CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Mapei - Premii mari pentru un SMS mic

Mapei Premii mari pentru un SMS mic

Premii prin tragere la sorti: 1 x 5000 EUR; 5 x 1000 EUR. Premii instant: 1000 x sapca personalizata; 600 x tricou personalizat; 400 x rucsac personalizat.

Cumpara cel putin un produs participant si trimite codul unic de pe ambalaj prin SMS la 1851 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote). Pastreaza factura sau bonul fiscal pentru validare.

Perioada promoţiei: 01 iunie - 31 august 2011

Promotie expirata
Un comentariu Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
„Premii mari pentru un SMS mic”

SECTIUNEA 1. DESFASURAREA CAMPANIEI
1.1.    Organizatorul campaniei promotionale „Premii mari pentru un SMS mic” (numita in cele ce urmeaza “Campania”) este S.C. MAPEI ROMANIA S.R.L., cu sediul in str. G-ral Ion Dragalina nr. 14, sector 5, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13227/2006, cod unic de inregistrare 18939374, Atribut Fiscal RO, IBAN: RO24 BACX 0000 0045 6425 0010, deschis la UNICREDIT TIRIAC - SUC. Grigore Mora, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal si numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.
1.2.    Campania promotionala se va desfasura la nivel national, in perioada 1 iunie 2011 – 31 august 2011, in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.
1.3.    Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin afisarea pe site-ul www.infopromotii.ro, fiind disponibil oricarui solicitant in mod gratuit apeland linia telefonica a campaniei promotionale 021.310.15.97 (tarif normal) in functie de programul acesteia specificat la Sectiunea 6 sau trimitand o scrisoare la sediul S.C. MAPEI ROMANIA S.R.L., str. G-ral Ion Dragalina nr. 14, sector 5, Bucuresti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestora pe site-ul www.infopromotii.ro. Anexele sau actele aditionale la Regulament, incheiate dupa data inceperii campaniei publicitare, vor face parte integranta din acesta.

SECTIUNEA 2. PRODUSE PARTICIPANTE
La Campanie participa produsele marca MAPEI, marca inregistrata apartinand S.C. MAPEI ROMANIA S.R.L. (numite in cele ce urmeaza “produse participante”), dupa cum urmeaza:
- Mapelastic - hidroizolatie elastica bicomponenta pe baza de ciment - ambalare: kit de 32 kg (sac de 24 kg + bidon de 8 kg);
- Mapelastic - hidroizolatie elastica bicomponenta pe baza de ciment - ambalare: galeata de 16 kg;
- Mapegum WPS - pasta hidroizolanta elastica monocomponenta - ambalare: galeata de 5 kg;
- Mapegum WPS - pasta hidroizolanta elastica monocomponenta - ambalare: galeata de 10 kg;
- Mapegum WPS - pasta hidroizolanta elastica monocomponenta - ambalare: galeata de 25 kg;
- Plastimul - emulsie bituminoasa hidroizolanta - ambalare: galeata de 12 kg;
- Plastimul - emulsie bituminoasa hidroizolanta - ambalare: galeata de 30 kg;
- Keracolor FF - chit de rosturi imbunatatit, pe baza de ciment - ambalare: cutie de 5 kg;
- Keracolor FF - chit de rosturi imbunatatit, pe baza de ciment - ambalare: sac de 5 kg;
- Ultracolor Plus - chit de rosturi imbunatatit, pe baza de ciment - ambalare: cutie de 5 kg.

Produsele participante la Campanie vor fi marcate cu eticheta promotionala si vor avea tiparit pe eticheta un cod unic de participare la Campanie format din 6 cifre. 

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE
3.1    La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, cu varsta de peste 18 ani impliniti pana la data inceperii campaniei (01.06.2011), cu domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor Organizatorului, ai Agentiei si ai celorlalte societati comerciale implicate in organizarea si derularea Campaniei promotionale, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/sotie, rude de gradul I).
3.2    Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
3.3    Participantii trebuie sa achizitioneze produse participante mentionate la sectiunea 2 si sa pastreze eticheta pe care se gaseste codul unic de participare la Campanie, conform Regulamentului, ca in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma codul unic si de asemenea in cazul validarii lor ca si castigatori sa poata revendica premiul. De asemenea, participantii trebuie sa pastreze si bonul fiscal pentru validarea premiilor in cazul in care sunt declarati castigatori.
3.4    Prin participarea la Campanie, participantilor nu le vor fi impuse niciun fel de cheltuieli suplimentare cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a campaniei: cheltuielile legate de transmiterea SMS-urilor, cu tarif normal pentru inscrierea la promotie.

