CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

PHILIPS - "Institutul de Relaxare!"

Concurs online cu premii Philips Institutul de Relaxare

Premii la concursul online, prin tragere la sorti: 10 x aparat de barbierit HS8420; 10 x aparat de tuns si barbierit TT2021; 10 x kit de ingrijire 5 in 1 QG3040; 20 x epilator HP6400; 10 x uscator de par HP8183; 10 x placa pentru par HP8290; 10 x Wake Up Light HF3470; 10 x blender HR2074; 10 x cafetiera HD7546. La concursul Twitter: 1 x Wake Up Light.

Inscrie-te pe www.institutulderelaxare.ro si urmeaza toti pasii - testare a nivelului de stres, diagnostic si tratament - pentru a te inscrie in tragerea la sorti. In plus, scrie un sfat de relaxare pe canalul de Twitter al Institutului de Relaxare; cel mai amuzant sfat va fi premiat.

Perioada promoţiei: 01 decembrie 2009 - 15 ianuarie 2010

Promotie expirata
4 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul concursului PHILIPS “Institutul de Relaxare!”

1 decembrie 2009 – 15 ianuarie 2010

 

 

Art. 1. Organizatorul

 

Organizatorul concursului „Institutul de Relaxare” pentru consumatori este compania Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.

Castigatorilor concursului li se vor acorda  premii, conform procedurilor si dispozitilor prezentului Regulament.

 

 

Art. 2. Participanti

 

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor Philips Romania, ai agentiei de publicitate FCB Bucharest sau ai agentiei de comunicare digitala Kaleidoscope, precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.

 

 

Art. 3. Procedura concursului

 

Art. 3.1. Reguli de participare:

 

Concursul se desfasoara in perioada 1 decembrie 2009 ora 00:00 – 15 ianuarie 2010 ora 23:59:59, pe site-ul www.institutulderelaxare.ro

-           Pentru a participa la acest concurs, consumatorii trebuie sa parcurga toti pasii pentru a-si putea introduce datele de intrare in promotie:

·                    sa isi creeze cont pe site-ul www.institutulderelaxare.ro in perioada concursului 1 decembrie 2009 – 15 ianuarie 2010, in sectiunea „Admitere in Institut” completand urmatoarele date:

·        nume

·        prenume

·        e-mail

·        parola

·        verifica parola

·        sex

 

·                    sa raspunda la 3 intrebari din sectiunea „Dr. Phil vrea sa stie”

·                    sa parcurga cele 5 teste de relaxare din sectiunea „Pasi de relaxare” 

·                    sa apese la finalul ultimei etape, in sectiunea „Fisa de externare”, butonul „Spre premii” care ii va redirecta automat in pagina urmatoare, cea de intrare in promotie

·                    sa completeze toate campurile cu informatiile cerute (in sectiunea „Intrare in promotie”)

·        nume

·        prenume

·        sex

·        varsta

·        email

·        adresa postala

·        tel mobil

·        oras

·        judet

·        studii

·                    sa activeze butonul TRIMITE dupa completarea tuturor datelor enumerate mai sus.

 

ATENTIE! Consumatorul ajunge pe pagina de intrare in promotie numai prin completarea tuturor pasilor din cadrul testelor si finalizarea acestora, in caz contrar, consumatorul nu va ajunge in aceasta pagina care ii confirma inscrierea in promotie):

 

·                    In urma completarii datelor si activarii butonului „TRIMITE” consumatorul va primi un email de confirmare prin care este instiintat ca a fost inscris cu succes la promotie.

 

 

Concurs Twitter

In perioada 1 decembrie 2009 ora 00:00 – 15 ianuarie 2010 ora 23:59:59 orice consumator care detine cont pe twitter va putea scrie cel putin un sfat de relaxare pe canalul de twitter al Institutului de relaxare. La finalul promotiei va fi acordat un premiu celui mai comic sfat de relaxare – un Wake Up Light (HF3470).

