CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Maggi - 500 de familii fericite

Maggi 500 de familii fericite

Poti castiga 100 de euro in fiecare ora si o surpriza garantata cu fiecare cod valid inscris!

MAGGI cauta 500 de familii fericite! Familia ta poate fi una dintre ele! Trimite in perioada 18 martie si 6 mai 2011, intre orele 12:00-22:00, codul tau promotional, format din 11 caractere numerice de pe fata oricarui produs MAGGI participant, langa logo-ul MAGGI! Inscrie-l pe www.maggi.ro sau trimite-l prin SMS la 1877 (tarif normal in retelele Vodafone, Orange, Cosmote).

Perioada promoţiei: 18 martie - 06 mai 2011

Documente conexe

Promotie expirata
16 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
„MAGGI - 500 de familii fericite”
18 martie 2011 – 06 mai 2011


SECTIUNEA  1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
1.1.    Organizatorii campaniei promotionale pentru consumatori „MAGGI - 500 de familii fericite” (denumita in continuare "Campania") sunt S.C. NESTLÉ ROMANIA S.R.L. (denumita in continuare "Organizatorul" sau "Nestlé Romania"), cu sediul in Bucuresti, Str. George Constantinescu nr. 3, scara A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/10813/2010, Cod Unic de Inregistrare RO8184502, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168 si S.C. Interactions Marketing S.R.L., cu sediul in Str. Pictor Iosif Iser, nr. 19, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/1114/1997, Cod Unic de Inregistrare RO9188626, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr. 10558, in calitate de coorganizator, numita in cele ce urmeaza "Agentia".
1.2.     Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei.  Astfel de modificari vor intra in vigoare de la data autentificarii Actului Aditional de catre Notarul Public.

SECTIUNEA  2. TEMEIUL LEGAL
2.1.    Prezenta Campanie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata.

SECTIUNEA  3. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
3.1.    Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

SECTIUNEA  4. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
4.1.     Campania va incepe in data de 18 martie 2011 ora 12:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 06 mai 2011 ora 21:59:59, ora Romaniei. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica data de incheiere a prezentei Campanii. Noua data va fi comunicata prin Act Aditional la prezentul Regulament si va intra in vigoare de la data publicarii Actului Aditional.
4.2.     Inregistrarea in Campanie prin trimiterea unui cod valid in conformitate cu Sectiunea 7 de mai jos se poate face exclusiv in perioada cuprinsa intre 18 martie 2011 ora 12:00:00, ora Romaniei si 06 mai 2011 ora 21:59:59, ora Romaniei. Orice cod trimis inainte de data 18 martie 2011 ora 12:00:00, ora Romaniei sau dupa data de 06 mai 2011 ora 21:59:59, ora Romaniei nu va fi luat in considerare.

SECTIUNEA  5. DREPTUL DE PARTICIPARE
5.1.     Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii Nestlé Romania SRL, angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale Nestlé Romania SRL si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).
5.2.     La Campanie pot participa toate persoanele fizice cu domiciliul/ resedinta in Romania (denumite in continuare „Participanti”), cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, care trimit cel putin un cod promotional format din 11 caractere numerice aflate in dreptul inscriptiei „COD” de pe fata ambalajelor produselor participante in promotie sau un cod extra, respectand prezentul Regulament. Codul poate fi trimis fie (i) prin serviciul de SMS al retelelor de telefonie mobila Orange, Vodafone sau Cosmote la numarul scurt 1877 (SMS cu tarif normal in retelele mentionate) sau (ii) completand un formular de participare prin intermediul web-site-ului www.maggi.ro, sectiunea „MAGGI - 500 de familii fericite” conform Sectiunii 7.1.2 si/sau 7.1.3).
5.3.     Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

SECTIUNEA  6. PRODUSELE PARTICIPANTE
6.1.     La aceasta Campanie participa urmatoarele produse evidentiate prin ambalaje ce contin codul promotional, comercializate pe teritoriul Romaniei de catre Nestlé Romania:
•    Maggi Condiment Universal: Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume 75g,  200g,  400g, 900g; Maggi Secretul Gustului Intensavor Gust de Gaina  75g,  200g, 400g, 900g; Maggi Bors cu legume 70g, 200g si Maggi Bors pentru Ciorba Romaneasca 15g.
•    Maggi Mixuri de Condimente: Maggi Ideea Zilei Spaghete Bolognese, Maggi Ideea Zilei Spaghete Milanese, Maggi Ideea Zilei Spaghete Carbonara, Maggi Ideea Zilei Cartofi cu carne tocata la cuptor, Maggi Ideea Zilei  Cartofi cu sunca la cuptor, Maggi Ideea Zilei Snitel Crocant, Maggi Ideea Zilei Pui fraged la punga cu verdeata, Maggi Ideea Zilei Pui fraged la punga cu usturoi, Maggi Ideea Zilei Pui fraged la punga picant, Maggi Ideea Zilei Sarmale cu legume, Maggi Ideea Zilei Sarmale cu carne, Maggi Ideea Zilei Aripioare fragede la punga, Maggi Ideea Zilei Pui cu ciuperci la tigaie, Maggi Ideea Zilei Pui cu sos alb si verdeata la tigaie
•    Maggi Cuburi: Maggi Cub Gaina 60g,  Maggi Cub Gaina 120g, Maggi Cub Gaina 160g,  Maggi Cub Legume 60g,  Maggi Cub Legume 120g, Maggi Cub Bors 48g, Maggi Cub Vita 54g, Maggi Cub Vita 108g – se considera produse participante la promotie cutiile de cuburi de 6, 12 sau respectiv 16 cuburi Maggi,  si nu cubul individual.
•    Maggi Supe: Maggi Supa alfabet, Maggi Supa de pui cu fidea, Maggi  Supa Crema de legume, Maggi Bors de vita cu legume, Maggi Supa cu galuste si legume, Maggi  Supa de vacuta cu fidea, Maggi  Ciorba de pui cu legume, Maggi  Ciorba de legume cu fidea,  Maggi Supa crema de rosii, Maggi Ciorba de burta, Maggi Crema de Pui, Maggi Supa instant Crema cu gust de Pui si crutoane, Maggi Supa Instant de pui cu taitei, Maggi Supa instant de rosii cu taitei, Maggi Supa instant crema de ciuperci cu crutoane, Maggi Supa cu Bunatati Supa crema cu multe legume, Maggi Supa cu Bunatati Supa de legume cu paste, Maggi Supa cu Bunatati Supa crema de ciupeci, Maggi Ciorba cu Bunatati Ciorba acrisoara de legume cu paste, Maggi Ciorba cu Bunatati Ciorba de pui cu legume si paste integrale
Nu participa la promotie urmatoarele produse: cuburile individuale (Maggi Cub Gaina 10g, Maggi Cub Legume 10g, Maggi Cub Bors 8g, Maggi Cub Vita 9g), Maggi Secretul Gustului 2,5kg, Maggi Supa crema de ciuperci de padure,  Maggi Moments Mustar Dulce 270g, Maggi Moments Mustar Dulce 500g,  Maggi Moments Mustar Clasic 270g, Maggi Moments Mustar Clasic 500g.
Ambalajele produselor participante la Campanie sunt ambalaje standard, care in plus fata de informatia obisnuita, vor contine (i) un cod promotional format din 11 caractere numerice aflate in dreptul inscriptiei „COD” de pe fata ambalajelor produselor participante in promotie. Organizatorul isi rezerva dreptul ca pe parcursul Campaniei sa adauge noi produse participante in promotie anuntate prin Act Aditional la prezentul Regulament.
Ambalajele produselor MAGGI care nu contin codul promotional format din 11 caractere numerice aflate in dreptul inscriptiei „COD”, tiparit pe exteriorul ambalajului, nu participa in promotie.