SECTIUNEA 4. PREMIILE
4.1.    In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti, 2006 premii in valoare comerciala totala de 55.263,04  RON dupa cum urmeaza (valoare premiilor s-a calculat in lei la cursul: 4,0992 RON/EUR):
Premii categoria I in bani:
•    5 premii in valoare de 1000 EUR fiecare.
•    1 premiu mare in valoare de 5000 EUR.
In total se acorda 6 premii in bani. Un participant poate castiga un singur premiu categoria I pe toata perioada desfasurarii campaniei.
Premiile in bani se acorda in RON la cursul BNR din ziua platii.
Premii categoria a II-a instant:
•    1000 sepci personalizate in valoare de 4,3561 Ron/buc cu TVA inclus – valoare totala sepci = 4.356,1 Ron cu TVA.
•    600 tricouri personalizate in valoare de 8,1989 Ron/buc cu TVA inclus – valoare totala tricouri = 4.919,33 Ron cu TVA.
•    400 rucsacuri personalizate in valoare de 12,4890 Ron/buc cu TVA inclus – valoare totala rucsacuri = 4.995,58 Ron cu TVA.
In total se acorda 2000 premii instant.

4.2.    Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii. In cazul refuzului vreunui potential castigator de a beneficia de premiu (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului, refuza premiul expres si neechivoc sau manifesta o atitudine similara etc.) sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. In asemenea cazuri, Organizatorii isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiile respective.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
In cadrul Campaniei promotionale se va organiza un concurs sub forma unei loterii, in cadrul caruia sunt desemnati castigatorii celor 2006 de premii oferite de Organizator. Desemnarea castigatorilor premiilor campaniei promotionale se va face pe baza unui algoritm electronic, cu ajutorul unui program informatic specializat.
Pentru a participa la loteria organizata in cadrul aceastei Campanii, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant, sa descopere codul unic inscris pe ambalajul acestuia si sa il inscrie in concurs, in perioada 1 iunie 2011, ora 00:00 si 31 august 2011, ora 23.59 (inclusiv), prin SMS la numarul 1851, numar cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote, si sa pastreze factura sau bonul fiscal care atesta achizitia.
Fiecare cod unic poate fi inscris in concurs o singura data. In eventualitatea in care mai multi participanti inscriu acelasi cod de mai multe ori, castigatorul va fi desemnat dintre acestia pe baza dovezii ambalajului original cu codul unic castigator.
5.1.1.    Inscrierea in concurs prin SMS se realizeaza prin trimiterea la numarul de telefon 1851 (numar cu tarif normal in retelele Vodafone, Orange, Cosmote) in intervalul 1 iunie 2011, ora 00:00 – 31 august 2011, ora 23.59 (data limita de primire a SMS-urilor de participare la concurs) a unui mesaj de participare compus din codul unic descoperit pe ambalajul unui produs participant.
5.1.2.    Pentru ca un SMS sa fie validat preliminar, acesta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
a.    sa fie compus din codul unic descoperit pe ambalajul promotional al unui produs participant;
b.    codul unic sa fie primit la numarul 1851, in perioada 1 iunie 2011, ora 00:00 – 31 august 2011, ora 23.59, inclusiv.
5.1.3.    Fiecare SMS este validat preliminar la momentul inscrierii in concurs. In acest sens, pentru fiecare SMS trimis in cadrul prezentei Campanii la numarul de SMS 1851, participantul va primi din partea Organizatorului, imediat, prin SMS, unul din urmatoarele raspunsuri:
a.    daca mesajul a fost trimis in forma corecta, atunci participantul va primi din partea Organizatorului urmatorul mesaj: „Promotia MAPEI! Cod corect! Te-ai inscris pentru tragerea la sorti. Pastreaza codul si bonul fiscal. Pentru detalii intra pe www.infopromotii.ro”; Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul mesajului pe parcursul Campaniei, cu obligatia de a confirma participantului validitatea mesajului trimis.
b.     daca mesajul este valid si contine un cod unic numeric din 6 cifre, din lista de coduri ale Campaniei, iar mesajul este castigator al unui premiu instant tricou personalizat, consumatorul va primi un mesaj text SMS, astfel: „Felicitari. Ai castigat un tricou MAPEI. Pastreaza codul. Suna la 021.310.15.97 (tarif normal) pentru validare. Detalii la office@mapei.ro sau www.infopromotii.ro„ Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul mesajului pe parcursul Campaniei, cu obligatia de a confirma participantului validitatea mesajului trimis.
