CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Programul de racorire globala Ciucas

Concurs cu premii Ciucas

Marele premiu: o cabana la munte, in valoare de 165.000 RON. Alte premii instant: 2.000 x kit racorire globala (palarie de soare + geanta frigorifica + insigna + 2 sticle de bere Ciucas la PET de 2L); 5.000 x bax de 6 beri Ciucas la PET de 2L.

Cauta sub capacele de bere Ciucas participante la promotie, iar daca gasesti unul dintre mesajele castigatoare, suna la (021)308.09.91 si afla cum poti intra in posesia premiului.

Perioada promoţiei: 01 august - 15 octombrie 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENT

 

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI SI REGULAMENTUL OFICIAL

 

Campania promotionala “Programul de racorire globala Ciucas” este organizata de Ursus Breweries S.A., cu sediul in Bucuresti , Calea Stirbei Voda nr. 26 – 28, Union Business Center 2, etaj 7, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti  sub nr. J40/20456/2005, CUI RO 199095 (“Organizatorul”).

 

Participantii la Promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial al Campaniei (“Regulamentul Oficial”), potrivit celor mentionate mai jos. Regulamentul oficial va putea fi gasit pe site-ul www.infopromotii.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa mentionarea prealabila a acestora pe site-ul www.infopromotii.ro.

 

 

SECTIUNEA 2. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

 

Campania promotionala “Programul de racorire globala Ciucas” va incepe la data de 1.08.2007 si se va incheia la data de 15.10.2007; este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in limita stocului disponibil de produse participante.

Dupa data de 15.10.2007, produsele cu ambalaj de promotie isi pierd calitatea de a participa la promotie. Organizatorul nu este responsabil pentru comercializarea produselor care au fost inscriptionate cu informatiile referitoare la promotie dupa data incetarii acesteia.

 

 

SECTIUNEA 3. DREPT DE PARTICIPARE

 

Pot participa la campania promotionala numai persoanele fizice, cetateni romani, cu varsta de 18 ani implinita pana la data de 1.08.2007, care au domiciliul pe teritoriul Romaniei si care sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

Nu pot participa la aceasta campanie promotionala angajatii Ursus Breweries S.A., ai companiilor distribuitoare de pe teritoriul Romaniei, angajatii Heat Advertising, angajatii Hit Mail Romania si angajatii companiilor implicate direct sau indirect in organizarea promotiei, si nici rudele de gradul I ale acestora.

 

 

SECTIUNEA 4. MARCILE SI AMBALAJELE PARTICIPANTE

 

Marcile si ambalajele participante sunt: berea Ciucas de 0.5L, ambalaj de sticla, si berea Ciucas 2L, ambalaj PET. Produsele participante la promotie vor fi inscriptionate dupa cum urmeaza: berea Ciucas de 0.5L, ambalaj de sticla, va avea imprimat pe eticheta mesajul “O cabana la munte si alte 7.000 de premii sub capac” iar berea Ciucas 2L, ambalaj PET, va avea imprimat pe eticheta mesajul “O cabana la munte si alte 7.000 de premii sub capac/Intra in programul de racorire globala Ciucas si castiga”.

 

 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Participantii la aceasta promotie trebuie sa indeplineasca toate conditiile de validare si sa verifice daca au castigat un premiu observand mesajele inscriptionate sub capacele produselor participante in perioada promotionala.

 

Sub fiecare capac al unui produs participant la promotie exista unul dintre mesajele:

- “cabana” insotit de codul de securitate – in acest caz cumparatorul a castigat o cabana la munte, in valoare de 165.000 ron (TVA inclus)

- “kit de racorire globala” – in acest caz cumparatorul a castigat un kit Ciucas si din ce este el format

- “bax bere” – in acest caz cumparatorul a castigat un bax de bere Ciucas format din 6 sticle de 2L PET

- “mai gandim problema” – mesaj necastigator

 

In cazul in care este vorba de un capac castigator cu mesajul “kit de racorire globala”, castigatorul trebuie sa apeleze linia informativa a campaniei, 021 308.09.91, apel cu tarif normal, de Luni pana Vineri , intre orele 9:00 – 20:00, deschisa pe toata durata promotiei, cu exceptia sarbatorilor legale si sa comunice faptul ca este in posesia unui capac castigator, impreuna cu datele personale. Operatorul liniei informative ii va comunica sa trimita prin posta o recomandata cu confirmare de primire  la OP 1 CP 30 Bucuresti continand capacul castigator si datele complete din actul de identitate pana la data de 15 octombrie 2007 (data postei). Odata primit plicul se va trece la verificarea autenticitatii capacului, a datelor oferite si se valideaza intrarea. Premiul va fi trimis castigatorului la adresa comunicata prin curier privat, in termen de maxim 60 de zile de la data validarii intrarii.

