CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Raid, Baygon, Off! si Autan - "Puncte peste puncte, se aduna premii multe!"

Promotie concurs cu premii Raid Baygon Off Autan

Marele premiu: 1 x automobil Dacia Logan Pick-Up. Premii garantate: vouchere pentru cumparaturi de la Altex sau Altex Megastore (in functie de punctajul acumulat).

Daca ai un magazin de vanzare cu amanuntul, achizitioneaza pachete virtuale de produse Raid, Baygon, Off! si Autan, acumuleaza puncte (vezi punctajul in Anexa 1) si vei primi premii garantate. Daca ai achizitionat cel putin un pachet virtual si ai acumulat minimum 100 de puncte, participi automat la extragerea finala, iar fiecare 100 de puncte in plus iti asigura inca o sansa la tragerea la sorti.

Condiţii de validare: Reprezentantii de vanzari SC Johnson Wax SRL vor verifica in sistemul computerizat de inregistrare a vanzarilor achizitiile facute de fiecare magazin si vor valida punctajul.

Perioada promoţiei: 21 aprilie - 30 iunie 2009

Promotie expirata
3 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Puncte peste puncte, se aduna premii multe”

 

           

Art.1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 

Organizatorul campaniei promotionale „Puncte peste puncte, se aduna premii multe” este compania SC Johnson Wax SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Plantelor nr 37A, sector 2, cu sprijinul agentiei FCB Bucharest. Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta participantii.

 

 

Art.2. ARIA DE DESFASURARE A PROMOTIEI

 

Campania promotionala este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul României.

 

 

ART.3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Campania promotionala se desfasoara in perioada 21.04.2009 – 30.06.2009.

 

 

ART.4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

 

La aceasta campanie promotionala vor participa toate produsele din gamele Raid, Baygon, OFF!, si Autan. Detaliile privind variantele produselor participante, precum si valoarea in puncte a fiecarui produs sunt prezentate in Anexa 1 a acestui regulament.

 

 

ART. 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania promotionala este deschisa tuturor societatilor comerciale cu sediul pe teritoriul Romaniei si care achizioneaza produsele din gamele Raid, OFF!, Baygon si Autan  participante la promotie in perioada promotionala, exceptand societatile comerciale care comercializeaza in sistem en-gros sau care isi desfasoara activitatea in spatii/centre en-gros.

De asemenea, la aceasta campanie nu pot participa angajatii societatii SC Johnson Wax SRL si angajatii agentiilor de publicitate implicate in aceasta campanie promotionala, si anume: FCB Bucharest si Hitmail.

 

 

ART. 6. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

In perioada 21 aprilie – 30 iunie 2009, magazinele pot participa la campania “Puncte peste puncte, se aduna premii multe” daca achizitioneaza unul din pachetele virtuale definite de SC Johnson Wax SRL. Magazinele vor continua sa achzitioneze produse, conform art 4, acumuleaza puncte si primesc premii instant garantate.

1.                  {[10 produse Raid (obligatoriu Raid Night &Day aparat si rezerva + Raid Electric lichid aparat si rezerva + Raid Molii de alimente) + [4 produse Baygon (obligatoriu Baygon aparat cu rezerva lichida + rezerva gratuita)] + [3 produse Autan sau Off (obligatoriu  Autan Gel)]} x 3 bucati

2.                  {[8 produse Raid (obligatoriu Night &Day aparat si rezerva + Raid Electric lichid aparat + Raid Molii de Alimente)] x 3 bucati + [3 produse Baygon (obligatoriu Baygon aparat cu rezerva lichida + rezerva gratis] x 2 bucati}

3.                  {[3 produse Raid (obligatoriu Night &Day aparat si Raid Molii de Alimente] + [ 1 (orice) produs Baygon]} x 2 bucati

Fiecare produs Raid, Off!, Baygon sau Autan achizitionat are un anumit numar de puncte (vezi punctajul in Anexa 1).

Fiecare 100 puncte acumulate prin achizitionarea de produse participante, reprezinta o valoare in lei, ce va fi acordata magazinului. Punctele pot fi transformate in bonuri valorice incepand de la 1500 puncte, diferentiate pe 3 niveluri, dupa cum urmeaza:

 

* Bronz: intre 1500 si 6000 puncte acumulate, fiecare 100 puncte reprezinta 1.5 RON

* Argint: intre 6000 si 20 000 puncte accumulate, fiecare 100 puncte reprezinta 2 RON

* Aur: de la 20 000 puncte acumulate in sus, fiecare 100 puncte reprezinta 2.5 RON.

