CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

PHILIPS - "Cel mai creativ sandwich"

Concurs cu premii Philips sandwich masina de paine

Premii: 50 x masina de facut paine + storcator de citrice Philips (pentru primele 50 cele mai votate poze); 100 x cartea "Alfabetul mancarii sanatoase" de Dan Boerescu (pentru primii 100 de votanti care completeaza formularul cu datele lor personale).

Prepara un sandwich cat mai original, folosind ingrediente inedite, fotografiaza-l si incarca imaginea pe www.institutulderelaxare.ro/masina-de-paine, completand formularul de participare.

Perioada promoţiei: 08 iunie - 22 iulie 2010

Documente conexe

Promotie expirata
23 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Citeste si Actele aditionale 1 si 2!

Regulamentul concursului PHILIPS – “Cel mai creativ sandwich”
8 iunie – 22 iulie 2010


Art. 1. Organizatorul

Organizatorul concursului „Cel mai creativ sandwich” pentru consumatori este compania Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.
Castigatorilor concursului li se vor acorda premii, conform procedurilor si dispozitilor prezentului Regulament.


Art. 2. Participanti

La acest concurs pot participa numai persoane fizice, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la acest concurs angajatii companiilor Philips Romania, ai agentiei de publicitate FCB Bucharest sau ai agentiei de comunicare digitala Kaleidoscope, precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.


Art. 3. Procedura concursului

Pentru a participa la concurs persoanele trebuie sa prepare un sandwich cat mai creativ, cu ingrediente inedite, sa faca o poza si sa o incarce pe site-ul www.institutulderelaxare.ro/masina-de-paine pana pe 20 iulie 2010. Pozele incarcate trebuie sa respecte conditiile de mai jos.
Cele mai votate 50 de poze vor primi automat o masina de facut paine Philips HD9020 si un storcator de citrice Philips HR2737 iar primii 100 de votanti care aleg sa trimita datele lor dupa ce au votat primesc cartea „Alfabetul mancarii sanatoase” de Dan Boerescu.

Art. 3.1. Reguli de participare:

Concursul se desfasoara in perioada 8 iunie 2010 ora 00:00 – 22 iulie 2010 ora 23:59:59, pe site-ul www.institutulderelaxare.ro/masina-de-paine.
- Pentru a participa la acest concurs, consumatorii trebuie sa parcurga toti pasii pentru a-si putea introduce datele de intrare in promotie:
- sa intre pe site-ul www.institutulderelaxare.ro/masina-de-paine in perioada concursului 8 iunie 2010 ora 00:00 – 22 iulie 2010, in sectiunea „CONCURS
- sa completeze toate campurile cu informatiile cerute (in sectiunea „participa”)
- nume
- prenume
- email
- tel mobil
- titlu poza
- descriere poza
- sa trimita o poza cu un sandwhich cat mai inedit preparat de acestia,
- Pozele trebuie sa fie in format jpg, gif sau png si nu fie mai mari de 1 MB. De asemenea, in poza nu trebuie sa apara un alt producator de electrocasnice (cu exceptia Philips) si sa respecte regulile de conduita morala. Din acest motiv se va trece printr-o etapa de verificare si aprobare inainte ca poza sa apara pe website. Vom incerca sa aprobam pozele cat mai repede, dar aparitia lor pe pagina web poate dura intre 1 si 3 zile.Utilizatorii incarca pe propria raspundere pozele din sectiunea concurs si se obliga sa urce doar pozele facute de acestia, nu copiate din banci de imagini sau alte surse. Nici Philips Romania, DraftFCB sau Kaleidoscope nu pot fi trasi la raspundere pentru oricare din pozele urcate de utilizatori in sectiunea concurs.
- Fiecare persoana poate sa incarce mai multe poze, insa punctele acumulate de acestea vor fi tratate separat si nu cumulat.
- Orice poza aprobata si incarcata va putea fi votata de orice persoana care viziteaza site-ul. Pentru validarea votului nu este nevoie de inregistrare in site, insa daca unul dintre votanti doreste sa castige una dintre 100 de carti de bucate, trebuie sa completeze dupa ce a votat prima oara un formular cu urmatoarele date:
- nume
- prenume
- email
- tel mobil
- Formularul va aparea sub forma de caseta ce se va deschide 1 singura data, dupa ce participantul a votat prima data avand posibilitatea sa aleaga sa trimita datele ca sa primeasca o carte sau sa refuze. Indiferent de cate ori voteaza participantul, formularul va aparea o singura data.
- Castigatorii celor mai votate 50 de poze cu sandwich-uri vor primi o masina de paine HD9020 si un storcator de citrice HR2737
- In cazul in care 2 sau mai multe poze apartinand aceluiasi participant, publicate pe website primesc cel mai mare numar de voturi si sunt printre primele 50 cele mai votate poze, doar una dintre ele va fi desemnata castigatoare.
- In cazul in care pe locul 50 se afla mai multi castigatori cu acelasi numar de puncte, se va face tragere la sorti intre acestia.
- Primii 100 de votanti care si-au trimis datele primesc cartea de bucate „Alfabetul mancarii sanatoase” de Dan Boerescu
- Pozele vor putea fi incarcate pana la data de 20 iulie 2010, ora 13.00. Intre 20 iulie ora 13.00 si 22 iulie ora 23:59:59 nu va putea fi incarcata nici o poza, ci doar votate.


