CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

PHILIPS - "Alege sa-ti fie mai bine"

Promotie concurs cu premii Philips alege sa-ti fie mai bine

Marele premiu: 48000 euro (cate 4000 de euro pe luna, timp de un an). Alte premii: 200 de produse electrocasnice, de ingrijire personala si electronice PHILIPS.

Cumpara cel putin un produs Philips participant la promotie din oricare dintre magazinele partenere, completeaza integral cuponul si introdu-l in urna speciala. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie al produsului pentru validare.

Perioada promoţiei: 15 octombrie - 31 decembrie 2007

Promotie expirata
17 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

NOTA: In cazul in care nu gasiti cupoane in magazinele participante, puteti descarca si printa cuponul atasat mai sus, la "Documente conexe". Completati-l integral si lizibil si trimiteti-l intr-un plic pe adresa: PHILIPS Romania, Str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, Bucuresti, in atentia doamnei Oana Tanasescu, cu mentiunea: Pentru promotia PHILIPS "Alege sa-ti fie mai bine".

 


Regulamentul promotiei PHILIPS "Alege sa-ti fie mai bine!”

 

 

 

Art. 1. Organizatorul

 

Organizatorul promotiei "Alege sa-ti fie mai bine!” este compania Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti. Organizatorul este inregistrat cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.


Art. 2. Participanti

 

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor Philips Romania, ai agentiei de publicitate FCB Bucharest, ai magazinelor participante precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati. Participarea la concurs este nelimitata, fiecare persoana poate depune un numar nelimitat de cupoane, corespunzator cu numarul de produse achizitionate pe durata promotiei.


Art. 3. Produse participante

 

La aceasta promotie participa toate produsele PHILIPS din gama electrocasnice, din gama de ingrijire personala si din gama de electronice; cu exceptia telefoanelor mobile, reportofoanelor si faxurilor (conform Anexei).

 

Art. 4. Procedura promotiei

 

Promotia se desfasoara in perioada 15 octombrie - 31 decembrie 2007, in magazinele care comercializeaza produsele electrocasnice, de ingrijire personala si produsele electronice PHILIPS, in care sunt prezente materialele promotionale de anuntare si sustinere a promotiei. Pentru a participa la aceasta promotie, consumatorii trebuie sa cumpere – in perioada promotiei - cel putin un produs electrocasnic, de ingrijire personala sau electronic marca PHILIPS, sa completeze cuponul disponibil in magazinele participante si sa depuna cuponul completat in urna special amenajata in fiecare magazin participant, pe perioada promotiei.

Pentru fiecare produs participant cumparat, consumatorii vor primi un cupon.

 

Castigatorii vor fi desemnati la sfarsitul promotiei printr-o tragere la sorti organizata in data de 31 ianuarie 2008. La aceasta tragere la sorti participa toate cupoanele completate si depuse in urne. Tragerea la sorti se va desfasura in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiei si va fi asistata si atestata de un avocat. La tragerea la sorti va fi invitat sa asiste si castigatorul marelui premiu la promotia Philips “Alege sa-ti fie mai bine” – editia din 2006, doamna Balas Besica.

Tragerea la sorti va fi filmata; din filmare se va realiza un reportaj de 30 secunde -1 minut care va fi difuzat la televizor pe mai multe posturi TV, la o ora cu audienta ridicata.

 

Art. 5. Conditii de validitate

 

Validarea Cupoanelor

Pentru ca un cupon sa fie considerat valid, acesta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii: 

-           participantii sa indeplineasca dreptul de participare de la art. 2;

-           cuponul sa contina urmatoarele informatii scrise lizibil: nume, prenume, adresa completa, localitatea, telefon, numarul facturii, data facturii, produsul achizitionat (care trebuie sa fie unul dintre produsele participante la promotie), numele vanzatorului, numele magazinului, raionul de unde a fost achizitionat produsul si semnatura;

-           cuponul sa fie depus in urna pana la data de 31 decembrie 2007, inclusiv.

