CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Margaritar - "Olimpiada retetelor!"

Concurs cu premii Margaritar Olimpiada retetelor

Juriul va acorda urmatoarele premii in fiecare saptamana de campanie: 1 loc I - 1 x robot de bucatarie Severin; 2 locuri II - 2 x cafetiera Severin; 10 locuri III - 10 x carte cu retete de prajituri.

Inscrie-te pe www.zaharmargaritar.ro completand formularul de participare si incarca reteta prajiturii de casa preferate, impreuna cu o fotografie a acesteia, facuta de tine.

Perioada promoţiei: 23 noiembrie 2009 - 15 februarie 2010

Promotie expirata
5 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

“Olimpiada retetelor!”

 

Perioada concursului: 23.11.2009 - 15.02.2010

 

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

 

Concursul “Olimpiada retetelor!” este organizat de S.C. Agrana Romania S.A. cu sediul central in Bucuresti, Sos. Straulesti nr. 178-180, sector 1, telefon 0212693373, fax 0212693398 (numita in prezentul regulament “Organizatorul”).

 

Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul. Participarea la concurs implica consultarea si acceptarea prezentului regulament de catre toti participantii.

 

 

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE SI DURATA  CONCURSULUI

 

Concursul “Olimpiada retetelor” se va desfasura on-line, pe site-ul www.zaharmargaritar.ro in fiecare zi, in intervalul orar 00:00 – 24:00, in perioada 23.11.2009 - 15.02.2010, cu participare de pe intreg teritoriul Romaniei. Ora limita de inscriera la concurs in data de 15.02.2010 este ora 12:00.

 

 

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

La campania promotionala "Olimpiada retetelor!” pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei Agrana Romania, angajatii Brandstalk precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/ surori, sot/ sotie) campanie si a oricarei alte persoane implicata profesional in organizarea si derularea concursului.

 

In cazul in care castigatorul unuia din premii este minor (cu varsta sub 18 ani) sau este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai prin intermediul parintelui sau al tutorelui, incluzand semnarea de catre parinte sau tutore a unei declaratii notariale, cu incuviintarea Autoritatii tutelare daca este cazul, potrivit legii, prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectiv precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura, legate de premiul respectiv si de participarea minorului la aceasta

Participarea la concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

 

 

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

 

Intrand pe pagina de concurs www.zaharmargaritar.ro utilizatorii trebuie sa completeze un formular de inscriere  introducand  urmatoarele date de contact: nume, prenume, domiciliu, adresa e-mail, numar telefon, varsta, sex.

Ulterior, pentru a participa la concurs, cei care doresc sa se inscrie  trebuie sa incarce obligatoriu o reteta de prajituri + poza prajiturii respective iar pe baza selectiilor realizate de expertii Margaritar, castigatorii  vor fi premiati. Dupa upload-area retetei si a pozei aferente, acestea pot fi vizualizate pe site de catre toti vizitatorii.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru date gresite sau modificate ulterior de catre participanti.

Pozele cu prajitura trebuie sa fie veridice, iar Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica inscrierile ce contin poze generice sau care nu au aspect veridic.

 

 

SECTIUNEA 5. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

 

Castigatorul este anuntat de castig printr-un e-mail pe adresa de e-mail pe care au notat-o la inscrierea in concurs, in max. 5 zile lucratoare de la castigarea premiului. Listele cu castigatorii vor fi afisate saptamanal si pe site-ul www.zaharmargaritar.ro.

 

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE SI ACORDAREA LOR

 

Premiile oferite in cadrul acestui concurs sunt:

·                         12 locuri roboti bucatarie marca Severin

·                         24 cafetiere marca Severin

·                         120 carti cu retete de prajituri

 

Premiile se vor acorda astfel: in fiecare saptamana vor fi premiate 13 retete; cea mai reusita dintre ele va castiga premiul I constand intr-un robot de bucatarie, pe locul 2 vor fi alese 2 retete si vor fi premiate cu cate 1 cafetiera, iar pe locul 3 vor exista 10 castigatori care vor primi cate o carte cu retete de prajituri.

Castigatorii premiilor vor fi afisati in fiecare zi de luni, pana la ora 24:00, pentru saptamana precedenta, astfel: 30 noiembrie 2009, 07 decembrie 2009, 14 decembrie 2009, 21 decembrie 2009, 28 decembrie 2009, 04 ianuarie 2010, 11 ianuarie 2010, 18 ianuarie 2010, 25 ianuarie 2010, 01 februarie 2010, 08 februarie 2010, 15 februarie 2010. Valoarea totala a premiilor oferite per campanie este de 9180 RON (cu tva inclus).

 

Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte a premiilor castigate si nici dreptul de a cere schimbarea premiilor, in nici un fel.

