CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

PHILIPS - "Alege o experienta vizuala unica si castiga trei filme de colectie!"

Concurs cu premii Philips

Premii instant: 200 x pachet de 3 DVD-uri cu filmele: “California Dreamin’”, “Filantropica” si “Mihai Viteazul”.

Cumpara orice tip de televizor PHILIPS cu ecran LCD si trimite un SMS la 1854 cu textul Philips. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie.

Perioada promoţiei: 15 iulie - 31 august 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL CAMPANIEI

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 

Organizatorul promotiei “Alege o experienta vizuala unica si castiga trei filme de colectie!” este compania Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti. Organizatorul este inregistrat cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

 

SECTIUNEA 2. PARTICIPANTI

 

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor Philips Romania, ai agentiei de publicitate FCB Bucharest, ai magazinelor participante precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.

 

 

SECTIUNEA 3. PRODUSE PARTICIPANTE

 

La aceasta promotie participa toate televizoarele PHILIPS cu ecran LCD comercializate in magazinele din Romania.

 

 

SECTIUNEA 4. MECANISMUL PARTICIPARII LA PROMOTIE

 

Promotia se desfasoara in perioada 15 iulie 2007 ora 00:00 - 31 august 2007 ora 24:00, in magazinele care comercializeaza televizoare PHILIPS cu ecran LCD.

Promotia are un mecanism de tip “instant win”: pentru orice televizor PHILIPS cu ecran LCD cumparat, primesti automat un premiu, fara tragere la sorti.

Pentru a participa si castiga automat un premiu la aceasta promotie, consumatorii trebuie:

-           sa cumpere – in perioada promotiei - un televizor PHILIPS cu ecran LCD;

-           dupa achizitionarea televizorului respectiv ei trebuie sa trimita un SMS cu textul Philips la numarul 1854;

-           sa pastreze factura fiscala si certificatul de garantie al produsului, pentru a atesta cumpararea produsului;

Imediat dupa trimiterea SMS-ului cu textul Philips, participantul va primi automat un SMS de confirmare prin care va fi instiintat ca trebuie sa sune la Infoline 021.209.46.74 (numar cu tarif normal, program de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00, exclusiv sarbatorile legale), pentru a i se comunica ce trebuie sa faca pentru a intra in posesia premiului.

Sunand la Infoline 021.209.46.74, participantului i se va comunica faptul ca trebuie sa trimita pe fax, la numarul (021) 209.46.75 o copie dupa factura fiscala care atesta cumpararea produsului si o copie dupa certificatul de garantie al produsului Philips participant la promotie.

 

Reguli de participare la promotie:

-           pentru fiecare televizor PHILIPS cu ecran LCD cumparat, participantul are dreptul sa trimita un singur SMS cu textul Philips la numarul 1854, in perioada promotiei, adica din 15 iulie 2007 ora 00:00 pana in 31 august 2007 ora 24:00 (data finala a participarii la promotie);

-           SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone si Orange iar tariful pentru expedierea unui SMS este tarif normal si va fi platit de catre participantul la promotie care trimite respectivul SMS, acest tarif reprezentand exclusiv taxa perceputa de catre operatorii de telefonie mobila;

-           fiecare SMS trebuie sa contina DOAR textul Philips;

-           nu se accepta trimiterea de SMS-uri care contin alte informatii decat textul Philips; nu se accepta trimiterea de SMS-uri continand: nume, prenume, coduri de bare sau alte informatii; participantul care trimite alte informatii prin SMS, va fi descalificat de catre Organizator si se va anula respectiva participare la promotie;

-           participantul va primi un SMS de raspuns care il va anunta asupra inscrierii in promotie – vezi sectiunea 7 a prezentului regulament.

