CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

NIVEA - "Descopera frumusetea 24h timp de 7 zile!"

Concurs cu premii Nivea

Premii prin tragere la sorti: 3 x excursie de 7 zile pentru 2 persoane la Roma, Paris si Barcelona; 984 x set de produse NIVEA.

Cumpara cel putin unul dintre produsele participante NIVEA cu eticheta promotionala si trimite numarul bonului fiscal prin SMS la 1864. Pastreaza bonul si produsul cu eticheta promotionala pentru validare.

Perioada promoţiei: 06 octombrie - 16 noiembrie 2008

Promotie expirata
14 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul promotiei

NIVEA “Descopera frumusetea 24h timp de 7 zile!”

 

 

 

 

SECTIUNEA 1. DESFASURAREA PROMOTIEI

 

Organizatorul promotiei NIVEA „Descopera frumusetea 24h timp de 7 zile!”este compania Beiersdorf Romania SRL, cu sediul in Calea Serban Voda, nr, 133, bloc C, etaj 2, sector 4, Bucuresti. Organizatorul este inregistrat cu notificarea nr. 7464 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Promotia se desfasoara in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

Promotia se deruleaza la nivel national, in perioada 6 octombrie 2008 ora 00:00 - 16 noiembrie 2008 ora 24:00, prin intermediul companiilor colaboratoare FCB Bucharest (agentia de publicitate care implementeaza promotia) si Hit Mail (compania de direct marketing imputernicita de Organizator pentru colectarea si procesarea datelor personale ale participantilor la promotie).

 

 

 

La aceasta promotie participa urmatoarele 34 produse:

- NIVEA Deodorant Double Effect Spray

- NIVEA Deodorant Fresh Natural Spray

- NIVEA Deodorant Dry Comfort Spray

- NIVEA Deodorant Pure Spray

- NIVEA Deodorant Pearl & Beauty Spray

- NIVEA Deodorant Energy Fresh Spray

- NIVEA Deodorant Double Effect Stick

- NIVEA Deodorant Fresh Natural Stick

- NIVEA Deodorant Dry Comfort Stick

- NIVEA Deodorant Pearl & Beauty Stick

- NIVEA Deodorant Energy Fresh Stick

- NIVEA Deodorant Dry Comfort Crema

- NIVEA Deodorant Double Effect Roll-on

- NIVEA Deodorant Dry Comfort Roll-on

- NIVEA Deodorant Fresh Natural Roll- on

- NIVEA Deodorant Pure Roll-on

- NIVEA Deodorant Pearl & Beauty Roll-on

- NIVEA Deodorant Energy Fresh roll-on

 

Produsele participante la promotie vor avea aplicate pe ambalaj o eticheta promotionala.

 

 

SECTIUNEA 3. DREPT DE PARTICIPARE

 

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor Beiersdorf Romania si Karl Heinz Dietrich, ai agentiei de publicitate FCB Bucharest, ai companiei de direct marketing Hit Mail,  ai magazinelor participante, precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.

 

 

SECTIUNEA 4. MECANISMUL PARTICIPARII LA PROMOTIE

 

Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie:

- sa cumpere, in perioada 6 octombrie 2008 - 16 noiembrie 2008, cel putin un produs NIVEA participant la promotie, cu eticheta promotionala;

- sa se inscrie in promotie prin trimiterea numarului bonului fiscal; participantii au la dispozitie ca modalitate de inscriere SMS-ul

- sa pastreze bonul fiscal si produsul cu eticheta promotionala, pentru a dovedi cumpararea produsului

 

Inscrierea prin SMS

Persoanele interesate se pot inscrie in promotie prin trimiterea unui SMS la 1864 (numar disponibil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote cu tarif normal) continand numai numarul bonului fiscal pe care este trecut un produs participant, cumparat in perioada promotiei; prima zi de primire a SMS-urilor de inscriere in promotie este 6 octombrie 2008 ora 00:00, iar ultima zi de primire a SMS-urilor de inscriere este 16 noiembrie 2008 ora 24:00; fiecare bon poate fi inscris in promotie o singura data;

 

 

SECTIUNEA 5. CONDITII DE VALIDITATE

 

Pentru a fi valid, un SMS de inscriere in promotie trebuie sa indeplineasca, simultan, urmatoarele conditii de validitate:

- sa contina un numar de bon fiscal pe care sa apara achizitionat un produs participant la promotie, in perioada promotiei

- numarul bonului sa fie trimis prin SMS fara spatii intre cifrele acestuia;

- numarul bonului sa nu mai fi fost inscris anterior in promotie;

- numarul bonului sa fie primit prin SMS la numarul 1864 in perioada 6 octombrie 2008 ora 00:00  - 16 noiembrie 2008 ora 24.00;

 

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea:

- pentru mesajele incomplete, incorecte sau inexacte trimise la numarul de telefon 1864 si nici pentru mesajele trimise in afara perioadei promotiei sau la alt numar de telefon;

- pentru pierderile sau intarzierile mesajelor de participare la promotie sau a mesajelor SMS de raspuns, determinate de factori independenti de vointa Organizatorului;

- daca numarul de telefon de pe care este primit un SMS nu poate fi identificat. In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la promotie;

- daca acelasi cod este trimis de mai multe ori dintr-o eroare a retelelor de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori si, in consecinta, va trimite mesaj de raspuns pentru fiecare mesaj primit;

- pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau pentru blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie mobila pe perioadele de trafic intens.

- daca SMS-urile de inscriere in promotie nu au ajuns la Organizator din motive independente de acesta, chiar daca  participantul a primit confirmare de expediere a SMS-ului respectiv

- Inainte de 6 octombrie 2008 ora 00:00  - 16 noiembrie 2008 ora 24.00, Organizatorul nu este responsabil pentru trimiterea sau primirea mesajelor SMS la numarul de telefon 1864. Aceste SMS-uri nu vor fi luate in considerare si nu vor participa la tragerile la sorti.

 

Pentru fiecare produs participant la promotie cumparat, participantul are dreptul sa trimita un singur SMS cu numarul bonului fiscal la numarul 1864 in perioada promotiei, adica din 6 octombrie 2008 ora 00:00  - 15 noiembrie 2008 ora 24.00 (data finala a participarii la promotie).

SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone, Orange si Cosmote, iar tariful pentru expedierea unui SMS este tariful normal practicat de catre operatorii de telefonie mobila mentionati.

 

La tragerile la sorti nu vor participa SMS-urile expediate la numarul 1864 care nu indeplinesc conditiile de validare enumerate mai sus sau in care participantii furnizeaza coduri incorecte sau incomplete, in care se comunica un cod de bare al unui produs in locul numarului bonului fiscal, si nici SMS-urile primite in afara perioadei promotiei.

 

Daca sunt identificati participanti care au incercat fraudarea participarii in promotie, respectiv trimiterea mai multor numere de bonuri prin SMS fara sa detina dovada de achizitie a produselor participante in promotie sau prin falsificarea unei dovezi de achizitie a produsului (bonul/factura fiscala, eticheta promotionala etc), Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

 

 

SECTIUNEA 6. MESAJE DE RASPUNS PENTRU PARTICIPANTII LA PROMOTIE

 

Fiecare cod trimis prin SMS este validat preliminar in momentul inscrierii in promotie. In acest sens, pentru fiecare SMS trimis in cadrul promotiei la numarul de telefon 1864 participantul va primi, imediat, din partea Organizatorului, unul dintre urmatoarele raspunsuri:

1. daca mesajul a fost trimis in forma corecta si numarul bonului nu a mai fost trimis anterior de pe acelasi sau alt numar de telefon mobil, atunci mesajul de raspuns va fi:

- Felicitari, te-ai inscris in promotia NIVEA! Pastreaza bonul fiscal si eticheta promotionala, pentru validarea premiului! Detalii pe www.NIVEA.ro”

2. daca mesajul nu a fost trimis in forma corecta (nu indeplineste conditiile prevazute mai sus) sau contine un numar de bon incorect, atunci mesajul de raspuns va fi:

- Numarul bonului fiscal e incorect. Nu lasa spatii intre caracterele numarului. Detalii pe www.NIVEA.ro“

3. in cazul in care numarul bonului trimis este corect, dar a mai fost trimis anterior de pe acelasi numar de telefon mobil sau de pe un alt telefon mobil, si deci a mai fost inregistrat o data in promotie, atunci mesajul de raspuns va fi:

- “Numarul trimis a mai fost inregistrat o data. Te rugam sa ne trimiti alt numar de bon fiscal , care nu a mai participat la promotie. Detalii pe www.NIVEA.ro

 

 

SECTIUNEA 7. PREMIILE OFERITE IN CADRUL PROMOTIEI

 

In cadrul promotiei se vor acorda in total, prin trageri la sorti organizate conform Sectiunii 8 de mai jos, urmatoarele premii:

 

1. 3 premii constand in o excursie de 2 persoane in Roma, Paris si Barcelona. Fiecare excursie oferita ca premiu include:

- cazare in sistem demi-pensiune pentru 6 nopti, la hotel de 4 stele, in Roma, Paris si Barcelona

- transport cu avionul dus-intors

- transferuri aeroport-hotel-aeroport

- taxe de aeroport.

 

Premiile constand in excursii la Roma, Paris si Barcelona sunt valabile pentru perioadele 11-17 februarie sau 5-11 martie.

 

2. 984 de seturi de produse NIVEA, cate 24 pentru fiecare zi a promotiei. Fiecare set de produse va contine un sampon NIVEA Intense Repair, un balsam Intense Repair, un Stick NIVEA Deo Double Effect, un gel de dus NIVEA Sensual Beauty, 1 lotiune NIVEA Intimate Sensitive

 

Valoarea totala a premiilor promotiei NIVEA “.Descopera frumusetea 24h timp de 7 zile!”  este de 124.041.96 RON (TVA inclus) dintre care:

- 40.293 RON aferenti celor 3 excursii pentru 2 persoane la Roma, Paris si Barcelona - la aceasta valoare se adauga impozitul ce va fi retinut la sursa;

- 51.404 RON aferenti celor 984 seturi de produse NIVEA - la aceasta valoare nu se adauga impozit retinut la sursa, deoarece nici un set de produse NIVEA care va fi dat ca premiu nu va depasi valoarea de 52.24 RON.

 

Descrierea premiilor este cu titlu informativ,  Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile survenite.

 

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiilor si nici nu pot schimba caracteristicile premiilor castigate. In cazul in care, dupa finalizarea promotiei, raman premii neacordate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu le mai atribui.

 

Persoanele care efectueaza excursiile trebuie sa aiba documente de identitate valide (pasaport si/sau carte de identitate) minim 6 luni de la data incheierii excursiei.

Toate formalitatile pentru procurarea acestor documente cad in sarcina exclusiva a castigatorilor si/sau insotitorilor.

Daca castigatorii si/sau insotitorii nu isi pot procura aceste documente pana la data efectuarii excursiei, premiul se anuleaza. Acestia  nu sunt indreptatiti la plata contravalorii premiului sau la plata unor sume compensatorii.

In situatia in care un insotitor este minor, toate formalitatile necesare pentru ca acesta sa paraseasca teritoriul tarii cad in sarcina exclusiva a parintilor/tutorelui/ocrotitorului legal.

 

 

SECTIUNEA 8: TRAGERILE LA SORTI

 

In cadrul promotiei” Descopera frumusetea 24h timp de 7 zile!” se vor acorda cate 24 de premii pentru fiecare zi a promotiei, castigatorii fiind extrasi din baza de date constituita din SMS-urile valide trimise la numarul 1864.

Castigatorii promotiei “Descopera frumusetea 24h timp de 7 zile!” vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, care va avea loc in fiecare zi de marti, pentru zilele din saptamana anterioara (Ex: la tragerea la sorti din data de 14 octombrie 2008 se vor extrage 168 castigatori numai din numerele de bonuri valide provenite din SMS-urile valide primite in saptamana 6.10.2008 – 12.10.2008, la numarul 1864 s.a.m.d.), in prezenta unui notar public.

Exceptie va face extragerea din data de 18.11.2008, aferenta saptamanii 10.11.2008 – 16.11.2008. In cadrul acesteia se vor extrage 144 de castigatori de premii constand in seturi de produse si 3 castigatori ai cate unui premiu constand in excursii pentru 2 persoane.