 

Validarea castigatorilor

-           participantul trebuie sa faca dovada achizitionarii unui produs participant la promotie pe perioada promotiei;

-           participantul trebuie sa trimita organizatorului, pe fax la numarul (021) 272.32.04 pana la data de 19 februarie 2008 inclusiv, o copie dupa factura fiscala avand datele mentionate pe cuponul extras la tragerea la sorti si o copie dupa certificatul de garantie al produsului Philips participant la promotie, achizitionat in perioada promotiei;

-           in plus fata de cele de mai sus, castigatorul marelui premiu va prezenta organizatorului si originalele facturii fiscale si certificatului de garantie, care dovedesc achizitionarea unui produs Philips participant la promotie, in perioada promotiei; castigatorul marelui premiu va expedia organizatorului prin posta aceste documente originale pana cel tarziu in data de 19 februarie 2008 inclusiv. Dupa verificarea acestor documente si validarea premiului, organizatorul va inapoia castigatorului originalele documentelor si va pastra copiile acestora. In cazul marelui castigator al sumei de bani din cadrul promotiei, organizatorul ii va solicita sa trimita pe fax o copie dupa actul de identitate (aceasta fiind necesara pentru indeplinirea obligatiilor fiscale ale organizatorului), banca si contul bancar in care doreste ca Organizatorul sa ii vireze suma castigata; de asemenea, Organizatorul va solicita castigatorului sa ii prezinte si o declaratie autentificata notarial prin care castigatorul sa declare oficial ca indeplineste conditiile de participare de la art. 2 al prezentului regulament.

 

In cazul premiilor constand in produse electrocasnice si electronice Philips - daca se constata ulterior ca nu sunt indeplinite prevederile de la articolul 2 sau in cazul in care castigatorul nu trimite pe fax, la numarul (021) 272.32.04, copii dupa factura fiscala si certificatul de garantie pana cel tarziu in data de 19 februarie 2008, persoana respectiva va fi declarata necastigatoare iar premiul respectiv nu se va mai acorda.

In cazul marelui premiu - daca se constata ulterior ca nu sunt indeplinite prevederile de la articolul 2 sau in cazul in care castigatorul nu trimite pe fax copii dupa factura fiscala, certificatul de garantie si dupa actul de identitate pana cel tarziu in data de 19 februarie 2008 si/sau nu expediaza organizatorului prin posta aceste documente originale (factura fiscala si certificatul de garantie) pana cel tarziu in data de 19 februarie 2008 inclusiv, persoana respectiva va fi declarata necastigatoare, urmand sa fie premiata rezerva numarul 1. In cazul in care nici rezerva numarul 1 nu indeplineste conditiile impuse prin prezentul Regulament, se declara castigatoare rezerva numarul 2. Daca nici aceasta persoana nu va indeplini conditiile, organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda marele premiu.

 

Anuntarea castigatorilor se va face in ziarul Romania Libera, din data de 7 februarie 2008 si pe site-ul www.infopromotii.ro. Dupa tragerea la sorti din 31 ianuarie 2008, organizatorul va incerca sa anunte castigatorii si telefonic pana in data de 10 februarie 2008 (cand lista cu castigatorii va fi deja anuntata in mod public). Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru cazurile in care castigatorii nu vor raspunde la telefon sau nu vor putea fi contactati din orice alt motiv. In acest caz, castigatorii pot afla ca au castigat, citind lista castigatorilor publicata in Romania Libera si pe site-ul www.infopromotii.ro, care va contine numele si prenumele castigatorilor, localitatea declarata pe cupon, premiul castigat si informatii privind modul de validare al premiului (conform prezentului regulament) si modul in care castigatorii pot intra in posesia premiului.

Premiile constand in produse electrocasnice, de ingrijire personala si electronice Philips se vor trimite castigatorilor prin curier, dupa ce acestia vor face dovada cumpararii (dupa ce vor trimite pe fax la numarul specificat copia dupa factura fiscala si certificatul de garantie care dovedeste achizitionarea, in perioada promotiei, a unui produs electrocasnic, de ingrijire personala sau electronic Philips). Castigatorii trebuie sa specifice in fax: numele lor, premiul castigat si textul “Pentru promotia Philips”. Premiile vor fi trimise incepand cu data de 12 martie 2008 (data postei), catre castigatorii valizi de la care Organizatorul a primit documentele solicitate care dovedesc achizitionarea produsului in perioada promotiei. Organizatorul va trimite premiile prin curier o singura data si nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care castigatorul nu este acasa in momentul livrarii premiului de catre curier. In cazul in care castigatorul nu a fost acasa in momentul livrarii premiului dar doreste sa intre in posesia acestuia, livrarea din nou a premiului se va face pe cheltuiala acestuia, fara alte obligatii sau plati din partea Organizatorului.

