CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Philips Ambilight pune fotbalul intr-o lumina fantastica!

promotie concurs Philips

Premii instant: 300 x rama foto digitala Philips.

Cumpara orice televizor Philips cu functia Ambilight si trimite codul complet al produsului prin SMS la numarul 1827. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru validare.

 

Perioada promoţiei: 01 iunie - 30 iunie 2008

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul promotiei

PHILIPS "Philips Ambilight pune fotbalul intr-o lumina fantastica!”

 

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 

Organizatorul promotiei “Philips Ambilight pune fotbalul intr-o lumina fantastica!” este compania Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti. Organizatorul este inregistrat cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

 

SECTIUNEA 2. PARTICIPANTI

 

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor Philips Romania, ai agentiei de publicitate FCB Bucharest, ai magazinelor participante precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.

 

 

SECTIUNEA 3. PRODUSE PARTICIPANTE

 

La aceasta promotie participa toate televizoarele PHILIPS cu functia Ambilight comercializate in magazinele din Romania.

 

 

SECTIUNEA 4. MECANISMUL PARTICIPARII LA PROMOTIE

 

Promotia se desfasoara in perioada 1 iunie 2008 ora 00:00 – 30 iunie 2008 ora 24:00, in magazinele care comercializeaza televizoare PHILIPS cu functia Ambilight, participante la promotie.

Promotia are un mecanism de tip “instant win”: pentru orice televizor PHILIPS cu functie Ambilight, primesti automat un premiu, fara tragere la sorti.

Pentru a participa si castiga automat un premiu la aceasta promotie, consumatorii trebuie:

- sa cumpere, in perioada promotiei, un televizor PHILIPS cu functia Ambilight;

- dupa achizitionarea televizorului respectiv ei trebuie sa trimita, in perioada promotiei, un SMS cu codul complet al produsului cumparat (de ex: “42PFLxxxxD”, fara pauza intre cifre/litere sau alte caractere) la numarul 1827;

- sa pastreze factura fiscala si certificatul de garantie ale produsului, ca si dovada de cumparare, pentru a fi validat in situatia in care va fi desemnat castigator.

 

In maxim 48 de ore, participantul va fi apelat de catre un operator care ii va cere sa trimita pe fax, la numarul (021) 272.32.04 o copie dupa factura fiscala care atesta cumpararea produsului si o copie dupa certificatul de garantie al produsului Philips participant la promotie, alaturi de o copie dupa CI.

 

 

Reguli de participare la promotie:

- pentru fiecare televizor PHILIPS cu functia Ambilight cumparat, participantul are dreptul sa trimita un singur SMS cu codul produsului cumparat la numarul 1827, in perioada promotiei, adica din 1 iunie 2008 ora 00:00 pana in 30 iunie 2008 ora 24:00 (data finala a participarii la promotie);

- SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone, Orange si Cosmote iar tariful pentru expedierea unui SMS este tarif normal si va fi platit de catre participantul la promotie care trimite respectivul SMS, acest tarif reprezentand exclusiv taxa perceputa de catre operatorii de telefonie mobila;

- fiecare SMS trebuie sa contina DOAR codul produsului cumparat;

- nu se accepta trimiterea de SMS-uri care contin alte informatii decat codul produsului cumparat; nu se accepta trimiterea de SMS-uri continand: nume, prenume, coduri de bare sau alte informatii;

- participantul care trimite alte informatii prin SMS, va fi descalificat de catre Organizator si se va anula respectiva participare la promotie;

- participantul va primi un SMS de raspuns care il va anunta asupra inscrierii in promotie – vezi sectiunea 5 a prezentului regulament;

- incepand cu data de 30 iunie 2008 ora 24:00 (data finala de inscriere/participare in promotie) numarul 1827 la care s-au trimis SMS-uri in cadrul promotiei va fi blocat si nu va mai putea fi accesat de catre nici un potential participant;

- nu vor fi luate in considerare SMS-urile primite de pe internet;

- in cazul in care un participant trimite de la acelasi numar de telefon mobil mai mult de 10 (zece) SMS-uri pe toata perioada promotiei, posesorul respectivului numar de telefon nu mai are dreptul de a participa la aceasta promotie. In acest sens, accesul de la acel numar de telefon catre numarul 1827 va fi automat restrictionat dupa trimiterea celui de-al 10-lea SMS, pe tot parcursul promotiei;

 

Daca sunt identificati participanti care au incercat fraudarea participarii in promotie, respectiv trimiterea mai multor SMS-uri fara sa detina dovada de achizitie a produsele participante in promotie sau prin falsificarea facturii fiscale si/sau a certificatului de garantie al produsului, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

 

 

SECTIUNEA 5. MESAJE TRIMISE PRIN SMS DE CATRE ORGANIZATOR

 

Fiecare SMS primit este validat preliminar in momentul inscrierii in promotie. In acest sens, pentru fiecare SMS trimis in cadrul promotiei la numarul 1827, participantul va primi, din partea Organizatorului, de la acelasi numar (1827), unul dintre urmatoarele SMS-uri de raspuns:

 

- in cazul in care SMS-ul trimis de catre participant contine codul corect al produsului, conform regulamentului promotiei, SMS-ul de raspuns care i se va trimite va fi: Ai castigat o rama foto digitala Philips! Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie! Detalii la www.infopromotii.ro

- in cazul in care mesajul trimis de catre participant nu este corect, adica nu este cel solicitat conform regulamentului (si anume codul corect al produsului achizitionat), SMS-ul de raspuns care i se va trimite va fi: Ne pare rau! Mesajul trimis este incorect. Trimite prin SMS mesajul corect, conform regulamentului, fara alte caractere

- in cazul in care Organizatorul primeste prin SMS la 1827, de la acelasi numar de telefon, mai mult de 10 sms-uri, SMS-ul de raspuns care i se va trimite va fi: Ne pare rau! Nu ai respectat conditiile regulamentului: ai trimis mai mult de 10 SMS-uri. Pentru promotia Philips, acest numar a fost blocat permanent.