ATENTIE! Consumatorul ajunge pe pagina de intrare in concurs numai prin completarea tuturor pasilor din cadrul CONCURSULUI si finalizarea acestora, in caz contrar, consumatorul nu va ajunge in aceasta pagina care ii confirma inscrierea in concurs.

- In urma completarii datelor si activarii butonului „TRIMITE” consumatorul va primi un email de confirmare prin care este instiintat ca a fost inscris cu succes in concurs.

Art. 3.2. Premiile
Premiile oferite in cadrul acestui concurs sunt 50 de masini de facut paine Philips HD 9020, 50 de storcatoare de citrice HR2737 si 100 de carti de bucate intitulata „Alfabetul mancarii sanatoase” de Dan Boerescu.

Aceste premii se vor anunta si pe site-ul concursului www.institutulderelaxare.ro/masina-de-paine, in sectiunea „Castigatori”.

Nu se va acorda contravaloarea premiilor in bani si nu va fi permisa schimbarea produselor.
Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul acestei campanii este de 11.371.5 RON fara tva


Art. 4. Conditii de validare a castigatorilor

Pentru ca un castigator sa fie considerat valid, acesta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:
- sa indeplineasca conditiile de la art. 2
- sa indeplineasca conditiile de la art. 3.1;


Art 5. Validarea castigatorilor

Lista castigatorilor va fi postata pe site, in data de 23 iulie 2010.
Toti castigatorii trebuie sa trimita organizatorului, pe fax la numarul (021) 272.32.04 (MRM) pana la data de 6 august 2010 inclusiv, o copie dupa actul de identitate;


Art 6. Acordarea premiilor

Aceste premii vor fi trimise prin curier in maxim 60 zile calendaristice, incepand cu data de 31 august 2010, catre castigatorii valizi.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care castigatorii nu vor fi gasiti la adresa de domiciliu in momentul livrarii. Premiul va fi trimis o singura data, insa la cererea castigatorului acesta poate fi retrimis dar de aceasta data castigatorul va fi cel care va suporta cheltuielile de expediere. Acesta poate suna la numarul 0800 894910 (PHILIPS) , pana la data de 01.11.2010 pentru a anunta ca doreste sa ii fie retrimis premiul.


Art. 7. Anuntarea castigatorilor

Anuntarea castigatorilor se va face in data de 23 iulie 2010 pe site-ul www.institutulderelaxare.ro/masina-de-paine, in sectiunea CASTIGATORI.

Dupa validarea castigatorilor pe 23 iulie 2010, organizatorul va anunta castigatorii telefonic pana in data de 28 iulie 2010 inclusiv, la numarul de telefon mobil cu care si-au creat cont si s-au inscris in concurs.
In cazul in care vor exista castigatori care nu vor raspunde la telefon in aceasta perioada in care Organizatorul va incerca sa ii contacteze, pe data de 28 iulie 2010 Organizatorul va trimite acestora un SMS catre numarul de pe care s-a primit mesajul de inscriere, SMS prin care ii va informa ca au castigat si ce trebuie sa faca pentru validare, printr-unul din urmatoarele mesaje, care va varia in functie de premiul castigat:

Felicitari! Ai castigat o masina de facut paine Philips HD9020 si un storcator de citrice HR2737! Suna la 0212723200 (MRM), in maximum 3 zile de la primire SMS, pentru a afla cum iti validezi premiul!