c.     daca mesajul este valid si contine un cod unic numeric din 6 cifre, din lista de coduri ale Campaniei, iar mesajul este castigator al unui premiu instant sapca personalizata, consumatorul va primi un mesaj text SMS, astfel: „Felicitari. Ai castigat o sapca MAPEI. Pastreaza codul. Suna la 021.310.15.97 (tarif normal) pentru validare. Detalii la office@mapei.ro sau www.infopromotii.ro„ Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul mesajului pe parcursul Campaniei, cu obligatia de a confirma participantului validitatea mesajului trimis.
d.     daca mesajul este valid si contine un cod unic numeric din 6 cifre, din lista de coduri a Campaniei, iar mesajul este castigator al unui premiu instant rucsac personalizat, consumatorul va primi un mesaj text SMS, astfel: „Felicitari. Ai castigat un rucsac MAPEI. Pastreaza codul. Suna la 021.310.15.97 (tarif normal) pentru validare. Detalii la office@mapei.ro sau www.infopromotii.ro„ Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul mesajului pe parcursul Campaniei, cu obligatia de a confirma participantului validitatea mesajului trimis.
e.    daca mesajul este invalid, respectiv codul inscris nu este corect (ca de exemplu in situatia in care este inscris un cod incorect, un cod ce nu face parte din seria de coduri generate pentru prezenta Campanie, sau codul de bare) sau mesajul in sine nu se incadreaza in/nu respecta conditiile stipulate in art.5.1.1 si art.5.1.2. de mai sus, atunci raspunsul va fi: Mesaj incorect. Verifica si trimite cu atentie codul de pe ambalaj. Detalii la 021.310.15.97 sau pe www.infopromotii.ro. Succes!; Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul mesajului pe parcursul Campaniei, cu obligatia de a confirma participantului validitatea mesajului trimis.
f.    daca mesajul este valid, dar a mai fost inregistrat inainte: consumatorul va primi un mesaj SMS, astfel: „Acest cod a mai fost inscris de pe acest numar. Poti intra in promotie cu un nou cod. Detalii la 021.310.15.97 sau pe www.infopromotii.ro. Succes!
g.    daca mesajul a fost trimis inainte de data de incepere a campaniei, respectiv 1 iunie 2011, consumatorul va primi un mesaj SMS astfel: „Cod invalid! Promotia incepe la 1 iunie. Trimite codul dupa aceasta data si pastreaza eticheta si bonul fiscal pentru validare. Detalii pe www.infopromotii.ro”.
h.    daca mesajul a fost trimis dupa data de incheiere a campaniei, respectiv 31 august 2011, consumatorul va primi un mesaj SMS astfel: „Promotia s-a incheiat la 31 august. Multumim pentru participare si va asteptam la viitoarele campanii MAPEI.”
5.1.4.    La tragerile la sorti nu vor participa SMS-urile expediate la numarul de SMS 1851 in afara perioadei mentionata la art. 5.1.2 si/sau care nu contin codul unic corect.
5.1.5.    Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:
a.    pentru mesajele incomplete, inexacte sau incorecte trimise la numarul de SMS 1851, precum si pentru mesajele trimise dupa expirarea perioadei Campaniei sau la un alt numar de telefon;
b.    pentru pierderile sau intarzierile mesajelor SMS de participare la Concurs sau a mesajelor SMS de raspuns mentionate la art. 5.1.4. de mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului;
c.    daca numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat (ex: numar ascuns, numar afisat incomplet). In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la concurs;
d.    daca acelasi mesaj SMS este trimis de mai multe ori de catre retelele de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori, si, in consecinta, va trimite un mesaj de raspuns pentru fiecare mesaj primit;
e.    pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie pe perioadele de trafic intens;
f.    Pentru situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi ambalaj participant aferent unui cod unic inscris;
g.    Pentru eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon de pe care au fost inscrise in Campanie codurile unice de participare;
h.    Pentru disputele referitoare la drepturile de proprietate asupra ambalajelor promotionale ale caror coduri unice au fost declarate castigatoare. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra ambalajelor promotionale nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul Participantului care a respectat prevederile prezentului Regulament. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor astfel de revendicari ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.
5.1.6.    Dupa data limita de primire a mesajelor (31 august 2011, ora 23.59), Organizatorul nu este responsabil in legatura cu trimiterea/primirea mesajelor SMS la numarul de SMS al Campaniei.

