CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

PHILIPS - "Meriti un barbierit full-option!"

Concurs cu premii promotie Philips

Marele premiu: un Land Rover Freelander. Alte premii: 50 x DVD Player portabil PHILIPS.

Cumpara orice aparat electric de barbierit PHILIPS si trimite un SMS la 1830 cu seria si numarul certificatului de garantie al produsului. Pastreaza factura si certificatul de garantie pentru validare.

Condiţii de validare:

Toti participantii care au trimis SMS-urile extrase castigatoare in urma tragerii la sorti vor fi anuntati telefonic, in termen de 3 zile lucratoare de la data tragerii la sorti (pana in 15 octombrie 2007), la numarul de telefon mobil de la care au trimis SMS-ul extras castigator. Telefonic, li se va comunica modalitatea de validare a premiului castigat. In cazul in care vor exista castigatori care nu vor raspunde la telefon in aceste 3 zile lucratoare in care Organizatorul va incerca sa ii contacteze, in a 3-a zi de incercare (in 15 octombrie 2007)  Organizatorul va trimite acestora un SMS catre numarul de pe care s-a primit mesajul de inscriere, SMS prin care ii va informa ca trebuie sa sune la (021) 207 00 05, pana in 17 octombrie 2007, pentru a afla cum isi pot valida premiul.

Modalitatea de validare, care li se va transmite telefonic, este urmatoarea:

Pentru a fi validati, câstigatorii desemnati prin tragerea la sorti ai celor 50 de DVD Playere portabile trebuie:

- sa îndeplineasca dreptul de participare stipulat la sectiunea 3 a regulamentului oficial al promotiei;

- sa trimita Organizatorului, pe fax, la numarul 021 224.57.31, pana la data de 25 octombrie 2007 inclusiv, urmatoarele 3 documente:

- o copie dupa factura fiscala care atesta cumpararea unui aparat de barbierit electric Philips, in perioada promotiei, din orice magazin care comercializeaza aparate de barbierit electrice  Philips, de pe intreg teritoriul Romaniei

- o copie dupa certificatul de garantie al aparatului de barbierit electric Philips achizitionat in perioada promotiei. Certificatul de garantie respectiv trebuie sa aiba seria si numarul transmise de participant la 1830 prin SMS-ul extras castigator;

- o copie a buletinului/ cartii de identitate a castigatorului, pentru ca Organizatorul sa il poata identifica si sa stie adresa la care trebuie sa ii expedieze premiul castigat

Pentru a fi validat, câstigatorul desemnat prin tragere la sorti al marelui premiu constand in automobilul Landrover Freelander trebuie:

- sa îndeplineasca dreptul de participare stipulat la sectiunea 3 a regulamentului oficial al promotiei;

- sa trimita Organizatorului, prin posta sau prin curier, cu confirmare de primire, pana la data de 25 octombrie 2007 inclusiv (data postei), urmatoarele 3 documente (pe adresa: Sediul Philips Romania, Sos. Fabrica de Glucoza, nr 17, sector 2, 020331, Bucuresti, Romania):

- originalul facturii fiscale care atesta cumpararea unui aparat de barbierit electric Philips, in perioada promotiei, din orice magazin care comercializeaza aparate de barbierit electrice Philips, de pe intreg teritoriul Romaniei

- originalul certificatului de garantie al aparatului de barbierit electric Philips achizitionat in perioada promotiei. Certificatul de garantie respectiv trebuie sa aiba seria si numarul transmise de participant la 1830 prin SMS-ul extras castigator;

- o copie a buletinului/ cartii de identitate a castigatorului, pentru ca Organizatorul sa il poata identifica

Dupa verificarea acestor documente originale si validarea premiului, Organizatorul va inapoia castigatorului marelui premiu originalele documentelor si va pastra copiile acestora.