 

In cazul in care este vorba de un capac castigator cu mesajul “bax bere”, castigatorul trebuie sa apeleze linia informativa a campaniei, 021 308.09.91, apel cu tarif normal, de Luni pana Vineri , intre orele 9:00 – 20:00, deschisa pe toata durata promotiei, cu exceptia sarbatorilor legale si sa comunice faptul ca este in posesia unui capac castigator, impreuna cu datele personale, asa cum apar in actul de identitate. Operatorul liniei informative ii va comunica care este magazinul cel mai apropiat de zona de resedinta a castigatorului. Castigatorul trebuie sa se deplaseze personal la adresa indicata pentru a putea intra in posesia premiului pana la data de 15 octombrie 2007 (data prezentarii la locatie). Castigatorul poate intra in posesia premiului prin prezentarea capacului castigator. Predarea/primirea premiului se va efectua pe baza de borderou continand datele complete de identificare ale castigatorului si semnatura de primire.

 

In cazul in care este vorba de un capac castigator cu mesajul “cabana” insotit de codul de securitate, castigatorul trebuie sa trebuie sa apeleze linia informativa a campaniei, 021 308.09.91, apel cu tarif normal, de Luni pana Vineri , intre orele 9:00 – 20:00, deschisa pe toata durata promotiei, cu exceptia sarbatorilor legale si sa comunice faptul ca este in posesia capacului castigator, impreuna cu datele personale si codul de validare. Organizatorul il va contacta in termen de maxim 48 de ore pentru a valida codul de securitate/premiul. Validarea finala a premiului va fi efectuata o data cu prezentarea de catre castigator a capacului castigator organizatorului.

 

Linia informativa a campaniei, 021 308.09.91, apel cu tarif normal, cu funtionare de Luni pana Vineri , intre orele 9:00 – 20:00 (cu exceptia sarbatorilor legale) va putea fi apelata pana la data de 1 noiembrie 2007 inclusiv.

 

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE SI ACORDAREA LOR

 

6.1 Premiile

In cadrul acestei campanii vor fi acordate trei tipuri de premii – in produse (kit-uri de racorire globala Ciucas si baxuri de bere ciucas in ambalaj PET de 2 L) si marele premiu constand intr-o cabana la munte.

 

Premiile sunt:

- 5 000 de premii fiecare constad in cate un bax de bere Ciucas la PET de 2L, un bax continand 6 sticle de 2L de bere

Ciucas la PET. Valoarea comerciala a unui bax de Bere Ciucas de 2L este de 20 ron (TVA inclus)

 

- 2 000 de premii fiecare constand in cate un kit de racorire globala Ciucas, kit ce contine: o palarie de soare, geanta frigorifica, insigna, doua sticle de bere Ciucas la PET de 2L. Valoarea comerciala a unui kit de racorire globala Ciucas

este de 88 ron (TVA inclus)

 

- Marele Premiu constand intr-o cabana la munte in valoare de 165.000 ron (TVA inclus)

 

Castigatorul marelui premiu are alternativa primirii premiului sub forma de cabana la munte sau poate opta pentru contravaloarea acesteia – 165.000 ron (TVA inclus), bani ce ii va primi prin transfer bancar in cont personal.

 

Mesajele care vor putea fi gasite sub capac sunt urmatoarele:

- “BAX BERE”  - in acest caz cumparatorul a castigat un bax de bere Ciucas format din 6 sticle de 2L PET

- “KIT DE RACORIRE GLOBALA” – in acest caz cumparatorul a castigat un kit Ciucas

- “CABANA” insotit de codul de securitate – in acest caz cumparatorul a castigat o cabana la munte, in valoare de 165.000 ron (TVA inclus)

- “MAI GANDIM PROBLEMA” – mesaj necastigator

 

Valoarea comerciala totala a premiilor este de 441.000 ron (TVA inclus).

 

 

6.2 Acordarea premiilor

Nota: In toate situatiile, datele care vor fi solicitate consumatorilor vor fi cele din actul de identitate (nume, prenume, CNP, domiciliul) si un numar de telefon de contact.

 

Daca sub capacul participant la promotie cumparatorul gaseste textul “BAX BERE” poate ridica premiul constand intr-un bax de bere Ciucas format din 6 sticle de 2L in ambalaj PET de la magazinele desemnate de organizator, prezentand capacul castigator.

Magazinele participante la promotie, de unde castigatorii isi pot ridica premiile constand in baxuri de bere Ciucas se pot afla apeland linia informativa a promotiei.

In fiecare locatie unde in schimbul capacului castigator se poate ridica premiul se va intocmi un borderou cu datele complete de identificare ale fiecarui castigator si semnatura de primire.

 

Daca participantul gaseste sub capac textul “KIT DE RACORIRE GLOBALA”, acesta va trebui sa sune la linia informativa a promotiei 021. 308.09.91, intre orele 9:00 – 20:00, de Luni pana Vineri, iar aici va trebui sa comunice datele sale personale (nume, prenume, CNP) si de contact (adresa si nr. de telefon). Ulterior operatorul liniei informative va cere participantului sa trimita datele personale asa cum apar in actul de identitate impreuna cu capacul castigator, la OP 1 CP 30 Bucuresti, cu confirmare de primire. O data primit plicul se va trece la verificarea autenticitatii capacului, a datelor oferite si se valideaza intrarea. Premiul va fi trimis castigatorului la adresa comunicata prin curier privat in termen de maxim 60 de zile de la data validarii intrarii.