SECTIUNEA  7. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI
7.1.     Pentru a intra in Campanie, Participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant mentionat la Sectiunea 6 si sa trimita codul tiparit pe fata ambalajului sau un cod extra in perioada 18 martie 2011 ora 12:00:00, ora Romaniei si 06 mai 2011 ora 21:59:59, ora Romaniei prin:
7.1.1.    mesaj SMS la numarul 1877 - mesajul SMS este taxat la tariful normal al retelei de telefonie mobila folosita (Vodafone, Cosmote sau Orange), sau
7.1.2.    accesarea website-ului www.maggi.ro, pagina dedicata promotiei „MAGGI - 500 de familii fericite” sectiunea „Inscrie cod” si completarea unui formular de inscriere rapida, mentionand:
(*) Nume, Prenume
 (*) Sex M/F
(*) Judet/Sector
(*)Telefon Mobil valid care ii apartine sau la care are acces
(*) E-mail
(*) codul de pe ambalajul participant la promotie sau codul extra
(*) Cod securitate CAPTCHA introdus exact asa cum apare pe site
(*) bifarea campului: „Am citit si sunt de acord cu prevederile prezentului regulament precum si cu termenii si conditiile de mai jos referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.”
(*)bifarea campului: Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile Nestlé Romania? [ ] DA [ ] NU
 Campurile marcate cu (*) sunt obligatoriu de completat.
7.1.3.    accesarea web-site-ului www.maggi.ro, pagina dedicata promotiei „MAGGI - 500 de familii fericite” sectiunea „Inscrie cod” si crearea unui cont prin completarea unui formular de inscriere, mentionand:
(*) Nume, Prenume
(*) Data nasterii
(*) Sex M/F
(*) Adresa: Strada, nr, bl., sc., ap.
(*) Localitate
(*) Judet/Sector
(*)Telefon Mobil valid care ii apartine sau la care are acces
(*) E-mail
(*) Parola si Confirmare parola
(*) Cod securitate CAPTCHA introdus exact asa cum apare pe site
(*) bifarea campului: „Am citit si sunt de acord cu prevederile prezentului regulament precum si cu termenii si conditiile de mai jos referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.”
(*)bifarea campului: Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile Nestlé Romania? [ ] DA [ ] NU
Campurile marcate cu (*) sunt obligatoriu de completat.
7.1.3.1.    Dupa completarea formularului de inregistrare, Participantii trebuie sa dea click pe butonul „Trimite”. Pentru a finaliza crearea contului pe site-ul Campaniei promotionale „MAGGI - 500 de familii fericite”, Participantii vor primi pe adresa de email cu care s-au inregistrat in Campanie un email cu link-ul de activare a contului.
Pentru activarea contului, Participantii trebuie sa dea click pe link-ul de activare trimis pe adresa de e-mail cu care s-au inregistrat in Campania „MAGGI - 500 de familii fericite”.
Este permisa crearea unui singur cont in Campanie (conform Sectiunii 7.1.3.) pentru fiecare persoana. Participantii care isi fac mai multe conturi folosind adrese diferite de email vor fi exclusi din Campanie, inclusiv in cazul in care Participantul respectiv este desemnat castigator.
Organizatorul nu este raspunzator de e-mailurile care nu ajung la destinatie, incluzand dar fara a se limita la probleme de ordin tehnic sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului, pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Campanie, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreste sa se inscrie in Campanie.
7.1.3.2.    Participantii se pot loga in contul lor si pot trimite codul de pe ambalajul participant la promotie sau codul extra prin completarea in campurile special dedicate din sectiunea „Inscrie cod>>Pagina mea” de pe  site-ul promotiei „MAGGI - 500 de familii fericite”:
- (*) codul de pe ambalajul participant la promotie sau codul extra
- (*) Cod securitate CAPTCHA introdus exact asa cum apare pe site
Accesarea site-ului de promotie "MAGGI – 500 de familii fericite” se face de pe homepage-ul site-ului www.maggi.ro, din sectiunea care anunta prezenta campanie.
Campurile marcate cu (*) sunt obligatoriu de completat.
7.2.    Un Participant are dreptul sa inregistreze in Promotie maxim 10 coduri promotionale valide pe zi - in intervalul orar cuprins intre 12:00:00, ora Romaniei, pana la 21:59:59, ora Romaniei, al fiecarei zile calendaristice, conform prevederilor din prezentul Regulament, indiferent de canal (SMS sau web).
7.3.    Pentru a acorda sanse egale tuturor participantilor la promotie, Organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda un cod extra in urmatoarele conditii:
- daca Participantul a cumparat un produs al carui ambalaj contine un cod promotional cu erori de tiparire (de exemplu, dar fara a ne limita la acestea, coduri greu lizibile) si face dovada existentei erorilor in termen de 5 zile de la semnalarea problemei, prin prezentarea catre Organizator a ambalajului original.
- daca participantul introduce un cod promotional si primeste mesajul “Eroare cod! Pentru detalii, suna la 0800 8 637 853 (apel gratuit accesibil doar din Romtelecom) sau la 021 204 4000.”
- daca participantul introduce un cod promotional dintr-o campanie anterioara, care nu a mai fost inregistrat pana la data inceperii acestei campanii si primeste mesajul “Cod incorect! Detalii pe www.maggi.ro sau la Infoline 08008 637 853 (numar de telefon gratuit accesibil doar din reteaua Romtelecom).”
In oricare din cazurile de mai sus, Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica situatia respectiva, urmand ca in functie de rezultatul verificarilor sa ii ofere sau nu Participantului un cod extra in termen de 1 zi lucratoare de la primirea dovezii. Situatiile mentionate mai sus pot fi solutionate pana in ultima zi de desfasurare a campaniei, 06.05.2011, ora Romaniei 18h00.
Codurile extra au acelasi statut ca si codurile promotionale de pe ambalajele produselor participante la promotie si pot fi folosite pentru inscrierea in Campanie conform Sectiunii 7.1 din prezentul Regulament.
7.4.     Fie ca va trimite codul promotional prin SMS, fie ca il va trimite prin accesarea web-site-ului www.maggi.ro, sectiunea dedicata promotiei „MAGGI - 500 de familii fericite”, sectiunea „Inscrie cod” Participantul trebuie sa pastreze ambalajul produsului in original si sa il trimita catre Organizator in cazul in care Participantul va fi declarat castigator. Ambalajul cu codul promotional valid trebuie sa contina cele 11 caractere numerice aflate in dreptul inscriptiei „COD”, astfel incat acestea sa fie usor de identificat. Participantii trebuie sa pastreze ambalajele MAGGI pana la publicarea listei finale a castigatorilor, continand toti castigatorii validati. Castigatorii vor fi publicati conform Sectiunii 11.6 pe masura ce vor fi validati.
7.5.    Pentru ca o inscriere prin mesaj SMS sau pe pagina „Inscrie cod” de pe site-ul campaniei promotionale „MAGGI - 500 de familii fericite”, site accesibil de pe homepage-ul website-ului www.maggi.ro, sa fie considerata valid(a), ace(a)sta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
7.5.1.    Sa contina un cod  promotional valid sub forma XXXXXXXXXXX format din 11 caractere numerice;
7.5.2.    Codul  promotional valid sa fie primit de Organizator in perioada 18 martie 2011 ora 12:00:00, ora Romaniei si 06 mai 2011 ora 21:59:59, ora Romaniei;
7.5.3.     Codul  promotional valid sa fie primit de Organizator intre orele 12:00:00 si 21:59:59;
7.5.4.     Codul promotional sa fie trimis cu respectarea prezentului Regulament;
 7.6.    Un Participant definit de aceeasi combinatie de nume, prenume, domiciliu inscris in cartea de identitate si numar de telefon mobil are dreptul sa participe in Campanie cu cel mult 10 de coduri pe zi si are dreptul sa castige un singur premiu in bani pe intreaga durata a Campaniei. Cu un cod promotional valid inscris in Promotie, un Participant are posibilitatea de a castiga un singur premiu.
7.7.    Participantii nu au dreptul sa se inscrie in promotie folosind mai multe numere de telefon mobil sau adrese de e-mail. Organizatorul isi rezerva dreptul sa investigheze situatiile de acest gen si sa invalideze toate inscrierile in promotie ale Participantului care s-a inscris folosind mai multe numere de telefon mobil sau adrese de e-mail.

