CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Panasonic - "Zoomul optic 10x aduce totul mai aproape. Acum si premiile"

Concurs cu premii Panasonic

Premii zilnice: 52 x 400 Euro.

Cumpara un aparat foto digital marca Panasonic si acceseaza site-ul www.panasonic.ro/x10. Completeaza integral campurile din pagina "Inscrie-te in promotie" si ghiceste obiectivul turistic din jocul online pentru a participa la concurs. Pastreaza factura si certificatul de garantie pentru validare.

Perioada promoţiei: 09 iunie - 31 iulie 2008

Promotie expirata
2 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul oficial al campaniei promotionale Panasonic

“Zoomul optic 10x aduce totul mai aproape. Acum si premiile.”

 

 

1. DESFASURAREA CAMPANIEI

 

1.1.    Organizator al campaniei promotionale “Zoomul optic 10x aduce totul mai aproape. Acum si premiile” (“Campania”) este S.C. PANASONIC ROMANIA SRL, cu sediul in Bucuresti,  sector 1, Piata Montreal nr.10, camera 2.12, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.

1.2.    La aceasta Campanie participa toate camerele foto digitale marca Panasonic, comercializate pe teritoriul Romaniei, prin dealerii autorizati Panasonic  (numite in continuare “produse participante”) achizitionate de catre o persoana fizica in perioada 9.06.2008 – 31.07.2008.

 1.3.   Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 9.06.2008 – 31.07.2008, prin intermediul S.C Hit Mail SRL, inregistrata la ANSPCP cu numar de operator 298/2003 cu sediul în Str. Pictor Iser nr. 19, Bucuresti (numita in continuare “Agentia”).

 

 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

2.1.             La aceasta Campanie poate participa orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, cu varsta de minimum 18 ani, cu exceptia angajatilor Organizatorului, ai Agentiei si ai celorlalte companii implicate in organizarea si derularea Campaniei, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/sotie).

2.2.             Participantii trebuie sa pastreze certificatul de garantie si factura fiscala (in copie) pentru a putea face dovada cumpararii produselor participante, in vederea validarii castigatorilor.

2.3.             Participarea la aceasta campanie promotionala implica automat acceptarea prevederilor prezentului Regulament Oficial precum si acordul castigatorilor referitor la faptul ca persoana lor, numele, localitatea in care domiciliaza si fotografia / imaginea lor pot fi facute publice si folosite în materiale foto, audio si video de catre Organizatori fara nici un fel de plata aferenta.

2.4.             Dreptul de participare si dreptul de proprietate asupra premiului apartin în exclusivitate participantului care se inscrie in promotie pe pagina de internet dedicata acesteia la www.panasonic.ro/x10 si care îndeplineste conditiile impuse de Regulamentul Oficial.

2.5.             Participantilor la promotie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a promotiei (contravaloarea tarifelor telefonice normale pentru trimiterea documentelor cerute de Organizator, in baza carora sunt validati ca si castigatori). 

2.6.             Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.

 

 

3. MECANISMUL CAMPANIEI

 

3.1 Inscrierea in Campanie. Data Limita

Consumatorii care indeplinesc conditiile prevazute la Sectiunea 2 de mai sus se pot inscrie in Campanie folosind urmatorul mecanism de inscriere:

Inscriere online pe pagina de web dedicata promotiei, www.panasonic.ro/x10

Pentru a se inscrie la aceasta campanie, potentialii participanti trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

-          sa achizitioneze o camere foto digitala Lumix

-          sa acceseze site-ul www.panasonic.ro/x10 ;

-          sa dea click pe “ Inscrie-te in promotie”;

-          sa completeze toate campurile obligatorii cu date personale (nume, prenume, adresa domicilu , telefon) de pe pagina de inscriere;

-          sa completeze toate campurile obligatorii cu date produs (model achizitionat, data cumpararii, numar factura,)   de pe pagina de inscriere;

-          sa citeasca termenii si conditiile ce trebuiesc indeplinite si in cazul in care sunt de acord cu acestea, sa bifeze casuta “sunt de acord cu termenii si conditiile”;

-          odata ce vizitatorul si-a introdus datele personale si datele de produs achizitionat, va fi trimis in pagina de joc online, unde va trebui sa ghiceasca care este obiectivul turistic celebru ce se regaseste pe ecranul aparatului foto Panasonic, din maximum 10 incercari. Daca vizitatorul ghiceste obiectivul turistic de la prima incercare, acesta va fi inscris in baza de extrageri in ziua respectiva cu 10 intrari. Daca vizitatorul ghiceste obiectivul turistic de la a2a incercare, acesta va fi inscris in baza de extrageri in ziua respectiva cu 9 intrari. Daca vizitatorul ghiceste obiectivul turistic de la a3a incercare, acesta va fi inscris in baza de extrageri in ziua respectiva cu 8 intrari. La ultima incercare reusita de ghicire a obiectivului turistic acesta va fi inscris in baza de extrageri in ziua respectiva cu doar 1 intrare etc.