 

 

SECTIUNEA 6. CONDITII DE VALIDARE A CASTIGATORILOR

 

Participantul trebuie sa faca dovada achizitionarii in perioada promotiei a unui produs participant la promotie. Modalitatea de a face dovada achizitionarii ii va fi comunicata telefonic, in maxim 48 de ore dupa ce participantul a trimis la numarul 1827 SMS cu codul corect al produsului Philips participant achizitionat si anume:

- participantul trebuie sa trimita organizatorului, pe fax la numarul (021) 272. 32. 04 pana la maxim data de 10 iulie 2008 inclusiv, o copie dupa factura fiscala care atesta cumpararea produsului si o copie dupa certificatul de garantie al produsului Philips participant la promotie, achizitionat in perioada promotiei;

- de asemenea, castigatorii trebuie sa specifice in fax numele, prenumele si adresa postala completa din actul de identitate, pentru ca Organizatorul sa poata trimite prin posta sau curier premiile oferite in cadrul acestei promotii.  Premiile vor fi trimise prin posta sau curier in maxim 30 zile calendaristice, incepand cu data de 20 iulie 2008 catre castigatorii valizi de la care s-au primit documentele solicitate care dovedesc achizitionarea produsului in perioada promotiei.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care castigatorii nu vor fi gasiti la adresa de domiciliu in momentul livrarii. Premiul va fi trimis o singura data, insa la cererea castigatorului acesta poate fi retrimis. Insa, in acest caz, castigatorul va fi cel care va suporta cheltuielile de expediere. Acesta poate suna la numarul de infoline 021.272.32.05 pana la data de 20 august 2008  pentru a anunta ca doreste sa ii fie retrimis premiul.

 

 

SECTIUNEA 7. PREMIILE OFERITE IN CADRUL PROMOTIEI

 

In cadrul acestei promotii se vor acorda fara tragere la sorti, 300 de premii, constand in 300 de rame foto digitale Philips cu display LCD de 7’’.

Valoarea totala bruta a premiilor promotiei PHILIPS “Philips Ambilight pune fotbalul intr-o lumina fantastica!” este de 125.700 RON (TVA inclus).

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiilor.

In cazul in care organizatorul va considera necesar, va suplimenta numarul de premii.

Premiile neatribuite vor ramane in posesia Organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 8. TAXE

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

SECTIUNEA 9. REGULAMENTUL PROMOTIEI

 

Regulamentul oficial al promotiei PHILIPS “Philips Ambilight pune fotbalul intr-o lumina fantastica!” este disponibil in mod gratuit la adresa www.infopromotii.ro si poate fi obtinut in mod gratuit de catre participanti sunand la numarul de infoline 021- 272.32.05 (numar cu tarif normal, program de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00, exclusiv sarbatorile legale).

Prin participarea la promotia PHILIPS “Philips Ambilight pune fotbalul intr-o lumina fantastica!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

 

 

SECTIUNEA 10. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

SECTIUNEA 11. PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Prin inscrierea la promotia “Philips Ambilight pune fotbalul intr-o lumina fantastica!”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.

Prin participarea la promotia “Philips Ambilight pune fotbalul intr-o lumina fantastica!”, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (respectiv numarul de telefon mobil in cazul participantilor, numele, prenumele, adresa postala completa, serie si numar CI in cazul castigatorilor), sa fie prelucrate de compania Philips Romania SRL (inregistrata cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul campaniei promotionale in scopul:

- acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori prin posta sau curier;

- indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului in cadrul prezentei promotii;

In viitor Philips Romania SRL va folosi datele cu caracter personal ale participantilor si castigatorilor (respectiv numele, prenumele, adresa postala completa, numar de telefon mobil) pentru propriile activitati de marketing si informari prin intermediul sms-ului si al postei (direct mailing-ului) cu privire la noi oferte/promotii.

Participantii care nu sunt de acord ca datele mai sus mentionate sa fie folosite in viitor pentru scopuri de marketing/informare, trebuie sa trimita pe adresa Organizatorului Philips Romania SRL (str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti) o cerere scrisa in acest sens, semnata si datata.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al Philips Romania SRL, cu respectarea dreptului participantilor de a opta cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, Philips Romania SRL va informa persoana vizata in scris asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.

 

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti, acesta se obliga:

- sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

- sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului. 

 

 

SECTIUNEA 12. CLAUZE DIVERSE

 

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

- mesajele de inscriere prin SMS care nu au fost trimise in perioada 1 iunie 2008 ora 00:00 – 30 iunie 2008 ora 24:00 (data finala de participare la promotie);

- mesajele trimise cu textul eronat, altul decat cel specificat in regulament;

- SMS-urile trimise la alt numar decat 1827;

- coletele cu premii expediate de Organizator, care nu au ajuns la destinatie din cauza adresei comunicate eronat sau incomplet de catre participanti;

- defectiunile tehnice care survin din cauza operatorilor de telefonie mobila Vodafone, Orange si Cosmote.

 

Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a promotiei, nu vor fi luate in considerare.

Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Philips Ambilight pune fotbalul intr-o lumina fantastica!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Philips Ambilight pune fotbalul intr-o lumina fantastica!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media