CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Margaritar si OTP Bank te trimit in vacanta!

Concurs cu premii Margaritar si OTP

Premii prin tragere la sorti: 50 x excursie la Viena pentru 2 persoane in valoare de 3.700 RON sau echivalentul in bani (cate 5 premii pe saptamana).

Cumpara 2 pachete de zahar Margaritar Cristal de 1 kg cu ambalaj promotional, decupeaza cele patru desene cu valize de calatorie si trimite-le prin posta impreuna cu datele tale personale la adresa CP 15, OP 1, Bucuresti.

Perioada promoţiei: 15 septembrie - 24 noiembrie 2008

Promotie expirata
83 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Promotiei

„Margaritar si OTP Bank te trimit in vacanta!”

15 septembrie – 24 noiembrie 2008

 

 

 

 

Art. 1. Organizatori     

 

Organizatorii promotiei „Margaritar si OTP Bank te trimit in vacanta!” sunt:

 

- AGRANA ROMANIA S.A. cu sediul in Soseaua Straulesti nr. 178-180, Sector 1, Bucuresti, Romania, avand numar de ordine la Registrul Comertului J10/585/2002 si CIF R0 2083754, operator de date cu caracter personal numarul 5863, reprezentata legal de domnul Sorin Soroceanu, in calitate de Director Marketing

si

- OTP Bank Romania S.A., avand sediul social in strada Buzesti nr. 66-68, sector 1, Bucuresti, inregistrata la  Registrul Comertului J40/10296/1995, sub cod unic de inregistrare R7926069, inregistrata la Registrul Bancar cu numarul RB-PJR-40-028/1999, operator de date cu caracter personal numarul 2689, reprezentata legal de doamna Diana Misa, in calitate de Director de Marketing si de domnul Marin Ban, in calitate de Director Economic

 

 

Art. 2. Participanti

 

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania, care au implinit 18 ani pana la data inceperii promotiei. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor Agrana Romania S.A, OTP Bank Romania SA. si ai agentiilor Brandstalk Advertising si Hitmail Romania, precum nici membrii familiilor acestora pana la gradul II inclusiv.

 

 

Art. 3. Aria de desfasurare

 

Aceasta promotie se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

 

 

Art. 4. Marcile si produsele participante

 

La aceasta promotie participa ambalajul promotional de zahar Margaritar Cristal 1 kg.

 

 

Art. 5. Procedura promotiei

 

Perioada desfasurarii promotiei este  15 septembrie 2008 -  24 noiembrie 2008.

In aceasta perioada, orice persoana care trimite patru desene cu valize de calatorie decupate de pe doua ambalaje promotionale diferite de zahar Margaritar Cristal de 1 kg la CP 15 OP 1 Bucuresti, pana la 20.11.2008 (data postei), participa la tragerile la sorti organizate conform art. 8 din prezentul Regulament.

 

 

Art. 6. Conditii de validitate

 

Pentru ca un participant sa fie considerat eligibil, acesta trebuie sa indeplineasca conditiile de participare prevazute la art. 2 al Regulamentului.

 

Pentru ca un plic sa fie considerat eligibil, acesta trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

- plicul sa contina urmatoarele informatii scrise: nume, prenume, adresa completa (judet/sector, localitate, strada, numar)

- plicul sa contina 4 decupaje reprezentand 4 valize de calatorie de pe ambalajele promotionale Margaritar Cristal de 1 kg

- sa fie stampilat de Posta Romana

- sa fie trimis pana la 20.11.2008 inclusiv, data Postei.

 

 

 

Art. 7. Premiile  si acordarea lor

 

In cadrul acestei promotii, castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. Astfel, se vor acorda 50 premii constand in 50 de pachete turistice pentru 2 persoane sau contravaloarea acestora in RON.

 

Pachetele turistice:

Fiecare pachet turistic este conceput pentru 2 persoane si consta in:

- zbor direct Bucuresti - Viena, dus intors

- taxe aeroport

- cazare Viena 3 sau 4 nopti

 

Pachetele turistice sunt valabile exclusiv in perioada perioada 5 ianuarie 2009 – 31 ianuarie 2009, conform disponibilitatii de cazare si de transport. Pentru toate detaliile legate de data si conditiile calatoriei, precum si pentru ridicarea biletelor si documentelor necesare, castigatorii vor contacta agentia de turism contractata de organizatori, ale caror date le vor fi comunicate la anuntarea castigarii premiilor.

 

Detaliile legate de datele si conditiile finale de calatorie se vor stabili in functie de disponibilitatile pachetelor turistice ale agentiei de turism contractate de organizatori. Organizatorii nu poarta nici o raspundere pentru eventuale reclamatii cu privire la calitatea serviciilor oferite prin pachetelor turistice.

 

Contravaloarea pachetelor turistice:

Contravaloarea in RON a fiecarui pachet turistic este de 4.404,76 RON impozabili, respectiv 3.700,00 RON net. Toti castigatorii care vor opta pentru contravaloarea in RON a pachetelor turistice vor primi suma de 3.700,00 RON net, prin transfer bancar intr-un cont personal.

 

Pentru realizarea transferului bancar, castigatorii trebuie sa trimita la numarul de fax  021.232.00.87 o copie a cartii de identitate, impreuna cu numarul unui cont bancar deschis pe numele lor si numele bancii la care este deschis contul respectiv. Acestea trebuie trimise cu mentiunea “Pentru Promotie”, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la realizarea extragerii prin care au fost desemnati castigatori.

