CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Philips - "Garantia returnarii banilor, in 30 de zile!"

Concurs cu premii Philips

Contravaloarea produsului (conform facturii).

Cumpara un epilator Philips din unul dintre magazinele participante la promotie pana la 31 august. Daca produsul nu te multumeste, completeaza acest Formular si trimite-l la OP4, CP113 Bucuresti, impreuna cu epilatorul si accesoriile in cutia originala, certificatul de garantie si o copie dupa factura.

Perioada promoţiei: 05 mai - 30 septembrie 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul promotiei Philips "Garantia returnarii banilor, in 30 de zile!”

 

 

Art. 1. Organizatorul

 

Organizatorul promotiei "Garantia returnarii banilor, in 30 de zile!” este compania Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.

 

 

Art. 2. Participanti

 

De aceasta oferta promotionala pot beneficia numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot beneficia de aceasta oferta promotionala angajatii companiilor Philips Romania, ai agentiei de publicitate care implementeaza promotia, ai magazinelor participante precum si rudele de gradul 1 si 2 ale angajatilor mentionati.

 

 

Art. 3. Produse incluse in oferta promotionala

 

Produsele Philips incluse in aceasta oferta promotionala sunt absolut toate epilatoarele marca Philips comercializate in magazinele (autorizate) din Romania care participa la aceasta promotie.

 

 

Art. 4. Procedura promotiei

 

Oferta promotionala este valabila in perioada 5 mai – 31 august 2007. Oferta promotionala consta in returnarea banilor cumparatorilor care nu sunt multumiti de epilatorul Philips achizionat in perioada promotiei.

 

Pentru ca Philips sa ii returneze banii cheltuiti pentru achizionarea epilatorului Philips de care consumatorul nu este multumit, consumatorul respectiv trebuie sa indeplineasca urmatoarele:

sa completeze formularul de solicitare a returnarii banilor, cu toate datele solicitate in acesta, si anume: nume, prenume, CNP, adresa completa (din buletin), codul epilatorului Philips achizitionat, motivul nemultumirii legate de produs si semnatura solicitantului; acest formular este disponibil la www.infopromotii.ro si in brosura promotiei, care este disponibila:

in magazinele care comercializeaza produsele Philips incluse in promotie si care au fost de acord sa participe la promotia Philips. Lista de magazine in care Organizatorul intentioneaza sa deruleze aceasta promotie (si deci in care intentioneaza sa plaseze materialele de sustinere a promotiei, inclusiv brosura promotiei, care cuprinde si formularul mentionat mai sus) este disponibila in mod gratuit la www.infopromotii.ro, odata cu regulamentul promotiei.

Este inserata in revistele:

The One – numerele de mai si iulie

Beau Monde supliment “Tendinte” – numarul de mai

Cosmopolitan – numerele de iunie si iulie

Elle – numerele de iunie si iulie

Glamour – numerele de iunie si iulie

Unica – numerele de iunie si iulie

Mami – numerele din iunie si iulie

sa expedieze urmatoarele, la OP 4 – CP 113 Bucuresti, in maxim 30 de zile de la data achizitionarii epilatorului Philips de care nu este multumit:

- epilatorul Philips de care nu este multumit, cu absolut toate accesoriile si certificatul de garantie, in cutia originala a acestuia;

- o copie dupa factura fiscala care dovedeste achizitionarea epilatorului Philips respectiv in perioada ofertei promotionale

- formularul mentionat mai sus, completat lizibil si in intregime. Specificatie: Datele personale solicitate in formular sunt necesare organizatorului doar pentru finalizarea prezentei oferte promotionale, si anume pentru a se asigura ca banii returnati ajung in posesia cumparatorului care a solicitat returnarea acestora si nu in posesia altcuiva. In cadrul formularului, solicitantul are optiunea de a fi sau a nu fi de acord sa primeasca ocazional, din partea companiei Philips, obiecte promotionale, produse gratuite, precum si informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare. In cazul in care solicitantul nu isi manifesta nici una dintre aceste doua optiuni (nu bifeaza nici una din casutele “sunt de acord” / “nu sunt de acord”), organizatorul va considera ca solicitantul nu este de acord si se va conforma. Semnatura pe care Organizatorul o solicita in formular reprezinta practic girul cumparatorului asupra corectitudinii informatiilor pe care le-a completat in formular. De asemenea, datele personale pe care acestia le completeaza in formularul pe care il expediaza companiei Philips Romania nu vor fi facute publice si nu vor fi folosite in scopuri publicitare de catre Organizator.

