CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Lissima Rowenta

Concurs cu premii Rowenta Lissima

Premii prin tragere la sorti: 1 x autoturism Audi A4 Cabrio pe care sa-l ai la dispozitie timp de 2 saptamani; 15 x aparat de uscat si indreptat parul Rowenta Lissima CV 9031.

Cumpara un aparat de uscat si indreptat parul Rowenta Lissima Clip & Press CV 9031 si inscrie-te pe www.estilissima.ro sau trimite prin posta la OP37 CP118 Bucuresti o copie a facturii si a certificatului de garantie al produsului impreuna cu urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa completa, telefon, e-mail, denumirea magazinului si localitatea de unde ai achizitionat produsul, seria certificatului de garantie. Pastreaza factura/ bonul fiscal pentru validare.

Perioada promoţiei: 23 mai - 22 iunie 2008

Promotie expirata
2 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul oficial al promotiei „Lissima Rowenta”

 

 

1. Organizatorul Campaniei promotionale:

 

Organizatorul Campaniei promotionale „Lissima Rowenta” este societatea GROUPE SEB CENTRAL EUROPE KFT, Taviro Koz 4, 2040, Budaors-Budapesta, Hungary,  avand cod fiscal RO 023124040.

Campania promotionala se va derula in conditiile prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament pe parcursul derularii Campaniei promotionale , dar nu inainte de a anunta publicul intr-un cotidian national.

 

 

2. Durata promotiei si aria de desfasurare:

 

Campania promotionala „Lissima Rowenta” incepe la data de 23 mai 2008 si se va incheia la data de 22 iunie 2008.

 

 

3. Produsele si marca participante:

 

Produsul participant la promotie este aparatul de uscat si indreptat parul Rowenta Lissima Clip & Press – CV 9031.

Oferta promotionala este valabila in limita stocului disponibil.

 

 

4 . Drept de participare: 

 

Pot lua parte la aceasta campanie promotionala toate persoanele fizice avand cetatenie romana sau cu resedinta in Romania.

Dreptul de participare la promotie apartine exclusiv cumparatorului care indeplineste conditiile impuse de prezentul Regulament.

 

 

5. Mecanismul Campaniei promotionale:

 

Participantul trimite copia chitantei/ bonul fiscal cu care s-a achizitionat produsul Lissima Clip & Press- CV 9031 impreuna cu datele de contact  (numele si prenumele, adresa completa, telefon, e-mail, denumirea magazinului / localitatea  de unde s-a achizitionat produsul Lissima Rowenta, seria certificatului de garantie) la OP 37 CP 118 sau se inscrie pe www.estilissima.ro pana la data de 22 iunie, unde introduce numarul chitantei/ bonului fiscal si datele personale mentionate mai sus.

In ambele cazuri, castigatorul trebuie sa poata aduce chitanta/ bonul fiscal in original pentru a face dovada achizitiei.

Plicurile trimise pe adresa OP 37 CP 118, pana la data de 22 iunie 2008 (data postei) si inscrierile facute pe  site-ul www.estilissima.ro, vor intra automat in competitia cu Premii Rowenta Lissima CV 9031.

 

 

Premiile constau in :

1. un premiu : punerea la dispozitia castigatorului timp de doua saptamani a unui autoturism marca Audi A4 Cabrio.

 

Obligatii castigator autoturism:

- varsta minima a conducatorului auto sa fie de  21 ani, sa aiba cel putin 2 ani experienta.

- autoturismul are sigurare full casco, pretul include km nelimitati si nu este permisa iesirea autoturismului din tara.

 

 

2. 15 produse Rowenta Lissima CV 9031

(un produs/ castigator, deci 15 castigatori)

 

Premiile vor fi oferite prin tragerea la sorti care va avea loc in data de 14 iulie 2008, ora 11,00, la sediul organizatorului.

Participantii la competitie vor primi premiul o singura data. Premiul tragerii la sorti nu poate fi inlocuit, nu poate fi incasata contravaloarea sau  transferata catre o terta persoana.

 

Sunt valabile chitantele/ bonurile fiscale din orice magazin care comercializeaza produsul Rowenta Lissima Clip & Press – CV 9031.

 

 

6. Conditii de validitate:

 

Pentru ca o chitanta/ bon fiscal sa fie considerata valida, aceasta trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

 

a) Participantii sa fi facut cumparaturi in magazinele unde se comercializeaza  produsul Rowenta Lissima Clip & Press – CV 9031 in perioada 23.05.2008 –  22.06.2008;

 

b) Participantii sa indeplineasca dreptul de participare la Promotie, in acord cu prevederile punctului  4 din prezentul Regulament;

 

c) Chitanta/ bonul fiscal de casa sa fie intreaga si in fotocopie.

 

Participantii care indeplinesc toate conditiile prevazute la punctul 6 din prezentul Regulament pot participa la promotie cu unul sau mai multe facturi/ bonuri de casa fiscale provenite din orice unde se com,ercializeaza produsul Rowenta Lissima Clip & Press – CV 9031.

 

Fiecare dintre aceste chitante / bonuri fiscale trebuie sa intruneasca toate conditiile de validitate.

 

 

7. Responsabilitate:

 

Organizatorul Campaniei promotionale „Lissima Rowenta” nu va avea nicio raspundere si nu va putea fi implicat in niciun litigiu legat de detinerea chitantelor/ bonurilor fiscale de casa participante la promotie sau de continutul acestora.            

 

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru chitantele/ bonurile de casa fiscale deteriorate, necorespunzatoare din punct de vedere al conditiilor mentionate anterior.

Organizatorul are dreptul de a invalida chitantele/ bonurile de casa fiscale care nu indeplinesc toate conditiile de participare.

 

 

8. Regulamentul promotiei:

 

Regulamentul oficial al promotiei “ Lissima Rowenta” va fi pus la dispozitie in mod gratuit  pe site-ul www.infopromotii.ro, incepand cu data de 23 mai 2008 (prima zi de oferta promotionala) si pana la data de 22 iunie 2008.

Prin participarea la promotia „Lissima Rowenta” participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

 

 

9.  Intreruperea campaniei:

           

Campania va putea fi intrerupta in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte de a anunta participantii.

Nu avem elemente multimedia.
Cipri (IS) in 02 iunie 2008, 14:53
mai bine se numea premiul cel mare "un drive-test" :))) foarte slabut - partea cu premiile
I (Constanta) in 02 iunie 2008, 16:11
Da...asa numitul "mare premiu" e mai degraba a gluma, nu tocmai buna. Mie personal mi se pare un fel de(cum se spune in limbaj comun) "luare la misto" a partcipantilor/potential castigatori. Si au mai postat si fotografia autoturismului pe afisul de prezentarea a promotiei! Cu siguranta firma organizatoare nu ar fi avut curajul sa "ofere" un asemenea "premiu" in vreuna dintre tarile Europei occidentale, acolo unde exista un respect REAL fata de clienti/cumparatori...
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Lissima Rowenta"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Lissima Rowenta

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media