Castigatorii care nu trimit copia cartii de identitate si numarul contului bancar personal pana la 8 decembrie 2008 inclusiv isi pierd orice drept asupra premiul iar acesta se anuleaza.

 

Valoarea comerciala totala a premiilor oferite este de 59.523,80  euro impozabili, echivalentul a 220.238,06 RON impozabili (1 EUR=3,7 RON).

 

Castigatorii vor fi contactati telefonic in ziua efectuarii fiecarei extrageri, iar lista castigatorilor tragerilor la sorti va fi facuta publica pe site-ul www.agrana.ro in termen de maximum trei zile lucratoare de la fiecare extragere. Decizia comisiei de validare este finala si irevocabila.

 

In cazul castigatorilor care nu au trimis odata cu datele personale si numarul de telefon, agentia va trimite o scrisoare de instiintare prin posta. Prin aceasta scrisoare, castigatorii sunt anuntati ca, in termen de maxim 7 zile de la data sosirii scrisorii (data postei), sa sune la un numar de telefon indicat. In caz contrar, castigatorii vor pierde orice drept asupra premiului iar acesta va fi anulat.   

 

 

Art. 8. Data tragerilor la sorti si procedura lor

 

Tragerile la sorti pentru acordarea premiilor vor avea loc saptamanal iar in cadrul fiecarei extrageri vor fi acordate 5 premii constand in 5 pachete turistice sau contravaloarea acestora in RON. Datele extragerilor sunt: 22 septembrie 2008, 29 septembrie 2008,  6 octombrie 2008, 13 octombrie 2008, 20 octombrie 2008, 27 octombrie 2008, 3 noiembrie 2008, 10 noiembrie 2008, 17 noiembrie 2008, 24 noiembrie 2008.

 

Tragerile la sorti se vor desfasura in prezenta unei comisii formata din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiei si vor fi asistate de un notar public. O persoana poate participa la promotie cu mai multe plicuri, toate plicurile trimise participand la tragerile la sorti. 

 

 

Art. 9.  Regulamentul promotiei

 

Regulamentul de participare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, pe site-ul www.agrana.ro incepand cu data de 15 septembrie 2008, sau in baza unei solicitari transmise pe adresa: Soseaua Straulesti nr. 178-180, Sector 1, Bucuresti.

 

 

Art. 10. Taxe si impozite

 

Organizatorul Agrana Romania S.A. se obliga sa suporte impozitul datorat pentru premiile obtinute de catre castigatori sub forma pachetelor turistice, in conformitate cu prevederile Codului Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

Art. 11. Diverse

 

Prin inscrierea la promotia „Margaritar si OTP Bank te trimit in vacanta!” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare in favoarea organizatorilor, fara alte obligatii sau plati din partea acestora.

 

Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru plicurile trimise la CP 15 OP 1 Bucuresti dar care nu au fost livrate la destinatie din motive independente de ei. Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru plicurile de participare trimise dupa data de 20 noiembrie 2008, pentru ambalajele promotionale comercializate dupa aceasta perioada si nici pentru eventualele defectiuni de natura tehnica ale premiilor. Plicurile primite devin proprietatea organizatorilor si nu vor fi returnate.

 

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui plic participant, decizia comisiei este definitiva.

Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra plicurilor sau continutul acestora. Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru plicurile deteriorate, incomplete sau necorespunzatoare din punct de vedere al continutului. Plicurile completate avand mai multe persoane mentionate pe ele vor fi anulate pentru acest motiv.

 

 

Art. 12. Prelucrarea datelor personale

 

Participarea la aceasta promotie prezuma cunoasterea regulamentului si acordul participantului pentru clauzele acestuia.Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001. Prin inscrierea la promotie, participantii declara ca sunt de acord si accepta neconditionat si in mod irevocabil prevederile prezentului Regulament.

Participarea la promotie implica acceptul participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Agrana Romania S.A. si de OTP Bank Romania S.A. si sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, SMS etc. ) din partea  Agrana Romania S.A., a OTP Bank Romania S.A.si a partenerilor acestora.

 

Scopurile constituirii acesteia sunt:

- organizarea prezentei promotii;

- informarea clientilor si a potentialilor clienti ai produselor organizatorilor si a partenerilor acestora, prin diverse mijloace de comunicare (telefon, SMS, e-mail, posta, etc)  despre promotia actuala si despre actiunile desfasurate in viitor.

 

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Agrana Romania S.A si/sau a OTP Bank Romania S.A. La cererea participantilor, adresata in scris catre Agrana Romania S.A. si/sau catre OTP Bank Romania, Organizatorii se obliga:

 

- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o  solicitare pe an

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

- sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului

 

La prima comunicare scrisa catre aceste persoane li se vor aduce la cunostinta toate drepturile prevazute de Legea 677/2001.

