CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

MOL - "Prinde startul la Raliul Dakar"

Promotie concurs cu premii MOL Raliul Dakar

Premii: 2 x excursie pentru doua persoane la Lisabona, la startul Raliului Dakar.

Daca esti posesor de card MOL MultiBonus, acumuleaza puncte in luna noiembrie. Utilizeaza-ti cardul pentru cel putin o alimentare si un produs cumparat din MOL Shop si vei participa automat la tragerea la sorti. Pastreaza fiecare bon de casa pentru validare.

Perioada promoţiei: 01 noiembrie - 30 noiembrie 2007

Promotie expirata
Un comentariu Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul promotiei

“Prinde startul la Raliul Dakar”

 

1. Organizatorul promotiei

Organizatorul promotiei este S.C. MOL Romania Petroleum Products S.R.L. (numita în cele ce urmeaza “Organizatorul”), cu sediul în Cluj-Napoca, Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 81-83, judetul Cluj, cod unic de înregistrare RO 7745470, numar de înregistrare la Registrul Comertului J12/729/2000.

 

2. Aria de desfasurare a promotiei

Promotia se desfasoara pe întregul teritoriu al României.

 

3. Durata de desfasurare a promotiei

Promotia „Prinde startul la Raliul Dakar” se va desfasura în perioada 1 noiembrie 2007 – 30 noiembrie 2007.

 

4. Conditii de participare la promotie

 

4.1. La promotie poate participa orice persoana fizica care la data primei achizitii de produse conform art. 5 din prezentul regulament a împlinit 18 ani, cu cetatenie româna, cu domiciliul stabil în România, posesoare de card MultiBonus emis de Organizator si care accepta conditiile prezentului regulament.

 

4.2. Nu au dreptul sa participe la promotie angajatii companiei MOL Romania Petroleum Products S.R.L., angajatii Agentiei SC Chilli Media SRL (cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/17575/2004 cod unic R 16896099), respectiv toate companiile colaboratoare la aceasta promotie si nici rudele de gradul I ale acestora.

 

5. Procedura/mecanismul promotiei

 

5.1. Persoanele, posesoare de card MultiBonus, care cumpara în perioada promotiei “Prinde startul la Raliul Dakar” de la statiile MOL participante, carburant si produse de shop, în acelasi moment sau la momente diferite, în cadrul perioadei de promotiei, si acumuleaza puncte MultiBonus pentru minimum o tranzactie de cumparare produse carburant si o tranzactie de cumparare produse shop vor intra în tragerea la sorti din 10 decembrie 2007.

 

5.2. Toti participantii care îndeplinesc cerintele de la art. 4.1. din prezentul Regulament vor participa la tragerea la sorti care va fi organizata în 10 decembrie 2007. Bonurile fiscale pentru ambele tranzactii (carburant si produse de shop) se vor pastra pentru validarea ulterioara a premiului. Premiile vor putea fi ridicate numai dupa prezentarea bonurilor fiscale.

 

5.3. Posesorii de carduri MultiBonus anonime vor putea participa la tragerea la sorti cu conditia ca formularul cu datele personale ale acestora sa fi fost deja prelucrat, deci datele lor personale sa existe în baza de date a Mol.

 

5.4. Data limita de înregistrare în sistem a tranzactiilor la promotia “Prinde startul la Raliul Dakar” este 30 noiembrie 2007.

 

5.5. Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru tranzactiile efectuate dupa data de 30 noiembrie 2007, termenul limita al concursului.

 

5.6. Organizatorul detine toate drepturile de publicare ale numelor câstigatorilor, conform dispozitiilor legale în vigoare. De asemenea Organizatorul poate solicita sa foloseasca aceste date personale, în mod gratuit, pentru activitati publicitare (TV, audio, presa, materiale promotionale, outdoor).

 

5.7. Prin participarea la aceasta promotie, participantii sunt de acord ca numele, adresa si celelalte date înregistrate în sistem sa fie procesate într-o baza de date proprietatea Organizatorului; datele vor fi procesate de catre Organizator în calitate de operator de baze de date identificat cu numarul de operator 2374/2005

 

5.9. La cererea expresa a participantilor, Organizatorul, va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor personale si dreptul de opozitie, în conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata în M. Of. Nr. 790 din 12 decembrie 2001.

