CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Palmolive Sublime - "Castiga acum una dintre cele 100 de bratari din perle si aur!"

Promotie concurs cu premii Palmolive Sublime

Premii prin tragere la sorti: 100 x bratara din perle si aur (bratarile sunt din perle de imitatie, cu inchizatoare placata la 3 microni cu aur de 18K).

Cumpara cel putin un sapun lichid Palmolive Sublime Purity sau Beauty de 250ml si trimite prin SMS la 1868 cuvantul PALMOLIVE urmat de numarul bonului de casa. Pastreaza bonul pentru validare.

Perioada promoţiei: 15 februarie - 15 mai 2010

Promotie expirata
9 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL ACTIUNII PROMOTIONALE

"Castiga acum una dintre cele 100 de bratari din perle si aur!"

organizat de catre S.C. COLGATE-PALMOLIVE (ROMÂNIA) S.R.L.

 

 

S.C. Colgate - Palmolive (România) S.R.L. - cu sediul în Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti 19-21, sector 1, înregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3828/1992, CUI  RO 2355450 – organizeaza la nivel national actiunea promotionala "Castiga acum una dintre cele 100 de bratari din perle si aur!", în perioada 15 februarie – 15 mai 2010.

 

Actiunea promotionala se adreseaza tuturor persoanelor ce vor achizitiona, in perioada mai sus mentionata, unul dintre “Produsele Participante”.

 

 

CAPITOLUL 1

Produse participante

 

Participa la actiunea promotionala urmatoarele produse comercializate de compania Colgate-Palmolive (România) S.R.L.:

           Sapun lichid Palmolive Sublime Purity – 250ml;

           Sapun lichid Palmolive Sublime Beauty – 250ml.

 

 

CAPITOLUL 2

Durata

 

Actiunea promotionala se desfasoara în perioda 15 februarie – 15 mai 2010.

 

 

CAPITOLUL 3

Premii

 

Premiile actiunii promotionale "Castiga acum una dintre cele 100 de bratari din perle si aur!" sunt urmatoarele:

 

 

PREMII NR. BUCATI
Bratari din perle si aur 100
TOTAL premii 100

 

Valoarea totala a premiilor acordate este de 795 EUR+ T.V.A..

 

 

CAPITOLUL 4

Dreptul de participare. Mecanismul actiunii promotionale

 

Actiunea promotionala este deschis tuturor cumparatorilor care vor achizitiona unul dintre produsele Colgate-Palmolive prezentate  (in cadrul  capitolului 1) mai sus, adica orice sapun lichid din gama Palmolive Sublime, si vor trimite cuvantul „Palmolive”, urmat de numarul bonului de casa, prin SMS, la numarul de telefon 1868.

 

Numarul 1868 este valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp, cu tarif normal.

 

Tragerea la sorti va avea loc in perioada 17-21 mai 2010. Cu aceasta ocazie, vor fi extrase 50 de numere de telefon suplimentare fata de numarul total al premiilor, din care vor fi validati castigatori, daca cei extrasi initial nu au putut fi validati.

 

Validarea castigatorilor se va face in baza BI / CI sau a pasaportului si a bonului de casa care atesta achizitionarea produsului.

 

Persoanele al carui numar de telefon a fost extras vor fi contactate, telefonic sau prin intermediul unui SMS, de catre reprezentantii organizatorului, si li se va solicita sa trimita, prin fax, in termen de 3 zile, copie dupa unul dintre actele de identitate enumerate mai sus si bonul de casa.

 

Totodata, castigatorii vor fi anuntati si pe site-ul www.infopromotii.ro incepand cu data de 28 mai 2010 .

 

Termenul de 3 zile incepe sa curga din momentul in care persoana al carui numar a fost extras a fost contactata de catre un reprezentant al organizatorului.

 

In cazul in care posesorului unui numar de telefon extras de catre organizator nu raspunde la telefon, acesta va incerca sa-l contacteze telefonic timp de 3 zile consecutive. Dupa acest termen, premiul se redistribuie catre posesorul unui numar de telefon din cele 50 de numere extrase suplimentar.

 

Premiile nu pot fi acordate in bani.

 

Castigatorii acestei promotii care locuiesc in Bucuresti vor fi invitati la sediul organizatorului pentru a le fi inmanat premiul, iar celor din provincie le vor fi trimise premiile cu Posta Romana / curier.

 

Regulamentul promotiei este disponibil in mod gratuit oricarui pe site-ul www.infopromotii.ro

 

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii S.C. Colgate-Pamolive (România) S.R.L., ai S.C. NETOPIA SISTEM S.R.L., ai S.C Gamabell Exim S.R.L. (Meli Melo),  ai agentiei Tempo Advertising si membrii familiilor acestora.

 

 

CAPITOLUL 5

Tragerea la sorti a castigatorilor

 

Trimiterea de mai multe ori a aceluiasi numar al bonului de casa de pe acelasi numar de telefon nu mareste sansele de castig. In schimb, mai multe numere ale bonurilor de casa trimise de pe acelasi numar de telefon sporesc sansele de castig.

