CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Nesquik - "Quicky iti da jucarii in valoare de 1000 de euro pe zi!"

Promotie concurs cu premii Nesquik Quicky jucarii

Premii zilnice, prin tragere la sorti: 56 x pachet de jucarii in valoare de 1.000 euro (cate un premiu pe zi). Premii garantate pentru primii 1.000 de participanti: 1.000 x sapca Nesquik cu urechi.

Cumpara cel putin unul dintre produsele Nesquik participante cu eticheta promotionala (vezi Actul Aditional 1, la rubrica "documente conexe"), descopera codul unic din 12 cifre si trimite-l prin SMS la 1814 sau intra pe www.nesquik.ro si a) completeaza formularul de inscriere rapida sau b) alcatuieste-ti lista cu jucariile dorite, apasa butonul “Inscrie-te in promotie” si completeaza integral formularul. Pastreaza ambalajul cu codul unic pentru validare.

Perioada promoţiei: 01 martie - 25 aprilie 2010

Promotie expirata
42 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

NOTA: regulamentul acestei promotii a fost modificat prin publicarea Actului Aditional nr. 1 si a Actului Aditional nr. 2, pe care le gasesti la rubrica "Documente conexe" de mai sus.

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

„Quicky iti da jucarii in valoare de 1000 de euro pe zi!”

1 Martie 2010 – 25 Aprilie 2010

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

1.1. Organizatorul campaniei promotionale pentru consumatori „Quicky iti da jucarii in valoare de 1000 de euro pe zi!” (denumita in continuare "Campania") este S.C. NESTLE ROMANIA S.R.L. (denumita in continuare “Organizatorul” sau „Nestle Romania”), cu sediul in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompei 9-9A, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168.

 

1.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei. Astfel de modificari vor intra in vigoare de la data autentificarii Actului Aditional de catre Notarul Public.

 

1.3. Campania se va desfasura prin intermediul agentiei SC Interactions Marketing SRL, cu sediul in Str. Pictor Iosif Iser, nr. 19, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/1114/1997, Cod unic de inregistrare RO9188626, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr. 10558, numita in cele ce urmeaza “Agentia”.

 

 

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

 

2.1. Prezenta Campanie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata.

 

 

SECTIUNEA 3. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

3.1. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

 

 

SECTIUNEA 4. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

4.1. Campania va incepe in data de 01 martie 2010 ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 25 aprilie 2010 ora 23:59:59, ora Romaniei.

 

4.2. Inregistrarea in Campanie prin trimiterea unui cod valid in conformitate cu Sectiunea 7 de mai jos se poate face exclusiv in perioada cuprinsa intre 01 martie 2010 ora 00:00:00, ora Romaniei si 25 aprilie 2010 ora 23:59:59, ora Romaniei. Orice cod trimis inainte de data 01 martie 2010 ora 00:00:00 sau dupa data de 25 aprilie 2010 ora 23:59:59 nu va fi luat in considerare.

 

 

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

5.1. Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii Nestlé Romania SRL, angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale Nestlé Romania SRL si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).

 

5.2. La Campanie pot participa toate persoanele cu domiciliul/resedinta in Romania (denumite in continuare „Participanti”) cu varsta de minim 6 ani impliniti la data inceperii campaniei care trimit cel putin un cod tiparit in interiorul sau pe partea exterioara a ambalajului promotional al produselor participante, sau un cod extra, respectand prezentul Regulament. Codul poate fi trimis fie (i) prin serviciul de SMS al retelelor de telefonie mobila Orange, Vodafone sau Cosmote la numarul scurt 1814, (SMS cu tarif normal in retelele mentionate), fie (ii) completand un formular de participare prin intermediul web-site-ului www.nesquik.ro. Conform Sectiunii 12 din prezentul Regulament, persoanele sub 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, pot participa doar cu acordul explicit al reprezentantului legal (parinte/ tutore legal), aceasta insemnand completarea de catre reprezentatul legal a formularului electronic de inscriere si bifarea uneia din variantele prevazute in casuta de acord de comunicare promotionala de pe site-ul campaniei promotionale www.nesquik.ro, sectiunea „Quiky iti da jucarii de 1000 de euro pe zi”. Prin transmiterea unui mesaj prin serviciul SMS de catre persoanele sub 18 ani se considera ca participantul la Campanie a obtinut implicit acordul reprezentantului legal.

 

5.3. Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

 

 

 

6.1. La aceasta Campanie participa urmatoarele produse ce contin pe ambalaj sau in interiorul ambalajului codul promotional, comercializate pe teritoriul Romaniei de catre Nestlé Romania:

 

6.1.1. Produse participante categoria dulciuri

NESQUIK napolitana 30g

NESQUIK Snack napolitana 23g

NESQUIK mini napolitane 60g

NESQUIK baton ciocolata 21g

 

6.1.2. Produse participante categoria bauturi

NESQUIK Plus cacao instant 15gx25 (display)

NESQUIK Plus cacao instant 200g

NESQUIK Plus cacao instant 400g

NESQUIK Plus cacao instant 800g

NESQUIK Sirop 403g

 

Ambalajele promotionale ale produselor participante la Campanie sunt ambalaje standard, care, in plus fata de informatia obisnuita, vor contine un cod format din 12 caractere numerice, tiparit in interiorul sau pe exteriorul ambalajului promotional conform Sectiunii 6.1. Produsele participante in Campanie au aplicata eticheta promotionala.

 

 

SECTIUNEA 7. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

7.1. Pentru a intra in Campanie, Participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant mentionat la Sectiunea 6 si sa se inscrie in Campanie intre 01 martie 2010 ora 00:00:00, ora Romaniei si 25 aprilie 2010 ora 23:59:59, ora Romaniei trimitand codul tiparit in interiorul sau pe exteriorul ambalajului al produselor participante prin:

 

a)      mesaj SMS la numarul 1814 - mesajul SMS este taxat la tariful normal al retelei de telefonie mobila folosita (Vodafone, Cosmote sau Orange), sau

 

b)      accesarea web-site-ului www.nesquik.ro, sectiunea Quiky iti da jucarii de 1000 de Euro pe zi / „Introdu un cod” si completarea unui formular de inscriere rapida, mentionand:

(*) Nume parinte/ tutore legal

(*) Prenume parinte/ tutore legal

(*) Numarul de telefon parinte/ tutore legal

(*) Adresa de e-mail valida personala ori a parintelui/ tutorelui legal

(*) Codul de pe ambalajul participant la promotie

(*) Cod securitate CAPTCHA

(*) Bifarea campului: „Am citit si sunt de acord cu prevederile prezentului regulament precum si cu termenii si conditiile de mai

jos referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.”

(*) Confirmarea consultarii si acceptarii, in calitate de reprezentant legal (parinte/ tutore) al minorului care viziteaza si tilizeaza site-ul www.nesquik.ro a Termenilor si Conditiilor si a Politicii de confidentialitate mentionate pe acest site.

Campul se completeaza daca Participantul are sub 18 ani.

(*)Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile Nestle Romania? [ ] DA [ ] NU

Campurile marcate cu (*) sunt obligatoriu de completat.

c)      accesarea web-site-ului www.nesquik.ro, sectiunea Quiky iti da jucarii de 1000 de euro pe zi / „Alege-ti jucariile!” unde isi poate alcatui lista cu jucarii puse la dispozitie pe pagina de site in limita a 1000 de euro si o inscriere in concurs prin accesarea butonului „Inscrie in promotie”. Dupa ce a trimis lista, trebuie sa completeze datele din formularul de inscriere si codul cu care se poate inscrie in promotie conform prevederilor prezentului Regulament. In formularul de inregistrare trebuie sa mentioneze:

(*) Nume parinte/ tutore legal

(*) Prenume parinte/ tutore legal

(*) Nume copil

(*) Data nasterii copil (Zi/Luna/An)

(*) Baiat/ fata

Adresa: (*) Strada, Nr., Bloc, Scara, Apartament, (*) Judet/Sector, (*) Localitate (domiciliul stabil)

(*) Numar de telefon mobil parinte/ tutore legal

(*) Adresa de e-mail valida parinte/ tutore legal

(*) Cod securitate CAPTCHA

(*) Codul de pe ambalajul participant la promotie

(*) Confirmarea consultarii si acceptarii, in calitate de reprezentant legal (parinte/ tutore) al minorului care viziteaza si utilizeaza site-ul www.nesquik.ro a Termenilor si Conditiilor si a Politicii de confidentialitate mentionate pe acest site.

Campul se completeaza daca Participantul are sub 18 ani.

(*)Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotille Nestle Romania? [ ] DA [ ] NU

(*) Prefer comunicari ulterioare prin urmatoarele mijloace: [ ] Email [ ] Posta [ ] SMS [ ] Telefon - apel vocal

(*) Confirmarea consultarii si acceptarii prevederilor Regulamentului si a termenilor si conditiilor referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si a conditiilor de utilizare pe acest site.

