CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Magazinultau - 8 pentru 8

Magazinultau.ro

1 x camera foto Samsung S85; 1 x telefon mobil LG; 1 x mp3 player; 1 x rucsac pentru laptop; 1 x set boxe cu subwoofer 2.1; 1 x set de casti cu microfon; 1 x camera web; 1 x USB stick de 2 GB.

Inscrie-te pe www.magazinultau.ro, cumpara online din Magazinultau.ro si raspunde la intrebarea: “Care produs IT crezi ca este principalul rival al femeii ?”

Perioada promoţiei: 22 februarie - 08 martie 2008

Promotie expirata
2 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Organizatorul campaniei

Organizatorul campaniei promotionale "8 cadouri pentru 8 martie" este magazinultau.ro, impreuna cu partenerii revistatango.ro , beautycenter.ro si desprenunti.ro. Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament.


Durata promotiei si aria de desfasurare

Campania promotionala "8 cadouri pentru 8 martie" se va desfasura in perioada 22 februarie 2008–8 martie 2008.


Drept de participare

La campania promotionala "8 cadouri pentru 8 martie" are dreptul sa participe orice persoana fizica, cu conditia sa fie majori si sa aiba un domiciliu in Romania. Nu pot participa la campanie angajatii companiilor organizatoare. Prin participarea la promotie se considera acceptarea automata a intrarii in baza de date de consumatori.


Premii

Premiile constau in bonuri cadou Smart Pass, suma acestora reprezentand 25% din contravaloarea LCD-ului achizitionat de castigatori (valoarea cu TVA inscrisa pe factura castigatoare).

Cele 8 premii celor care se inscriu in concurs sunt: o camera foto Samsung S85, un telefon mobil LG, un mp3 player, un rucsac pentru laptop, boxe cu subwoofer 2.1, un set de casti cu microfon,  o camera web si un USB stick de 2 GB.


Mecanismul campaniei promotionale

Participantii la promotia "Filmele se vad altfel la un televizor vechi" vor trebui sa cumpere un televizor LCD Samsung, indiferent de diagonala in perioada promotiei, sa trimita cuvantul ?Samsung" impreuna cu seria si numarul facturii prin SMS* la numarul 1814 (valabil in retelele Vodafone si Orange, cu tarif normal) in perioada promotiei : 18 ianuarie 2008 - 29 februarie 2008.
Toate mesajele trimise la numarul 1814 vor primi inapoi un mesaj de raspuns prin care participantii vor fi informati daca mesajul trimis este valid sau invalid.
*Ex mesaj trimis de participanti la promotie: Samsung.BJXD.187563

a) Mesaje trimise corect si inregistrate ca validate:
Multumim pentru participarea la promotia "Filmele se vad altfel la un televizor vechi". Mesajul dvs a fost inregistrat la data de xx.xx ora xx.xx. Succes!

b) Mesaje care contin o serie si un numar de factura care au mai fost inregistrate:
Multumim pentru participarea la promotia Samsung. Va comunicam ca acest cod a mai fost inregistrat si se poate inscrie pentru tragerea la sorti o singura data.

c) Mesaje trimise in afara perioadei promotiei:
Promotia "Filmele se vad altfel la un televizor vechi" se desfasoara in perioada 18 ianuarie 2008 - 29 februarie 2008.

c) Mesaje trimise incorect sau incomplet si inregistrate ca invalide:
Multumim pentru participarea la promotia Samsung. Mesajul dvs este incorect. Pentru ca un mesaj sa fie valid, va rugam trimiteti Samsung.serie factura. nr factura.

Fiecare participant se poate inregistra cu o factura o singura data.
Pentru a-si putea revendica premiul in cazul in care vor fi desemnati castigatori, participantii la promotie trebuie sa pastreze factura fiscala in original din care sa reiasa ca au achizitionat un televizor LCD Samsung in perioada promotiei, precum si certificatul de garantie Genco in original aferent tipului de produs achizitionat.
Castigatorii promotiei "Filmele se vad altfel la un televizor vechi" vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, care va avea loc in fiecare zi de luni pentru saptamana anterioara (de ex: pentru saptamana 21 ianuarie 2008 - 27 ianuarie 2008, extragerea se va face in data de 28 ianuarie 2008), exceptie face perioada 18 ianuarie 2008 - 20 ianuarie 2008, cand extragerea va avea loc in data de 28 ianuarie 2008, in cadrul extragerii potentialilor castogatori ai perioadei 21 ianuarie 2008 - 27 ianuarie 2008 In cadrul tragerii la sorti se vor desemna potentialii castigatori ai saptamanii anterioare si 30 rezerve pe saptamana. Tragerile la sorti se vor efectua doar din SMS-urile valide primite incepand cu data de 18 ianuarie 2008 ora 00:00 pana la ziua anterioara fiecarei trageri la sorti, inclusiv. SMS-urile necastigatoare vor ramane in continuare in concurs pentru extragerile viitoare.