-          Pentru fiecare intrare obtinuta (de la 1 la 10 intrari ),sistemul ii va genera un numar de inscriere in promotie pentru ziua in care se inscrie. Participantul va fi considerat valid a participa la promotie dupa ce a completat toate datele din campul “Inscrie-te in promotie” si a efectuat minim o incercare de ghicire a obiectivului turistic din cadrul jocului online”Ghiceste obiectivul turistic din imagine’. Cu acest numar sau numere, participantul va intra in tragerea la sorti pentru desemnarea celor 52 de castigatori zilnici ai premiului de 400 Euro.

-          Un participant se poate inscrie o singura data cu acelasi numar de factura ce face dovada cumpararii unei camere foto Panasonic. Orice alte inscrieri ulterioare vor fi anulate.

 

3.2 Extragerea potentialilor castigatori.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti electronica aleatoare asistata, dupa cum urmeaza:

3.2.1.        2 iulie 2008 _tragere la sorti electronica aleatoare asista de notar la care participa inscrierile inregistrate in perioada 9 iunie-30 iunie 2008.  La tragerile la sorti vor participa inscrierile facute, confor art 3.1. de mai sus, prin inscriere in cadrul microsite-ului de promotie. Se vor desemna primii 22 castigatori ai promotiei aferenti fiecareia dintre zilele din intervalul 9 iunie-30 iunie 2008 si 10 rezerve extrase din toate inscrierile facute conform art. 3.1.

3.2.2.        4 august 2008_ tragere la sorti electronica aleatoare asistata de notar la care participa inscrierile inregistrate in perioada 1 iulie-31 iulie 2008.  La tragerile la sorti vor participa inscrierile facute, confor art 3.1. de mai sus, prin inscriere in cadrul microsite-ului de promotie. Se vor desemna ultimii 30 castigatori ai promotiei aferenti  zilelelor din intervalul 1 iulie-31 iulie 2008 si 15 rezerve extrase din toate inscrierile facute conform art. 3.1.

3.2.3.        Inscrierile primite in perioada Campaniei, care nu cuprind informatiile solicitate conform art. 3.1. de mai sus sau in care participantii furnizeaza informatii incomplete, incorecte sau inexacte, precum si inscrierile primite in afara perioadei Campaniei vor fi invalidate, urmand a se proceda la o noua extragere.

3.2.4.        Tragerile la sorti electronice ale potentialilor castigatori vor fi efectuate de catre Agentie, la sediul acesteia, in prezenta unei comisii formata dintr-un notar, un reprezentant al Agentiei si un reprezentant al Organizatorului.

 

3.3 Contactarea potentialilor castigatori. Interviul

3.3.1.        Numarul de telefon inregistrat la inscrierea pe microsite-ul promotiei www.panasonic.ro/x10, aferent inscrierii extrase drept castigatoare, va fi apelat intr-un interval de 72 de ore de la extragere. Participantului inscris in Campanie cu nume si prenume i se va aduce la cunostinta identitatea apelantului, scopul in care este efectuat apelul (respectiv validarea participarii sale in vederea atribuirii premiului) si ii vor fi solicitate datele personale necesare, respectiv varsta si adresa, dupa obtinerea in prealabil a acordului necesar din partea participantului.

3.3.2.        Refuzul participantului manifestat expres si neechivoc cu privire la comunicarea datelor sale personale duce la invalidarea participarii.

3.3.3.        In momentul in care este contactat, potentialul castigator va declara in cadrul interviului, care este produsul prin care participa la Campanie (respectiv modelul produsului achizitionat si care este in posesia sa la momentul interviului, in urma achizitionarii).

3.3.4.        Dupa efectuarea formalitatilor detaliate mai sus, reprezentatul Organizatorului va transmite potentialului castigator un numar de fax la care acesta va transmite 1 (o) copie dupa factura fiscala emisa pe numele sau, 1 (o) copie dupa certificatul de garantie emis pe numele sau care atesta achizitionarea produsului participant in perioada de promotie si 1 (o) copie dupa actul de identitate.

3.3.5.        Indeplinirea de catre participant a acestor conditii duce la validarea provizorie a participantului, urmand ca validarea definitiva sa fie efectuata in conditiile art 3.4. de mai jos.

3.3.6.        In cazul in care potentialul castigator nu raspunde la telefon, in intervalul de 72 de ore de la data extragerii, el va fi apelat de 3 ori in urmatoarele 24 de ore, intre orele 10.00 – 18.00, Agentia depunand toate eforturile pentru a intra in legatura cu acesta. Daca in urma acestor incercari, potentialul castigator nu poate fi contactat, inscrierea lui va fi invalidata.

 

 

3.4 Validarea finala a  Castigatorilor.

3.4.1.        Un castigator, in sensul prezentului Regulament, inseamna un potential castigator care indeplineste conditiile de validare mentionate in cele ce urmeaza.

3.4.2.        Fiecare potential castigator, care a fost validat provizoriu in urma interviului de catre echipa Organizatorului si a Agentiei, conform art. 3.3. de mai sus, va primi de la reprezentantii Organizatorului:

3.4.2.1.              un numar de fax, la care trebuie sa transmita 1 (o) copie dupa factura fiscala, 1 (o) copie dupa certificatul de garantie si 1 (o) copie dupa actul de identitate; factura fiscala si certificatul de garantie trebuie sa fie emise pe numele castigatorului.