 

Acordarea marelui premiu se va face prin transfer bancar, din contul Philips Romania SRL / sau din contul agentiei de publicitate FCB Bucharest SRL in contul castigatorului, a echivalentului in RON a celor 48.000 EUR castigati, la cursul de schimb valutar stabilit de BNR din ziua efectuarii transferului bancar in contul organizatorului. Castigatorul marelui premiu va trebui deci sa transmita organizatorului contul si banca in care doreste sa i se faca transferul bancar. In cazul in care castigatorul nu are deja un cont dechis la nici o banca, atunci el va trebui mai intai sa isi deschida un cont, dupa care sa transmita organizatorului contul si banca respectiva pentru ca organizatorul sa poata efectua transferul bancar. Castigatorul va trebui sa transmita organizatorului contul si banca pana in data de 26 februarie 2008. Organizatorul va transfera castigatorului banii in contul respectiv pana in data de 3 martie 2008 inclusiv.

 

Pentru sarbatorirea decernarii marelui premiu, se va organiza un eveniment la sediul organizatorului (cel tarziu in 3 martie 2008), eveniment la care va fi prezent si castigatorul, caruia i se va inmana un CEC simbolic, cu suma de 48.000 EUR inscrisa pe acesta. Castigatorul va fi rugat sa dea o scurta declaratie cu acceptul ca imaginea sa ii fie folosita intr-un material filmat plus impresiile acestuia referitoare la felul in care se simte avand in cont 48.000 EUR in plus. Acest eveniment de decernare a marelui premiu va fi filmat; din filmare se va realiza un reportaj de 30 secunde -1 minut care va fi difuzat la televizor, pe mai multe posturi TV, la o ora cu audienta ridicata.

 

 

Art. 6. Premiile promotiei

 

In cadrul acestei promotii se vor acorda, printr-o tragere la sorti, urmatoarele premii:

1.         marele premiu constand in 4.000 de Euro pe luna, timp de un un an, rezultand o suma totala de 48.000 Euro, platibili castigatorului in RON, la cursul valutar BNR din ziua efectuarii transferului bancar.

2.         200 de produse electrocasnice, de ingrijire personala si electronice PHILIPS, dupa cum urmeaza:

-           Aparate de barbierit electric  HQ 9070 = 6 bucati

-           Epilatoare HP 2844 = 24 bucati

-           Uscatoare de par HP 4960 = 24 bucati

-           Mixere de mana HR 1560/55 = 20 bucati

-           Roboti de bucatarie HR 7740/55 = 6 bucati

-           Filtre de cafea HD 7448 = 24 bucati

-           Aparate electrice pentru sandwich-uri HD 2383 = 16 bucati

-           Aspiratoare de praf FC 8602 = 6 bucati

-           Fiare de calcat GC 1820 = 16 bucati

-           DVD Playere DVP 3142 = 20 bucati

-           DVD Playere portabile PET 730 = 3 bucati

-           Aparate radio cu desteptator AJ 3230 = 18 bucati

-           CD Playere AZ 1053 = 9 bucati

 

Valoarea totala a premiilor promotiei PHILIPS “Alege sa-ti fie mai bine!” este de 178.595 RON (fara TVA), dupa cum urmeaza:

-           161.856 RON – aferenti in totalitate marelui premiu, platibili castigatorului marelui premiu, calculati la cursul valutar din ziua realizarii acestui regulament (1 euro = 3,372 RON);

-           16.739 RON – aferenti celor 200 premii constand in produse electrocasnice, de ingrijire personala si electronice PHILIPS; nici unul dintre premiile constand in produse electrocasnice s de ingrijire personala PHILIPS nu va depasi valoarea de 600 RON (cu TVA inclus);

Castigatorul marelui premiu nu are posibilitatea transferarii drepturilor oferite de castigarea acestui premiu unei alte persoane.

