CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Mr. Muscolo iti aduce... ce tie iti place!

Concurs cu premii Mr. Muscolo

Premii prin tragere la sorti: 10 x produse Romstal la alegere in valoare de 1000 euro; 15 x combina frigorifica Whirlpool no frost; 25 x cuptor cu microunde Whirlpool.

Cumpara orice produs Mr. Muscolo cu eticheta promotionala si trimite codul numeric de sub banda razuibila impreuna cu numele tau prin SMS la 1878. Pastreaza ambalajul cu eticheta nedezlipita pentru validare.

Perioada promoţiei: 01 februarie - 31 martie 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul oficial al promotiei

“Mr. Muscolo iti aduce... ce tie iti place!”

1 februarie – 31 martie 2007

 

 

1. Organizatorul campaniei:

 

Organizatorul campaniei promotionale “Mr. Muscolo iti aduce... ce tie iti place!” este compania SC Johnson Wax SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Plantelor 37A, sector 2, cu sprijinul agentiei FCB Bucharest. Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul intr-un cotidian national de tiraj important.

 

2. Durata promotiei si aria de desfasurare:

 

Campania promotionala “Mr. Muscolo iti aduce... ce tie iti place!” se va desfasura in perioada 1 februarie – 31 martie 2007, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei.

 

 

3. Drept de participare: 

 

La campania promotionala “Mr. Muscolo iti aduce... ce tie iti place!” are dreptul sa participe orice persoana fizica cu cetatenie romana si domiciliul stabil in Romania. Nu au dreptul sa participe angajatii companiei SC Johnson Wax SRL, ai distribuitorilor companiei SC Johnson Wax SRL, ai agentiei de publicitate FCB Bucharest SRL, ai Hit Mail Romania SRL, precum si rudele de gradul intai din familiile acestora. Prin participarea la promotie se considera acceptarea automata a intrarii in baza de date de consumatori a companiei SC Johnson Wax SRL.

 

 

4. Produse  participante:

 

Produsele participante la aceasta promotie sunt toate produsele din gama Mr. Muscolo.

 

 

5. Mecanismul campaniei promotionale:

 

Participantii la promotia „Mr. Muscolo iti aduce... ce tie iti place!” trebuie sa cumpere orice produs Mr. Muscolo cu eticheta promotionala, sa razuiasca banda razuibila pentru a afla codul numeric si sa-l trimita impreuna cu numele lor prin SMS la numarul 1878 (valabil in retelele Vodafone si Orange, cu tarif normal) in timpul perioadei promotiei: 1 februarie – 31 martie 2007.

 

Toate mesajele trimise la 1878 vor primi inapoi un mesaj de raspuns prin care participantii vor fi informati daca codul trimis este valid sau invalid.

 

1. Mesaje trimise corect si inregistrate cu flag de validare:

Multumim pentru participarea la promotia MR. MUSCOLO ITI ADUCE…CE TIE ITI PLACE! Mesajul tau a fost inregistrat la data de xx.xx ora xx.xx. Succes!

 

2. Mesaje care contin un cod care a mai fost inregistrat:

Multumim pentru participarea la promotia Mr. Muscolo. Acest cod a mai fost inregistrat si se poate inscrie pentru tragerea la sorti o singura data.

 

3. Mesaje trimise in afara perioadei promotiei:

Promotia MR. MUSCOLO ITI ADUCE…CE TIE ITI PLACE! se desfasoara in perioada 1 februarie – 31 martie 2007.

 

4. Mesaje care nu contin o forma valida a codului:

Mesajul tau nu contine un cod corect. Verifica codul de pe eticheta promotionala (format doar din cifre) si retrimite-l. Multumim!

 

5. Mesaje care contin doar codul numeric de pe eticheta promotionala, dar fara numele participantului la promotie:

Retrimite codul de pe eticheta promotionala impreuna cu numele tau pentru a putea participa la promotia Mr Muscolo. Multumim!

 

Fiecare participant se poate inregistra cu un cod o singura data, insa se poate inscrie la promotie cu un numar nelimitat de coduri diferite.

Participantii la promotie trebuie sa pastreze ambalajul produsului Mr. Muscolo cu eticheta promotionala nedezlipita de pe produs, pentru a-si putea revendica premiul in cazul in care vor fi desemnati castigatori.

O persoana poate castiga un singur premiu in decursul promotiei.

 

 

6. Desemnarea castigatorilor promotiei / tragerea la sorti:

 

Castigatorii promotiei „Mr. Muscolo iti aduce... ce tie iti place!” vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, care va avea loc pe data de 5 aprilie 2007. Extragerea se va efectua din totalul codurilor valide (cuprinse in SMS-urile trimise de participanti la 1878), pe toata durata promotiei (1 februarie – 31 martie 2007).