Art. 8. Taxe si impozite

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a câstigatorului.


Art. 9. Regulamentul concursului

Regulamentul oficial al concursului PHILIPS "Cel mai creativ sandwich” este disponibil in mod gratuit la adresa www.infopromotii.ro si poate fi obtinut in mod gratuit de catre oricine sau sunand la infoline 0800 894910 (PHILIPS), program de luni pana in vineri in intervalul 09:00-18:00, exceptand sarbatorile legale.
Prin participarea la concursul PHILIPS "Cel mai creativ sandwich”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.


Art. 10. Prelucrarea datelor personale

Prin inscrierea la concursul "Cel mai creativ sandwich”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la concursul "Cel mai creativ sandwich”, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, telefon mobil, sex, varsta, adresa e-mail, oras, studii - in cazul participantilor si respectiv nume, prenume, adresa postala, serie si numar CI in cazul castigatorilor) sa fie prelucrate de compania Philips Romania SRL (inregistrata cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul concursului in scopul:
- acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori prin curier;
- indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului in cadrul prezentului concurs;
Prin participarea la concursul "Cumpara timp”, participantii si castigatorii isi exprima acordul expres ca Philips Romania SRL sa foloseasca In viitor, dupa incheierea concursului, datele lor cu caracter personal ale participantilor si castigatorilor (respectiv numele, prenumele, adresa postala completa, adresa de e-mail, numar de telefon mobil) pentru propriile activitati de marketing si informari prin intermediul sms-ului, e-mail-ului si al postei (direct mailing-ului) cu privire la noi oferte/concursuri.
Participantii/castigatorii care nu sunt de acord ca datele mai sus mentionate sa fie folosite in viitor pentru scopuri de marketing/informare, trebuie sa trimita pe adresa Organizatorului Philips Romania SRL (str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti) o cerere scrisa in acest sens, semnata si datata.
Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al Philips Romania SRL, cu respectarea dreptului participantilor/castigatorilor de a opta cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, Philips Romania SRL va informa persoana vizata in scris asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.

Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.
La cererea scrisa a participantilor/castigatorilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti, acesta se obliga:
- sa îi confirme solicitantului, în mod gratuit pentru o solicitare pe an, daca datele personale ale acestuia sunt sau nu prelucrate
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
- sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.


Art. 11. Clauze diverse

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:
- conturile care nu au fost inregistrate in perioada 8 iunie 2010 ora 00:00 – 22 iulie 2010, ora 23:59:59 (data finala de participare la concurs);
- conturile care nu au inregistrat o fisa de externare, in urma parcurgerii tuturor nivelurilor de testare;
pentru lamurirea participantilor, urmeaza a fi explicitata notiunea de “fisa de externare”
- conturile care nu au completat cu date corecte informatiile cerute pentru inregistrare;
- coletele cu premii expediate de Organizator, care nu au ajuns la destinatie din cauza adresei comunicate eronat sau incomplet de catre participanti;
- defectiunile tehnice care survin din cauza operatorilor de internet sau a altor probleme tehnice ce nu tin de Organizator;
Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.
Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada concursului. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a concursului, nu vor fi luate in considerare.