Participantii la promotia "8 cadouri pentru 8 martie" vor trebui sa se inscrie pe site-ul www.magazinultau.ro, sa faca shopping online in Magazinultau.ro si sa raspunda la intrebarea concursului: “Care produs IT crezi ca este principalul rival al femeii ?”  Cumparatorii pot intra in concurs indiferent de valoarea comenzii facute in Magazinultau.ro.

Premiile campaniei promotionale

Un juriu format din reprezentanti ai organizatorilor si partenerilor va alege cele mai inspirate 8 raspunsuri, iar fiecare dintre ele va fi recompensat cu unul dintre cele 8 premii. Tragerea la sorti se va face electronic, asistata de reprezentanti ai firmelor organizatoare si un notar public.

- In cadrul acestei campanii promotionale se vor oferi drept premii bonuri cadou Sodexho Pass ce reprezinta 25% din contravaloarea televizorului LCD Samsung achizitionat in perioada promotiei (valoare cu TVA inscrisa pe factura declarata castigatoare).

Valoarea estimata a premiilor este de 236.500 lei cu TVA inclus. Valoarea comerciala a tuturor premilor acordate in cadrul promotiei se va stabili la sfarsitul acesteia.
Castigatorii premiilor nu au posibilitatea de a solicita schimbarea parametrilor premiilor.Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Castigatorii promotiei "Filmele se vad altfel la un televizor vechi" vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, care va avea loc in fiecare zi de luni pentru saptamana anterioara, in cadrul unei comisii formate dintr-un notar public si reprezentantii companiilor implicate. In cadrul fiecarei trageri la sorti se vor desemna 70 castigatori si 30 rezerve. Tragerile la sorti se vor efectua doar din SMS-urile valide primite incepand cu data de 18 ianuarie 2008 pana la ziua anterioara fiecarei trageri la sorti, inclusiv.

Se vor extrage 430 de castigatori, echivalentul celor 430 de premii ale campaniei promotionale.

O persoana poate castiga cu o factura un singur premiu in decursul promotiei.

Castigatorii vor fi contactati telefonic in cel mult 3 zile lucratoare de la desemnarea lor si li se vor da detalii privind ridicarea premiilor. Anuntarea castigatorilor va fi urmata de validarea acestora conform conditiilor descrise la Art. 6, pct II. Daca in intervalul de 3 zile de la extragerea castigatorilor, acesta nu va putea fi contactat sau daca ulterior contactarii, in ziua in care isi va ridica premiul nu va putea prezenta factura castigatoare, certificatul de garantie Genco pentru produsul achizitionat si actul de identitate in original, asa cum apare in SMS-ul trimis, acesta va fi invalidat, iar premiul va fi acordat unei rezerve in ordinea tragerii.

Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor si castigurile acordate pe www.genco.ro

Castigatorii promotiei vor fi anuntati printr-un comunicat de presa in data 11 martie 2008. 


Acordarea premiilor

Acordarea premiilor se va face in termen de maxim 30 zile lucratoare de la data anuntarii castigatorilor pe www.genco.ro, dar nu mai tarziu de 10 aprilie 2008

Acordarea premiilor se va face in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data anuntarii castigatorilor.

Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta promotie se vor rezolva pe cale amiabila.

Nu avem elemente multimedia.
ioana mihaela (cluj-napoca) in 29 februarie 2008, 00:38
banuiesc ca principalul rival al femeii este televizorul la care se uita sotul la meciuri:D
Catalin (Craiova) in 02 martie 2008, 12:51
Sunt de acord.. :D
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Magazinultau - 8 pentru 8"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Magazinultau - 8 pentru 8

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media