CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Petrom - Concurs scolar "Premii la PET"

Concurs scolar Petrom Premii la PET

Scolile participante care aduna minim 1kg de PET-uri pentru fiecare elev din clasele I-VIII primesc de la Petrom un computer performant si un set de mingi. Scoala cu cele mai multe kilograme de PET-uri adunate de fiecare elev primeste in plus un sistem audio.

Acest concurs are ca scop responsabilizarea elevilor fata de problemele mediului inconjurator si se desfasoara exclusiv in scolile generale nr. 155, 169, 197 si 205, precum si la Colegiul National Elena Cuza din Bucuresti.

Perioada promoţiei: 12 noiembrie - 12 decembrie 2007

Promotie expirata
2 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL

CONCURSULUI CU PREMII

Premii la PET!”

12 Noiembrie – 12 Decembrie 2007Prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”) are scopul de a informa cu privire la desfasurarea unei activitati social – educative, de interes social, se adreseaza elevilor scolari din clasele I – VIII si, totodata, reprezinta o serie de reguli ce trebuie respectate in cadrul desfasurarii acestei activitati.


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL PRIVIND DESFASURAREA CONCURSULUI

1.1 Concursul cu premii “Premii la PET!” (denumit in continuare “Concursul”) este organizat si desfasurat de catre S.C. PETROM S.A., societate comerciala din România, cu sediul în Calea Dorobantilor nr. 239, Sector 1, Bucuresti, România, având Cod de Inregistrare Fiscala RO 1590082, (denumita în cele ce urmeaza “Organizatorul”).


1.2 Aceast Concurs se desfasoara cu sprijinul si prin intermediul agentiei de publicitate si relatii publice S.C. Mather Communications Romania S.R.L. (denumita in continuare “Agentia de Publicitate”), cu sediul in Str. Grigore Alexandrescu nr. 86, Sector 1, Bucuresti, avand Cod de Inregistrare Fiscala in Scopuri de TVA RO 12168017. Astfel, Agentia de Publicitate, prin reprezentantii sai, va coordona activitatile logistice legate de organizarea si desfasurarea Concursului, inclusiv elaborarea prezentului regulament.


1.3 Concursul se desfasoara cu acordul si sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, precum si cu avizul Guvernului Romaniei prin Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile.


1.4 Participantii la Concurs trebuie sa respecte termenii si conditiile regulamentului (denumit in continuare “Regulamentul”) privind desfasurarea Concursului.


1.5 Regulamentul este intocmit si va fi adus in mod gratuit la cunostinta elevilor claselor I – VIII incadrati in sistemul de invatamant pentru scolari din cadrul institutiilor de invatamant mentionate la Art. 3.1 de mai jos. De asemenea, acest Regulament va fi adus la cunostinta oricarei persoane interesate prin publicarea acestuia pe www.infopromotii.ro.


1.6 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica / completa si/sau schimba Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Concursului, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor, a persoanelor si/sau institutiilor publice ori private implicate in desfasurarea Concursului, cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia.
SECTIUNEA 2. NATURA CONCURSULUI SI SCOPUL ACESTUIA.


2.1. C
oncursul presupune desfasurarea unor activitati colective de interes social, cu un pronuntat caracter social – educativ, se adreseaza elevilor scolari (clasele I – VIII) si are ca obiectiv responsabilizarea acestora fata de problematica mediului inconjurator.


2.2. Concursul vizeaza realizarea unei pregatiri teoretice si, deopotriva practice a elevilor (prin participarea activa a acestora) in sensul insusirii unei educatii adecvate cu privire la importanta calitatii mediului inconjurator si conservarea resurselor prin activitati de colectare a deseurilor in vederea reciclarii acestora.


SECTIUNEA 3. ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI.


3.1. Concursul va fi organizat si se va desfasura in localitatea Bucuresti, in cadrul urmatoarelor institutii de invatamant situate in sectorul 6:

SECTIUNEA 4. DURATA CONCURSULUI.


4.1. Concursul va fi lansat in data de 12 noiembrie 2007 si se va desfasura pana la data de 12 decembrie 2007 (inclusiv), de luni pana vineri, cu respectarea orarului nomal al institutiilor de invatamant mentionate la art. 3.1 de mai sus.
SECTIUNEA 5. MECANISMUL DE DESFASURARE si ETAPELE CONCURSULUI


5.1 Concursul se va desfasura pe parcursul a doua etape distincte descrise in cele ce urmeaza:


5.1.1 Intr-o prima etapa cuprinsa intre 5 noiembrie si 9 noiembrie 2007 se vor realiza activitati de pregatire teoretica. In cadrul acestor activitati, reprezentanti ai Organizatorului si ai Agentiei de Publicitate vor comunica elevilor informatii referitoare la scopul, durata si modul de desfasurare a Concursului. Astfel, acesti reprezentanti vor distribui elevilor diverse materiale informative si vor sustine prezentari teoretice prin care elevii vor informati cu privire la detaliile referitoare la Concurs. Toate aceste activitati se vor desfasura in toate cele 5 institutii de invatamant unde va fi organizat Concursul, in cadrul unor intervale orare stabilite de comun acord cu conducatorii acestor institutii si care vor fi comunicate in prelabil elevilor.