 

Art. 3.2. Premiile

Premiile oferite in cadrul acestui concurs sunt:

-           10 aparate de barbierit HS8420

-           10 aparate de tuns si barbierit TT2021

-           10 kituri de ingrijire 5 in 1 QG3040

-           20 epilatoare HP6400

-           10 uscatoare de par HP8183

-           10 placi pentru par HP8290

-           10 Wake Up Light HF3470

-           10 blendere HR2074

-           10 cafetiere HD7546

si se vor acorda prin tragere la sorti la finalul concursului, pe data de 18 ianuarie 2010.

Aceste premii se vor acorda numai pe site-ul concursului www.institutulderelaxare.ro, in sectiunea „Castigatori”.

Nu se va acorda contravaloarea premiilor in bani.

Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul acestei campanii este de 21750.11 RON cu tva inclus.

 

 

Art. 4. Conditii de validare a castigatorilor

 

Pentru ca un castigator sa fie considerat valid, acesta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii: 

-           sa indeplineasca conditiile de la art. 2

-           sa indeplineasca conditiile de la art. 3.1;

 

 

Art 5. Validarea castigatorilor

 

Castigatorul desemnat prin tragerea la sorti electronica, in data de 18 ianuarie 2010, trebuie sa trimita organizatorului, pe fax la numarul (021) 272.32.04 pana la data de  25 ianuarie 2010 inclusiv, o copie dupa actul de identitate;

 

 

Art 6. Acordarea premiilor

 

Aceste premii vor fi trimise prin curier in maxim 30 zile calendaristice, incepand cu data de 15 februarie 2010, catre castigatorii valizi.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care castigatorii nu vor fi gasiti la adresa de domiciliu in momentul livrarii. Premiul va fi trimis o singura data, insa la cererea castigatorului acesta poate fi retrimis dar de aceasta data castigatorul va fi cel care va suporta cheltuielile de expediere. Acesta poate suna la numarul 0800 894910 , pana la data de 15 martie 2010 pentru a anunta ca doreste sa ii fie retrimis premiul.

 

 

Art. 7. Anuntarea castigatorilor

 

Anuntarea castigatorilor se va face in data de 28 ianuarie 2010 pe site-ul www.institutulderelaxare.ro in sectiunea CASTIGATORI.

Dupa tragerea la sorti din 18 ianuarie 2010, organizatorul va anunta castigatorii telefonic pana in data de 21 ianuarie 2010, la numarul de telefon mobil cu care si-au creat cont si s-au inscris in concurs.

In cazul in care vor exista castigatori care nu vor raspunde la telefon in aceasta perioada in care Organizatorul va incerca sa ii contacteze, pe data de 21 ianuarie 2010 Organizatorul va trimite acestora un SMS catre numarul de pe care s-a primit mesajul de inscriere, SMS prin care ii va informa ca au castigat si ce trebuie sa faca pentru validare, printr-unul din urmatoarele mesaje, care va varia in functie de premiul castigat:

 

Felicitari! Ai castigat un / o (blender, cafetiera, wake up light, aparat de barbierit, aparat de tuns, epilator, uscator de par, placa pentru par, kit de ingrijire 5 in 1 ) Philips! Suna la 0212723205, in maximum 3 zile de la primire SMS, pentru a afla cum iti validezi premiul!

 

 

Art. 8. Tragerea la sorti si procedura acesteia

 

Tragerea la sorti se va desfasura in data de 18 ianuarie 2010 in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai Organizatorului, ai companiilor implicate in organizarea si implementarea promotiei, si va fi asistata de un avocat.

Tragerea la sorti se va efectua din toate conturile create pe site care au inregistrat fise de externare, au completat toate datele cerute si au primit email de confirmare ca au fost inregistrati in promotie, pe perioada concursului.

Lista castigatorilor va fi facuta publica de Organizator in data de 28 ianuarie 2010 si va fi postata pe site-ul www.institutulderelaxare.ro in sectiunea CASTIGATORI.

