CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

PHILIPS "Cenusareasa moderna!"

Philips Cenusareasa moderna

Premii prin tragere la sorti: 30 x pachet epilator „limited edition” Philips, modelul HP6540.

Creeaza-ti un cont pe www.institutulderelaxare.ro/cenusareasa-moderna la sectiunea "Concurs" si finalizeaza cel putin o etapa a concursului online de gasit "pantofi".

Perioada promoţiei: 15 mai - 30 iunie 2011

Promotie expirata
5 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Regulamentul concursului PHILIPS "Cenusareasa moderna!”
15 mai – 30 iunie 2011

Art. 1. Organizatorul
1.1 Organizatorul concursului „Cenusareasa moderna” pentru consumatori este societatea comerciala  Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.
1.2 Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), acesta fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Concursului. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare, conform art. 2.2 din prezentul regulament.

Art. 2. Participanti
2.1 Concursul este deschis tuturor persoanelor, fara limita de varsta, rezidente in Romania, cu exceptia angajatilor societatii Philips Romania SRL, ai agentiilor de publicitate implicate in promovarea si implementarea acestui concurs, precum si ai membrilor familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie).
2.2 In cazul in care castigatorul unuia din premii este minor (cu varsta sub 18 ani) sau este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai prin intermediul parintelui sau al tutorelui, care va semna o declaratie, in sensul ca Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectiv precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura, legate de premiul respectiv si de participarea minorului/persoanei lipsite de capacitate de exercitiu la acest concurs. 2.3 Participarea la acest Concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

Art. 3. Procedura concursului
3.1. Reguli de participare:
3.1.1 Concursul se desfasoara in perioada 15 mai 2011 ora 00:00 – 30 iunie 2011 ora 23:59:59, pe site-ul www.institutulderelaxare.ro.
3.1.2 Pentru a participa la acest concurs, consumatorii trebuie sa parcurga toti pasii urmatori, pentru a-si putea introduce datele de intrare in concurs:
o    Sa intre pe site-ul www.institutulderelaxare.ro/cenusareasa-moderna
o    Sa isi creeze cont in perioada concursului 15 mai 2011 ora 00:00 – 30 iunie 2011 ora 23:59:59, in sectiunea „Concurs”, apasand butonul „Creeaza cont nou” si completand urmatoarele date:
§    nume
§    prenume
§    e-mail
§    parola
§    verifica parola
§    numar de telefon
§    cod de verificare
si sa apese butonul „Trimite”.
o    sa isi valideze contul accesand link-ul pe care il va primi pe email dupa completarea datelor cerute mai sus;
o    sa finalizeze minim o etapa (adica o provocare) din cele 10 ale concursului si sa gasesca minim un pantof.
o    Dupa parcurgerea minim a unei etape, participantul va primi un email prin care este anuntat ca a fost inscris in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 30 de epilatoare Philips.
o    Concursul va avea 10 etape diferite de indeplinit la finalul carora participantii trebuie sa gaseasca cate un pantof diferit.
o    In fiecare saptamana se vor fi activa cate 2 etape noi (adica provocari), urmand ca in ultimele 2 saptamani de concurs sa fie active toate cele 10 etape.
o    Pentru a intra in tragerea la sorti pentru castigarea  unuia dintre cele 30 de epilatoare Philips, este nevoie ca participantul sa indeplineasca minim o etapa, insa fiecare etapa parcursa reprezinta o sansa in plus la tragerea la sorti (numarul de etape indeplinite = numarul de sanse pentru trageresa la sorti)
o    Fiecare participant are voie sa indeplineasca o singura data cele 10 etape din Concurs. In cazul in care a indeplinit de mai multe ori fiecare etapa sau toate etapele, acestea nu vor fi luate in considerare la tragerea la sorti.
3.2. Premiile
3.2.1 Premiile oferite in cadrul acestui concurs sunt: 30 pachete epilatoare „limited edition” Philips, modelul HP6540 si se vor acorda prin tragere la sorti la finalul concursului, pe data de 4 iulie 2011.
3.2.2 Aceste premii se vor anunta pe site-ul concursului www.institutulderelaxare.ro in sectiunea „Castigatori”, pe site-ul www.infopromotii.ro precum si prin apelare telefonica.
3.2.3 Nu se va acorda contravaloarea premiilor in bani.
3.2.4 Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul acestei campanii este de 3521.7 ron fara TVA.
   