 

Daca participantul descopera sub capac textul “CABANA” insotit de codul de securitate, acesta va trebui sa sune la linia informativa a promotiei 021. 308.09.91, intre orele 9:00 – 20:00, de Luni pana Vineri, iar aici va trebui sa comunice datele sale personale si de contact (asa cum apar in actul de identitate) (nume, prenume, CNP, etc) (adresa si nr. de telefon), precum si codul de securitate. Organizatorul va contacta castigatorul pentru validarea premiului in termen de maxim 48 de ore. Dupa ce capacul este autentificat iar castigatorul este validat, acesta are posibilitatea sa opteze pentru primirea premiului in natura, constand intr-un teren cu suprafata cuprinsa intre 300 – 500 mp, in zona Brasovului (muntii Ciucas, Piatra Craiului) pe care va fi construita, pe fundatie de beton, o cabana din barne de lemn, cu instalatie electrica, zugravita, nemobilata, tamplarie de lemn cu o suprafata totala construita cuprinsa intre 80 – 90mp (parter si mansarda) sau pentru primirea contravalorii premiului, prin transfer in cont bancar.

 

Castigatorul trebuie sa opteze asupra variantei pentru primirea premiului in termen de 48 ore de la validare. In situatia in care opteaza pentru contravaloare, va intra in posesia premiului in maxim 30 zile de la momentul validarii si a finalizarii documentelor in prezenta unui notar. In situatia in care castigatorul va opta pentru premiul in natura, va putea intra in posesia cabanei la munte intr-o perioada de maxim 12 luni de la momentul validarii. Premiul va fi oferit sub forma unei suprafete de teren cuprinsa intre 300 – 500 mp, in zona Brasovului (muntii Ciucas, Piatra Craiului) pe care va fi construita, pe fundatie de beton, o cabana din barne de lemn, cu instalatie electrica, zugravita, nemobilata, tamplarie de lemn cu o suprafata totala construita cuprinsa intre 80 – 90mp (parter si mansarda)

 

 

SECTIUNEA 7. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

Prin participarea la Promotie, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora.

Participarea la Promotie implica acceptarea expresa a participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Organizator in scopul unor potentiale informari ulterioare din partea acestuia.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia societatilor comerciale implicate in organizarea Promotiei si a operatorului de marketing direct al Organizatorului.

Participantilor la promotie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in urma cererii scrise a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Calea Stirbei Voda nr. 26 – 28, Union Business Center 2, etaj 7, sector 1, Bucuresti, Ursus Breweries.

- dreptul de acces la date: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de catre acesta;

- dreptul de interventie asupra datelor: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:

a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

c) notificarea catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;

- dreptul de opozitie: persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

In vederea exercitarii drepturilor sus mentionate, Persoana vizata poate solicita de la operator acest lucru, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

Operatorul este obligat sa comunice masurile luate precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii. Organizatorul se obliga ca, la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata, va aduce la cunostinta drepturile conforme legii 677/2001.

Participarea la aceasta Campanie implica acceptarea prezentului Regulament.

 

 

SECTIUNEA 8.  TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

 

Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform prevederilor cuprinse in Titlul III – Impozitul pe venit din Codul Fiscal pentru veniturile in bani obtinute din campanie de catre castigatori, impozit pe care organizatorul campaniei se obliga sa-l plateasca in numele participantilor.

 

 

SECTIUNEA 9. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

SECTIUNEA 10. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul intr-un cotidian national.

 

 

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Regulamentul de participare autentificat este disponibil in copie, in mod gratuit, oricarui solicitant, pe site-ul www.infopromotii.ro pe toata perioada campaniei.

 

Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

 

SECTIUNEA 12. DIVERSE

 

Prin inscrierea la Promotie, participantii sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele acestora si imaginea sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati. Plicurile primite devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate.

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui plic participant, decizia comisiei este definitiva.

Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra plicurilor sau continutului acestora.

Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:

- plicurile deteriorate, incomplete sau necorespunzatoare din punct de vedere al continutului;

- plicurile expediate dupa data de 16 octombrie 2007, inclusiv;

- plicurile care au fost expediate pana la data de 15 octombrie 2007 inclusiv, dar care nu au fost primite la OP 1 CP 30 Bucuresti pana la data de 30 octombrie 2007 inclusiv;

- plicurile pierdute sau pentru orice alte probleme cauzate de serviciile postale;

- plicurile expediate la alta adresa decat OP 1 CP 30 Bucuresti.

Dovada de expediere a plicurilor nu reprezinta si dovada primirii plicurilor. Orice reclamatie cu privire la plicurile pierdute se va lua in considerare numai pe baza prezentarii confirmarii de primire semnata prin care se atesta primirea la adresa OP 1 CP 30 Bucuresti.

Organizatorul recomanda ca, pentru mai multa siguranta, toate plicurile sa fie trimise cu scrisoare recomandata cu confirmare de primire.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata Promotiei si va face public acest lucru.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Programul de racorire globala Ciucas"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Programul de racorire globala Ciucas

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media