CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

MEDIA GALAXY - pentru toti suporterii incurabili

Promotie concurs cu premii Media Galaxy

Premii: bonusuri pentru achizitionarea de produse de la Media Galaxy: 15% din valoarea televizorului cumparat, daca echipa Romaniei trece de grupe; 25% din valoarea televizorului cumparat, daca echipa Romaniei trece de sferturi; 45% din valoarea televizorului cumparat, daca echipa Romaniei trece de semifinale.

Cumpara de la Media Galaxy orice televizor cu ecran LCD sau plasma cu diagonala de cel putin 37 inch si pastreaza factura fiscala sau bonul de casa. In functie de rezultatele echipei nationale de fotbal a Romaniei la Euro 2008, castigi bonusuri de 15%, 25% sau 45%.

Perioada promoţiei: 17 aprilie - 09 iunie 2008

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Oficial al Campaniei

”MEDIA GALAXY – pentru toti suporterii incurabili”

 

 

Art. 1. Organizatorul

 

Organizatorul promotiei ”MEDIA GALAXY – pentru toti suporterii incurabili” este compania Altex Romania SRL, Piatra Neamt, Str. Gral Dascalescu, nr.15, Bl T1, jud. Neamt, inregistrata la Regsitrul Comertului Neamt sub nr. J27/2125/1992, avand CUI 2864518, cu adresa de corespondenta: Bucuresti, B-dul Poligrafiei, nr. 1, cladire  Ana Holding, etaj 2, sector 1, avand numarul de Operator de baze de date 600/2007, prin reprezentant legal Dan Ostahie – presedinte.

 

 

Art.2. Aria de desfasurare

 

Campania  este  organizata si se desfasoara in toate magazinele MEDIA GALAXY, la nivel national.

 

 

Art.3. Perioada de desfasurare 

 

Campania se desfasoara in perioada 17 Aprilie – 09 Iunie 2008.

 

 

Art. 4. Participanti

 

La aceasta promotie poate participa orice persoana fizica cu resedinta in Romania, care accepta si respecta conditiile prezentului regulament. Nu pot participa la Campanie angajatii Organizatorului, agentii si partenerii Altex Romania S.R.L. care sunt implicati in realizarea  campaniei.

 

 

Art. 5. Mecanismul de desfasurare a Campaniei si produsele participante la Promotie

 

Pentru a participa la aceasta promotie, consumatorii trebuie sa cumpere un televizor cu ecran LCD sau plasma, cu minim 37’’, in perioada 17 Aprilie - 09 Iunie 2008 din magazinele MEDIA GALAXY.

 

In perioada 1 Iulie – 30 August 2008 consumatorului i se va returna 15%, 25% sau 45% din pretul de achizitie al produsului, in functie de rezultatele echipei Romaniei la EURO 2008, astfel :

-           15% daca echipa Romaniei trece de grupe

-           25% daca echipa Romaniei trece de sferturi

-           45% daca echipa Romaniei trece de semifinale,

cu conditia ca produsul sa nu fi fost returnat intre timp.

 

Suma va fi virata cumparatorului sub forma de bonus, astfel :

-           in perioada 1 Iulie – 30 August 2008, cumparatorul urmeaza a se prezenta la magazinul de unde a efectuat achizitia, avind asupra sa factura/bonul ce face dovada cumpararii produsului

-           in urma completarii formularului de participare, cumparatorul va primi un BONUS CARD, pe care ii va fi virata, intr-un termen de 5 zile lucratoare, contravaloarea premiului sub forma de bonus.

-           bonusul va putea fi utilizat pentru achizitionarea de bunuri din magazinele MEDIA GALAXY

 

Premiile aferente acestei promotii nu se cumuleaza cu alte bonusuri.

 

 

Art. 6. Diverse

 

Prin inscrierea la promotia “MEDIA GALAXY – pentru toti suporterii incurabili”, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati, in urma semnarii unui consimtamint.

 

Prin bifarea uneia dintre casutele “sunt de acord” sau “nu sunt de acord” din cuponul promotiei, participantii isi pot exprima sau nu consimtamantul de a fi informati in viitor, prin posta, telefon, SMS, cu privire la comunicari/actiuni promotionale si de marketing, desfasurate in viitor de catre compania Altex Romania SRL.

 

 

Art. 7. Prelucrarea datelor personale

 

Organizatorul acestei promotii Altex Romania S.R.L. prelucreaza datele personale ale participantilor la aceasta Campanie Promotionala in conformitate cu Legea 677/2001, aceasta prelucrare de date fiind inscrisa la ANSPDCP in registrul de evidenta a prelucrarilor de date  cu caracter personal cu numarul 600/2007.

 

Participarea la promotie implica acceptul participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania Altex Romania S.R.L.

 

Tuturor participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile  in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,  in special drepturile persoanei vizate cu privire la dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie (art.15), dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

 

Urmatoarele date vor fi colectate in perioada desfasurarii campaniei : nume, prenume, adresa  de domiciliu, seria si numarul actului de identitate.

 

Organizatorul se obliga ca datele personale ale participantilor la Campania  Promotionala “MEDIA GALAXY – pentru toti suporteri incurabili“ sa nu fie difuzate catre terti.

 

La cererea participantilor, adresata in scris la adresa Organizatorului, MEDIA GALAXY se obliga:

-           sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

-           sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

-           sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

 

Art.8. Regulamentul oficial  al  Campaniei

 

Regulamentul oficial al Campaniei Pomotionale “MEDIA GALAXY – pentru toti suporterii incurabili” va fi disponibil in mod gratuit, incepand cu data de 17 Aprilie 2008 :

-           in toate magazinele MEDIA GALAXY

-           la adresa www.mediagalaxy.ro

-           la adresa www.infopromotii.ro.

 

Pentru orice alte informatii sau nelamuriri clientii ne pot contacta la :

-           telefon 08010633424 (apelabil din reteaua fixa), numar taxat cu tarif normal

-           Altex Romania S.R.L., B-dul Poligrafiei nr.1, cladirea Ana Holding, etaj 2, sect.1, Bucuresti.

Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "MEDIA GALAXY - pentru toti suporterii incurabili"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: MEDIA GALAXY - pentru toti suporterii incurabili

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media