CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Margaritar si PayPoint iti ofera bani buni pentru zile dulci!

Margaritar promotie concurs cu premii

Premii saptamanale: 40 x suma de 4.000 lei, net (cate 5 premii pe saptamana).

Cumpara cel putin un pachet de zahar Margaritar cu insemnele promotiei si trimite codul unic format din 7 caractere (cifre si litere) din interiorul ambalajului prin SMS la 1827. Pastreaza ambalajul pentru validare.

Condiţii de validare: Daca esti anuntat ca te numeri printre potentialii castigatori, trimite in termen de maximum 7 zile ambalajul cu codul castigator, o copie dupa buletinul/ cartea ta de identitate, numarul tau de telefon, precum si numarul contului tau bancar si banca la care vrei sa ti se vireze premiul la OP 71, CP 71, Bucuresti.

Perioada promoţiei: 06 aprilie - 31 mai 2009

Documente conexe

Promotie expirata
53 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Margaritar & PayPoint iti ofera bani buni pentru zile dulci!”

 

 

 

Perioada campaniei: 6 aprilie 2009- 31 mai 2009

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Organizatorul campaniei promotionale "Margaritar & PayPoint iti ofera bani buni pentru zile dulci!” este S.C. Agrana Romania S.A. cu sediul central in Bucuresti, Sos. Straulesti nr. 178-180, sector 1, telefon 0212693373, fax 0212693398 (numita in prezentul regulament “Organizatorul”).

Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul.

 

 

SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Campania promotionala “Margaritar & PayPoint iti ofera bani buni pentru zile dulci!” se desfasoara in perioada: 6 aprilie 2009 – 31 mai 2009.

 

 

SECTIUNEA 3. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Campania promotionala este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.

Promotia se deruleaza la nivel national, in perioada 6 aprilie 2009 – 31 mai 2009 prin intermediul companiei de marketing direct More Results Marketing (imputernicita de Organizator pentru colectarea si procesarea datelor personale ale participantilor la promotie).

 

 

SECTIUNEA 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

 

Marcile si ambalajele participante la promotie sunt: toate pachetele de zahar Margaritar de 1 kg ale caror ambalaje au insemnele promotionale.

 

 

 SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

La campania promotionala " Margaritar & PayPoint iti ofera bani buni pentru zile dulci!” pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei Agrana Romania, ai companiei de marketing direct More Results Marketing, angajatii SC Pay Store SRL precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/ surori, sot/ sotie).

In cazul in care castigatorul unuia din premii este minor (cu varsta sub 18 ani) sau este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai prin intermediul parintelui sau al tutorelui, incluzand semnarea de catre parinte sau tutore a unei declaratii notariale, cu incuviintarea Autoritatii tutelare daca este cazul, potrivit legii, prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectiv precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura, legate de premiul respectiv si de participarea minorului la aceasta campanie.

 

 

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie:

- sa cumpere, in perioada 6 aprilie 2009 – 31 mai 2009, cel putin un produs participant la promotie, avand inscriptionate pe ambalaj insemnele promotionale;

 

- sa se inscrie in promotie trimitand prin SMS, la numarul 1827 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) codul unic din interiorul pachetului format din 7 caractere alfanumerice;  prima zi de primire a SMS-urilor de inscriere in promotie este 6 aprilie 2009 2009 ora 00:00, iar ultima zi este 31 mai 2009, ora 23:59:59.

 

- sa pastreze ambalajul Margaritar pentru a putea dovedi ulterior ca produsul achizitionat contine codul unic cu care participantul s-a inscris in promotie;

 

In momentul in care participantii sunt anuntati de catre Organizator ca sunt potentiali castigatori, acestia vor trebui sa trimita ambalajul promotional ce contine codul unic castigator alaturi de o copie dupa buletinul/cartea de identitate si numarul  de telefon la OP 71- CP 71 Bucuresti, in maxim 7 zile de la data la care a fost anuntat ca si potential castigator; in caz contrar potentialul castigator va pierde orice drept asupra premiului castigat.

           

Participantul va primi un SMS de raspuns prin care va fi anuntat daca codul pe care acesta l-a trimis este corect si a fost inscris in promotie. Fiecare SMS trebuie sa contina codul unic format din 7 caractere alfanumerice inscriptionate in interiorul ambalajelor.

    

In cadrul acestei campanii promotionale un participant va putea primi unul sau mai multe din urmatoarele mesaje:       

-         in situatia in care un participant a trimis un SMS la numarul 1827 inainte de data inceperii promotiei, va primi urmatorul mesaj de raspuns: “Promotia Margaritar & PayPoint iti ofera bani buni pentru zile dulci incepe din 6 aprilie 2009. Va rugam sa trimiteti codul incepand cu aceasta data. Multumim.”

-         in situatia in care un participant a trimis un cod unic valid si nu a trimis pe perioada promotiei mai mult de 15 coduri unice valide mesajul este: “Felicitari! Te-ai inscris in promotia Margaritar & PayPoint iti ofera bani buni pentru zile dulci! Mai multe coduri trimise, mai multe sanse. Pastreaza ambalajul pentru validare.”

