CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Philips - "Cumpara Timp"

Philips epilator cumpara timp

Prin tragere la sorti: 100 x epilator Philips HP 6578.

Intra pe www.institutulderelaxare.ro/cumpara-timp, raspunde la cele 9 intrebari din sectiunea Concurs, completeaza datele personale si activeaza butonul Trimite.

Perioada promoţiei: 02 iunie - 15 iulie 2010

Promotie expirata
7 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Regulamentul concursului PHILIPS "CUMPARA TIMP”
2 iunie  - 15 iulie 2010Art. 1. Organizatorul

Organizatorul concursului „Cumpara Timp” pentru consumatori este compania Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.
Castigatorilor concursului li se vor acorda  premii, conform procedurilor si dispozitilor prezentului Regulament.


Art. 2. Participanti

La acest concurs pot participa numai persoane fizice, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la acest concurs angajatii companiilor Philips Romania, ai agentiei de publicitate FCB Bucharest sau ai agentiei de comunicare digitala Kaleidoscope, precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.


Art. 3. Procedura concursului

Art. 3.1. Reguli de participare:

Concursul se desfasoara in perioada 2 iunie 2010 ora 00:00 – 15 iulie 2010 ora 23:59:59, pe site-ul www.institutulderelaxare.ro.
-    Pentru a participa la acest concurs, consumatorii trebuie sa parcurga toti pasii pentru a-si putea introduce datele de intrare in concurs:
o    sa intre pe site-ul www.institutulderelaxare.ro/cumpara-timp in perioada concursului 2 iunie-15 iulie 2010, in sectiunea „CONCURS”
o    sa raspunda la cele 9 intrebari din sectiunea „CONCURS / Cumpara timp”
o    sa completeze toate campurile cu informatiile cerute (in sectiunea „Intrare in concurs”)
§    nume
§    prenume
§    email
§    tel mobil
o    sa activeze butonul TRIMITE dupa completarea tuturor datelor enumerate mai sus.

ATENTIE! Consumatorul ajunge pe pagina de intrare in concurs numai prin parcurgerea tuturor pasilor din cadrul CONCURSULUI si finalizarea acestora, in caz contrar, consumatorul nu va ajunge in aceasta pagina care ii confirma inscrierea in concurs.

o    In urma completarii datelor si activarii butonului „TRIMITE” consumatorul va primi un email de confirmare prin care este instiintat ca a fost inscris cu succes la promotie.


Art. 3.2. Premiile
Premiile oferite in cadrul acestui concurs sunt 100 de epilatoare Philips HP 6578 si se vor acorda prin tragere la sorti la finalul concursului, pe data de 16 iulie 2010.
Aceste premii se vor anunta si pe site-ul concursului www.institutulderelaxare.ro/cumpara-timp, in sectiunea „Castigatori”.
Nu se va acorda contravaloarea premiilor in bani si nu se permite schimbarea produselor.
Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul acestei campanii este de 30.751  RON fara tva


Art. 4. Conditii de validare a castigatorilor

Pentru ca un castigator sa fie considerat valid, acesta trebuie sa indeplineasca simultan si cumulativ urmatoarele conditii: 
sa indeplineasca conditiile de la art. 2
sa indeplineasca conditiile de la art. 3.1;


Art 5. Validarea castigatorilor

Castigatorii desemnati prin tragerea la sorti electronica, in data de 16 iulie 2010, trebuie sa trimita Organizatorului, pe fax la numarul (021) 272.32.04 (MRM) pana la data de  30 iulie 2010 inclusiv, o copie dupa actul de identitate;


Art 6. Acordarea premiilor

Aceste premii vor fi trimise catre castigatorii valizi, prin curier, in maxim 60 zile calendaristice, calculate din data de 16 iulie 2010,.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care castigatorii nu vor fi gasiti la adresa de domiciliu in momentul livrarii. Premiul va fi trimis o singura data, insa la cererea castigatorului acesta poate fi retrimis dar de aceasta data castigatorul va fi cel care va suporta cheltuielile de expediere. Acesta poate suna la numarul 0800 894910 (PHILIPS) , pana la data de 30 septembrie 2010 pentru a anunta ca doreste sa ii fie retrimis premiul.