 

 

Art. 9. Taxe si impozite

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a câstigatorului.

           

 

Art. 10. Regulamentul promotiei

 

Regulamentul oficial al concursului PHILIPS "Institutul de relaxare” este disponibil in mod gratuit la adresa www.infopromotii.ro si poate fi obtinut in mod gratuit de catre oricine sau sunand la infoline 0800 894910, program de luni pana in vineri in intervalul 09:00-18:00, exceptand sarbatorile legale.

Prin participarea la concursul PHILIPS "Institutul de relaxare”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

           

 

Art. 11. Prelucrarea datelor personale

 

Prin inscrierea la concursul "Institutul de Relaxare”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.

Prin participarea la concursul "Institutul de Relaxare”, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, telefon mobil, sex, varsta, adresa e-mail, oras, studii  - in cazul participantilor, nume, prenume, adresa postala, serie si numar CI in cazul castigatorilor sa fie prelucrate de compania Philips Romania SRL (inregistrata cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul campaniei promotionale in scopul:

·                    acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori prin curier;

·                    indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului in cadrul prezentei promotii;

In viitor, Philips Romania SRL va folosi datele cu caracter personal ale participantilor si castigatorilor (respectiv numele, prenumele, adresa postala completa, adresa de e-mail, numar de telefon mobil) pentru propriile activitati de marketing si informari prin intermediul sms-ului si al postei (direct mailing-ului) cu privire la noi oferte/promotii.

Participantii care nu sunt de acord ca datele mai sus mentionate sa fie folosite in viitor pentru scopuri de marketing/informare, trebuie sa trimita pe adresa Organizatorului Philips Romania SRL (str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti) o cerere scrisa in acest sens, semnata si datata.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al Philips Romania SRL, cu respectarea dreptului participantilor de a opta cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, Philips Romania SRL va informa persoana vizata in scris asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.

 

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti, acesta se obliga:

·                    sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

·                    sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

·                    sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.

 

 

Art. 12. Clauze diverse

 

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

-         conturile care nu au fost inregistrate in in perioada 1 decembrie 2009 ora 00:00 – 15 ianuarie 2010, ora 23:59:59 (data finala de participare la concurs);

-         conturile care nu au inregistrat o fisa de externare, in urma parcurgerii tuturor nivelurilor de testare;

-         conturile care nu au completat cu date corecte informatiile cerute pentru inregistrare;

-         coletele cu premii expediate de Organizator, care nu au ajuns la destinatie din cauza adresei comunicate eronat sau incomplet de catre participanti;

-         defectiunile tehnice care survin din cauza operatorilor de internet sau a altor probleme tehnice ce nu tin de organizator;

Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a promotiei, nu vor fi luate in considerare.

 

Philips Romania

Nu avem elemente multimedia.
Maria (Brad) in 25 mai 2010, 11:25
Am castigat la acest concurs si din 15 februarie 2010 tot astept premiul, am sunat la Philips si nici nu stiau de concurs, ce sa mai cred....
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 mai 2010, 13:03
Draga Maria, te rugam sa ne scrii un mesaj folosind formularul de contact aflat in dreapta chenarului rosu de mai sus si sa ne spui datele cu care te-ai inscris in promotie (nume, prenume, telefon, adresa postala completa), iar noi ii vom ruga pe organizatori sa verifice situatia premiului tau.
Moderator 2 (Infopromotii) in 03 iunie 2010, 12:12
Draga Maria (Brad),

Organizatorii isi cer scuze pentru intarziere si te asigura ca vei intra in posesia premiului in maxim 5 zile lucratoare.
Maria (Brad) in 04 iunie 2010, 14:50
Multumesc! Am primit SMS de la Philips cu confirmarea.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "PHILIPS - "Institutul de Relaxare!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: PHILIPS - "Institutul de Relaxare!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media