-         in situatia in care participantul a trimis un mesaj continand un cod unic gresit sau a trimis un mesaj cu mai multe informatii decat codul unic mesajul este: “Promotia Margaritar & PayPoint iti ofera bani buni pentru zile dulci! Cod gresit. Trimite din nou codul unic fara pauze sau alte caractere si pastreaza ambalajul pentru validare.”

-         in cazul in care un participant a trimis un cod unic care a mai fost trimis de pe acelasi numar de telefon , mesajul este urmatorul: “Promotia Margaritar & PayPoint iti ofera bani buni pentru zile dulci! Acest cod a fost deja trimis de pe acest numar de telefon. Trimite codul unic de pe alt ambalaj.”

-         in cazul in care un participant trimite un mesaj continand un cod unic dar pe perioada promotiei au fost trimise deja 15 mesaje continand coduri unice valide , aferente aceluiasi numar de telefon, mesajul va fi urmatorul: “Numar restrictionat. Nu mai aveti dreptul de a participa la promotie deoarece exista deja 15 coduri unice trimise de la acest numar de telefon.”

Numarul 021 272 32 10, numar dedicat campaniei, este numar cu tarif normal valabil in reteaua Romtelecom, cu program zilnic, intre 09:00 si 18:00, cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale.

 

 

SECTIUNEA 7. ACORDAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR

 

Se vor organiza 8 trageri la sorti saptamanale in datele de: 15 aprilie, 23 aprilie, 29 aprilie, 6 mai, 13 mai, 20 mai, 27 mai si 3 iunie (ultima tragere). La fiecare tragere la sorti se vor desemna cate 5 castigatori care au trimis SMS-uri valide la numarul 1827 in perioada 6 aprilie 2009 – 31 mai 2009.

Tragerile la sorti se vor efectua din toate codurile unice valide trimise prin SMS.

Codurile unice care vor fi extrase la oricare dintre tragerile la sorti nu vor mai participa la tragerile la sorti care urmeaza.

 

Organizatorul ofera in cadrul acestei campanii promotionale 40 de premii a cate 4000 de lei fiecare.

 

In cadrul tragerilor saptamanale se vor acorda premiile astfel:

-           tragerea saptamanala I – 15 aprilie 2009 (extragerea se face din toate SMS-urile valide primite in perioada 6 aprilie 2009 – 12 aprilie 2009)

-           tragerea saptamanala II – 23 aprilie 2009 (extragerea se face din toate SMS-urile valide primite in perioada 6 aprilie 2009 – 19 aprilie 2009, mai putin SMS-urile extrase castigatoare la prima tragere la sorti)

-           tragerea saptamanala III – 29 aprilie 2009 (extragerea se face din toate SMS-urile valide primite in perioada 6 aprilie 2009 – 26 aprilie 2009, mai putin SMS-urile extrase castigatoare la tragerile la sorti anterioare)

-           tragerea saptamanala IV – 6 mai 2009 (extragerea se face din toate SMS-urile valide primite in perioada 6 aprilie 2009 – 3 mai 2009, mai putin SMS-urile extrase castigatoare la tragerile la sorti anterioare)

-           tragerea saptamanala V – 13 mai 2009 (extragerea se face din toate SMS-urile valide primite in perioada 6 aprilie 2009 – 10 mai 2009, mai putin SMS-urile extrase castigatoare la tragerile la sorti anterioare)

-           tragerea saptamanala VI – 20 mai 2009 (extragerea se face din toate SMS-urile valide primite in perioada 6 aprilie 2009 – 17 mai 2009, mai putin SMS-urile extrase castigatoare la tragerile la sorti anterioare)

-           tragerea saptamanala VII – 27 mai 2009 (extragerea se face din toate SMS-urile valide primite in perioada 6 aprilie 2009 – 24 mai 2009, mai putin SMS-urile extrase castigatoare la tragerile la sorti anterioare)

-           tragerea saptamanala VIII (ultima) – 3 iunie 2009 (extragerea se face din toate SMS-urile valide primite pe toata durata campaniei, mai putin SMS-urile extrase castigatoare la tragerile la sorti anterioare)

 

La tragerile la sorti saptamanale se vor extrage, pentru castigatorii premiilor, un numar de 5 mesaje valide inscrise in perioada corespunzatoare fiecarei trageri la sorti, precum si cate 5 (cinci) mesaje de rezerva pentru fiecare tragere la sorti in parte (in total 40 de mesaje de rezerva pe toata durata campaniei), in cazul in care unul sau mai multi castigatori nu pot face dovada achizitionarii produselor participante la promotie, avand in interiorul pachetelor un cod unic inscriptionat, cod unic ce a fost trimis prin SMS si a fost extras castigator. Rezervele vor fi folosite in ordinea in care au fost extrase (rezerva 1, rezerva 2, rezerva 3, rezerva 4 si rezerva 5).