Nu avem elemente multimedia.
claudia (targu secuiesc) in 15 septembrie 2008, 11:23
nu gasesc nicaieri zahar cu promotie.Stie cineva unde as putea sa gasesc?
Moderator 2 (Infopromotii) in 15 septembrie 2008, 16:58
Draga Claudia,
Am transmis problema ta organizatorilor si speram sa revenim cat de curand cu informatiile pe care le doresti.
Mult succes!
Cipri (IS) in 15 septembrie 2008, 17:14
aceeasi problema e si in Iasi :(
() in 15 septembrie 2008, 21:26
aceeasi problema e si la Cluj-Napoca, am cautat azi in tot orasul la toate supermarketurile existente; si nici pomeniala de produse participante, si nici n-au auzit de ceva concurs, si daca ar fi trebuie sa se vanda produsu deja la raft pt. data.
I (Constanta) in 16 septembrie 2008, 09:46
Am cautat intreaga zi produse in Constanta si nu am gasit. Rugasem pe cineva sa caute in Bucuresti si mi-a spus ca desi a facut un tur complet al marilor magazine , dar si al celor mici, de cartier, din preajma casei...nu a gasit nici urma de ambalaj cu promotie. Mi se pare o umilinta inutila la care organizatorii acestei promotii ii supun pe cei care doresc sa participe. Eu imi pierd o zi intreaga din timpul meu ca sa caut produsele lor pentru a le cumpara cu banii mei??? De parca le-as cere de pomana...Nu mi-e greu sa anticipez ca dupa terminarea promotiei ambalajele inscriptionate vot trona pe rafturi inca muuuulte luni, asa cum s-a intamplat, de pilda,cu Dero Alb Dalb, absolut de negasit cat promotia era inca valabila, in cantitati "inflationale" dupa terminarea ei. De ce nu exista o concordanta intre distributie si actiunile de MK??? De ce consumatorii sunt umiliti chiar atat de transant??? Intrebarile acestea sunt retorice. In schimb la urmatoarea astept un raspuns: a gasit, totusi, careva pachetele de zahar inscriptionate in Constanta sau Bucuresti? Daca da, va rog sa imi spuneti si mie unde, si va multumesc anticipat pentru raspuns. Bafta tuturor!
I (Constanta) in 16 septembrie 2008, 09:51
Inca o intrebare : de ce nu exista in regulament un numar de telefon la care sa poti obtine lamuriri, daca ai nevoie de ele? Nu ar fi normal asa? Sper ca prin intermediul dvs organizatorii sa ne transmita si acest numar de telefon. Multumesc.
diana (constanta) in 16 septembrie 2008, 10:10
aceeasi problema e si la constanta,trebuie sa-si vinda ei vechiturile mai intii,de ce ne-ar lasa pe noi cei ce dorim sa facem un pas inainte?!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 septembrie 2008, 14:26
Dragi vizitatori,

Organizatorii promotiei Margaritar ne-au transmis ca pachetele cu insemnele promotiei au fost livrate catre marile hypermarket-uri si supermarket-uri din tara. Daca nu le-ati gasit inca pe raft, va roaga sa scuzati intarzierea si va asigura ca pachetele participante vor aparea in zilele imediat urmatoare.
Reprezentantii companiei va multumesc pentru intelegere si va doresc mult, mult succes la promotie.
cosmin (Buciumeni, sat Valea Leurzii) in 16 septembrie 2008, 14:58
Vezi tu, I din Constanta,amicul tau din Bucursti nu trebuia sa se limiteze doar la magazinele din preajma casei...ori poate a vrut sa participe doar el la concurs.Eu Locuiesc in |Buc si e plin de zahar in mbalajul promotional.Bafta!
I (Constanta) in 16 septembrie 2008, 15:37
@Cosmin : E posibil sa fi nimerit chiar acolo unde nu are...De aceea te rog sa-mi spui si mie macar un magazin in care se pot gasi in Bucuresti produsele cu ambalajele promotionale. Daca este un hypermarket care are mai multe magazine in zone diferite din capitala, te rog sa-mi precizezi si in care gasit tu (ex. carrefour Unirea, sau Orhideea ,etc). Iti multumesc anticipat pentru raspuns.
Tatiana (Brasov) in 16 septembrie 2008, 20:56
Am cautat azi ambalajele promotionale in toate supermarketurile din Brasov (Metro, Selgros, Carrefour, Kaufland, Penny, Rapid, Hard Discount, Profi, Plus, etc) si in magazine de cartier.Mi-am pierdut toata ziua fara un rezultat pozitiv.sansa de a participa la prima extragere este zero.Nu este corect!
cosmin (Buciumeni, sat Valea Leurzii) in 16 septembrie 2008, 22:58
Sa se duca la MegaImage, dar vezi ca eu deja am cumparat vreo 20 kg....Daca au mai fost vteo 3 ca mine, s-ar putea sa nu mai gaseasca nici acolo... :)) Dar daca nu prindeti prima extragere, le prindeti pe celelalte.Nu conteaza cate plicuri trimiteti,poate sa fie doar 1, dar sa fie cu noroc.Bafta!!
ana (ludus) in 16 septembrie 2008, 23:06
as vrea sa stiu si eu unde se gaseste zahar margaritar ca si eu am cautat in oras la noi si nu se gaseste nicaieri o sa il puna dupa ce trece promotiea muit suces la cei ce il gasesc. va multumesc ca meati dat ocazea sa ma pot exsprima in privinta concursurilor la care particip. mult suctes la toti participati.
cosmin (Buciumeni, sat Valea Leurzii) in 16 septembrie 2008, 23:31
As dori sa stiu daca plicurile trimise si care nu au iesit la extragere,participa si la extragerile urmatoare.De ex, daca eu trimit in 1 saptamana de concurs 20 plicuri, acestea participa si la extragerile ulterioare? Multumesc
florentina codruta (cernavoda) in 17 septembrie 2008, 02:21
eu locuiesc in ceranvod,a un oras foarte mic. am gasit inca din 12 septembrie, deci inainte sa inceapa concursul zahar cu noua promotie. Eu am cumparat din magazinul penny. Daca sunt persoane care doresc zahar " cu concurs" eu le trimit cu mare drag prin posta.
Cipri (IS) in 17 septembrie 2008, 10:10
as vrea eu ... dar cred ca ar trebui sa trimiti cu trenul :)
Sorin (Bucuresti) in 17 septembrie 2008, 11:00
Eu va zic sa vorbiti direct la Fabrica de Zahar sa va aduca cate un camion. Poate asa va ajunge. Daca e sa castigi, castigi si cu un plic si cu doua. Asa ca nu va mai dati asa de rotunzi.
Cipri (IS) in 17 septembrie 2008, 14:42
pt sorin - bucuresti glumeam si eu , stai linistit :))) tu chiar ai crezut ca vreau un tren de zahar ?! :)))
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 septembrie 2008, 15:31
Salut, Cosmin!