7.8. MESAJELE CAMPANIEI:

7.8.1     In perioada Campaniei, pentru fiecare cod  trimis prin SMS, in conditiile prezentului Regulament, Participantul va primi un mesaj de raspuns prin SMS (mesaj de tip stocabil) care va avea, dupa caz, unul dintre continuturile de mai jos:
a) in cazul in care codul este primit inainte de data si ora inceperii Campaniei, dar nu mai devreme de 7 (sapte) zile calendaristice:
Promotia MAGGI 500 de familii fericite incepe in data de 18.03.2011 ora 12:00. Pastreaza ambalajul si trimite codul dupa aceasta data. Succes!
b) in cazul in care codul este primit dupa data si ora finalizarii Campaniei, dar nu mai mult de 7 (sapte) zile calendaristice dupa terminarea campaniei:
Cod neinregistrat. Promotia MAGGI 500 de familii fericite s-a incheiat in data de 06.05.2011, ora 21:59. Vezi lista castigatorilor pe www.maggi.ro!
c) in cazul in care codul este introdus in intervalul orar 22:00:00 si 11:59:59 - ora Romaniei:
Cod neinregistrat. Pastreaza ambalajul, trimite codul in intervalul orar 12:00-21:59 si poti castiga 100 euro/ora si surprize cu fiecare cod valid. Succes!
d) in cazul in care codul primit in perioada Campaniei nu este corect:
Cod incorect! Detalii pe www.maggi.ro sau la Infoline 08008 637 853 (numar de telefon gratuit accesibil doar din reteaua Romtelecom).
e) in cazul in care codul primit in perioada Campaniei este corect:
Felicitari!Te-ai inscris in promo MAGGI si ai castigat o surpriza!Intra pe maggi.ro, sectiunea dedicata promotiei si introdu parola XXXXXX.Pastreaza ambalajul!
f) daca un Participant castiga un Premiu in bani conform prezentului Regulament, va primi urmatorul SMS in ziua urmatoare castigului:
Felicitari!Ai castigat 100E de la MAGGI!Suna intre 9-18(L-V), la 08008637853 (gratuit, doar Romtelecom) sau 0212044000 in 5 zile lucratoare.Pastreaza ambalajul!
g) daca exista o eroare a sistemului de inregistrare a codurilor:
Eroare cod! Pentru detalii, suna la 0800 8 637 853 (apel gratuit accesibil doar din Romtelecom) sau la 021 204 4000.
h) daca un cod a mai fost inscris in Campanie:
Acest cod a fost deja inregistrat! Un cod poate fi inregistrat o singura data.Pentru detalii suna la 08008637853 (gratuit, doar Romtelecom) sau la 021 204 4000.
i) daca un Participant depaseste limita de 10 coduri valide pe zi inscrise in promotie la care are dreptul conform prezentului Regulament, accesul Participantului va fi automat restrictionat in acea zi a Campaniei (incepe de la 12:00:00 AM si se termina la 21:59:59 PM) si va primi urmatorul mesaj (valabil pana pe data de 5 mai 2011 ora 21:59:59, ora Romaniei):
Ai depasit limita de 10 coduri valide inscrise intr-o zi in promotia MAGGI!Pastreaza ambalajul si trimite codul maine incepand cu ora 12:00.Detalii pe maggi.ro!
j) daca pe toata perioada Campaniei, un Participant trimite un total de 50 (cincizeci) de coduri incorecte indiferent de metoda de inscriere precizata in prezentul Regulament (SMS sau web), accesul Participantului va fi automat restrictionat pe toata perioada Campaniei; astfel, toate intrarile sale in promotie dupa cel de-al 50-lea cod incorect vor fi respinse. In acest caz, catre numarul participant se va trimite automat un mesaj (SMS) de tipul:
Acest numar de telefon a incalcat Regulamentul promotiei MAGGI 500 de familii fericite. Pentru detalii consulta Regulamentul pe www.maggi.ro.
7.8.2.     pentru fiecare cod inscris pe www.maggi.ro, sectiunea „MAGGI – 500 de familii fericite”  in perioada Campaniei in conditiile prezentului Regulament, Participantul va primi un mesaj de raspuns afisat pe formularul de inscriere care va avea un mesaj de acest tip:
Felicitari! Ai inscris un cod in promotia „MAGGI - 500 de familii fericite”. Un mesaj de validare a codului a fost trimis pe adresa de e-mail cu care te-ai inscris in promotie. Verifica e-mailul, inclusiv folder-ul Spam/ Bulk. Nu uita sa pastrezi ambalajul. Pentru detalii scrie-ne la contact.nestle@ro.nestle.com sau suna la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din reteaua Romtelecom) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!
7.8.3.     in perioada Campaniei, pentru fiecare cod inscris pe www.maggi.ro, sectiunea „MAGGI - 500 de familii fericite”,  in perioada Campaniei in conditiile prezentului Regulament, Participantul va primi, in cel mult 24 de ore, un mesaj, pe adresa de e-mail cu care s-a inscris in Promotie, de tipul:
a) in cazul in care codul primit in perioada Campaniei este corect, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Felicitari! Codul este valid. Te-ai inscris la promotia „MAGGI 500 de familii fericite” si ai castigat o surpriza! Intra pe www.maggi.ro la sectiunea dedicata promotiei,  introdu parola XXXXXX si afla ce surpriza ai primit. Pastreaza ambalajul pentru validare! Pentru detalii suplimentare scrie-ne la rubrica contact.nestle@ro.nestle.com,  suna la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), de luni pana vineri intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!
b) in cazul in care codul primit in perioada Campaniei nu este corect, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Cod incorect! Trimite codul promotional tiparit pe fata ambalajelor produselor MAGGI participante in promotie, fara semne de punctuatie sau alte caractere si pastreaza ambalajul! Detalii suplimentare pe www.maggi.ro, la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), de luni pana vineri intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!
c) daca exista o eroare a sistemului de inregistrare a codurilor, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Eroare cod! Detalii suplimentare la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), de luni pana vineri intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!
d) in cazul in care codul este introdus in intervalul orar 22:00:00 si 11:59:59 - ora Romaniei, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Cod neinregistrat! Pastreaza ambalajul si trimite codul tau in intervalul orar 12:00 - 21:59 intre 18 martie si 6 mai 2011. Poti castiga 100 euro in fiecare ora si o surpriza MAGGI pentru fiecare cod valid introdus. Detalii suplimentare la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), de luni pana vineri intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!
e) daca un cod corect a mai fost inscris in promotie, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Acest cod a fost deja inregistrat in promotia MAGGI 500 de familii fericite. Un cod poate fi inregistrat o singura data. Detalii suplimentare la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), de luni pana vineri intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!
f) daca un Participant depaseste limita de 10 coduri valide inscrise intr-o zi in promotie la care are dreptul conform prezentului Regulament (mesaj valabil pana pe data de 6 mai 2011 ora 18:59:59, ora Romaniei):
Ai inscris deja 10 coduri valide in promotia „MAGGI - 500 de familii fericite”, permise intr-o zi, conform Regulamentului. O zi de promotie reprezinta intervalul orar in care poti trimite coduri in cadrul campaniei: 12:00:00 – 21:59:59. Poti reveni maine incepand cu ora 12:00:00 pentru a inscrie un nou cod in promotie. Te rugam sa consulti regulamentul. Pentru detalii, intra pe www.maggi.ro, sectiunea dedicata promotiei sau suna la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din reteaua Romtelecom) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), de luni pana vineri intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., cu exceptia sarbatorilor legale.
g) daca pe toata perioada Campaniei un total de 50 (cincizeci) coduri incorecte sunt inscrise pe website de pe aceeasi adresa de IP, Organizatorul isi rezerva dreptul sa investigheze daca este vorba despre o frauda (de exemplu, dar fara a se limita la numarul mare de coduri incorecte inscrise in Campanie de pe respectivul IP si/sau intervalul de timp scurt in care codurile respective au fost trimise). In cazul sesizarii unui caz de frauda, Organizatorul isi rezerva dreptul sa restrictioneze accesul in promotie al unuia sau a mai multor conturi/inscrieri pe website de pe acea adresa de IP. In acest caz, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Adresa de IP XXXXXXX a incalcat Regulamentul Promotiei MAGGI 500 de familii fericite. Detalii suplimentare pe www.maggi.ro, la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), de luni pana vineri intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., cu exceptia sarbatorilor legale.
h) in cazul in care un Participant castiga un Premiu in bani conform prezentului Regulament se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj, in ziua urmatoare castigului:
Felicitari! Ai castigat 100 de euro la promotia „MAGGI  500 de familii fericite”, cu codul XXXXXXXXXXX! Pastreaza ambalajul pentru validare. Suna in maxim 5 zile lucratoare la Infoline 08008 637 853 pentru validare (apel gratuit din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila, de luni pana vineri intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., cu exceptia sarbatorilor legale).
7.8.4.    Organizatorul nu este raspunzator pentru SMS-urile sau e-mailurile care nu ajung la destinatie , incluzand dar fara a se limita la probleme de ordin tehnic, pierderile/intarzierile sau intreruperile neanuntate ale serviciului de mesaje SMS, generate de retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange, Cosmote) sau de oricare alte defectiuni sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului.
7.8.5.    Informatii suplimentare pot fi obtinute sunand la Info line 08008 637 853 (numar gratuit apelabil doar din reteaua Romtelecom) intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila. Pentru numarul 021 204 4000, Participantul trebuie sa solicite transferul la Serviciul Consumatorului), intre orele 9:00 A.M. - 18:00 P.M., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.
7.8.6.    Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul mesajelor de raspuns (transmise prin SMS sau email) pe parcursul Campaniei, fara o notificare prealabila.