 

Fiecare extragere va avea loc la sediul companiei More Results Marketing, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si un avocat care va atesta realizarea extragerii.

 

Dupa fiecare extragere vor fi scoase din baza de date pentru urmatoarele extrageri mesajele extrase castigatoare cat si rezervele aferente.

Dupa fiecare extragere, potentialii castigatori extrasi vor fi contactati telefonic de catre Organizator pe numarul de telefon mobil aferent fiecarui mesaj SMS extras ca si castigator si vor fi anuntati cum pot intra in posesia premiului.

 

- pentru ca un participant sa poata fi desemnat potential castigator trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii :

 

A.        Participantul sa indeplineasca dreptul de participare de la art. 3, 4, 5 si 6;

 

B.         Sa trimita la numarul 1827 ( numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote)  un SMS cu codul unic format din 7 caractere alfanumerice aflate in interiorul ambalajului promotional in perioada 6 aprilie 2009 – 31 mai 2009.

 

C.        Atunci cand Organizatorul va contacta telefonic potentialii castigatori la numarul de telefon cu care acestia din urma s-au inscris la promotie, acestora li se va comunica faptul ca, pentru validare, trebuie sa confirme codul unic cu care s-au inscris la promotie, sa-si lase datele personale (nume, prenume, adresa postala completa), sa trimita  ambalajul ce contine codul castigator alaturi de o copie dupa BI/CI si contul bancar in care doreste sa i se vireze castigul la OP 71- CP 71 Bucuresti, in maxim 7 zile de la data anuntarii castigului. Potentialul castigator va fi considerat valid doar daca trimite toate acestea.

 

Nota:

-              in situatiile in care acelasi cod unic va fi trimis de pe numere de telefon diferite, va fi validat doar codul trimis de pe numarul de telefon al persoanei care poate face dovada detinerii ambalajului cu respectivul cod unic;

-              pentru a putea participa la promotie cu mai multe coduri diferite, participantul este obligat sa trimita pentru fiecare cod in parte cate un SMS;

-              Organizatorul va incerca sa contacteze potentialii castigatori timp de 5 zile lucratoare de la data extragerii;

-              in conditiile in care un potential castigator nu poate fi contactat timp de 5 zile lucratoare de la data extragerii acestuia ca si potential castigator, acesta va fi automat invalidat si va pierde orice drept asupra premiului si se va apela la prima rezerva;

-              o persoana poate participa cu un numar maxim de 15 coduri unice diferite pe toata perioada promotiei, trimise fiecare intr-un mesaj diferit. Daca participantul incearca sa fraudeze participarea la promotie, prin trimiterea mai multor coduri unice fara a putea face dovada detinerii ambalajelor in interiorul carora sunt inscriptionate codurile unice respective sau prin falsificarea codurilor unice inscriptionate in interiorul ambalajelor, Organizatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona definitiv, pe toata durata promotiei, toate mesajele trimise de pe respectivul numar de telefon;

-              daca sunt identificate persoane care au influentat, fraudat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente;

 

 

SECTIUNEA 8. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Premiile oferite in cadrul acestei promotii sunt:

- 40 de premii a cate 4000 de lei, pe toata durata campaniei.

Valoarea premiilor oferite in aceasta campanie promotionala este de 190.400 RON (cu TVA inclus).

Acordarea premiului in bani se va face prin transfer bancar, din contul Pay Store SRL in contul castigatorului. Castigatorul va trebui deci sa transmita organizatorului contul si banca in care doreste sa i se faca transferul bancar. In cazul in care castigatorul nu are deja un cont dechis la nici o banca, atunci el va trebui mai intai sa isi deschida un cont, dupa care sa transmita organizatorului contul si banca respectiva pentru ca organizatorul sa poata efectua transferul bancar. Castigatorul va trebui sa transmita organizatorului contul si banca in maxim 7 zile lucratoare din momentul informarii. Organizatorul va transfera castigatorului banii in contul respectiv in maxim 30 zile lucratoare din momentul in care un castigator valid a comunicat Organizatorului (si acesta a primit dovada) contul si banca in care doreste sa i se faca transferul bancar.

 

Castigatorii care nu au un cont deschis pot fi ajutati de catre Organizator, acesta punand la dispozitia castigatorului serviciile unei banci agreate pentru deschiderea unui cont.

 

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care castigatorii au furnizat date sau informatii incorecte.

Castigatorii nu vor putea sa ofere premiul altei persoane.

In cazul in care, dupa finalizarea promotiei, raman premii neacordate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu le mai atribui.

 

 

SECTIUNEA 9. CASTIGATORII SI ANUNTAREA PREMIILOR

 

Lista castigatorilor (nume, prenume, oras) va fi postata saptamanal pe site-ul www.agrana.ro si pe www.infopromotii.ro.

Lista finala a castigatorilor se va publica si intr-un cotidian de mare tiraj.

 

 

SECTIUNEA 10. RESPONSABILITATE

 

Dreptul de proprietate asupra premiului apartine in exclusivitate castigatorului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra ambalajelor, plicurilor trimise Organizatorului sau continutului acestora.