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiilor (in cazul celor 200 de premii constand in produse electrocasnice, de ingrijire personala si electronice PHILIPS) sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiilor.

 

Art. 7. Tragerea la sorti si procedura acesteia

 

Tragerea la sorti se va desfasura in data de 31 ianuarie 2008, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiei; la tragerea la sorti va fi invitat si castigatorul marelui premiu la promotia Philips ‘Alege sa-ti fie mai bine!’ din 2006; tragerea la sorti va fi asistata si atestata de un avocat.

Tragerea la sorti se va efectua din toate cupoanele depuse in urne pe perioada promotiei. Tragerea la sorti a unui cupon este urmata de validarea acestuia. In cazul in care un cupon nu este valid (nu indeplineste conditiile impuse de prezentul Regulament) se va extrage altul pana la gasirea unui cupon care sa indeplineasca conditiile de validitate stipulate la art. 5. Pentru marele premiu vor fi extrase suplimentar doua cupoane valide conform articolului 5, considerate rezerve, tinandu-se cont de ordinea extragerii lor. Un participant nu poate castiga decat un singur premiu.

Lista castigatorilor va fi facuta publica de Organizator in ziarul Romania Libera din data de 7 februarie 2008 si va fi postata si pe site-ul www.infopromotii.ro.

 

Art. 8. Taxe si impozite

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a câstigatorului.

 

 

Art. 9. Regulamentul promotiei

 

Regulamentul oficial al promotiei PHILIPS "Alege sa-ti fie mai bine!” este disponibil in mod gratuit la adresa www.infopromotii.ro si poate fi obtinut in mod gratuit de catre oricine printr-o cerere scrisa la CP 113 – OP 4, Bucuresti sau sunand la infoline 0 800 800 510.

Prin participarea la promotia PHILIPS " Alege sa-ti fie mai bine!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

 

 

Art. 10. Diverse

 

Prin inscrierea la promotia PHILIPS "Alege sa-ti fie mai bine!”, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si in plus marele castigator este de acord ca, in cazul in care va castiga, numele, orasul si imaginea lui sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, fara alte obligatii sau plati.

Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru cupoanele deteriorate si pentru cupoanele sau alte materiale legate de promotie aflate in magazine dupa terminarea promotiei, adica dupa data de 31 decembrie 2007. Organizatorul are dreptul de a invalida cupoanele care contin informatii false ori vadit eronate (ex. localitate inexistenta), care au adresa ilizibila si care nu indeplinesc conditiile de validitate de la art. 5.

 

 

Art. 11. Prelucrarea datelor personale

 

Introducerea unui cupon in una din urnele promotiei in scopul participarii la aceasta campanie promotionala prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului fata de clauzele acestuia.

Prin completarea cuponului promotiei Philips “Alege sa-ti fie mai bine!”, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale trecute in cupon (nume, prenume, adresa postala, numar telefon) sa fie prelucrate de compania Philips Romania SRL (inregistrata cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), in cadrul campaniei promotionale, in scopul:

- acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori prin curier sau prin virament bancar (datele personale ale castigatorilor vor fi pastrate in evidentele contabile ale organizatorului);

- indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului si in acest sens se va solicita castigatorului premiului cel mare sa trimita o copie dupa actul de identitate, banca si cont bancar;

- publicarii listei castigatorilor (care va contine: numele, prenumele, localitatea si premiul castigat) in ziarul Romania Libera din 07.02.2008 si pe site-ul www.infopromotii.ro;

- realizarea de rapoarte statistice cu privire la cumparatorii produselor Philips Romania;

 

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.

Prin bifarea uneia dintre casutele “sunt de acord” sau “nu sunt de acord” din cuponul promotiei, participantii isi pot exprima sau nu consimtamantul de a fi informati in viitor, prin posta, telefon, SMS, cu privire la comunicari/actiuni promotionale si de marketing, desfasurate in viitor de catre compania Philips Romania SRL.