Perioada promoţiei: 15 august - 30 septembrie 2007

Promotie expirata
13 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOTIEI PHILIPS

“MERITI UN BARBIERIT FULL-OPTION!”


Sectiunea 1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI

Organizatorul promotiei “Meriti un barbierit full-option!” este compania Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti. Organizatorul este inregistrat cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Promotia se desfasoara in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.


Sectiunea 2. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

Campania promotionala “Meriti un barbierit full-option!” se va desfasura in perioada 15 august  – 30 septembrie 2007, in magazinele care comercializeaza produsele Philips aflate in promotie, de pe tot teritoriul Romaniei.


Sectiunea 3. DREPT DE PARTICIPARE

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor Philips Romania, ai agentiei de publicitate FCB Bucharest, ai magazinelor participante precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.


Sectiunea 4. PRODUSE PARTICIPANTE

In aceasta promotie sunt incluse toate aparatele de barbierit electrice PHILIPS comercializate in magazinele din Romania participante la promotie.


Sectiunea 5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Pentru a participa la promotia “Meriti un barbierit full-option!”, un consumator trebuie:

-           sa cumpere orice aparat de barbierit electric Philips, in perioada promotiei, din orice magazin care comercializeaza aparate de barbierit electrice Philips de pe intreg teritoriul Romaniei

-           sa trimita, in perioada promotiei, prin SMS, la numarul 1830, seria si numarul certificatului de garantie al aparatului de barbierit electric Philips achizitionat in perioada promotiei: 15 august 2007, ora 00.00 – 30 septembrie 2007, ora 24.00. SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone si Orange iar tariful pentru expedierea unui SMS la numarul 1830 este tariful normal practicat de catre operatorii de telefonie mobila mentionati.

-           sa pastreze factura fiscala si certificatul de garantie al aparatului de barbierit electric Philips achizitionat, ca si dovada de cumparare, pentru a fi validat in situatia in care va fi desemnat castigator.


Sectiunea 6. MESAJE DE RASPUNS PENTRU PARTICIPANTII LA PROMOTIE

Fiecare SMS primit este validat preliminar in momentul inscrierii in promotie. In acest sens, pentru fiecare SMS trimis in cadrul promotiei la numarul 1830, participantul va primi, din partea Organizatorului, de la acelasi numar (1830),unul dintre urmatoarele SMS-uri de raspuns:

a) In cazul mesajelor trimise corect si inregistrate ca validate preliminar, mesajul de raspuns va fi:

“Te-ai inscris la promotia Philips “Meriti un barbierit full-option!” Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie! Detalii la www.infopromotii.ro

b) In cazul mesajelor care contin o serie si un numar de certificat de garantie care au mai fost inregistrate o data in promotie, in urma altui SMS primit anterior si validat, mesajul de raspuns va fi:

“Seria si numarul trimise au mai fost inregistrate o data. Te rugam sa trimiti alte date, care nu au mai participat la promotie. Detalii la www.infopromotii.ro

c) In cazul mesajelor trimise in afara perioadei promotiei, mesajul de raspuns va fi:

“SMS-ul trimis nu va fi inscris in promotie. Promotia Philips “Meriti un barbierit full-option!” se desfasoara in perioada 15 august – 30 septembrie 2007”

d) In cazul in care datele din SMS-ul primit de catre Organizator nu sunt corecte (nu contin seria si numarul certificatului de garantie al unui aparat de barbierit electric Philips), mesajul de raspuns va fi:

“Seria si numarul certificatului de garantie trimise nu sunt corecte. Pentru a te inscrie in promotie, te rugam verifica si retrimite-ne informatiile corecte”


Sectiunea 7. CONDITII DE VALIDARE A SMS-URILOR DE INSCRIERE IN PROMOTIE

Pentru ca un SMS sa fie considerat valid si deci sa fie inscris in promotie, trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

a)         SMS-ul sa contina seria si numarul certificatului de garantie a aparatului de barbierit electric Philips achizitionat in perioada promotiei din orice magazin care comercializeaza aparate de barbierit electrice Philips, de pe intreg teritoriul Romaniei

b)         SMS-ul sa fie trimis la numarul 1830 in perioada promotiei, adica intre 15 august 2007, orele 00:00 si 30 septembrie 2007, orele 24.00;

c)         Seria si numarul certificatului de garantie trimise prin SMS sa nu mai fi fost inscrise anterior in promotie.