5.1.2 In cadrul celei de-a doua etape, respectiv intre 12 noiembrie si 12 decembrie 2007, vor avea loc activitatile practice privind desfasurarea propriu-zisa a Concursului. Aceste activitati constau in colectarea si depozitarea de catre elevi a oricaror tipuri de PET-uri confectionate de material din plastic. Prin PET-uri se va intelege orice forma si dimensiune de ambalaj / recipient reciclabil. Colectarea PET-urilor se va face in containere speciale, puse la dispozitie de catre Organizator sau reprezentantii acestuia si amplasate in locuri speciale situate in interiorul curtii fiecarei institutii de invatamant unde se va desfasura Concursul (respectiv, institutiile mentionate la art. 3.1 de mai sus).

5.2. Fiecare institutie de invatamant, prin elevii sai, va avea de atins ca obiectiv colectarea unei cantitati de PET-uri prestabilita, raportata la intreaga perioada de desfasurare a Concursului si la numarul tuturor elevilor (clasele I – VIII) inscrisi in cadrul acestor institutii de invatamant.

5.3 Cantarirea si ridi
carea PET-urilor colectate se vor face saptamanal de catre personal specializat, desemnat de catre Organizator si / sau Agentia de Publicitate. La sfarsitul perioadei de desfasurare a Concursului, vor fi centralizate toate informatiile privind cantitatile efectiv colectate de catre elevii fiecarei scoli. In urma centralizarii datelor privind cantitatile colectate, se va stabili cantitatea de PET-uri ce revine fiecarui elev al unei scoli prin impartirea cantitatii totale colectate de catre respectiva scoala la numarul total al elevilor claselor I – VIII inscrisi in cadrul acestei scoli. Daca rezultatul obtinut de catre oricare dintre scoli va fi de cel putin 1 Kg pentru fiecare elev, se va considera ca respectiva scoala a indeplinit obiectivul stabilit urmand a fi recompensata de catre Organizator cu cate un PC (Personal Computer) performant in valoare de 540,07 Eur (fara TVA) si 5 mingii in valoare de 105 Eur (fara TVA) cu care va fi dotata sala de sport (pentru fotbal, handbal, volei si baschet).

5.4. In urma centralizarii cantitatilor de PET-uri colectate, se va stabili si invingatorul Concursului, respectiv acea institutie de invatamant care a reusit sa colecteze cea mai mare cantitate de PET-uri raportata la numarul de elevi (clasele I – VIII) inscrisi. Aceasta scoala va fi dotata suplimentar cu un sistem audio performant in valoare de 463 Eur (fara TVA).


5.5. Daca vor exista doua scoli la egalitate, privind cantitatea totala de PET-uri colectate, fiecare dintre acesta va primi si premiul descris la Art. 5.4 de mai sus.


5.6. Premiile vor fi acordate pana cel tarziu la data de 24 decembrie 2007. Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul Concursului este de 3688,35 Eur (fara TVA).


5.7. Nici unul dintre premii nu poate fi inlocuit cu contravaloarea acestuia in bani sau cu un alt bun ori serviciu.

SECTIUNEA 6. INCETAREA / INTRERUPEREA CONCURSULUI.


6.1 Concursul poate inceta inainte de implinirea perioadei precizate la Art. 4.1 de mai sus in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora ori in cazul intervenirii oricarei situatii ce poate periclita desfasurarea Concursului, inclusiv in cazul aparitiei oricarei imposibilitatii a Organizatorului (independente de vointa sa) de a asigura continuarea in cele mai bune conditii a Concursului.


6.2 Concursul mai poate inceta inainte de implinirea perioadei precizate la Art. 4.1 ori poate fi suspendata oricand in baza deciziei Organizatorului cu conditia ca acesta sa anunte in prealabil o astfel de situatie.
SECTIUNEA 7. LITIGII


7.1 Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


7.2 Legea aplicabila oricarei activitati intreprinse in legatura cu organizarea si desfasurarea Concursului este legea romana.


SECTIUNEA 8. REGULAMENTUL.8.1 Regulamentul este intocmit si va fi adus la cunostinta elevilor, in mod gratuit, in cadrul oricareia dintre institutiile de invatamnt unde se desfasoara Concursul. De asemenea, prezentul Regulament este disponibil gratuit oricarei persoane interesate prin accesarea site-ului www.infopromotii.ro.8.3 Organizatorul imputerniceste prin prezentul Agentia de Publicitate ca un reprezentant desemnat de catre aceasta sa indeplineasca toate formalitatile necesare autentificarii de catre un notar public a prezentului Regulament.
Nu avem elemente multimedia.
Alin (Iasi) in 15 noiembrie 2007, 18:33
De ce doar in aceste scoli? Cred ca si in alte scoli ar fi elevi interesati de competitie...
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 noiembrie 2007, 12:32
Salut, Nicu!
Ne-am interesat pentru tine si am aflat ca si organizatorii si-ar dori ca programul sa se extinda cat mai mult. Deocamdata insa capacitatea de colectare de PET-uri reciclabile este limitata la o zona relativ restransa, iar proiectul de fata se adreseaza scolilor din aria respectiva.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Petrom - Concurs scolar "Premii la PET""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Petrom - Concurs scolar "Premii la PET"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media