Am primit aceeasi intrebare de la un alt vizitator pe forum, la discutia deschisa despre acest subiect si le-am transmis-o deja organizatorilor promotiei. Va anuntam indata ce primim raspunsul.

Succes tuturor!
Cipri (IS) in 17 septembrie 2008, 15:48
ar fi super ca la fiecare extragere sa participe doar plicurile primite in saptamana respectiva , asa ar rezolva oarecum problema cu lipsa produselor cu ambalaj promotional din magazine in primele zile ale promotiei + casi-ar mari profitul cu cel putin 25% constant pe toata durata promotiei , asta peste ce au preconizat , deoarece fiecare concurent cred ca si-ar dori sa participe pentru fiecare saptamana nu doar o singura data la inceput si apoi :pauza ! :)
DANIELA (Buciumeni, sat Valea-Leurzii) in 17 septembrie 2008, 16:23
Cipri, nu crezi ca te contrazici? Pai TOCMAI daca plicurile participa doar la extragerea din saptamana in care au fost trimise, in acest caz fiecare concurent participa o data si gata, iar pt saptamana urmatoare trebuie sa mai trimita alt plic sau nu mai participa.Ar fi mai avantajos ca plicurile trimise sa participe la toate extragerile.Sau daca tu nu ai reusit sa trimiti din prima saptamana, vrei sa nu mai participe plicurile trimise in aceasta 1 saptamana? :)) Stai linistit, zahar se gaseste pt toti, tu sa fii baftos si sa castigi ceva.Altfel, o sa-ti faca maica´ta sau nevasta´´ta numai cozonaci, cu zaharul pe care o sa´´l depozitezi.
Cipri (IS) in 17 septembrie 2008, 17:16
Draga Daniela -Buciumeni eu cred ca nu ai inteles ... exact la asta ma refeream ca sa participi si la extargerea de saptamana viitoare fiecare ar trebui sa mai trimita cel putin un plic => profit mai mare pt producator + ca mi s-ar parea mai corect fiecare extragere ar fi ca o noua runda , o noua promotie, o alta "batalie" :) parerea mea Hmm pt linistea ta nu am nevasta inca :)) si ce voi face eu cu zaharul depozitat nu cred ca intereseaza pe nimeni ...acuma sincer nici nu ar fi asa de mult cate un plic pe saptamana x 10 sapt = 20 kg - 2 pt prima sapt care vad ca tot nu se gaseste inca pe rafturi si nici cei care se ocupa cu aprovizionarea pe raft nu stiu nimic... mai raman 18 kg.. :) chiar ti se pare o cantitate asa de insemnata? :))))bft
Cipri (IS) in 17 septembrie 2008, 17:19
tot pt Daniela eu cred ca tu deja ti-ai terminat bugetul alocat pt zahar si deja ai trimis peste 100 de plicuri :))) , eu sunt linistit , inca mai caut zahar pt concurs , dar ce vei face tu daca organizatorii hotarasc sa participe la fiecare extagere doar plicurile primite in sapt respectiva? :) succes si tie
DANIELA (Buciumeni, sat Valea-Leurzii) in 17 septembrie 2008, 19:28
Greu te-ai prins:de aia nu gasesti tu zahar in Iasi, ca am prieteni acolo care l'au cumparat pe tot si mi l'au trimis mie prin posta.Si daca tot esti asa bun la matematica, daca eu deja am trimis 100 plicuri, nu crezi ca am mari sanse sa fiu extrasa de 3 ori in 1 saptamana?! Dar ce spun eu!!!! S'ar putea sa fiu unica,castigatoare a celor 5 premii din 1 saptamana!!! Ar fi frumos, hm? :))
Cipri (IS) in 18 septembrie 2008, 09:44
viseaza in continuare Daniela :))))) oricum mult succes stiu deja pe cineva care a trimis peste 1000 de plicuri ;)
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 septembrie 2008, 15:11
Salutare tuturor!
Organizatorii promotiei Margaritar ne-au transmis ca la fiecare extragere participa toate plicurile primite pana in acel moment (deci si cele care au mai participat la extragerile precedente), cu exceptia acelora care au fost deja desemnate castigatoare.
Mult succes!
besenyei (cluj-napoca) in 19 septembrie 2008, 01:37
O propunere: Va rog intrebati daca se poate si cu 2 coduri de bare de la zahar....produsul oricum trebuie cumparat!!!!!!! Daca gaseste cineva in cluj are un bonus de la mind 10kg de zahar:)) Bafta:)
Cipri (IS) in 19 septembrie 2008, 14:26
