CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Pizza Ristorante Edizione Speciale - "Fotoblitz, Click & Win!"

Concurs cu premii pizza Ristorante Edizione Speciale

Premii pentru top 10 fotografii votate: 1 x camera video digitala Panasonic VDR-D250; 2 x camera foto digitala Panasonic DMC-FX07EG-S; 7 x iPod Nano 2GB. Premii prin tragere la sorti: 2 x camera video digitala Panasonic VDR-D250; 4 x camera foto digitala Panasonic DMC-FX07EG-S; 14 x iPod Nano 2GB.

Fotografiaza-te cu sortimentul tau preferat de pizza Ristorante Edizione Speciale de la Dr. Oetker si posteaza poza/ pozele pe www.ristorante.ro, apoi invita-ti prietenii sa te voteze sau asteapta tragerea la sorti. Important: ambalajul trebuie sa fie vizibil in fotografie, cel putin partial.

Perioada promoţiei: 31 martie - 31 mai 2008

Promotie expirata
4 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

 

Regulamentul oficial al campaniei promotionale Dr. Oetker

„Fotoblitz, Click & Win!”

 

 

 

Sectiunea 1. Desfasurarea campaniei

 

1.1.        Organizatorul campaniei promotionale „Fotoblitz, Click & Win!  este S.C. Dr. Oetker SRL (numita in prezentul regulament “Organizatorul”), cu sediul central si punct de lucru in str. Albesti, nr. 50, Curtea de Arges, jud. Arges, Romania, inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a datelor cu caracter personal  cu nr. 2298 din 2005.

 

1.2.        Campania promotionala „Fotoblitz, Click & Win!” (numita in prezentul regulament „Campania”) se va  desfasura in perioada  31 Martie 2008– 31 Mai 2008, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei.

 

1.3.        La aceasta Campanie participa toate produsele din gama Ristorante Edizione Speciale (marca inregistrata a Dr. Oetker) – Pizza Capricciosa, Pizza Quatro Formaggi, Pizza Mozzarella, Pizza Prosciutto, Pizza Speciale, Pizza Salame; Pizza Bio Mozzarella, Pizza Bio Speciale, Pizza Leggera Mozzarella, Pizza Leggera Speciale  denumite in cele ce urmeaza „produse participante”.

 

 

Sectiunea 2. Conditii de participare la Campanie

 

2.1.  Poate participa la Campanie orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 14 ani, care achizitioneaza produse participante in conditiile prezentului Regulament, cu exceptia angajatilor Organizatorului si ai celorlalte societati implicate in organizarea si desfasurarea Campaniei, precum si membrii familiilor acestora (soti-sotii si rudele de gradul intai ale acestora).

2.2.   Participarea la aceasta Campanie implica  acceptarea prevederilor, termenilor si a conditiilor prezentului regulament precum si posibilitatea folosirii in scop publicitar a numelui, adresei, fotografiilor si materialelor filmate cu castigatorii fara nici un fel de plata aferenta.

2.3.   Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de buletin/carte de identitate sau pasaport. Dreptul de participare si dreptul de proprietate asupra premiului apartine in exclusivitate expeditorului care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

2.4.   In cazul in care castigatorul premiului este o persoana minora, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai dupa ce a primit, printr-o declaratie autentica, aprobarea scrisa si semnatura reprezentantului sau legal (parinte, tutore etc), pentru prelucrarea datelor personale (comunicate in calitate de castigator prin procesul-verbal de atribuire a premiului) de catre Organizator, in vederea atribuirii premiului si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii, precum si pentru realizarea de activitati de marketing direct. Continutul declaratiei, precum si costurile implicate de obtinerea declaratiei autentice va fi indicat, respectiv vor fi suportate de Organizator, pe baza de documente justificative.

2.5.    Dreptul de participare si dreptul de proprietate asupra premiului apartin in exclusivitate expeditorului ce a intrat pe site-ul www.ristorante.ro si a postat fotografia cu pizza Ristorante Edizione Speciale si care indeplineste conditiile impuse de Regulamentul Oficial.

2.6.    Participantilor la promotie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare privind postarea fotografiilor sau votarea fotografiilor dorite.

 

 

Sectiunea 3. Mecanismul Campaniei

   

3.1. Inscrierea in Campanie

Pentru a participa la Campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs din produsele participante si sa posteze pe site-ul www.ristorante.ro una sau mai multe fotografii continand minim unul din produsele Pizza Ristorante participante la Campanie. Pentru a fi valida fotografia trebuie sa contina dovada produsului Pizza Ristorante: ambalajul sau o parte din acesta.

 

Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea pentru fotografiile incarcate pe site dupa expirarea perioadei Campaniei, precum si pentru fotografiile care nu indeplinesc cerintele din Regulamentul Campaniei.

 

Organizatorul Campaniei isi rezerva dreptul de a selecta fotografiile inainte de postarea pe site.