 

7.1.1. In cazul in care se constata ca exista erori de tiparire/productie (luand ca exemplu, dar fara a ne limita la aceasta, coduri greu lizibile inscriptionate pe ambalaje) si cumparatorul unui produs participant face dovada existentei acestor erori in termen de 5 zile de la data sesizarii adresate Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a acorda cumparatorului un cod extra cu care acesta poate participa la Campanie.

 

Pentru a acorda sanse egale tuturor participantilor la promotie, Organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda un cod extra in urmatoarele conditii:

-         daca Participantul a cumparat un produs al carui ambalaj contine un cod promotional cu erori de tiparire (de exemplu, dar fara a ne limita la acestea, coduri greu lizibile) si face dovada achizitionarii acestuia in termen de 5 zile de la semnalarea problemei.

-         Daca participantul introduce un cod promotional si primeste mesajul „Eroare cod! Pentru detalii sunati la 0800 8 637 853 (Romtelecom) sau la 021 204 4000”. In acest caz, Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica situatia respectiva, urmand ca in functie de rezultatul verificarilor sa ii ofere Participantului un cod extra. Situatiile mentionate mai sus pot fi solutionate pana in ultima zi de desfasurare a campaniei, 25.04.2010, ora 18h00.

 

Codurile extra au acelasi statut ca si codurile promotionale pe sau in interiorul ambalajelor produselor participante la promotie si pot fi folosite pentru inscrierea in Campanie conform sectiunii 7.1 din prezentul Regulament.

 

7.2. Fie ca va trimite codul promotional prin SMS, fie ca il va trimite prin accesarea web-site-ului, Participantul trebuie sa pastreze ambalajul promotional original si sa il trimita catre Organizator in cazul in care Participantul va fi declarat castigator. Ambalajul cu codul promotional valid trebuie sa contina cele 12 caractere numerice, astfel incat acestea sa fie usor de identificat.

 

7.3. Un Participant are dreptul sa participe in Campanie cu maximum 100 de coduri, fie coduri de pe ambalajele produselor participante, indiferent de modul in care este inscriptionat codul, fie coduri extra oferite de catre Organizator in conditiile mentionate in sectiunea 7.1.1. Dupa atingerea numarului maxim de 100 de coduri, indiferent de modalitatea de transmitere a acestora, accesul Participantului in Campanie va fi restrictionat.

 

7.4. Pentru ca un mesaj SMS/ o inscriere pe www.nesquik.ro sa fie considerata valid(a), ace(a)sta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 

7.4.1. sa contina un cod promotional valid sub forma XXXXXXXXXXXX;

 

7.4.2. codul promotional valid sa fie primit de Organizator in perioada 01 martie 2010 ora 00:00:00, ora Romaniei si 25 aprilie 2010 ora 23:59:59, ora Romaniei;

 

7.4.3. sa-l trimita respectand prezentul Regulament;

 

7.5.      a) Participantii care se inscriu in promotie conform descrierii de la sectiunea 7.1. lit. c) isi pot crea o lista de jucarii (in sectiunea „Alege-ti jucariile!”) in limita a 1000 de euro. Pentru fiecare lista de jucarii creata pe site, un Participant trebuie sa introduca un cod promotional valid de pe sau din interiorul ambalajelor participante. Pe baza codului valid trimis, momentului trimiterii si datelor furnizate de participant in momentul trimiterii (ca de exemplu, dar fara a se limita la numarul de telefon mobil), sistemul informatic ce gestioneaza receptionarea codurilor va asocia intrarii respective in promotie un numar unic de identificare.

In functie de numarul unic de identificare extras in urma tragerii la sorti, Participantul caruia i-a fost alocat acel numar unic de identificare va castiga jucariile alese in momentul inscrierii in promotie. Un Participant poate sa inscrie liste de jucarii in promotie in limita a 100 de coduri promotionale valide inregistrate in Campanie.

 

b) Daca Participantul nu doreste sa creeze o lista de jucarii acesta va avea posibilitatea de a alege una dintre listele predefinite mentionate in Sectiunea 8.1.

 

In cazul in care Participantul nu a creat o lista sau nu a ales o lista predefinita, in functie de numarul unic de identificare extras castigator in urma tragerii la sorti se va castiga una dintre listele predefinite pe care Participantul o alege dupa desemnarea sa ca si castigator.

 

7.6. Organizatorul nu este responsabil pentru faptul ca terte parti pot utiliza informatii pe care participantii la Campanie le posteaza sau le fac disponibile in spatiile dedicate Campaniei; de asemenea, Participantii isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmit sau le publica in spatiile dedicate promotiei pe site-ul www.nesquik.ro.

 

7.7. Participantii sunt de acord si se obliga sa nu foloseasca serviciile site-ului pentru a instiga la incalcarea legislatiei romanesti. In acelasi timp, participantii sunt de acord si se obliga sa nu ofere informatii cu scopul de a sprijini activitati ilegale.

 

7.8. Organizatorul isi rezerva dreptul de nu publica sau de a modifica dupa aprobare orice material (lista) sau informatie trimisa de un participant la prezenta Campanie care nu respecta prevederile prezentului Regulament.

 

7.9. Cu un cod promotional valid inscris in Promotie, un Participant are posibilitatea de a castiga, un singur premiu garantat si un singur premiu zilnic, cel din urma prin tragere la sorti. Codurile promotionale valide in baza carora s-a alocat un numar unic de identificare extras castigator nu mai pot participa la urmatoarele trageri. Un participant are dreptul la un singur Premiu Garantat pe intreaga perioada a Campaniei, insa are dreptul de a castiga mai multe Premii Zilnice.

 

7.10. Participantii nu au dreptul sa se inscrie in promotie folosind mai multe numere de telefon mobil indiferent de modalitatea de inscriere in promotie. Organizatorul isi rezerva dreptul sa investigheze situatiile de acest gen si sa invalideze toate inscrierile in promotie ale Participantului care s-a inscris folosind mai multe numere de telefon mobil.

 

7.11. MESAJELE CAMPANIEI:

 

7.11.1 pentru fiecare cod trimis prin SMS, in conditiile prezentului Regulament, Participantul va primi un mesaj de raspuns prin SMS (mesaj de tip stocabil) care va avea, dupa caz, unul dintre continuturile de mai jos:

 

a)      in cazul in care codul este primit inainte de data si ora inceperii Campaniei:

Promotia Quicky iti da jucarii in valoare de 1000 de euro pe zi! incepe din 01.03.2010. Retrimite codul dupa aceasta data. Mai multe detalii pe www.nesquik.ro

 

b)      in cazul in care codul este primit dupa data si ora finalizarii Campaniei:

Cod neinregistrat. Promotia Quicky iti da jucarii in valoare de 1000 de euro pe zi! s-a incheiat pe 25.04.10, h 23:59. Mai multe detalii pe www.nesquik.ro

 

c)      in cazul in care codul primit in perioada Campaniei nu este corect:

Cod incorect! Detalii pe www.nesquik.ro sau la Infoline 08008 637 853 (numar de telefon gratuit accesibil din reteaua Romtelecom).

 

d)      in cazul in care codul primit in perioada Campaniei este corect:

Felicitari! Te-ai inscris la promotia Quicky iti da jucarii in valoare de 1000E pe zi!. Pastreaza ambalajul pentru validare! Detalii pe www.nesquik.ro. Succes!

 

e)      daca un Participant castiga un Premiu Garantat conform prezentului Regulament, va primi urmatorul SMS:

Felicitari! Ai castigat o sapca cu urechi la promotia Nesquik. Pastreaza ambalajul pentru validare! Detalii pe www.nesquik.ro. Vei fi contactat de Organizator.

 

f)        daca un cod corect a mai fost inscris in Campanie sau exista o eroare a sistemului de inregistrare a codurilor:

Eroare cod! Pentru detalii va rugam sunati la 0800 8 637 853 (Romtelecom) sau la 021 204 4000.

 

g)      daca pe toata perioada Campaniei, un Participant trimite un total de 50 (cincizeci) de coduri incorecte indiferent de metoda de inscriere precizata in prezentul Regulament (SMS sau web), accesul Participantului va fi automat restrictionat pe toata perioada Campaniei; astfel, toate intrarile sale in promotie dupa cel de-al 50-lea cod incorect vor fi respinse. In acest caz, catre numarul participant se va trimite automat un mesaj (SMS sau Email) de tipul:

Acest numar de telefon a incalcat Regulamentul campaniei Nesquik. Pentru detalii intra pe www.nesquik.ro.

 

h)      daca un Participant ajunge la limita a 100 de coduri valide inscrise in promotie la care are dreptul conform prezentului Regulament, va primi urmatorul SMS:

Ai inscris deja 100 de coduri valide in promotia Nesquik. Consulta regulamentul. Pentru detalii intra pe www.nesquik.ro.

