerati valizi (dpdv al mesajelor trimise) va constitui lista cu castigatorii desemnati de organizator si care vor fi contactati ulterior. Anuntarea castigatorilor va fi urmata de validarea acestora conform conditiilor descrise mai jos.

Validarea ulterioara a castigatorilor:
Castigatorii desemnati prin tragere la sorti vor fi validati telefonic (la numarul de telefon mobil de la care s-a primit SMS-ul trimis pentru inscrierea la promotie) si fizic (prin prezentarea unuia din actele de identitate prezentate mai jos), iar conditiile care trebuie îndeplinite sunt urmatoarele:
- Participantii sa îndeplineasca dreptul de participare stipulat la art. 3;
- Persoana respectiva sa poata fi contactata la numarul de telefon mobil de pe care a fost trimis SMS-ul în termen de maxim 10 zile lucratoare de la data desemnarii castigatorilor. Daca in intervalul de 10 zile de la extragerea castigatorilor, acesta nu va putea fi contactat (are telefonul inchis sau nu raspunde) sau daca ulterior contactarii, nu va putea prezenta codul castigator in original, asa cum apare pe eticheta nedezlipita de pe produsele Raid participante la promotie, acesta va fi invalidat, iar premiul va fi acordat primului participant valid de pe lista de rezerve a zilei respective.
- Persoana sa declare în urma contactarii numele, prenumele, CNP, seria si nr. B.I/C.I. si adresa din buletinul de identitate / cartea de identitate valide.
- Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un act de identitate valabil (buletin, carte de identitate sau pasaport). In cazul in care persoana castigatoare este minora, ridicarea premiului va fi facuta de catre unul din parintii persoanei castigatoare sau de catre tutorele legal al acesteia.
- Pentru a putea intra in posesia premiului castigat, participantii desemnati castigatori trebuie sa prezinte unul din produsele Raid participante la promotie cu eticheta promotionala nedezlipita, corespunzatoare codului extras castigator.

Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor si castigurile acordate in ziarul Evenimentul Zilei din zilele de joi, pentru castigatorii saptamanii precedente, incluzand zilele din intervalul luni – duminica (inclusiv).


8. Premiile campaniei promotionale si acordarea lor:

In cadrul acestei campanii promotionale se vor oferi prin tragere la sorti urmatoarele premii:
- 90 premii a cate 500 EURO fiecare, acordati in lei, la cursul de schimb de 3.4 RON/EURO

Valoarea totala a premiilor este de 53640 Euro (inclusiv impozit).
Castigatorii premiilor nu au posibilitatea de a solicita schimbarea parametrilor premiilor.

Acordarea premiilor:
Premiile vor fi acordate castigatorilor prin virament bancar, in contul bancar indicat de catre acestia. In cazul in care un castigator nu are un cont bancar, el va trebui sa-si deschida un cont pe numele sau si sa comunice numarul acestui cont organizatorului, in termen de 15 zile lucratoare de la momentul in care a fost validat.
In cazul in care persoana castigatoare este minora, unul din parinti sau tutorele legal al acesteia va trebui sa deschida un cont bancar in numele minorului castigator si sa comunice numarul acestui cont organizatorului, in tremen de 15 zile lucratoare de la momentul in care castigatorul a fost validat.
Termenul de acordare a premiilor este echivalent cu timpul scurs din momentul comunicarii de catre castigator, catre reprezentantul organizatorului, a numarului de cont in care poate fi facut transferul sumei reprezentand premiul castigat si data la care s-a ordonat la plata suma respectiva de catre reprezentantul organizatorului.
Termenul de acordare a premiilor, in sensul explicat mai sus, este 15 zile lucratoare.