 

Tragerile la sorti vor avea loc dupa cum urmeaza:

Prima extragere va avea loc in data de 14 octombrie 2008, la care vor participa inscrierile facute in perioada  6 octombrie, ora 00:00 – 12 octombrie 2008, ora 24:00;

- se vor extrage 168 de seturi de produse NIVEA

- lista cu codurile castigatoare extrase la aceasta tragere la sorti va fi publicata pe site-ul www.NIVEA.ro in data de 15 octombrie  2008

A doua extragere va avea loc in data de 21 octombrie 2008, la care vor participa inscrierile facute in perioada  13 octombrie, ora 00:00 – 19 octombrie 2008, ora 24:00;

- se vor extrage 168 de seturi de produse NIVEA

- lista cu codurile castigatoare extrase la aceasta tragere la sorti va fi publicata pe site-ul www.NIVEA.ro in data de 22 octombrie  2008

A treia extragere va avea loc in data de 28 octombrie 2008, la care vor participa inscrierile facute in perioada  20 octombrie, ora 00:00 – 26 octombrie 2008, ora 24:00;

- se vor extrage 168 de seturi de produse NIVEA

- lista cu codurile castigatoare extrase la aceasta tragere la sorti va fi publicata pe site-ul www.NIVEA.ro in data de 29 octombrie  2008

A patra extragere va avea loc in data de 4 noiembrie 2008, la care vor participa inscrierile facute in perioada  27 octombrie, ora 00:00 – 2 noiembrie 2008, ora 24:00;

- se vor extrage 168 de seturi de produse NIVEA

- lista cu codurile castigatoare extrase la aceasta tragere la sorti va fi publicata pe site-ul www.NIVEA.ro in data de 5 noiembrie  2008

A cincea extragere va avea loc in data de 11 noiembrie 2008, la care vor participa inscrierile facute in perioada  3 noiembrie, ora 00:00 – 9 noiembrie 2008, ora 24:00;

- se vor extrage 168 de seturi de produse NIVEA

- lista cu codurile castigatoare extrase la aceasta tragere la sorti va fi publicata pe site-ul www.NIVEA.ro in data de 12 noiembrie  2008

A sasea extragere va avea loc in data de 18 noiembrie 2008, la care vor participa inscrierile facute in perioada 10 noiembrie 2008, ora 00:00 – 16 noiembrie  2008, ora 24:00;

- se vor extrage 168 de seturi de produse NIVEA

- lista cu codurile castigatoare extrase la aceasta tragere la sorti va fi publicata pe site-ul www.NIVEA.ro in data de 19 noiembrie 2008

MAREA EXTRAGERE- a saptea- va avea loc pe data de 18 noiembrie 2008, la care vor participa TOATE inscrierile facute pe intreaga perioada a promotiei, din 6 octombrie  2008, ora 00:00 pana in 16 noiembrie , ora 24:00, inclusiv codurile castigatoare de la celelalte trageri la sorti

- se vor extrage cele 3 mari premii ale promotiei – si anume cele 3 excursii de 2 persoane la Roma, Paris si Barcelona

- lista cu codurile castigatoare extrase la aceasta tragere la sorti va fi publicata pe site-ul www.NIVEA.ro in data de 19 noiembrie 2008

 

Pentru ca un mesaj sa fie validat pentru tragerea la sorti, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

a) SMS-ul care contine numarul bonului fiscal sa fie trimis la numarul 1864 in perioada 6 octombrie - 16 noiembrie 2008, inclusiv.

b) SMS-ul sa contina numarul bonului fiscal, iar pe acesta sa fie trecut cel putin unul dintre produsele participante la promotie.

c) Sa nu fi fost inregistrat deja un SMS cu acelasi numar de bon.

 

Tragerea la sorti se va face in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea campaniei promotionale si va fi asistata de un notar public.

Extragerile vor avea loc la sediul companiei Hit Mail, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al FCB Bucharest si un notar care va atesta corectitudinea realizarii extragerilor.

 

 

SECTIUNEA 9: ANUNTAREA POTENTIALILOR CASTIGATORI

 

Dupa fiecare extragere saptamanala, catre fiecare numar de telefon mobil aferent fiecarui cod unic extras ca si castigator, Organizatorul va trimite un SMS de anuntare catre participantul respectiv:

  - Daca premiul este un set de produs, mesajul va fi: “Codul dvs a fost extras castigator al unui set de produse NIVEA!Va rugam sa sunati la 0212070000 pana in xx xxxxxxxxx pentru a afla cum va puteti valida premiul”(nota autorului: Data inclusa in mesaje este diferita in functie de fiecare tragere la sorti saptamanala. Astfel, potentialii castigatori vor avea la dispozitie 5 zile exclusiv de la primirea SMS-ului pentru a suna la numarul de telefon (infoline) mentionat in SMS.)