in iasi nu se gaseste asa ca rog organizatorii sa nu mai vorbeasca aiurea ...am fost in toate magazinele mari si mici nu le enumar ca sunt o groaza, mi-am pierdut timpul a 2 zi , am cosumat benzina degeaba si pt ce ? ca ne zica orgazinatorii ca se gaseste pe raft? sunt curios sa imi spuna un sef de al lor ca el a vazut in reteaua de magazine x si eu ma duc acolo si iau tot stocul pt promotie :((( si mai e si un frig in iasi de crapa pietrele...poate s-ar face ele zahar cu promotie:)))
DANIELA (Buciumeni, sat Valea-Leurzii) in 19 septembrie 2008, 15:59
Eu am fost la MegaImage (Bucuresti)astazi pe la ora 12.30 ( dupa ce fusesem si aseara si mi s-a spus ca s-a terminat dar ca vor aduce a 2a zi, adica azi) si intreband pe cineva de la raion daca au adus zahar ce participa la promotie, mi s'a raspuns ca tocmai un domn il cumparase pe tot, cam vreo 60-70 kg, si ca vor mai aduce maine, dar tre sa fiu pe faza, ca nu am fost sg persoana care a intrebat de zahar.Concluzie: zahar este berechet dar...tre sa fii acolo cand este,ca altfel nu mai apuci....Mai ceva ca pe vremea lui ceausescu.Eu zic sa se dea pe cartela si nu mai mult de 10g de persoana.Ma sustine cineva? :)) Cred ca acest lucru s-a intamplat si la tine in oras, Cipri.
Gheorghe (Bucuresti) in 19 septembrie 2008, 17:04
@Daniela: cine locuieste in Bucuresti stie ca sunt multe magazine MegaImage, mai exact:20! Deci: "MegaImage (Bucuresti)" scriu ... glumetii!
Cipri (IS) in 19 septembrie 2008, 17:53
deja ma gandesc daca sa mai investesc 1 leu in zaharul lor , daca erau extrageri cu plicuri saptamanale se merita ... asa ... pt dl Gheorghe - Bucuresti , dvs sunteti Popescu Gheorghe ?
DANIELA (Buciumeni, sat Valea-Leurzii) in 19 septembrie 2008, 19:04
Well, for those who don't pay attention: in paranteza eu am adresa de Buciumeni ( care e in jud.Dambovita), iar comentariul meu era pt Cipri (din Iasi). Mi se pare normal ca cei care locuiesc in Bucuresti sa nu stie ca in Dambovita se afla magazinul...( whatever, da tu un nume...), iar cei care locuiesc in Iasi sa nu stie ca Mega Image e in Bucuresti(mai ales ca,repet, langa id-ul meu e trecuta alta adresa decat cea de Bucuresti). By the way, magazinele Mega Image se gasesc si in Ploiesti, si in Constanta...(asta am scris especially for you...)
DANIELA (Buciumeni, sat Valea-Leurzii) in 19 septembrie 2008, 19:15
In plus, ce relevanta avea daca scriam ca am fost la Mega Image din Sincai si nu la cel de pe 13 Septembrie??? Ideea era ca nu numai in alte orase nu se gaseste zahar, ci si in Bucuresti...
() in 20 septembrie 2008, 06:43
Eu am gasit in primul supermarket in care am intrat, l-am cumparat pe tot, asa ca nici nu va mai dau adresa supermarketului, am trimis 554 plicuri.
dorina (ineu) in 21 septembrie 2008, 15:29
Am cautat peste tot in oras(are 11.000 locuitori)si chiar in municipiul Arad la toate hipermarketurile,dar nu am gasit ambalaje cu promotie.Sunt intru totul de acord cu ceilalti care semnaleaza intarzierea aparitiei produselor promotionale.Mi se pare foarte mult ca la o saptamana de la demararea campaniei sa nu gasim produsul in toate orasele mari ale tarii.Mult succes participantilor.
besenyei (cluj-napoca) in 22 septembrie 2008, 00:15
Tudoras de la (virciorog) 554 de plicuri inseamna 1108kg de zahar... inseamna 2216 de taloane.....554plicuri -720lei, 1108kg de zahar= 2526ron =3246 ron. E greu de crezut. Ca sa faci chestia asta ati ia cel putin 24 de ore de lucru in continu!!!fara exagerare!!!! Si vestea proasta pentru tine e ca eu am trimis mai putin dar daca nu ai citit regulamentul corect , sau daca ai citit numa aici pe infopromotii poate ca nu ajunge plicul tau...si daca ajunge poate nu o sa fie validat:)....Mai bine era cu coduri si trimise prin sms....cu posta romana am dubi foarte mai ....eu am pus x nr de plicuri si cand aia care tre sa stampileze vede cate plicuri am poate mai arunca din ele.....
Cipri (IS) in 22 septembrie 2008, 08:11
:))) drepturi de autor besenyei ai ? :)))
I (Constanta) in 22 septembrie 2008, 10:50