SECTIUNEA 6. APELAREA NUMARULUI DE INFOLINE
In vederea obtinerii de informatii referitoare la Campania promotionala “Premii mari pentru un SMS mic”, la modalitatile de inscriere in Concurs, precum si despre inscrierea in forma corecta a codurilor unice descoperite pe ambalajele promotionale, participantii pot solicita informatiii prin apelarea numarului de Infoline 021.310.15.97  (numar cu tarif normal in toate retelele de telefonie, apelabil de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 17:00, exclusiv sarbatorile legale si religioase), in perioada 1 iunie 2011 – 31 august 2011 sau pot solicita relatii pe site-ul www.infopromotii.ro.

SECTIUNEA 7. CLAUZE DIVERSE DE INSCRIERE
7.1.    Un cod unic descoperit pe un produs participant nu poate fi inscris in Concurs decat o singura data.
7.2.    In cazul in care un participant reclama, in orice modalitate, invalidarea codului sau unic de participare pe care l-a inscris prin aceste modalitati, indiferent de motivele pe baza carora are loc aceasta invalidare (ca de exemplu codul unic a mai fost inscris in Concurs anterior, codul unic este gresit, incomplet sau incorect etc.) atunci se va respecta urmatoarea procedura de validare sau invalidare preliminara:
a.    Organizatorul ii va solicita sa prezinte in termen de 48 de ore de la data formularii acelei reclamatii, dovada detinerii in original a ambalajului pe care figureaza codul unic revendicat. Participantul poate face dovada detinerii codului unic revendicat in original prin expedierea ambalajului promotional cu codul unic revendicat la adresa Organizatorului, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau prin curier, pentru a se putea verifica daca validarea preliminara a fost facuta corect;
b.    In cazul in care codul unic revendicat in cadrul reclamatiei a fost inscris anterior in Concurs de un alt participant, pentru a se putea face validarea participantului ce a achizitionat in realitate si in mod corect produsul participant si a facut inscrierea in Concurs corect, Organizatorul il va contacta si pe participantul inscris cel dintai in Concurs, la numarul de telefon de la care s-a efectuat inscrierea/numarul de telefon comunicat la inscriere si ii vor comunica scopul apelului. Dupa instiintarea participantului despre situatia de fapt, ii va solicita sa prezinte in termen de 48 de ore de la data contactarii sale telefonice, dovada detinerii in original a ambalajului promotional pe care a fost descoperit codul unic inscris pentru a se putea face in acest fel validarea sa preliminara. Participantul poate face dovada detinerii codului unic inscris in original prin expedierea ambalajului catre Organizator prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau prin curier, pentru a se putea verifica daca validarea sa preliminara a fost facuta corect;
c.    In cazul in care vreunul dintre participantii mentionati la art.6.2. lit.a si b de mai sus nu respecta termenul mentionat in cadrul acestor articole, nu expediaza ambalajul sau refuza prezentarea dovezii detinerii ambalajului promotional continand codul unic descoperit in original, atunci Organizatorul isi rezerva dreptul de a invalida  inscrierea respectivului cod unic,  prin eliminarea inscrierii acestuia din baza de date a Concursului;
d.    In cazul in care participantul motiveaza intemeiat imposibilitatea prezentarii in termenul mentionat la art. 7.2., atunci Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi intervalul de timp mai sus mentionat cu inca 48 ore (in situatiile in care durata Campaniei si data de efectuare a extragerii permite aceasta prelungire), participantul suportand insa, in cazul nesocotirii acestor termene si proceduri, consecinta imposibilitatii validarii inscrierii sale in timpul necesar in baza de date a Concursului pentru a putea participa la extragerea ce urmeaza;

SECTIUNEA 8. ALOCAREA PREMIILOR SI TRAGERILE LA SORTI
8.1     ALOCAREA PREMIILOR INSTANT
Premiile instant dupa cum urmeaza:
In perioada 1 Iunie – 31 Iulie se vor acorda ZILNIC cate:
-    10 sepci personalizate,
-    6 tricouri personalizate si
-    4 rucsacuri personalizate.
In perioada 1 August - 16 August se vor acorda ZILNIC cate:
-    15 sepci personalizate,
-    9 tricouri personalizate si
-    6 rucsacuri personalizate
In perioada 17 August – 31 August se vor acorda ZILNIC cate:
-    10 sepci personalizate,
-    6 tricouri personalizate si
-    4 rucsacuri personalizate

Algoritmul de acordare a premiilor instant este urmatorul:
Inainte de inceperea campaniei promotionale vor fi generate aleator de catre calculator pentru fiecare zi a campanie promotionale (92 zile) cate 20 de momente castigatoare zilnice, pentru fiecare zi din perioada 1 Iunie – 31 Iulie si 17 August – 31 August si respectiv 30 momente castigatoare zilnice, pentru fiecare zi din perioada 1 August - 16 August, identificate sub forma: zz-ll-yyyy hh:mm. Lista momentelor castigatoare va fi autentificata la un notar public sub forma de Anexa 1 la prezentul regulament, conform prevederilor OG 99 / 2000 modificata prin Legea 650 / 2002, art. 51, pct. 1. Separat de momentele zilnice castigatoare se va genera aleator, inainte de inceperea campaniei, o lista cu ordinea premiilor instant zilnice asa cum vor fi ele acordate in momentele castigatoare zilnice corespunzatoare (in ordine) cuprinsa in Anexa 1 la prezentul regulament.
Alocarea premiilor instant se va face dupa cum urmeaza: primul SMS primit dupa fiecare moment castigator generat de calculator pentru fiecare zi a campaniei va fi declarat castigator al premiului instant corespunzator (momentul 1 – premiul 1 s.a.m.d). 
Daca intre doua momente nu se inregistreaza nici o inscriere in campanie premiile instant corespunzatoare momentului / momentelor respectiv se reporteaza pentru momentul urmator – respectiv se aloca urmatorului moment castigator toate premiile neacordate si reportate de la momentele anterioare.
In total se vor acorda 2000 premii instant pe toata perioada promotiei.
Castigatorii premiilor instant vor participa si la tragerile la sorti.
Fiecare participant poate castiga un numar nelimitat de premii instant cu conditia sa indeplineasca conditiile de inscriere in promotie descrise in prezentul regulament. In cazul in care, se constata ca unul dintre participanti a castigat mai multe premii se va solicita dovada proprietatii etichetelor promotionale cu codurile unice pentru fiecare mesaj de inscriere in Campanie trimis si declarat castigator. In cazul in care exista castigatori de premii instant care nu vor contacta organizatorul pentru a li se inmana premiile, in termen de 3 zile de la alocarea premiilor instant, acestia vor pierde calitatea de castigatori.