  - Daca premiul este o excursie la Roma, Paris si Barcelona, mesajul va fi: “Codul dvs a fost extras castigator al unei excursii  la Roma, Paris si Barcelona! Va rugam sa sunati la 0212070000 pana in xx xxxxxxxxx pentru a afla cum va puteti valida premiul” ”(nota autorului: Data inclusa in mesaje este diferita in functie de fiecare tragere la sorti saptamanala. Astfel, potentialii castigatori vor avea la dispozitie 5 zile exclusiv de la primirea SMS-ului pentru a suna la numarul de telefon (infoline) mentionat in SMS.)

 

 

SECTIUNEA 10: VALIDAREA CASTIGATORILOR

 

Participantii care au primit un astfel de mesaj SMS vor trebui sa sune la numarul de telefon (infoline) mentionat in SMS pana la data mentionata in SMS (care va fi de 2 zile lucratoare de la trimiterea SMS-ului de catre Organizator).

 

Potentialii castigatori care nu suna la numarul de telefon ( infoline) mentionat in SMS pana la data mentionata in SMS si nu fac dovada achizitionarii unui produs participant la promotie si a detinerii etichetei promotionale cu codul unic declarat castigator in termen de 5 zile lucratoare de la trimitirea SMS-ului de catre Organizator sunt automat invalidati si isi pierd orice drept asupra premiului.

 

La telefon, potentialilor castigatori:

- li se va solicita sa confirme participarea la promotie, numarul bonului fiscal extras castigator si tipul de produs participant la promotie achizitionat. In cazul in care numarul bonului fiscal mentionat de potentialul castigator corespunde cu cel extras castigator, acestuia ii vor fi solicitate numele, prenumele si adresa completa, in vederea validarii si atribuirii premiilor. In cazul in care participantul a inscris in promotie mai multe numere de bonuri fiscale, acestea vor fi comunicate pe rand reprezentantului Organizatorului, pana la individualizarea numarul bonului fiscal extras castigator. In cazul in care potentialul castigator nu poate comunica telefonic numarul bonului fiscal extras castigator, sau refuza, expres si neechivoc, sa isi comunice datele de identificare (necesare Organizatorului pentru expedierea prin posta a premiului), acesta va fi invalidat ca potential castigator si va pierde dreptul de atribuire a premiului.

- li se va comunica faptul ca, pentru validarea finala, trebuie sa dovedeasca achizitionarea, in perioada promotiei, a unui produs participant la promotie, si anume: potentialul castigator trebuie sa trimita organizatorului, pe fax la numarul (021) 207.00.03 in termen de 5 zile lucratoare de la momentul primirii telefonului de anuntare despre castigarea premiului, o copie dupa bonul fiscal care atesta cumpararea produsului participant la promotie, in perioada promotiei, si o copie dupa eticheta promotionala de pe produs; de asemenea, potentialul castigator trebuie sa specifice in fax numele, prenumele si adresa postala completa la care doreste sa primeasca premiul, pentru ca Organizatorul sa poata sti exact de la cine a primit faxul respectiv si unde va trimite prin posta premiile oferite in cadrul acestei promotii.  Potentialul castigator trebuie sa scrie in faxul respectiv si textul ‘PENTRU PROMOTIA NIVEA’.

 

In plus fata de cele de mai sus, potentialii castigatori ai excursiilor la Hollywood:

- vor trebui sa trimita Organizatorului, odata cu dovezile de cumparare, si datele de identificare ale persoanei care ii va insoti in excursie: nume, prenume, adresa din buletin, CNP, numar pasaport

Odata ce a transmis Organizatorului datele de identificare ale persoanei care il va insoti, castigatorul respectiv nu mai are dreptul de a se razgandi asupra persoanei care il va insoti (deoarece biletele deja emise nu se mai pot modifica).

