CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

O vara relaxata si o piele mai catifelata cu noul Braun Xelle SPA Editie Limitata

Concurs cu premii Braun

Marele Premiu: 1 x excursie de 5 stele in Antalya pentru o familie.Cadou: 1 x uscator de par Braun la fiecare epilator Braun Silk-epil SPA Limited Edition (model 5375 LE sau 5685 LE) achizitionat.

Cumpara orice epilator marca Braun Silk-Epil si trimite un SMS la 1816 cu numele si prenumele tau, impreuna cu numarul facturii/ bonului de casa. Pastreaza bonul/ factura pentru validare.

Perioada promoţiei: 01 mai - 31 iulie 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Promotiei Braun Slik-Epil

“O vara relaxata si o piele mai catifelata cu noul Braun Xelle SPA Editie Limitata”

1 mai 2007- 31 iulie 2007

 

 

Art. 1. Organizatorul

 

Organizatorul campaniei promotionale Braun Silk-Epil “O vara relaxata si o piele mai catifelata cu noul Braun Xelle SPA Editie Limitata” este compania Procter & Gamble Marketing, cu sediul central in Bucuresti, Bd.Dimitrie Pompei 9-9A, sector 2.

 

Campania promotionala se va derula sub dispozitiile prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul intr-un cotidian national de tiraj important.

 

 

Art. 2. Produse participante

 

La aceasta promotie participa toate epilatoarele marca Braun Silk-Epil, comercializate in magazinele de produse electrocasnice din Romania.

 

 

Art. 3. Drept de participare

 

La aceasta promotie poate participa orice persoana fizica, cetatean roman care accepta conditiile prezentului regulament.

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Procter & Gamble, angajatii companiilor Hit Mail Romania si Chilli Media,  precum si rudele acestora pana la gradul I inclusiv.

O persoana poate participa cu un numar nelimitat de produse participante achizitionate in cadrul aceleiasi facturi sau pe facturi separate.

 

 

Art. 4. Durata promotiei si aria de desfasurare

 

Campania promotionala “O vara relaxata si o piele mai catifelata cu noul Braun Xelle SPA Editie Limitata” incepe la 1 mai 2007 si se incheie la data de 31 iulie 2007. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele care comercializeaza epilatoare marca Braun Silk-Epil si care afiseaza materiale publicitare care comunica promotia “O vara relaxata si o piele mai catifelata cu noul Braun Xelle SPA Editie Limitata”. Dupa incetarea campaniei promotionale (dupa data de 31 iulie 2007), produsele participante isi pierd calitatea de a participa la promotie. Organizatorul nu este responsabil pentru comercializarea produselor inscriptionate cu informatiile referitoare la promotie dupa data incetarii acesteia, respectiv dupa data de 31 iulie 2007.

 

 

Art. 5. Procedura promotiei

 

Pentru a participa la aceasta promotie consumatorii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul de telefon 1816 (tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone si Orange) pana la data de 31 iulie 2007.

 

Mesajul trebuie sa contina: numele si prenumele si numarul facturii/bonului eliberate la achizitionarea produsului.

 

Dupa trimiterea mesajului participantii vor primi inapoi unul dintre mesajele de raspuns : „Felicitari! Ai intrat in cursa pentru o excursie in Antalya!”.

 

In urma tragerii la sorti din data de 03 august 2007 se va acorda marele premiu al promotiei -  1(o) excursie in Antalya la un hotel de 5 stele pentru o familie (maxim 2 adulti si 2 copii) in valoare totala de 2.500 euro TVA inclus. De asemenea, pentru fiecare epilator Braun Silk-epil SPA Limited Edition: modelele 5375 LE si 5685 LE  achizitionat in perioada promotiei, cumparatorul primeste cadou pe loc un uscator de par Braun B 1200 in limita stocului disponibil.