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Philips Romania  trimitand o  cerere scrisa, datata si semnata, la adresa Philips Romania SRL, str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.

Philips Romania se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct si agentiei de publicitate care implementeaza promotia. La cererea participantilor, adresata in scris la adresa Organizatorului, Philips Romania SRL se obliga:

- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

- sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

 

Art. 12. Magazine in care se desfasoara promotia

 

Lista magazinelor participante este  disponibila in Anexa II a prezentului regulament. Organizatorul nu poate controla insa refuzul vreunuia dintre magazinele respective de a accepta promotia. Astfel, este posibil ca unele din magazinele mentionate pe site-ul www.infopromotii.ro ca participante la promotie sa nu accepte sa expuna materialele de sustinere a promotiei si deci sa nu accepte sa deruleze promotia, din motive independente de Organizator. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru astfel de cazuri. Organizatorul nu isi asuma raspunderea nici pentru posibilele adrese care nu (mai) sunt valabile dintre cele descrise pe site-ul www.infopromotii.ro – indiferent de motivele pentru care se intampla acest lucru (mutarea magazinului, schimbarea numelui strazii etc, etc, etc).

Nu avem elemente multimedia.
Cipri (IS) in 15 octombrie 2007, 00:48
offf.... 571 de magazine parca ... la un scurt calcul ~ 100 de zile de campanie cu aprox 30 taloane/zi = 3.000 de taloane /magazin x 571 magazine = ~ 1713000 de taloane ~ 2 milioane de taloane :200= 1 premiu la 10.000 de persoane cam slabe sperante.... cred ca si tipa din reclama de asta isi tine mainile pe cap si-o fi dat si ea seama de acest lucru si se mira :)
dumitru (giarmata) in 16 octombrie 2007, 09:41
ai dreptate bine zici!
Alina (Galati) in 21 octombrie 2007, 05:50
Mai fata, tu nu te-ai saturat de atata publicitate???!!!Toate sunt bune pentru familia ta...Un comentariu pertinent nu esti in stare sa faci?Or fi ele bune, dar sunt altele mult mai bune, ma refer la marci de prestigiu. (pentru Medeea)
Moderator 1 (Infopromotii) in 22 octombrie 2007, 00:49
Salut, Alina! Nu este cazul sa dai in Medeea. Din cate stim, ea nu organizeaza o campanie de publicitate pentru produsele participante la promotiile de pe site-ul nostru. Dintre marcile "mult mai bune", "marcile de prestigiu", la care te gandesti?
Elena (Bucuresti) in 22 noiembrie 2007, 13:02
Salut! Am cumparat un storcator de fructe Philips din Flanco Carrefour Orhideea, insa nu am primit talonul pentru participarea la concurs. I-am intrebat pe responsabilii din magazin dar acestia nu erau informati de promotie. Atat produsul, cat si magazinul sunt participante la promotie. Cum pot intra totusi in posesia unui talon? Cum nu reusesc sa contactez pe cineva de la Philips, as dori sa trimiteti voi acest mesaj catre ei. Eu am pastrat si factura si certificatul de garantie si chiar as vrea sa particip la promotie. Multumesc, Elena
Moderator 1 (Infopromotii) in 22 noiembrie 2007, 16:34
Salut, Elena!
Transmitem mesajul tau organizatorilor si revenim indata ce avem un raspuns. Bafta tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 22 noiembrie 2007, 22:08
Salut din nou, Elena!
Am transmis mai departe mesajul tau si am primit deja raspunsul.
Organizatorii isi cer scuze pentru aceasta situatie, la care nu se asteptau deloc. In cursul zilei de maine, 23.11, urmeaza sa primim formularul de participare si sa-l postam aici, in pagina promotiei, la "Documente conexe", de unde il vei putea downloada, printa si completa, tu si oricine ar mai fi intr-o situatie asemanatoare. Mult succes tuturor!
Elena (Bucuresti) in 23 noiembrie 2007, 08:46
Multumesc mult pentru sprijin si ma bucur ca aceasta problema a fost solutionata. Numai bine, Elena
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 noiembrie 2007, 14:20
Salutare tuturor!
Am luat legatura cu organizatorii promotiei si am gasit impreuna solutia pentru problema semnalata de Elena.