SECTIUNEA  8. PREMIILE  ACORDATE
8.1.     In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:
a) 10 Premii pe zi in valoare de 100 Euro* fiecare, in echivalentul in lei la cursului BNR din data de 01.03.2011, respectiv
1Euro = 4,2108 RON. Numarul total de premii pe intreaga perioada a Campaniei – 500 de premii.
b) Premii Garantate – fara valoare comerciala, in format electronic, de exemplu, dar fara a se limita la fisiere de tip text, imagine sau video.
c) Premii reportate in valoare de 100 Euro* (se vor acorda in cazul in care vor exista premii in bani neacordate in cadrul Campaniei, conform Sectiunii 8.1. a))
* 1Euro = 4,2108 RON conform cursului BNR din data de 01.03.2011
Valoarea totala comerciala a Premiilor este de 210.540 RON.

SECTIUNEA  9. ACORDAREA PREMIILOR, TRAGERILE LA SORTI
A) Premii in bani – 500 x 100 euro in RON la cursul de 4,2108 RON pentru 1 euro
9.1.    Inainte de inceperea Campaniei va avea loc o extragere aleatoare prin care se vor desemna momentele castigatoare pentru cele 500 de premii in bani oferite in cadrul promotiei. Valoarea unui premiu in bani este echivalentul in lei a 100 de euro, la cursul BNR din data de 01.03.2011, resepctiv 4,2108 RON pentru 1 euro. La tragerea la sorti vor participa un reprezentant al Organizatorului si un reprezentant al Agentiei, si va fi asistata de un notar public.
Pentru toate cele 500 de ore din Campanie se va extrage un moment castigator cuprins intre minutul:secunda :00:00 si minutul:secunda:59:59 ale respectivei ore. Momentul castigator va avea urmatorul format: [zi/ora/minut/secunda] pentru fiecare premiu al promotiei. Un moment castigator este cuprins intre minutul:secunda desemnat castigator si ultima secunda inaintea inceperii urmatorului moment norocos.
Premiul constand in 100 de euro pe ora poate fi castigat de Participantul care introduce un cod valid (prin SMS sau web) conform Sectiunii 7.1, in ora, minutul si secunda desemnata moment castigator sau care introduce primul un cod valid (prin SMS sau Web) dupa momentul desemnat castigator.
9.1.2.    Astfel, zilnic vor exista 10 momente castigatoare in urma carora vor fi acordate premiile in bani constand fiecare in 100 de euro.
9.1.3.    Pentru Premiile in bani, sunt luate in considerare toate intrarile valide in promotie (cu coduri inscrise pe ambalajele produselor participante sau coduri extra), indiferent de modalitatea de inscriere mentionata in prezentul Regulament.
9.1.4.    Daca premiul alocat unei ore nu se castiga, conform specificatiilor mentionate in Sectiunea 9.1. (pe toata durata unui moment castigator, cuprins intre minutul:secunda desemnat castigator si ultima secunda inaintea inceperii urmatorului moment norocos nu se inscrie niciun cod valid) sau daca Participantul desemnat castigator in urma introducerii codului in momentul norocos nu indeplineste conditiile de validare (conform Sectiunii 10 din prezentul Regulament), Organizatorul isi rezerva dreptul de a reporta acest premiu pentru tragerea la sorti din data de 27 mai 2011, conform Sectiunii 9.3.
B) Premiile Garantate - fara valoare comerciala
9.2.    Pentru Premiile Garantate, sunt luate in considerare toate codurile valide primite in perioada Campaniei in conformitate cu Sectiunea 7.1, indiferent de modalitatea de inscriere (web/ SMS) mentionata in prezentul Regulament.
Toti Participantii care vor inscrie un cod promotional valid in perioada campaniei 18 martie 2011 ora 12:00:00, ora Romaniei si 06 mai 2011 ora 21:59:59, ora Romaniei, prin cele doua modalitati de inscriere in Campanie vor primi dupa introducerea codului un Premiu Garantat,  fara valoare comerciala,  de exemplu, dar fara a se limita la fisiere de tip text, imagine sau video.
In baza codurilor promotionale valide primite prin cele 2 modalitati de inscriere (web/ SMS) in perioada Campaniei 18 martie 2011 ora 12:00:00, ora Romaniei si 06 mai 2011 ora 21:59:59, ora Romaniei sistemul electronic va trimite care Participant o parola formata din 6 caractere alfanumerice.
Participantii vor fi anuntati de Premiul Garantat primit prin SMS sau pe email in functie de modalitatea de inregistrare a codului in Campanie, spre exemplu: participantul va primi o parola prin SMS daca trimite un cod promotional valid prin SMS sau pe email, email-ul cu care s-a inregistrat in campanie, daca acesta introduce codul promotional valid pe web.
Parola primita prin SMS/ web reprezinta un premiu garantat. Pentru a intra in posesia Premiului Garantat, Participantul trebuie sa introduca parola primita pe email sau SMS in sectiunea “Surprize” de pe website-ul campaniei “MAGGI – 500 de familii fericite”. Accesarea site-ului "MAGGI – 500 de familii fericite” se face de pe homepage-ul site-ului www.maggi.ro, din sectiunea care anunta prezenta campanie.
Parola primita pe email/ SMS este unica si poate fi folosita o singura data.
Premiile garantate vor fi oferite doar in perioada campaniei 18 martie 2011 - 06 mai 2011 in intervalul orar 12:00:00 - 21:59:59, ora Romaniei.
Toate Premiile Garantate vor putea fi vizualizate in sectiunea “Surprize” de pe site-ul campaniei promotionale “MAGGI – 500 de familii fericite”.
C) Premiile in valoare de 100 Euro* - reportate (daca vor exista premii in bani neacordate in cadrul Campaniei)
9.3.    Daca premiul alocat unei ore, in intervalul 12:00:00 – 21:59:59, din perioada de desfasurarea a Campaniei, 18 martie 2011 ora 12:00:00, ora Romaniei si 06 mai 2011 ora 21:59:59, ora Romaniei, nu se castiga (conform specificatiilor mentionate in Sectiunea 9.1.) sau daca Participantul desemnat castigator in urma introducerii codului promotional in momentul norocos nu indeplineste conditiile de validare (conform Sectiunii 10 din prezentul Regulament), Organizatorul isi rezerva dreptul de a reporta respectivul premiu, acesta urmand sa se acorde printr-o tragere la sorti organizata la sfarsitul promotiei, la care vor participa toate inscrierile valide si necastigatoare din cadrul Campaniei conform Sectiunii 9.3..
9.3.1.    Pentru premiile reportate, sunt luate in considerare toate codurile valide necastigatoare primite in perioada Campaniei in conformitate cu Sectiunea 7.1, indiferent de modalitatea de inscriere mentionata in prezentul Regulament.
In baza codurilor promotionale valide necastigatoare primite prin cele 2 modalitati de inscriere (web/ SMS) in perioada Campaniei 18 martie 2011 ora 12:00:00, ora Romaniei si 06 mai 2011 ora 21:59:59, ora Romaniei sistemul electronic va distribui numere de identificare unice pe baza numarului de telefon, a codului transmis si a momentului exact la care a fost primit codul (ora: minut: secunda).
9.3.2.    Tragerea la sorti se va efectua dintre numerele de identificare unice atribuite fiecarui Participant potrivit mecanismului de mai sus, in prezenta unei comisii (in cele ce urmeaza „Comisia”) formate dintr-un reprezentant al Organizatorului si un reprezentant al Agentiei, sub supravegherea unui Notar Public. Tragerea la sorti va avea loc la sediul Agentiei, in data de 27 mai 2011.
9.3.3.    Pentru fiecare premiu reportat se va extrage un Castigator. Procedura de validare si inmanare a premiilor in valoare  de 100 Euro reporatate este aceeasi ca in cazul premiilor in valoare de 100 Euro oferite in cadrul Campaniei.
La tragerea la sorti din 27 mai 2011 NU participa si numerele unice de identificare declarate castigatoare pentru Premiile alocate fiecarei ore acordate in cadrul Campaniei, in perioada 18 martie 2011 ora 12:00:00, ora Romaniei si 06 mai 2011 ora 21:59:59, ora Romaniei.
9.4.    Castigatorii Premiilor oferite in cadrul acestei Campanii nu pot ceda premiul unei alte persoane.
9.5.    Odata ce premiul in bani este virat, prin modalitatea prezentata in Sectiunea 11, in contul castigatorului, Organizatorul este eliberat fata de Castigator de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.