 

7.11.2. pentru fiecare cod inscris pe www.nesquik.ro in perioada Campaniei in conditiile prezentului Regulament, Participantul va primi un mesaj de raspuns afisat pe formularul de inscriere care va avea un mesaj de acest tip:

Felicitari! Ai inscris un cod in promotia “Quicky iti da jucarii in valoare de 1000 de euro pe zi!”. Un mesaj de validare a codului a fost trimis pe adresa de e-mail cu care te-ai inscris in promotie. Verifica e-mailul, inclusiv folder-ul Spam/ Bulk. Nu uita sa pastrezi ambalajul. Pentru detalii scrie-ne la rubrica „Contact” sau suna la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din reteaua Romtelecom) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

 

7.11.3. pentru fiecare cod inscris pe www.nesquik.ro in perioada Campaniei in conditiile prezentului Regulament, Participantul va primi, in cel mult 24 de ore, un mesaj, pe adresa de e-mail cu care s-a inscris in Promotie, care va avea un mesaj de tipul:

 

a)      in cazul in care codul primit in perioada Campaniei este corect, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:

Felicitari! Codul este valid. Te-ai inscris la promotia “Quicky iti da jucarii in valoare de 1000 de euro pe zi!”. Pastreaza ambalajul pentru validare! Pentru detalii suplimentare scrie-ne la rubrica „Contact” sau suna la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Poti castiga jucarii in valoare de 1000 Euro pe zi. Succes!

 

b)      in cazul in care codul primit in perioada Campaniei nu este corect, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:

Cod incorect! Trimite codul unic tiparit pe ambalajul Nesquik, fara semne de punctuatie sau alte caractere si pastreaza ambalajul! Detalii suplimentare pe www.nesquik.ro sau la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Poti castiga jucarii in valoare de 1000 Euro pe zi. Succes!

 

c)      daca un cod corect a mai fost inscris in promotie sau exista o eroare a sistemului de inregistrare a codurilor, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:

Eroare cod! Detalii suplimentare la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!

 

d)      daca pe toata perioada Campaniei un total de 100 (o suta) coduri incorecte sunt inscrise pe website de pe aceeasi adresa de IP, Organizatorul isi rezerva dreptul sa investigheze daca este vorba despre o frauda (de exemplu, dar fara a se limita la numarul mare de coduri incorecte inscrise in Campanie de pe respectivul IP si/sau intervalul de timp scurt in care codurile respective au fost trimise). In cazul sesizarii unui caz de frauda, Organizatorul isi rezerva dreptul sa restrictioneze accesul in promotie al unuia sau a mai multor conturi/inscrieri pe website de pe acea adresa de IP. In acest caz, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:

Adresa de IP XXXXXXX a incalcat Regulamentul campaniei Nesquik. Detalii suplimentare pe www.nesquik.ro sau la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

 

e)      daca un Participant ajunge la limita a 100 de coduri valide inscrise in promotie la care are dreptul conform prezentului Regulament, va primi un e-mail cu urmatorul mesaj:

Ai inscris deja 100 de coduri valide in promotia “Quicky iti da jucarii in valoare de 1000 de euro pe zi!”. Te rugam sa consulti regulamentul. Detalii suplimentare pe www.nesquik.ro sau la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

 

7.11.4. Organizatorul nu este raspunzator pentru SMS-urile sau e-mailurile care nu ajung la destinatie, incluzand dar fara a se limita la probleme de ordin tehnic.

 

7.11.5. Informatii suplimentare pot fi obtinute sunand la Info line 08008 637 853 (numar gratuit apelabil din reteaua Romtelecom) intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila. Pentru numarul 021 204 4000, Participantul trebuie sa solicite transferul la Serviciul Consumatorului), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

 

 

SECTIUNEA 8. PREMIILE ACORDATE

 

8.1. In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

 

Categoria de premii
Nr. de premii Tip Premiu Valoare totala (TVA inclus) RON
Premii Garantate 1000 Sepci Nesquik cu urechi 14518 RON
Premii Zilnice 56 Jucarii in valoare de 1000 Euro 273600 RON

 

Premiile garantate constau in 1000 de Sepci Nesquik cu urechi sunt in valoare de 12.2 RON fara TVA/ per bucata.

 

* 1 euro = 4,2 RON;

Valoarea totala bruta a Premiilor Zilnice este de 288118 RON (TVA inclus).

 

Premiile zilnice in valoare de 1000 de euro constau in jucarii alese de Participant pe website-ul www.nesquik.ro sau jucariile din listele predefinite din prezentul Regulament, in cazul in care Participantul nu si-a creat o lista de jucarii.

 

Jucariile se ofera in limita stocului existent, in caz de epuizare stoc se inlocuieste produsul cu unul de valoare apropiata.

 

Daca un Participant nu si-a creat o lista de jucarii pe site-ul www.nesquik.ro, acesta poate sa-si creeze o lista pe www.nesquik.ro, sectiunea „Alege-ti jucariile!” conform indicatiilor pe care le primeste de la Organizator in momentul validarii. Din momentul contactarii de catre Organizator, Castigatorul are la dispozitie 5 zile lucratoare sa-si creeze respectiva lista sau sa isi aleaga o lista predefinita din cele puse la dispozitie de catre Organizator. Daca depaseste perioada de 5 zile lucratoare si nu isi creaza lista sau nu isi alege o lista predefinita, Organizatorul va trece la prima rezerva castigatoare in baza numarului unic de identificare extras castigator.

 

Dupa crearea listei de jucarii pe site-ul www.nesquik.ro sau dupa alegerea unei liste predefinite, Castigatorul nu va putea modifica lista corespunzatoare codului promotional cu care s-a inscris in promotie si nici lista predefinita aleasa dupa desemnarea ca si Castigator.

 

Participantii la Campanie nu au dreptul sa isi aleaga mai mult de o jucarie de acelasi tip in componenta unei liste.

 

Lista 1:

-         Consola Nintendo Wii - Sports Pack (cod: NIN-WI-SPPACK)

-         Super Mario Galaxy (Cod: NIN-WI-MARIOGALAXY)

-         Biciclete pt. Copii; cadru met. 20"; schimb. V-brake (FRANE) metalic; jante aluminiu.

-         Consola PlayStation 3 Slim 120GB Black

-         Masina Radiocomandata 1 METRU LUNGIME

-         Spy Gear - Spy Video Car ATV

-         New Bright R/C Multifunction Large Excavator & Dump Truck with Sound & Try Me

-         MegaBloks Disney Cars Large Playset Asst./07785U

-         TRANSFORMERS Movie Legends Allspark Blaster

-         SW Clone Wars Lightsaber

-         Real Ben's Omnitrix (Light & Sound)

-         SPD Deluxe Action Figures

-         Neo Machines Heavy Assault

-         BAKUGAN Lansator

-         BAKUGAN Bakuclip

 

Lista 2:

-         Consola Nintendo Wii - Sports Pack (cod: NIN-WI-SPPACK)

-         Harvest Moon – Tree of Tranquility (Cod: NIN-WI-HARVMT)

-         Biciclete pt. Copii; cadru met. 20"; schimb. V-brake (FRANE) metalic; jante aluminiu.

-         Consola PlayStation 3 Slim 120GB Black

-         Fifi - Masina Magic Bubble Mo

-         Baby Annabell Walker

-         Baby Annabell 2009

-         BRATZ P4F Secret Safe

-         Fifi - Plus 50 cm Fifi Vorbitoare

-         BRATZ Girlz Really Rock! Vehicle

-         LPS Pet Playhouse

-         LPS Electronic Diary

-         Baby Annabell Breakfast Value Pack

-         RESCUE PETS 3 pc Ass

-         Fifi - Masina Magic Bubble Mo

-         Totally Spies Watch

-         Baby Annabell Dresses Collection, 4 assorted

-         BRATZ Familiez Yasmin and Her Mother

-         MLP Ponyville Playset

-         BRATZ Designed

-         MLP Loveable Plush

 

Lista 3:

-         Consola Nintendo Wii - Sports Pack (cod: NIN-WI-SPPACK)

-         Harvest Moon – Tree of Tranquility (Cod: NIN-WI-HARVMT)

-         Super Mario Galaxy (Cod: NIN-WI-MARIOGALAXY)

-         Consola PlayStation 3 Slim 120GB Black

-         AEROPORT

-         Biciclete pt. Copii; cadru met. 20"; schimb. V-brake (FRANE) metalic; jante aluminiu.

-         New Sports Soft Boot Fitness Skate Size 36

-         Set skateboard + casca + cotiere

-         Spy Gear - Spy Video Car ATV

-         Totally Spies Set Spionaj 3 in 1

-         Ravensburger puzzle 200 piese Pirates

-         Ravensburger puzzle 300 piese Hannah Montana

-         SW Clone Wars Lightsaber

-         LPS Pet Playhouse

 

 

SECTIUNEA 9. ACORDAREA PREMIILOR, TRAGERILE LA SORTI

 

A) Premiile Garantate – 1000 de Sepci Nesquik cu urechi

 

9.1. Premiile garantate constau in 1000 de Sepci Nesquik cu urechi ce vor fi acordate primelor 1000 de numere unice de identificare alocate in baza codurilor promotionale valide transmise in Campanie, indiferent de modalitatea de inscriere in Campanie. Toti cei 1000 de castigatori vor fi contactati de Organizator la sfarsitul Campaniei.

