CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Philips si Flanco te premiaza!

Concurs cu premii Philips, Flanco

Premii prin tragere la sorti: 1 x televizor LCD Philips, 10 x epilator Philips Satinelle, 10 x robot de bucatarie Philips Cucina, 10 x filtru de cafea Philips, 10 x aspirator Philips, 10 x fier de calcat Philips.

Cumpara din magazinele Flanco orice produs electrocasnic sau de ingrijire personala Philips si trimite la numarul 1896 un SMS cu textul “Philips” alaturi de seria si numarul facturii. Pastreaza factura si certificatul de garantie pentru validare.

Perioada promoţiei: 16 aprilie - 31 mai 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOTIE “PHILIPS SI FLANCO TE PREMIAZA!”

 

 

 

 

1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI

 

Organizatorul promotiei “Philips si Flanco te premiaza!” este compania Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti. Organizatorul este inregistrat cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Promotia se desfasoara in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

 

 

2. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

Campania promotionala “Philips si Flanco te premiaza ” se va desfasura in perioada 16 aprilie  – 31 mai 2007, in magazinele Flanco de pe tot teritoriul Romaniei.

 

3. DREPT DE PARTICIPARE

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor Philips Romania, ai agentiei de publicitate FCB Bucharest, ai magazinelor participante precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.


4. PRODUSE PARTICIPANTE

La aceasta promotie participa toate produsele PHILIPS din gama electrocasnice si din gama de ingrijire personala.

 

 

5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Pentru a participa la promotia “Philips si Flanco te premiaza!”, trebuie:

sa cumpere orice produs electrocasnic sau de ingrijire personala Philips in perioada promotiei

sa trimita textul “Philips”, seria si numarul facturii prin SMS la numarul 1896 (valabil in retelele Vodafone si Orange, sms cu tarif normal) in perioada promotiei: 16 aprilie 2007, ora 00.00 – 31 mai 2007, ora 24.00. Exemplificarea formei in care trebuie trimis SMS-ul de participare la promotie: PHILIPS.XYZ.123456

sa pastreze factura fiscala si certificatul de garantie al produsului achizitionat, pentru a putea dovedi achizitionarea acestuia

 


6. MESAJE DE RASPUNS PENTRU PARTICIPANTII LA PROMOTIE

 

Fiecare SMS primit este validat preliminar in momentul inscrierii in promotie. In acest sens, pentru fiecare SMS trimis in cadrul promotiei la numarul 1896, participantul va primi, din partea Organizatorului, tot prin SMS, de la numarul 1896, unul dintre urmatoarele raspunsuri:


a) In cazul mesajelor trimise corect si inregistrate ca validate preliminar, mesajul de raspuns va fi:

“Felicitari! Te-ai inscris la promotia “Philips si Flanco te premiaza!” Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie! Detalii la www.infopromotii.ro”


b) In cazul mesajelor care contin o serie si un numar de factura care au mai fost inregistrate o data in promotie, in urma altui SMS primit anterior si validat, mesajul de raspuns va fi:

“Datele facturii trimise au mai fost inregistrate o data. Te rugam sa ne trimiti alte date, care nu au mai participat la promotie. Detalii la www.infopromotii.ro”

c) In cazul mesajelor trimise in afara perioadei promotiei, mesajul de raspuns va fi:

“SMS-ul pe care ni l-ati trimis nu va fi inscris in promotie. Promotia “Philips si Flanco te premiaza” se desfasoara in perioada 16 aprilie – 31 mai 2007”

 

d) In cazul mesajelor SMS in care datele nu au fost transmise in forma exemplificata la sectiunea 5 din prezentul regulament, mesajul de raspuns va fi:

“Datele de inscriere nu au fost trimise in forma specificata in regulamentul promotiei. Te rugam retrimite-le in forma corecta, dupa modelul: PHILIPS.XYZ.123456”

 

 

7. CONDITII DE VALIDARE A SMS-URILOR DE INSCRIERE IN PROMOTIE

 

Pentru ca un SMS sa fie considerat valid si deci sa fie inscris in promotie, trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

-       SMS-ul sa contina textul “Philips” si seria si numarul facturii fiscale prin care se face dovada achizitionarii, in perioada promotiei, a unui produs Philips din gama de electrocasnice sau de ingrijire personala;

-       SMS-ul sa fie trimis sub forma PHILIPS.XYZ.123456;

-       SMS-ul sa fie trimis la numarul 1896 in perioada promotiei, adica intre 16 aprilie 2007, orele 00:00 si 31 mai 2007, orele 24.00;

Seria si numarul facturii trimise prin SMS sa nu mai fi fost inscrise anterior in promotie.

 

Fiecare participant se poate inregistra cu datele unei facturi (seria si numarul acesteia) o singura data.
Participantii la promotie trebuie sa pastreze in original factura fiscala si certificatul de garantie, din care sa reiasa ca au achizitionat un produs Philips din gama de electrocasnice sau de ingrijire personala in perioada promotiei, pentru a-si putea revendica premiul in cazul in care vor fi desemnati castigatori.