Art. 7. Anuntarea castigatorilor

Anuntarea castigatorilor se va face in data 19 iulie 2010 pe site-ul www.institutulderelaxare.ro, in sectiunea CASTIGATORI.
Dupa tragerea la sorti din 16 iulie 2010, organizatorul va anunta castigatorii telefonic pana in data de 30 iulie 2010 inclusiv, la numarul de telefon mobil cu care si-au creat cont si s-au inscris in concurs, in Sectiunea “Intrare in concurs”..
In cazul in care vor exista castigatori care nu vor raspunde la telefon in aceasta perioada in care Organizatorul va incerca sa ii contacteze, pe data de 30 iulie 2010 Organizatorul va trimite acestora un SMS catre numarul de pe care s-a primit mesajul de inscriere cu urmatorul text:

Felicitari! Ai castigat un epilator HP6578 Philips! Suna la 0212723200 (MRM), in maximum 3 zile de la primire SMS, pentru a afla cum iti validezi premiul!


Art. 8. Tragerea la sorti si procedura acesteia

Tragerea la sorti se va desfasura in data de 16 iulie 2010 in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai Organizatorului, ai companiilor implicate in implementarea concursului si va fi asistata de un avocat.


Tragerea la sorti se va efectua din toate conturile create pe site de participantii care au completat toate datele cerute si au primit email de confirmare ca au fost inregistrati in concurs, pe perioada acestuia.
Lista castigatorilor va fi facuta publica de Organizator in data de 19 iulie 2010 si va fi postata pe site-ul www.institutulderelaxare.ro, in sectiunea CASTIGATORI.


Art. 9. Taxe si impozite

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a câstigatorului.
   

Art. 10. Regulamentul concursului

Regulamentul oficial al concursului PHILIPS "Cumpara timp” este disponibil in mod gratuit la adresa www.infopromotii.ro si poate fi obtinut in mod gratuit de catre oricine sau sunand la infoline  0800 894910 (PHILIPS), program de luni pana in vineri in intervalul 09:00-18:00, exceptand sarbatorile legale.
Prin participarea la concursul PHILIPS "Cumpara timp”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.


Art. 11. Prelucrarea datelor personale

Prin inscrierea la concursul "Cumpara timp”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la concursul "Cumpara timp”, participantii isi exprima acordul expres ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, telefon mobil, sex, varsta, adresa e-mail, oras, studii  - in cazul participantilor si respectiv nume, prenume, adresa postala, serie si numar CI, in cazul castigatorilor) sa fie prelucrate de compania Philips Romania SRL (inregistrata cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul concursului in scopul:
-    acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori prin curier;
-    indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului in cadrul prezentului concurs;
Prin participarea la concursul "Cumpara timp”, participantii si castigatorii isi exprima acordul expres ca Philips Romania SRL sa foloseasca si in viitor, dupa incheierea concursului,  datele lor cu caracter personal (nume, prenume, adresa postala completa, adresa de e-mail, numar de telefon mobil) pentru propriile activitati de marketing si informari prin intermediul sms-ului si al postei (direct mailing-ului) cu privire la noi oferte/concursuri.
Participantii/castigatorii care nu sunt de acord ca datele mai sus mentionate sa fie folosite in viitor pentru scopuri de marketing/informare, trebuie sa trimita pe adresa Organizatorului Philips Romania SRL (str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti) o cerere scrisa in acest sens, semnata si datata.
Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al Philips Romania SRL, cu respectarea dreptului participantilor/castigatorilor de a opta cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, Philips Romania SRL va informa persoana vizata in scris asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.

Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.
La cererea scrisa a participantilor/castigatorilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti, acesta se obliga:
sa îi confirme solicitantului, în mod gratuit pentru o solicitare pe an, daca datele personale ale acestuia sunt sau nu prelucrate;
sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.


Art. 12. Clauze diverse

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:
- conturile care nu au fost inregistrate in perioada 02 iunie 2010 ora 00:00 – 15 iulie 2010, ora 23:59:59 (data finala de participare la concurs);
- conturile care nu au inregistrat o fisa de externare, in urma parcurgerii tuturor nivelurilor de testare;
OBS.: pentru lamurirea participantilor, urmeaza a fi explicitata notiunea de “fisa de externare”
- conturile care nu au completat cu date corecte informatiile cerute pentru inregistrare;    
- coletele cu premii expediate de Organizator, care nu au ajuns la destinatie din cauza adresei comunicate eronat sau incomplet de catre participanti;
- defectiunile tehnice care survin din cauza operatorilor de internet sau a altor probleme tehnice ce nu tin de Organizator;
Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.
Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada concursului. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a concursului, nu vor fi luate in considerare.

