CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

PHILIPS - "Alege sa-ti fie mai bine"

Concurs cu premii Philips

Premii prin tragere la sorti: 1 x 120.000 RON; 10 x TV Philips LCD Aurea.

Cumpara cel putin un produs participant PHILIPS din oricare dintre magazinele partenere (conform Anexei 1), completeaza integral cuponul si depune-l in urna speciala. Pastreaza factura si bonul fiscal pentru validare.

Perioada promoţiei: 15 octombrie - 31 decembrie 2008

Promotie expirata
34 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul promotiei PHILIPS "Alege sa-ti fie mai bine!”

15 octombrie – 31 decembrie 2008

 

 

Art. 1. Organizatorul

 

Organizatorul promotiei "Alege sa-ti fie mai bine!” este compania Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti. Organizatorul este inregistrat cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

 

Art. 2. Participanti

 

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor Philips Romania, ai agentiei de publicitate FCB Bucharest, ai magazinelor participante precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati. Participarea la concurs este nelimitata, fiecare persoana poate depune un numar nelimitat de cupoane, corespunzator cu numarul de produse achizitionate pe durata promotiei.

 

 

 

La aceasta promotie participa toate produsele PHILIPS din gama electrocasnice, din gama de ingrijire personala si din gama electronice, cu exceptia monitoarelor, telefoanelor mobile, faxurilor, reportofoanelor si accesoriilor (casti, telecomenzi, cabluri, microfoane, rame foto digitale, DECT-uri si periferice de calculator).

 

 

Art. 4. Procedura promotiei

 

Promotia se desfasoara in perioada 15 octombrie - 31 decembrie 2008, in magazinele care comercializeaza produsele electrocasnice, de ingrijire personala si produsele electronice PHILIPS, in care sunt prezente materialele promotionale de anuntare si sustinere a promotiei. Pentru a participa la aceasta promotie, consumatorii trebuie sa cumpere – in perioada promotiei - cel putin un produs electrocasnic, de ingrijire personala sau electronic marca PHILIPS, sa completeze cuponul disponibil in magazinele participante si sa depuna cuponul completat in urna special amenajata in fiecare magazin participant, pe perioada promotiei.

Pentru fiecare produs participant cumparat, consumatorii vor primi un cupon.

 

Castigatorii vor fi desemnati la sfarsitul promotiei printr-o tragere la sorti organizata in data de 30 ianuarie 2009. La aceasta tragere la sorti participa toate cupoanele completate si depuse in urne. Tragerea la sorti se va desfasura in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiei si va fi asistata si atestata de un avocat. La tragerea la sorti va fi invitat sa asiste si castigatorul marelui premiu la promotia Philips “Alege sa-ti fie mai bine” – editia din 2007, doamna Radu Maria.

Tragerea la sorti va fi filmata; din filmare se va realiza un reportaj de 30 secunde -1 minut care va fi difuzat la televizor pe mai multe posturi TV, la o ora cu audienta ridicata.

 

 

Art. 5. Conditii de validitate

 

5.1. Validarea Cupoanelor

 

Pentru ca un cupon sa fie considerat valid, acesta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii: 

- participantii sa indeplineasca dreptul de participare de la art. 2;

- cuponul sa contina urmatoarele informatii scrise lizibil cu majuscule: nume, prenume, adresa completa, localitatea, telefon, numarul facturii, data facturii, produsul achizitionat (care trebuie sa fie unul dintre produsele participante la promotie), numele vanzatorului, numele magazinului, raionul de unde a fost achizitionat produsul si semnatura;

- cuponul sa fie depus in urna pana la data de 31 decembrie 2008, inclusiv.

 

5.2. Validarea castigatorilor

 

5.2.1 Validarea castigatorului marelui premiu

 

- Participantul extras trebuie sa faca dovada achizitionarii unui produs participant la promotie pe perioada promotiei;

- Participantul extras trebuie sa trimita organizatorului, pe fax la numarul (021) 272.32.04 pana la data de 15 februarie 2009 inclusiv, o copie dupa factura fiscala avand datele mentionate pe cuponul extras la tragerea la sorti si o copie dupa certificatul de garantie al produsului Philips participant la promotie, achizitionat in perioada promotiei;

 

- in plus fata de cele de mai sus, castigatorul premiului cel mare constand in suma de 120.000 RON, va prezenta organizatorului si originalele facturii fiscale si certificatului de garantie, care dovedesc achizitionarea unui produs Philips participant la promotie, in perioada promotiei; castigatorul marelui premiu va expedia organizatorului prin posta aceste documente originale pana cel tarziu in data de 15 februarie 2009 inclusiv. Dupa verificarea acestor documente si validarea premiului, organizatorul va inapoia castigatorului originalele documentelor si va pastra copiile acestora.