 

Pentru ca un SMS sa fie considerat valid trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

a) SMS-ul sa fie trimis la numarul 1878 in perioada 1 februarie – 31 martie 2007, inclusiv.

b) SMS-ul sa contina cel putin urmatoarele informatii: codul numeric, numele sau prenumele participantului iar codul numeric sa fie unul dintre cele trecute pe etichetele de promotie lipite pe produsele participante la promotie.

c) Sa nu fi fost inregistrat deja un SMS cu acelasi cod.

 

Tragerea la sorti se va face in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea campaniei promotionale si va fi asistata de un notar public.

Se vor extrage 50 de coduri, echivalentul celor 50 de premii ale campaniei promotionale si inca 50 de coduri reprezentand rezerve pentru cazurile in care din cele 50 de coduri extrase initial nu vor putea fi toate validate conform conditiilor stipulate in prezentul regulament.

 

Ordinea extragerii castigatorilor este urmatoarea:

- se extrag 10 castigatori (coduri) pentru premiile Romstal

- se extrag 15 castigatori (coduri) pentru combinele frigorifice Whirlpool

- se extrag 25 castigatori (coduri) pentru cuptoarele cu microunde Whirlpool

- se extrag 50 rezerve

Din lista celor 50 de castigatori extrasi in urma tragerii la sorti, participantii care au trimis mesaje incomplete (ex. lipsa nume) vor fi invalidati fara sa mai fie contactati, acestia urmand a fi inlocuiti cu castigatorii valizi din lista de rezerve (in ordinea extragerii rezervelor).

 

 

7. Anuntarea si validarea ulterioara a castigatorilor

 

Lista cu participantii considerati valizi (dpdv al mesajelor trimise) va constitui lista cu castigatorii desemnati de organizator si care vor fi contactati ulterior. Anuntarea castigatorilor va fi urmata de validarea acestora conform conditiilor descrise mai jos.

 

Validarea ulterioara a castigatorilor:

Castigatorii desemnati prin tragere la sorti si validati in urma mesajelor trimise vor fi validati telefonic (la numarul de telefon mobil de la care s-a primit SMS-ul trimis pentru inscrierea la promotie) si fizic (prin prezentarea unuia din actele de identitate prezentate mai jos), iar conditiile care trebuie indeplinite sunt urmatoarele:

- Participantii sa indeplineasca dreptul de participare stipulat la art. 3;

- Persoana respectiva sa poata fi contactata la numarul de telefon mobil de pe care a fost trimis SMS-ul in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data desemnarii castigatorilor. Daca in intervalul de 10 zile de la extragerea castigatorilor, acesta nu va putea fi contactat (tel inchis sau nu raspunde) sau daca ulterior contactarii, in ziua in care isi va ridica premiul nu va putea prezenta codul castigator in original, asa cum apare pe eticheta nedezlipita de pe produsul Mr. Muscolo, acesta va fi invalidat, iar premiul va fi acordat primului participant valid de pe lista de rezerve (exceptand rezervele care au fost validate in locul mesajelor incomplete extrase la tragerea la sorti din 5 aprilie 2007).

- Persoana sa declare in urma contactarii numele, prenumele, CNP, seria si nr. B.I/C.I. si adresa din buletinul de identitate / cartea de identitate valide.

- Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un act de identitate valabil (buletin, carte de identitate sau pasaport). In cazul in care persoana castigatoare este minora, ridicarea premiului va fi facuta de catre unul din parintii persoanei castigatoare sau de catre tutorele legal al acesteia.

- Pentru a putea intra in posesia premiului castigat, participantii desemnati castigatori trebuie sa prezinte produsul Glade cu eticheta promotionala nedezlipita, corespunzatoare codului extras.

 

Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor si castigurile acordate in ziarul Libertatea din data de 16 aprilie 2007.

 

 

8. Premiile campaniei promotionale si acordarea lor:

 

In cadrul acestei campanii promotionale se vor oferi prin tragere la sorti urmatoarele premii:

- 10 premii a cate 1000 euro fiecare (inclusiv TVA), constand in produse Romstal la alegere.

- 15 premii fiecare constand in cate o combina frigorifica NO FROST marca Whirlpool, fiecare in valoare de 500 Euro (inclusiv TVA).

- 25 premii  fiecare constand in cate un cuptor cu microunde marca Whirlpool, fiecare in valoare de 143 Euro (inclusiv TVA).

 

Valoarea totala a premiilor este de  aproximativ 21.000 Euro (inclusiv TVA).

Castigatorii premiilor nu au posibilitatea de a primi contravalorea in bani a premiilor castigate sau de a solicita schimbarea parametrilor premiilor.

 

Acordarea premiilor:

Premiile constand in produse Romstal la alegere, in valoare de 1000 Euro (inclusiv TVA):

- Organizatorul va oferi castigatorilor posibilitatea sa-si aleaga magazinul Romstal de unde doresc sa achizitioneze produsele (din reteaua nationala de magazine Romstal).

- Daca produsele alese de castigator depasesc valoarea de 1000 Euro (inclusiv TVA), acesta are posibilitatea sa achite diferenta.