 

SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone si Orange iar tariful pentru expedierea unui SMS este tariful normal practicat de catre operatorii de telefonie mobila mentionati.

 

La tragerea la sorti nu vor participa SMS-urile expediate la numarul 1896 si care nu ideplinesc conditiile de validare enumerate mai sus sau in care participantii furnizeaza date (seria si numarul facturii fiscale)  incorecte sau incomplete, in care se comunica un cod de bare al unui produs in locul seriei si numarului facturii fiscale si nici SMS-urile primite in afara perioadei promotiei sau de pe internet.

 

 

8. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

In cadrul acestei promotii se vor acorda, prin tragere la sorti, urmatoarele premii:

-       marele premiu: un televizor LCD marca Philips, model 37PF5321

-       50 de premii constand in produse electrocasnice si de ingrijire personala marca Philips, dupa cum urmeaza:

1.     10 epilatoare Philips Satinelle - model HP 2844

2.     10 roboti de bucatarie Philips Cucina - model HR 7740

3.     10 filtre de cafea Philips - model HD 7448

4.     10 aspiratoare Philips - model FC 8600

5.     10 fiare de calcat Philips - model GC 1820

 

Valoarea totala a premiilor promotiei “Philips si Flanco the premiaza!” este de 7.874 RON (TVA inclus),  dupa cum urmeaza:

2.084 RON (TVA inclus) – aferenti in totalitate marelui premiu,

5.790 RON (TVA inclus) – aferenti celor 50 premii constand in produse electrocasnice si de ingrijire personala PHILIPS; nici unul dintre premiile constand in produse electrocasnice si de ingrijire personala PHILIPS nu va depasi, individual, valoarea de 600 RON (cu TVA inclus)

 

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/ caracteristicilor premiilor.

 

 

9. TRAGEREA LA SORTI

Castigatorii potentiali ai promotiei “Philips si Flanco te premiaza!” vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, care va avea loc la sfarsitul perioadei promotionale, in data de 6 iunie 2007, si va fi atestata de un avocat. Tragerea la sorti se vor efectua doar din SMS-urile valide primite incepand cu data de 16 aprilie 2007 ora 00.00 si pana in data de 31 mai 2007 ora 24.00.

 

 

10. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

 

Castigatorii desemnati in urma tragerii la sorti vor fi anuntati telefonic, la numarul de mobil de pe care au trimis SMS-ul cu care s-au inscris in promotie, in termen de 3 zile lucratoare de la data tragerii la sorti. Lista castigatorilor desemnati prin tragere la sorti va fi publicata pe site-ul www.infopromotii.ro, incepand cu data de 7 iunie 2007.  Lista castigatorilor va contine doar urmatoarele informatii: seria si numarul facturii trimise prin SMS si extrase ca si castigatoare la tragerea la sorti electronica din 6 iunie 2007.

 

11. VALIDAREA CASTIGATORILOR

 

Pentru a fi validati, castigatorii desemnati prin tragerea la sorti trebuie:

-       sa indeplineasca dreptul de participare stipulat la art. 3;

-       sa poata fi contactati, in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, la numarul de telefon mobil de pe care a fost trimis SMS-ul;

-       sa trimita organizatorului, pe fax la numarul (021) 209.46.75, pana la data de 18 iunie 2007 inclusiv, o copie dupa factura fiscala care atesta cumpararea unui produs participant la promotie , o copie dupa certificatul de garantie al produsului Philips participant la promotie, achizitionat in perioada promotiei;

-       de asemenea, castigatorii trebuie sa specifice in fax numele, prenumele si adresa postala completa din actul de identitate, adresa la care Organizatorul sa poata trimite premiul castigat in cadrul promotiei;

 

Modalitatea de validare de mai sus le va fi comunicata castigatorilor telefonic. De asemenea, acestia se vor putea informa in privinta modalitatii de validare din regulamentul promotiei, care va fi disponibil in mod gratuit la www.infopromotii.ro. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru castigatorii care nu pot fi contactati telefonic, in cele 3 zile lucratoare mentionate mai sus, din cauze independente de vointa organizatorului – de ex. nu raspund la telefon, au telefonul inchis, nu se afla in aria de acoperire, nu au semnal la telefon etc. Acesti castigatori vor putea afla ca au castigat din lista cu castigatorii publicata pe site-ul www.infopromotii.ro.

 

 

12. ACORDAREA PREMIILOR

 

Premiile vor fi trimise prin posta in maxim 30 zile calendaristice, incepand cu data de 22 iunie 2007, catre castigatorii valizi de la care s-au primit documentele solicitate care dovedesc achizitionarea produsului in perioada promotiei.