 

 

Sectiunea 4.  Premiile Campaniei

 

4.1. Premiile Campaniei

4.1.1. In cadrul prezentei Campanii se vor acorda prin vot (10 premii) si prin tragere la sorti (20 premii) un total de 30 (treizeci) premii astfel:

           10 premii constand in:

-           1 camera video digitala Panasonic model VDR-D250: camere video cu inregistrare pe DVD, poate inregistra atat pe DVD-R, DVD-RW cat si pe discuri DVD-RAM. Modelul VDR-D250 beneficiaza de: inregistrare multiformat: DVD-RAM, DVD-RW, DVD-R ; tehnologie 3CCD; Zoom optic x10; Inregistrare imagini digitale 2,3 Megapixeli; Stabilizator de imagine Interfata USB 2.0 HS; Navigare meniu prin joystick ; Monitor LCD 2,7'' 123K pixeli

-           2 camere foto digitale Panasonic model DMC-FX07EG-S: camera foto digitala compacta cu lentile Leica si ecran LCD de 2.5 inch, rezolutie de 7.2 Megapixeli, obiectiv wide-angle de 28mm, stabilizator optic de imagine Mega O.I.S. si Intelligent ISO Control care ajusteaza automat sensibilitatea senzorului, timpul de expunere si deschiderea diafragmei astfel incat sa capteze imagini clare in orice conditii. Procesorul de imagine Venus Engine III permite inregistrarea imaginilor la rezolutie maxima la ISO 1250

-           7 IPod Nano 2GB, culoare argintie

 

se vor acorda  detinatorilor  primelor 10 fotografii votate de vizitatorii site-ului www.ristorante.ro care s-au identificat prin utilizator unic.

           20 premii constand in:

       -      2 camere video digitale Panasonic model VDR-D250: camere video cu inregistrare pe DVD, poate inregistra atat pe DVD-R, DVD-RW cat si pe discuri DVD-RAM. Modelul VDR-D250 beneficiaza de: inregistrare multiformat: DVD- RAM, DVD- RW, DVD-R ; tehnologie 3CCD; Zoom optic x10; Inregistrare

imagini digitale 2,3 Megapixeli; Stabilizator de imagine Interfata USB 2.0 HS; Navigare meniu prin joystick; Monitor LCD 2,7'' 123K pixeli

-           4 camere foto digitale Panasonic model DMC-FX07EG-S: camera foto digitala compacta cu lentile Leica si ecran LCD de 2.5 inch, rezolutie de 7.2 Megapixeli, obiectiv wide-angle de 28mm, stabilizator optic de imagine Mega O.I.S. si Intelligent ISO Control care ajusteaza automat sensibilitatea senzorului, timpul de expunere si deschiderea diafragmei astfel incat sa capteze imagini clare in orice conditii. Procesorul de imagine Venus Engine III permite inregistrarea imaginilor la rezolutie maxima la ISO 1250

       -     14 IPod Nano 2GB, culoare argintie

 

se vor acorda prin tragere la sorti. Tragerea la sorti va include toate fotografiile prezente pe site in perioada Campaniei si care respecta Regulamentul Oficial, exclusi fiind castigatorii desemnati prin vot.

 

4.1.2. Valoarea comerciala totala a premiilor acordate in cadrul prezentei Campanii este de 20000 RON.

4.1.3. Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii; de asemenea, nu se poate acorda nici contravaloarea in bani a celor 30 premii acordate in Campanie; in cazul refuzului vreunui castigator de a beneficia de premiu; asa cum este acesta descris in prezentul Regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a atribui premiul unei alte persoane (in ordinea extragerii la sorti a participantilor care indeplinesc Regulamentul Oficial).

 

 

4.2. Reguli de votare

4.2.1.  Concurentii si vizitatorii site-ului, identificati unic prin utilizator si parola, vor putea vota fotografiile dorite doar o singura data, exceptie facand fotografiile proprii pe care nu le vor putea vota.

4.2.2.   Fotografiile primesc la votare puncte, maximul de puncte pe care le poate primi o fotografie la acordarea unui vot fiind de 5 puncte.

4.2.3.   Primele 10 fotografii castigatoare prin vot se desemneaza in ordinea descrescatoare a numarului total de puncte primite de fiecare fotografie.

4.2.4.   In cazul in care exista mai multi concurenti la egalitate de puncte, diferentierea se face prin calcularea mediei aritmetice a punctajului (numarul total de puncte acumulate impartit la numarul total de voturi). Daca si prin aceasta diferentiere exista concurenti la egalitate, atunci este desemnat castigator cel care a incarcat primul poza pe site.

 

4.3. Contactarea potentialilor castigatori

4.2.1. Participantilor li se vor solicita datele personale necesare, respectiv varsta si adresa pentru a putea fi contactati in cazul in care devin castigatori.

4.2.2. Refuzul participantului manifestat expres si neechivoc cu privire la comunicarea datelor sale personale duce la invalidarea participarii.

4.2.3. Organizatorul nu este responsabil in cazul in care castigatorii nu pot fi gasiti la adresa specificata pentru a primi premiul.