 

9.2. Astfel, primele 1000 de numere unice de identificare alocate in baza codurilor promotionale valide transmise in Campanie vor primi garantat o sapca Nesquik cu urechi. Urmatoarele 1000 de numere unice de identificare alocate in baza codurilor promotionale valide transmise in Campanie de Participantii care introduc coduri valide dupa primele 1000 de numere unice de identificare vor fi considerate Rezerve.

 

B) Premiile Zilnice – Jucarii in valoare de 1000 de euro

 

9.3. Premiile zilnice vor fi acordate prin tragere la sorti aleatoare.

Pentru Premiul Zilnic, sunt luate in considerare toate codurile valide primite in perioada Campaniei (cu coduri inscrise pe sau in interiorul ambalajelor produselor participante sau coduri extra oferite in conformitate cu Sectiunea 7.1.1, indiferent de modalitatea de inscriere mentionata in prezentul Regulament.

 

In baza codurilor valide primite indiferent de modalitatea de inscriere, sistemul electronic va distribui numere unice de identificare atribuite pe baza numarului de telefon, a codului valid trimis si a momentului exact la care a fost trimis codul (ora:minut:secunda).

In baza codurilor promotionale valide primite prin cele 2 modalitati de inscriere in perioada Campaniei 01 martie 2010 ora 00:00:00, ora Romaniei si 25 aprilie 2010 ora 23:59:59, ora Romaniei sistemul electronic va distribui numere de identificare unice pe baza numarului de telefon, a codului transmis si a momentului exact la care a fost primit codul (ora: minut: secunda).

 

Tragerile la sorti se vor efectua dintre numerele de identificare unice atribuite fiecarui Participant potrivit mecanismului de mai sus, in prezenta unei comisii (in cele ce urmeaza „Comisia”) formate dintr-un reprezentant al Organizatorului si un reprezentant al Agentiei, sub supravegherea unui Notar Public. Datele in care se vor efectua tragerile la sorti sunt mentionate la articolul 9.4.2.

 

Desemnarea castigatorilor se va efectua prin tragere la sorti electronica saptamanala, dintre numerele unice de identificare atribuite fiecarui Participant potrivit mecanismului de mai sus in prezenta unei comisii (in cele ce urmeaza „Comisia”) formate dintr-un reprezentant al Organizatorului si un reprezentant al Agentiei, sub supravegherea unui notar public. Datele la care se vor efectua tragerile la sorti sunt mentionate in Sectiunea 9.4.2.

 

9.4.1. Pentru scopul acestui Regulament, durata Campaniei 01 martie 2010 ora 00:00:00 si 25 aprilie 2010 ora 23:59:59 este impartita in 8 (opt) saptamani (in cele ce urmeaza „Saptamana”), dupa cum urmeaza:

-         01 martie 2010 ora 00:00:00 - 07 martie 2010 ora 23:59:59 (in cele ce urmeaza „Prima Saptamana”);

-         08 martie 2010 ora 00:00:00 - 14 martie 2010 ora 23:59 (in cele ce urmeaza „A Doua Saptamana”);

-         15 martie 2010 ora 00:00:00 - 21 martie 2010 ora 23:59 (in cele ce urmeaza „A Treia Saptamana”);

-         22 martie 2010 ora 00:00:00 - 28 martie 2010 ora 23:59 (in cele ce urmeaza „A Patra Saptamana”);

-         29 martie 2010 ora 00:00:00 - 04 aprilie 2010 ora 23:59 (in cele ce urmeaza „A Cincea Saptamana”);

-         05 aprilie 2010 ora 00:00:00 - 11 aprilie 2010 ora 23:59 (in cele ce urmeaza „A Sasea Saptamana”);

-         12 aprilie 2010 ora 00:00:00 - 18 aprilie 2010 ora 23:59 (in cele ce urmeaza „A Saptea Saptamana”);

-         19 aprilie 2010 ora 00:00:00 - 25 aprilie 2010 ora 23:59 (in cele ce urmeaza „A Opta Saptamana”)

 

9.4.2. Codurile valide si codurile extra primite de Organizator prin cele 2 modalitati de inscriere vor participa la tragerile la sorti pentru Premiile Zilnice incepand cu Saptamana in care sunt primite si pana la sfarsitul Campaniei. Astfel,

-         pe 10 martie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie in Prima Saptamana a Campaniei;

-         pe 17 martie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie in Prima si a Doua Saptamana a Campaniei;

-         pe 24 martie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie in Prima, a Doua si a Treia Saptamana a Campaniei;

-         pe 31 martie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice, in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie in Prima, a Doua, a Treia si a Patra Saptamana a Campaniei;

-         pe 7 aprilie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice, in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie in Prima, a Doua, a Treia, a Patra si a Cincea Saptamana a Campaniei;

-         pe 14 aprilie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice, in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie inPrima, a Doua, a Treia, a Patra, a Cincea si a Sasea Saptamana a Campaniei;

-         pe 21 aprilie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice, in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie in Prima, a Doua, a Treia, a Patra, a Cincea, a Sasea si a Saptea Saptamana a Campaniei;

-         pe 28 aprilie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie in Prima, a Doua, a Treia, a Patra, a Cincea, a Sasea, a Saptea si a Opta Saptamana a Campaniei;

 

9.5. In cadrul fiecarei trageri la sorti saptamanale, vor fi extrase aleatoriu, in prezenta Comisiei, 70 (saptezeci) de numere unice de identificare. Vor fi extrase sapte numere unice de identificare castigatoare pentru fiecare zi a Saptamanii de Campanie, iar urmatoarele 63 (saizecisitrei) numere unice de identificare extrase, in ordinea cronologica a extragerii, vor constitui numere unice de identificare de rezerva pentru Premiile Zilnice. Aceste numere unice de identificare vor fi folosite in cazul in care Participantul desemnat castigator in baza numarului unic de identificare extras nu va fi validat conform procedurii descrise in Sectiunea 10 de mai jos.

 

9.6. Castigatorii Premiilor Zilnice oferite in cadrul acestei Campanii nu pot ceda premiul unei alte persoane.

 

9.7. Odata ce premiul este inmanat, Organizatorul este eliberat fata de Castigator de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.

 

9.8. Tragerile la sorti saptamanale sunt publice si vor fi efectuate la sediul SC Interactions Marketing SRL, din Str. Pictor Iosif Iser, nr. 19, Sector 1, Bucuresti. Oricine doreste sa participe la tragerea la sorti trebuie sa instiinteze Organizatorul, cu 7 (sapte) zile in avans de data la care este programata fiecare extragere conform prezentului Regulament, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, pe adresa Nestle Romania, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, cladire IRIDE Business Park, Sector 2, Bucuresti.

 

9.9. La tragerile la sorti din fiecare saptamana de Campanie participa si numerele unice de identificare declarate castigatoare pentru Premiile Garantate.

 

 

SECTIUNEA 10. CONDITII DE VALIDARE

 

10.1. Pentru ca un Participant sa fie validat castigator, atat in cazul Premiilor Garantate cat si in cazul Premiilor Zilnice, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

 

10.1.1. Sa indeplineasca conditiile prevazute in Sectiunea 5 a prezentului Regulament;

 

10.1.2. Sa achizitioneze cel putin un produs participant la Campanie individualizat prin ambalajul promotional (vezi Sectiunea 6 - PRODUSE PARTICIPANTE);

 

10.1.3. Sa trimita prin SMS la 1814 sau sa completeze in formularul de inscriere de pe www.nesquik.ro codul tiparit in interiorul ambalajului sau pe partea exterioara a ambalajului promotional, sau codul extra, in perioada 01 martie 2010 ora 00:00:00 si 25 aprilie 2010 ora 23:59:59;

 

10.1.4. Codul promotional tiparit in interiorul ambalajului sau pe partea exterioara a ambalajului promotional, sau codul extra, sa fie identic cu cel primit de Organizator prin SMS/inscris pe www.nesquik.ro.

 

10.1.5. Codul promotional tiparit in interiorul ambalajului sau pe partea exterioara a ambalajului promotional sa fie intreg si lizibil;

 

Validarea castigatorilor care participa la Campanie pe baza codurilor extra se va efectua pe baza acestora si a ambalajului promotional cumparat.

 

10.1.6. Codul sa fi fost trimis fara semne de punctuatie sau alte caractere, intocmai cum este mentionat pe partea interioara a ambalajului sau pe partea exterioara a ambalajului promotional, in functie de produsul participant la Campanie conform Sectiunii 6.

 

10.1.7. Ambalajul promotional sa fie intreg si original (nu se accepta fotocopii, facsimile sau orice alte reproduceri ale ambalajului) si sa permita citirea cu usurinta a codului promotional valid. Aceasta sectiune nu va fi aplicabila in situatiile in care Organizatorul va oferi coduri extra.

 

10.2. In cadrul validarii, in cazul in care inscrierea in promotie s-a facut prin introducerea codului pe www.nesquik.ro, Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica validitatea numarului de telefon care insoteste codul castigator la inscrierea in promotie (de exemplu, dar fara a se limita la, Organizatorul va solicita Castigatorului sa retrimita codul castigator prin SMS folosind numarul de mobil inscris pe site-ul Campaniei).