Fiecare participant se poate inregistra cu datele unui certificat de garantie (seria si numarul acestuia) o singura data.

Pentru a-si putea revendica premiul in cazul in care vor fi desemnati castigatori, participantii la promotie trebuie sa pastreze in original factura fiscala si certificatul de garantie, din care sa reiasa ca au achizitionat un aparat de barbierit electric Philips in perioada promotiei, dintr-un magazin aflat pe teritoriul Romaniei.

 

Sectiunea 8. TRAGEREA LA SORTI

Castigatorii potentiali ai promotiei “Meriti un barbierit full-option!” vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, care va avea loc la sfarsitul perioadei promotionale, in data de 10 octombrie 2007, Tragerea la sorti se va efectua in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai Organizatorului, ai companiilor implicate in organizarea si implementarea promotiei, si va fi asistata de un notar public. Tragerea la sorti se va efectua doar din SMS-urile valide primite la numarul 1830 incepand cu data de 15 august 2007 ora 00.00 si pana in data de 30 septembrie 2007 ora 24.00.

Intai se va extrage castigatorul marelui premiu apoi cei 50 de castigatori ai premiilor constand in DVD Playere portabile Philips. La sfarsit se vor extrage si 2 rezerve pentru marele premiu, tinandu-se cont de ordinea extragerii lor (rezerva numarul 1 si rezerva numarul 2).

La tragerea la sorti nu vor participa SMS-urile expediate la numarul 1830 si care nu ideplinesc conditiile de validare enumerate mai sus sau in care participantii furnizeaza date (seria si numarul certificatului de garantie)  incorecte sau incomplete, in care se comunica un cod de bare al unui produs sau codul unui produs in locul seriei si numarului certificatului de garantie sau seria si numarul facturii fiscale si nici SMS-urile primite in afara perioadei promotiei sau trimise de pe internet.

 

Sectiunea 9. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

In cadrul acestei promotii se vor acorda, prin tragere la sorti, urmatoarele premii:

- marele premiu: un autoturism Land Rover Freelander, cu urmatoarele caracteristici:

-           Freelander 2.2 TD4

-           5 usi

-           160 CP

-           Capacitate cilindrica 2179 cm3

-           ABS + ETC (Controlul electronic al tractiunii)

-           HDC (Controlul la coborarea pantelor dificile)

-           EBA (Asistenta la frânarea de urgenta )

-           EBD (Distributia electronica a fortei de frânare)

-           CBC (Asistenta la frânarea în viraje)

-           DSC (Controlul dinamic al stabilitatii)

-           RSC (Controlul stabilitatii la rasturnare)

-           Airbag-uri frontale si laterale pentru conducator si pasager fata

-           Airbag-uri tip cortina lungime maxima (din fata pana in spate) & aparatoare genunchi gonflabila pt. Conducator

-           Aer conditionat automat cu filtru de aer

-           Jante din aliaj 215x16” Spoke – 5 spite

-           Tapiterie din stofa neagra

-           Culoare exterioara: Gri Stornoway

-           Alarma cu imobilizator electronic

-           Oglinzi incalzite si actionate electric

-           Geamuri fata actionate electric

-           Geamuri spate actionate electric

-           Tractiune integrala permanenta

-           Suport pentru 2 pahare fata

-           Luneta incalzita prevazuta cu stergator

-           Transmisie manuala – 6 viteze (diesel)