 

Castigatorului sumei de bani din cadrul promotiei, organizatorul ii va solicita sa trimita pe fax o copie dupa actul de identitate (aceasta fiind necesara pentru indeplinirea obligatiilor fiscale ale organizatorului), banca si contul bancar in care doreste ca Organizatorul sa ii vireze suma castigata; de asemenea, Organizatorul va solicita castigatorului sa ii prezinte si o declaratie autentificata notarial prin care castigatorul sa declare oficial ca indeplineste conditiile de participare de la art. 2 al prezentului regulament.

 

In cazul acordarii premiului - daca se constata ulterior ca nu sunt indeplinite prevederile de la articolul 2 sau in cazul in care castigatorul nu trimite pe fax la numarul (021) 272.32.04, copii dupa factura fiscala, certificatul de garantie si dupa actul de identitate pana cel tarziu in data de 10 februarie 2009 si/sau nu expediaza organizatorului prin posta aceste documente originale (factura fiscala si certificatul de garantie) pana cel tarziu in data de 15 februarie 2009 inclusiv, persoana respectiva va fi declarata necastigatoare, urmand sa fie premiata rezerva numarul 1. In cazul in care nici rezerva numarul 1 nu indeplineste conditiile impuse prin prezentul Regulament, se declara castigatoare rezerva numarul 2. Daca nici aceasta persoana nu va indeplini conditiile, organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda marele premiu.

 

5.2.2 Validarea castigatorilor celor 10 televizoare LCD

 

Pentru premiile constand in televizoare Philips, participantul trebuie sa trimita organizatorului, pe fax la numarul (021) 272.32.04 pana la maxim data de 15 februarie 2009  copie dupa factura fiscala care atesta cumpararea produsului si o copie dupa certificatul de garantie al produsului Philips participant la promotie, achizitionat in perioada promotiei;

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care castigatorii nu vor fi gasiti la adresa de domiciliu in momentul livrarii. Premiul va fi trimis o singura data, insa la cererea castigatorului acesta poate fi retrimis dar de aceasta data castigatorul va fi cel care va suporta cheltuielile de expediere. Acesta poate suna la numarul de infoline 0800.800.510 pana la data de 15 martie 2009 pentru a anunta ca doreste sa ii fie retrimis premiul.

 

 

Art 6. Acordarea premiilor

 

6.1 Acordarea marelui premiu

 

Pentru sarbatorirea decernarii marelui premiu, se va organiza un eveniment la sediul organizatorului (cel tarziu in 30 martie 2009), eveniment la care va fi prezent si castigatorul, caruia i se va inmana un CEC simbolic, cu suma 120.000 RON inscrisa pe acesta. Castigatorul va fi rugat sa dea o scurta declaratie cu acceptul ca imaginea sa ii fie folosita intr-un material filmat plus impresiile acestuia referitoare la felul in care se simte avand in cont 120.000 RON in plus. Acest eveniment de decernare a marelui premiu va fi filmat; din filmare se va realiza un reportaj de 30 secunde -1 minut care va fi difuzat la televizor, pe mai multe posturi TV, la o ora cu audienta ridicata.

 

Acordarea premiului in bani se va face prin transfer bancar, din contul Philips Romania SRL  in contul castigatorului, valoare de 120.000 lei exprimata in RON. Castigatorul marelui premiu va trebui deci sa transmita organizatorului contul si banca in care doreste sa i se faca transferul bancar. In cazul in care castigatorul nu are deja un cont dechis la nici o banca, atunci el va trebui mai intai sa isi deschida un cont, dupa care sa transmita organizatorului contul si banca respectiva pentru ca organizatorul sa poata efectua transferul bancar. Castigatorul va trebui sa transmita organizatorului contul si banca pana in data de 15 februarie 2009. Organizatorul va transfera castigatorului banii in contul respectiv pana in data de 1 martie 2009 inclusiv.

