CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Palmolive Pure Cashmere - "Castiga 5 zile de 5 stele in Cipru cu gelul crema pentru dus Palmolive Pure Cashmere"

Concurs cu premii Palmolive

Premii prin tragere la sorti: 1 x sejur pentru 2 persoane la un hotel de 5 stele in Cipru;  1.000 x gel crema pentru dus Palmolive Pure Cashmere; 1.000 x gentuta Palmolive.

Cumpara orice varianta de gel crema pentru dus din gama Palmolive Pure Cashmere, trimite cuvantul cheie “Palmolive” urmat de numarul bonului de casa prin SMS la numarul de telefon 1868 si intri automat in cursa pentru premiile Palmolive Pure Cashmere. Pastreaza bonul pentru validare. Castigatorii vor fi anuntati prin SMS dupa data de 10 septembrie 2008.

Perioada promoţiei: 05 august - 05 septembrie 2008

Promotie expirata
9 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL CONCURSULUI

"Castiga 5 Zile de 5 Stele in Cipru!"

organizat de COLGATE-PALMOLIVE (ROMANIA) S.R.L.

 

 

S.C. Colgate - Palmolive (Romania) S.R.L. - cu sediul in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti 19-21, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3828/1992, CUI  RO 2355450– organizeaza concursul "Castiga 5 Zile de 5 Stele in Cipru!" in perioada 5 August - 5 Septembrie 2008. Concursul se adreseaza tuturor persoanelor ce vor achizitiona, in perioada mai sus mentionate unul dintre “Produsele Participante”.

 


CAPITOLUL 1

Produse participante

 

Participa la concurs urmatoarele produse comercializate de compania Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L.:

           Gel de dus PO Pure Cashmere Sensitive 200 ml;

           Gel de dus PO Pure Cashmere Intense Hydration 200 ml;

           Gel de dus PO Pure Cashmere Intense Nourishment 200 ml;

           Gel de dus PO Pure Cashmere Intense Hydration 400 ml;

           Gel de dus PO Pure Cashmere Intense Nourishment 400 ml.

 


CAPITOLUL 2

Durata

 

Concursul se desfasoara in perioda 5 August - 5 Septembrie 2008.

 


CAPITOLUL 3

Premii

 

Premiile concursului "Castiga 5 Zile de 5 Stele in Cipru!" sunt urmatoarele:

 

PREMII NR. BUCATI
Un sejur de 5 Zile pentru 2 persoane, la un hotel de 5 stele, in Cipru 1
Gentute Palmolive 1,000
Geluri de dus Palmolive Pure Cashmere 1,000

 

Valoarea totala a premiilor acordate este de 16, 000 RON ( fara TVA ).

 


CAPITOLUL 4

Dreptul de participare. Mecanismul concursului

 

Concursul este deschis tuturor cumparatorilor care vor achizitiona 1 produs  Colgate-Palmolive prezentat  (in cadrul  capitolului 1) mai sus, adica orice gel de dus din gama Palmolive Pure Cashmere, si vor trimite cuvantul cheie “Palmolive” urmat de numarul bonului de casa prin SMS la numarul de telefon 1868.

Numarul 1868 este valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp, cu tarif normal.

Tragerea la sorti va avea loc cel tarziu la data de 10 septembrie 2008. Cu aceasta ocazie, vor fi extrase 200 de numere de telefon suplimentare fata de numarul total al premiilor, din care vor fi validati castigatori daca cei extrasi initial nu au putut fi validati.

Validarea castigatorilor se va face in baza BI / CI sau a pasaportului si a bonului de casa care atesta achizitionarea produsului.

Persoanele al caror numar de telefon a fost extras vor fi contactate telefonic de catre reprezentanti ai organizatorului, si li se va solicita sa trimita in termen de o saptamana prin posta o copie dupa unul dintre actele de identitate enumerate mai sus si bonul de casa. Termenul de 1 saptamana incepe sa curga din momentul in care persoana al carei numar a fost extras a fost contactata de catre un reprezentant al organizatorului.