Eu ii multumesc celui care mi-a dat raspunsul cu Mega Image. Sunt, totusi, de acord cu dl. Gheorghe ca acest raspuns a fost dat un pic in bataie de joc, ptr ca degeaba spui numele magazinului daca nu spui si locatia. Nu am facut niciun comentariu in timp real ptr ca mi-am dat seama ca este vorba despre o persoana noua pe site care nu a inteles inca faptul ca cei care scriu aici nu sunt "dusmani" intr-ale promotiilor, si nu se iau "la misto", ci se ajuta sau incurajeaza reciproc atunci cand este necesar. Si asta pentru ca noi intelegem faptul ca finalmente castigul este o chestiune de NOROC si a ajuta pe altcineva sa participe la o promotie nu este echivalent cu a-ti submina propriile sanse. Cel putin noi, cei "cu vechime", asa vedem lucrurile, si pana acum nu ne-a mers rau deloc. Oricum, intre timp "problema" mea s-a rezolvat, pentru ca am reusit sa gasesc ambalajele promotionale fara "ajutorul" glumetului cu pricina. Bafta tuturor!
cosmin (Buciumeni, sat Valea Leurzii) in 22 septembrie 2008, 14:55
Hm...asa se intampla cand vrei sa faci un bine.Era mai bine sa nu scriu nimic si sa particip numai eu la concurs, dar mi s/a parut fair play sa aiba si altii posibilitatea sa participe la concurs.Eu am scris doar Mega Image pt ca in TOATE locatiile Mega Image se gaseste zahar...dar alta data o sa-mi tin gura si n-o sa mai dau niciun indiciu. Apropo, care'i treaba cu ´´glumetu´´?Voi cititi intr'adevar mesajele care sunt postate de altii, sau doar spicuiti anumite cuvinte si le bagati si voi in comentariul vostru,ca sa pareti interesanti? Mi'aduce aminte de un proverb cu o turma de oi...
cosmin (Buciumeni, sat Valea Leurzii) in 22 septembrie 2008, 15:04
Si mai am o curiozitate: de unde ai dedus tu ca eu sunt nou pe site? Faptul ca nu'mi vezi tu numele aparand pe forum inseamna ca mai am si alte lucruri MULT mai interesante de facut,altele decat sa stau sa'mi pierd vremea intrand in polemica,cu oameni care CHIAR nu apreciaza pe cei ce sunt amabili si saritori atunci cand au ocazia sa ajute (chiar daca doar cu o simpla informatie). Numai bine!
ana (ludus) in 22 septembrie 2008, 20:16
am cautat tot orasul ludus sa gasesc zahar margaritar dar nu am gasit numai intrun singut loc dar fara promotie iei il pun in vinzare dupa ce se termina promotia mult suces tuturor concurentilor.
I (Constanta) in 22 septembrie 2008, 20:44
@cosmin : imi cer scuze daca te simti ofensat de comentariul meu. Adevarul e ca din trei magazine Mega Image "vizitate" de cel rugat de mine,in niciunul nu se gasea zaharul cu pricina, asadar ar fi fost ok daca tu imi indicai si locatia, ptr ca altfel ar fi oarecum utopic sa crezi ca prin aiureala din Bucuresti poate cineva sa faca un tur complet al tuturor locatiilor intr-o jumatate de zi.. In alta ordine de idei, iti urez succes la...lucrurile interesante pe care le ai de facut:).Si multa bafta la concurs!
ana (ludus) in 23 septembrie 2008, 20:28
as concura si eu dar nu gasesc zahar margaritar am fost si astazi si am cautat si nu este va multumesc .
claudia (targu secuiesc) in 25 septembrie 2008, 17:35
au adus zahar cu promotie la Plus.
Alin (Iasi) in 27 septembrie 2008, 19:44
Chiar nu e fair-play deloc promotia asta. Parca celelalte promotii Margaritar erau mai bine organizate. Nu am gasit deloc in Iasi pachetele pentru concurs. Oare organizatorii ce cred, este mai bine sa stii de promotie dar sa nu gasesti produsele, sau sa nu stii de promotie si sa aflii de ea atunci cand vezi produsele in magazin (si asta in timp util)? Intrebare absolut retorica, probabil. De mine chiar m-a deranjat situatia asta.
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 septembrie 2008, 10:38
Salutare, Nicu! Salutare, tuturor!
Inainte de a mai face acuzatii la adresa onestitatii organizatorilor, ganditi-va macar un pic: ce avantaje ar avea ei sa demareze promotia si sa nu aiba produsele pe raft? Adica sa nu poata consumatorul sa le cumpere produsul - ce avantaj e acesta?
Au fost cateva probleme de distributie, dar acum zaharul cu ambalaj promotional a ajuns aproape peste tot. Mult succes!
lavinia (tg-jiu) in 29 septembrie 2008, 10:47
In Tg-jiu, la fel nu se gaseste.
dana (bucuresti) in 29 septembrie 2008, 13:22
am o intrebare.... trebuiesc trimise doua ambalaje promotioanale DIFERITE de zahar Margaritar Cristal de 1 kg?
Moderator 2 (Infopromotii) in 29 septembrie 2008, 13:42
Draga Dana,