Philips Romania
Nu avem elemente multimedia.
() in 09 iunie 2010, 13:31
Super concursul! Sper doar sa nu fie vreo fraudare a voturilor! Abia a intrat concursul si unele participante au zeci de voturi! Sper sa se verifice acordarea voturilor,iar premiile sa fie atribuite cui merita si nu copiilor de prin reviste!
Adina (Buzau) in 09 iunie 2010, 21:30
Of........... nici nu a inceput bine concursul si deja 3 din 5 poze sunt de pe google 1.... ..., bucuresti sandwich-ck-222539-l 2.... ..., bucuresti 4640ham_sandwich 3... ..., bucuresti uhaweb.hartford.edu/SDUNN/sandwich.jp Daca mai sunt si o buna parte care au ip dinamic... sigur nu vom avea nici o sansa cei fara ip dinamic si cu cate o poza facuta de noi....
Moderator 2 (Infopromotii) in 10 iunie 2010, 11:23
Pentru Carmen (Bucuresti) si Adina (Buzau): imaginile existente in acest moment au fost puse de organizatori doar pentru teste si ilustratie - ele vor fi eliminate in viitorul apropiat.
() in 10 iunie 2010, 11:44
Este adevarat ce zici tu ,Adina!Nici eu nu am incredere in modul asta de votare!Mai multa incredere prezinta ,sistemul de votare ,cu juriu.Parerea mea! As avea si o intrebare;cum se pot pune imagini la retete?Nu la concurs,m-am tot uitat dar nu vad cum sa incarc imaginea! Multumesc!
() in 10 iunie 2010, 14:23
Multumesc pentru raspuns! Azi am intrat pe site si intradevar cateva poze au disparut. In sfarsit, sper ca voturile sa fie pe bune! Deja pozele actuale au avans,trebuia o limita de inscriere a pozelor,apoi se vota! Poza trimisa are un interval cam mare pana la publicare (48 de ore)! Bafta concurentilor! Eu chiar nu am masina de facut paine si nu e nici ieftina! Unii participa asa.doar de dragul de a participa, chiar daca mai au un astfel de ajutor in bucatarie! Poate se gandesc si la cei care,chiar nu au!
() in 10 iunie 2010, 18:15
"primii 100 de votanti care completeaza formularul cu datele lor personale". Am votat pe site si nu apare nici un formular unde sa completez datele mele. Cum anume trebuie procedat?
() in 10 iunie 2010, 20:25
Am intrat ,acum, la concurs si mi-a aparut sandwich-ul,vad ca mai repede! Imi vine sa si rad! Sunt participanti care au trimis ACEEASI poza.luata de pe net! Tupeu nesimtit! Sper,ca niciunul din acestia sa nu se afle printre castigatori!
irina (targu neamt) in 10 iunie 2010, 22:02
Daca nu ti-a aparut formularul inseamna ca nu te afli printre primii 100.Eu am votat ieri pe la ora 14 si am castigat cartea,de acum vedem cand ma contacteaza pentru date.
Horatiu Gabriel (Craiova) in 11 iunie 2010, 15:24
Sunt foarte multe fotografii care au fost incarcate de pe alte site-uri cu imagini ! Inteleg ca se incalca regulamentul la pct 3.1. Se vor face ceva "corectii" printre acesti useri, de catre echipa care se ocupa de acest concurs ? Sunt curios pentru faptul ca acele imagini, "colecteaza" in continuare puncte si ... nu este bine !
ALINA (BUCURESTI) in 12 iunie 2010, 18:38
Si eu am observat ca sunt imagini luate de pe google, imagini ce sunt in continuare votate, nu ar trebui totusi eliminate?
lucia (caracal) in 14 iunie 2010, 12:32
sunt profund dezamagita....oare ce sanse de castig avem noi cei care ne-am chinuit sa facem ceva original, atata timp cat pe site sunt 80% poze incarcate de pe google??? foarte urat! sper sa existe o solutie pentru ca aceste poze sa fie eliminate...
ALINA (BUCURESTI) in 15 iunie 2010, 17:18
Nu ar fii mai corect ca pozele care sunt copiate de pe net sa fie anulate? De exemplu la pagina 6 sunt doua poze identice, la unul scrie un sandwich facut ca la carte, Sandwich cu sunca! iar la celalat:Sandwich cu muschi afumat si aceeasi poza o reintalnim si la pagina 21!!
Ada (Bucuresti) in 15 iunie 2010, 23:16
Aici nu vorbim despre dileme care tin de corectitudine sau despre dileme mai mult sau mai putin legate de moralitate (o fi moral sa furi ceva si sa semnezi ca si cum ti-ar apartine? ... desigur nimic hamletian :) ) In realitate vorbim despre ceva mult, mult mai simplu : desigur, ati ghicit, vorbim despre... regulament. Regulament care, impreuna cu anexa din dotare, are paragrafe foarte clare care reglementeaza situatia fotografiilor furate sau a celor duplicat. Asadar organizatorii nu au nimic mai mult de facut decat...sa respecte regulamentul. Nimic complicat, nimic "dilematic", nimic neclar, nimic greu de aplicat. In concluzie, ii rugam pe organizatori sa respecte regulamentul si sa ii elimine pe cei care nu corespund criteriilor expuse de acesta, obligatoriu FARA dreptul de reinscriere ulterioara. Eliminare pentru furt. Simplu ca buna ziua, nu? Mersi.
Moderator 2 (Infopromotii) in 16 iunie 2010, 14:49
Organizatorii fac tot posibilul sa selecteze si elimine toate pozele copiate din alte surse, insa sunt foarte multe, iar o parte dintre ele par veridice (ceea ce le face greu de identificat).