 

6.2 Acordarea premiilor canstand in 10 televizoare LCD

 

Aceste premii vor fi trimise prin curier in maxim 30 zile calendaristice, incepand cu data de 01 martie 2009, catre castigatorii valizi de la care s-au primit documentele solicitate care dovedesc achizitionarea produsului PHILIPS conform art.3 in perioada promotiei.

 

 

Art. 7 Anuntarea castigatorilor

 

Anuntarea castigatorilor se va face in data de 3 februarie 2008 pe site-ul www.infopromotii.ro . Dupa tragerea la sorti din 30 ianuarie 2009, organizatorul va anunta castigatorii si telefonic pana in data de 12 februarie 2008 (cand lista cu castigatorii va fi deja anuntata in mod public). Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru cazurile in care castigatorii nu vor raspunde la telefon sau nu vor putea fi contactati din orice alt motiv. In acest caz, castigatorii pot afla ca au castigat vizitand site-ul www.infopromotii.ro , care va contine numele si prenumele castigatorilor, localitatea declarata pe cupon, premiul castigat si informatii privind modul de validare al premiului (conform prezentului regulament) si modul in care castigatorii pot intra in posesia premiului.

 

 

Art. 8. Premiile promotiei

 

In cadrul acestei promotii se vor acorda, printr-o tragere la sorti, urmatoarele premii:

1. Premiul cel mare consta in 10.000 lei RON pe luna, timp de un un an, rezultand o suma totala de 120.000 RON, platibili castigatorului, in ziua efectuarii transferului bancar.

2. 10 premii constand in TV Philips LCD model Aurea 42 PFL 9900D

 

Valoarea totala a premiilor promotiei PHILIPS “Alege sa-ti fie mai bine!” este de 228.000 RON (fara TVA), dupa cum urmeaza:

- 120.000 RON – aferenti in totalitate marelui premiu, platibili castigatorului marelui premiu.

- 108.000 RON reprezentand valoarea premilor constand in  TV Philips LCD model Aurea 42 PFL 9900D

Castigatorul premiului in bani nu are posibilitatea transferarii drepturilor oferite de castigarea acestui premiu unei alte persoane.

 

 

Art. 9. Tragerea la sorti si procedura acesteia

 

Tragerea la sorti se va desfasura in data de 30 ianuarie 2009, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiei; la tragerea la sorti va fi invitat si castigatorul marelui premiu al promotiei Philips ‘Alege sa-ti fie mai bine!’ din 2007; tragerea la sorti va fi asistata si atestata de un avocat.

Tragerea la sorti se va efectua din toate cupoanele depuse in urne pe perioada promotiei. Tragerea la sorti a unui cupon este urmata de validarea acestuia. In cazul in care un cupon nu este valid (nu indeplineste conditiile impuse de prezentul Regulament) se va extrage altul pana la gasirea unui cupon care sa indeplineasca conditiile de validitate stipulate la art. 5. Pentru premiul cel mare vor fi extrase suplimentar doua cupoane valide conform articolului 5, considerate rezerve, tinandu-se cont de ordinea extragerii lor. Un participant nu poate castiga decat un singur premiu.

Lista castigatorilor va fi facuta publica de Organizator in data de 3 februarie 2009 si va fi postata pe site-ul www.infopromotii.ro .

 

 

Art. 10. Taxe si impozite

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a câstigatorului.

 

 

Art. 11. Regulamentul promotiei

 

Regulamentul oficial al promotiei PHILIPS "Alege sa-ti fie mai bine!” este disponibil in mod gratuit la adresa www.infopromotii.ro si poate fi obtinut in mod gratuit de catre oricine sau sunand la infoline  021 272 32 05, program de luni pana in vineri in intervalul 09:00-18:00, exceptand sarbatorilor legale.

Prin participarea la promotia PHILIPS " Alege sa-ti fie mai bine!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

 

 

Art. 12. Diverse

 

Prin inscrierea la promotia PHILIPS "Alege sa-ti fie mai bine!”, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si in plus marele castigator este de acord ca, in cazul in care va castiga, numele, orasul si imaginea lui sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, fara alte obligatii sau plati.

Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru cupoanele deteriorate si pentru cupoanele sau alte materiale legate de promotie aflate in magazine dupa terminarea promotiei, adica dupa data de 31 decembrie 2008. Organizatorul are dreptul de a invalida cupoanele care contin informatii false ori vadit eronate (ex. localitate inexistenta), care au adresa ilizibila si care nu indeplinesc conditiile de validitate de la art. 5.

 

 

Art. 13. Prelucrarea datelor personale

 

Introducerea unui cupon in una din urnele promotiei in scopul participarii la aceasta campanie promotionala prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului fata de clauzele acestuia.

Prin completarea cuponului promotiei Philips “Alege sa-ti fie mai bine!”, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale trecute in cupon (nume, prenume, adresa postala, numar telefon) sa fie prelucrate de compania Philips Romania SRL (inregistrata cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), in cadrul campaniei promotionale, in scopul:

- acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori prin curier sau prin virament bancar (datele personale ale castigatorilor vor fi pastrate in evidentele contabile ale organizatorului);

- indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului si in acest sens se va solicita castigatorului premiului cel mare sa trimita o copie dupa actul de identitate, banca si cont bancar;

- publicarii listei castigatorilor (care va contine: numele, prenumele, localitatea si premiul castigat) pe site-ul www.infopromotii.ro ;

- realizarea de rapoarte statistice cu privire la cumparatorii produselor Philips Romania;

 

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.

Prin bifarea uneia dintre casutele “sunt de acord” sau “nu sunt de acord” din cuponul promotiei, participantii isi pot exprima sau nu consimtamantul de a fi informati in viitor, prin posta, telefon, SMS, cu privire la comunicari/actiuni promotionale si de marketing, desfasurate in viitor de catre compania Philips Romania SRL.

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Philips Romania  trimitand o  cerere scrisa, datata si semnata, la adresa Philips Romania SRL, str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.

Philips Romania se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct si agentiei de publicitate care implementeaza promotia. La cererea participantilor, adresata in scris la adresa Organizatorului, Philips Romania SRL se obliga:

- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

- sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

 

Art. 14. Magazine in care se desfasoara promotia

 

Lista magazinelor participante este  disponibila in Anexa I a prezentului regulament. Organizatorul nu poate controla insa refuzul vreunuia dintre magazinele respective de a accepta promotia. Astfel, este posibil ca unele din magazinele mentionate pe site-ul www.infopromotii.ro   ca participante la promotie sa nu accepte sa expuna materialele de sustinere a promotiei si deci sa nu accepte sa deruleze promotia, din motive independente de Organizator. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru astfel de cazuri. Organizatorul nu isi asuma raspunderea nici pentru posibilele adrese care nu (mai) sunt valabile dintre cele descrise pe site-ul www.infopromotii.ro  – indiferent de motivele pentru care se intampla acest lucru (mutarea magazinului, schimbarea numelui strazii etc, etc, etc).

Nu avem elemente multimedia.
Cipri (IS) in 27 octombrie 2008, 14:40
712 magazine x ~ 100 taloane/ magazin = 71.200 taloane => chiar trebuie o minune :)))
Ionut (Botosani) in 29 octombrie 2008, 00:51
am cumparat si eu un produs electrocanic Philips de la Altex Botosani,dar nu am primit nici un talon pt.promotie,si nici nu era nici o urna unde s-ar pute pune asa zisul talon.Apoi daca as fi primit talon,nu as fi avut nici un nr.de factura sa trec pe acel talon,pt.ca cica nu se mai fac facturi decat pt.persoane juridice(am primit cert.de garantie si bon fiscal).Oare cei care organizeaza aceasta promotie nu stiu asta???
Moderator 2 (Infopromotii) in 29 octombrie 2008, 10:22
Draga Ionut,

Am transmis problema ta organizatorilor.

Mult succes!
ghiorghita (bucuresti) in 02 noiembrie 2008, 09:54
este valabil concursul si pentru cumpararea in rate? multumesc
Moderator 2 (Infopromotii) in 03 noiembrie 2008, 13:06
Draga Ghiorghita,

Am transmis intrebarea ta organizatorilor si speram sa revenim cu un raspuns cat se poate de repede.