-           Volan reglabil pe inaltime si adancime

-           Dotare cu 5 locuri

-           Radio cu CD cu 6 difuzoare

-           Servodirectie

-           Senzor volumetric de interior

-           Comenzi pe volan pt. radio CD

-           Scaun conducator cu reglare manuala pe inaltime

-           Inchidere centralizata cu telecomanda

-           Bancheta spate rabatabila 60:40

-           Roata de rezerva de dimensiune normala (identica cu cele din dotarea autovehiculului)

-           Acoperire spatiu portbagaj interior

-           Acoperire spatiu portbagaj interior

-           Pachet Clear View (faruri de ceata, instalatie de spalarea a farurilor)

-           Pachet fumatori (bricheta si scrumiera)

 

-  50 de premii constand in DVD Playere portabile Philips, model PET830.

Valoarea totala a premiilor promotiei “Meriti un barbierit full-option!” este 110.451 RON (TVA inclus), dupa cum urmeaza:

-           76.160 RON (TVA inclus) – contravaloarea marelui premiu, reprezentand contravaloarea de 23.800 EURO (TVA inclus), transformati in RON la cursul orientativ de 3.2 RON = 1 EURO

si

-           34.291 RON (TVA inclus) – aferenti celor 50 premii constand in DVD Playere portabile Philips; nici unul dintre cele 50 de DVD Playere portabile Philips nu va depasi, individual, valoarea de 600 RON fara TVA.

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/ caracteristicilor premiilor.

 

Sectiunea 10. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii desemnati in urma tragerii la sorti vor fi anuntati telefonic, in termen de 3 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, la numarul de telefon mobil de la care au trimis SMS-ul cu care s-au inscris in promotie. In cazul in care vor exista castigatori care nu vor raspunde la telefon in aceste 3 zile lucratoare in care Organizatorul va incerca sa ii contacteze, in a 3-a zi de incercare Organizatorul va trimite acestora un SMS catre numarul de pe care s-a primit mesajul de inscriere, SMS prin care ii va informa ca au castigat si ce trebuie sa faca pentru validare, printr-unul din urmatoarele mesaje, in functie de premiul castigat:

«Felicitari, ai castigat un DVD Player portabil la promotia Philips! Suna la (021) 207 00 05, pana in 17 octombrie 2007, pentru a afla cum iti validezi premiul».

sau

«Felicitari, ai castigat un Landrover Freelander la promotia Philips! Suna la (021) 207 00 05, pana in 17 octombrie 2007, pentru a afla cum iti validezi premiul».

Lista castigatorilor desemnati prin tragere la sorti va fi publicata pe site-ul www.infopromotii.ro, incepand cu data de 12 octombrie 2007.  Lista castigatorilor va contine doar urmatoarele informatii: seria si numarul certificatului de garantie trimise prin SMS si extrase ca si castigatoare la tragerea la sorti electronica din 10 octombrie 2007.

 

Sectiunea 11. VALIDAREA CASTIGATORILOR

Pentru a fi validati, câstigatorii desemnati prin tragerea la sorti ai celor 50 de DVD Playere portabile trebuie:

- sa îndeplineasca dreptul de participare stipulat la sectiunea 3;

- sa trimita Organizatorului, pe fax, la numarul 021 224.57.31, pana la data de 25 octombrie 2007 inclusiv, urmatoarele 3 documente:

-           o copie dupa factura fiscala care atesta cumpararea unui aparat de barbierit electric Philips, in perioada promotiei, din orice magazin care comercializeaza aparate de barbierit electrice  Philips, de pe intreg teritoriul Romaniei

-           si o copie dupa certificatul de garantie al aparatului de barbierit electric Philips achizitionat in perioada promotiei. Certificatul de garantie respectiv trebuie sa aiba seria si numarul transmise de participant prin SMS la 1830;

-           o copie a buletinului/ cartii de identitate a castigatorului, pentru ca Organizatorul sa il poata identifica si sa stie adresa la care trebuie sa ii expedieze premiul castigat