 

4.4. Acordarea si atribuirea premiilor

4.3.1.  Din totalul de 30 premii se vor acorda 10 premii (1 camera video Panasonic, 2 camere foto digitale Panasonic si 7 IPod Nano 2GB) primilor 10 concurenti desemnati castigatori prin vot de catre vizitatorii site-ului www.ristorante.ro, iar restul de 20 premii (2 camere video Panasonic, 4 camere foto digitale Panasonic  si 14 IPod Nano 2GB) se vor acorda prin tragere la sorti.

4.3.2.  In cadrul tragerii la sorti un concurent poate castiga un singur premiu.

4.3.3.  Tragerea la sorti se va desfasura in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai organizatorului promotiei si vor fi asistate de calculator si de un notar public.

4.3.4.  Cele 30 premii vor fi livrate castigatorilor prin curier intr-un termen de 30 zile de la comunicarea de catre acestia a datelor lor de contact conform punctului 4.2.1. de mai sus. La inmanarea de catre curier a coletului ce contine premiul, acestia vor completa si semna un proces-verbal de predare-primire, in cuprinsul caruia isi vor exprima in scris acordul expres si neechivoc pentru ca datele personale comunicate

sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii, precum si pentru realizarea de activitati de marketing direct.

4.3.5.  Numele castigatorilor prin vot si prin extragerea la sorti vor fi facute publice pe site-ul www.ristorante.ro in termen de 7 zile de la data efectuarii extragerii.

 

 

Sectiunea 5. Taxe si impozite

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind impozitul pe venit, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu acestea fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

Sectiunea 6. Participantii minori si persoanele lipsite de capacitate juridica

 

In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este o persoana lipsita de capacitate de discernamant, aceasta este indreptatita  sa  intre in posesia premiului prin intermediul tutorelui sau legal.

De asemenea ocrotitorul legal trebuie sa semneze  o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere dupa acordarea premiului respectiv , precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura legate de premiul respectiv.

 

 

Sectiunea 7. Litigii

 

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

 

 

Sectiunea 8. Incetarea campaniei

 

Prezenta Campanie poate inceta numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul imposibilitatii Organizatorului , din motive independente de vointa sa de a continua prezenta Campanie.

Nota : Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului regulament  si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora, confirmat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

 

 

Sectiunea 9. Prelucrarea datelor personale

 

In conformitate cu legislatia aplicabila, Organizatorul are obligatia sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestei Campanii.

Prin inscrierea la aceasta promotie, participantii declara expres ca sunt de acord cu regulamentul Campaniei si ca datele lor personale sa fie prelucrate si sa intre in baza de date Dr. Oetker RO. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti.

Prin prezentul, Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

De asemenea, la cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa str. Albesti nr. 50, Curtea de Arges, jud. Arges, Romania, Organizatorul se obliga:

- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

- sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului;

- sa respecte normele legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Participantii la Campanie in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) si dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Prin inscrierea fotografiilor pe site-ul www.ristorante.ro, participantii isi vor da acordul ca acestea sa fie publicate in paginile site-ului.

Organizatorul  nu se face raspunzator in cazul in care sunt identificate fotografii care nu apartin persoanei care le-a inscris sau in cazul in care autorul sau detinatorul dreptului de copyright al imaginii nu este de acord ca acestea sa fie publicate. 

Scopurile constituirii bazei de date sunt: verificarea identitatii, scopuri statistice, promotionale, de informare prin diverse mijloace de comunicare (posta sau alte mijloace de comunicare)  cu privire la promotia “Fotoblitz, Click & Win!” sau cu privire la alte actiuni ce se vor desfasura in viitor.

 

 

Sectiunea 10. Regulamentul Oficial al promotiei

 

Regulamentul Oficial al acestei campanii este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, pe toata durata promotiei, la www.ristorante.ro.

Nu avem elemente multimedia.
() in 31 martie 2008, 09:00
super promotie am sa ma inscriu chiar azi si sper sa si castig ceva. PA .PA.
() in 10 mai 2008, 10:49
cum postez poza????
() in 10 mai 2008, 10:55
"Fotografiaza-te cu sortimentul tau preferat de pizza Ristorante Edizione Speciale de la Dr. Oetker si posteaza poza/ pozele pe , apoi invita-ti prietenii sa te voteze sau asteapta tragerea la sorti. Important: ambalajul trebuie sa fie vizibil in fotografie, cel putin partial" Deci unde postez?????????????
Moderator 1 (Infopromotii) in 10 mai 2008, 21:49
Florin, trebuie sa postezi poza pe www.ristorante.ro, asa cum scrie in rezumatul pe care l-ai citat si cum se mentioneaza in regulament. Vei gasi instructiuni pe acel site despre cum poti posta o poza; trebuie sa-ti creezi mai intai un cont, apoi vei fi indrumat. Succes!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Pizza Ristorante Edizione Speciale - "Fotoblitz, Click & Win!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Pizza Ristorante Edizione Speciale - "Fotoblitz, Click & Win!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media