Plicurile primite devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui plic trimis, decizia Organizatorului este definitiva. Dovada de expediere a plicurilor nu reprezinta si dovada primirii plicurilor.

 

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

-              plicurile trimise dupa data limita de trimitere prin posta, respectiv maxim 7 zile de la data anuntarii castigatorului;

-              plicurile trimise la alt oficiu postal si la alta casuta postala decat cea mentionata in promotie;

-              plicurile care nu au ajuns la Organizator din vina participantilor, a postei sau alte cauze;

-              plicurile care au ajuns deschise, deteriorate, ilizibile sau cu stersaturi;

-                ambalajele deteriorate sau cele avand inscriptionate alte coduri decat cele extrase castigatoare;

-                incorectitudinea datelor bancare declarate Organizatorului;

-                eventualelor intarzieri datorate Postei Romane ;

-                situatiile in care castigatorii nu pot fi contactati de catre Organizator din motive independente de acesta

-                codurile trimise la alte numere decat 1827;

-                defectiunile tehnice survenite din vina operatorilor de telefonie mobile Orange, Vodafone sau Cosmote;

-                participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

-                dupa terminarea campaniei, produsele cu insemnele promotionale vor fi in continuare vandute pana la epuizarea stocurilor, fara nici o obligatie din partea Organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 11. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Prin inscrierea la promotia “Margaritar & PayPoint iti ofera bani buni pentru zile dulci!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.

Prin participarea la promotia “Margaritar & PayPoint iti ofera bani buni pentru zile dulci!”, castigatorii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon, CNP, serie si numar buletin) sa fie prelucrate de compania SC Agrana Romania SA (inregistrata cu notificarea nr. 5863 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul campaniei promotionale in scopul:

- efectuarii tragerii la sorti;

- acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori;

- validarii, desemnarii castigatorilor si trimiterea premiilor catre acestia;

- publicarea listei castigatorilor (nume, prenume, oras) pe site-ul www.agrana.ro, www.infopromotii.ro si intr-un cotidian de mare tiraj;

- indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei promotii;

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia imputernicitului More Results Marketing, cu respectarea dreptului participantilor, de a opta in scris cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, SC Agrana Romania SA va informa persoana vizata asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre SC Agrana Romania SA, cu sediul in Bucuresti, Sos. Straulesti nr. 178-180, sector 1.

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului, SC Agrana Romania SA, cu sediul in Bucuresti, Sos. Straulesti nr. 178-180, sector 1, aceasta se obliga:

-              -? sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

-              sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

-              sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.

 

 

SECTIUNEA 12. TAXE

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

SECTIUNEA 13. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

SECTIUNEA 14. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Prezenta campanie promotionala poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

 

 

SECTIUNEA 15. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Regulamentul promotiei “Margaritar & PayPoint iti ofera bani buni pentru zile dulci!” va fi disponibil gratuit pe site-ul www.agrana.ro. De asemenea poate fi solicitat gratuit la linia de telefon dedicata promotiei 021-2723210 (numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom, cu program de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00, cu exceptia sarbatorilor legale, disponibil in perioada 6 aprilie 2009 - 31 mai 2009.

Participarea la aceasta campanie promotionala implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a promotiei, nu vor fi luate in considerare.

 

S.C. Agrana Romania S.A.