Pentru a fi validat, câstigatorul desemnat prin tragere la sorti al marelui premiu constand in automobilul Landrover Freelander trebuie:

- sa îndeplineasca dreptul de participare stipulat la sectiunea 3;

- sa trimita Organizatorului, prin posta sau prin curier, cu confirmare de primire, pana la data de 25 octombrie 2007 inclusiv (data postei), urmatoarele 3 documente:

-           originalul facturii fiscale care atesta cumpararea unui aparat de barbierit electric Philips, in perioada promotiei, din orice magazin care comercializeaza aparate de barbierit electrice Philips, de pe intreg teritoriul Romaniei

-           originalul certificatului de garantie al aparatului de barbierit electric Philips achizitionat in perioada promotiei. Certificatul de garantie respectiv trebuie sa aiba seria si numarul transmise de participant prin SMS la 1830;

-           o copie a buletinului/ cartii de identitate a castigatorului, pentru ca Organizatorul sa il poata identifica

Dupa verificarea acestor documente originale si validarea premiului, Organizatorul va inapoia castigatorului marelui premiu originalele documentelor si va pastra copiile acestora. 

Modalitatea de validare de mai sus le va fi comunicata castigatorilor telefonic. De asemenea, acestia se vor putea informa in privinta modalitatii de validare din regulamentul promotiei, regulament ce va fi disponibil in mod gratuit pe site-ul www.infopromotii.ro. Organizatorul nu isi asuma raspunderea :

-           pentru castigatorii care nu pot fi contactati telefonic, in cele 3 zile lucratoare mentionate mai sus, din cauze independente de vointa Organizatorului – de ex. nu raspund la telefon, au telefonul inchis, nu se afla in aria de acoperire, nu au semnal la telefon etc. Acestor castigatori Organizatorul le va trimite SMS de anuntare ca au castigat si vor fi astfel informati ca trebuie sa sune la infoline pentru a afla detalii despre procedura de validare.

-           pentru castigatorii care nu suna la infoline in urma primirii SMS-ului de anuntare a faptului ca au castigat.

Acesti castigatori vor putea afla ca au castigat, ce au castigat si care este procedura de validare din lista cu castigatorii publicata pe site-ul www.infopromotii.ro, incepand cu data de 12 octombrie 2007.

 

Sectiunea 12. ACORDAREA PREMIILOR

Premiile care constau in DVD Playere portabile Philips vor fi trimise prin posta in maxim 30 zile calendaristice, incepand cu data de 12 noiembrie 2007, catre castigatorii valizi de la care s-au primit (pana cel tarziu in 25 octombrie 2007) documentele solicitate care dovedesc achizitionarea produsului in perioada promotiei.

In cazul premiilor care constau in DVD Playere Philips, daca se constata ulterior ca nu sunt indeplinite prevederile sectiunilor 3 si 7, sau in cazul in care castigatorul nu trimite, prin fax, pana cel tarziu in data de 25 octombrie 2007 inclusiv, cele 3 documente necesare validarii, mentionate la sectiunea 11, persoana respectiva va fi invalidata , iar premiul respectiv nu se va mai acorda.

In cazul marelui premiu - daca se constata ulterior ca nu sunt indeplinite prevederile sectiunilor 3 si 7 sau in cazul in care cåstigatorul nu prezinta Organizatorului factura fiscala in original, certificatul de garantie in original si o copie dupa actul de identitate pana cel tarziu in data de 25 octombrie 2007, persoana respectiva va fi invalidata si declarata necastigatoare, urmånd sa se treaca la validarea rezervei numarul 1. In cazul in care nici rezerva numarul 1 nu indeplineste conditiile impuse prin prezentul Regulament, va fi invalidata si declarata necåstigatoare, astfel trecandu-se la validarea rezervei numarul 2. Daca nici aceasta persoana nu va indeplini conditiile, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda marele premiu.

