CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Philips - "Castiga de 2 ori - 20% reducere si un mediu sanatos. Recicleaza!"

Promotie Philips

Primesti automat 20% reducere la achizitionarea oricarui model de aspirator, fier de calcat sau robot de bucatarie marca Philips.

Preda pentru reciclare orice produs electrocasnic mic vechi, indiferent de marca si de starea de functionare la oricare dintre magazinele participante enumerate in Anexa 1 si primesti un voucher de reducere; completeaza-l integral cu ajutorul personalului din magazin, care trebuie sa-l semneze si stampileze. Prezinta voucherul la achizitionarea oricarui model de aspirator, fier de calcat sau robot de bucatarie Philips.

Perioada promoţiei: 08 aprilie - 08 iunie 2009

Promotie expirata
3 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

 Regulamentul Oficial al Campaniei

“Castiga de 2 ori – 20% reducere si un mediu sanatos. Recicleaza!”

Perioada 8 aprilie – 8 iunie 2009

 

 

1.         ORGANIZATORII

Organizatorul Campaniei Promotionale “Castiga de 2 ori – 20% reducere si un mediu sanatos. Recicleaza!”  este:

 

PHILIPS ROMANIA S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/19792/1992, CUI 2593699, atribut fiscal RO, cu sediul in Bucuresti, Str. Fabrica de Glucoza nr.17, sector 2, avand cont bancar nr.RO24INGB0001000100038923 deschis la ING BANK BUCURESTI, reprezentata de D-na Ciausoiu Ilona – Director General si Dl.Aurelian Antohi-Director Financiar

 

si

 

Asociatia Romana pentru Reciclare - RoRec, societate cu personalitate juridica romana, cu sediul in  Bucuresti,  Blvd. Ficusului, Nr. 40, Sector 1, RO 013975, Judec. sector 2  nr. 187/ PJ/ 2007, Reg.asociatii si fundatii nr. 88/2007, Raiffeisen Bank S.A.- Agentia Dorobanti, Cont IBAN RO84RZBR0000060009528161.

 

Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament ("Regulamentul"), obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei si va aduce la cunostinta publicului modificarile operate.

 

 

2.         ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI  

 

Campania este organizata si se desfasoara in toate magazinele Retail din Romania care comercializeaza electrocasnice Philips, apartinand companiei Philips Romania.

 

 

3.         PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Campania va incepe la 8 aprilie 2009 si se va incheia la 8 iunie 2009.

 

 

4.         DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania este adresata tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania, care au implinit 18 ani pana la data de 8 aprilie 2009 .

 

MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Pentru a participa la campanie, consumatorul trebuie sa predea un echipament vechi mic*, indiferent de stare de functionare sau marca, la unul din magazinele Retail participante la promotie (vezi anexa 1) si sa il depuna in container-ul / zona de colectare puse la dispozitie in magazin pentru acest scop, sub indrumarea personalului din magazin.

 

El va primi in schimb un Voucher de 20% discount (vezi anexa 2) numai in momentul in care personalul din magazin constata predarea echipamentului de catre consumator. Folosirea Voucher-ului de discount se poate face pana la data de 8 iunie 2009. Discountul se acorda la achizitia in perioada promotionala a unui produs din gama de aspiratoare, fiare de calcat sau roboti de bucatarie, orice model, marca Philips, din unul din magazinele Retail participante la promotie (anexa 1). Discountul se acorda direct pe factura si se aplica la valoarea de raft a produsului.

 

Prin echipament vechi mic*  se intelege: aspirator, blender, cafetiera, cantar electronic de persoane, cantar electronic de bucatarie, feliator electric, fier de calcat (masina de calcat electrica), fierbator de apa, masina de tocat carne electrica, mixer, prajitor de paine, rasnita de cafea electrica, robot de bucatarie, storcator de legume si fructe electric, automat expresso (nu sunt incluse modele incorporabile) si produs de ingrijire personala (uscator de par, aparat de coafat, perna electrica).

 

 

5.         CONDITII DE VALIDITATE

 

Pentru ca un participant sa fie considerat valid , trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

1.                  Sa indeplinesca conditiile de la Sectiunea 4 a prezentului Regulament;

2.                  Sa predea un echipament vechi la unul din magazinele mentionate in anexa 1

3.                  Sa achizitioneze in perioada promotiei un produs nou din gama de aspiratoare, fiare de calcat sau roboti de bucatarie, orice model, marca Philips

 

 

6.         RESPONSABILITATE

 

Organizatorul Campaniei si companiile partenere in organizarea ei nu îsi asuma raspunderea pentru:

-           Voucherele nefolosite pana la data de 8 iunie 2009.

-           Voucherele distruse sau completate incorect sau incomplet

 

Dovada de predare a echipamentului vechi il reprezinta Voucher-ul care trebuie sa fie corect completat, semnat si stampilat de catre magazin.

 

Predarea echipamentelor vechi de catre participanti unor persoane neautorizate de catre RoRec exonereaza Organizatorul si partenerii de orice raspundere si/sau obligatie fata de participantii respectivi.

 

Organizatorul si partenerii nu vor fi responsabili de pierderea Voucherului de discount, de instrainarea lui si de prezentarea unor copii necorespunzatoare, deteriorate sau falsificate si nici nu va fi obligat sa acorde discountul pe baza unor astfel de Vouchere care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament pentru a fi validate.

 

 

7.         FORTA MAJORA

 

Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Contractului si care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului, etc.

 

Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la Campanie, in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

 

 

8.         LITIGII

 

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.  Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.

 

 

9.         REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

Regulamentul oficial al campaniei promotionale "Castiga de 2 ori – 20% reducere si un mediu sanatos. Recicleaza!” va fi disponibil in magazinele participante la promotie si de asemenea pe site-urile www.infopromotii.ro, si site-urile magazinelor participante.

Lista magazinelor participante este detaliata in Anexa I a acestui regulament.

Nu avem elemente multimedia.
Ani (Brasov) in 02 iunie 2009, 21:04
In Brasov nici la Altex nici la Carrefour nu accepta decat electrocasnice mari. Am fost cu un uscator de par Philips dorind sa achizitionez altul nou de la ei si am fost refuzati.
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 iunie 2009, 12:41
Salut, Ani! Am transmis organizatorilor mesajul tau si speram sa primim in curand un raspuns pentru tine. Spor la premii!
Moderator 1 (Infopromotii) in 10 iunie 2009, 12:38
Draga Ani,
Organizatorii promotiei Philips ne-au transmis pentru tine ca, in conformitate cu regulamentul, nu puteai achizitiona un uscator de par la pret redus, deoarece discount-ul de 20% se referea numai la cumpararea unui aspirator, fier de calcat sau robot de bucatarie marca Philips.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Philips - "Castiga de 2 ori - 20% reducere si un mediu sanatos. Recicleaza!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Philips - "Castiga de 2 ori - 20% reducere si un mediu sanatos. Recicleaza!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media