CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

MICHELIN 10 ani

Concurs Michelin 10 ani

Premiu mare, prin acumulare de puncte: 1 x excursie pentru 2 persoane la Muzeul Michelin din Franta.
Premii saptamanale, la Roata Norocului: 8 x pachet promotional Michelin (cate 1 premiu pe saptamana).

Raspunde corect la cel putin 3 intrebari pentru a putea invarti Roata Norocului. Pentru mai multe puncte, recomanda concursul prietenilor si publica pe Facebook rezultatul tau la Roata Norocului.

Perioada promoţiei: 03 octombrie - 27 noiembrie 2011

Promotie expirata
10 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Regulamentul Concursului
„MICHELIN 10 ANI"

ART 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.1. Organizator al Concursului „MICHELIN 10 ani” („Concursul”) este S.C. Michelin Romania S.A., persoana juridica romana, cu sediul social in Pta. Montreal Nr 10, Cladirea World Trade Center, Intrarea D, Et. 3, Sector 1 Bucuresti, Romania, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40 /849 /2001, Cod Unic de Inregistrare 13663684, CIF RO13663684, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 16303 , numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”

ART 2. DURATA SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
2.1. Concursul se va desfasura in perioada 03 octombrie 2011, ora 00:00:00 – 27 noiembrie 2011, ora 23:59:59.
Concursul este organizat si se va desfasura pe teritoriul Romaniei, prin intermediul site-ului www.10ani.michelin.ro/concurs prin intermediul agentiei S.C. KINECTO INTERNATIONAL SRL, cu sediul in Str. Grigore Mora nr. 11, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/1045/2003, Cod Unic de Inregistrare 15159048, CIF RO15159048 (denumita in continuare "Agentia").
2.2. Pentru aducerea la cunostinta publicului a Concursului, Regulamentul Oficial este disponibil in mod gratuit pe www.michelin.ro. La rubrica „Noutati Michelin” (acces direct: http://noutati.michelin.ro).
2.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea acestora pe pagina de web www.michelin.ro.
2.4. Participantii la Concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului oficial al Concursului (denumit in continuare “Regulamentul Oficial” sau “Regulamentul”).

ART 3. DREPTUL DE PARTICIPARE
3.1. Concursul se adreseaza oricarei persoane fizice care a implinit 18 ani anterior inceperii concursului, cu cetatenie romana si resedinta in Romania.
3.2. Participantii trebuie sa fie inregistrati si sa detina un cont activ pe pagina web  www.10ani.michelin.ro/concurs pana la data de start a Concursului sau sa detina ori sa isi creeze un cont pe www.facebook.com in perioada Concursului.
3.3. La Concurs nu pot participa angajatii Organizatorului, ai Agentiei, precum si sotii/sotiile ori rudele de gradul intai ale acestora.

ART 4. PREMIILE CAMPANIEI

4.1. PREMIILE SAPTAMANLE
4.1.1. In cadrul Concursului se va acorda cate un premiu saptamanal, timp de 8 saptamani constand intr-un pachet promotional Michelin care contine: o geanta de calatorie, un set de iarna (caciula, fular si manusi), o lanterna cu leduri, o umbrela, o harta Michelin Romania si un Ghid Verde Romania, un termos si un breloc. Valoare totala a fiecarui pachet cu obiectele promotionale enumerate mai sus este de 312,5 ron inclusiv TVA.
4.1.2. Premiile saptamanale se vor acorda aleator, prin actionarea „Rotii Norocului” de catre
Participantii care raspund zilnic la intrebari din istoria Michelin. Mecanismul concursului va fi descris in Articolul 5.
Momentele aleatoare de acordare a premiilor saptamanale se vor stabili prin extragere, conform prezentului regulament, in prezenta unei comisii formate din reprezentantii organizatorului, agentiei si a unui notar public, in data de 30 septembrie 2011.
4.1.3. Valoare totala a premiilor saptamanale este de 2500 ron inclusiv TVA.