3.4.2.2.              o declaratie, ce va fi semnata si datata de potentialul castigator, prin care acesta isi exprima acordul expres si neechivoc ca datele sale personale comunicate sa intre in baza de date a Organizatorului, cu numar de operator 2680, operata de Agentie, cu numar de operator 298, pentru atribuirea premiului si (daca este cazul) indeplinirea obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii;

-          o declaratie ce va fi semnata si datata de potentialul castigator, din care rezulta acordul acestuia cu privire la folosirea de catre Organizator a imaginii sale in materialele publicitare aferente prezentei Campanii.

3.4.3.        Potentialii castigatori contactati de reprezentantii Organizatorului trebuie sa trimita actele mentionate la punctul 3.4.2. in maxim 15 zile de la data contactarii sale. In cazul in care un castigator nu trimite documentele pana la aceasta data, va pierde orice drept asupra premiului, iar premiul va fi anulat.

3.4.4.        Pentru a fi validat Castigator, potentialul castigator trebuie sa faca dovada indeplinirii conditiilor impuse de prezentul Regulament (varsta, identitatea dintre datele comunicate telefonic si cele din actele de identitate, semnarea declaratiilor mentionate la art 3.4.2.2. de mai sus, copie dupa factura fiscala si copie dupa certificatul de garantie al produsului, pe care trebuie sa le trimita cf art 3.4.3).

3.4.5.        Neindeplinirea oricareia dintre conditiile mentionate in mod expres la art 3.4.3 de mai sus ori a altor cerinte impuse de prezentul Regulament duce la pierderea dreptului de a fi declarat Castigator, urmand a se proceda la o noua extragere pentru desemnarea castigatorului zilei respective.

3.4.6.        Lista Castigatorilor si premiile castigate va fi publicata la sfarsitul Campaniei, dupa ultima validare, pe site-ul www.panasonic.ro.

 

 

4. PREMIILE

 

4.1.             Valoarea premiilor prezentei Campanii este 86.580 RON (taxe incluse), dupa cum urmeaza:

4.1.1.        52 PREMII ZILNICE, care constau in contravaloarea in lei a sumei de 400 Euro la cursul BNR din ziua transmiteii premiului catre castigatori;

4.1.2.        La valoarea premiului se adauga impozitul conform legislatiei in vigoare.

 

 

5. ACORDAREA SI ATRIBUIREA PREMIILOR

 

5.1.             Intrarea in posesia premiului de catre fiecare Castigator se va face prin mandat postal. Premiile vor fi expediate câstigatorilor în termen de 45 zile calendaristice de la data validarii lor. Organizatorul nu este responsabil în cazul în care câstigatorii nu-si ridica premiile de la Oficiul Postal de care apartin.

5.2.             Participantii care au pierdut calitatea de castigatori in conditiile art 3.4.4 de mai sus nu pot solicita prin nici un mijloc atribuirea premiilor.

 

 

6. TAXE

 

Impozitul aferent premiilor acordate efectiv in cadrul acestei Campanii  va fi calculat si retinut la sursa, toate celelalte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a Castigatorului.

 

 

7. CLAUZE DIVERSE

 

7.1.       Participarea la aceasta Campanie implica acceptarea de catre participanti a prezentului Regulament.

7.2.       Prin comunicarea datelor personale in modalitatea de inscriere si de validare indicata in mod expres prin Regulament, participantii isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor personale intre in baza de date a Organizatorului, cu numar de operator 2680 cu notificarea inregistrata sub nr. 1318, operata de catre Agentie, avand numarul de operator 298, in scopul atribuirii premiilor Campaniei si indeplinii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii.

7.3.       La cererea expresa a participantilor, Organizatorul va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii vor trimite o cerere pe adresa Organizatorului din Bucuresti,  sector 1, Piata Montreal nr.10, camera 2.12, intocmita în forma scrisa, datata si semnata.

7.4.       Regulamentul Campaniei autentificat va fi publicat pe site-ul www.panasonic.ro si este disponibil in copie, in mod gratuit oricarui solicitant.

 

 

Nu avem elemente multimedia.
narciza (buzau) in 03 iulie 2008, 16:10
Baiiiiiiiiiiiii ,ce inseamna 52 premii zilnice? Asta ar insemna sa acordati 2704 premii pe perioada campaniei (adica 52 premii in fiecare zi de campanie). Fals........ Dvs.....acordati un premiu de 400 euro zilnic. Asa e.....?
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 iulie 2008, 19:58
Draga Narcisa, ne prefacem ca nu ni te-ai adresat cu "Baiiiii".
Nu am zis "zilnic: 52 x 400 de euro", ci am zis "premii zilnice: 52 x 400 euro". E o diferenta.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Panasonic - "Zoomul optic 10x aduce totul mai aproape. Acum si premiile""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Panasonic - "Zoomul optic 10x aduce totul mai aproape. Acum si premiile"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media