CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Librar.net si Editura Armonia - Concurs "Centenar Grigorescu"

Concurs cu premii Centenar Grigorescu

Premii pentru persoanele sub 18 ani: 1 x vacanta de 7 zile in Grecia pentru 2 persoane; 2 x computer Pentium IV; 3 x aparat foto digital; 30 x enciclopedie “Infopedia”. Premii pentru adulti: 1 x apartament de 2 camere in Bucuresti; 2 x excursie in Italia; 3 x masina de spalat cu uscator; 30 x enciclopedie “Infopedia”.

Intra pe www.librar.net si citeste lucrarea “Pictorul Nicolae Grigorescu”. Completeaza Formularul A (daca ai sub 18 ani) sau Formularul B (daca ai peste 18 ani), trimite-l pe e-mail la adresa indicata si plateste prin ePayment taxa de participare de 10 RON + 9% TVA.

Perioada promoţiei: 01 decembrie 2007 - 11 mai 2008

Promotie expirata
27 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul concursului cu premii

CENTENAR GRIGORESCU

 


1. Organizatorul concursului „CENTENAR GRIGORESCU“ este societatea EDITURA ARMONIA SRL, cu sediul in Bucuresti, Aleea Barajul Bistrita nr.6, sector 3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/16779/2004, avand codul fiscal R16856663, in calitate de editor al magazinului virtual www.librar.net. Concursul de cultura generala se va derula in conformitate cu dispozitiile prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Datele participantilor NU vor fi oferite unor terte persoane.

Adresa de contact e-mail este eu.stiu@gmail.com.

 

2. Temeiul legal  Prezentul regulament este intocmit in conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern nr. 99/2000. Concursul nu poate fi asimilat unei loterii sau tombole.

 

3. Drept de participare La aceasta campanie promotionala poate participa orice persoana fizica,  cetatean roman, indiferent de tara de rezidenta, care accepta conditiile prezentului regulament.

 

Nu pot participa la aceasta campanie angajatii companiei organizatoare, angajatii companiilor implicate direct sau indirect in desfasurarea sau organizarea campaniei, precum si rudele acestora pana la gradul II inclusiv. O persoana poate participa cu un numar nelimitat de formulare de participare.

 

Pentru persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani este obligatorie completarea formularului de participare de catre un adult – parinte, tutore legal, ruda de gradul I – persoana care il va asista pe minor in cadrul relatiei cu organizatorul.

 

4. Durata si aria de desfasurare Concursul „CENTENAR GRIGORESCU“ se desfasoara sub forma unei competitii gen „cine stie castiga“ in perioada 1 decembrie 2007 – 11 mai 2008, exclusiv pe Internet, oferind posibitatea de a participa din orice locatie din lume. Concursul se incheie oficial duminica 11 mai 2008, ora 23,59, ora Romaniei, data dupa care nu mai sunt acceptate formularele de raspuns trimise prin e-mail.

 

5. Incetarea Concursului Prezenta campanie poate inceta inainte de termenul stabilit numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie, caz in care se vor returna integral taxele de participare tuturor participantilor.

 

6. Mecanismul si desfasurarea concursului Concursul „CENTENAR GRIGORESCU“ se desfasoara pentru doua categorii de varsta:

 

A – copii si tineri intre 6 si 18 ani, neimpliniti la data inscrierii in concurs

 

B – tineri si adulti, avand varsta de peste 18 ani, impliniti la data participarii la concurs

 

In perioada 1 decembrie 2007 – 11 mai 2008 , site-ul www.librar.net va prezenta un formular unic de concurs, care va avea spatii rezervate pentru fiecare categorie de varsta, dupa cum urmeaza:

 

Pentru categoria A – formularul va cuprinde 5 intrebari referitoare la viata si opera pictorului Nicolae Grigorescu. Acesta poate fi descarcat gratuit din pagina FORMULARE si va trebui completat cu raspunsurile corecte, cu datele personale ale participantului minor si ale reprezentantului adult care il sustine.

 

Pentru categoria B – un formular cu 10 intrebari referitoare la viata si opera pictorului Nicolae Grigorescu. Acesta poate fi descarcat gratuit din pagina FORMULARE si va trebui completat cu raspunsurile corecte si cu datele personale ale participantului adult.

 

Totodata, site-ul www.librar.net va pune la dispozitie gratuit, pentru citire on-line sau descarcare, monografia Pictorul Nicolae Grigorescu de Alexandru Vlahuta, cartea biografica in care se regasesc toate raspunsurile la intrebarile concursului.

 

Incepand cu 15 ianuarie 2008, pentru cei care doresc, cartea va putea fi achizitionata de pe rafturile librariei virtuale, cu suma de 18 lei, cu taxele postale de expeditie incluse.