Daca observati pe site o poza care a fost preluata de pe internet, sunteti rugati sa sesizati Organizatorul la adresa de "Contact" din cadrul site-ului promotiei si sa trimiteti link-ul pozei de pe motorul de cautare gasit + numele participantului care a incarcat-o.
Adina (Buzau) in 16 iunie 2010, 14:51
Salut moderator!!! Ia cineva vreo masura legata de eliminarea pozelor copiate in cadrul acestui concurs??? Ce spun organizatorii??? Sa stiu daca noi ceilalti mai are rost sa participam. In majoritatea situatiilor cei cu poze ,,furate,, de pe google sunt si cei care au sute de voturi (Am vazut la cineva 850 de voturi de voturi dupa 5 zile de concurs...INCREDIBIL, DAR ADEVARAT) Eu nu le pot trimite organizatorilor comentariu prin intermediul formularului de contact de pe www.institutulderelaxare.ro intrucat imi da ,,Error 404 - Not Found,,. Multumesc!!!! Sper ca in cel mai scurt timp sa se ia masuri
Moderator 2 (Infopromotii) in 16 iunie 2010, 16:36
Pentru Adina (Buzau): a existat, intr-adevar, o problema, care s-a si remediat intre timp, asa incat de acum ii vei putea ajuta pe organizatori!
Adina (Buzau) in 16 iunie 2010, 21:05
Multumesc moderator Intr-adevar acum merge sa folosesc optiunea contact.TOcmai le-am trimis organizatorilor 40 de poze copiate...Sper sa ia masuri
ALINA (BUCURESTI) in 19 iunie 2010, 22:07
Mie una m-i se pare dubios, o poza abia intrata de o zi maxim doua a strans 700 si ceva de voturi, cred ca ar trebui umblat la sistemul de votare si cei ce au ip dinamic sa nu li se mai permita votarea...
Moderator 2 (Infopromotii) in 28 iunie 2010, 11:18
Organizatorii au luat la cunostiinta de incercarea de fraudare a sistemului de vot din partea unora dintre participanti, motiv pentru care au decis eliminarea acestora concurs. De asemenea, toti participantii sunt rugati ca, in cazul in care sesizeaza ceva in neregula atat din punct de vedere al manierei de vot cat si al pozelor aprobate, sa contacteze organizatorii la adresa de contact din site.
Ionel (Pitesti) in 29 iunie 2010, 21:52
Daca o persoana are pica pe un concurent si-l voteaza de mai multe ori de la acelasi calculator e corect ca acesta sa fie descalificat ? In acest caz cum ramane cu transparenta concursului ?
Moderator 2 (Infopromotii) in 30 iunie 2010, 09:53
Pentru Ionel (Pitesti): astfel de situatii regretabile nu pot fi controlate - organizatorii nu au de unde sa stie astfel de detalii si cu atat mai putin, nu au cum sa le verifice. Singurul lucru cert este modul de votare. Pana la urma este vorba despre o competitie in care si jucatorii trebuie sa manifeste fair play si responsabilitate, nu e suficient sa blamezi organizatorii.
Ionel (Pitesti) in 01 iulie 2010, 10:34
Imi pare rau ca prin comentariul meu s-a inteles "blamarea organizatorilor". Nu am avut nici cea mai mica intentie, eu doar mi-am spus parerea intr-un comentariu in care se pot mentiona atat lucruri bune cat si mai putin bune. Din cate vad sunt comentarii poate mai "dureroase" ca al meu si nu au fost catalogate astfel. Daca e sa continui cu lucrurile mai putin bune, inca se afla in concurs poze luate de pe net, inca se afla participanti care voteaza de la acelasi calculator de mai multe ori pe zi, am prieteni care s-au inscris in concurs cu poza si desi au trecut 48 de ore nu le-a fost aprobata poza, mi se pare ciudat ca de 2 zile nu s-a mai inscris nimeni in concurs, la "CELE MAI RECENTE" pe prima pagina sunt aceiasi concurenti.
Mihaela Chirica (Buzau) in 04 septembrie 2010, 16:30
Buna ziua. Eu am castigat o carte la acest concurs si nici pana azi nu am primit-o. Atat de tarziu se trimit premiile?
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "PHILIPS - "Cel mai creativ sandwich""

Ultima actualizare: 26 iul. 2010
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: PHILIPS - "Cel mai creativ sandwich"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media