- vor fi vizitati, pana cel tarziu in 15 decembrie 2008, de catre un reprezentant al Organizatorului, caruia vor trebui sa ii prezinte produsul achizitionat cu eticheta promotionala si bonul fiscal extras castigator, pentru validarea finala. Data vizitei va fi stabilita telefonic, in prelabil. Validarea finala a castigatorilor premiilor constand in excursii se va face pe baza de proces-verbal efectuat in doua exemplare originale (unul pentru castigator, celalalt pentru Organizator), in care se vor mentiona datele de identificare ale castigatorului, numarul bonului fiscal castigator, codul de bare de pe spatele produsului, tipul de produs achizitionat.

 

Detaliile excursiei (program, cazare, masa, etc) vor fi comunicate castigatorilor printr-un material scris inmanat acestora cu aprox. 2 saptamani inainte de plecarea in excursie. Odata cu acestea, castigatorilor le vor fi inmanate si documentele necesare pentru plecarea in excursia castigata.

 

 

SECTIUNEA 11: ACORDAREA PREMIILOR

 

Premiile constand in seturi de produse NIVEA, vor fi trimise prin posta, cu confirmare de primire, in maxim 40 de zile lucratoare  de la data desemnarii, catre castigatorii valizi de la care s-au primit documentele solicitate care dovedesc achizitionarea, in perioada promotiei, a unui produs inclus in promotie. Sambata, duminica si sarbatorile legale sunt condiderate zile nelucratoare.

 

Organizatorul va trimite premiile prin posta o singura data si nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care castigatorul nu se prezinta la oficiul postal pentru a ridica premiul. In cazul in care castigatorul nu s-a prezentat la oficiul postal pentru a ridica premiul in termenul stipulat de avizul postal, dar doreste sa intre in posesia acestuia, retrimiterea inca o data prin posta a premiului se va face pe cheltuiala castigatorului respectiv, fara alte obligatii sau plati din partea Organizatorului. Castigatorul aflat in situatia descrisa mai sus va anunta Organizatorul ca doreste sa i se retrimita premiul, sunand la infoline 021/2070000.

 

Organizatorul nu se va implica in nici un mod in formalitatile si plata necesare eliberarii documentelor de calatorie care ii privesc in mod personal pe castigatorii premiilor sau pe beneficiari si pe insotitorii acestora (obtinere pasaport, obtinere eventuale acorduri, autorizatii, etc), daca aceste documente nu exista sau nu sunt valabile din orice motiv. Toate obligatiile si formalitatile necesare in vederea eliberarii unor asemenea documente sunt in sarcina castigatorilor. Pentru plecarea in excursii nu este necesara obtinerea de viza. Castigatorii trebuie sa aiba pasaportul (sau carte de identitate) valabil timp de 6 luni de la data intoarcerii din excursie.

 

Daca se constata ulterior ca nu sunt indeplinite prevederile sectiunilor 3, 4, 5 si 10 sau in cazul in care castigatorul nu trimite, prin fax, la numarul 021/207.00.03. copii dupa bonul fiscal si eticheta promotionala  in termen de 3 zile lucratoare de la momentul primirii SMS-ului de anuntare a castigarii premiului, sau in cazul in care un potential castigator al excursiei nu poate prezenta reprezentantului Organizatorului documentele originale mentionate la sectiunea 10 de mai sus, persoana respectiva va fi declarata necastigatoare, iar premiul respectiv nu se va mai acorda.

Organizatorul va extrage, cate 2 rezerve pentru fiecare excursie in parte. In acest fel daca potentialul castigator extras in cadrul fiecarei extrageri la sorti pentru excursie, nu indeplineste prevederile sectiunilor 3, 4, 5 si 10 ale prezentului regulament, va fi invalidat de catre Organizator, care va aplica procedurile de validare rezervei extrase la tragerea la sorti. In cazul in care nici rezerva nu indeplineste prevederile sectiunilor 3, 4, 5 si 10 ale prezentului regulament, aceasta va fi invalidata de catre Organizator care va anula acordarea excursiei respective.

 

 

SECTIUNEA 12. TAXE

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a câstigatorului.