Mult succes!
mariana lia (zalau) in 09 noiembrie 2008, 22:17
am cumparat si eu un produs electrocanic Philips de la Alte dar nu am primit nici un talon
Madalina (Baicoi) in 11 noiembrie 2008, 17:10
hei Voiam sa te lamuresc cu ceva irina(botosani): intr-adevar nu se mai emit facturi decat pentru persoane juridice, iar daca ai primit un bon fiscal in baza caruia iti este asigurata garantia,intr-o promotie poti completa numarul bonului fiscal(BF nr...) in talonul de participare, fara nici o problema. Eu stiu fiindca am participat deja la aceasta promotie.Insa, cu problema ta legata de talon, nu stiu daca pot sa te sfatuiesc cu ceva.Asteapta un raspuns de la organizatori si pastreaza bonul fiscal.
Moderator 2 (Infopromotii) in 11 noiembrie 2008, 17:48
Draga Mariana,

Cupoanele se gasesc la raftul cu produsele participante. In caz ca s-au epuizat, poti cere la responsabilul de raft. Ne poti spune in ce magazin Altex ai fost?

Mult succes!
Vergiliu (Bucuresti) in 15 noiembrie 2008, 16:33
NU STIU CE PARE AVETI DESPRE PRODUSELE PHILIPS ? DAR EU SINT MULTUMIT DE TOT CE POARTA ACESTA MARCA
Dumitrica (Braila) in 16 noiembrie 2008, 20:05
Am achizitionat de circa 2 saptamani un robot de bucatarie Philips din Carrefour Braila. Nu am primit talon pentru concurs pana azi cand am solicitat eu. Am primit acest talon dar, din pacate, nu exista urna pentru a depune acest talon. Cei de la Carrefour mi-a spus sa revin - poate vor veni promoteri - in timpul saptamanii (azi fiind duminica). AM vazut urna la Domo, MG. Intrebarea mea este: CREDETI CA POT DEPUNE TALONUL DE CONCURS IN URNA ALTEI UNITATI?? (decat cea din care am achizitionat produsul)
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 noiembrie 2008, 11:16
Salut, Dumitrica!
Vom transmite intrebarea ta organizatorilor promotiei si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns pentru tine.
Succes!
ecaterina (galati) in 17 noiembrie 2008, 11:52
Buna ziua, eu am luat un aparat de ras din Carrefour Braila si nu am primit talon de participare.Participa la promotie si acest magazin,multumesc?De fiecare data cand am luat ceva Philips,nu mi s-a dat cupon,desi era promotie-Altex Megastore Galati.
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 noiembrie 2008, 12:21
Draga Dumitrica,
Organizatorii ne-au transmis pentru tine ca nu poti depune talonul in urna altui magazin decat acela unde ai facut achizitia, deoarece pe talon trebuie completata o rubrica si de catre vanzator.
Organizatorii urmeaza sa ia legatura cu reprezentantii din teritoriu si sa-ti comunice prin intermediul nostru mai multe detalii despre depunerea talonului.
Succes!
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 noiembrie 2008, 12:26
Draga Ecaterina,
Lista magazinelor participante se regaseste in lista atasata mai sus, la "Documente conexe", sub imaginea promotiei. Poti folosi functia "find" din Word pentru a vedea daca magazinul la care ai fost face parte dintre cele participante. Noi nu am inteles din mesajul tau daca ai fost la Carrefour Braila sau la Altex Megastore din Galati.
Asteptam mai multe detalii de la tine, pentru a putea lua legatura cu organizatorii.
Succes!
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 noiembrie 2008, 15:07
Salut, Ecaterina si Dumitrica!
Am primit raspunsul organizatorilor pentru voi.
In magazinul Carrefour din Braila urna promotiei Philips se afla la casa foto (plasata, ca in orice magazin Carrefour, la raionul cu electronice). Ecaterina, iti recomandam sa soliciti in mod expres cuponul promotional in magazin. Vanzatorul de la raionul de electronice trebuie sa te poata ajuta. Ar fi bine sa revii la magazin cu bonul de casa, pentru ca vanzatorul sa-ti poata completa cuponul si sa participi la promotie.
Succes!
SANDA (HUNEDOARA) in 25 noiembrie 2008, 14:55