Trebuie sa fie 2 ambalaje promotionale diferite ca sa poti decupa cele 4 desene cu valize de calatorie necesare inscrierii in acest concurs.

Mult succes!
() in 30 septembrie 2008, 12:51
A trecut saptamana iar castigatorii nu se sunt afisati.
Moderator 2 (Infopromotii) in 30 septembrie 2008, 16:24
Draga Cristina,

Castigatorii ii poti vizualiza deja in pagina dedicata pe acest site.

Mult succes!
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 septembrie 2008, 18:43
Salut, Agnes!
Vom transmite organizatorilor promotiei mesajul tau si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns pentru tine.
Succes tuturor!
Cipri (IS) in 30 septembrie 2008, 18:47
am gasit si eu zahar pt 2 plicuri cu f f greu... acum nu mai reusesc sa ajung la posta :)))))
ileana gabriela (rosiori de vede) in 30 septembrie 2008, 23:27
e un concurs super dar nu gasim zahar cu ambalaj promotional desi locuim intr-un municipiu
Laurentiu (Ploiesti) in 04 octombrie 2008, 10:34
Cand se acorda preimiile si cum?La sfarsitul promotiei sau pe parcursul acesteia?
Cipri (IS) in 05 octombrie 2008, 16:34
Tudor (virciorog) in 20 septembrie 2008, 06:43 Eu am gasit in primul supermarket in care am intrat, l-am cumparat pe tot, asa ca nici nu va mai dau adresa supermarketului, am trimis 554 plicuri. ------------------------------------------------------------------------------- 554 de plicuri si nici un premiu pana acum... vezi...nu conteaza uneori cat de multe plicuri trimiti , important e sa ai si un pic de noroc
besenyei (cluj-napoca) in 05 octombrie 2008, 17:39
Pentru : Laurentiu......Perioada promotiei: 15 septembrie - 24 noiembrie 2008 in fiecare zii de luni se castiga 5 premii a cate 1000 de euro. In prima saptamana de concurs am trimis mai mult de 200 de plicuri si nimic pana acuma.......acuma nu mai are rost, deja in cluj in toate magazinele este zahar cu promotie. Totusi bafta la cei care mai cumpara....
Laurentiu (Ploiesti) in 06 octombrie 2008, 11:35
ok,asta am inteles.Dar cand se primeste premiul,banii sau excursia?Banii la sfarsitul promotiei iar excursia la iarna?Sau banii se primesc pe masura ce ce castiga premiile,adica in fiecare saptamana?
I (Constanta) in 06 octombrie 2008, 12:50
@laurentiu(Ploiesti): premiile constau in excursii la Viena SAU contravaloarea lor in bani (3700 ron). Extragerile se fac in fiecare zi de luni a saptamanii, extrageri la care participa plicurile sosite de la inceputul promotiei pana in ziua extragerii. La fiecare extragere se desemneaza 5 castigatori care sunt sunati in aceeasi zi si li se explica faptul ca pot alege excursia SAU banii,fiecare castigator urmand sa decida singur care varianta o doreste. Din ce am observat in lista cu castigatorii de pana acum toti cei 5 castigatori din prima saptamana au ales contravaloarea excursiei(3700 ron),si nu excursia in sine...Iti urez bafta! P.S.: daca sunt alesi banii, acestia sunt virati in contul castigatorului la un anumit interval de timp (nu cred ca este prea mare, de obicei banii castigati la concursuri sunt virati in max. 2/3 saptamani), daca este aleasa excursia, aceasta se va desfasura conform detaliilor pe care le gasesti in regulamentul promotiei("in perioada perioada 5 ianuarie 2009 - 31 ianuarie 2009, conform disponibilitatii de cazare si de transport").
Gheorghe (Bucuresti) in 06 octombrie 2008, 14:22
@Laurentiu: asa este, cum bine a scris I; te voi anunta cand intra in conturi banii castigatorilor din prima saptamana.
Cipri (IS) in 06 octombrie 2008, 17:31
pt Gheorghe (Bucuresti) inseamna ca dvs ati castigat in prima saptamana :) - bv
I (Constanta) in 06 octombrie 2008, 18:43
@cipri : iar Laurentiu este (conform listei afisate pe site) castigator in a doua saptamana. Felicitari pentru amandoi.:) Bafta in continuare!
Gheorghe (Bucuresti) in 06 octombrie 2008, 21:23
Pt. d-l Cipri: multumesc, desi nu am castigat eu personal... ci unii membri ai familiei mele. Cred ca nu era nevoie de obs. Dvs, eram deja convins ca aveti spirit analitic si o gandire logica! Asa cum dl. I a dedus mai demult identitatea mea, culmea! intr-un raspuns dat unei doamne care acum e ... laureata a acestei promotii. Nu e importanta identificarea noastra. Imi pare rau ca nu reusesc sa-mi fac timp sa fiu mai activ pe acest site. Mai cred ca, daca nu folosim pers. a II-a plural, nu inseamna ca ne respectam mai putin.
I (Constanta) in 08 octombrie 2008, 11:56
@besenyei : felicitari pentru premiu si bafta in continuare!
besenyei (cluj-napoca) in 08 octombrie 2008, 19:59
mersi I(Constanta)...inca nu am fost anuntat ca am castigat de la infopromotii am aflat . Bafta tuturor.
Gheorghe (Bucuresti) in 09 octombrie 2008, 10:13
Multumesc pentru felicitari. Ma bucur cand vad, printre castigatori, "colegi" de pe acest site.
Cipri (IS) in 09 octombrie 2008, 21:53
este si normal Gheorghe , doar suntem o mica familie , nu? :)
ana (ludus) in 11 octombrie 2008, 19:31
am cumparat si eu zahar si am trimis nu am gasit in oras in alta parte dar am luat si am trimis mult suces la toti concurenti si mie
Gheorghe (Bucuresti) in 12 octombrie 2008, 20:26
pt. Laurentiu: pt. ca abia acum am aflat, pot sa-ti comunic: banii pt. prima saptamana au intrat in cont pe 03.10.2008 Presupun ca au intrat deja si pentru sapt. urmatoare.
besenyei (cluj-napoca) in 14 octombrie 2008, 19:19
eu inca nu am primit bani....azi am verificat la ora 15:30. Poate maine.....
besenyei (cluj-napoca) in 16 octombrie 2008, 19:55
am primit bani .....totul e ok...mersi margaritar:)
I (Constanta) in 27 octombrie 2008, 10:42
Buna Maria, Imi pare rau pentru problemele sotului tau si ii urez mult sanatate. In ceea ce priveste prezenta constanta a anumitor persoane pe listele de castigatori, sa stii ca asta tine nu numai de noroc ci si de numarul de plicuri trimise. Uite de exemplu Besenyei care apare si el pe lista castigatorilor : a cumparat 400 kg de zahar, asadar a trimis 200 PLICURI la acest concurs. Este normal asadar ca sansele lui sa fie mult mai mari decat ale celor care au trimis numai cateva plicuri. Cat despre faptul ca doi membrii ai unei familii sunt castigatori ai concursului...ce e anormal in asta? daca oamenii au trimis plicuri separate, fiecare cu sansa si norocul lui, este normal sa poata sa castige separat. Spui ca nu esti invidioasa, dar comentariile tale un pic rautacioase te tradeaza. Aici este vorba despre un concurs, nu de o actiune de binefacere...norocul are propriile lui criterii, nu tine cont nici de fidelitate, nici de situatie materiala, etc. Niciodata nu stii cand poate sosi chiar pe strada ta. Asadar, sfatul meu sincer este sa te concentrezi mai mult pe propriile tale sanse de castig decat pe norocul altora. Fiecare cu ale lui, nu? Inca o data multa sanatate sotului tau si bafta la concursurile la care vei participa.
GENOVEVA (SACELE) in 28 octombrie 2008, 23:29
pot sa trimit plicul ptr concurs recomandat?
Moderator 2 (Infopromotii) in 29 octombrie 2008, 10:24
Draga Genoveva,