 

 

SECTIUNEA 13. DISPONIBILITATEA PREZENTULUI REGULAMENT AL PROMOTIEI

 

Regulamentul oficial al promotiei NIVEA “Descopera frumusetea 24h timp de 7 zile!” este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la www.NIVEA.ro si poate fi obtinut in mod gratuit de catre orice solicitant sunand la numarul de infoline 021/2070000 (numar cu tarif normal, program de luni pana vineri, intre orele 10:00-18:00, exclusiv sarbatorile legale).

 

 

SECTIUNEA 14. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din orasul in care isi are sediul Organizatorul.

 

 

SECTIUNEA 15. PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Prin inscrierea la promotia “Descopera frumusetea 24h timp de 7 zile!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.

Prin participarea la promotia “Descopera frumusetea 24h timp de 7 zile!”, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon mobil) sa fie prelucrate de compania Beiersdorf Romania SRL (inregistrata cu notificarea nr. 7464 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul campaniei promotionale in scopul:

- efectuarii tragerilor la sorti

- acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori prin posta;

- indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei promotii;

 

In viitor, Beiersdorf Romania SRL va folosi datele castigatorilor (respectiv numele, prenumele, adresa postala completa si numarul de telefon) pentru propriile activitati de marketing si informari prin intermediul postei (direct mailing-ului) sau SMS-ului cu privire la noi oferte/promotii.  Beiersdorf Romania SRL va ofera posibilitatea de a opta pentru folosirea in viitor a datelor personale. In acest sens, in masura in care nu sunteti de acord ca datele mai sus mentionate sa fie folosite in viitor pentru scopuri de marketing/informare de catre Organizator, va rugam sa precizati acest lucru in scris, in momentul cand trimiteti pe fax dovezile de cumparare pentru validarea premiului, la numarul de fax (021) 207.00.77, pe perioada promotiei.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia companiilor colaboratoare mentionate la Sectiunea 1 a prezentului regulament, cu respectarea dreptului participantilor castigatori, de a opta in scris cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, Beiersdorf Romania SRL va informa persoana vizata in scris asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.

 

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Beiersdorf Romania SRL, cu sediul in str. Calea Serban Voda, nr. 133, bloc C, etaj 2, sector 4, Bucuresti.

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului Beiersdorf Romania SRL, cu sediul in Calea Serban Voda, nr. 133, bloc C, etaj 2, sector 4, Bucuresti, acesta se obliga:

- sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

- sa inceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.  

 

 

SECTIUNEA 16. CLAUZE DIVERSE

 

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

- mesajele de inscriere prin SMS care nu au fost trimise in perioada 6 octombrie 2008 ora 00:00 – 16 noiembrie 2008 ora 24:00 (data finala de participare la promotie);

- SMS-urile trimise de catre participanti la 1864 si care nu sunt primite de catre Organizator din motive independente de vointa Organizatorului (de ex. supraincarcarea serverelor operatorilor de telefonie mobila etc)

- SMS-urile trimise la alt numar decat 1864;

- invalidarea castigatorilor datorata neprimirii dovezilor de achizitionare a produselor participante, chiar daca potentialul castigator a primit confirmare de expediere a acestora (atat prin fax cat si catre CP/OP);

- coletele cu premii expediate de Organizator, care nu au ajuns la destinatie din cauza adresei comunicate eronat sau incomplet de catre participanti sau din vina Postei Romane;

- cazurile in care castigatorii nu isi ridica de la posta coletul; acesta va fi returnat de Posta Romana Organizatorului;

- defectiunile tehnice care survin din cauza operatorilor de telefonie mobila Vodafone, Cosmote si Orange.

 

Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a promotiei, nu vor fi luate in considerare.
Nu avem elemente multimedia.
camelia (braila) in 23 octombrie 2008, 09:30
am trims un cod este valabil pe toata durata promotiei
Moderator 2 (Infopromotii) in 23 octombrie 2008, 09:45
Draga Camelia,

Raspunsul este afirmativ, codul tau fiind valabil pe toata durata promotiei.

Mult succes!
camelia (braila) in 24 octombrie 2008, 14:13
unde pot vedea castigatori ?
Moderator 2 (Infopromotii) in 24 octombrie 2008, 16:17
Draga Camelia,

Castigatorii sunt afisati pe site-ul promotiei, www.NIVEA.ro.