Organizatorul va trimite premiile care constau in DVD Playere Philips prin curier privat, o singura data, si nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care castigatorul nu va fi gasit acasa de catre curier. In cazul in care castigatorul nu a fost gasit la domiciliu de catre curier in momentul livrarii premiului, dar doreste sa intre in posesia acestuia, poate solicita acest lucru sunand la numarul de infoline: 021.207.00.05 pana la data de 10 decembrie 2007 (inclusiv), iar retrimiterea prin curier a premiului se va face pe cheltuiala castigatorului respectiv, fara alte obligatii sau plati din partea Organizatorului.

Pentru decernarea marelui premiu, Organizatorul va organiza un eveniment la sediul Organizatorului (la sfarsitul lunii octombrie sau inceputul lunii noiembrie 2007), in cadrul caruia castigatorul va intra in posesia marelui premiu castigat (Organizatorul ii va inmana cheile masinii, actele masinii etc.). Acest eveniment de decernare a marelui premiu va fi fotografiat si filmat; din filmare se va realiza un reportaj de 30 secunde -1 minut care va fi difuzat la televizor, pe mai multe posturi TV, la o ora cu audienta ridicata.

Inainte de desfasurarea si filmarea acestui eveniment de decernare, Organizatorul va ruga castigatorul sa isi dea acceptul in scris (printr-o declaratie datata si semnata) pentru acest lucru (pentru ca imaginea sa ii fie folosita intr-un material filmat care va fi difuzat la TV, la o ora cu audienta ridicata).


Sectiunea 13. ERORI, SMS-URI NECORESPUNZATOARE, FAXURI CARE NU AJUNG LA DESTINATIE

Facturile fiscale sau certificatele de garantie care au fost falsificate vor fi declarate nule si nu vor participa la promotie. Orice incercare de falsificare va fi pedepsita conform legislatiei în vigoare.

Pentru tragerile la sorti, orice SMS care nu indeplineste criteriile de validare mentionate la sectiunea 7 sau care contine alte erori, va fi declarat nul si nu va participa la promotie. Sunt considerate valide toate SMS-urile care indeplinesc conditiile de validare de la sectiunea 7.

 

Sectiunea 14. RESPONSABILITATE

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea:

-           pentru mesajele incomplete, incorecte sau inexacte trimise la numarul de telefon 1830 si nici pentru mesajele trimise in afara perioadei promotiei sau la alt numar de telefon;

-           pentru pierderile sau intarzierile mesajelor de participare la promotie sau a mesajelor SMS de raspuns, determinate de factori independenti de vointa Organizatorului;

-           daca numarul de telefon de pe care este primit un SMS nu poate fi identificat (daca mesajul se trimise cu optiunea “numar ascuns”). In acest caz, SMS-ul respectiv nu va putea fi considerat valid si deci nu va putea participa la promotie si la tragerea la sorti;

-           daca acelasi SMS este trimis de mai multe ori dintr-o eroare a retelelor de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori si, in consecinta, va trimite mesaj de raspuns pentru fiecare mesaj primit;

-           pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau pentru blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie mobila pe perioadele de trafic intens.

-           Dupa data de 30 septembrie 2007, ora 24.00, Organizatorul nu este responsabil pentru trimiterea sau primirea mesajelor SMS la numarul de telefon 1830. Aceste SMS-uri nu vor fi luate in considerare si nu vor participa la promotie si la tragerea la sorti.

Dovada de expediere de catre participanti a SMS-urilor nu reprezinta si dovada primirii acestora de catre Organizator. De asemenea, dovada trimiterii de catre participanti a faxurilor cu dovezile de cumparare si copia dupa BI/CI (conform sectiunii 11 de mai sus) nu reprezinta si dovada primirii acestor faxuri de catre Organizator. Atat in cazul SMS-urilor expediate de catre participanti la 1830 cat si in cazul faxurilor expediate de catre participanti la 021 207 00 05, pot exista erori de trimitere, independente de vointa Organizatorului, astfel incat este posibil ca Organizatorul sa nu primeasca SMS-urile sau faxurile trimise de participanti. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru astfel de cazuri.