SECTIUNEA  10. CONDITII DE VALIDARE
A) Premiile in valoare de 100 Euro*
10.1.    Pentru ca un Participant sa fie validat castigator, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:
10.1.1.    Sa indeplineasca conditiile prevazute in Sectiunea 5 a prezentului Regulament;
10.1.2.    Sa achizitioneze cel putin un produs participant la Campanie care contine ambalajul inscriptionat cu codul promotional sub forma XXXXXXXXXXX (11 caractere numerice aflate in dreptul inscriptiei „COD” de pe fata ambalajelor) (vezi Sectiunea 6 - PRODUSE PARTICIPANTE);
10.1.3.    Sa trimita prin SMS la 1877 sau pe web prin cele doua modalitati (completarea formularului de inscriere rapida de pe www.maggi.ro, sectiunea dedicata campaniei „MAGGI - 500 de familii fericite”, sau prin crearea unui cont pe www.maggi.ro, sectiunea dedicata campaniei „MAGGI - 500 de familii fericite”), codul tiparit pe partea exterioara a ambalajului MAGGI sau codul extra, in perioada 18 martie 2011 ora 12:00:00 si 06 mai 2011 ora 21:59:59.
10.1.4.    Codul promotional tiparit pe partea exterioara a ambalajului MAGGI sau codul extra sa fie identic cu cel primit de Organizator prin SMS/inscris pe www.maggi.ro.
10.1.5    Codul promotional tiparit pe partea exterioara a ambalajului MAGGI sa fie intreg si lizibil. Validarea castigatorilor care participa la Campanie pe baza codurilor extra se va efectua pe baza acestora si a ambalajului produsului cumparat.
10.1.6.    Codul sa fi fost trimis fara semne de punctuatie sau alte caractere, intocmai cum este mentionat pe partea exterioara a ambalajului MAGGI, in functie de produsul participant la Campanie conform Sectiunii 6.
10.1.7.    Nu se accepta inscrierea mai multor coduri promotionale printr-un singur mesaj SMS sau la o singura completare a formularului de  inscriere, pe pagina web.
10.2.    Ambalajul produsului sa fie intreg si original (nu se accepta fotocopii, facsimile sau orice alte reproduceri ale ambalajului) si sa permita citirea cu usurinta a codului promotional valid. In cazul codurilor extra, se vor trimite ambalajele in baza carora Organizatorul a acordat codurile extra.
10.3.    In cadrul validarii, daca inscrierea in promotie s-a facut prin introducerea codului pe www.maggi.ro, sectiunea dedicata campaniei „MAGGI - 500 de familii fericite”), Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica validitatea numarului de telefon care insoteste codul castigator la inscrierea in promotie (de exemplu, dar fara a se limita la, Organizatorul va solicita Castigatorului sa retrimita codul castigator prin SMS folosind numarul de mobil inscris pe site-ul Campaniei).
10.4.    Castigatorii nu vor fi validati in urmatoarele cazuri:
10.4.1.    Participantul caruia i s-a alocat un Premiu nu indeplineste prevederile Sectiunii 11 de mai jos;
10.4.2.    Constatarea oricaror neconcordante intre codul trimis prin SMS sau pe site-ul www.maggi.ro, sectiunea dedicata campaniei „MAGGI - 500 de familii fericite”), si cel trimis Organizatorului, duce la invalidare si pierderea dreptului de atribuire a premiului respectiv;
10.4.3.    Participantul in cauza nu poate face dovada detinerii ambalajului MAGGI in original ce contine un cod promotional valid cu codul desemnat castigator;
10.5.    Organizatorul nu va acorda nicio despagubire in bani sau alte beneficii Participantilor carora li s-a alocat vreun premiu si nu respecta sau nu intrunesc intocmai cerintele Regulamentului.
B) Premiile garantate
10.6.    Participantii care vor inscrie un cod valid sub forma XXXXXXXXXXX (11 caractere numerice aflate in dreptul inscriptiei „COD” de pe fata ambalajelor) (vezi Sectiunea 6 - PRODUSE PARTICIPANTE) in perioada campaniei 18 martie 2011 ora 12:00:00, ora Romaniei si 06 mai 2011 ora 21:59:59, ora Romaniei, prin cele doua modalitati de inscriere in Campanie vor primi un Premiu Garantat dupa introducerea codului promotional.
10.6.1.    Participantii vor fi anuntati de Premiul Garantat, prin SMS sau pe web, in functie de modalitatea de inregistrare a codului promotional in Campanie. Premiul Garantat poate fi vizualizat pe site-ul campaniei „MAGGI – 500 de familii fericite”, in sectiunea „Surprize”, daca Participantul introduce parola de forma XXXXXX (6 caractere alfanumerice) primita prin SMS sau web. Site-ul campaniei promotionale poate fi accesat de pe homepage-ul website-ului www.maggi.ro.
10.6.2.    Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru:
- pierderea parolei de forma XXXXXX (6 caractere alfanumerice) primita prin SMS sau web de catre Participant si imposibilitatea acestuia de a intra in posesia Premiului Garantat
- imposibilitatea de a intra in posesia Premiului Garantat datorata pierderilor/intarzierilor sau intreruperilor neanuntate ale serviciului de mesaje SMS, generate de retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange, Cosmote), ale serviciilor de internet (conexiune la internet, browser utilizat) folosite de catre Participanti sau de oricare alte defectiuni sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului;
C) Premiile in valoare de 100 Euro* - reportate (daca este cazul)
10.7.    Conditiile de validare a premiilor in valoare de 100 Euro reportate sunt aceleasi ca in cazul premiilor in valoare de 100 Euro oferite in cadrul Campaniei, sectiunea 10 A).