 

 

Art. 6. Conditii de validitate

 

Pentru ca mesajul SMS sa fie considerat valid, trebuie sã indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

participantul sa trimita in cadrul mesajului urmatoarele informatii: numele si prenumele si numarul facturii/bonului eliberate la achizitionarea produsului

participantul sa indeplineasca conditiile pentru dreptul de participare de la pct. 4;

mesajul sa fie trimis la numarul de telefon indicat pana la data de 31 iulie 2007;

 

Organizatorul acestei campanii, precum si celelalte firme implicate in promotie nu isi asuma nici o raspundere pentru SMS-urile necorespunzatoare (cu un text scris gresit sau care nu respecta conditiile stipulate in acest regulament).

 

Organizatorul campaniei nu isi asuma responsabilitatea pentru SMS-urile trimise de participantii la concurs si care nu sunt receptionate de Organizator din motive tehnice independente de vointa sa.

 

 

Art. 7. Premiile

 

Premiul prin tragere la sorti:

La finalul acestei promotii se va acorda prin tragere la sorti electronica un premiu (marele premiu) constand intr-o excursie in Antalya la un hotel de 5 stele pentru o familie (maxim 2 adulti si 2 copii) in valoare totala de 2.500 euro TVA inclus.

 

Castigatorul poate fi astfel insotit de o a 2-a persoana si de inca doi copii, grupul fara sa depaseasca insa 4 persoane. Celor maxim 4 persoane le sunt asigurate cheltuielile de calatorie, cazare si masa (mic dejun, demipensiune sau all inclusive in functie de oferta turistica aleasa), in limita sumei de 2.500 EURO. Perioada excursiei va fi stabilita de comun acord intre castigator si agentia de turism, in functie de disponibilitatile de rezervare pentru cazare si transport existente pentru perioada solicitata de castigator, dar nu mai tarziu de 15 august 2007.

Premiile sunt nominale. La cererea formulata in scris a castigatorului (sau a reprezentantului legal al acestuia) acest premiu poate fi transferat unei alte persoane indicate in mod expres de acesta, dar nu mai tarziu de 15 august 2007. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor. Refuzul castigatorului de a accepta premiul asa cum a fost descris mai sus, sau de a-l transfera unei alte persoane in termenul mentionat, atrage anularea premiului fara nici o compensare din partea Organizatorului.

 

Organizatorul nu se va implica sub nici o forma in formalitatile si plata eliberarii documentelor aferente  calatoriei gen pasaport, viza, exceptand biletul de avion si  asigurarile medicale pentru calatoriie in strainatate) daca acestea nu exista sau nu sunt valabile din orice motiv, acestea cazand in sarcina castigatorului si a persoanei desemnate de acesta.

 

Imposibilitatea sau refuzul de indeplinire a tuturor acestor formalitati sau refuzul de a transfera premiul unei alte persoane in termenii mentionati, atrage anularea premiului fara nici o compensare din partea Organizatorului.

 

Marele premiu al promotiei va fi inmanat castigatorului in termen de maxim 45 de zile de la tragerea la sorti. Astfel, castigatorul marelui premiu are obligatia de a ridica premiul in intervalul cuprins intre data tragerii la sorti, 3 august 2007 si 16 septembrie 2007.

 

Organizatorul nu este responsabil in cazul in care castigatorul nu este gasit la numarul de telefon de la care a trimis mesajul de inscriere in promotie pana la data de 15 august 2006.

In cadrul tragerii la sorti vor fi extrasi marele castigator si 5 rezerve. In cazul in care din motive diverse castigatorul nu poate fi contactat telefonic timp de trei zile, prima rezerva va fi desemnata castigatoare. Procedura este valabila si in cazul in care una din rezerve nu poate fi contactata. 

Pentru a intra in posesia marelui premiu, excursia in Antalya, castigatorul va dovedi achizitionarea unui epilator marca Braun Silk-Epil in perioada 1 mai – 31 iulie 2007 prezentand in original factura fiscala sau bonul emis de magazinul din care produsul a fost achizitionat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a cere castigatorului o copie dupa aceasta factura sau bon pentru a valida castigatorul inainte de a inmana premiul.