Art. 4. Conditii de validare a castigatorilor
Pentru ca un castigator sa fie considerat valid, acesta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii: 
sa indeplineasca conditiile de la art. 2
sa indeplineasca conditiile de la art. 3.1;

Art. 5. Validarea castigatorilor
Castigatorul desemnat prin tragerea la sorti electronica, in data de 4 iulie 2011, trebuie sa trimita organizatorului, pe fax la numarul (021) 272.32.04 pana la data 15 iulie 2011 inclusiv, o copie dupa actul de identitate;

Art. 6. Acordarea premiilor
6.1 Aceste premii vor fi trimise prin curier, de catre Organizator, in maxim 30 zile calendaristice, incepand cu data de 16 iulie 2011, catre castigatorii valizi.
6.2 Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care castigatorii nu vor fi gasiti la adresa de domiciliu in momentul livrarii, sau pentru comunicarea gresita a adresei de domiciliu. Premiul va fi trimis o singura data, insa la cererea castigatorului acesta poate fi retrimis dar de aceasta data castigatorul va fi cel care va suporta cheltuielile de expediere. Acesta poate suna la numarul 0800 894910 sau 031 8107125, pana la data de 31 iulie 2011 pentru a anunta ca doreste sa ii fie retrimis premiul.

Art. 7. Anuntarea castigatorilor validati
7.1 Anuntarea castigatorilor validati se va face in data de 29 iulie 2011 pe site-ul www.institutulderelaxare.ro, in sectiunea CASTIGATORI si pe site –ul www.infopromotii.ro .
7.2 Dupa tragerea la sorti din 4 iulie 2011, Organizatorul va anunta castigatorii telefonic pana in data de 11 iulie 2011, la numarul de telefon mobil cu care si-au creat cont si s-au inscris in concurs.
7.3 In cazul in care vor exista castigatori care nu vor raspunde la telefon in aceasta perioada in care Organizatorul va incerca sa ii contacteze, pe data de 11 iulie 2011. Organizatorul va trimite acestora un SMS la numarul de telefon mobil cu care si-au creat cont si s-au inscris in concurs, SMS prin care ii va informa ca au castigat si ce trebuie sa faca pentru validare, cu urmatorul text:
Felicitari! Ai castigat un epilator Philips! Suna la 0212723205, in maximum 3 zile de la primire SMS, pentru a afla cum iti validezi premiul!
7.4 In cazul in care expira termenul de 3 zile de la primirea SMS-ului iar castigatorul nu raspunde, Organizatorul va contacta telefonic rezerva nr 1 (extrasa la sorti conform procedurii de la Art.8 de mai jos)  timp de 5 zile calendaristice.
7.5 In cazul in care nici rezerva nr 1 nu raspunde la telefon, atunci Organizatorul ii va trimite acesteia un SMS cu ce trebuie sa faca pentru validare cu urmatorul text:
Felicitari! Ai castigat un epilator Philips! Suna la 0212723205, in maximum 3 zile de la primire SMS, pentru a afla cum iti validezi premiul!
7.6 In cazul in care expira termenul de 3 zile de la primirea SMS-ului, iar rezerva nr.1 nu raspunde, Organizatorul va contacta telefonic urmatoarea rezerva si va urma aceeasi procedura.
7.7 Organizatorul va respecta aceeasi procedura pana ce va contacta toate rezervele extrase conform procedurii descrise in prezentul Regulament.

7.8 Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru cazurile in care castigatorii nu vor raspunde la telefon sau nu vor putea fi contactati din orice alt motiv.  In cazul in care numarul castigatorilor validati va fi mai mic decat numarul premiilor alocate, premiile ramase vor ramane in posesia Organizatorului.

Art. 8. Tragerea la sorti si procedura acesteia
8.1 Tragerea la sorti se va desfasura in data de 4 iulie 2011 in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai Organizatorului, ai agentiilor de publicitate implicate in promovarea si implementarea concursului si va fi asistata de un avocat.
8.2 Tragerea la sorti se va efectua din toate conturile create pe site care au indeplinit minim o etapa a Concursului, au completat toate datele cerute si au primit email de confirmare ca au fost inregistrati in concurs.
8.3 Fiecare participant va avea sanse la tragerea la sorti, in functie de cate etape din cele 10 ale Concursului  a indeplinit (o etapa parcursa = 1 sansa la tragerea la sorti).
8.4 In cazul in care un participant a fost extras de mai multe ori la tragerea la sorti, acesta va primi un singur epilator.
8.5 La tragerea la sorti vor fi extrasi 30 de castigatori unici (diferiti) si cate 2 rezerve pentru fiecare premiu acordat.
Lista castigatorilor validati va fi facuta publica de Organizator in data de 29 iulie 2011 si va fi postata pe site-ul www.institutulderelaxare.ro, in sectiunea CASTIGATORI si pe www.infopromotii.ro.