 

Toate magazinele participante ce au achizitionat cel putin un pachet virtual si au acumulat minim 100 puncte, au posibilitatea sa participe la o tragere la sorti, la sfarsitul perioadei promotionale. Fiecare 100 puncte acumulate reprezinta 1 sansa de participare la tragerea la sorti. Cu cat magazinele acumuleaza mai multe puncte, cu atat pot obtine mai multe sanse de castig.

 

Fiecare magazin va beneficia de o fisa de evidenta in care vor fi notate punctele acumulate pentru fiecare tip de produs achizitionat. Agentii de vanzari ai SC Johnson Wax SRL vor completa punctajul obtinut de fiecare societate comerciala participanta, in urma achizitiei de produse Raid, OFF!, Baygon si Autan.

 

Reprezentantii de vanzari SC Johnson Wax SRL vor verifica in sistemul computerizat de inregistrare a vanzarilor achizitiile facute de fiecare magazin si vor valida punctajul care va aduce bonuri valorice garantate societatii comerciale.

 

 

ART. 7. CONDITII DE VALIDARE

 

7.1 Conditii de validitate pentru participanti

Pentru ca un participant sa poata transforma comenzile efectuate in puncte trebuie sa îndeplineasca simultan urmatoarele conditii:

  1. Participantul sa îndeplineasca dreptul de participare de la art.5.
  2. Achizitionarea produselor sa fie facuta intre 21 aprilie – 30 iunie 2009

 

7.2 Conditii de validitate pentru intrarea in posesie a premiilor

Pentru ca un participant sa poata fi validat drept câstigator si pentru a primi bonul valoric garantat trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

A.     Sa detina numarul de puncte minim necesar, respectiv 1500 puncte, pentru solicitarea unui bon valoric.

B.     Punctajul sa fie validat de catre reprezentantii SC Johnson Wax SRL din sistemul electronic de evidenta a vanzarilor.

 

 

ART. 8. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Numarul total de bonuri valorice garantate va fi stabilit in functie de numarul de puncte acumulate de participanti.

In cadrul acestei promotii se vor oferi urmatoarele tipuri de premii :

 

I. Premii instant:

 

Premiile instant vor fi acordate in functie de punctajul acumulat de fiecare magazin participant, si constau in bonuri valorice utilizabile in reteaua de magazine Altex si Altex Megastore, respectiv la magazinul mentionat pe bon.

Bonurile valorice garantate vor fi oferite o singura data, la sfarsitul perioadei de promotie, in masura indeplinirii conditiilor de premiere de catre participanti..

Reprezentantii Altex si Altex Megastore vor permite valorificarea bonurilor valorice doar de catre titularul bonului valoric.

Castigatorii campaniei vor putea folosi bonurile valorice la cumpararea de produse electronice si electrocasnice in magazinele Altex si Altex Megastore alocate, respectiv la magazinul mentionat pe bon, pana la data de 31 august 2009. Castigatorii care nu si-au valorificat bonul pana in data de 31 august 2009, mai pot face acest lucru pana in 13 septembrie 2009, dupa aceasta data bonurile neutilizate isi pierd valoarea si nu mai pot fi utilizate.

Daca valoarea produselor depaseste valoarea bonului valoric, castigatorii vor achita diferenta in numerar.

 

II. Marele premiu acordat prin tragere la sorti:

 

La finalul promotiei, in data de 14 iulie 2009, va avea loc o tragere la sorti electronica, la care participa  toate magazinele care au achizitionat unul din pachetele virtuale prevazute la art 6.

In cadrul tragerii la sorti se va acorda un premiu constand intr-un automobil Dacia Logan Pick-Up, in valoare de 7176 euro (fara TVA), cu urmatoarele caracteristici:

           Model E0 “Logan”, motorizare 1.5dCI/70CP, trusa medicala, stingator de incendiu, 2 triunghiuri reflectorizante.

In cadrul acestei campanii, nu se permite acordarea contravalorii in bani a premiilor castigate sau schimbarea premiilor.

 

Valoarea totala estimata a premiilor garantate este de 72 032 euro (fara TVA).

Valoarea totala estimata a premiilor acordate in cadrul promotiei este de 79 208 euro (fara TVA).