Nu avem elemente multimedia.
gabriela (giurgiu) in 06 aprilie 2009, 09:26
STIE CINEVA DIN GIURGIU UNDE SE GASESTE ZAHAR MARGARITAR CU INSEMNELE PROMOTIEI???
Adriana (Bucuresti) in 06 aprilie 2009, 15:36
Bafta tuturor! Felicitari Agrana pentru campaniile organizate. O lectie pentru companii multinationale gen Unilever.
() in 12 aprilie 2009, 21:50
depinde de noroc........dar ptr linistea tuturor cel mai bine e sa se afiseze castigatoriii nu? sau poze ,ceva...............in rest e supe concursul............sper sa castig si dc o sa castig va anunt pe toti..........tin sa va spun ca am mai participat la concursui de astea si am avut noroc.............de ex am castigat la marlboro fara pile fara nimic o excursie in malaezia cand era concursul..... bafta tuturor.............
Alin (Iasi) in 12 aprilie 2009, 22:20
Daca s-ar gasi si produsele participante, atunci ar fi ok.....
Chiriuc (bucuresti) in 12 aprilie 2009, 22:28
Sa stii ca sunt seriosi.Eu am participat la promotia cu excursia la Viena sau contravaloarea ei si nu am fost dezamagita.banii mi-au fost virati in cont imediat dupa validare.Si chiar nu am avut nicio pila.... :-)) Bafta tuturor!
Adriana (Bucuresti) in 13 aprilie 2009, 08:43
@ Agis...Am participat la campania trecuta cu un sinugr plic si am castigat..conculzia o tragi singur. Mult succes!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 13 aprilie 2009, 14:13
Salutare tuturor!
Organizatorii ne-au transmis ca puteti gasi produsele participante la promotie in marile lanturi de supermagazine internationale. La Giurgiu, de exemplu, lantul Interex.
gabriela (giurgiu) in 13 aprilie 2009, 17:22
MULTUMESC PTR RASPUNS MODERATOR AM GASIT IN GIURGIU SI LA PENY MARCHET SI MA-M INSCRIS SPER SA AM NOROC... MULT SUCCES
Alin (Iasi) in 13 aprilie 2009, 20:15
Si la Iasi, de exemplu, la care mare lant de magazine putem gasi produsele participante? Macar pentru urmatoarele trageri...
Cipri (IS) in 13 aprilie 2009, 22:17
primii castigatori ?
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 aprilie 2009, 12:24
Intrebam si revenim. Succes!
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 aprilie 2009, 17:13
Draga Cipri, prima extragere va avea loc - conform regulamentului - pe data de 15 aprilie (adica maine), iar lista castigatorilor fiecarei extrageri va fi publicata pe site-ul nostru si pe site-ul organizatorilor, www.agrana.ro dupa fiecare extragere.
Succes la premii tuturor!
ramona (onesti) in 14 aprilie 2009, 21:28
codul care este in pachetul meu, l-am trimis de 7 ori, spune ca nu e valid, am incercat toate combinatiile si nu vrea
I (Constanta) in 15 aprilie 2009, 00:01
@Ramona : daca in codul tau exista unul sau mai multe caractere "O", atunci de aici provin dificultatile : acest "O" ar putea fi ba zero, ba litera "O",ba litera "D". Aceste trei variante de caractere sunt dificil de diferentiat.
I (Constanta) in 15 aprilie 2009, 01:37
@Cipri : felicitari ptr masina :)))))) M-am bucurat enorm sa aflu ca ai reusit in sfarsit sa castigi ceea ce iti doreai. Sper ca si urarile mele anterioare au contribuit la sporirea norocului tau :)))). S-o stapanesti sanatos! (ptr moderatori : scuze ptr offtopic, dar ptr o veste buna nu-i bai, nu?)
besenyei (cluj-napoca) in 15 aprilie 2009, 09:39
Acuma a sosit momentul sa comentez si eu. Nu am vrut sa fiu rautacios si sa fiu primul care spune ceva negativ ca am castigat la promotia anterioare dar sunt acum un pic dezamagit. Totusi incep cu pozitivul si margaritar primeste o bila alba pentru premii si pentru ca codurile se trimit prin sms. Si acuma ca si data trecuta am cumparat zahar cu sutele. Problema e cu litera O de la Ovidiu si cifra 0 ? Din cateva sute de coduri am ramas cu vro 50 de coduri unde litera O sau cifra 0 apare intr-un singur cod de 2-3-4 ori! Ce e de facut? Am vb si cu organizatori......raspuns: noi la asta nu ne am gandit , dar va sunam .....si totusi nimic de vro 5 zile.....Nu e normal ca in loc de 0.75 de centi cat ar fii 15 sms de pe un nr de telefon sa platim 2-3euro ca incercam codurile ca la loto de 5-6-7-8......etc ori pana le nimerim pe cel corect. Am propus sa apara o rubrica unde se pot incerca aceste coduri gratuit(infopromotii sau agrana) sau sa spuna doamna de la info line varianta corecta. Nu prea sunt de acord nici cu procedura de validare a castigatorilor. Cu posta romana am foarte mari dubi sa ajunga la timp. Valoarea cea mai mare pa care poti da la o scrisoare este de 300ron si daca se pierde primesti suma de zece ori adica 3000ron cu 1000ron mai putin cat ar fii premiul. Dar cred ca pot confirma mai multi de pe forum ca au ramas si fara premii si fara bani....am prieteni care asteapta de mai mult de un an sa primeasca despagubirea de la posta romana , dar degeaba. Varianta ideala ar fii fost ca codurile si tot ce trebuie sa fie trimise prin fax sau email . In caz ca gresesti ceva sau nu se vede bine poti trimite de mai multe ori sau din locuri diferite. .....si ce daca in Letcani(Onofrei Ciprian):)pppp nu este fax sau internet pentru 4000ron faci o plimbare in cel mai apropiat sat. Bafta la toti. Astept raspuns de la moderatori ca eu sunt prea mic sa rezolv ceva cu literele O-I-O-V-O-D-0-0 poate unu mai norocos ghiceste varianta corecta:)). Bafta la premii....