In cazul in care nu gasiti cupoane in magazinele participante, puteti descarca si printa cuponul atasat mai sus, la "Documente conexe". Completati-l integral si lizibil si trimiteti-l intr-un plic pe adresa: PHILIPS Romania, Str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, Bucuresti, in atentia doamnei Oana Tanasescu, cu mentiunea: Pentru promotia PHILIPS "Alege sa-ti fie mai bine". Succes!
Alina (Oradea) in 29 noiembrie 2007, 21:10
Buna seara Eu am cumparat in 25 octombrie un mixer ,angajatii magazinului nu mi-au spus nimic de promotie, am aflat de pe site-ul vostru si de la TV. Acum pot sa descarc cuponul de pe site, dar problema mea este ca am primit atunci un bon fiscal ( pe care l-am pastrat impreuna cu certificatul de garantie), si nu am factura fiscala. Pot participa la promotie? Multumesc
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 noiembrie 2007, 22:02
Salut, Alina!
Nu ai mentionat daca ai cumparat mixerul dintr-un magazin participant la promotie (vezi Anexa 2 cu lista magazinelor participante mai sus, la documente conexe).
Alina (Oradea) in 30 noiembrie 2007, 13:31
Da, de la un magazin participant la promotie Am sa merg la ei sa-mi stampileze cuponul sa pot si eu participa la promotie
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 noiembrie 2007, 13:56
Salut, Alina!
Nu e nevoie sa mai mergi la magazin cu cuponul pentru stampilare. Completeaza-l integral si lizibil si timite-l intr-un plic pe adresa: PHILIPS Romania, Str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, Bucuresti, in atentia doamnei Oana Tanasescu, cu mentiunea: Pentru promotia PHILIPS "Alege sa-ti fie mai bine". Succes!
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 noiembrie 2007, 14:51
Salut din nou!
Am luat legatura cu organizatorii si am aflat pentru voi ca se accepta si bonuri de casa (fiscale).
Stelian (Bucuresti) in 03 decembrie 2007, 21:24
Buna Ziua! Sincer nu inteleg de ce nu participa la promoti orice produs Philips participant la promotie, cumparat de la orice magazin, din moment ce formularul acela il pot lua si de pe net!!!! Exemplu????? Clar: Doresc sa cumpar un TV LCD Philips 26PFL3312. Am cautat in toate magazinele participante din BUCURESTI. Surpriza? Nu il au in STOC! Nu mai vorbesc de regulament, tipic in ROMANIA , hartoage peste hartoage sa dovedesc, k sunt castigator, trimit prin posta copii la factura, certificat garantie, apoi trimit originale, apoi le primesc originalele, trimit copie buletin, apoi comisia valideaza sau nu castigatorul.... Cand se putea realiza simplu, exista internet fratilor, telefoane, castigatorul confirma factura si altele printr-un simplu telefon, face un drum pe bani lui la firma unde ridica premiul, are si buletinul la el cu o copie, plateste impozitul si isi ia premiul. Nu are actele in regula, e treaba lui. Sincer nu stiu ce sa spun. E doar o parere si atat! Va multumesc, eu oricum am sa aleg acel TV ptr k chiar merita!
() in 10 decembrie 2007, 20:56
bah! La Oradea nici nu ai sanse sa participi....avem 2 magazine..una n-are cutia speciala, iar alta nu iti da talon :), doar daca le rogi foooaarte frumos, stand pe genunchi si plangi sa-ti deie macar una - desi cumperi pe 2 bonuri (o sa rezolv cumva, np.)
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 decembrie 2007, 22:31
Salut!
Nu este o noutate ce va zicem: puteti descarca de pe site-ul nostru cuponul si sa-l trimiteti direct pe adresa organizatorului. Cititi textul de deasupra regulamentului promotiei din aceasta pagina. Succes!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "PHILIPS - "Alege sa-ti fie mai bine""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: PHILIPS - "Alege sa-ti fie mai bine"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media