 

Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc in 15 mai 2008, cand se vor acorda premiile concursului pentru fiecare din cele doua categorii de varsta.

 

Numele si orasul castigatorilor rezultati in urma tragerii la sorti din data de 15 mai 2008 si castigurile acordate, vor fi publicate in seara aceleiasi zile, pana la ora 19, in pagina REZULTATE CONCURSURI a site-ului www.librar.net.

 

7. Conditii de valabilitate Pentru inscriere la concurs, pentru fiecare formular, se va plati o taxa de participare de 10 lei + 9% TVA, plata acesteia oferind drept de participare fie unui concurent din categoria A, fie unui concurent din categoria B, fie impreuna unui concurent din A si unuia din B. Contravaloarea taxei de participare nu se constituie in fond de premiere, ci asigura plata cheltuielilor tehnice necesare bunei desfasurari a concursului.

 

De aceea, la trimiterea e-mailului cu raspunsurile, va rugam sa mentionati la subiect si numarul de referinta comanda – 2091786, de exemplu – primit de la ePayment in urma achitarii taxei.

 

Plata se realizeaza exclusiv prin Internet, prin intermediul unui card, tranzactie efectuata si protejata prin serviciul e-Payment. La efectuarea platii, vi se va elibera o factura, codul de inregistrare al acesteia constituind codul unic de participant cu care intrati in tragerea la sorti. Aceasta inseamna ca nu se primesc altfel de plati, ceea ce reduce riscul ca organizatorul sa intervina sau sa influenteze acordarea premiilor.

 

8. Premiile puse la dispozitie de Organizator pentru tragerea la sorti din data de 15 mai 2008, vor fi extrase in urmatoarea ordine:

 

Categoria A

Premiul I – o vacanta de 7 zile in vara 2008, in Grecia, pentru 2 persoane (copilul sau tanarul participant si adultul care il sustine)

Premiul II – 2 (doua) computere Pentium IV

Premiul III – 3 (trei) aparate foto digitale

Mentiuni - 30 (treizeci) de Infopedia – cea mai buna enciclopedie pentru copii produsa in Europa

 

Categoria B

Premiul I – UN APARTAMENT CU 2 CAMERE in BUCURESTI (exista deja precontractul de vanzare-cumparare, ne trebuie numele tau)

Premiul II – 2 (doua) excursii in Italia, pentru 2008

Premiul III – 3 (trei) masini de spalat cu uscator

Mentiuni - 30 (treizeci) de Infopedia – cea mai buna enciclopedie pentru toate varstele produsa in Europa

 

Toate premiile sunt nominale. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului si nu se face preschimbarea niciunuia dintre acestea in alte produse. Refuzul castigatorului de a accepta premiul asa cum a fost descris mai sus atrage anularea premiului, fara nicio compensare din partea Organizatorului.

 

Pentru identificare, castigatorul va avea nevoie de un act de identitate: carte de identitate sau pasaport, prin care sa faca dovada datelor mentionate in comanda pe baza careia a trimis formularul de participare. In cazul in care persoana castigatoare este minora sau incapabila, ridicarea premiului va fi facuta de catre un parinte sau reprezentant legal, cu prezentarea documentelor doveditoare solicitate de catre Organizator.

 

9. Procedura tragerii la sorti Tragerea la sorti va avea loc in sedinta publica, in prezenta unui avocat. Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorti din toate formularele participante care contin numarul maxim de raspunsuri exacte, pentru fiecare categorie in parte. Tragerea la sorti este precedata de validarea acestora.

 

Castigatorii vor fi contactati telefonic si prin intermediul unei scrisori recomandate trimise la adresa de livrare, urmand a se conveni, de comun acord, modalitatea de intrare in posesia premiilor. In cazul in care nu este posibila contactarea telefonica a castigatorilor, acestia trebuie sa revendice premiile in termen de 45 de zile de la data la care se considera ca au fost informati despre castigarea premiului prin afisarea acesteia pe site-ul www.librar.net.

 

Neridicarea premiului in termenul mentionat se considera renuntare la premiu si are drept consecinta stingerea oricaror obligatii ale Organizatorului de a preda premiul castigatorului. In aceste cazuri, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula premiul, fara a organiza o noua tragere la sorti, caz in care premiul se poate reporta pentru alte manifestari promotionale.

 

10. Litigii In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

11. Sponsori si parteneri Alaturi de Editura Armonia, principalul organizator, concursul „CENTENAR GRIGORESCU“ beneficiaza de suportul tehnic si financiar al unor sponsori importanti, intre care putem mentiona: compania imobiliara Ashigara si compania KyoDesign, ambele din Tokyo, Japonia, compania spaniola Higueras, compania multinationala Mladinska, editoarea enciclopediei Infopedia.