8.2     ALOCAREA PREMIILOR PRIN TRAGERE LA SORTI
Tragerea la sorti se va efectua electronic si va avea loc dupa cum urmeaza:
-    pe 5 septembrie 2011 pentru mesajele valide trimise din 1 iunie 2011 ora 00:00:00 pana pe data de 31 august 2011 ora 23:59:59. La aceasta extragere se vor acorda premiile mari dupa cum urmeaza:
•    5 premii in valoare de 1000 EUR fiecare
•    1 premiu mare in valoare de 5000 EUR
La tragerea la sorti vor fi extrase, in prezenta unui avocat, din baza de date cu participantii in Campanie care au trimis mesaje valide, un numar de mesaje valide, corespunzatoare numarului de premii acordate conform regulamentului. Participantii care au trimis aceste mesaje vor fi declarati potentiali castigatori ai premiilor urmand a fi validati conform Sectiunii 9 din prezentul regulament. La fiecare tragere la sorti se vor extrage in plus fata de numarul de mesaje castigatoare inca 5 mesaje valide pentru fiecare premiu extras, care vor constitui mesaje de rezerva, in cazul in care unul din participantii care a fost declarat potential castigator al unui premiu nu va fi validat conform procedurii descrise în Sectiunea 9 de mai jos. In total se vor extrage 30 mesaje de rezerva.
Fiecare participant poate castiga maxim un premiu in bani, cu conditia sa indeplineasca conditiile de inscriere in promotie descrise in prezentul regulament. In cazul in care castigatorii tragerii la sorti nu vor contacta organizatorul pentru a li se inmana premiile, in termen de 3 zile de la alocarea premiilor, si nu vor putea fi contactati de organizator in acest termen, acestia vor pierde calitatea de castigatori si se va apela la rezerve, in ordinea extragerii acestora, pentru validarea si acordarea premiilor.
Premiile neacordate pana la sfarsitul Campaniei, raman  in proprietatea Organizatorului.

SECTIUNEA 9. VALIDAREA  SI ACORDAREA PREMIILOR
9.1     VALIDAREA  SI ACORDAREA PREMIILOR INSTANT
Pentru a fi validat drept castigator, participantul la Campanie, care a fost desemnat castigator al unui premiu instant trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
A.    Sa indeplineasca conditiile descrise in Sectiunea 3 a prezentului Regulament;
B.     Sa sune la infoline 021.310.15.97 (tarif normal) pentru declararea datelor personale si a codului castigator in termen de 3 zile de la data primirii SMS-ului de confirmare a premiului instant castigat;
C.     Sa trimita la numarul de fax: 021.310.15.97 (tarif normal) sau pe e-mail la adresa office@mapei.ro sau prin posta clasica, pe adresa S.C. MAPEI ROMANIA S.R.L., str. G-ral Ion Dragalina nr. 14, sector 5, Bucuresti, eticheta promotionala cu codul castigator care probeaza achizitia produselor promotionale, actul de identitate in copie sau datele de contact nume, prenume, adresa in vederea intocmirii actelor necesare ca premiul sa intre in posesia deplina si legala a castigatorului, in termen de 5 zile de la data primirii SMS-ului de confirmare a premiului instant castigat;
D.    Eticheta promotionala este intreaga si lizibila;
E.     In baza unui etichete promotionale se va acorda un singur premiu. Pentru revendicarea mai multor premii este necesara prezentarea pentru validare a mai multor  etichete promotionale. La acordarea unui premiu eticheta promotionala corespunzatoare va ramane in posesia Organizatorului;
F.     Sa-si declare datele personale de identificare: nume, prenume, adresa.
Procesul de validare se va desfasura dupa urmatorul scenariu:
-    Fiecare castigator al unui premiu instant va primi un SMS la inscriere in campanie care ii va confirma premiul castigat.
-    Castigatorii de premii instant vor contacta organizatorul la numarul de infoline: 021.310.15.97 (tarif normal) pentru declararea datelor si a codului castigator in maxim 3 zile de la alocarea premiului.
-    Daca pana in termen de 5 zile de la informarea castigatorilor, acestia nu au trimis documentele necesare validarii, acestia vor fi declarati invalizi iar premiile instant corespunzatoare neacordate vor ramane in posesia Organizatorului.
Dupa ce procesul de validare a fost incheiat, Organizatorul va expedia premiul participantului castigator, la adresa indicata de acesta in termen de 30 de zile de la data primirii documentelor solicitate de catre Organizator. Modalitatea de distribuire a premiilor va fi stabilita de Organizator impreuna cu castigatorul in urma validarii acestuia. Castigatorii nu pot schimba premiul in bani sau pe un alt premiu. Daca castigatorul nu este disponibil la locul si data indicate Organizatorului, din orice motiv, acesta nu mai poate emite nici o pretentie asupra lui.
In situatia in care castigatorului i se expediaza premiul prin posta, orice eroare referitoare la datele furnizate de catre castigatori nu atrage raspunderea Organizatorului. Organizatorul nu este raspunzator pentru situatia in care, datorita datelor eronate oferite de castigator, premiul nu a ajunge la acesta. 
In sensul prezentului Regulament participantul care indeplineste toate conditiile de mai sus este validat drept castigator, indiferent daca este sau nu titularul numarului de telefon mobil folosit pentru trimiterea SMS-ului de inscriere in Campanie.

