CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

OMV si PETROMV - "Alimenteaza pentru un Porsche Carrera"

Promotie cu premii OMV Petrom Porsche Carrera

Marele premiu: un autoturism Porsche 911 Carrera S Coupe. Premii garantate: 310.000 x CD muzical (evergreen, pop, rock, house, de petrecere).

Alimenteaza la statiile OMV si PETROMV participante cu minim 30 litri de carburant OMV Carrera 100 sau OMV Carrera 95 pe un singur bon fiscal si primesti un premiu garantat si un talon de participare. Prezinta talonul la casa la fiecare alimentare ulterioara si aduna bonurile fiscale; cand acestea insumeaza minim 150 litri de carburant, completeaza integral talonul atasand copiile bonurilor si introdu-l in urna pentru tragerea la sorti.

Perioada promoţiei: 15 octombrie - 31 decembrie 2007

Promotie expirata
10 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter


REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Alimenteaza pentru un Porsche Carrera“

Perioada de desfasurare a campaniei: 15.10.2007 - 31.12.2007


SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR


Organizatorul campaniei promotionale “Alimenteaza pentru un Porsche Carrera” este societatea comerciala S.C. OMV ROMANIA MINERALOEL SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Cpt. Av. Alexandru Serbanescu nr. 85, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/10637/1998, Cod Unic de Inregistrare 11201891, impreuna cu societatea comerciala S.C. Petrom SA, cu sediul in Bucuresti, Calea Dorobantilor, nr. 239, sector 1 . Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a ii anunta pe toti cei implicati in campanie prin mijloace de informare in masa.


SECTIUNEA 2. PRODUSE PARTICIPANTE

La promotie participa carburantii OMV Carrera 100 si OMV Carrera 95 comercializati in statiile OMV si PETROMV participante la promotie.


SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La aceasta promotie poate participa orice persoana fizica cetatean roman, persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani pana la 01 octombrie 2007 si care, cunoscand prezentul regulament, cu care este intrutotul de acord, doreste sa participe la promotie, prin cumpararea oricaruia din produsele de la Sectiunea 2, comercializate de Organizator.

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei organizatoare OMV si ai companiilor colaboratoare, precum si membrii familiilor acestora.


SECTIUNEA 4. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala se va desfasura in perioada 15.10.2007 - 31.12.2007 (inclusiv).


SECTIUNEA 5. MECANISMUL PROMOTIEI


A. PROMOTIA “Alimenteaza pentru un Porsche Carrera” DESFASURATA LA NIVEL NATIONAL.


Art 5.1. Locul de desfasurare al promotiei la nivel national

Promotia se va desfasura in statiile OMV si PETROMV detaliate in Anexa 1 .


Art 5.2. Mecanismul promotiei desfasurate la nivel national

Promotia se va desfasura in perioada 15.10.2007-31.12.2007, pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la acesta promotie cumparatorii trebuie sa alimenteze, din statiile participante, minim 30 litri de carburant OMV Carrera 100 sau OMV Carrera 95 pe un singur bon fiscal. La fiecare alimentare care indeplineste conditiile mai sus numite, cumparatorul va primi unul dintre cele 150 000 de CD-uri ( in limita stocului disponibil). Nu se pot cumula mai multe bonuri fiscale pentru a ajunge la o cantitate alimentata de 30 litri.


In urma alimentarii care indeplineste conditiile mai sus mentionate, fiecare cumparator va primi automat un talon de participare la promotie si o copie a bonului fiscal de la casa de marcat. Pentru a putea intra in tragerea la sorti,cumparatorul trebuie sa pastreze talonul si, la fiecare alimentare cu minim 30 de litri trebuie sa prezinte acest cupon angajatului OMV sau PETROMV de la casa de marcat. Acesta va marca numarul de litri alimentati in zona special conturata. Cand pe acest talon se cumuleaza minim 150 de litri, cumparatorul va depune talonul completat cu datele sale si duplicatele nefiscale ale bonurilor ,care insumeaza cantitatea minima de 150 de litri , in una dintre urnele special amenajate in statiile participante.

In fiecare statie participanta va fi amenajat un loc special destinat introducerii taloanelor participante.