4.2. MARELE PREMIU
4.2.1 Marele premiu al Concursului consta intr-o excursie pentru doua persoane la Muzeul Michelin din Franta. Castigatorul premiului va fi anuntat pe data de 17 decembrie 2011 pe pagina de web a Concursului.
4.2.2 Valoarea marelui premiu este de 15000 ron inclusiv TVA.

4.3. Valoarea totala comerciala a premiilor oferite in cadrul Concursului este de 17500 ron inclusiv TVA.
4.4. Castigatorii premiilor Concursului, desemnati conform prezentului Regulament Oficial sunt singurii beneficiari ai premiilor atribuite, si nu pot ceda drepturile asupra premiilor castigate unor alte persoane.
4.5. Participantilor la Concurs nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Concursului (costul conexiunii la Internet si al celor de trimitere a datelor necesare validarii in cazul castigatorilor).

ART 5. MECANISMUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI
5.1. CONDITII DE PARTICIPARE
Pentru a se putea inscrie in Concurs Participantii trebuie:
a. sa acceseze pagina de web  www.10ani.michelin.ro/concurs, sa isi creeze cont completand numele, prenumele si adresa de email valida.
sau
- sa se autentifice pe aceasta pagina a Concursului cu contul de Facebook. Fiecare participant poate avea un singur cont prin care sa participe la Concurs.
b. sa raspunda la intrebari din istoria Michelin (se vor selecta intrebarile in mod aleator din cele 155 de intrebari prestabilite). Din cele 3 variante de raspuns afisate pentru fiecare intrebare, doar o varianta de raspuns se poate bifa. Participantii trebuie sa bifeze varianta corecta. Participantii pot gasi informatiile necesare pentru a putea raspunde la intrebarile Concursului, pe paginile site-ului www.10ani.michelin.ro. Participantii care raspund corect la intrebarile din istoria Michelin pot obtine puncte pentru a intra in cursa Marelui Premiu prin “invartirea” Rotii Norocului”, dupa cum urmeaza:
a. Participantii care raspund corect la cel putin 3 intrebari, pot “invarti” Roata Norocului si in urma acestei actiuni vor obtine unul din urmatoarele rezultate: - 5 puncte pentru concursul final (marele premiu); - 10 puncte pentru concursul final (marele premiu); - premiul saptamanal

b. Participantii care raspund corect la 4 intrebari, pot “invarti” Roata Norocului si in urma acestei actiuni vor obtine unul din urmatoarele rezultate:

- 5 puncte pentru concursul final (marele premiu); - 10 puncte pentru concursul final (marele premiu); - 50 puncte pentru concursul final (marele premiu);
- premiul saptamanal
c. Participantii care raspund corect la 5 intrebari pot “invarti” Roata Norocului

si in urma acestei actiuni vor obtine unul din urmatoarele rezultate:

- 5 puncte pentru concursul final (marele premiu); -10 puncte pentru concursul final (marele premiu); - 50 puncte pentru concursul final (marele premiu);
- 100 puncte pentru concursul final (marele premiu);
- premiul saptamanal
d. Castigatorul premiului saptamanal va primi in plus 100 de puncte si mesajul “Te asteptam si maine pentru a acumula noi puncte”.
e. Fiecare participant care a raspuns corect la cel putin 3 intrebari are dreptul de a invarti doar o data in acea zi Roata Norocului. Daca Participantul nu raspunde corect la minim 3 intrebari (minimul necesar pentru a putea “invarti” roata norcului) atunci va primi un mesaj de forma “iti oferim a doua sansa pentru a castiga”. Daca nici la urmatoarele 5 intrebari nu reuseste sa dea 3 raspunsuri corecte va primi un mesaj de forma “iti oferim o ultima sansa pentru a castiga”. Daca nici la a treia incercare nu reuseste sa raspunda la 3 intrebari, atunci Participantul va primi un mesaj de forma “Iti poti incerca norocul maine” si poate reveni sa incerce in ziua urmatoare (daca nu este ultima zi a concursului).
f. Pentru a obtine cat mai multe puncte, Participantii pot recomanda Concursul si altor prieteni (maxim 10 prieteni /zi, care vor avea cont activ si care vor participa la concurs) sau pot publica rezultatul actiunii “invartirii” rotii norocului pe wall-ul personal Facebook o data pe zi. Fiecare actiune va primi un numar de puncte dupa cum urmeaza: -recomandarea concursului catre alti prieteni se premiaza cu cate 50 de puncte (punctele se acorda atunci cand prietenul respectiv si-a facut cont si s-a inscris in concurs); -publicarea rezultatului actiunii “invartirii” rotii norocului pe wall-ul personal Facebook (o data pe zi) va fi premiata cu 100 de puncte.