Organizatorul are dreptul de a invalida SMS-urile care contin informatii false ori vadit eronate si care nu indeplinesc conditiile de validare de la sectiunea 7.

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 1 decembrie 2007, inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui SMS participant, decizia Organizatorului este definitiva.

 

Sectiunea 15. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori în conformitate cu legea 571/ 2003. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, în legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a câstigatorului.

Taxa de prima inmatriculare a masinii intra in sarcina castigatorului.

 

Sectiunea 16. DISPONIBILITATEA PREZENTULUI REGULAMENT AL PROMOTIEI SI INFORMAREA ASUPRA PROMOTIEI

Regulamentul promotiei “Meriti un barbierit full-option!” este disponibil gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.infopromotii.ro sau la infoline 021 207 00 05 (numar cu tarif normal, de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00, exclusiv sarbatorile legale)

De asemenea, informatii despre promotie se pot obtine sunand la infoline 021 207 00 05 (numar cu tarif normal, de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00, exclusiv sarbatorile legale).

 

Sectiunea 17. INCETAREA PROMOTIEI

Prezenta promotie poate inceta inainte de data de 30 septembrie 2007 in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta promotie. Acest lucru va fi anuntat participantilor pe site-ul www.infopromotii.ro.

 

Sectiunea 18. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Sectiunea 19. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Trimiterea unui SMS la 1830 in scopul participarii la aceasta promotie prezuma cunoasterea regulamentului si acordul celui care-l expediaza pentru toate clauzele acestuia. De asemenea, prin inscrierea la aceasta promotie, marele castigator este de acord ca, in cazul in care va castiga, numele, datele lui personale si imaginea lui sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, fara alte obligatii sau plati.

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001.

 

Prin expedierea unui SMS la 1830, participantii sunt de acord ca numerele de telefon mobil de pe care au trimis SMS pentru inscriere in promotie sa fie prelucrate de catre Philips Romania SRL, inregistrata cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in cadrul prezentei promotii.

Scopurile prelucrarii datelor personale ale participantilor la promotie sunt: 

-           desemnarea castigatorilor promotiei Philips “Meriti un barbierit full-option!”;

-           indeplinirea atributiilor fiscale ale Organizatorului pentru oferirea premiilor;

-           trimiterea prin curier a premiilor catre castigatori in cadrul promotiei;

-           in momentul contactarii telefonice a castigatorilor extrasi in urma tragerii la sorti de catre Organizator, acestia vor fi informati verbal asupra prevederilor Legii 677/2001 si scopul pentru care li se solicita sa trimita pe fax copie a facturii fiscale, copie a certificatului de garantie, copie a buletinului sau cardului de identitate - respectiv pentru a putea fi validati in cadrul promotiei si pentru a li se putea expedia premiile prin curier la o adresa corecta si completa (adica cea din actul de identitate).

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al Philips Romania SRL ai al agentiei de publicitate care organizeaza promotia.

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti, acesta se obliga:

-           sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

-           sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

-           sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului. 