 

 

Art. 5. Conditii de validare a solicitarii de returnare a banilor

 

Pentru ca o solicitare de returnare a banilor sa fie considerata valida, trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii: 

cumparatorul (persoana care solicita returnarea banilor) sa indeplineasca dreptul de participare la promotie de la art. 2 de mai sus;

formularul de solicitare trimis sa fie completat lizibil si in intregime, adica sa contina urmatoarele informatii scrise in mod lizibil: nume, prenume, CNP, adresa completa (din buletin), codul epilatorului Philips achizitionat, motivul nemultumirii legate de produs si semnatura cumparatorului/participantului care solicita returul banilor;

epilatorul trebuie expediat in ambalajul original (cutia originala) la OP 4-CP 113 Bucuresti, in maxim 30 de zile (data postei) de la data achizionarii acestuia; epilatorul returnat trebuie sa fie insotit de:

- toate accesoriile originale;

- certificatul de garantie in original;

- formularul de solicitare completat in intregime si semnat (semnatura reprezinta girul solicitantului pentru corectitudinea informatiilor completate in formular);

- o copie dupa factura fiscala care dovedeste achzitionarea epilatorului Philips respectiv in perioada ofertei promotionale.

 

 

Art. 6. Modalitatea de returnare a banilor

 

Numai in cazul in care conditiile de mai sus sunt respectate de cumparatorul care solicita returnarea banilor, Organizatorul va considera solicitarea valida si ii va returna cumparatorului, prin mandat postal, banii cheltuiti pentru achizionarea epilatorului Philips de care cumparatorul nu a fost multumit. Suma pe care organizatorul o va returna cumparatorului va fi suma inscrisa pe copia facturii fiscale primite de la respectivul cumparator. Participantul caruia Organizatorul i-a validat revendicarea isi va primi banii inapoi, prin mandat postal, in termen de 25 de zile lucratoare (sambata si duminica sunt zile nelucratoare) din momentul in care Organizatorul a primit de la castigator toate cele de mai sus, necesare validarii. Banii vor fi trimisi prin mandat postal de catre organizator, pe cheltuiala organizatorului, o singura data. Organizatorul nu va raspunde in nici un fel pentru persoanele care lipsesc din localitate sau care nu se vor duce la oficiul postal pentru ridicarea banilor. Organizatorul nu va fi responsabil in nici un fel in cazul in care posta nu a avizat la domiciliu respectiva persoana pentru ridicarea banilor. In cazul in care un cumparator care a solicitat returnarea banilor nu s-a prezentat initial la oficiul postal pentru ridicarea acestora (oricare ar fi fot motivele) sau nu a fost avizat de catre posta, si deci nu a intrat in posesia banilor returnati de Philips, cumparatorul respectiv poate solicita retrimiterea banilor sunand la infoline 0800 800 510 (numar cu acces gratuit in reteaua Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00, exclusiv sarbatorile legale). Organizatorul ii va retrimite banii prin mandat postal, dar de data aceasta returul banilor se va face pe cheltuiala cumparatorului respectiv. Revendicarile care nu indeplinesc conditiile de la Art. 5 al prezentului regulament nu vor fi validate iar solicitantilor respectivi nu li se vor returna banii.