SECTIUNEA  11. PROCEDURA DE VALIDARE  SI INMANARE A PREMIILOR CU VALOARE COMERCIALA
11.1.    Dupa primirea mesajului text SMS sau e-mail din partea Organizatorului prin care este informat ca a castigat un Premiu de 100 de euro, Participantul va trebui sa contacteze Organizatorul, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare, la numarul de telefon 08008 637 853 (numar gratuit apelabil din reteaua Romtelecom) intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale si sa trimita pe adresa Str. George Missail nr.50, sector 1, Bucuresti, cod postal 011543 cu mentiunea Campania „MAGGI - 500 de familii fericite”, (prin recomandata cu confirmare de primire) urmatoarele:
a) ambalajul MAGGI ce contine codul castigator si/sau ambalajul in baza caruia s-a acordat codul extra castigator.
b) o declaratie pe propria raspundere precum ca indeplineste conditiile de participare mentionate in prezentul regulament (Sectiunea 5). Declaratia trebuie sa contina urmatoarele informatii, conform modelului prezentat in Anexa 1 din prezentul regulament: nume, prenume, adresa postala conform buletin/ CI, denumire banca, cont IBAN, numar de telefon.
 c) o copie dupa extrasul sau de cont bancar in RON in care va fi platit premiul constand in bani
Documentele necesare validarii trebuie sa fie depuse la Posta in vederea expedierii catre Oragnizator in termen de 5 zile lucratoare de la data informarii Participantului asupra castigului. De asemenea, documentele necesare validarii pot fi trimise si prin curier rapid. Data limita a primirii documentelor la adresa Str. George Missail nr. 50, sector 1, Bucuresti, cod postal 011543 este de 10 zile lucratoare de la data informarii Participantului asupra castigului.
Data la care a fost trimis plicul de catre castigator este determinata de data mentionata pe plic de catre Posta Romana/ Curier Rapid la expedierea plicului. Organizatorul nu este raspunzator pentru plicurile care ajung fara sa fie stampilate cu data expedierii  de catre Posta Romana/ Curier Rapid si de asemenea nu este raspunzator pentru plicurile care nu ajung in posesia acestuia in termen de 10 zile lucratoare de la informarea Participantului de catre Organizator din cauza functionarii defectuoase a serviciilor postale sau a celor de curierat.
Daca castigatorul nu are cont bancar si refuza sa-si deschida unul si sa trimita documentele solicitate de Organizator, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la desemnarea sa, calitatea de castigator ii este retrasa, iar premiul va fi reportat. Organizatorul nu-si asuma responsabilitatea pentru conturile transmise incorect si nici daca un castigator se razgandeste in privinta virarii de catre Organizator a premiului in contul bancar comunicat Organizatorului.
De asemenea, in cazul Premiilor in bani, daca Organizatorul nu receptioneaza, indiferent de motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la data expedierii mesajului care il informeaza pe participant asupra potentialei sale calitati de castigator, plicul cu toate documentele solicitate, castigatorul este invalidat, iar premiul nu i se mai acorda, acesta fiind reportat.
Toate premiile in bani vor fi inmanate de catre Agentie (co-organizator) sub forma de virament bancar in contul castigatorilor, in termen de cel mult 30 de zile lucratoare de la data primirii documentelor necesare din partea castigatorului. Castigatorul poate trimite documentele prin posta (recomandata cu confirmare de primire) sau prin curier rapid. Nu este permis viramentul in conturi bancare apartinand altor persoane. Odata viramentul efectuat, Organizatorul este eliberat fata de castigator de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.
11.2.    In cazul in care un castigator refuza premiul oferit in cadrul acestei Campanii acesta va semna o declaratie pe proprie raspundere prin care va declara ca renunta la premiul oferit si la orice alte drepturi legate de acest premiu. Daca aceasta declaratie nu se poate semna la sediul Organizatorului sau in prezenta unui reprezentant al Organizatorului, atunci declaratia se va trimite Organizatorului prin scrisoare recomandata sau curier. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat sau nu trimite Organizatorului declaratia in termen de 5 zile calendaristice de la data notificarii transmise castigatorului, acesta va fi invalidat iar premiul va fi reportat pentru extragerea din data de 27 mai 2011.
11.3.     Daca Organizatorul nu primeste toate documentele necesare validarii, in termenul mentionat in prezentul Regulament conform Sectiunii 11, Participantul este invalidat si isi pierde orice drept asupra premiului.
11.4.     Procedura de validare si de inmanare a premiilor in valoare de 100 Euro* reportate este aceeasi ca si in cazul premiilor in valoare de 100 Euro* oferite in cadrul Campaniei, conform Sectiunii 9 A). In cazul in care unul dintre castigatorii desemnati prin tragerea la sorti din data de 27 mai 2011 nu indeplineste conditiile de validare, ii este retrasa calitatea de castigator si este invalidat, iar premiul respectiv nu se mai acorda si ramane in posesia Organizatorului.
11.5.    Pentru premiile alocate fiecarei ore in valoare de 100 de euro, Organizatorul va face viramentul bancar cu sumele castigate, respectiv 421,08 RON, echivalentul a 100 de euro la cursul de 1 euro = 4,2108 RON in termen de 30 de zile lucratoare de la data validarii castigatorilor. Odata viramentul efectuat, Organizatorul este eliberat fata de castigator de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.
11.6.    Lista castigatorilor validati (nume, prenume, premiul castigat) va fi publicata pe site-ul Campaniei promotionale „MAGGI 500 de familii fericite”, site accesibil de pe homepage-ul website-ului www.maggi.ro, pe www.infopromotii.ro si www.cautpromotii.ro in cel mult 30 de zile lucratoare de la momentul validarii lor.

SECTIUNEA  12. MINORII
12.1.    Persoanele minore (cu varsta mai mica de 18 ani la data inceperii promotiei) nu au dreptul sa participe in cadrul acestei campanii.

SECTIUNEA  13.  ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE
13.1.    Organizatorul nu va fi responsabil de pierderea ambalajelor cu coduri promotionale valide, de instrainarea lor si/sau de prezentarea ambalajelor necorespunzatoare, deteriorate sau falsificate si nici nu va fi obligat sa acorde premiile pe baza unor astfel de ambalaje care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament. De asemenea, Organizatorul nu va fi raspunzator de modul in care societatile de distributie si magazinele ce comercializeaza produsele MAGGI participante la Campanie manipuleaza, organizeaza, distribuie si/sau vand produsele MAGGI participante la Campanie si nici de eventualele deteriorari ale ambalajelor care ar putea rezulta din aceste activitati.
Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea sau viciile ascunse ale premiilor acordate in aceasta Campanie.