Astazi am depus in urna de la Flanco Hunedoara talonul pt concurs, desi am cumparat produsul de 2 saptamani.Nu aveau taloane pana acum!Deci aceeasi problema a existat in toata tara. Am intrebat un vanzator de la magazin ce bifez electrocasnice sau electro, si mi-a raspuns ca nu are importanta, nu e nevoie nici de numele vanzatoarei,pt ca doar la magazinele mari e nevoie de toate datele.Am zis, OK! Stie el mai bine si l-am pus in urna. Si abia acum descopar ca nu e valid talonul meu pentru ca nu am completat numele vanzatoarei ?( care nu era de fata, ca daca era ma duceam direct la ea...) Nu pot sa cred asta!
Moderator 2 (Infopromotii) in 25 noiembrie 2008, 15:57
Draga Sanda,
Conform regulamentului cuponul trebuie sa detina urmatoarele informatii: "cuponul sa contina urmatoarele informatii scrise lizibil cu majuscule: nume, prenume, adresa completa, localitatea, telefon, numarul facturii, data facturii, produsul achizitionat (care trebuie sa fie unul dintre produsele participante la promotie), numele vanzatorului, numele magazinului, raionul de unde a fost achizitionat produsul si semnatura". Iti recomandam sa te duci inapoi in magazin sa incerci sa discuti cu vanzatorul respectiv.
Mult succes!
Doru Claudiu (Chisineu-Cris) in 30 noiembrie 2008, 23:06
Scuze ca intervin si eu dar simt nevoia sa o spun. Daca PHILIPS face aceasta promotie atunci eu zic ca ar fi corect sa fie in toata tara si de la toate magazinele de unde se poate cumpara un produs Philips. Eu am cumparat un CD philips de la magazinul REAL Arad care nu participa in lista de magazine participante (anexa 1). Oricine care cumpara un aparat PHILIPS ar trebui sa participe din toata tara, ce dak la Real Arad acest CD a fost la oferta si a fost mai ieftin, ar fi corect sa particip si eu, de ce sa ma duc la un magazin unde acest aparat CD este mai scump cu 50 ron. NU ESTE CORECT. AM CUMPARAT UN PHILIPS. ASTA CONTEAZA. Toate cele bune. Stima si respect pentru PHILIPS. P.S. Si vreau sa cumpar si un LCD PHILIPS.
Cipri (IS) in 01 decembrie 2008, 20:36
cd-urile daca nu ma insel oricum nu participa la promotie :)
Moderator 2 (Infopromotii) in 02 decembrie 2008, 17:16
Draga Claudiu,
Iata si raspunsul organizatorilor pentru tine:
"Promotiile se realizeaza pe baza acordului magazinelor. Mai ales cand este vorba de mecanism prin tragere la sorti pe baza cupoanelor (care presupun materiale de comunicare in magazin, urne).... Daca exista magazine care comercializeaza produse Philips insa nu au materialele de comunicare a promotiei, asta inseamna ca magazinul respectiv nu a dorit sa participe la promotie. Si, din pacate nu se poate mearge cu factura din acest magazin (neparticipant) in alt magazin (participant) pentru a completa cuponul si a il depune in urna...".
Mult succes!
Doru Claudiu (Chisineu-Cris) in 02 decembrie 2008, 18:31
Pentru Cipri (IS). Dak citeai mai bine, mai jos scrie "aparat CD". Scuze dar pentru tine poate trebuia sa scriu aparat CD Player.
Ionut (Botosani) in 03 decembrie 2008, 19:00
Foarte slab au organizat cei de la Philips aceasta promotie,nu era mult mai simplu pentru noi cat si pentru cei de la Philips ca inscrierile la aceasta promotie sa se faca prin sms?
Cipri (IS) in 03 decembrie 2008, 19:09
DA draga Doru , trebuia sa scrii exact produsul , nu toti sunt destepti ca tine si isi dea seama ca e vb despre aparat CD Player , cand foarte bine putea fi si si CD ROM si tot aparat se numeste si care nu participa la promotie, asa ca daca ai luat "teapa" nu trebuie sa te descarci pe noi ci pe cei de la magazin , poate poti intr-un mod elegant, returnandu-le marfa si achizitionand acelasi produs dintr-un magazin care participa la promotie , pt detalii te sfatuiesc sa consulti anexa 1
Cipri (IS) in 14 decembrie 2008, 10:38
o intrebare pt organizatori : daca am completat datele vizibil dar nu cu majuscule asa cum este specificat in regulament , talonul se va considera valid ?in caz daca va fi extras , prin absurd