Mult succes!
valentin (caracal) in 29 octombrie 2008, 19:52
Pot trimite pentru tragerea la sorti numarul bonului de casa pentru orice deodorant niveea sau numai pentru deodorantele care participa la promotie ? asta pentru ca pe bonul meu de casa nu este scris decat cuvantul deodorant si pretul lui atat Sorina - olt
Moderator 2 (Infopromotii) in 30 octombrie 2008, 08:56
Draga Valentin,

La aceasta promotie participa numai produsele mentionate in regulament. In cazul in care nu este mentionat tipul produsului pe bonul de casa poti participa la concurs deoarece pentru validare trebuie sa ai si bonul fiscal si produsul cu eticheta promotionala cumparat.

Mult succes!
Moderator 2 (Infopromotii) in 06 noiembrie 2008, 11:12
Draga Cristina,

Te rugam sa ne trimiti datele tale complete impreuna cu codul respectiv prin intermediul rubricii "Contact" din partea de jos a site-ului. Astfel ii putem ruga pe organizatori sa verifice.
Mult succes!
vasilica (timisoara) in 06 noiembrie 2008, 14:09
eu am castigat! Am fost sunata ,am trimis prin fax datele care mi s-au cerut iar acum imi astept premiul. Sper sa-l primesc cat mai curand! BAFTA TUTUROR!
Stefania (Cluj Napoca) in 07 noiembrie 2008, 09:30
Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine legat de citatele de mai jos. Primul e luat de pe site-ul nivea.ro, din sectiunea unde se prezinta castigatorii, iar al doilea din regulamentul concursului de pe site-ul dvs. De ce apar numere diferite de telefon? Adica ma inscriu la 1864 dar castiga cei inscrisi la 1851? "Persoanele care au trimis prin SMS codurile de mai jos la numarul 1851 vor fi contactate de catre reprezentantii Beiersdorf in termen de maxim 5 zile lucratoare, pentru a afla procedura de validare a premiului si cum pot intra in posesia premiului castigat. Pentru detalii va rugam consultati regulamentul oficial al promotiei, la www.NIVEA.ro." si "Persoanele interesate se pot inscrie in promotie prin trimiterea unui SMS la 1864 (numar disponibil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote cu tarif normal)". Va multumesc.
Moderator 2 (Infopromotii) in 07 noiembrie 2008, 11:00
Draga Stefania,

Vom transmite intrebarea ta organizatorilor si speram sa revenim cu un raspuns cat mai repede.

Mult succes!
Moderator 2 (Infopromotii) in 07 noiembrie 2008, 14:12
Draga Stefania,

Iata raspunsul organizatorilor pentru tine:
"Iti multumim pentru sesizare. Observatia ta este corecta. Singurul numar de inscriere la promotie este 1864, a fost o greseala la postarea mesajului pe site, care se va remedia.

Mult succes!".
Moderator 1 (Infopromotii) in 07 noiembrie 2008, 15:10
Draga Cristina (Tg. Mures),
Organizatorii promotiei ne-au raspuns pentru tine.

Acelasi numar de bon fiscal poate figura pe bonurile a mii de persoane, insa prin inregistrarea in promotie fiecare este alocat acelui numar de telefon de pe care a fost trimis SMS-ul de inscriere.
Organizatorii au verificat informatiile pe care ni le-ai transmis, si, desi codul coincide cu al tau, acesta a fost extras ca fiind trimis de un alt concurent, de pe un alt numar de telefon. Numerele de telefon desemnate castigatoare nu pot fi publicate, ca si codul, pentru a proteja datele personale ale castigatorilor.
Castigatorii promotiei sunt contactati telefonic de catre organizatori, care ii instiinteaza cu privire la premiu si la modalitatea de intrare in posesia acestuia. Din ce am citit mai sus, asa s-a intamplat in cazul Vasilicai.

Mult succes tuturor!
ADAM (BORCEA) in 11 noiembrie 2008, 20:24
Unde putem sa vedem daca ni sa validat premiul,dupa ce am trimis faxul de confirmare.
Moderator 2 (Infopromotii) in 12 noiembrie 2008, 09:21
Draga Adam,

Castigatorii validati sunt postati pe site-ul promotiei www.NIVEA.ro.

Mult succes!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "NIVEA - "Descopera frumusetea 24h timp de 7 zile!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: NIVEA - "Descopera frumusetea 24h timp de 7 zile!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media