SECTIUNEA  14. CONFIDENTIALITATEA DATELOR
1.4.1.    Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168. Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. Comunicarile ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori/participanti care si-au dat acordul explicit si neechivoc in acest sens bifand casuta “Da” de pe site-ul Campaniei corespunzatoare intrebarii „Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile Nestlé Romania? [ ] DA [ ] NU”
Organizatorul si Agentia garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. La cererea expresa a castigatorului, Organizatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Bucuresti, Str. George Constantinescu nr. 3, scara A, etaj 7, Sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, in atentia Serviciul Consumatorului, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.
Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Codul numeric personal, precum si Seria BI/CI vor fi colectate doar in cazul castigatorilor unor premii cu valoare care depaseste 600 RON, conform obligatiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaratiei 205 - Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit, cuprinsa in Ordinul 2017/2006 publicat in Monitorul Oficial nr. 56 din 20.01.2006.  Numele si prenumele castigatorilor/parintelui/tutorelui legal si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.
Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).
Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre SC Nestlé Romania SRL, Str. George Constantinescu nr. 3, scara A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului.
Organizatorul le poate solicita Participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele, prenumele lor, orasul de resedinta, imaginea,si vocea. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia.

SECTIUNEA  15.  LIMITAREA RASPUNDERII
15.1.     Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand dar fara a se limita la, urmatoarele:
15.1.1.     Codurile primite prin SMS la 1877/ inscrise pe website inainte de data de 18 martie 2011 ora 12:00:00;
15.1.2.     Codurile primite prin SMS la 1877/ inscrise pe website dupa data de 06 mai 2011 ora 21:59:59;
15.1.3.     Pierderile/ intarzierile sau intreruperile neanuntate ale serviciului de mesaje SMS, generate de retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange, Cosmote) sau de oricare alte defectiuni sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului;
15.1.4.    Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe website (de exemplu, dar fara a se limita la) defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului;
15.1.5.     Expedierea ambalajelor MAGGI originale continand codul valid castigator la alta adresa decat cea comunicata de Organizator si nici pentru faptul ca ambalajul expediat se poate pierde pe drum din cauza serviciilor de curierat sau posta, respectiv nu ajunge in posesia Organizatorului in termenul de 10 zile lucratoare mentionat la Sectiunea 11.1 de mai sus;
15.1.6.     Situatiile in care numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat sau situatiile in care Participantii inscriu pe pagina web un numar de telefon sau adresa de e-mail incorecte si din aceste cauze Organizatorul nu va putea contacta Participantul la Campanie pentru a-l valida;
15.1.7.     Formularele de inscriere sunt incomplete, inexacte sau incorecte;
15.1.8.     Situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi cod care a stat la baza alocarii unui premiu;
In aceste cazuri va fi validat castigator acel Participant care face dovada cumulativa ca:
- detine ambalajul in original continand codul care a stat la baza alocarii premiului (in momentul norocos);
- este titularul datelor personale cu care s-a inscris in promotie;
- este titularul numarului de telefon de pe care a inregistrat codul in Campanie sau a obtinut acordul titularului numarului de telefon pentru trimiterea SMS-ului.
15.1.9.     Eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon de pe care s-au trimis SMS-urile la numarul scurt 1877;
15.1.10.    Pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Campanie, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreste sa se inscrie in Campanie;
15.1.11. Intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens;
15.1.12.    Situatiile in care consumatorii achizitioneaza in perioada campaniei promotionale produse MAGGI neparticipante la promotie, care au inscriptionate coduri ilizibile sau coduri din promotiile anterioare.  In cazul in care un Participant inregistreaza un cod promotional dintr-o campanie anterioara, va primi prin SMS sau web in functie de metoda de inscriere a codului, un mesaj de tipul:
Cod incorect! Trimite codul promotional tiparit pe fata ambalajelor produselor MAGGI participante in promotie, fara semne de punctuatie sau alte caractere si pastreaza ambalajul! Detalii suplimentare pe www.maggi.ro, la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), de luni pana vineri intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!
15.2.    Ordinea receptionarii mesajelor SMS/inscrierilor pe website este reprezentata de data calendaristica si ora (minute, secunde) receptionarii acestora, indiferent de data si ora trimiterii mesajelor/inscrierilor. Codurile promotionale tiparite pe partea exterioara a ambalajelor MAGGI sunt inactive pentru participarea la Campanie inainte de data de 18 martie 2011 ora 12:00:00 si 06 mai 2011 ora 21:59:59. Dovada de expediere a SMS-urilor de participare nu reprezinta si dovada primirii acestora.
15.3.     Organizatorul are dreptul de a invalida SMS-urile de participare/ formularele de participare care contin informatii false ori vadit eronate (de exemplu, dar fara a se limita la cod gresit) si care nu indeplinesc conditiile de validare.
15.3.1.    De asemenea, Organizatorul nu e raspunzator pentru date gresite sau false de exemplu, dar fara a se limita la date personale, adrese de e-mail sau numere de telefon incomplete pe care Participantii le declara in formularele de participare sau in SMS-urile de participare.
15.4.    Participantii vor suporta costurile pentru fiecare SMS trimis in perioada de desfasurare a Campaniei la numarul 1877 (tarif stabilit de retelele de telefonie mobila din care este trimis SMS-ul). De asemenea, Participantii vor suporta costurile de folosire a Internetului in cazul in care vor inscrie codul pe website-ul Promotiei.
15.5.    Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara inscrierile in Campanie. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda inscrierile respective vor fi anulate.
15.5.1.    Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.
15.6.     Organizatorul nu va fi responsabil pentru achizitionarea produselor participante la promotie ale caror coduri promotionale contin erori de tiparire/productie insa isi rezerva dreptul de a acorda un cod extra in conformitate cu dispozitiile Sectiunii 7.3. de mai sus.

SECTIUNEA  16.  TAXE
16.1    Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului. De la data semnarii confirmarii de primire a premiilor toate cheltuielile legale aferente acestor premii revin castigatorului.
16.2    Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (contravaloarea SMS-urilor trimise la numarul 1877, contravaloarea accesului la Internet pentru completarea formularului de inscriere, alte cheltuieli cum ar fi tarifele normale stabilite de Posta Romana in cazul solicitarii scrise a Regulamentului la adresa Str. George Constantinescu nr. 3, scara A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, Romania sau trimiterii ambalajului castigator la adresa comunicata de Organizator sau cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea inscrierii in campanie sau solicitarii Regulamentului de desfasurare a Campaniei).

SECTIUNEA  17.  ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR
17.1.    Numele si prenumele castigatorilor validati, precum si premiile castigate in cadrul campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002. Lista castigatorilor validati cuprinzand numele, prenumele si premiile castigate va fi publicata pe site-urile www.maggi.ro, www.infopromotii.ro si www.cautpromotii.ro, in cel mult 30 de zile lucratoare de la momentul validarii lor.

SECTIUNEA  18.  FORTA MAJORA
18.1.    Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
18.2.    Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 Cod civil. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.
18.3.    In intelesul prezentului Regulament constituie cazuri de forta majora urmatoarele evenimente:
- pierderea bazelor de date care contin codurile promotionale si numerele de identificare unice;
- avarierea sistemului informatic de stocare a datelor si acordare a premiilor;
- erori in tiparirea codurilor promotionale, inclusiv produse prin eroare umana;
- tentative de frauda ale mecanismului Campaniei prin mijloace electronice sau alte mijloace;
- orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia;
18.4.       Enumerarea din Sectiunea 18.3 nu este limitativa fiind utilizata numai in scop exemplificativ.