9. Linie telefonica dedicata campaniei:

Pe perioada de desfasurare a promotiei, cei interesati pot suna la linia de telefon dedicata campaniei: 021/207.00.44 (linie cu tarif normal) pentru a afla mai multe amanunte in legatura cu promotia (regulament de participare, premii, modalitate de acordare a premiilor, etc.) precum si pentru sugestii sau eventuale plangeri. Programul de functionare al liniei telefonice este de luni pana vineri, intre orele 10 – 15. In afara programului mentionat si pentru cei care vor suna sambata si duminica, va raspunde un robot care va comunica programul de functionare al liniei telefonice. Numarul de telefon este comunicat in mass media, precum si pe materialele promotionale amplasate la punctele de vanzare.


10. Erori, SMS-uri necorespunzatoare:

Etichetele de promotie care au fost falsificate vor fi declarate nule si nu vor participa la promotie. Orice incercare de falsificare va fi pedepsita conform normelor în vigoare.
Pentru tragerile la sorti, orice SMS care nu contine datele de identificare (nume sau prenume), care contine coduri falsificate sau care contine alte erori, va fi declarat nul si nu va participa la extragere. Sunt considerate valide toate SMS-urile care indeplinesc conditiile de validare de la art.6.


11. Responsabilitate:

Organizatorul promotiei nu isi asuma responsabilitatea pentru:
- SMS-urile primite inainte de data de 1 mai 2007 sau incepand cu 30 iulie 2007, inclusiv. Acestea nu vor fi considerate valide si nu vor participa la tragerea la sorti finala.
- SMS-urile necorespunzatoare din punct de vedere al continutului (vezi Art.6)
- SMS-urile expediate la alt numar decat 1841 sau in afara retelelor Orange si Vodafone.
Dovada de expediere a SMS-urilor nu reprezinta si dovada primirii acestora.
Organizatorul are dreptul de a invalida SMS-urile care contin informatii false ori vadit eronate si care nu indeplinesc conditiile de validare de la art. 6.
Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 10 august 2007, inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.
In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui SMS participant, decizia comisiei este definitiva.


12. Regulamentul promotiei

‘Regulamentul promotiei “Localizeaza gasca de tantari!” este disponibil gratuit oricarui solicitant la linia telefonica a campaniei promotionale - 021/207.00.44, numar cu tarif normal.
Prin înscrierea la aceasta promotie participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, în cazul în care vor castiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite în scopuri publicitare, legate de aceasta promotie, fara alte obligatii sau plati.


13. Incetarea promotiei

Prezenta promotie poate inceta inainte de data de 29 iulie 2007 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie. Acest lucru va fi anuntat participantilor intr-un cotidian de mare tiraj.


14. Taxe si impozite

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatorii promotiei, in conformitate cu Ordonanta nr. 138/29.12.2004 publicata in Monitorul Oficial nr. 1281/30.12.2004, publicata pentru modificarea si completarea Legii 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.


15. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


16. Prelucrarea datelor personale

Trimiterea unui SMS la 1841 in scopul participarii la aceasta promotie prezuma cunoasterea regulamentului si acordul celui care-l expediaza pentru clauzele acestuia. Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001.

Prin expedierea datelor personale la 1841 sau prin comunicarea lor la Infoline 021/207 00 44, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre organizatorul promotiei, în scopul unor potentiale informari ulterioare din partea SC Johnson Wax SRL, operator de date inregistrat cu nr 448.

Scopurile constituirii unei baze de date cu datele personale ale participantilor la promotie sunt: desemnarea castigatorilor promotiei “Localizeaza gasca de tantari!”, precum si pentru comunicarea cu acestia. Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea sa din baza de date a companiei SC Johnson Wax SRL.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al SC Johnson Wax SRL.
La cererea participantilor, adresata in scris catre SC Johnson Wax SRL, Organizatorul se obliga:
- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este: SC Johnson Wax SRL, Str. Plantelor nr 37A, sector 2, Bucuresti.
La prima comunicare scrisa cu participantii la aceasta promotie, organizatorul le va aduce la cunostinta drepturile ce le revin conform legii 677/2001.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Raid - "Localizeaza gasca de tantari!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Raid - "Localizeaza gasca de tantari!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media