 

6. Conditii de validitate a participarii

Conditiile de validare sunt urmatoarele:

A. Participantul trebuie sa îndeplineasca conditiile de participare prevazute în art. 3 si 4.
B. Participantul trebuie s
a achizitioneze carburant si produse de shop de la statiile MOL din aria de desfasurare a promotiei.
C. Participantul trebuie s
a acumuleze puncte MultiBonus pentru minimum o tranzactie de cumparare carburant si minim o tranzactie de cumparare produse Shop, în perioada de desfasurare a promotiei.
D. Se emit bonuri separate pentru carburant
si produse de shop. Pentru validare si ridicarea premiului este nevoie de prezentarea ambelor bonuri.

 

7. Produsele participante la promotie

La aceasta promotie participa orice produs Mol Romania: carburanti, produse de shop (inclusiv servicii).

 

8. Premiile concursului si acordarea lor

 

8.1. La aceasta promotie se vor acorda 2 premii.

Premiile constau în 2 excursii de câte 2 persoane la Lisabona suportate de Mol Romania, incluzând transport cu avionul, cazare 4 nopti la un hotel de 4 stele, o masa/zi si o cina cu echipa Mol Dakar. Mai multe detalii despre premii se vor putea obtine dupa data de 1 decembrie 2007.

 

8.2. stigatorii vor fi anuntati pe site-ul Mol Romania si în toata reteaua de statii MOL in data de 21 decembrie. Dupa tragerea la sorti din 10 decembrie câstigatorii vor fi contactati telefonic de catre un reprezentant Mol Romania sau în cazul în care nu este diponibil un numar de telefon al câstigatorului, acestia vor primi o scrisoare sau email de înstiintare.

 

8.3. Pentru a intra în posesia premiului, câstigatorii trebuie sa prezinte bonurile cu care s-au înregistrat în promotie, respectiv un act de identitate.

 

8.4. Valoarea totala a premiilor este 6.500 EURO (TVA inclus).

 

9. Tragerea la sorti

Promotia are 1 tragere la sorti, care va avea loc în data de 10 decembrie 2007. Tragerea la sorti va avea loc în prezenta unui notar public si a unui reprezentant MOL România Petroleum Products S.R.L. Se vor extrage 2 câstigatori. Pentru eventualitatea în care acestia nu sunt validati pe baza conditiilor mentionate în prezentul regulament, vor fi extrase si 10 rezerve.

Validarea câstigatorilor se va face în termen de 7 zile lucratoare de la tragerea la sorti (10 decembrie). Premiile nerevendicate în acest termen se vor acorda rezervelor extrase conform dispozitiilor de mai sus, ori, în lipsa acestora, se vor anula.

 

9.1. stigatorii vor fi anuntati în toate statiile Mol din România în maxim 10 zile de la extragerea câstigatorilor precum si pe site-ul .

 

9.2. În cazul în care numarul tranzactiilor înregistrate în concurs este mai mic decât numarul de premii, diferenta de premii neacordate se anuleaza.

 

10. Taxe

 

10.1. Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori în conformitate cu legislatia în vigoare. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, în legatura cu acestea, vor fi în sarcina exclusiva a câstigatorului.

 

11. Alternative ale premiilor

stigatorii premiilor nu au posibilitatea primirii contravalorii premiului în bani sau în alte obiecte a acestora si nici de a cere modificarea parametrilor acestora.

 

12. Clauze / Diverse

 

12.1. Prezentul regulament este disponibil, în copie, în mod gratuit pe toata durata promotiei. Regulamentul promotiei poate fi obtinut de la toate statiile de alimentare MOL România pe toata durata promotiei, precum si dupa aceea, pâna la data validarii câstigatorilor, sau vizitând site-ul .

 

12.2. Pentru a intra în posesia premiului, stigatorii accepta prezentul Regulament.

Nu avem elemente multimedia.
marian (braila) in 16 noiembrie 2007, 17:43
Asta e promotie fantoma sau care e treaba cu ea?Ca pe la benzinariile MOL nu se stie de ea.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "MOL - "Prinde startul la Raliul Dakar""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: MOL - "Prinde startul la Raliul Dakar"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media