 

 

Art. 7. Regulamentul promotiei

 

Regulamentul oficial al ofertei promotionale Philips “Garantia returnarii banilor, in 30 de zile!” este disponibil in mod gratuit pe site-ul www.infopromotii.ro, incepand cu 5 mai 2007 (prima zi de oferta promotionala) si pana in 30 septembrie 2007 (adica 30 de zile in plus fata de ultima zi de oferta promotionala). Faptul ca regulamentul este disponibil in mod gratuit la www.infopromotii.ro este mentionat in toate materialele de sustinere a promotiei:

wobblere, stickere, pliante – disponibile in magazinele participante

pliante inserate in revistele mentionate la Art. 4 de mai sus

 

 

Art. 8. Diverse

 

Prin solicitarea de a beneficia de oferta promotionala Philips “Garantia returnarii banilor, in 30 de zile!” (acest lucru insemnand solicitarea de a returna epilatorul cumparat si de a primi banii inapoi pe el), participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru coletele/produsele, formularele, facturile fiscale si certificatele de garantie deteriorate in timpul expedierii lor si nici pentru materialele promotionale care vor ramane expuse in magazine dupa terminarea promotiei, adica dupa data de 31 august 2007.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea coletelor, formularelor, a facturilor fiscale si a certificatelor de garantie in timpul expedierii lor prin posta si nici pentru intarzierea sau ratacirea lor la posta.

In cazul in care un cumparator va sustine ca a expediat prin posta catre Organizator, epilatorul si toate documentele necesare returnarii banilor (conform art. 5 din prezentul regulament), dar Organizatorul nu a primit coletul respectiv,  dovada depunerii acestuia la posta, cu destinatia OP 4-CP 113 Bucuresti, nu va putea fi considerata de Organizator ca dovada suficienta pentru returnarea banilor solicitantului respectiv. Organizatorul va trimite banii inapoi numai cumparatorilor de la care primeste epilatorul si toate documentele necesare returnarii banilor (conform art. 5 din prezentul regulament).

Organizatorul are dreptul de a invalida formularele care contin informatii false ori vadit eronate (ex. localitate inexistenta), care sunt scrise ilizibil si care nu indeplinesc conditiile de validitate de la art. 5 de mai sus.

 

 

Art. 9. Prelucrarea datelor personale

 

O solicitare de returnare a banilor, efectuata de catre un cumparator catre Organizatorul promotiei prezuma cunoasterea prezentului Regulament al promotiei si acordul participantului fata de clauzele acestuia. Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.

Prin completarea datelor personale in formularul promotiei, expeditorii sunt de acord ca datele lor sa fie prelucrate de catre Philips Romania SRL (notificata cu nr. 1720 la ANSPDCP). Scopul prelucrarii este de a valida si returna banii conform promotiei. Participantilor le este solicitat CNP-ul in formularul promotiei necesar Organizatorului pentru indeplinirea obligatiilor fiscale si trimiterea banilor prin mandat postal in cadrul promotiei. Prin bifarea uneia dintre casutele “sunt de acord” sau “nu sunt de acord” din formularul promotiei, participantii isi pot exprima sau nu consimtamantul de a fi informati in viitor, prin posta, cu privire la comunicari/actiuni comerciale sau promotionale desfasurate in viitor de catre compania Philips Romania.

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Philips Romania  trimitand o  cerere scrisa, datata si semnata, la adresa Philips Romania SRL, str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.

Philips Romania se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului sau de marketing direct. La cererea participantilor, adresata in scris catre adresa Organizatorului, Philips Romania se obliga:

- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

- sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

 

Art. 10. Magazine in care se desfasoara promotia

 

Lista de magazine in care Organizatorul intentioneaza sa expuna materialele de sustinere a promotiei (inclusiv pliantul promotiei, care contine formularul de solicitare a returnarii banilor) este cea de mai jos. Lista este organizata in ordine alfabetica in functie de judet. Organizatorul nu poate controla insa refuzul vreunuia dintre magazinele respective de a accepta promotia. Astfel, este posibil ca unele din magazinele mentionate in lista ca participante la promotie sa nu accepte sa expuna materialele de sustinere a promotiei, din motive independente de Organizator. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru astfel de cazuri. Organizatorul nu isi asuma raspunderea nici pentru posibilele adrese de magazine care nu (mai) sunt valabile – indiferent de motivele pentru care se intampla acest lucru (mutarea magazinului, schimbarea numelui strazii etc, etc, etc).
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Philips - "Garantia returnarii banilor, in 30 de zile!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Philips - "Garantia returnarii banilor, in 30 de zile!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media