Poti trimite plicul recomandat dar fara confirmare de primire fiind vorba despre o casuta postala.

Mult succes!
besenyei (cluj-napoca) in 29 octombrie 2008, 19:31
Pentru....maria(baia-mare)nu stiu ce ai cu domnul cocos gheorge care joaca regulamentar la toate promotiile. Este un om foarte serios , eu am vb cu el chiar in ziua cand am vazut pe site ca a castigat. A cumparat si el mai multe kg de zahar chiar in primele zile. Sanatate pentru sotul tau si la concursuri. Pentru....Genoveva ...mai bine trimite plicurile asa simplu ca e mai sigur...stiu cazuri cand plicurile nu au ajuns la destinatie daca erau recomandate sau cu confirmare de primire...cred ca trebuie sa scrii pe plic si firma care oraganizeaza concursul.
Adriana (Bucuresti) in 05 noiembrie 2008, 02:50
Salutare tuturor! Am scris pe aceasta pagina ca sa va spun ca se poate castiga si cu un singur plic. Numele meu este Patuleanu Adriana si tocmai am castigat la aceasta promotie. Particip de multi ani la diferite promotii dar niciodata nu cumpar produse participante in exces decat daca merita cu adevarat. Astfel la aceasta campania am trimis 3 plicuri: unul eu, unul mama si unul bunica, iar astazi am fost anuntata ca am castigat!! Deci se poate, ceea ce trebuie sa faceti este in primul rand sa participati si sa nu va pierdeti speranta. Bafta tuturor!
() in 07 noiembrie 2008, 20:16
anul acesta nu se mai acorda si carduri de cumparaturi?
Moderator 1 (Infopromotii) in 07 noiembrie 2008, 21:21
Salut, Elena!
Anul acesta la promotia Margaritar nu se mai acorda carduri, dar premiile mari (excursiile) pot fi preschimbare in contravaloarea acestora, iar cu banii obtinuti poti face foarte, foarte multe cumparaturi.
Succes!
Gheorghe (Bucuresti) in 07 noiembrie 2008, 23:26
pt Adriana: Felicitari! Ma bucur pentru tine.
Alina (Suceava) in 13 noiembrie 2008, 07:44
Salut! poate voi castiga ji io candva
mihaela (timisoara) in 13 noiembrie 2008, 11:33
in tm exista si am cumparat...pusii
Mihai (Slatina) in 18 noiembrie 2008, 12:33
unde se pot vedea castigatorii care au fost desemnati deja, caci pe www.agrana.ro, eu unul nu i-am gasit ??!!! Sa ne spuna organizatorii cum se pot vizualiza !!! :)))
Moderator 2 (Infopromotii) in 18 noiembrie 2008, 13:07
Draga Mihai,

Numele celor care au fost desemnati castigatori le gasesti in lista castigatorilor prezentata pe site-ul nostru. Accesezi meniul "Castigatori" sau tastezi in bara browser-ului tau urmatoarea adresa: http://www.infopromotii.ro/Castigatori/Promotie-Concurs-Margaritar-si-OTP-Bank-te-trimit-in-vacanta-271.html.

Mut succes!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Margaritar si OTP Bank te trimit in vacanta!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Margaritar si OTP Bank te trimit in vacanta!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media