9.2     VALIDAREA  SI ACORDAREA PREMIILOR PRIN TRAGERE LA SORTI
Premiile in bani vor fi platite in contul bancar al castigatorilor, dupa contactarea acestora in vederea identificarii, dovada platii bancare tinand loc de proces verbal de predare. Avand in vedere faptul ca premiile in bani vor fi oferite in urma unei trageri la sorti dintre codurile deja validate (cu numerele de telefon aferente), identificarea castigatorilor poate fi facuta prin contactarea lor telefonica. Prin aceasta metoda, Organizatorul poate solicita si o copie de pe documentul de identitate al castigatorului impreuna cu indicarea in scris a contului bancar, a bancii si a sucursalei la care a fost deschis, in vederea efectuarii platii, punand, in acest sens, la dispozitia castigatorilor un formular care sa cuprinda aceste rubrici.
Avand in vedere faptul ca sumele oferite ca premii vor fi impozitate prin retinere la sursa, impozitul aferent castigurilor va fi platit de Organizator fara implicarea castigatorilor.
Pentru a fi validat drept castigator, participantul la Campanie, care a trimis un mesaj valid, desemnat castigator prin mecanismul de tragere la sorti trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
A.    Sa indeplineasca conditiile descrise în Sectiunea 5 a prezentului Regulament;
B.    Sa raspunda apelului Organizatorului, in termen de 3 zile de la data tragerii la sorti, in conditiile in care Organizatorul se obliga sa apeleze potentialul castigator de cel putin 3 ori. Daca potentialul castigator, nu raspunde apelurilor Organizatorului sau nu contacteaza Organizatorul, isi pierde dreptul de atribuire al premiului. In acest caz, Organizatorul va contacta rezervele extrase, in ordinea extragerii lor, pentru validarea si atribuirea premiilor.
C.     Sa trimita, la cererea telefonica a Organizatorului la numarul de fax: 021.230.33.92 sau pe e-mail la adresa office@mapei.ro, sau prin posta clasica, pe adresa str. G-ral Ion Dragalina nr. 14, sector 5, Bucuresti, eticheta promotionala cu codul castigator care probeaza achizitia produselor promotionale, copie dupa bonul fiscal care probeaza achizitia produsului, respectiv actul de identitate in copie in vederea intocmirii procesului verbal si a celorlalte acte necesare ca premiul sa intre in posesia deplina si legala a castigatorului, in termen de 5 zile de la data contactarii sale de catre Organizator.
D.    Eticheta promotionala este întreaga si lizibila; Data bonului fiscal trebuie sa fie in perioada de desfasurare a campaniei promotionale, dar inainte de data inscrierii codului castigator in campanie.
E.     In baza unui etichete promotionale se va acorda un singur premiu. Pentru revendicarea mai multor premii este necesara prezentarea pentru validare a mai multor etichete promotionale. La acordarea unui premiu eticheta promotionala corespunzatoare va ramane in posesia Organizatorului.
F.     Sa-si declare datele personale de identificare: nume, prenume, adresa, numarul de telefon, numarul contului bancar, a bancii si a sucursalei la care a fost deschis.
G.     Sa ofere un cont valid in care sa fie virati banii conform premiului castigat.
Procesul de validare se va desfasura dupa urmatorul scenariu:
-    Fiecare castigator al unui premiu extras la tragerea la sorti va fi contactat telefonic in prima zi lucratoare, urmatoare zilei in care a fost declarat castigator la tragerea la sorti pentru a i se oferi toate informatiile conform regulamentului cu privire la documentele necesare pentru validare si cum pot fi acestea trimise organizatorului.
-    Contactarea castigatorilor care nu raspund de la primul apel telefonic al organizatorului se va face de 3 ori in 3 zile diferite in momente diferite ale zilei.