 

Premiile se vor trimite catre castigatori prin curier, in termen de maxim 30 de zile lucratoare din momentul trimiterii anuntului de castigare a premiului prin email, la adresa de livrare completata la inscrierea in concurs.

 

Organizatorul va trimite premiul o singura data prin curier iar daca din diverse motive castigatorul nu va fi acasa, premiul se va intoarce la Organizator. Ulterior, in aceasta situatie premiul se poate redistribui numai pe cheltuiala castigatorului si la solicitarea acestuia.

 

 

SECTIUNEA 7. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

 

Accesarea pe site-ul www.zaharmargaritar.ro in scopul participarii la acest concurs prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului fata de clauzele acestuia.

Prin inscriere, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, e-mail, adresa completa, numar de telefon, varsta, sex) sa fie folosite de SC Agrana Romania SA doar pentru identificarea castigatorilor in cadrul prezentului concurs si pentru trimiterea premiilor catre acestia.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu respectarea dreptului participantilor, de a opta in scris cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, SC Agrana Romania S.A. va informa persoana vizata asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.

Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Agrana Romania, trimitand o  cerere scrisa, datata si semnata, la adresa Agrana Romania din Sos. Straulesti nr. 178-180, sector 1, Bucuresti.

La cererea participantilor, adresata in scris la adresa Organizatorului, acesta se obliga:

·                    sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

·                    sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

·                    sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

 

SECTIUNEA 8. INCHEIEREA CONCURSULUI

 

Acest concurs poate fi incheiat inainte de termen in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs sau la epuizarea bugetului alocat  de premii ale concursului.

 

 

SECTIUNEA 9. LITIGII

 

Orice posibil litigiu aparut intre Organizator si participantii la acest concurs va fi solutionat pe cale amiabila; in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Eventualele contestatii legate de derularea concursului se vor putea transmite pe adresa Organizatorului in termen de maxim 10 zile de la incheierea concursului. Organizatorul nu va mai lua in considerare nici una din contestatiile sosite pe adresa sa dupa aceasta data.

 

 

SECTIUNEA 10. DIVERSE

 

Prin intrarea in concurs, toti concurentii accepta si se supun regulilor concursului, specificate in prezentul Regulament. Toate instructiunile de inscriere si participare fac parte din regulament.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor transmise pentru concursul “Olimpiada retetelor!”.

 

 

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

 

Regulamentul concursului “Olimpiada retetelor!” va fi disponibil gratuit pe site-ul www.zaharmargaritar.ro si pe www.infopromotii.ro

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

Eventualele contestatii vor fi luate in considerare doar pe perioada concursului.

Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a concursului, nu vor fi luate in considerare.

Nu avem elemente multimedia.
anca (mangalia) in 24 noiembrie 2009, 15:52
abia astept sa se mai inscrie si altii la promotie,imi plac retetele pentru prajituri,e o promotie care imi place
Madalina (Bucuresti) in 26 noiembrie 2009, 10:28
M-as bucura foarte mult sa castig. Poate nu m-as bucura de robot si cafetiera cat de retele de prajituri. Imi place mereu sa incerc o prajitura noua, iar promotia aceasta mi-a provocat imaginatia. Mult succes tuturor!
() in 02 decembrie 2009, 08:49
Felicitari pentru organizatorii concursului,eu folosesc foarte mult zaharul pudra margaritar, mi-ar fi placut sa se poata trimite macar doua poze cu produsul final,in cazul unui tort sa se vada nu doar aspectul ci si o felie cu interiorul acestuia.
() in 08 februarie 2010, 23:14
S-au primit foarte multe reclamatii,in legatura cu acest concurs,pentru ca multe participante,au copiat sau au fotografiat de pe alte site-uri,retete si poze apoi s-au inscris cu nerusinare in concurs.Din fericire,unele poze si retete au fost recunoscute de adevaratele "propietare"ale pozelor si retetelor si au sesizat pe zaharmargaritar.ro.Printre aceste "ilegale "doamne este si d-na Paulina Dobrea,care a copiat reteta Prajiturica Adriana si a trimis-o la concurs.Si mai sunt cateva,asteptam ca retetele sa fie retrase de pe site,iar premiile sa le fie ridicate,culmea,au fost si premiate!
Moderator 1 (Infopromotii) in 09 februarie 2010, 11:06
Draga Carmen,
Organizatorii au luat cunostinta despre aceste fapte si au intervenit prin Actul Aditional nr. 2 la regulamentul promotiei (pe care il gasesti mai sus, la rubrica "documente conexe") prin care acele retete vor fi descalificate.
Daca stii astfel de cazuri, te rugam sa ni le semnalezi scriindu-ne un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos, iar noi ii vom instiinta de urgenta pe organizatori, care vor lua masurile necesare.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Margaritar - "Olimpiada retetelor!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Margaritar - "Olimpiada retetelor!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media