5.2.1. MARELE PREMIU
Participantul care acumuleaza cel mai mare numar de puncte la finalul Concursului va fi declarat castigatorul marelui premiu, de asemenea urmatorul Participant cu cel mai mare numar de puncte, reprezentand rezerva pentru marele premiu. In cazul in care sunt mai multi Participanti la egalitate, se va efectua o tragere la sorti la care vor participa numai cei care au realizat maximul de punctaj si in urma acestei extrageri se va stabili castigatorul si respectiv o rezerva.
5.2. Castigatorul marelui premiu va trebui sa aleaga perioada preferata pentru excursie, in orice perioada in care Muzeul Michelin este deschis; data limita este de 30 iunie 2012. Aceasta alegere se va face de comun acord cu Agentia. Din momentul achizitionarii biletelor de avion, data excursiei poate fi schimbata doar daca Participantul castigator isi asuma plata penalitatilor si costurilor suplimentare implicate. Organizatorul isi rezerva dreptul de a publica pe site-urile Michelin numele castigatorului si o fotografie cu acesta.
5.3. Tragerea la sorti se va face electronic, in mod aleatoriu, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si a unui reprezentant al Agentiei. Pentru fiecare castigator se va trage si cate 1 (una) rezerva.

ART 6. VALIDAREA CASTIGATORILOR SI ATRIBUIREA PREMIILOR
6.1. Participantii declarati castigatori vor primi o notificare pe adresa de email furnizata, notificare la care trebuie sa raspunda in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea notificarii, indicand urmatoare informatii: nume si prenume, adresa completa de livrare, CNP (doar pentru castigatorul Marelui Premiu), numar de telefon mobil activ valabil. Dupa primirea informatiilor mai sus mentionate, Castigatorii vor fi contactati telefonic pentru validarea acestora.
6.2. In cazul in care Participantii nu raspund in termen de 5 zile lucratoare, Participantul este invalidat, pierzand dreptul de a intra in posesia premiului. In cazul in care nici rezervele nu vor furniza informatiile in termenul mai sus mentionat, premiul va fi anulat.
6.3. Orice eroare si/sau omisiune cu privire la datele personale furnizate Organizatorului nu atrage raspunderea acestuia, acuratetea datelor de contact furnizate de participanti fiind in responsabilitatea exclusiva a Participantilor. Organizatorul nu este responsabil nici in cazul in care un Participant desemnat castigator nu poate fi contactat din cauza numelui, adresei sau numarului de telefon incorecte / incomplete.
6.4. Castigatorul marelui premiu va fi anuntat pe data de 10 decembrie 2011.
6.5. Castigatorii vor primi premiile prin posta, pe cheltuiala Organizatorului, la adresele specificate de Participanti. Reclamatiile referitoare la premiile castigate, ulterioare semnarii procesului verbal de predare primire, nu vor fi luate in considererare de catre Organizator. Termenul limita de livrare este de 30 de zile calendaristice de la data solutionarii contestatiilor.
6.6. In cazul in care din motive care nu pot fi imputate organizatorului castigatorii nu isi ridica premiile, ei vor fi contactati telefonic si li se va comunica modalitatea si adresa de la care pot ridica personal premiile.
6.7. Organizatorul va afisa numele castigatorilor si premiile castigate pe pagina web  www.10ani.michelin.ro/concurs, dupa finalizarea procesului de validare a castigatorilor.
6.8. Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte bunuri/servicii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani. In cazul refuzului vreunui potential castigator de a beneficia de premiu (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului), sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fara nicio despagubire. In cazul in care dupa finalizarea Concursului raman premii neacordate Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu le mai atribui.
6.9. Premiile neacordate in timpul desfasurarii concursului raman la dispozitia Organizatorului si vor putea fi acordate suplimentar la etapele urmatoare ale concursului sau in cadrul altor concursuri ale Organizatorului.