Participarea la tombola se poate face prin introducerea in urna a talonului completat lizibil si a duplicatelor nefiscale ale bonurilor.


Art 5.3. Premiile promotiei nationale


Premiile instant : 150 000 de CD-uri in valoare totala de 126 200 Euro ( TVA inclus).

La sfarsitul promotiei, prin tragerea la sorti care va avea loc in data de 21 ianuarie 2008, se poate castiga:

marele premiu constand intr-o masina Porsche 911 Carrera S Coupe in valoare de 95.379 Euro ( TVA inclus)


Predarea premiului se va face pe baza cartii de identitate.


Art. 5.4. Procedura tragerii la sorti pentru promotia nationala

Tragerea la sorti va avea loc pe data de 21 ianuarie 2008 si se va desfasura în prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate în organizarea promotiei si va fi asistata de un notar public.

Vor fi extrase 3 taloane, reprezentand 1 castigator si 2 rezerve.

In cazul in care castigatorul nu indeplineste conditiile de validare, premiul va trece catre rezerve in ordinea extragerilor. In cazul in care nici rezervele nu vor indeplini conditiile de validare, premiul ramas nevalidat nu se va acorda.

Castigatorul premiului nu are posibilitatea primirii contravalorii acestuia in bani sau in alte obiecte si nici nu poate solicita modificarea parametrilor premiului.

Numele castigatorului va fi facut public pe site-urile www.omv.ro si www.petrom.com.Art 5.5. Conditii de validare

a. Participantii la promotie trebuie sa indeplineasca conditiile stipulate in dreptul de participare de la Sectiunea 3
b.Taloane valide sunt cele completate cu urmatoarele campuri
lizibil : nume, prenume, adresa si numar de telefonSECTIUNEA 6. ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

Castigatorul premiului va fi anuntat telefonic in urma desemnarii pana la data de 23 ianuarie 2008. Organizatorul va face public conform legii numele castigatorului.

Premiul se va acorda la Bucuresti in cadrul unei festivitati de premiere organizate. Organizatorul nu isi asuma nici o cheltuiala aferenta transportului premiului catre castigator.

Neprezentarea la festivitatea de premiere sau neridicarea premiului in 15 zile lucratoare de la festivitatea de premiere se considera renuntare la premiu si are drept consecinta stingerea oricaror obligatii in sarcina Organizatorului de a preda premiul catre cistigator.

Premiul se va preda in baza cartii de identitate.


SECTIUNEA 7. ANGAJAMENTE

Acordarea premiului poate fi un eveniment public. Participarea la aceasta promotie implica acceptul castigatorului ca numele, adresa si imaginea lui sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizatori, in diverse materiale audiovideo si tiparituri. Castigatorul premiului va fi de acord sa semneze:

a) un document prin care sa consimta participarea la mediatizarea evenimentului;

b) un document prin care se confirma indeplinirea conditiilor de participare;


SECTIUNEA 8. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obliga sa suporte toate taxele si impozitele aferente campaniei.


SECTIUNEA 9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
9.1. Tuturor participantilor la campanie le sint garantate drepturile in conformitate cu Legea nr. 677/2001.
9.2. Prin participarea la campanie si transmiterea datelor personale in vederea participarii la extragerea cu premii, participantii isi exprima acordul explicit pentru stocarea datelor si includerea in baza de date a Organizatorului.
9.3. Scopurile constituirii acesteia sint:
— desemnarea castigatorilor premiilor;
— informarea acestora, prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), cu privire la promotiile OMV ROMANIA MINERALOEL sau alte actiuni de marketing desfasurate in viitor de catre OMV ROMANIA MINERALOEL .
9.4. Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date, scriind pe adresa Bucuresti, Sector 1, Str. Cpt. Av. Alexandru Serbanescu nr. 85, in atentia Departamentului de Marketing.
9.5. La cererea participantilor, adresata in scris, Organizatorul se obliga, in functie de solicitare:
9.5.1. sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu datele sale personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
9.5.2. sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
10.5.3. sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.SECTIUNEA 10. SOLUTIONAREA LITIGIILOR


Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre Curtea de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie Bucuresti, in conformitate cu procedurile de arbitraj ale acestei Camere sau orice alta instanta competenta de pe teritoriul Municipiului Bucuresti.


