CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Luna Deodorantelor Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick

Luna Deodorantelor Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick

Diverse premii acordate prin tragere la sorti, specificate in anexele corespunzatoare fiecarui lant de magazine participant.

Cumpara produse Lady Speed Stick sau Mennen Speed Stick in valoare de minim 15 RON si trimite prin SMS la numarul 1868 (tarif normal in retelele Vodafone, Orange si Cosmote) cuvantul "Lady" sau "Mennen" (in functie de produsul cumparat) urmat de numele magazinului din care s-a facut achizitia si numarul bonului de casa.

Perioada promoţiei: 26 iulie - 22 august 2012

Documente conexe

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
„Luna Deodorantelor Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick”

CAPITOLUL 1 - Organizatorul
S.C. Colgate-Palmolive (România) S.R.L.  cu sediul în Bd. Barbu Vacarescu, nr. 301 - 311, Sector 2, Bucuresti, Lake View Office Building, et.12 si 13, înregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3828/ 1992  – organizeaza concursul „Luna Deodorantelor Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick!"  în perioada  26 Iulie 2012 – 22 august 2012, asa cum aceasta este mentionata in fiecare Anexa specifica fiecarui lant de magazine.
Concursul se desfasoara la nivel national si poate fi accesat prin inscrierea prin SMS la numarul cu tarif normal 1868, accesibil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote la tarif normal.
Participantii la campanie pot sa castige premii in magazinele participante, daca indepliesc conditiile specifice campaniei desfasurate in fiecare dintre lanturile de magazine participante, asa cum acestea sunt descrise in prezentul Regulament.
Participantii la concurs se obliga sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament.

CAPITOLUL 2 – Durata Campaniei
Campania se desfasoara în perioda 26 Iulie 2012 – 22 august 2012, asa cum aceasta este precizata in Anexele specifice fiecarui lant de magazine.

CAPITOLUL 3 – Mecanismul Campaniei
Participarea la campanie; mecanismul activitatilor promotionale
Campania „Luna Deodorantelor Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick!", care se va desfasura intre 26 iulie si 22 august 2012, este deschisa tuturor persoanelor care, dupa achizitionarea  oricarui deodorant Lady Speed Stick sau Mennen Speed Stick in valoare de minim 15 lei, pe perioada desfasurarii concursului se va inscrie in Campanie prin intermediul unui SMS care sa contina:
- in cazul achizitiei unui produs din gama Lady Speed Stick in valoare de minim 15 lei: cuvantul "Lady" si numele magazinului de unde s-a achizitionat produsul, urmate de numarul bonului de casa.
- in cazul achizitiei unui produs din gama Mennen Speed Stick in valoare de minim 15 lei: cuvantul "Mennen" si numele magazinului de unde s-a achizitionat produsul, urmate de numarul bonului de casa.
Prin trimiterea SMS-ului care sa contina elementele enumerate mai sus, participantul este inscris in tombola pentru oricare dintre premiile puse in joc, specifice fiecarui lant de magazine, mentionate in Anexele prezentului Regulament.

Nu pot participa la acest concurs angajatii S.C. Colgate-Pamolive (România) S.R.L. si membrii familiilor acestora, precum si angajatii agentiilor si furnizorilor implicati in organizarea campaniei „Luna Deodorantelor Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick!”.
Dupa incheierea perioadei desfasurarii concursului, datele vor fi centralizate la nivelul fiecarui lant de magazine si se va efectua tragerea la sorti a castigatorilor. Pentru extragerea castigatorilor se va folosi un soft special creat pentru asemenea activitati. Extragerea va fi facuta automat, de catre un computer.
Extragerea  castigatorilor va avea loc pana la data de 27 august 2012, respectand toate conditiile legale presupuse de aceasta. Castigatorii vor fi contactati in maxim 10 zile de la extragere. Castigatorii  trebuie sa trimita in termen de maxim 3 zile (data postei/trimiterii) de la momentul in care au fost contactati dovada cumpararii produselor Colgate-Palmolive participante la Campanie din respectivul lant de magazine (respectiv bonul fiscal cu care s-au inregistrat in concurs si cu care au castigat).
Inscrierea in concurs se poate face pana in ultima zi a concursului inclusiv.
In functie de numarul produselor achizitionate in cadrul actiunii promotionale, cumparatorii au dreptul la un numar de sanse  egal cu numarul bonurilor de casa pe care le poseda (prin care pot dovedi achizitia de produse Lady Speed Stick sau Mennen Speed Stick).
Cumparatorii care achizitioneaza, pe acelasi bon de casa, mai multe produse participante la promotie au dreptul la o singura inscriere. Se pot inscrie de mai multe ori cu bonuri de casa diferite.

CAPITOLUL 4 - Derularea Campaniei – locatii si premii oferite
Campania se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, cu premii specifice fiecarui lant, mentionate in anexele prezentului Regulament.
Campania va fi popularizata in cadrul magazinelor de catre promoterii Colgate-Palmolive, potrivit planului prezentat in Anexa prezentului Regulament.
Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti, efectuata la nivelul fiecarui lant de magazine, din bazele de date create in urma inregistraii participantilor la concurs: cate o baza de date pentru Lady Speed Stick si pentru Mennen Speed Stick si o baza de date comuna, cu toti participantii valizi/ magazin din care se va extrage castigatorul marelui premiu.
 Un participant care a fost extras prin tragere la sorti va putea castiga doar daca indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
·    Va achizitiona orice produs din brandurile Lady Speed Stick sau Mennen Speed Stick in valoare de minim 15 lei in perioada promotiei.
·    In cazul achizitiei de produse din gama Lady Speed Stick in valoare de minim 15 lei: Va trimite in perioada promotiei un SMS la 1868 in care sa scrie corect  si complet cuvantul "Lady" si numele magazinului urmat de tot numarul bonului de casa.
·    In cazul achizitiei de produse din  gama Mennen Speed Stick in valoare de minim 15 lei: Va trimite in perioada promotiei un SMS la 1868 in care sa scrie corect si complet cuvantul "Mennen" si numele magazinului urmat de tot numarul bonului de casa.
·    Va pastra bonul de casa corespunzator codului trimis prin SMS la 1868 pentru validarea premiului.
·    Va pune la dispozitie organizatorului copia bonului de casa si o copie dupa un act de identitate (C.I. sau pasaport).

Daca un castigator nu poate fi contactat telefonic la numarul de pe care a trimis SMS-ul in ziua validarii si in urmatoarele 2 zile lucratoare i se va retrage dreptul de a-si revendica premiul si va fi atribuit urmatorului participant valid. In acest sens, cu ocazia tragerii la sorti a castigatorilor concursului, va fi extras si un numar de 5 rezerve pentru fiecare premiu din care in final vor fi validati castigatorii, conform Anexei la prezentul Regulament.
In cazul in care castigatorul nu a implinit varsta de 18 ani in momentul inmanarii premiului, acesta va fi acordat catre parintii sau tutorii legali ai acestuia.
Taxele aferente premiului vor fi suporate de catre Organizator.

CAPITOLUL 6 - Protectia datelor cu caracter personal

Organizatorul, compania S.C. COLGATE-PALMOLIVE (Romania) S.R.L. este inregistrata ca operator de prelucrare de date cu caracter personal la ANSPDCP, avand nr. 15362/08.01.2010.
Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).
Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre în baza de date a Organizatorului si sa fie prelucrate în scopul prezentului regulament. La cererea expresa, în scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Luna Deodorantelor Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Luna Deodorantelor Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media