-    Participantii declarati castigatori de premii la tragerile la sorti care nu au putut fi contactati sau care nu au trimis documentele necesare validarii in termen de 5 zile de la contactarea lor pierd statutul de castigatori. In cazul acestora se va apela la rezervele extrase in ordinea extragerii lor.
-    Daca pana in termen de 5 zile de la informarea castigatorilor acestia nu au trimis documentele necesare validarii, acestia vor fi declarati invalizi iar procesul de validare va fi reluat de la inceput si se va contacta telefonic a prima rezerva extrasa (respectiv urmatoarea rezerva extrasa) la tragerea la sorti.
-    Daca dupa epuizarea tuturor rezervelor, in ordinea extragerii lor, nu au trimis documentele necesare validarii premiului extras in termen de 5 zile de la informarea acestora, acestia vor fi declarati invalizi, iar premiile corespunzatoare neacordate vor ramane in posesia Organizatorului.
In sensul prezentului Regulament participantul care indeplineste toate conditiile de mai sus este validat drept castigator, indiferent daca este sau nu titularul numarului de telefon mobil folosit pentru trimiterea SMS-ului sau a adresei de mail de înscriere în Campanie.
Participantul la Campanie, care a trimis un mesaj valid desemnat castigator în urma tragerii la sorti si care refuza sau se afla in imposibilitatea de a indeplini cel putin una dintre conditiile prezentate mai sus, isi pierde in mod automat calitatea de castigator si nu poate intra în posesia premiului.
In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este o persoana fizica fara capacitate juridica, atunci sunt necesare aprobarea si semnatura tutorelui legal, pentru a primi premiul respectiv, inclusiv semnarea unei declaratii prin care exonereaza Organizatorul de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului, precum si plata de despagubiri sau reclamatii de orice natura in legatura cu acesta.
Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.infopromotii.ro cu urmatoarele informatii: nume, prenume, oras, premiu acordat. Castigatorii vor fi afisati pe site doar dupa validare.
Daca vor exista premii (indiferent de natura acestora) care nu au fost acordate din urmatoarele motive:
a)    Castigatorul nu a putut fi contactat in termenul stabilit de Organizator;
b)    Castigatorul nu a intrat in posesia premiului, din orice alte motive imputabile acestuia;
c)    Castigatorul nu a indeplinit conditiile de validare solicitate de organizator pentru premiu;
Dupa epuizarea tuturor rezervelor extrase la treagerea la sorti, acestea vor ramane in proprietatea Organizatorului.
In cazul in care castigatorul unui premiu nu indeplineste conditiile de validare, Organizatorul va contacta castigatorul rezerva extras la tragerea la sorti. Si acestuia i se vor aplica conditiile de validare expuse mai sus.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita participantilor sa furnizeze dovada eligibilitatii lor de a participa la Campanie. Persoanele care nu indeplinesc aceste conditii sau care refuza sa furnizeze dovada eligibilitatii lor de participare vor fi excluse automat din concurs, iar în cazul in care castiga, nu-si vor putea revendica nici un premiu.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude orice participant, in orice moment si fara preaviz daca acel participant a incalcat prevederile prezentului regulament sau daca nu corespunde criteriilor de eligibilitate specificate mai sus.
Daca dupa epuizarea listei cu castigatori si rezervele acestora nu se valideaza un castigator eligibil, premiile nevalidate raman in proprietatea Organizatorului.