ART 7. RASPUNDEREA
7.1. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru imaginile inscrise de participanti, care contin injurii, expresii si/sau afirmatii/imagini jignitoare, discriminatorii, contrare bunelor moravuri si /sau ordinii publice, cu tenta obscena, sau care sunt susceptibile de a fi preluate din alte surse. De asemenea, daca Organizatorul sau reprezentantii Agentiei vor lua cunostinta (in orice mod) de orice frauda, inselaciune sau actiuni similare, referitoare la Concurs sau nu, sau de orice actiunea si/sau act de omisiune care ar putea avea (in opinia Organizatorului, care va fi finala) un efect advers asupra Concursului, Organizatorului, imaginii si integritatatii si/sau securitatii acestuia, Organizatorul isi rezerva dreptul sa descalifice astfel de inscrieri si sa le elimine din Concurs, precum si de a formula orice actiune de despagubire impotriva vinovatilor.
7.2. Astfel, participantii inscrisi in Concurs, sunt singurii raspunzatori atat in fata Organizatorului, cat si in fata oricarui tert ori autoritati, pentru imaginile folosite pe fecebook.com in acest Concurs, si vor raspunde in mod direct pentru orice plangere, cerere, sanctiune, amenda si/sau prejudiciu suportate si/sau aplicate Organizatorului sau Agentiei, de catre vreun tert ori vreo autoritate.
7.3. Organizatorul se obliga sa asigure toate conditiile si suportul tehnic si logistic necesar pentru a se putea depista inscrierile in Concurs ce contin limbaj/imagini jignitoare, discriminatoare, necorespunzatoare uzantelor, bunelor moravuri, ordinii publice sau contrare prevederilor prezentului Regulament.
7.4. Organizatorul Concursului nu isi asuma responsabilitatea:

a. inscrierea online pe un alt site decat www.10ani.michelin.ro, ce ar duce la neprimirea datelor de catre Organizator;
b. inregistrarile online trimise in afara perioadei Concursului mentionate mai sus;
c. pentru corectitudinea datelor/informatiilor transmise de catre Participanti;
d. pentru intreruperile neanuntate ale serviciului de internet de catre furnizori sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de internet pe perioadele de trafic intens;
e. orice disfunctionalitati tehnice care duc la pierderea totala sau partiala a informatiilor dedicate Concursului;
f. Organizatorul nu va fi responsabil pentru imposibilitatea unui castigator de a intra in posesia premiului
g. Organizatorul nu va fi responsabil pentru intarzierile in livrarea/inmanarea premiilor cauzate de intarzieri in prestarea serviciilor de catre furnizorii acestuia, de serviciile postale etc;
7.5. Participantii accepta cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator in privinta castigatorilor, precum si a calendarului ulterior al competitiei sau a altor schimbari legate de implementarea competitiei. Organizatorul are dreptul de a descalifica orice participant care nu respecta regulile competitiei sau in privinta caruia exista dovezi de comportament incorect sau de sabotaj de orice tip la adresa competitiei. Participantii se obliga, de asemenea, sa puna la dispozitia organizatorului toate datele de contact relevante, (numele, prenumele, adresa si numarul de telefon mobil).