Art. 9. Taxe si impozite
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a câstigatorului.
   
Art. 10. Regulamentul concursului
Regulamentul oficial al concursului PHILIPS "Cenusareasa moderna” este disponibil in mod gratuit la adresa www.infopromotii.ro precum si sunand la infoline  0800 894910 sau 031 8107125, program de luni pana in vineri in intervalul 09:00-18:00, exceptand sarbatorile legale.
   
Art. 11. Prelucrarea datelor personale
11.1 Prin inscrierea la concursul "Cenusareasa moderna”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
11.2 Prin participarea la concursul "Cenusareasa moderna”, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, telefon mobil, adresa e-mail, - in cazul participantilor, nume, prenume, adresa postala, serie si numar CI in cazul castigatorilor sa fie prelucrate de SC Philips Romania SRL (inregistrata cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul concursului in scopul:
-    acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori prin curier;
-    indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului in cadrul prezentului concurs.
11.3 In viitor, SC Philips Romania SRL va folosi datele cu caracter personal ale participantilor si castigatorilor (respectiv numele, prenumele, adresa postala completa, adresa de e-mail, numar de telefon mobil) pentru propriile activitati de marketing si informari prin intermediul sms-ului si al postei (direct mailing-ului) cu privire la noi oferte/promotii/concursuri.
11.4 Participantii care nu sunt de acord ca datele mai sus mentionate sa fie folosite in viitor pentru scopuri de marketing/informare, trebuie sa trimita pe adresa Organizatorului Philips Romania SRL (str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti) o cerere scrisa in acest sens, semnata si datata.
11.5 Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al Philips Romania SRL, cu respectarea dreptului participantilor de a opta cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, Philips Romania SRL va informa persoana vizata in scris asupra drepturilor sale in conformitate cu Legea 677/2001.
11.6 Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.
11.7 La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti, acesta se obliga:
sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.

Art. 12. Clauze diverse
12.1 Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:
- conturile care nu au fost inregistrate in in perioada 15 mai 2011 ora 00:00 – 30 iunie 2011, ora 23:59:59 (data finala de participare la concurs);
- conturile create dar care nu au fost activate si care nu au parcurs minim o etapa din cele 10 ale Concursului;
- conturile care nu au fost completate corect cu informatiile cerute pentru inregistrare;
- coletele cu premii expediate de Organizator, care nu au ajuns la destinatie din cauza adresei comunicate eronat sau incomplet de catre participanti;
- defectiunile tehnice care survin din cauza operatorilor de internet sau a altor probleme tehnice ce nu tin de organizator;
12.2 Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.
12.3 Eventualele contestatii cu privire la modalitatea de derulare a concursului vor fi luate in consideratie doar pe perioada concursului. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a concursului, nu vor fi luate in considerare.

Philips Romania
Nu avem elemente multimedia.
anton (brasov) in 18 mai 2011, 20:37
NU IMI POT FACE CONT PE SITE,CE POT FACE VA ROG INCERCATI SI DV.VETI AVEA ACEEASI SURPRIZA NEPLACUTA .PROBABIL NU MERGE INCA SITU SI INSCRIERILE.VA MULTUMESC O ZI PLACUTA
Moderator 2 (Infopromotii) in 19 mai 2011, 12:02
Draga Anton (Brasov),
Testul nostru a avut rezultat pozitiv :) Verifica si setarile browser-ului tau de internet. Mult succes!
gabriela (giurgiu) in 20 iunie 2011, 20:51
am si eu o probema nu mai pot sa intru sa particip la concurs stie cineva ce se intampla
Cristina (IASI) in 06 iulie 2011, 15:01
cand se afiseaza castigatorii? pe site scria ca pe 4 iulie da inca nu a fost publicata nicio lista
Adina (Buzau) in 11 iulie 2011, 17:51
@ Cristina Art. 7. Anuntarea castigatorilor validati 7.1 Anuntarea castigatorilor validati se va face in data de 29 iulie 2011 pe site-ul www.institutulderelaxare.ro, in sectiunea CASTIGATORI si pe site -ul www.infopromotii.ro Din cate stiu eu castigatorii au fost deja sunati pentru ca tragerea la sorti sa facut dupa 4 iulie.Probabil vor primii si premiile, pana se va afisa pe site.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "PHILIPS "Cenusareasa moderna!""

Ultima actualizare: 20 iul. 2011
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: PHILIPS "Cenusareasa moderna!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media