Daca se constata ulterior ca nu sunt indeplinite prevederile sectiunilor 3 si 7, sau in cazul in care castigatorul nu trimite, prin fax, copii xerox dupa factura fiscala, certificatul de garantie, numele, prenumele si adresa postala completa,  pana cel tarziu in data de 18 iunie 2007 inclusiv, persoana respectiva va fi declarata necastigatoare iar premiul respectiv nu se va mai acorda.

Organizatorul va trimite premiile prin posta o singura data si nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care castigatorul nu se prezinta la oficiul postal pentru a ridica premiul


In cazul in care castigatorul nu s-a prezentat la oficiul postal pentru a-si ridica premiul in termenul stipulat de avizul postal, dar doreste sa intre in posesia acestuia, poate suna la numarul de Infoline: 021.209.46.74 pana la data de 20 iulie 2007 (inclusiv), iar retrimiterea prin posta a premiului se va face pe cheltuiala castigatorului respectiv, fara alte obligatii sau plati din partea Organizatorului.


13. ERORI, SMS-URI NECORESPUNZATOARE

Facturile fiscale sau certificatele de garantie care au fost falsificate vor fi declarate nule si nu vor participa la promotie. Orice incercare de falsificare va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.
Pentru tragerile la sorti, orice SMS care nu contine textul “Philips”, care contine serii sau numere de facturi falsificate sau care contine alte erori, va fi declarat nul si nu va participa la promotie. Sunt considerate valide toate SMS-urile care indeplinesc conditiile de validare de la art.7.


14. RESPONSABILITATE

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea:

-       pentru mesajele incomplete, incorecte sau inexacte trimise la numarul de telefon 1896 si nici pentru mesajele trimise in afara perioadei promotiei sau la alt numar de telefon;

-       pentru pierderile sau intarzierile mesajelor de participare la promotie sau a mesajelor SMS de raspuns, determinate de factori independenti de vointa Organizatorului;

-       daca numarul de telefon de pe care este primit un SMS nu poate fi identificat. In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la promotie;

-       daca acelasi SMS este trimis de mai multe ori dintr-o eroare a retelelor de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori si, in consecinta, va trimite mesaj de raspuns pentru fiecare mesaj primit;

-       pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau pentru blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie mobila pe perioadele de trafic intens.

Dupa data de 31 mai 2007, ora 24.00, Organizatorul nu este responsabil pentru trimiterea sau primirea mesajelor SMS la numarul de telefon 1896. Aceste SMS-uri nu vor fi luate in considerare si nu vor participa la tragerile la sorti.


Dovada de expediere a SMS-urilor nu reprezinta si dovada primirii acestora.
Organizatorul are dreptul de a invalida SMS-urile care contin informatii false ori vadit eronate si care nu indeplinesc conditiile de validare de la art. 7.
Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 15 iunie 2007, inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.
In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui SMS participant, decizia Organizatorului este definitiva.

 

15. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.


16. DISPONIBILITATEA PREZENTULUI REGULAMENT AL PROMOTIEI

Regulamentul promotiei “Philips si Flanco te premiaza!” este disponibil gratuit oricarui solicitant la infoline 0800 800 510 (numar cu acces gratuit in reteaua Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00, exclusiv sarbatorile legale), precum si pe site-ul www.infopromotii.ro.

 


17. INCETAREA PROMOTIEI

Prezenta promotie poate inceta inainte de data de 31 mai 2007 in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie. Acest lucru va fi anuntat participantilor pe site-ul www.infopromotii.ro


18. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


19. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Trimiterea unui SMS la 1896 in scopul participarii la aceasta promotie prezuma cunoasterea regulamentului si acordul celui care-l expediaza pentru clauzele acestuia. Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001.

Prin expedierea unui SMS la 1896, participantii sunt de acord ca numerele de telefon mobil de pe care au trimis SMS in promotie sa fie prelucrate de catre Philips Romania SRL, inregistrata cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in cadrul prezentei promotii.

Scopurile prelucrarii datelor personale ale participantilor la promotie sunt: 

-       desemnarea castigatorilor promotiei “Philips si Flanco te premiaza!”;

-       indeplinirea atributiilor fiscale ale Organizatorului pentru oferirea premiilor;

-       trimiterea prin posta a premiilor catre castigatori in cadrul promotiei;

-       in momentul contactarii telefonice a castigatorilor extrasi in urma tragerii la sorti de catre Organizator, acestia vor fi informati verbal asupra prevederilor Legii 677/2001 si scopul pentru care li se solicita sa trimita pe fax copie dupa factura fiscala, certificat de garantie, numele, prenumele si adresa completa de resedinta, respectiv pentru a putea fi validati in cadrul promotiei si pentru a li se putea trimite premiile prin posta la o adresa de resedinta corecta si completa.

 

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al Philips Romania SRL.

 

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti, acesta se obliga:

sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

-       sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

sa inceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Philips si Flanco te premiaza!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Philips si Flanco te premiaza!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media