 

10.3. Castigatorii nu vor fi validati in urmatoarele cazuri:

 

10.3.1. Participantul caruia i s-a alocat un Premiu nu indeplineste prevederile Sectiunii 11 de mai jos;

 

10.3.2. Constatarea oricaror neconcordante intre codul care a stat la baza atribuirii numarului unic de identificare extras drept castigator si cel comunicat, dupa caz, telefonic (SMS) sau pe site-ul www.nesquik.ro duce la invalidare si pierderea dreptului de atribuire a premiului respectiv;

 

10.3.3. Participantul in cauza nu poate face dovada detinerii ambalajului promotional in original ce contine un cod promotional valid care a stat la baza atriburii numarului unic de identificare extras castigator;

 

10.4. Organizatorul nu va acorda nicio despagubire in bani sau alte beneficii Participantilor carora li s-a alocat vreun premiu si nu respecta sau nu intrunesc intocmai cerintele Regulamentului.

 

 

SECTIUNEA 11. PROCEDURA DE VALIDARE SI INMANARE A PREMIILOR

 

a) Premiile Garantate

 

11.1. Pana la sfarsitul Campaniei, se va stabili lista finala a castigatorilor premiilor garantate conform sectiunii 9 lit A). Pe decursul a 7 zile lucratoare, dupa stabilirea listei castigatorilor, un reprezentant al Organizatorului va face maxim 2 incercari telefonice de a contacta castigatorul fiecarui premiu garantat, in intervale de timp diferite (de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 18.00, cu exceptia sarbatorilor legale). De asemenea, in cazul in care castigatorul nu poate fi contactat prin apel telefonic, Organizatorul va trimite castigatorului in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data stabilirii listei finale un SMS (text) cu urmatorul mesaj:

Ai castigat o sapca Nesquik cu codul: XXXXXXXXXXXX. Trimite la Promotie Nesquik, OP 15-CP 60 Bucuresti, ambalajul castigator si copie CI. Detalii: 08008637853

 

Dupa contactarea prin SMS, Castigatorul trebuie sa trimita catre Organizator, la OP 15-CP 60, Bucuresti, in termen de 5 zile lucratoare (data limita a primirii ambalajelor la OP 15-CP 60, Bucuresti este de 10 zile lucratoare) urmatoarele:

 

a)      ambalajul promotional ce contine codul castigator;

In cazul in care Participantul a intrat in campanie cu un cod extra se va solicita ambalajul care prezinta erori de tiparire/productie pe baza caruia s-a acordat codul extra.

 

b)      o copie dupa actul de identitate personal sau al parintelui/ tutorelui legal daca Participantul are sub 18 ani.

 

11.2. Premiile Garantate constand in Sepci Nesquik cu urechi, vor fi expediate prin posta/curier catre castigatori in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data primirii tuturor documentelor solicitate. Organizatorul nu poate fi facut raspunzator pentru documentele trimise de castigator si care nu ajung la Organziator, si nici pentru premiile care nu ajung la destinatia indicata de castigator sau ajung deteriorate din cauza functionarii defectuoase a serviciilor postale/curierat.

 

Daca Participantul desemnat castigator in urma introducerii codului promotional valid nu indeplineste conditiile de validare conform Regulamentului (de exemplu, dar fara a se limita la a nu trimite toate documentele solicitate in termenul limita comunicat), Organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda Premiul Garantat urmatoarei Rezerve care indeplineste conditiile de validare. Conditiile de validare a rezevelor sunt aceleasi ca si in cazul castigatorilor. Daca niciuna dintre Rezerve nu indeplineste conditiile de validare din prezentul Regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiul.

 

Castigatorii vor fi validati doar daca respecta toate prevederile prezentului Regulament.

 

b) Premiile Zilnice

 

11.3. Premiile Zilnice vor fi atribuite in urma unei trageri la sorti aleatoare pe baza numerelor unice de identificare. Pe decursul a 7 zile lucratoare dupa tragerea la sorti un reprezentant al Organizatorului va face 2 incercari telefonice de a contacta castigatorul fiecarui premiu, in intervale de timp diferite (de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 18.00, cu exceptia sarbatorilor legale). De asemenea, in cazul in care castigatorul nu poate fi contactat prin apel telefonic, Organizatorul va trimite castigatorului in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data tragerii la sorti un SMS (text) cu urmatorul mesaj:

Ai castigat jucarii la promotia Nesquik cu cod: XXXXXXXXXXXX. Trimite la Promotie Nesquik, OP15-CP60 Buc, ambalajul castigator si copie CI. Detalii:08008637853

 

Dupa contactarea prin apel telefonic sau SMS, Castigatorul trebuie sa trimita catre Organizator, la OP 15-CP 60, Bucuresti, in termen de 5 zile lucratoare (data limita a primirii ambalajelor la OP 15-CP 60, Bucuresti este de 10 zile lucratoare) urmatoarele:

a)      ambalajul promotional ce contine codul castigator;

In cazul in care Participantul a intrat in campanie cu un cod extra se va solicita ambalajul care prezinta erori de tiparire/productie pe baza caruia s-a acordat codul extra.

b)      o copie dupa actul de identitate personal sau al parintelui/ tutorelui legal daca Participantul are sub 18 ani.

 

11.4. In cazul in care un castigator refuza premiul oferit in cadrul acestei campanii acesta va semna o declaratie pe proprie raspundere prin care va declara ca renunta la premiul oferit si la orice alte drepturi legate de acest premiu. Daca aceasta declaratie nu se poate semna la sediul Organizatorului sau in prezenta unui reprezentant al Organizatorului, atunci declaratia se va trimite Organizatorului prin scrisoare recomandata sau curier. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat sau nu trimite Organizatorului declaratia in termen de 5 zile calendaristice de la data notificarii transmise castigatorului, acesta va fi invalidat si se va apela la rezerve.

 

11.5. Participantii care au castigat Premii Zilnice sau Premii Garantate si care nu trimit ambalajul promotional original si intreg sau ambalajul deteriorat in cazul in care primesc un cod extra si copiile cerute mai sus in termenul indicat, isi vor pierde orice drept asupra premiilor.

 

11.6. Daca unul dintre Premiile Zilnice nu se acorda ca urmare a neindeplinirii de catre Participantul castigator a uneia sau a mai multor conditii de validare, Organizatorul va desemna drept castigator, sub rezerva indeplinirii tuturor conditiilor prevazute de prezentul Regulament, primul numar de indentificare unic extras ca rezerva in cadrul tragerii la sorti. Daca nici acesta nu indeplineste conditiile necesare, se vor avea in vedere, in ordinea cronologica a extragerii, celelalte numere de identificare unice extrase ca rezerva. Acesti Participanti vor fi notificati si validati de catre Organizator in termen de maxim 5 (cinci) zile lucratoare de la data constatarii neindeplinirii de catre Participantul initial extras a conditiilor prezentului Regulament. Daca la epuizarea rezervelor va exista un Premiu Zilnic neacordat, acesta nu se va mai acorda si va ramane in proprietatea Organizatorului. Conditiile de validare a rezervelor sunt aceleasi ca si in cazul castigatorilor.

 

11.7. Premiile Zilnice, constand in jucarii in valoare de 1000 de euro, vor fi expediate prin curier catre castigatori dupa o notificare telefonica prealabila conform art. 11.3, in maxim 30 de zile lucratoare de la validare. Organizatorul nu poate fi facut raspunzator pentru premiile care nu ajung la destinatie sau ajung deteriorate din cauza functionarii defectuoase a serviciilor de curierat. Atribuirea premiilor constand in jucariile comandate se va face pe baza buletinului de identitate al Castigatorului sau al parintelui/ tutorelui legal daca Participantul are sub 18 ani si a unui proces verbal de predare - primire.

 

11.8. Lista castigatorilor validati (nume, prenume, premiul castigat) va fi publicata pe site-ul Campaniei www.nesquik.ro, pe www.infopromotii.ro si www.cautpromotii.ro in cel mult 30 de zile lucratoare de la momentul validarii lor.

 

11.9. Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei Campanii nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/ caracteristicilor premiilor.

 

 

SECTIUNEA 12. MINORII SI PERSOANELE AFLATE IN IMPOSIBILITATE FIZICA DE A SE DEPLASA

 

12.1. Pentru ca un minor (cu varsta sub 18 ani) sa poata fi desemnat castigator, tutorele legal sau parintele va trebui sa trimita, pentru validarea minorului ca si castigator:

-         Copie dupa actul de identitate al parintelui sau tutorelui legal;

-         Sa semneze procesul verbal de acceptare a premiului in numele minorului;

-         Va semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea oficiala a premiului respectiv catre minorul aflat in grija sa, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de acesta;

-         Ambalajul promotional ce contine codul promotional valid sau ambalajul cu eroare de tiparire/productie in cazul primirii unui cod extra.