-           incepand cu data de 31 august 2007 ora 24:00 (data finala de inscriere/ participare in promotie) numarul 1854 la care s-au trimis SMS-uri in cadrul promotiei va fi blocat si nu va mai putea fi accesat de catre nici un potential participant;

-           nu vor fi luate in considerare SMS-urile primite de pe internet;

-           in cazul in care un participant trimite de la acelasi numar de telefon mobil mai mult de 10 (zece) SMS-uri pe toata perioada promotiei, posesorul respectivul numar de telefon nu mai are dreptul de a participa la aceasta promotie. In acest sens, accesul de la acel numar de telefon catre numarul 1854 va fi automat restrictionat dupa trimiterea celui de-al 10-lea SMS, pe tot parcursul promotiei;

 

Daca sunt identificati participanti care au incercat fraudarea participarii in promotie, respectiv trimiterea mai multor SMS-uri fara sa detina dovada de achizitie a produsele participante in promotie sau prin falsificarea facturii fiscale si/sau a certificatului de garantie al produsului, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

 

 

SECTIUNEA 5. CONDITII DE VALIDARE A CASTIGATORILOR

 

Participantul trebuie sa faca dovada achizitionarii in perioada promotiei a unui produs participant la promotie. Modalitatea de a face dovada achizitionarii ii va fi comunicata telefonic, sunand la numarul Infoline 021.209.46.74, si anume:

-           participantul trebuie sa trimita organizatorului, pe fax la numarul (021) 209.46.75 pana la maxim data de 5 septembrie 2007 inclusiv, o copie dupa factura fiscala care atesta cumpararea produsului si o copie dupa certificatul de garantie al produsului Philips participant la promotie, achizitionat in perioada promotiei. ATENTIE: dovada trimiterii faxului de catre participant nu reprezinta si dovada primirii lui. Pot aparea situatii in care faxul nu ajunge la Organizator, desi expeditorul a primit dovada trimiterii lui, datorita anumitor factori ce pot interveni, independent de vointa Organizatorului.

-           de asemenea, castigatorii trebuie sa specifice in fax numele, prenumele si adresa postala completa din actul de identitate, pentru ca Organizatorul sa poata trimite prin posta premiile oferite in cadrul acestei promotii.  Premiile vor fi trimise prin posta in termen de 20 zile calendaristice, incepand cu data de la care au facut dovada achizitionarii, prin trimiterea documentelor solicitate care atesta cumpararea produsului, pe fax.

 

Daca se constata ulterior ca nu sunt indeplinite prevederile sectiunilor 2 si 4, sau in cazul in care castigatorul nu trimite, prin fax, copii xerox dupa factura fiscala si certificatul de garantie pana cel tarziu in data de 5 septembrie 2007 inclusiv, persoana respectiva va fi declarata necastigatoare iar premiul respectiv nu se va mai acorda.

 

Organizatorul va trimite premiile prin posta o singura data si nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care castigatorul nu se prezinta la oficiul postal pentru a ridica premiul.

In cazul in care castigatorul nu s-a prezentat la oficiul postal pentru a-si ridica premiul in termenul stipulat de avizul postal, dar doreste sa intre in posesia acestuia, poate suna la numarul de Infoline: 021. 209.46.74 pana la data de 15 octombrie 2007 (inclusiv), iar retrimiterea inca o data prin posta a premiului se va face pe cheltuiala castigatorului respectiv, fara alte obligatii sau plati din partea Organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE IN CADRUL PROMOTIEI

 

In cadrul acestei promotii se vor acorda fara tragere la sorti, 200 de premii, constand in pachete care contin 3 DVD-uri cu filmele: “California Dreamin’”, “Filantropica” si “Mihai Viteazul”.

Valoarea totala bruta a premiilor promotiei PHILIPS “Alege o experienta vizuala unica si castiga trei filme de colectie!” este de 12.600 RON.

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiilor.

Numarul de premii poate fi suplimentat, daca organizatorul considera ca este necesar acest lucru.

 

 

SECTIUNEA 7. MESAJE TRIMISE PRIN SMS DE CATRE ORGANIZATOR

 

In cadrul acestei campanii promotionale, imediat dupa trimiterea de catre participanti a SMS-ului cu textul Philips la 1854, participantii vor primi automat (tot prin SMS, la numarul de la care au transmis SMS-ul de participare) unul dintre urmatoarele mesaje de raspuns din partea Organizatorului, conform sectiunii 4:

 

-           in cazul in care SMS-ul trimis de catre participant contine textul Philips, conform regulamentului promotiei, SMS-ul de raspuns care i se va trimite va fi: “Ai castigat 3 DVD-uri cu filme de colectie! Suna la 0212094674 pentru a afla cum intri in posesia premiului. Pastreaza factura si garantia TV-ului cumparat!”