 

In cazul in care castigatorul marelui premiu al promotiei nu poate dovedi achizitionarea produsului, Organizatorul isi rezerva dreptul de a desmena castigatoare prima rezerva extrasa. In cazul in care nici aceasta persoana nu poate fi contactata sau din diverse motive nu poate face dovada achizitionarii produsului, se procedeaza la transferarea premiului catre urmatoarea rezerva extrasa, pana cand castigatorul poate fi validat.

 

Pentru identificare, castigatorul va avea nevoie de buletin sau carte de identitate. In cazul in care persoana castigatoare este minora, ridicarea premiului va fi facuta de catre un parinte sau tutore legal. In cazul in care castigatorul este o persoana juridica, ridicarea premiului va fi facuta de catre un reprezentant al acestuia.

 

Premii instant:

Pentru fiecare epilator Braun Silk-Epil SPA Limited Edition: modelele 5375 LE si 5685 LE  achizitionat in perioada promotiei, cumparatorul primeste cadou pe loc un uscator de par Braun B 1200, in limita stocului disponibil.

 

Numarul de uscatoare de par Braun B 1200 disponibile in promotie este de 5.000 unitati. Valoarea unui uscator de par Braun B 1200 este de 54.74 RON cu TVA inclus.  Uscatoarele Braun B 1200 oferite cadou sunt infoliate impreuna epilatoarele si sunt disponibile pe loc.

 

Valoarea totala a premiilor acordate in aceasta promotie este de 282.005,5 RON – valoarea excursiei fiind calculata la cursul BNR din data de 27.04.2007, de 3,322 RON = 1 EURO.

 

 

Art. 8. Procedura tragerii la sorti

Tragerea la sorti va avea loc in data de 3 august 2007. La tragerea la sorti vor participa toate inscrierile prin SMS la 1816 inregistrate in perioada 1 mai -  31 iulie 2007.

 

Tragerea la sorti electronica este urmata de validarea acesteia. In cazul in care o inscriere la promotie nu este valida, conform punctului 7, se va extrage un alt castigator.

 

Tragerea la sorti se va desfasura in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiilor si vor fi asistate de un notar public.

 

Numele castigatorului promotiei va fi publicat pe site-ul www.infopromotii.ro dupa data de 6 august 2007.

 

 

Art. 9. Alternative ale premiilor

 

Castigatorul nu are posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte si nici de a cere modificarea parametrilor premiiului sau a prezentului regulament.

 

 

Art. 10. Taxe si impozite

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

Art. 11. Protectia datelor personale

 

Prin participarea la aceasta promotie, participantii sunt de acord ca numele, numarul de telefon si celelalte date comunicate la telefon 1816 sa fie procesate intr-o baza de date proprietatea Organizatorului;

 

Participantii sunt de acord ca Organizatorul sa utilizeze datele lor cu caracter personal pentru a trimite materiale promotionale in legatura cu alte activitati promotionale organizate de companii Procter & Gamble.

 

De asmenea, Participantii sunt de acord ca Organizatorul sa faca public numele castigatorului (TV, audio, presa, materiale promotionale, outdoor) in conformitate cu prevederile OG 99/2000.

 

Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata organizatorului, modificarea, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001. Participantii au dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii  privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii  vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

 

La cererea expresa a participantilor, Organizatorul, va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor personale si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001.

 

 

Art. 12. Regulamentul promotiei

 

Regulamentul promotiei “O vara relaxata si o piele mai catifelata cu noul Braun Xelle SPA Editie Limitata” este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la www.infopromotii.ro. Prin participarea la promotia “O vara relaxata si o piele mai catifelata cu noul Braun Xelle SPA Editie Limitata” participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "O vara relaxata si o piele mai catifelata cu noul Braun Xelle SPA Editie Limitata"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: O vara relaxata si o piele mai catifelata cu noul Braun Xelle SPA Editie Limitata

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media