 

La incheierea actiunii promotionale se va stabili componenta `urnei` din care se vor extrage numerele bonurilor de casa castigatoare. “Urna” va fi formata din toate numerele bonurilor de casa valide trimise in perioada 15 februarie – 15 mai 2010.

 

Din `urna` se vor extrage 100 de numere de bonuri de casa castigatoare folosind un algoritm de extragere aleatoriu si fara interventie umana, in prezenta reprezentantilor partilor. Cu aceeasi ocazie, se vor extrage 50 de rezerve pentru cazul in care nu pot fi validati castigatorii initiali.

 

Pentru fiecare nunar de bon de casa castigator se va extrage lista numerelor de telefon care au trimis codul respectiv. Daca acelasi numar de bon de casa este trimis de mai multi participanti, castigatorul va fi acela care va prezenta pentru validare bonul de casa.

 

Toate numerele de telefon astfel stabilite vor primi un SMS / un telefon in care sunt anuntati ca au castigat si modalitatea prin care pot intra in posesia premiului. Totodata, lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul www.infopromotii.ro

 

De asemenea, castigatorii vor fi anuntati telefonic, la numerele de telefon de la care au fost trimise mesajele SMS.

 

Tragerea la sorti va avea loc in perioada 17-21 mai 2010 si comunicarea castigatorilor se va face incepand cu data de 28 mai 2010.

 

Pentru a putea intra in posesia premiului, acestia vor trebui sa  dovedeasca calitatea de castigator pe baza  unui

           act de identitate,

           bonul de casa care sa ateste achizitionarea produsului.

 

Odata cu extragerea castigatorilor se va trece si la extragerea unui numar de 50 rezerve pentru premii. Daca in termen de 5 zile lucratoare de la data extragerii exista castigatori care nu pot fi contactati, acestia vor pierde dreptul de a intra in posesia premiilor castigate, urmand ca premiile sa fie oferite rezervelor.

 

Perioada de validare a castigatorilor este 22 mai – 28 mai 2010.

Persoanele fizice declarate castigatoare care nu au implinit, pana la data extragerii castigatorului, varsta de 18 ani vor fi insotite la ridicarea premiului de reprezentantii legali.

 

 

CAPITOLUL 6

Protectia datelor personale

 

Organizatorul, compania COLGATE-PALMOLIVE (Romania) S.R.L. este inregistrata ca operator de prelucrare de date cu caracter personal la ANSPDCP, avand nr. 15362/08.01.2010.

 

Organizatorul si Partenerul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata actiunii promotionale. Ca atare, atat Organizatorul, cat si Partenerul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezenta actiune promotionala si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si  la legislatiei in vigoare.

 

Participantii la actiunea promotionala, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptulde opozitie (art. 15).

 

Prin simpla participare la actiunea promotioanala si trimiterea datelor personale la Organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre intr-o baza de date care va putea fi prelucrata in scopul prezentului regulament de catre Organizator. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

 

 

Va dorim succes!

 

S.C. Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L.

Nu avem elemente multimedia.
Monica (Targoviste) in 18 februarie 2010, 08:03
si eu as vrea o bratarica sa-mi dea sotul meu cadou de Dragobete
Carmen (Constanta) in 03 martie 2010, 08:43
Din data de 15 februarie de cand s-a lansat promotia nu am gasit sa cumpar in orasul Constanta cele doua produse participante la concurs:Carrefour,Real,Mega Image,Interex,Billa,Metro.Va rog indicati-mi locul de comercializare a sapunului lichid 250 ml Palmolive Sublime Purity sau Beaty.Va multumesc.
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 martie 2010, 10:58
Draga Carmen, am adresat organizatorilor intrebarea ta. Revenim cu raspunsul indata ce il primim.
florentina (bucuresti) in 16 martie 2010, 10:25
795 sau 7950 euro? ce bratari sunt alea la 7,95 euro dak e asa????
florentina (bucuresti) in 16 martie 2010, 10:27
ahaaa, acum am vazut cum sunt, e ok
Luminita (Bucuresti) in 01 aprilie 2010, 13:28
Am cautat aceste 2 produse peste tot,ca si Carmen....dar nu am gasit nimik.Unde se pot gasi aceste produse?Pana le gasim se termina promotia.
Moderator 1 (Infopromotii) in 01 aprilie 2010, 15:42
Draga Luminita, am adresat intrebarea ta organizatorilor si speram sa primim curand un raspuns pentru tine.
Moderator 1 (Infopromotii) in 07 aprilie 2010, 10:44
Dragele noastre vizitatoare, organizatorii ne-au comunicat pentru voi ca produsele participante la promotie se gasesc in retelele de magazine Billa si Mega Image, iar in Constanta si in magazinele Alfa Beta.
Va dorim mult spor la premii.
Luminita (Bucuresti) in 13 aprilie 2010, 15:30
Multumesc pentru raspuns.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Palmolive Sublime - "Castiga acum una dintre cele 100 de bratari din perle si aur!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Palmolive Sublime - "Castiga acum una dintre cele 100 de bratari din perle si aur!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media