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 aprilie 2009, 12:46
Draga Ramona, I si Besenyei, am transmis organizatorilor sesizarile voastre si speram sa va putem ajuta. Va tinem la curent.
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 aprilie 2009, 15:51
Dragii nostri,
Am luat legatura cu organizatorii si vor face tot posibilul sa va ajute.
Sunt doua variante:
- sunati la Infoline si descifrati codul impreuna cu operatoarele, care vor verifica in baza de date ce cod poate fi valid sau nu (operatoarele au primit astazi instructiuni procedurale in acest sens);
- scanati codul si ni-l trimiteti pe mail, mentionand si promotia la care doriti sa va inscrieti, pe adresa: echipa (a rond) infopromotii.ro, iar noi ii vom ruga pe organizatori sa ne lamureasca si vom raspunde pe mail fiecaruia dintre voi.
Mult succes!
Cipri (IS) in 15 aprilie 2009, 17:16
I (Constanta) : multumesc mult dl I , daca nu vrei sa iti dezvalui identitatea aici te rog trimite emailul moderatorilor si roaga-i sa mi-l trimita mie . besenyei : nu am inteles de ce te legi asa de mine , pt cunostintele tale generale in satucul meu exista internet de la 3 firme + inca 3 posibilitati de a te conecta prin retelele mobile , asa ca te rog nu-ti mai fa probleme , cat despre fax cred ca nu mai este cazul sa discut :D multa bafta !
Adriana (Bucuresti) in 15 aprilie 2009, 20:05
Nu stiu ce masina a castigat domnul Ciprian dar doresc sa-l felicit..ii respect foarte mult pe oamenii care participa la diferite campanii si comenteaza numai in cunostinta de cauza mecanismele de participare. Multa bafta tuturor si sarbatori fericite!!
besenyei (cluj-napoca) in 16 aprilie 2009, 00:47
pentru moderator: multumesc ca sa rezolvat problema trimit cateva coduri prin email si astept sa le primesc variantele corecte. Pentru Adriana: un suzuki sedan a castigat(cipri) de la info pro, am fost primul care am aflat ca din gresala era la un magazin unde mergea radioul si am prins in direct chiar cund sunau pe cstigator. Timid cu emotii nici nu stia ce sa spuna:), parca nu credea ca a castigat...Felicitari Ciprian inca odata ...si cu faxul si internetul......totusi cateodata nu ai semnal bun ca nu te aud bine la telefon:pppp. Sarbatori fericite .
() in 16 aprilie 2009, 11:13
A fost cineva sunat ieri sa i se spuna ca a castigat? Dintre cei care au participat cu mai multe coduri si care aveau mult mai multe sanse, de pilda domnul Besenyei....ati fost sunat? Nu de alta, dar vreau sa stiu daca deja au fost sunati cei 5 castigatori, sa nu mai sper degeaba...:(((. Multumesc anticipat celui care imi va oferi un raspuns.
besenyei (cluj-napoca) in 16 aprilie 2009, 12:10
pentru Costy(Bucuresti): am vb ieri cu organizatori si au spus ca extragerea va avea loc in 15 dar anuntarea castigatorilor poate in data de 15-16-17. NU am fost sunat:( dar sunt optimist voi fii sunat de vro 3 ori:ppp .....ieri am fost mai optimist totusi:P azi am renuntat la 2 premii:)). Mai am vro 30de coduri cu 000OOOO0000o0oo0o la care astept raspuns pe mail de la moderatori si mai trimit vro 300si atat. Poate castiga Adriana(bucuresti)un premiu cu trei sms-uri(3plicuri cat a trimis si anul trecut si nu un plic cat scrie mai sus).
() in 16 aprilie 2009, 17:41
@besenyei : mersi ptr raspuns. Iti doresc multa bafta!
Cipri (IS) in 17 aprilie 2009, 00:27
@ Adriana , ms mult dar te rog ... fara domnul , s-ar putea sa fiu mai mic ca dvs :D hai sa revenim la promotia cu zahar va rog ! ms
Chiriuc (bucuresti) in 17 aprilie 2009, 10:16
Ptr Besenyei:,,o persoana poate participa cu un numar maxim de 15 coduri unice diferite pe toata perioada promotiei, trimise fiecare intr-un mesaj diferit".Naspa, nu crezi?ar trebui sa'ti cumperi inca vreo cateva cartele de tel ca sa trimiti toate cele 300 de coduri :-))
Chiriuc (bucuresti) in 17 aprilie 2009, 10:41
Ptr MODERATOR: se poate lua legatura cu organizatorii promotiei referitor la schimbarea nr max de coduri ce pot fi trimise pe durata promotiei? si eu, ca si Besenyei, am cumparat foarte multe pachete de zahar, fara a fi citit cu atentie ( mea culpa! )regulamentul.In familia mea sunt 4 tel, deci 60 de coduri pot fi trimise, dar ce fac,cu,celelalte coduri? de unde le trimit? tre sa-mi cumpar acum alt tel? le trimit de pe tel vecinilor? de s'ar putea trimite macar 30 coduri unice pe toata durata promotiei...nu cred ca ar fi un deranj prea mare daca s'ar schimba acest paragraf ( in loc de 15 coduri, CEL PUTIN 30). Puteti sa intrebati acest lucru in numele nostru, al participantilor si, daca este posibil, sa avem un raspuns in cursul zilei de astazi sau maine, pt a putea trimite si restul de coduri inainte de cea de'a 2 extragere? Multumesc.
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 aprilie 2009, 11:58
Draga Chiriuc,
Transmitem in cateva clipe mesajul tau organizatorilor promotiei Margaritar, insa cred ca si daca ar fi de acord sa modifice regulamentul, schimbarea nu va putea intra in vigoare decat dupa sarbatorile pascale. Regulamentul unei promotii nu poate fi modificat decat prin redactarea, autentificarea (legalizarea) si publicarea unui act aditional. Indata ce primim raspunsul organizatorilor, il publicam aici, cu maxima promptitudine.
Spor la premii tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 aprilie 2009, 13:08