Nu avem elemente multimedia.
Cipri (IS) in 31 august 2007, 13:19
si-a cumparat cineva aparat de barbierit philips ? daca da cum e ? am auzit ca pielea se adapteaza foarte greu la acest nou gen de barbierit + ca sunt si foarte scumpe decat cel mai bun aparat traditional de la gillette :)
Cipri (IS) in 05 septembrie 2007, 18:17
chiar nu imi vine sa cred : nimeni nu foloseste acest tip de bierberit , hai va rog frumos pt cateva minute sa imi raspunde-ti si mie - multumesc mult
Daniel (Peris) in 06 septembrie 2007, 19:47
Salut! Cel mai mult ma enerveaza ca mi-am luat un aparat de afara,cu garantie cu tot,dar nu pot sa particip la promotia asta.Poate pun moderatorii o intrebare si apare vreo anexa la regulament ,cine stie! Bafta la concurs!
Cipri (IS) in 09 septembrie 2007, 09:39
deci nici o sansa sa imi raspunda si mie cineva ... cei de la magazin ... de fapt cele de la magazin ca sunt doar domnisoare imi zic ca ele nu folosesc asa ceva , le si cred pe cuvant :)) asa ca singura speranta era la voi , la cei care cititi acste randuri , eu inca mai astept totusi , cine stie?
Cipri (IS) in 10 septembrie 2007, 20:06
ce mi se pare interesant : pe site-ul www.philips.ro nu reusesc sa gasesc acesta campanie ....cam curios >> ------------------------------------- daca nu imi raspunde nimeni la intrebarile de mai sus nu voi mai scrie nimic la acesta promotie....ce o fi o fi ... oricum am observat ca premiile mari , gen masini se castiga doar de persoane din Bucuresti ... nu stiu cum se intampla . Pot pune pariu inca de pe acum pe o naveta de bere si un gratar de mici ca si acesta masina va merge tot in Bucuresti , ce e mai rau e afptul ca nu prea avem cum afla cine si de unde e castigatorul din cauza sistemului "inteligent" de anuntare a castigatorilor ... doar cifre ...si iar cifre :((((
Moderator 1 (Infopromotii) in 11 septembrie 2007, 13:25
Salut, Cipri! Nu este nimic ciudat in faptul ca Philips a ales sa-si publice regulamentele pe site-ul nostru. Site-ul nostru este specializat in publicarea tuturor detaliilor despre promotii, pe cand site-ul Philips este conceput pentru prezentarea produselor si tehnologiilor. Iar in ce priveste marele premiu, speram sa obtinem si numele castigatorului pentru publicare.
Cipri (IS) in 18 septembrie 2007, 09:08
mutumesc pt comentarii Cristi , multumesc si pt urare !
Cipri (IS) in 25 septembrie 2007, 15:42
stiti ce imi pare rau la aceasta campanie ? - ca se termina :((( ce nu imi place la acesta masina ? - ca nu e a mea :((( bft tuturor si succes si mie :)
Daniel (Peris) in 27 septembrie 2007, 22:19
Pentru cipri.....am si eu un aparat la fel ca al lui...da e cam naspete, trebuie sa te obisnuiesti cu el!
Cipri (IS) in 28 septembrie 2007, 14:49
pentru Daniel ... de unde stii ce aparat am eu ? dap, ai dreptate - e cam naspa la inceput dar eu m-am obisnuit :) - destul de bine hehe ... si sa zic ca mi-am luat nu 1 ci 2 ? apropo' u ai rez cv , poti participa daca l-ai cumparat din afara ?
Cipri (IS) in 29 septembrie 2007, 19:27
atat vreau sa mai adaug : Doamne Ajuta ! +++
Dan (Timisoara) in 18 octombrie 2007, 17:31
Intrebare: Poate cineva sa ma ajute sa inteleg km in cat timp se va da premiul castigatorului? O sapt, doua? Sau o luna? Va salut pe toti
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 octombrie 2007, 21:24
Salut, Dan!
Raspunsul la intrebarea ta se afla:
a) in paragrafele despre Conditii de validare din partea superioara a acestei pagini
si
b) in Sectiunea 12 a regulamentului promotiei (in aceasta pagina, click pe tab-ul din stanga, de sub poza, pe care scrie Regulament oficial).
Daca intampini dificultati, te rugam sa ne spui.
Bafta multa!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "PHILIPS - "Meriti un barbierit full-option!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: PHILIPS - "Meriti un barbierit full-option!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media