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 decembrie 2008, 11:07
Salut, Cipri!
Vom adresa organizatorilor intrebarea ta si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns pentru tine.
Mult succes la premii tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 decembrie 2008, 12:33
Cipri, am primit raspunsul organizatorilor pentru tine: cuponul este valabil chiar daca nu este completat cu majuscule, cu conditia ca scrisul sa fie lizibil.
Cipri (IS) in 15 decembrie 2008, 20:43
multumesc
mari (TR. Severin) in 16 decembrie 2008, 12:29
am cumparat de la magazinul DOMOMG85, Bucuresti, str. Iuliu Maniu. Cum aceasta comanda a fost facuta online, nu am primit acel talon. Ce se poate face? Nu este primul produs Philips cumparat (doar in acest sfarsit de an am cumparat 8 produse Philips). Ce se poate face?
Moderator 2 (Infopromotii) in 16 decembrie 2008, 13:16
Draga Mari,
In conformitate cu regulamentul, aceasta promotie se desfasoara numai in magazinele prezentate in "Anexa 1 - Magazine participante". Daca magazinul nu este pe lista, nu este partener al programului promotional.
Mult succes!
Ioana (Botosani) in 22 decembrie 2008, 11:34
Buna! Intrebare pentru organizatori: Sunt reprezentant al unei firme din Botosani, si pentru premiile unei promotii organizate de noi am optat pentru achizitionarea din Altex Megastore a unor electrocasnice marca Philips. Factura a fost facuta pe societate, dar ca delegat am fost trecuta eu, tot eu luand si decizia de alegerea a acestei marci. Mi s-au dat taloanele, si le-am completat cu datele mele de contact, si cu numarul de bon, nu cu cel de factura. In cazul in care prin tragerea la sorti se va nimeri unul din taloanele mele, voi putea intra in posesia premiului pe baza bonului fiscal? Multumesc.
izabella (tg-mures) in 22 decembrie 2008, 18:14
Buna ziua! Imi plac foarte mult produsele Philips si cum vin si sarbatorile am vrut sa cumpar cu mini system audio,si cum am vazut promotia am cautat magazinele participante din oras .Din pacate doar la un singur magazin participant am gasit ceea ce cautam,si magazinul repectiv:Domo din Tg-Mures str Predeal 88 este specificat in anexa ca particpa la concurs,si chiar de aceea am cumparat de acolo,iar cand am platit si am cerut cuponul de participare nu stiau nimica de promotie.Vroiam sa va intreb daca se poate depune in alt magazin tot din oras udne am vazut cupoane?!Sau eventual se poate face ceva?va multumesc
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 decembrie 2008, 10:52
Salut, Izabella!
Am transmis organizatorilor promotiei mesajul tau si speram sa nu fi intrat deja in vacanta, astfel incat sa putem primi un raspuns pentru tine inainte de expirarea promotiei.

Sarbatori fericite!
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 decembrie 2008, 13:42
Draga Izabella,
Organizatorii iti transmit ca poti depune cuponul in alt magazin participant la promotie, caz in care vanzatorul din acel magazin nu va mai trebui sa completeze rubrica speciala de pe cuponul tau.
Avand in vedere cazul tau special, organizatorii iti vor valida cuponul chiar daca nu e completatata si partea destinata vanzatorului, dar pentru aceasta trebuie sa le transmitem numele si prenumele tau, precum si localitatea de resedinta. Aceste informatii reprezinta date cu caracter personal, asa ca nu te sfatuim sa le publici aici, ci sa ne scrii un mesaj folosind rubrica "Contact" din meniul de jos al site-ului, mentionand si magazinul participant la care ai introdus cuponul promotional. Mult succes!
Cipri (IS) in 31 decembrie 2008, 23:01
Mult succes la toti participantii (inclusiv mie)! Felicitari Philips ! Cu stima - Cipri
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "PHILIPS - "Alege sa-ti fie mai bine""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: PHILIPS - "Alege sa-ti fie mai bine"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media