Philips Romania
Nu avem elemente multimedia.
nicolaie eduard (buzau) in 03 iunie 2010, 18:04
un cocurs foarte frumos nu da-i nici un ban si cistigi unpremiu
Cornelia (Paulesti) in 04 iunie 2010, 08:26
Buna dimineata Am incercat sa intru si eu in promotia PHILIPS dar la intrebarea a-4-a se blocheaza,,Oare de ce?
vlasceanu (gugesti) in 06 iunie 2010, 09:50
am incercat in mai multe randuri sa completez chestionarul dar mereu se blocheaza pana la a 4-a intrebare!ar trebui schimbat titlul promotiei pt ca am pierdut o groaza de timp cu inscrierea si nici macar nu am reusit sa ma inscriu!!!!!!!!am deja un epilator Philips dar mi-ar fi placut unul mai nou ca al meu are mai bine de trei ani
Moderator 2 (Infopromotii) in 07 iunie 2010, 18:13
Pentru vlasceanu (gugesti): problema poate fi de la programul cu care accesezi internetul - este, cumva Internet Explorer 6? Daca da, te rugam sa-i faci un upgrade si problema se va rezolva. Mult succes!
vlasceanu (gugesti) in 29 iunie 2010, 18:17
ms Moderator 2,aveai dreptate.m-am inscris si sper sa si castig.bafta tuturor si mai ales mie
Andrea (Moldovenesti) in 05 iulie 2010, 18:59
eu nu am castigat niciodata :| sper ca data asta castig si eu ceva bafta tuturor :)
erzsebet (carei) in 05 iulie 2010, 23:43
si eu am un epilator philips de 100 de ani, na bine numai 5ani are aprox. dar tare tare mi-as dori unu nou, si performant, dar din pacate bani nu am sa-mi cumpar :( sper sa castig de ziua mea 12 iulie :D
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Philips - "Cumpara Timp""