ART. 8. DIVERSE
8.1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, astfel cum a fost modificata si completata, Organizatorul si imputernicitii acesteia, au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai sus datele personale furnizate.
8.2. Ulterior desfasurarii Concursului, datele cu caracter personal colectate in cadrul Concursului nu vor fi folosite de catre Michelin in scopuri de marketing. Dupa acordarea premiilor, datele colectate vor fi arhivate si pastrate timp de 6 luni de la data de 25 septembrie 2011, ulterior acestea fiind distruse. Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia companiei colaboratoare mentionata in prezentul Regulament, cu respectarea dreptului participantilor castigatori.
8.3. In temeiul acelorasi prevederi legale (legea 677/2001), participantii la Concurs au dreptul de acces, de interventie asupra datelor personale si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la urmatoarea adresa: Departamentul Comunicare S.C. Michelin Romania S.A. str. Pta. Montreal Nr 10, Cladirea World Trade Center, Intrarea D, Et. 3, Sector 1 Bucuresti, Romania. De asemenea, va este este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte toate prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate atat pe durata desfasurarii Concursului cat si ulterior incheierii acesteia pe o durata nelimitata de timp si, daca este cazul sa notifice catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal orice cu privire la colectarile si prelucrarile de date cu caracter personal realizate in legatura cu inscrierea si participarea la Concurs.
8.4. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
8.5. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Concurs existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.
8.6. In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.
8.7. Eventualele reclamatii legate de derularea si implementarea Concursului se vor putea trimite incepand cu data de 11 decembrie 2011 pana la data de 17 decembrie 2011 , catre Organizator, in atentia Departamentului Comunicare S.C. Michelin Romania S.A. Pta. Montreal Nr 10, Cladirea World Trade Center, Intrarea D, Et. 3, Sector 1 Bucuresti, Romania sau pe adresa de e-mail: comunicare@ro.michelin.com
8.8. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestui Concurs.
8.9. Organizatorul se obliga sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile constand in premiilea cordate castigatorilor cu cetatenie romana in conformitate cu prevederile art. 77 alin (4) din Codul Fiscal aprobat prin legea 571 din 22/12/2003, cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligatii de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

Prezentul Regulament a fost autentificat la Biroul Notarial „Expert”, din Bucuresti, in 5 exemplare, din care 4 s-au eliberat partilor.
S.C. Michelin Romania S.A.
Prin imputernicit
SC netWing International SRL
Nu avem elemente multimedia.
Sorin (Caransebes) in 23 octombrie 2011, 16:53
Share pe facebook nu merge
Raluca (Bucuresti) in 26 octombrie 2011, 16:42
la mine merge...
Moderator 2 (Infopromotii) in 27 octombrie 2011, 14:13
Draga Sorin (Caransebes),
Organizatorii au analizat cu toata seriozitatea problema sesizata de tine si au facut toate verificarile necesare pentru a se asigura ca lucrurile functioneaza. Nu este exclus, totusi, sa ai dificultati, daca setarile de securitate a contului tau depasesc nivelul standard sau daca activitatea ta pe Facebook este considerata de catre acesta drept spam (prea multe Share-uri, de exemplu).
Daca nu consideri ca te afli in aceste situatii, iti sugeram sa dezinstalezi si sa reinstalezi aplicatia Michelin 10 ani.
Mult succes!
maria (resita) in 13 noiembrie 2011, 13:57
buna eu sant maria din resita abia azi am vazut concursul si bineinteles ca m-am inscris bafta tuturor bafta
maria (resita) in 14 noiembrie 2011, 12:28
super fain concursul
Aurelia (Slatina) in 22 noiembrie 2011, 09:04
concursul ''10 ani michelin''este super tare,numai ca nu a mers sa pot trimite concursul si altor prieteni,iar acum imi da eroare''404 not found''ce fac? sunteti super tari tineti-o tot asa!
Moderator 2 (Infopromotii) in 22 noiembrie 2011, 11:01
Draga Aurelia (Slatina),
A fost, intr-adevar, o eroare tehnica, dar problema s-a remediat intre timp. Iti dorim mult succes!
lucian (roman) in 22 noiembrie 2011, 13:23
unde putem vedea clasamentul in fiecare zi....
Moderator 2 (Infopromotii) in 25 noiembrie 2011, 15:24
Draga Lucian (Roman),
Aplicatia nu are implementata o asemenea facilitate - dar mai este putin si vom vedea cu totii clasamentul final.
Mult succes!
Sorin (Caransebes) in 21 decembrie 2011, 01:49
Cind vor fi afisati cistigatorii ?
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "MICHELIN 10 ani"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: MICHELIN 10 ani

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media