In cazul in care posesorul unui numar de telefon extras de catre organizator nu raspunde la telefon, acesta va incerca sa-l contacteze telefonic timp de 5 zile consecutiv.   Dupa acest termen, premiul se redistribuie catre posesorul unui numar de telefon din cele 200 de numere extrase suplimentar.

Premiile nu pot fi acordate in bani, iar excursia este valabila in orice perioada aleasa de castigator, pana la sfarsitul anului 2008. Castigatorul va trebui sa-si anunte optiunea sa referitoare la perioada sejurului cu cel putin 14 zile inainte, iar agentia ii va oferi acestuia sejurul in perioada dorita in masura in care mai are locuri disponibile.

Excursia poate fi valorificata si de catre alta persoana decat castigatorul, cu acordul scris al acestuia.

Regulamentul promotiei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la Tele Acces Gratuit 0800 070 027 si pe site-ul www.infopromotii.ro  .

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii S.C. Colgate-Pamolive (Romania) S.R.L., ai S.C. NETOPIA SISTEM S.R.L. si ai agentiei Young & Rubicam si membrii familiilor acestora.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

             Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

             Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului si sa fie prelucrate in scopul prezentului regulament. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.
Nu avem elemente multimedia.
() in 08 august 2008, 00:01
foarte tare promotia sunt foarte multumita de acest produs(gelul de dus face minuni si miroase intr-un mare fel) din pacate nu mai am bonul de casa
Alexandra (Timisoara) in 08 august 2008, 09:15
Produse grozave, dar premiul e doar unul singur. Restul, in alte promotii, ar fi doar premii de consolare.
Anca (Sibiu) in 11 august 2008, 09:49
Din pacate in magazinele mari din Sibiu nu am gasit acest produs. Poate pana la sfarsitul lunii vor aparea si la noi. :)
nicolae (buftea) in 17 august 2008, 12:18
utila aceasta promotie mai ales ca folosesc frecvent produse'palmolive'
Alexandra (Timisoara) in 21 august 2008, 10:28
Anca (Sibiu), acest produs nu a aparut acum, el exista de aprox. 3-4 ani pe piata. E imposibil sa nu-l gasesti. In Timisoara se gaseste pana si in buticurile de cartier.
florentina codruta (cernavoda) in 28 august 2008, 01:24
eu am cumparat un gel de dus, dar pe bon nu este specificat denumirea acestuia. scrie simplu gel de dus pret 9 lei. Cm se poate dovedii ca am achizitional pure cashmere si nu altceva?
Moderator 2 (Infopromotii) in 28 august 2008, 10:28
Draga Florentina,

Am transmis intrebarea ta organizatorilor si vom reveni in  scurt timp cu un raspuns.

Mult succes!
dana (bucuresti) in 31 august 2008, 20:48
Sms-ul trimis 1868 m-a costat cam 8 euro!!!! ce inseamna tarif normal domnilor?? sunteti niste hoti si niste escroci!!! o sa sesizez protectia consumatorului!! aceste promotii se fac in toate magazinele mari, si fetele alea habar nu au sa iti explice despre ce e vorba si sa iti spuna de fapt cat platesti pt. sms-ul ala! mai mare rusinea !
Moderator 2 (Infopromotii) in 01 septembrie 2008, 10:13
Draga Dana,
Conform regulamentului numarul scurt la care se trimit SMS-urile pentru inscriere este taxabil cu tariful normal fiecarei retea de telefonie mobila. Daca ai fost taxata suplimentar te sfatuim sa iei legatura cu furnizorul de telefonie mobila sa ti se dea niste explicatii inainte de a emite cuvinte jignitoare la adresa organizatorilor.
Mult succes!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Palmolive Pure Cashmere - "Castiga 5 zile de 5 stele in Cipru cu gelul crema pentru dus Palmolive Pure Cashmere""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Palmolive Pure Cashmere - "Castiga 5 zile de 5 stele in Cipru cu gelul crema pentru dus Palmolive Pure Cashmere"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media