-           in cazul in care textul trimis de catre participant nu este corect, adica nu este cel solicitat conform regulamentului (si anume cuvantul Philips),  SMS-ul de raspuns care i se va trimite va fi: “Ne pare rau! Textul trimis este incorect. Trimite prin SMS doar textul Philips, fara alte caractere.”

-           in cazul in care Organizatorul primeste prin SMS la 1854, de la acelasi numar de telefon, textul Philips de 10 ori, SMS-ul de raspuns care i se va trimite va fi “Ne pare rau! Nu ai respectat conditiile regulamentului: ai trimis mai mult de 10 SMS-uri. Pentru promotia Philips, acest numar a fost blocat permanent.”

 

SECTIUNEA 8. TAXE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

SECTIUNEA 9. REGULAMENTUL PROMOTIEI

 

Regulamentul oficial al promotiei PHILIPS “Alege o experienta vizuala unica si castiga trei filme de colectie!” este disponibil in mod gratuit la adresa www.infopromotii.ro si poate fi obtinut in mod gratuit de catre participanti sunand la numarul de infoline 021-209.46.74 (numar cu tarif normal, program de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00, exclusiv sarbatorile legale).

Prin participarea la promotia PHILIPS “Alege o experienta vizuala unica si castigi trei filme de colectie!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

 

 

SECTIUNEA 10. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

SECTIUNEA 11. PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Prin inscrierea la promotia “Alege o experienta vizuala unica si castigi trei filme de colectie!”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.

Prin participarea la promotia “Alege o experienta vizuala unica si castigi trei filme de colectie!”, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon mobil) sa fie prelucrate de compania Philips Romania SRL (inregistrata cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul campaniei promotionale in scopul:

-           validarii, acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori prin posta;

-           indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului in cadrul prezentei promotii;

 

In viitor Philips Romania SRL va folosi datele participantilor cu caracter personal (respectiv numele, prenumele si adresa postala completa) pentru propriile activitati de marketing si informari prin intermediul postei (direct mailing-ului) cu privire la noi oferte/promotii.

Participantii care nu sunt de acord ca datele mai sus mentionate sa fie folosite in viitor pentru scopuri de marketing/informare, trebuie sa trimita pe adresa Organizatorului Philips Romania SRL (str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti) o cerere scrisa in acest sens, semnata si datata.

 

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al Philips Romania SRL, cu respectarea dreptului participantilor de a opta cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, Philips Romania SRL va informa persoana vizata in scris asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.

 

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti, acesta se obliga:

-           sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

-           sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

-           sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului. 

 

 

SECTIUNEA 12. CLAUZE DIVERSE

 

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

- mesajele de inscriere prin SMS care nu au fost trimise in perioada 15 iulie 2007 ora 00:00 - 31 august 2007 ora 24:00 (data finala de participare la promotie);

- mesajele trimise cu textul eronat, altul decat cel specificat in regulament;

- SMS-urile trimise la alt numar decat 1854;

- coletele cu premii expediate de Organizator, care nu au ajuns la destinatie din cauza adresei comunicate eronat sau incomplet de catre participanti sau din vina Postei Romane;

- defectiunile tehnice care survin din cauza operatorilor de telefonie mobila Vodafone si Orange.

 

Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a promotiei, nu vor fi luate in considerare.

Produsele participante la promotie care nu vor fi vandute pana la data de 31 august 2007 inclusiv, vor ramane in continuare pe piata, fara nici o obligatie din partea Organizatorului legata de acordarea vreunui premiu pentru produsele cumparate dupa aceasta data.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "PHILIPS - "Alege o experienta vizuala unica si castiga trei filme de colectie!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: PHILIPS - "Alege o experienta vizuala unica si castiga trei filme de colectie!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media