SECTIUNEA 10. RESPONSABILITATE
10.1.    Inscrierile in campanie sau revendicarile facute pe baza unor ambalaje promotionale care sunt ilizibile, degradate, modificate, duplicate, falsificate, viciate, care contin erori de printare, tipografice sau de alt tip, incluzand fara limitare orice alt tip de modificari ale ambalajelor promotionale sau ale elementelor lor componente datorate manevrarii acestora, precum mesajele ce au fost transmise prin SMS la alt numar decat cel pus la dispozitie in vederea inscrierii sau inscrierile prin SMS sau web dupa data de 31 august 2011 ora 23.59, vor fi nule si nu vor fi luate in considerare de Organizator.
10.2.    S.C. MAPEI ROMANIA S.R.L. (Organizatorul), vanzatorii cu amanuntul ai produselor promotionale participante sau afiliatii acestora nu vor fi raspunzatori pentru erori de imprimare a ambalajelor promotionale sau alte erori in legatura cu codurile unice imprimate pe ambalajele promotionale ale produselor participante.
10.3.    Organizatorul Campaniei nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.      

SECTIUNEA 11. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
11.1. Tuturor participantilor la campania promotionala „Premii mari pentru un SMS mic” le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special drepturile persoanei vizate cu privire la informare (art. 12), la accesul la date (art. 13), dreptul de interventie (art. 14), de opozitie (art. 15), de a se adresa instantei competente si de plangere catre autoritatea de supraveghere (art. 18).
11.2. La cererea oricarui participant, Organizatorul va asigura exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute mai sus. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii la campanie vor trimite Organizatorului pe adresa S.C. MAPEI ROMANIA S.R.L., cu sediul social la str. G-ral Ion Dragalina nr. 14, sector 5, Bucuresti, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.
11.3. Urmatoarele date personale vor fi colectate pe durata campaniei: nume, prenume, adresa, numarul de telefon, localitatea de domiciliu. In cazul castigatorilor de premii in bani se va colecta si seria si numarul de buletin al fiecaruia.
11.4. Datele personale mentionate anterior nu vor fi facute publice ele fiind necesare doar pentru inmanarea premiilor.
Numele si prenumele castigatorilor premiilor vor fi facute publice pe site-ul www.infopromotii.ro conform obligatiilor impuse Organizatorului de OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.
11.5 Scopurile constituirii bazei de date sunt: inmanarea premiilor castigatorilor, inregistrarea castigatorilor campaniei, realizarea de rapoarte statistice cu privire la participanti, informarea acestora prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare permise prin lege) cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor de catre Organizator, acestea din urma doar daca persoana vizata si-a exprimat acordul expres si neechivoc. Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia imputernicitilor sai.
11.6. Prin participarea la prezenta Campanie promotionala, participantii isi dau in mod expres consimtamantul ca datele lor personale (respectiv nume, prenume, numarul de telefon, localitatea, seria si numarul de buletin in cazul castigatorilor de premii in bani) sa fie procesate si incluse in baza de date a S.C. MAPEI ROMANIA S.R.L. in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului prezentei campanii.
11.7. Prin inscrierea la aceasta Campanie, participantii isi exprima acordul neechivoc cu prevederile prezentului Regulament Oficial.
In intelesul Legii nr. 677/2001, principalele drepturi mai sus mentionate apartinand persoanelor vizate au urmatorul continut:
•    Dreptul de acces la date: Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre acesta. Astfel, la cererea scrisa, semnata si datata a persoanei respective, trimisa la adresa S.C. MAPEI ROMANIA S.R.L. din str. G-ral Ion Dragalina nr. 14, sector 5, Bucuresti, o data pe an, in mod gratuit, compania S.C. MAPEI ROMANIA S.R.L. va confirma daca utilizeaza date care o privesc sau va inceta orice prelucrare a acestora.
•    Dreptul de interventie asupra datelor: Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:
(i)    dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
(ii)    dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii.
•    Dreptul de opozitie: Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari prin transmiterea unei cereri scrise Organizatorului la adresa: str. G-ral Ion Dragalina nr. 14, sector 5, Bucuresti.
11.8. Participarea la campanie constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele si castigul, vor fi facute publice, potrivit legislatiei in vigoare si folosit in materiale publicitare de catre Organizator fara nici un fel de plata aferenta. Castigatorii vor putea semna si o declaratie scrisa in acest sens, conform celor solicitate de catre Organizator, fara a le fi prejudiciata calitatea de castigator si acordarea premiului, in situatia in care nu ar fi de acord cu semnarea acesteia.

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE
12.1. Organizatorul campaniei se obliga sa calculeze, sa retina, sa vireze si sa declare impozitul pe veniturile obtinute din premii de catre castigatori, in conformitate cu prevederile legale in vigore.
12.2. Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare. Participantilor la campania promotionala nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a promotiei (contravaloarea tarifelor telefonice normale pentru inscriere, pentru aflarea modalitatilor de intrare in posesia premiilor sau pentru obtinerea detaliilor suplimentare privind Regulamentul Oficial, contravaloarea serviciilor de internet).

SECTIUNEA 13. FORTA MAJORA
Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. In cazul in care Organizatorul  invoca forta majora, acesta este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

SECTIUNEA 14. LITIGII
14.1. In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu se vor adresa pentru solutionare instantelor competente romane din Bucuresti. 
14.2. Prin participarea la aceasta campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 15. CLAUZE DIVERSE
15.1    Regulamentul Oficial al concursului va fi disponibil gratuit prin apel la Infoline 021.310.15.97  (numar cu tarif normal), pe site-ul www.infopromotii.ro sau prin solicitare scrisa transmisa la sediul S.C. MAPEI ROMANIA S.R.L. din str. G-ral Ion Dragalina nr. 14, sector 5, Bucuresti, cu mentiunea pentru promotia „Premii mari pentru un SMS mic”.

Prezentul Regulament a fost autentificat in 4 exemplare, din care 3 s-au eliberat partii.
Nu avem elemente multimedia.
Sergiu (Cotnari) in 14 septembrie 2011, 10:09
Cum se face ca pana la data de astazi, 14.09.2011, inca nu s-au afisat castigatorii? Nu exista castigatori ai premiilor mari? Au fost doar ruxace in concurs, ca premii?
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Mapei - Premii mari pentru un SMS mic"

Ultima actualizare: 18 oct. 2011
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Mapei - Premii mari pentru un SMS mic

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media