Draga Chiriuc,
organizatorii ne-au transmis ca regulamentul promotiei nu poate fi schimbat.
Toate cele bune tuturor, spor la premii, Paste fericit si o microvacanta minunata!
besenyei (cluj-napoca) in 17 aprilie 2009, 16:52
pentru organizatori si pentru Chiriuc: pentru jucatori mai vechi si cu experienta 15 coduri de pe un nr de telefon nu este un obstacol sa nu participam cu sutele de coduri. Nu apare besenyei de 3-4-5-6 ori ca o sa apara alte nume. E mai bine asa. Totusi sunt curios daca sunt extrase codurile sau sunt extrase nr de telefon ce vor fii sunate... Daca are cineva ambalaje de vanzare eu le cumpar:).
Chiriuc (bucuresti) in 17 aprilie 2009, 21:42
Asta e... Paste fericit tuturor!!!
Erzsebet (Zalau) in 18 aprilie 2009, 19:11
BUNA ZIUA,eu am mai cerut si altadata de la organizatorii promotiilor sa nu se mai foloseasca coduri in format ........,nu se descifreaza nici din n.....incercari oare ce cod poate fi,ne chinuim minute in sir,pierdem bani cu transmiteri prin SMS si tot nu avem inscriere reusita ,dar bani stricam ,stricam.De ce nu se poate inscrie si prin internet,cel putin nu stricam bani in plus de gresim codurile? Am specificat atunci sa se puna talonase cu codurile clar scrise pe ele. ALTFEL VA DORESC PASTE FERICIT!!!!!!!!!!!!!
Erzsebet (Zalau) in 22 aprilie 2009, 15:40
Va multumesc mult pt. ajutorul acordat la descifrarea codurilor.
Adriana (Bucuresti) in 22 aprilie 2009, 17:37
@besenyei..Anul trecut am pus 3 plicuri pt fiecare membru al familiei, respectiv eu, mama si tata, deci am avut un singur plic cu care am castigat..acum am trimis un sms si astept :) daca e sa fie cu noroc, va fi oricum. Bafta tuturor la premii!!
Fla (Medias) in 29 aprilie 2009, 10:48
Buna ziua . Si sora mea a patit la fel cu codul nu il ia(cod invalid)are 2 de 0 sau O ce o fi ,a trimis de vreo 8 ori SMS si tot nu e bun.Codul trebuie scris in alt fel sa se vada bine.Unde se poate suna sa se verifice codul (sau nu este asa ceva?)
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 aprilie 2009, 11:35
Salut, Fla!
Dupa cum spuneam, ne poti scrie pe adresa echipa (a rond) infopromotii.ro si fie scrii variantele posibile ale codului (cu zero si o fiecare), fie atasezi o copie scanata a ambalajului din care sa se vada codul, iar noi transmitem mai departe organizatorilor, care verifica si iti dau raspunsul cu codul corect. Asa i-am ajutat pe multi vizitatori sa descifreze codurile mai putin lizibile.
Succes!
Chiriuc (bucuresti) in 29 aprilie 2009, 22:58
Buna seara!Am si eu o nelamurire:in dreptul ultimilor castigatori este afisata o ora si o data care nu corespunde deloc cu ceea ce scrie in regulament.Adica, potrivit acestuia, ultimii castigatori ar trebui sa fie extrasi toti in data de 23. Ce reprezinta atunci datele si orele din dreptul fiecaruia?
() in 30 aprilie 2009, 02:01
Buna Adriana( Bucureti) Imi pare bine ca ai cistigat, doar cu un singur plic, tine tot asa, sa ai NOROC totdeaunea. Te saluta. Agis
I (Constanta) in 30 aprilie 2009, 12:07
@Chiriuc : este vorba despre data, respectiv ora la care a fost trimis fiecare mesaj castigator, fara legatura cu data extragerii... (P.S. : felicitari ptr premiile Maggi si bafta in continuare!)
mirela (tirgu secuiesc) in 01 mai 2009, 12:11
stau si ma uit la 5 ambalaje de margaritar si nu reusesc pur si simplu sa descifrez codurile n-am sa mai cumpar niciodata daca nu pot trimite codurile sa particip
Chiriuc (bucuresti) in 01 mai 2009, 14:11
Mersi mersi!!!Bafta tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 04 mai 2009, 09:57
Mirela,
de ce nu procedezi si tu ca si ceilalti?
Trimite-ne pe mail la adresa echipa (a rond) infopromotii.ro imaginea scanata a codurilor sau scrie-ne toate variantele posibile si noi ii vom ruga pe organizatori sa ne indice pentru tine care sunt codurile corecte. Asa am ajutat multi participanti sa se inscrie corect in promotie. Succes!
maria (tg-jiu) in 20 mai 2009, 11:10
am incercat sa trimit codul din interiorul pachetului, dar nu stiu ce se intampla ca mi se trimite inapoi cod gresit.nu este atat de lizibil imprimat.pacat de campania aceasta!!!!!cumperi zahar si esti privat de dreptul de a participa la concurs...........
marius (oradea) in 20 mai 2009, 19:11
e interesant la aceasta campanie ca poti cistiga cu acelasi cod de mai multe ori: vezi lista de cistigatori, pozitiile 1 si 3: 1 - Darie Florin Gabriel cod 6tm2109 Bucuresti Sector 6 4000 lei 13 mai 2009 Vezi conditiile de validare 2 - Vasiliu Alexandru cod 2NKV6CM Bucuresti Sector 6 4000 lei 29/04/2009 21:22:29 Vezi conditiile de validare 3 - tel . 0765270*** cod 6tm2109 - - 4000 lei 29/04/2009 22:56:25 Vezi conditiile de validare
I (Constanta) in 21 mai 2009, 00:04
@Marius : nu s-a castigat de doua ori cu acelasi cod. Initial castigatorul a fost trecut pe lista doar cu numarul de telefon, fara nume (probabil nu a raspuns din prima la telefon); ulterior l-au trecut pe lista si cu numele, uitand insa sa stearga varianta initiala, astfel aparand dublura. Se poate observa asta si din faptul ca ptr ultima saptamana apar 6 itemi in loc de 5.
Moderator 1 (Infopromotii) in 21 mai 2009, 13:12
Salut, Marius! I are dreptate. Am luat legatura cu organizatorii, am identificat dublura si am sters-o. Multumim pentru sesizare.