Ultima actualizare: 19 iul. 2010
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Nume câştigător Localitate Judeţ/Sector Premiu Extragere Validare
Oana Cristina Duta - - Epilator Philips HP6578 - -
Mihaela Adumitroaei - - Epilator Philips HP6578 - -
Savin Mihaela - - Epilator Philips HP6578 - -
Veronica Zaharia Zamfir - - Epilator Philips HP6578 - -
Roxana Cristina Colceag - - Epilator Philips HP6578 - -
Gabriela Mihaela Perca - - Epilator Philips HP6578 - -
Hojda Maria - - Epilator Philips HP6578 - -
Buga Niculina Gabriela - - Epilator Philips HP6578 - -
Mihaela Enache - - Epilator Philips HP6578 - -
Marcela Padure - - Epilator Philips HP6578 - -
Ana Mihai - - Epilator Philips HP6578 - -
Vasilica Ivanov - - Epilator Philips HP6578 - -
Mirabela Juverdeanu - - Epilator Philips HP6578 - -
Balint Andrea - - Epilator Philips HP6578 - -
Alina Elena Signeanu - - Epilator Philips HP6578 - -
Placinta Corina - - Epilator Philips HP6578 - -
Adriana Elena Stanescu - - Epilator Philips HP6578 - -
Mihaela Mihai - - Epilator Philips HP6578 - -
Maria Constantin - - Epilator Philips HP6578 - -
Iuliana Brighiu - - Epilator Philips HP6578 - -
Brezoi Laura Mirela - - Epilator Philips HP6578 - -
Viorica Palfi - - Epilator Philips HP6578 - -
Diana Cimpoesu - - Epilator Philips HP6578 - -
Eva-Emilia Koncz - - Epilator Philips HP6578 - -
Kakucs Iulia - - Epilator Philips HP6578 - -
Reka Hegedus - - Epilator Philips HP6578 - -
Cirmaceanu Adelina - - Epilator Philips HP6578 - -
Daniela Marinescu - - Epilator Philips HP6578 - -
Arzu Mustafa - - Epilator Philips HP6578 - -
Mariana Neculcea - - Epilator Philips HP6578 - -
Radu Rodica-Maria - - Epilator Philips HP6578 - -
Valentina Ceontea - - Epilator Philips HP6578 - -
Elena Simona Gheorghita - - Epilator Philips HP6578 - -
Irina Toma - - Epilator Philips HP6578 - -
Denisa Ana-Maria Popa - - Epilator Philips HP6578 - -
Maria Lazar - - Epilator Philips HP6578 - -
Cristi-Stefan Nica - - Epilator Philips HP6578 - -
Miron Codruta - - Epilator Philips HP6578 - -
Gulacsi Beata - - Epilator Philips HP6578 - -
Elena Corina Virvea - - Epilator Philips HP6578 - -
Adrian Gidea - - Epilator Philips HP6578 - -
Cristina Banciu - - Epilator Philips HP6578 - -
Ioana Mosnegutu - - Epilator Philips HP6578 - -
Roxana Bortun - - Epilator Philips HP6578 - -
Ilinca Sanduc - - Epilator Philips HP6578 - -
Iulia Schintee - - Epilator Philips HP6578 - -
Antal Katalin - - Epilator Philips HP6578 - -
Elena Toma - - Epilator Philips HP6578 - -
Loredana Cazacu - - Epilator Philips HP6578 - -
Elena Chiriac - - Epilator Philips HP6578 - -
Iulia Ghidanac - - Epilator Philips HP6578 - -
Dulgheru Emanuela - - Epilator Philips HP6578 - -
Ramona Liliana Grigore - - Epilator Philips HP6578 - -
Monica Butuc - - Epilator Philips HP6578 - -
Asztalos Timea - - Epilator Philips HP6578 - -
Olteanu Florentina - - Epilator Philips HP6578 - -
Raluca Adina Radulescu - - Epilator Philips HP6578 - -
Tanase Daniela Camelia - - Epilator Philips HP6578 - -
Ramona Corban - - Epilator Philips HP6578 - -
Marcu Gina Alina - - Epilator Philips HP6578 - -
Hutan Violeta - - Epilator Philips HP6578 - -
Emanuela Alexandra Tudor - - Epilator Philips HP6578 - -
Elena Radu - - Epilator Philips HP6578 - -
Madalina Nesfantu - - Epilator Philips HP6578 - -
Madalina-Georgiana Zamfir - - Epilator Philips HP6578 - -
Claudia Marinescu - - Epilator Philips HP6578 - -
Gabriela Pandelescu - - Epilator Philips HP6578 - -
Mihaela Mateiu - - Epilator Philips HP6578 - -
Signea Ana-Maria - - Epilator Philips HP6578 - -
Ionela - Mona Robu - - Epilator Philips HP6578 - -
Anne-Marie Tiu - - Epilator Philips HP6578 - -
Laura Ember - - Epilator Philips HP6578 - -
Ioana Morosanu - - Epilator Philips HP6578 - -
Bumneriu Ioana Nicoleta - - Epilator Philips HP6578 - -
Nicoleta Dumitrascu - - Epilator Philips HP6578 - -
Malina Stefania Dudau - - Epilator Philips HP6578 - -
Moldoveanu Andreea - - Epilator Philips HP6578 - -
Monica Schera - - Epilator Philips HP6578 - -
Daniela Cristina Deleanu - - Epilator Philips HP6578 - -
Nicoleta Ciocea - - Epilator Philips HP6578 - -
Ionela Magdau - - Epilator Philips HP6578 - -
Mariana Vasile - - Epilator Philips HP6578 - -
Oana Catalina Popescu - - Epilator Philips HP6578 - -
Oana Claudia Bucur - - Epilator Philips HP6578 - -
Bukki Ana Corina - - Epilator Philips HP6578 - -
Alexandra Popescu - - Epilator Philips HP6578 - -
Orzaru Mihaela - - Epilator Philips HP6578 - -
Daniela Apostol - - Epilator Philips HP6578 - -
Erika Iarca - - Epilator Philips HP6578 - -
Cristiana Bidilici - - Epilator Philips HP6578 - -
Dobroaica Florentina - - Epilator Philips HP6578 - -
Luminita Mitrofan - - Epilator Philips HP6578 - -
Gabriela Orasanu - - Epilator Philips HP6578 - -
Madalina Stefan - - Epilator Philips HP6578 - -
Mirela Juganaru - - Epilator Philips HP6578 - -
Alexandra Madalina Lupu - - Epilator Philips HP6578 - -
Maricica Nuta - - Epilator Philips HP6578 - -
Szabo Tamas-Lorand - - Epilator Philips HP6578 - -
Daniela Vasiliu - - Epilator Philips HP6578 - -
Mirela Stefan - - Epilator Philips HP6578 - -

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Philips - "Cumpara Timp"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media