SECTIUNEA 11. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul intr-un cotidian national.SECTIUNEA 12. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul de participare este publicat intr-un cotidian national, pe site-urile www.omv.ro si www.petrom.com si disponibil in copie, in toate statiile OMV si PETROMV participante la promotie. De asemenea poate fi obtinut în mod gratuit, în urma solicitarii facute la numarul de telefon 021.320.40.45, linie cu tarif normal, intre orele 9:00 – 17:00, de luni pina vineri.

Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea cunoasterii si respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Nu avem elemente multimedia.
Cipri (IS) in 06 decembrie 2007, 23:32
va place masina ? mie da ... dar v-ati gandit ca si daca nu pornesti tot te stoarce de bani ? :)))
Mircea (Bucuresti) in 12 decembrie 2007, 11:13
daca-mi place?..e superba; daca m-am gandit?...binenteles; daca mai conteaza? ... nicidecum, doar nu se cauta calul de dar la dinti! asta-i nu-i un site de vanzari auto ca sa ma gandesc de 2 ori dac-o cumpar sau nu pentru ca-mi permit s-o intretin ori ba!... majoritatea au participat oricum visand la apartamentul pe care o sa si-l ia in schimbul ei..si nu-i nici o rusine in asta!
tripon (cluj-napoca) in 12 decembrie 2007, 21:05
Am cumparat 31 litri benzina,nici talon nici CD .La PETROM , OMV de doua ori a-m primit dar cu ce scrie in talo ,numarul de litri nimic ,erau dezinformati total. NU CRED CA ESTE REALA TREABA . (... cenzurat - limbaj necorespunzator).SARBATORI FERICITE
Cipri (IS) in 12 decembrie 2007, 22:47
eu ,daca voi participa voi visa probabil cum ar sta in fatza portii , dar chiar ma intreb de pe acum ... cum ar sta masina asta in fata portii mele ? :)
Alina (Galati) in 14 decembrie 2007, 13:38
Dar de ce sa stea la tine in fata portii, las-o sa stea la mine in fata portii :):):) Bafta tuturor! Sper sa o ia o persoana fizica si nu vreo companie de transport!
Cipri (IS) in 16 decembrie 2007, 19:48
vrei sa o iei tu Alinutza ? nici o problema , as fi bucuros sa stiu ca a luat-o o pers pe care o cunosc ... fie ea chiar pe pe site-ul infopromotii ...eu inca mai caut pe cineva care sa ma ajute sa ma inscriu in promotie...e cam greu pentru mine ca nu am masina inca si nu reusesc sa conving pe nimeni sa cumpere benzina... cred ca in Romania toti oamenii cu masini isi fac plinul prin cunostinte sau "tovarasi" - mai ieftin... offfff
Alina (Galati) in 18 decembrie 2007, 15:15
Eu m-am chinuit pana acum sa pun un plic; e destul de dificil sa consumi 150 litri de benzina asa de repede. Am facut un drum Galati-Oradea-Galati si am reusit sa fac primul plic. Din al 2-lea mai am 60 de litri de consumat pana la sfarsitul lunii, e tare greu...I-as consuma, dar nu am pe ce. Mai e problema banilor: 150 litri costa vreo 6 milioane (lei vechi). Cam scumpa participarea la promotia asta!!!
Cipri (IS) in 18 decembrie 2007, 20:46
dna/domnisoara Alina - Galati cam are dreptate ... sa va dau un sfat : cumparati-va un hummer H2 pt acelasi drum pe care l-ati parcurs sigur aveati deja 2 plicuri . Asta e adevarul ... bani la bani trag . Am o propunere pt dvs Alina : daca imi dati bonurile pt al 2lea plic va dau 100 ron si daca voi castiga masina aveti 20% din valoarea ei - ast rsp
Cipri (IS) in 23 decembrie 2007, 23:36
ma intreb daca culoarea masinii si- o poate alege castigatorul ;)
Cipri (IS) in 27 decembrie 2007, 23:50
ce nu imi place la campania asta e faptul ca nu pot participa :(((((((( asta e viata ...
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "OMV si PETROMV - "Alimenteaza pentru un Porsche Carrera""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: OMV si PETROMV - "Alimenteaza pentru un Porsche Carrera"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media