Draga I, iti multumim ca ne-ai ajutat sa reperam problema.

Spor la premii tuturor!
mirela (Arad) in 27 mai 2009, 11:44
buna, este pentru prima data cand particip la concurs prin sms si nu primesc mesaj de confirmare, am sunat la organizatori si au spus ca o sa verifice aplicatia ,iar daca e buna ,cica nu sunt bune telefoanele ,hai zic un telefon dar nu 3 , si mai sunt 4 zile de concurs si sper si eu ca toti ceilalti , bafta la toti
Moderator 1 (Infopromotii) in 27 mai 2009, 13:52
Draga Mirela,
Am transmis organizatorilor sesizarea ta si ne-au rugat sa te anuntam ca verifica aplicatia si spera sa iti dea un raspuns cat se poate de repede.
Intre timp, te rugam sa ne scrii un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos al site-ului si sa ne spui care sunt codurile si numerele de telefon pe care le-ai folosit la inscriere, ca sa ii rugam pe organizatori sa verifice daca ai fost inregistrate sau nu.
Ecaterina-Catalina (Mangalia) in 29 mai 2009, 10:13
Am trimis si eu codul din interiorul pachetului de zahar dar nu am primit nici un raspuns(ex:va-ti inscris in promotie,pastrati ambalajul pentru validare)pot trimite codul din nou? mai pot trimite coduri?multumesc!
Ecaterina-Catalina (Mangalia) in 29 mai 2009, 10:17
Am trimis si eu codul din interiorul pachetului de zahar dar nu am primit nici un raspuns(ex:va-ti inscris in promotie,pastrati ambalajul pentru validare)pot trimite codul din nou? mai pot trimite coduri?multumesc! am uitat sa va intreb cate extrageri mai sunt?
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 mai 2009, 10:48
Salut, Ecaterina-Catalina!

Conform regulamentului, mai este o singura extragere: "tragerea saptamanala VIII (ultima) - 3 iunie 2009 (extragerea se face din toate SMS-urile valide primite pe toata durata campaniei, mai putin SMS-urile extrase castigatoare la tragerile la sorti anterioare)".

In legatura cu codul trimis, la care nu ai primit mesaj de confirmare/ infirmare a inscrierii, te rugam sa ne scrii un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos al site-ului si sa ne spui care este codul si de pe ce numar de telefon l-ai trimis, ca sa-i rugam pe organizatori sa verifice daca a fost inregistrat sau nu. Grabeste-te!
maria (husu) in 04 iunie 2009, 18:12
am trimis si eu 7 coduri dar nimic...nu am avut bafta...ce sa-fac...poate am noroc data viitoare
Elena (Sincraiul deMures) in 05 iunie 2009, 14:50
Am cistigat la alte promoti si concursuri.Intotdeauna mi-am primit premiul. Acum n-am cistigat.Poate data viitoare.Totusi mi se pare c-am curios, ca sint 17 -daca am numarat bine-cistigatori din Bucuresti!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Margaritar si PayPoint iti ofera bani buni pentru zile dulci!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Margaritar si PayPoint iti ofera bani buni pentru zile dulci!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media