CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Profesional Cosmetics - "Bun venit, un cadou ai primit!"

Promotie concurs cu premii Profesional Cosmetics

Premii instant, fara tragere la sorti: un produs profesional cadou, la prima ta comanda pe www.ProfesionalCosmetics.ro.

Cumpara produse cosmetice in valoare de minimum 50 lei din magazinul online www.ProfesionalCosmetics.ro si bucura-te acasa de calitatea produselor profesionale utilizate de stilisti in saloanele de frumusete. Acceseaza sectiunea Oferte speciale pentru a descoperi promotiile lunii. Poti trimite comanda inregistrandu-te pe site sau trimitand un e-mail la comenzi@profesionalcosmetics.ro Vei primi premiul prin Posta Romana, impreuna cu produsele comandate si vei achita comanda numai la primirea coletului.

Perioada promoţiei: 22 septembrie - 31 decembrie 2009

Promotie expirata
4 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulament

 

 

Organizator

 

Campania promotionala "Bun venit, un Cadou ai primit!" este organizata de SC Profesional Invest Security SRL.

 

 

Prevederi generale

 

Participantii la campania promotionala sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentate în acest regulament. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, însa informand public aceste modificari.

 

 

Durata actiunii

 

Actiunea se desfasoara in perioada 22 septembrie 2009 - 31 decembrie 2009. La incetarea valabilitatii promotiei, vor inceta si actiunile de promovare ale acesteia.

 

 

Numarul premiilor Cadou

 

Pentru aceasta campanie promotionala este disponibil un stoc de 100 produse, pentru a fi oferite cadou participantilor la promotie, conform regulamentului.

 

 

Conditiile de participare

 

Poate beneficia de aceasta promotie orice persoana fizica cu varsta minima 18 ani, cu cetatenie romana si domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei, care comanda pentru prima data produse cosmetice profesionale din magazinul online www.ProfesionalCosmetics.ro.

Valoarea minima a unei comenzi, pentru ca aceasta sa poata fi onorata, este de 50 ron. Comenzile pot fi facute prin crearea unui cont pe www.ProfesionalCosmetics.ro sau prin trimiterea unui e-mail pe adresa comenzi@profesionalcosmetics.ro. Achitarea comenzii va fi facuta la primirea coletului.

 

Produsul Cadou va fi livrat odata cu celelalte produse comandate, prin Posta Romana.

 

Dreptul de participare la promotie este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale sau in ceea ce priveste statutul de client nou - client care comanda pentru prima data.

 

 

Substituirea premiului

 

Organizatorul nu ofera contravaloarea in bani a produsului castigat.

 

Nu avem elemente multimedia.
ligia (bucuresti) in 23 septembrie 2009, 12:47
Nu am gasit in regulament raspunsuri la urmatoarele intrebari: 1. Unde sunt mentionate ce taxe de transport se percep de colet? 2. Cele 100 de cadouri constau in mostre sau gentute precum la n firme ce vand din usa-n usa ? 3. In cat timp de la efectuarea comenzii este livrat coletul? 4. SAMPONUL SE VINDE DOAR LA KG ? Stiu ca aici este vb de produse profesionale, dar promotia se adreseaza SI unei singure persoane , nu ? Totusi .......... Multumesc.
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 septembrie 2009, 18:48
Salut, Ligia! Am transmis organizatorilor intrebarile tale si speram sa primim cat de curand un raspuns oficial. Spor la premii!
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 septembrie 2009, 19:24
Draga Ligia, am primit raspunsurile organizatorilor pentru tine:

"Draga Ligia,

iti multumim pentru interesul acordat promotiei noastre!
Iata raspunsurile la intrebarile tale:
1. Taxele de transport pentru expedierea produselor comandate sunt mentionate la sectiunea Comenzi&Livrari si variaza intre 5 si 15 ron/colet, in functie de greutate. De cele mai multe ori nu depasesc 7 ron si sunt comunicate fiecarui client inainte de confirmarea finala a comenzii, in scris, prin intermediul e-mail-ului.
2. Cadourile de Bun venit care se trimit la prima comanda, odata cu produsele, nu sunt gentute sau mostre ci produse profesionale din cadrul magazinului, de exemplu: gloss, creion pentru ochi, lac de unghii, lapte demachiant sau masca de par. Trebuie mentionat ca independent de promotia pentru noile cliente, comanda minima in magazinul nostru online este de 50 ron.
3. Coletul se livreaza numai prin Posta Romana, cu plata ramburs la primire. In cat timp ajunge depinde de destinatie, in general in maxim 3 zile in Bucuresti si 4-5 zile in alte orase. In cazul in care se doreste livrare la urgenta in 24 de ore, apelam la curierat rapid, iar costul livrarii este de 15 lei.
4. Exista sampoane la 250 ml, la 300 ml, la 500 ml sau la 1000 ml. Depinde de la caz la caz. Puteti obtine toate informatiile despre un produs anume, daca ne scrieti la e-mail comenzi@profesionalcosmetics.ro. Tot la aceasta adresa puteti trimite si comenzi, nu este obligatoriu sa va inregistrati pe website-ul magazinului.
5. Intreg magazinul nostru online, nu numai aceasta promotie, se adreseaza fiecarei doamne sau domnisoare, nu firmelor sau saloanelor. Scopul nostru este de a oferi tuturor femeilor posibilitatea de a beneficia acasa de calitatea ingrijirii de la salon, bucurandu-se de produsele profesionale pe care le pot achizitiona din magazinul online www.ProfesionalCosmetics.ro.

Cu drag,
Profesional Cosmetics"
() in 05 noiembrie 2009, 00:17
buna,sincer nu mi se pare deloc corect ca PRODUSELE PROFESIONALE sa le poate cumpara oricune asa usor deoarece de aceea sunt profesionale sa nu le gaseste oriunde ,firmele care se respecta nu le lasa la indemana oricui si scrie pe ambalaje "disponibil exclusiv saloanelor de...."fiind cosmeticiana mi se pare normal sa lucrez cu produse profi nu sa imi vina clienta cu mastile ei sau cremele de acasa de aceasi firma ....nu stiu daca sunt inteleasa dar nu cred ca e doar parerea mea
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Profesional Cosmetics - "Bun venit, un cadou ai primit!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Profesional Cosmetics - "Bun venit, un cadou ai primit!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media