- In cazul in care produsele achizitionate insumeaza mai putin de 1000 Euro (inclusiv TVA), castigatorul nu are posibilitatea primirii diferentei in bani.

- Achizitionarea produselor din magazinele Romstal trebuie sa se faca pana la sfarsitul lunii mai 2007.

 

Premiile constand in combine frigorifice si cuptoare cu microunde vor fi acordate castigatorilor de catre reprezentii zonali ai SC Johnson Wax SRL, in localitatea de unde provine castigatorul sau in cel mai apropiat centrul regional SC Johnson Wax SRL, in maxim 45 zile lucratoare de la data anuntarii castigatorilor in ziarul Libertatea. 

 

 

9. Linie telefonica dedicata campaniei:

 

Pe perioada de desfasurare a promotiei, cei interesati pot suna la linia de telefon dedicata campaniei: 021/207.00.70 (linie cu tarif normal) pentru a afla mai multe amanunte in legatura cu promotia (regulament de participare, premii, modalitate de acordare a premiilor, etc.) precum si pentru sugestii sau eventuale plangeri. Programul de functionare al liniei telefonice este de luni pana vineri, intre orele 10 – 15. In afara programului mentionat si  pentru cei care vor suna sambata si duminica, va raspunde un robot care va comunica programul de functionare al liniei telefonice. Numarul de telefon este comunicat in mass media, precum si pe materialele promotionale amplasate la punctele de vanzare.

 

 

10. Erori, SMS-uri necorespunzatoare:

 

Etichetele de promotie care au fost falsificate vor fi declarate nule si nu vor participa la promotie. Orice incercare de falsificare va fi pedepsita conform normelor in vigoare.

Pentru tragerile la sorti, orice SMS care nu contine datele de identificare (nume sau prenume), care contine coduri falsificate sau care contine alte erori, va fi declarat nul si nu va participa la promotie. Sunt considerate valide toate SMS-urile care indeplinesc conditiile de validare de la art.6.

 

 

11. Responsabilitate:

 

Organizatorul promotiei nu isi asuma responsabilitatea pentru:

- SMS-urile primite inainte de data de 1 februarie 2007 sau dupa data de 31martie 2007, inclusiv. Acestea nu vor fi considerate valide si nu vor participa la tragerea la sorti finala.

- SMS-urile necorespunzatoare din punct de vedere al continutului (vezi Art.6)

- SMS-urile expediate la alt numar decat 1878 sau in afara retelelor Orange si Vodafone.

Dovada de expediere a SMS-urilor nu reprezinta si dovada primirii acestora.

Organizatorul are dreptul de a invalida SMS-urile care contin informatii false ori vadit eronate si care nu indeplinesc conditiile de validare de la art. 6.

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 10 mai 2007, inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui SMS participant, decizia comisiei este definitiva.

 

 

12. Regulamentul promotiei

 

Regulamentul promotiei “Mr. Muscolo iti aduce... ce tie iti place!” este disponibil gratuit oricarui solicitant la linia telefonica a campaniei promotionale - 021/207.00.70, numar cu tarif normal.

Prin inscrierea la aceasta promotie participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, legate de aceasta promotie, fara alte obligatii sau plati.

 

 

13. Incetarea promotiei

 

Prezenta promotie poate inceta inainte de data de 31 martie 2007 numai in cazul aparitiei unui

eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie. Acest lucru va fi anuntat participantilor intr-un cotidian de mare tiraj.

 

 

14. Taxe si impozite

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatorii promotiei, in conformitate cu legea 571/ 2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

 

15. Litigii

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

16.Prelucrarea datelor personale

 

Trimiterea unui SMS la 1878 in scopul participarii la aceasta promotie prezuma cunoasterea regulamentului si acordul celui care-l expediaza pentru clauzele acestuia. Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001.

 

Prin expedierea datelor personale la 1878 sau prin comunicarea lor la Infoline 021/207 00 70, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre organizatorul promotiei, in scopul unor potentiale informari ulterioare din partea SC Johnson Wax SRL, operator de date inregistrat cu nr 448.

 

Scopurile constituirii unei baze de date cu datele personale ale participantilor la promotie sunt: desemnarea castigatorilor promotiei „Mr. Muscolo iti aduce... ce tie iti place!”, precum si pentru comunicarea cu acestia. Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea sa din baza de date a companiei SC Johnson Wax SRL.

 

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al  SC Johnson Wax SRL.

La cererea participantilor, adresata in scris catre SC Johnson Wax SRL, Organizatorul se obliga:

- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

- sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este: SC Johnson Wax SRL, Str. Plantelor nr 37A, sector 2, Bucuresti.

La prima comunicare scrisa cu participantii la aceasta promotie, organizatorul le va aduce la cunostinta drepturile ce le revin conform legii 677/2001.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Mr. Muscolo iti aduce... ce tie iti place!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Mr. Muscolo iti aduce... ce tie iti place!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media