CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Promotia Martisor L'Oreal

Promotia Martisor L'Oreal

Premii instant: produse cosmetice, in functie de produsele achizitionate si reteaua de magazine, conform Anexelor promotiei, acordate de promoterii aflati dupa linia caselor de marcat.

Cumpara produse participante L'Oreal sau Garnier din retelele de magazine partenere.

Perioada promoţiei: 23 februarie - 15 martie 2011

Promotie expirata
3 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Regulamentul Oficial al Campaniei Promotionale
“Promotia Martisor L’Oreal”


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei promotionale “Promotia Martisor L’Oreal” (numita în cele ce urmeaza „Campania promotionala”), este S.C. L’OREAL ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Calea Floreasca, nr. 169 A, corp A, etaj 6 inregistrata la ANSPDCP cu numarul 331.
Participantii la aceasta Campanie promotionala sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial prezentate mai jos (denumit în continuare “Regulament Oficial”).

Campania se va desfasura prin intermediul S.C. Field Star S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str Barbu Vacarescu, nr 164A, intrarea A, et. 3, birou 8, Caro Business Park, Sector 2 (denumita in cele ce urmeaza “Agentia”).

Regulamentul Oficial va fi disponibil oricarui solicitant în mod gratuit pe site-ul www.regulamentepromotii.ro pe toata perioada Campaniei Promotionale.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul Campaniei promotionale.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

Prezenta Campanie promotionala se desfasoara  pe intreg teritoriul Romaniei, in magazinele detaliate in anexele  la regulament.

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Durata campaniei este diferita pentru fiecare lant de magazine in parte, perioada exacta pentru fiecare lant fiind mentionata in anexele la regulamentul campaniei.

Conditiile de participare la campania promotionala, produsele participante, premiile campaniei, mecanismul de participare, metodoligia de acordare a premiilor, conditiile de validare a castigatorilor sunt detaliate in anexa pentru fiecare lant de magazine in parte.

Valoarea totala estimata a premiilor este de 919.033,74 fara TVA.

Castigatorii campaniei vor fi publicati online pe site-ul www.regulamentepromotii.ro dupa incheierea sesiunii de validare a premiilor.

In situatia in care un castigator refuza sa accepte premiul castigat, respectivul premiu nu va fi inlocuit cu un alt premiu sau beneficiu si nici nu se va acorda contravaloarea premiului in bani, ci premiul va ramane in posesia Organizatorului.

Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (costul de achizitionare a produselor participante).

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin inscrierea la campania “Promotia Martisor L’oreal” participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la campania “Promotia Martisor L’oreal”,  castigatorii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa, telefon, e-mail, data nasterii) sa fie prelucrate de compania S.C. L’OREAL ROMANIA S.R.L. (inregistrata cu notificarea nr. 331 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul campaniei promotionale in scopul:
- desemnarii castigatorilor si acordarii premiilor catre acestia;
- indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei promotii.
Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu respectarea dreptului participantilor, de a opta in scris cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, S.C. L’OREAL ROMANIA S.R.L. va informa persoana vizata asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.
Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre S.C. L’OREAL ROMANIA, cu sediul in  Bucuresti, Sector 1, Calea Floreasca, numarul 169, corp A, etaj 6, Floreasca Business Park.
La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului, S.C. L’OREAL ROMANIA, cu sediul in  Bucuresti, Sector 1, Calea Floreasca, numarul 169, corp A, etaj 6, Floreasca Business Park, aceasta se obliga:
- sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
- sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.

SECTIUNEA 5. TAXE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

SECTIUNEA 6. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 7. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Prezenta campanie promotionala poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

SECTIUNEA 8. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul campaniei promotionale  “Promotia Martisor L’oreal”, va fi disponibil gratuit pe site-ul www.regulamentepromotii.ro. De asemenea poate fi solicitat in magazinele participante (pe durata prezentei promoterilor) sau in scris la adresa Organizatorului L’OREAL ROMANIA, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Calea Floreasca, numarul 169, corp A, etaj 6, Floreasca Business Park, cu mentiunea “pentru Campania promotionala “Promotia Martisor L’Oreal”.
Nu avem elemente multimedia.
vasile (chitila) in 01 martie 2011, 13:30
sunt foarte bune ofertela
Florica (Constanta) in 05 martie 2011, 08:27
am cumparat din carrefour 2 produse l'oreal dar la iesire nu am primid creme codul tineretii ci o alta crema ptr ochi.
Moderator 2 (Infopromotii) in 06 martie 2011, 12:44
Draga Florica (Constanta),
Premiile acordate sunt in functie de valoarea cumparaturilor; tu nu ai precizat acest detaliu dar, daca ai indoieli, poti vorbi cu promoterii care ti-au atribuit premiul pentru a lamuri situatia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Promotia Martisor L'Oreal"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Promotia Martisor L'Oreal

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media