SECTIUNEA  19.  LITIGII SI FRAUDE
19.1.    In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente.
19.2.    Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: S.C. Nestlé Romania S.R.L., cu sediul in Str. George Constantinescu nr. 3, scara A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti Romania, in atentia „Serviciul Consumatorului”, in termen de maxim o saptamana de la data publicarii listei tuturor castigatorilor validati. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.
19.3.    Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere si nu va fi parte in disputele referitoare la drepturile de proprietate asupra ambalajelor continand codurile promotionale valide. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra ambalajelor nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul Participantului care (i) a trimis codul promotional valid declarat castigator prin oricare din mijloacele mentionate la Sectiunea 7.1, (ii) a primit SMS-ul sau mesajul de confirmare in cazul participarii prin SMS sau in cazul inscrierii pe site-ul campaniei promotionale „MAGGI – 500 de familii fericite”, site accesibil de pe homepage-ul website-ului www.maggi.ro conform Sectiunii 7.1 si (iii) detine ambalajul original inscriptionat cu codul declarat castigator, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament; (iv) este titularul numarului de telefon care a stat la baza alocarii numarului de identificare unic sau a obtinut acordul titularului numarului de telefon pentru trimiterea SMS-ului. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.
19.4.    Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.
19.5.    In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

SECTIUNEA  20.  REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
20.1.    Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial. O copie a Regulamentului Oficial al prezentei Campanii va fi disponibila in mod gratuit oricarui solicitant conform art. 20.2.
20.2.    Regulamentul Campaniei „MAGGI - 500 de familii fericite” va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila din reteaua Romtelecom) de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:00 (cu exceptia sarbatorilor legale), prin e-mail la contact.nestle@ro.nestle.com, pe site-ul Campaniei promotionale „MAGGI – 500 de familii fericite”, pe www.maggi.ro, www.cautpromotii.ro si www.infopromotii.ro.
20.3.    Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002 si a fost semnat si autentificat in prezenta unui Notar Public in 5 exemplare originale, cu numarul de autentificare 1448 in 16.03.2011.
Prezentul Regulament a fost semnat si autentificat in prezenta unui notar public, la data de 16.03.2011, in 5 exemplare.
Nu avem elemente multimedia.
daniela (bucuresti) in 18 martie 2011, 22:35
buna super concurs peste citeva zile este ziua mea de nastere si doresc sa cistig si eu un premiu felicitari pentru acest concurs bafta tuturori multumesc mult
daniela (bucuresti) in 19 martie 2011, 12:17
buna ziua am si eu o intrebare eu am trimes coduri dar nu am primit nici un raspuns de comfirmare ce trebui sa fac multumesc foarte mult
selina (timisoara) in 19 martie 2011, 14:03
buna, am inscris un cod nu am primit nici un raspuns , au trecut 2 ore de atunci, multumesc
Sorin (Caransebes) in 21 martie 2011, 19:47
Buna si bafta la toti vreau sa intreb daca la aceasta promotie un participant poare cistiga un singur premiu ?deoarece am cistigat 100 de euro si vreau sa stiu daca mai pot participa Multumesc anticipat
Moderator 2 (Infopromotii) in 22 martie 2011, 10:39
Iata raspunsul organizatorilor pentru Daniela (Bucuresti) si Selina (Timisoara):
Draga Daniela,
Draga Angi,
Iti multumim ca te-ai inscris in promotia "MAGGI 500 de familii fericite" si iti uram mult succes. Daca codul trimis de tine a fost inregistrat pe site-ul campaniei, un mesaj de validare a codului a fost trimis pe adresa de e-mail cu care te-ai inscris in promotie. Te rugam sa verifici e-mailul, inclusiv folder-ul Spam/ Bulk. Pentru mai multe detalii te rugam sa suni la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din reteaua Romtelecom) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.
Cu prietenie,
Echipa Maggi
Moderator 2 (Infopromotii) in 22 martie 2011, 11:00
Draga Sorin (Caransebes),
Un participant poate castiga un singur premiu pe durata intregii campanii. Felicitari pentru succesul despre care vorbesti!
mirela (Arad) in 24 martie 2011, 20:05
buna, super concurs , mai ales ca eu si familia mea folosim produsele maggi, si mi se pare corect ca un participant sa castige un singur premiu in bani , imi doresc si eu sa am norocul sa castig, ar fi bineveniti! va doresc bafta la toti
GABRIELA (BAIA-MARE) in 30 martie 2011, 20:16
buna,e super concursul,dar am si eu o intrebare si anume:codurile introduse intr-o zi sunt valabile pe toata perioada concursului?bafta la toti!
Moderator 2 (Infopromotii) in 31 martie 2011, 08:11
Draga Gabriela (Baia Mare),
Daca se ajunge in situatia sa existe premii reportate atunci se va face o tragere la sorti la care vor participa toate codurile valide necastigatoare inregistrate in perioada campaniei.
Mult succes!
Georgeta (Iasi) in 05 aprilie 2011, 17:29
Buna ziua! M-am inscris si eu la acest concurs, dar din greseala, mai bine zis din viteza, am inscris prenumele de Gerogeta in loc de Georgeta. Daca se poate as dori sa modificati/remediati acest aspect. Va multumesc!
Moderator 2 (Infopromotii) in 06 aprilie 2011, 14:20
Draga Georgeta (Iasi),
Organizatorii ti-au transmis urmatorul raspuns:
"Draga Georgeta,
Iti multumim ca te-ai inscris in promotia "MAGGI 500 de familii fericite" si iti uram mult succes. Pentru a modifica datele inscrise pe site-ul campaniei te rugam sa apelezi numarul 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din reteaua Romtelecom) sau numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri. De asemenea, ne poti scrie pe adresa de email contact.nestle@ro.nestle.com.
Cu prietenie,
Echipa Maggi"
Elena (Bucuresti) in 02 mai 2011, 19:14
Am cumparat saptamana trecuta 4pachete de bors de la Carrefoor si are 12 caractere sunt valabile pana 09 2011.Am bonul.Aceasi problema o am si cu 2 pechete de Secretul Gustului Gust de gaina pe care le am cumparat de la Kaufland acum 2 saptamani.Am introdus cele 12 caractere si au fost inregestrate doar 11.Cum rezolv problema?
() in 01 iunie 2011, 19:19
SOTIA MEA LILIANA UNGUREANU A PRIMIT UN MESAJ CA A CASTIGAT 100E SI SA SUNE LA 2 NR DE TEL. INSA NU REUSIM SA PRINDEM LEGATURA DELOC NI SE SPUNE CA TOTI OPERATORII SANT OCUPATI INSA NU NE LASA SA ASTEPTAM IN TEL SISPUNE SA REVENIM MAI TARZIU CEEA CE AM FACUT DE CATEVA ORI PE ZI.
Moderator 2 (Infopromotii) in 02 iunie 2011, 13:10
Draga Daniel (Iasi),
Mesajul tau a ajuns la organizatori, care ne-au asigurat ca un reprezentant Nestle te va contacta in cel mai scurt timp. Mult succes!
() in 23 iunie 2011, 16:26
MAMA MEA A PRIMIT UN MESAJ CA A CASTIGAT 100 DE EURO SI A TRIMIS PRIN POSTA TOATE ACTELE CERUTE INSA NU A PRIMIT NICI UN RASPUNS. EA SE NUMESTE POPA RODICA. MA PUTETI AJUTA CU O INFORMATIE?
Moderator 2 (Infopromotii) in 24 iunie 2011, 10:19
Pentru Andreea (Bucuresti):
"Draga Andreea,
Felicitari pentru premiul castigat in cadrul campaniei "MAGGI 500 de familii fericite". Pentru mai multe detalii cu privire la situatia mentionata te rugam sa apelezi numarul 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila din orice retea nationala fixa si mobila) intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri. De asemenea, ne poti scrie pe adresa de email contact.nestle@ro.nestle.com.
Cu prietenie,
Echipa Maggi"
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Maggi - 500 de familii fericite"

Ultima actualizare: 24 aug. 2011
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Maggi - 500 de familii fericite

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media