 

12.2. In cazul in care castigatorul unuia dintre Premiile acordate in aceasta Campanie se afla in imposibilitate fizica de a se deplasa, predarea acestuia se poate face catre o persoana imputernicita de catre castigator/parinte/tutore legal in baza unei procuri autentificate de catre un Notar Public. Aceasta procura autentificata va imputernici reprezentantul castigatorului/ parintelui/ tutorelui legal sa semneze inclusiv declaratia prin care Organizatorul este exonerat de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului catre persoana imputernicita in acest sens, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea oricaror reclamatii legate de acesta.

 

 

SECTIUNEA 13. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

 

13.1. Organizatorul nu va fi responsabil de pierderea ambalajelor cu coduri promotionale valide, de instrainarea lor si/sau de prezentarea ambalajelor necorespunzatoare, deteriorate sau falsificate si nici nu va fi obligat sa acorde premiile pe baza unor astfel de ambalaje care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament. De asemenea, Organizatorul nu va fi raspunzator de modul in care societatile de distributie si magazinele ce comercializeaza produsele Nesquik participante la Campanie manipuleaza, organizeaza, distribuie si/sau vand produsele Nesquik participante la Campanie si nici de eventualele deteriorari ale ambalajelor care ar putea rezulta din aceste activitati.

 

13.2. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea sau posibile defecte ale Premiilor Zilince si/sau a Premiilor Garantate.

 

 

SECTIUNEA 14. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

14.1. Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168. Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. Comunicarile ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori/ participanti care si-au dat acordul explicit si neechivoc in acest sens bifand casuta “Da” de pe site-ul Campaniei corespunzatoare intrebarii „Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile Nestle Romania? [ ] DA [ ] NU”

 

14.2. Organizatorul si Agentia garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. La cererea expresa a castigatorului, Organizatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompei, Nr. 9 – 9A, Sector 2, in atentia Serviciul Consumatorului, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

 

14.3. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Codul numeric personal, precum si Seria BI/CI vor fi colectate doar in cazul castigatorilor unor premii cu valoare care depaseste 600 RON, conform obligatiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaratiei 205 - Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit, cuprinsa in Ordinul 2017/2006 publicat in Monitorul Oficial nr. 56 din 20.01.2006. Numele si prenumele castigatorilor/parintelui/tutorelui legal si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

 

14.4. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

 

14.5. Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre SC Nestlé Romania SRL, cu sediul in Iride Bussines Park, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9 - 9 A, sector 2, Bucuresti, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului.

 

14.6. Organizatorul le poate solicita Participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele, prenumele lor si orasul de resedinta. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia.

 

 

SECTIUNEA 15. LIMITAREA RASPUNDERII

 

15.1. Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand dar fara a se limita la, pentru:

 

15.1.1. Codurile primite prin SMS la 1814 /inscrise pe website inainte de data de 01 martie 2010 ora 00:00:00;

 

15.1.2. Codurile primite prin SMS la 1814/ inscrise pe website dupa data de 25 aprilie 2010 ora 23:59:59;

 

15.1.3. Pierderile/intarzierile sau intreruperile neanuntate ale serviciului de mesaje SMS, generate de retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange, Cosmote) sau de oricare alte defectiuni sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului;

 

15.1.4. Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe website (de exemplu, dar fara a se limita la) defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului;

 

15.1.5. Expedierea ambalajelor promotionale originale continand codul valid castigator la alta adresa decat cea comunicata de Organizator si nici pentru faptul ca ambalajul expediat se poate pierde pe drum din cauza serviciilor de curierat sau posta;

 

15.1.6. Situatiile in care numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat sau situatiile in care Participantii inscriu pe pagina web un numar de telefon sau adresa de e-mail incorecte si din aceste cauze Organizatorul nu va putea contacta Participantul la Campanie pentru a-l valida;

 

15.1.7. Situatiile in care numarul de telefon de pe care este trimis un mesaj SMS sau care a fost inscris pe website cu un cod promotional valid care a stat la baza alocarii numarului de identificare unic extras castigator nu poate fi apelat in timpul precizat, conform conditiilor din prezentul Regulament, din orice motive independente de vointa Organizatorului;

 

15.1.8. Situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi cod care a stat la baza alocarii numarului de identificare unic extras castigator.

In aceste cazuri va fi validat castigator acel Participant care face dovada ca:

a)      detine ambalajul in original continand codul care a stat la baza alocarii numarului de identificare unic;

b)      este titularul datelor personale cu care s-a inscris in promotie;

c)      este titularul numarului de telefon care a stat la baza alocarii numarului de identificare unic sau a obtinut acordul titularului numarului de telefon pentru trimiterea SMS-ului.

 

15.1.9. Eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon de pe care s-au trimis SMS-urile la numarul scurt 1814;

 

15.1.10. Formularele de inscriere incomplete, inexacte sau incorecte;

 

15.1.11. Pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Campanie, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei/consumatorului care doreste sa se inscrie in Campanie;

 

15.1.12. Intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens;

15.1.13. Situatiile in care consumatorii achizitioneaza in perioada campaniei promotionale produse Nesquik neparticipante la promotie sau care au inscriptionate coduri ilizibile.

 

15.2. Ordinea receptionarii mesajelor SMS/inscrierilor pe website este reprezentata de data calendaristica si ora (minute, secunde) receptionarii acestora, indiferent de data si ora trimiterii mesajelor/inscrierilor. Codurile unice tiparite in interior sau pe partea exterioara a ambalajelor promotionale sunt inactive pentru participarea la Campanie inainte de data de 01 martie 2010 ora 00:00:00 si 25 aprilie 2010 ora 23:59:59. Dovada de expediere a SMS-urilor de participare nu reprezinta si dovada primirii acestora.

 

15.3. Organizatorul are dreptul de a invalida SMS-urile de participare/ formularele de participare care contin informatii false ori vadit eronate (de exemplu, dar fara a se limita la cod gresit) si care nu indeplinesc conditiile de validare de la Sectiunea 8.4.

 

15.4. Participantii vor suporta costurile pentru fiecare SMS trimis in perioada de desfasurare a Campaniei la numarul 1814 (tarif stabilit de retelele de telefonie mobila din care este trimis SMS-ul). De asemenea, Participantii vor suporta costurile de folosire a Internetului in cazul in care vor inscrie codul pe website-ul Promotiei.

 

15.5 Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara inscrierile in Campanie. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda inscrierile respective vor fi anulate.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

 

Organizatorul nu va fi responsabil pentru achizitionarea produselor participante la promotie ale caror coduri promotionale contin erori de tiparire/productie insa isi rezerva dreptul de a acorda un cod extra in conformitate cu dispozitiile Sectiunii 7.1.1 de mai sus.

 

 

SECTIUNEA 16. TAXE

 

16.1 Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului. De la data semnarii confirmarii de primire a premiilor toate cheltuielile legale aferente acestor premii revin castigatorului.

 

16.2 Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (contravaloarea SMS-urilor trimise la numarul 1814, contravaloarea accesului la Internet pentru completarea formularului de inscriere, alte cheltuieli cum ar fi tarifele normale stabilite de Posta Romana in cazul solicitarii scrise a Regulamentului la adresa Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, cladire IRIDE Business Park, Sector 2, Bucuresti,

Romania sau trimiterii ambalajului castigator la adresa comunicata de Organizator sau cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea inscrierii in campanie sau solicitarii Regulamentului de desfasurare a Campaniei).

 

 

SECTIUNEA 17. ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR

 

17.1. Numele si prenumele castigatorilor/parintelui/tutorelui validati, precum si premiile castigate in cadrul campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002. Lista tuturor castigatorilor cuprinzand numele, prenumele si premiile castigate va fi publicata pe site-urile www.nesquik.ro, www.infopromotii.ro si www.cautpromotii.ro in cel mult 30 de zile lucratoare de la momentul validarii lor.

 

 

SECTIUNEA 18. FORTA MAJORA

 

18.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

 

18.2. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

 

18.3 In intelesul prezentului Regulament constituie cazuri de forta majora urmatoarele evenimente:

a)      pierderea bazelor de date care contin codurile promotionale si numerele de identificare unice;

b)      avarierea sistemului informatic de stocare a datelor si acordare a premiilor;

c)      erori in tiparirea codurilor promotionale, inclusiv produse prin eroare umana;

d)      tentative de frauda ale mecanismului Campaniei prin mijloace electronice sau alte mijloace;

e)      orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia;

 

18.4 Enumerarea din sectiunea 18.3 nu este limitativa fiind utilizata numai in scop exemplificativ.

 

 

SECTIUNEA 19. LITIGII SI FRAUDE

 

19.1. In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente.

 

19.2. Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: S.C. Nestlé Romania S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, cladire IRIDE Business Park, Sector 2, Bucuresti Romania, in atentia „Serviciul Consumatorului”, in termen de maxim o saptamana de la data publicarii listei tuturor castigatorilor validati. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

 

19.3. Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere si nu va fi parte in disputele referitoare la drepturile de proprietate asupra ambalajelor promotionale continand codurile promotionale valide. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra ambalajelor promotionale nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul Participantului care (i) a trimis codul promotional valid declarat castigator prin oricare din mijloacele mentionate la sectiunea 8.1., (ii) a primit SMS-ul sau mesajul de confirmare in cazul participarii prin SMS sau in cazul inscrierii pe site-ul www.nesquik.ro conform sectiunii 7.1 si (iii) detine ambalajul promotional original inscriptionat cu codul declarat castigator, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament; (iv) este titularul numarului de telefon care a stat la baza alocarii numarului de identificare unic sau a obtinut acordul titularului numarului de telefon pentru trimiterea SMS-ului. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

 

19.4. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

 

19.5. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

 

 

SECTIUNEA 20. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

20.1. Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

 

20.2. Regulamentul Campaniei „Quicky iti da jucarii in valoare de 1000 de euro pe zi!” va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila din reteaua Romtelecom) de luni pana vineri intre orele

9h00 - 18h00 (cu exceptia sarbatorilor legale), prin e-mail la contact.nestle@ro.nestle.com, pe site-ul Campaniei www.nesquik.ro, www.cautpromotii.ro si www.infopromotii.ro.