Valoarea finala a premiilor va fi data de numarul total de premii acordate in cadrul promotiei.

 

Raspunderea pentru orice fel de vicii / defecte ale premiilor revine producatorului, in conformitate cu certificatul de garantie inmanat participantului, odata cu premiul.

 

 

ART. 9. TRAGEREA LA SORTI

 

Castigatorul marelui premiu constand intr-un automobil Dacia Logan Pick-Up va fi desemnat prin tragere la sorti electronica, ce va avea loc la sfarsitul perioadei promotionale, in data de 14 iulie 2009. Tragerea la sorti  se va efectua in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea si implementarea promotiei, si va fi asistata de un notar public. La tragerea la sorti vor participa toate magazinele participante la campanie, care au acumulat minim 100 puncte, in functie de numarul de sanse acumulate in baza punctelor (100 puncte acumulate = 1 sansa de participare la tragerea la sorti) in perioada promotiei, 21.04.2009 – 30.06.2009.

Intai se va extrage castigatorul marelui premiu apoi se vor extrage si 5 rezerve pentru marele premiu.

 

La tragerea la sorti nu vor participa magazinele care nu indeplinesc conditiile de validare enumerate mai sus.

 

 

ART. 10. ACORDAREA PREMIILOR

 

În urma verificarii indeplinirii conditiilor din prezentul Regulament, castigatorii premiilor vor fi instiintati, de catre reprezentantii de vanzari SC Johnson Wax SRL,  despre validarea solicitarii lor.

Bonurile valorice valabile in reteaua de magazine Altex si Altex Megastore vor fi acordate castigatorilor de catre reprezentantii de vanzari SC Johnson Wax SRL. Acordarea bonurilor valorice se va face pe baza unor procese verbale de predare-primire.

Marele premiu acordat reprezentantului legal al firmei detinatoare a magazinului va fi inmanat castigatorului la adresa care va fi comunicata telefonic în momentul anuntarii castigarii premiului, dupa ce acesta va fi validat. 

În momentul ridicarii premiului, castigatorul trebuie sa prezinte actul de identitate. Prin semnarea procesului verbal de predare-primire a premiului, Organizatorul este eliberat de orice alta obligatie fata de castigator. 

Premiile campaniei (instant si prin tragere la sorti) vor fi acordate in termen de 30 de zile lucratoare de la data validarii castigatorilor.

 

Acordarea unui premiu poate fi un eveniment public. Participarea în aceasta campanie publicitara implica acordul ca datele personale, fotografia reprezentantului societatii castigatoare si datele societatiicastigatoare sa poata fi publicate si utilizate de catre Organizator in materiale audio, foto si video, in mod gratuit.

 

 

Art.11. TAXE

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

ART.12. LITIGII

 

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.

 

 

ART.13. REGULAMENTUL PROMOTIEI

 

Detalii privind regulamentul promotiei sunt disponibile la Infoline 021 316.31.50, interior 126 (de luni pana joi, intre orele 10:00 – 18:00, iar vineri intre orele 10:00 – 13:00, linie cu tarif normal).

Prin inscrierea la promotia „Puncte peste puncte, se aduna premii multe” participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

 

 

ART.13. DIVERSE

 

Prin inscrierea la promotia „Puncte peste puncte, se aduna premii multe” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati.

 

Participarea la promotie implica acceptul participantilor ca datele societatilor comerciale sa fie pastrate si prelucrate de compania SC Johnson Wax SRL in scopul unor potentiale informari ulterioare din partea SC Johnson Wax SRL.

Nu avem elemente multimedia.
Cipri (IS) in 19 mai 2009, 22:01
in vreme de "criza" tare as vrea sa vad un concurs asemanator adreast ult cumparator " adica consumatorului direct
Moderator 1 (Infopromotii) in 20 mai 2009, 16:23
Salut, Cipri!
Am primit din partea organizatorilor urmatorul raspuns pentru tine:

"Apreciem interesul acordat si pe viitor ne vom gandi la o astfel de actiune care va viza consumatorul direct."
Cipri (IS) in 20 mai 2009, 20:56
oamenilor astia chiar le pasa de consumatori - felicitari ! ce bine ar fi ca la fiecare promotie sa fie la fel :)
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Raid, Baygon, Off! si Autan - "Puncte peste puncte, se aduna premii multe!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Raid, Baygon, Off! si Autan - "Puncte peste puncte, se aduna premii multe!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media