 

20.3. Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002 si a fost semnat si autentificat in prezenta unui Notar Public in 6 exemplare originale, cu numarul de autentificare 778 in 23.02.2010.

 

Prezentul Regulament a fost semnat si autentificat in prezenta unui notar public, la data de 23.02.2010, in 6 exemplare

antuza (arad) in 01 martie 2010, 10:54
copilului meu ii plac produsele nesquik, asa ca o sa participam si noi! salutari tuturor!
() in 03 martie 2010, 00:21
si copilului mei ii plac aceste produse, chiar am trimis sotulsa cumpere si produsul cumparat nu are nici o astfel de bulina pe el ca acelea prezentate, desi are un cod pe ambalaj, nu in interior ..asta inseamna ca nu e pt promotie, nu? Multumesc !
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 martie 2010, 12:08
Draga Eugenia, organizatorii ne-au comunicat pentru tine ca poti vizualiza produsele cu ambalaje promotionale aici:
http://www.nestlenesquik.ro/web/despre.php
Succes!
irina (targu neamt) in 03 martie 2010, 12:31
Eu am cumparat nesqiuk baton de ciocolata care are ambalaj promotional dar nu scrie la ce nr de telefon trebuie sa trimiti codul.Oamenii care nu au internet de unde afla?
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 martie 2010, 13:03
Draga Irina, numarul la care trebuie sa trimiti codul este 1814.
Atentie: trebuie sa trimiti numai codul promotional format din 12 cifre, fara alte informatii. Succes!
mirela (Arad) in 05 martie 2010, 15:21
buna, am o intrebare , conditia este sa ai copil ? eu ma pot inscrie la promotie daca nu am copii numai nepotii (de la surori)va multumesc si bafta
Moderator 2 (Infopromotii) in 05 martie 2010, 17:58
Draga Mirela (Arad),

Singurele restrictii de participare sunt cele prevazute la Sectiunea 5 din Regulament, unde nu este prevazuta o asemenea conditie; daca le indeplinesti pe acelea, poti participa!

Bafta si tie!
violeta (straoane) in 10 martie 2010, 09:52
buna , ma numar si eu printre cei inscrisi la concurs , bafta tuturor celor care au participat..., dar sper sa castig EU......
Moderator 1 (Infopromotii) in 10 martie 2010, 13:05
Draga Violeta, am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:

"Draga Violeta,

Iti multumim pentru participarea la campania "Quicky iti da jucarii in valoare de 1000 de euro pe zi!" si iti uram mult succes.

Cu prietenie,
Echipa Nesquik"
violeta (straoane) in 10 martie 2010, 13:10
buna , as vrea sa stiu si eu la ce ora au loc extragerile , si daca aceste extrageri le putem si noi vedea undeva , o zi buna....
Moderator 1 (Infopromotii) in 11 martie 2010, 10:44
Draga Violeta, iata raspunsul organizatorilor pentru tine:

"Draga Violeta,

Tragerile la sorti sunt un eveniment public, iar conform Regulamentului oricine doreste sa participe trebuie sa sa instiinteze Organizatorul, cu 7 (sapte) zile in avans de data la care este programata fiecare extragere, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, pe adresa Nestle Romania, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, cladire IRIDE Business Park, Sector 2, Bucuresti.
Toate informatiile legate de campanie le gasesti in Regulamentul Oficial.

Cu prietenie,
Echipa Nesquik"
violeta (straoane) in 11 martie 2010, 11:52
buna ...ce se intampla ca nu sa-au postat inca castigatori nici pana la aceasta ora, suntem nerabdatori cu toti cei care am participat sa aflam castigatorii.. o zi buna..
Moderator 1 (Infopromotii) in 11 martie 2010, 17:05
Draga Violeta, am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:

"Draga Violeta,

Conform Regulamentului, lista castigatorilor validati va fi publicata pe site-ul Campaniei www.nesquik.ro, pe www.infopromotii.ro si www.cautpromotii.ro in cel mult 30 de zile lucratoare de la momentul validarii lor. Iti uram mult succes!

Cu prietenie,
Echipa Nesquik"
Cornelia (Paulesti) in 19 martie 2010, 18:47
Buna, sunt si eu mamica de 2 baieti unul de 10 ani si unul de 4 luni .Codurile Nesquik trimise sunt valabile pe totata perioada promotiei?
Moderator 1 (Infopromotii) in 22 martie 2010, 12:02
Draga Cornelia, raspunsul la intrebarea ta se regaseste in regulamentul campaniei, mai exact aici:

"9.4.2. Codurile valide si codurile extra primite de Organizator prin cele 2 modalitati de inscriere vor participa la tragerile la sorti pentru Premiile Zilnice incepand cu Saptamana in care sunt primite si pana la sfarsitul Campaniei. Astfel,
- pe 10 martie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie in Prima Saptamana a Campaniei;
- pe 17 martie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie in Prima si a Doua Saptamana a Campaniei;
- pe 24 martie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie in Prima, a Doua si a Treia Saptamana a Campaniei;
- pe 31 martie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice, in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie in Prima, a Doua, a Treia si a Patra Saptamana a Campaniei;
- pe 7 aprilie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice, in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie in Prima, a Doua, a Treia, a Patra si a Cincea Saptamana a Campaniei;
- pe 14 aprilie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice, in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie in Prima, a Doua, a Treia, a Patra, a Cincea si a Sasea Saptamana a Campaniei;
- pe 21 aprilie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice, in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie in Prima, a Doua, a Treia, a Patra, a Cincea, a Sasea si a Saptea Saptamana a Campaniei;
- pe 28 aprilie 2010 va avea loc tragerea la sorti pentru alocarea a sapte Premii Zilnice in baza numerelor de identificare unice alocate intrarilor in promotie in Prima, a Doua, a Treia, a Patra, a Cincea, a Sasea, a Saptea si a Opta Saptamana a Campaniei;"
() in 22 martie 2010, 16:08
Buna ziua, In 20.03.10 am cumparat un produs participant la promotie, dar acasa am observat ca ii lipseste codul promotional. Ce pot face ? Nu am primit inca nici un raspuns la mail-ul trimis la organizator
Moderator 1 (Infopromotii) in 22 martie 2010, 17:03
Salut, Adrian! Conform regulamentului, produsele participante sunt identificate prin eticheta promotionala si contin codul unic (vezi art. 6.1.). Produsul cumparat de tine are eticheta promotionala, dar nu are cod? Ai cautat bine?
() in 22 martie 2010, 20:02
Buna, Asa este, produsul are eticheta promotionala, dar codul nu este imprimat ( unde as putea sa va trimit foto cu eticheta cu pricina ? ).
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 martie 2010, 12:44
Salut, Adrian! Ti-am scris un mesaj pe e-mail, pe adresa din contul tau de membru; organizatorii te roaga sa le transmiti prin intermediul nostru poze cu ambalajul (fata si verso). Poti da reply la mesajul nostru sau ne poti trimite pozele pe adresa: echipa a rond infopromotii punct ro.
Anne-Marie (bucuresti) in 25 martie 2010, 17:07
Buna ziua! Am un baietel de 3 ani si pt el am cumparat mai multe produse promotionale si am trimis coduri. M-am numarat printre primii 1000 si am primit o sapca. Ce mi se pare foarte ciudat este ca mi s-a cerut sa trimit ambalajul cu confirmare de primire. Am platit jumatate din valoarea premiului pt a trimite plicul. Pt unul din premiile mari ar fi fost ok dar pt o sapca.......
erzilia (suceava) in 25 martie 2010, 20:34
Si eu am fost printre primii 1000 si tot asa mi sa spus sa trimit ambalajul cu confirmare de primire probabil ca sa ajunga in siguranta la ei(daca ar fi fost trimis simplu ar fi fost sanse mai mari sa nu ajunga la ei).Super promotia in sensul ca se acorda jucarii in valoare de 1000euro pentru copii,pacat ca nu am castigat si eu pentru baiatul meu.Speram ca pe viitor cei de la Nestle sa mai organizeze asemenea promotii unde premiile sa fie jucari de asa valoare(1000euro).
Mihaela (Drobeta-Turnu Severin) in 25 martie 2010, 22:57
si eu m-am numarat printre cei 1000 de castigatori ai unei sepcute si pentru a putea trimite plicul cu confirmare de primire a trebuit sa ma cert cu 2 angajate de la posta,dupa care sa discut cu diriginta de acolo pentru ca nu voiau sa primeasca plicul pentru a-l trimite recomandat(zic ca la CP nu are cine sa semneze de primire,si cam au dreptate).In fine,pana la urma mi-au primit plicul.A trebuit sa scriu ca este destinat firmei Nestle(adica aveau nevoie de un nume de destinatar,si am mai si gresit,de nervi numele firmei pe plic,adica am trecut Nesle).Si la final surpriza.M-a costat 6lei(1,3lei plicul cu timbru normal+4,7lei recomandata).
irina (targu neamt) in 26 martie 2010, 10:12
Mie de la posta mi-au spus ca la casuta postala nu au cum sa trimita cu confirmare de primire ca nu are cine semna pentru plic la primire si l-am trimis asa,poate ajunge.Era bine daca in lista castigatorilor specificau si data extrageri.
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 martie 2010, 16:56
Dragele noastre vizitatoare, organizatorii ne-au transmis un mesaj pentru voi:

"Draga Mihaela,
Draga Anne-Marie,
Draga Erzilia,

Felicitari pentru sepcuta Nesquik castigata!

Indrumarea noastra este sa trimiteti plicul cu confirmare de primire pentru siguranta corespondentei. Este o masura de precautie prin care aveti posibilitatea de a verifica daca plicul a fost livrat sau in cazul in care se rataceste sa verificati unde se afla. Pe baza documentelor transmise de dumneavoastra se face validarea, de aceea consideram ca este important sa fie trimise cu recomandare. La adresa OP 15-CP 60, Bucuresti, confirmarile se semneaza de catre diriginta Oficiului Postal sau de un reprezentat al Oficiului Postal, iar dumneavoastra primiti aceea confirmare semnata.

Cu prietenie,
Echipa Nesquik"
miha (dulcesti) in 26 martie 2010, 21:38
Ce pot face daca postarita mi-a gresit adresa la scrisoarea recomandata?
anisoara (cernavoda) in 31 martie 2010, 19:33
Multumesc pentru sepcuta Nesquik castigata pe care abia astept sa o primim! M-as bucura si de un premiu mare si astept....cine stie poate suna telefonul...Felicitari organizatorilor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 01 aprilie 2010, 10:59
Draga Miha, daca greseala este a angajatei Postei, trebuie sa faci reclamatie scrisa la oficiul postal respectiv.
elena (constanta) in 01 aprilie 2010, 11:15
pt dl. Moderator: ce se intampla daca la telefon a raspuns din greseala ginerele meu care nu vorbeste romana si nu s-a inteles cu fata de la Nestle care a sunat? o sa ma mai sune? sau trebuie sa sun eu la infoline?
Moderator 1 (Infopromotii) in 01 aprilie 2010, 12:29
Draga Elena, in cazul acesta, organizatorii iti recomanda sa suni cat mai repede la infoline si sa le explici operatorilor cum stau lucrurile. Mult succes!
violeta (straoane) in 04 aprilie 2010, 21:50
buna, si eu m-am numarat printre cei 1000 de participanti, am fost sunata si eu am inteles ca trebuie sa trimit o copie a ambalajului, si am facut o copie , dar partea cu codu nu a mers tras la xerox , am scris codul pe hartie... vreau sa stiu daca o sa mai fie luat in considerare codul meu cu care am castigat, eu am incercat sa sun la numarul de pe care am fost sunata si nu merge, si nici nu am mai fost sunata, plicu l-am pus la posta cu confirmare de primire.. si am primit si confirmarea de primire... multumesc mult
Ada (Bucuresti) in 06 aprilie 2010, 09:47
@Violeta : ai inteles gresit. Pentru validarea premiului trebuia sa trimiti ambalajul ORIGINAL si o copie a cartii de identitate. Organizatorii le-au spus tuturor castigatorilor sunati sa isi faca o copie a ambalajului in care apare si codul si sa o pastreze, ptr ca in cazul in care plicul se rataceste cumva, sa existe dovada ca ambalajul a fost cu adevarat in posesia castigatorului...N-am inteles prea bine din mesajul tau, dar,din pacate, daca nu ai trimis ambalajul cu codul in orginal, ci doar ai scris codul...nu vei putea fi validata. Te sfatuiesc sa suni la numarul de telefon infoline pe care il vei gasi in regulament si sa vb cu cei de acolo...
nicolaie eduard (buzau) in 12 aprilie 2010, 16:19
buna ziua , ma numar printre fericitii castigatori ai premiului de 1000 euro (in jucarii), asi vrea sa stiu cand vine premiul ? cu consideratie si tineti-o tot asa.....
oana (focsani) in 14 aprilie 2010, 22:51
am trimis plicul cu copia de pe ci si ambalajul in original de 3 sapt si sapca nu mai ajunge. de ce?astept un raspuns!
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 aprilie 2010, 13:48
Nicolaie si Oana, am transmis intrebarile voastre organizatorilor si speram sa primim in curand un raspuns pentru voi.
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 aprilie 2010, 11:47
Am primit raspunsurile organizatorilor pentru Nicolaie si Oana:

"Draga Nicolaie Eduard,

Felicitari pentru jucariile castigate!

Conform regulamentului, premiile zilnice, constand in jucarii in valoare de 1000 de euro, vor fi expediate prin curier catre castigatori dupa o notificare telefonica prealabila conform art. 11.3, in maxim 30 de zile lucratoare de la validare. Atribuirea premiilor constand in jucariile comandate se va face pe baza buletinului de identitate al Castigatorului sau al parintelui/ tutorelui legal daca Participantul are sub 18 ani si a unui proces verbal de predare - primire.

Cu prietenie,
Echipa Nesquik"


"Draga Oana,

Felicitari pentru sepcuta Nesquik castigata!

Conform regulamentului, premiile garantate constand in Sepci Nesquik cu urechi, vor fi expediate prin posta catre castigatori in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data primirii tuturor documentelor solicitate.

Cu prietenie,
Echipa Nesquik"
felicia (tg.secuiesc) in 19 aprilie 2010, 20:14
Am trimis ambalajul si copia C.I. (24.03.2010) cu confirmare de primire. De atunci...pauza!...confirmarea a sosit...numele pe site nu a aparut...copilul meu inca mai spera sa primeasca sapca cu urechi!!!!!!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 20 aprilie 2010, 11:04
Draga Felicia, te rugam sa citesti mai sus raspunsul organizatorilor referitor la expedierea premiilor constand in sepcute cu urechi. Termenul de expediere nu a trecut inca: sunt 30 de zile lucratoare de la data primirii documentelor solicitate pentru validare. Trebuie sa mai ai putina rabdare.
Cipri (IS) in 22 aprilie 2010, 11:49
am trimis plicu 13.03 l-am priit pe 15 ca intre timp a aparut alta adresa l-am trimis din nou pe 15.03 pe data de 16 am fost validat calculand treb sa mai astept inca cateva zile lucratoare mai exact pana pe 26 05 pana acum nu m-a sunat nimeni asa cum prevede regulamentul pt a-mi confirma trimiterea premiului sunt optimist si cred ca organizatorii se respecta respecand clientii si vor renunta la fraze " ne pare rau de situatia creata , ne cerem scuze pentru intarziere " deoarece 30 de zile lucratoare inseamna 1,5 luni timp in care se pot si fabrica jucariile , ce sa mai zic de trimis cand un colet ajunge in orice colt al tarii in max 24 de ore :)
Alina (DOROHOI) in 24 aprilie 2010, 16:15
Am gasit in lista castigatorilor- jucarii in valoare de 1000 euro -numele sotului meu (Stefan Gabriel)...dar nu sunt sigura daca este el...cum pot afla??? Multumesc!
nicolaie eduard (buzau) in 24 aprilie 2010, 20:49
dragi prieteni am fost validat pe data de 23.03.2010 si pe data de 23.04.2010 am primit premiul castigat , deci stati fara grija firma nestle este foarte serioasa ,deci va veti primi premiile eu multumesc echipei nesquik , salutari tuturor
Florin (Tandarei) in 26 mai 2010, 16:22
In fiecare sfarsit de saptamana s-au afisat noi castigatori. Weekendul 21.05-23.05 nu s-au afisat noi castigatori. Luni-nimic, marti-nimic. De ce domnilor organizatori????
Moderator 1 (Infopromotii) in 27 mai 2010, 10:39
Draga Florin, tocmai am actualizat lista castigatorilor. Speram sa va numarati cu totii printre ei.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Nesquik - "Quicky iti da jucarii in valoare de 1000 de euro pe zi!""

Ultima actualizare: 23 iul. 2010
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Nesquik - "Quicky iti da jucarii in valoare de 1000 de euro pe zi!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media