 

Ca parteneri avem deocamdata sprijinul Fundatiei Culturale pentru Tineret – Sigma Art, dar suntem in tratative cu noi sponsori si parteneri.

 

Suportul tehnic, care permite desfasurarea optima a acestui concurs, este oferit de serviciile e-Payment si de BancPost.

 

12. Taxe   Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu OG nr 7/2001 aprobata prin legea 493/2002 privind impozitul pe venit aferent tuturor premiilor, pentru respectarea OG 99/2000 aprobata prin legea 650/2002, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile, dupa intrarea acestora in proprietatea participantilor-castigatori fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

13. Prelucrarea datelor personale Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.

 

Prin completarea datelor personale necesare participarii la promotie, cumparatorii sunt de acord ca datele lor sa fie pastrate doar pana la incheierea promotiei. Ele sunt necesare pentru validarea taloanelor declarate castigatoare in cadrul acestei campanii promotionale in urma tragerii la sorti si oferirea de premii catre castigatori. La cererea participantilor, exista si posibilitatea ca participantii sa poata fi informati in viitor, prin diverse mijloace de comunicare (posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing desfasurate de Editura Armonia SRL.

 

14. Alte prevederi Regulamentul concursului „CENTENAR GRIGORESCU“ va fi pus la dispozitia participantilor pe site-ul www.librar.net.

Organizatorul are obligatia de a face publice numele castigatorilor si premiile acordate. Participarea la concursul „CENTENAR GRIGORESCU“ si/sau revendicarea oricarui premiu confirma acceptarea neconditionata a fiecarui participant ca numele, fotografiile si materialele scrise, inregistrarile audio sau video cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite de Organizator in scop publicitar, in acest sens Organizatorul primind un accept scris din partea respectivei/ respectivelor persoane.

 

Dupa inmanarea tuturor documentelor aferente pachetului de servicii turistice anuntat, orice obligatie a Organizatorului fata de castigator inceteaza. Astfel, existenta sau aparitia pana la data plecarii in vacanta, a oricarei cauze de impiedicare a castigatorului sau a insotitorului acestuia de a beneficia de premiu (ca de exemplu, dar fara a se limita, la cazuri de imbolnavire, accidente etc), nu da nastere niciunei obligatii de compensare, despagubire sau de alta natura din partea Organizatorului.

 

Prin participarea la concursul „CENTENAR GRIGORESCU“, concurentii sunt de acord sa sa respecte prevederile acestui Regulament. Acesta campanie promotionala este valabila in perioada 1 decembrie 2007 – 11 mai 2008.

Nu avem elemente multimedia.
I (Constanta) in 04 decembrie 2007, 15:42
Buna ziua. Vreau sa felicit organizatorii pentru acest concurs. Este de apreciat ca intr-o societate obsedata realmente de comercial si consum mai exista persoane care se gandesc si la cultura, educatie. Aprecierea mea se refera bineanteles la continutul intrinsec al concursului, dincolo de premiile puse in joc. Voi participa cu siguranta. Succes tuturor.
() in 04 decembrie 2007, 17:00
Buna ziua.Organizatorii ar trebui sa-si verifice siteul -am incercat degeaba sa ma inregistrez-mi s-au oferit scuze si sa contactez administratorul. Asa ca nu mai am incredere deloc in ei si implicit -- CONCURSUL-- la care practic cersesc bani de la oameni.
() in 04 decembrie 2007, 22:17
Buna seara. Eu am avut probleme si ca sa ma inregistrez pe acest site, dar nu mi se pare relevanta o eroare tehnica. Dimpotriva, apreciez faptul ca nu ne obliga sa cumparam un produs, de pilda o carte inutila de 25-35 lei, ci ne-o ofera spre lectura, lasandu-ne optiunea sa alegem. Platim? Nu platim? Pentru mine ramane surpriza lecturii, fiind o carte de Vlahuta pe care nu am avut ocazia sa o citesc. Cat despre pictorul nostru de geniu, am auzit vorbindu-se anul acesta atat de putin. Nici nu stiam ca s-au implinit 100 de ani de cand nu-l mai avem pe marele Grigorescu. Numai mizerii politicianiste si nepasare pentru valori. Copiii nu mai au modele. Borduri, certuri si manele. Daca organizatorii se tin de treaba, va merita. Succes celor care vor incerca!
Moderator 1 (Infopromotii) in 04 decembrie 2007, 23:25
Salut!
Iata mesajul din partea organizatorilor acestui concurs:

"Editura Armonia, ca organizator, va multumeste pentru aprecieri, sugestii si critici. Problema tehnica semnalata a fost solutionata. Va asiguram ca premiile sunt reale si ca ne straduim sa derulam campania in cele mai bune conditii. A fost in intentia noastra sa lansam o campanie fara taloane de participare si taxe de inscriere, dar exista mentalitatea ca daca nu costa nimic, atunci probabil efortul nu merita nici macar cat costa. In plus, avem in vedere si plata unor cheltuieli conexe, pe care nu le putem acoperi integral din resursele editurii. Sponsorii au insistat ca sumele oferite sa fie exclusiv destinate premiilor, iar pentru un numar mai mare de participanti vor trebui alocate resurse pentru corectura si organizarea bazei de date. Uram succes tuturor participantilor, mari si mici!"
Angela (Brasov) in 05 decembrie 2007, 13:58
Nu credeam sa existe ceva care sa-l mai faca pe fiul meu de 17 ani sa citeasca. De ieri ii prins cu intrebarile de concurs si se si vede plecand in Grecia cu frate-sau. La cat ii de pornit, chiar mi-as dori ca el sa nu ia marele premiu, ci una din excursii. Doamne-ajuta!
stefania (bistrita) in 07 decembrie 2007, 18:56
buna initiativa ,dar puneti conditia ca plata sa se fac numai cu card. Cine are oare card si acces la serviciul nominalizat de d-voastra?? doar cei cu bani!! In conditiile aceste participarea mi se pare restrictiva. De ce copiii destepti si fara carduri nu pot participa??? Lor de ce nu le oferiti aceeasi sansa?? Cam suna a discriminare!!
stefania (bistrita) in 13 decembrie 2007, 21:52
am intrebat un specialist de la o banca ce este cu acest serviciu de plata prin internet si ni s-a explicat ca este cel mai usor mod de a afla conturile bancare din care apoi se fura bani,Acum am inteles de ce erau premiile asa de mari si taxa mica....scopul este altul si am mai inteles de ce nu pot participa decat cei cu carduri...
() in 14 decembrie 2007, 20:35
Va scriu ca organizator al concursului. Imi pare rau, dar cum nu convine cuiva ceva, gata si eticheta: discriminare. Sa clarificam cateva aspecte. In primul rand, copiii nu au card, ci doar adultii. Apoi, un concurs este ca un contract intre organizator si participant, ori inainte de 18 ani nu poate semna nimeni contracte valide, cu exceptia prezentei reprezentantului legal adult. Trei. Orice persoana cu card are acces la serviciile ePayment, fara a fi nevoita sa faca alte cheltuieli. Acestea sunt platite de editura. Nici nu va imaginati cate acte trebuie intocmite pentru un semenea concurs. Daca 10 lei pare o suma mare, atunci ce ati fi spus de obligativitatea de a cumpara cartea cu 15 lei si de a plati 5 lei cheltuieli postale. Apoi, cine are calculator are adesea si aceasta suma disponibila pe un card. Nu am nostalgii, dar odinioara trebuia sa cumparam pliante pentru concursurile de acest tip. Va multumesc pentru intelegere si sper sincer sa castige copiii care vor citi cartea.
I (Constanta) in 18 decembrie 2007, 09:19
Pentru Stefania(Bistrita) : Cel care ti-a spus o asemenea aiureala e departe de a fi "specialist". Plata de acest tip este o banalitate. In alta ordine de idei, nu trebuie sa fii bogat pentru a avea card.Carduri au in ziua de azi foarte multi romani ptr ca asa isi primesc salariile(mai mari sau mai mici).De curand am vazut chiar niste lucratori de la salubritate care retrageau bani de la un ATM si pareau a stii foarte bine ce fac, deci nu era prima oara ( tocmai primisera"leafa"). In rest...bafta tuturor!
co (gl) in 20 decembrie 2007, 14:28
as vrea sa am certitudinea ca toate intrebarile puse in formularul de concurs sunt corecte si verificate...pentru ca am suspiciuni referitoare la o intrebare care nu cred ca este pusa corect, eventual o pot specifica daca organizatorii vor.
George (Galati) in 31 decembrie 2007, 11:04
La multi ani tuturor si succes la toate promotiile la care v-ati inscris si la cele care o sa urmeze. Referitor la concursul organizat de librar.net, am doua neclaritati pe care le impartasesc cu dumneavoastra: 1. E adevarat ce semnaleaza "co". Este vorba de intrebarea nr. 7 din formularul B. 2. Unde sau cum se poate achita taxa de participare? Nu am gasit nici un buton de epayment pe site. Multumesc.
STEFAN ADRIAN (BUCURESTI) in 05 ianuarie 2008, 20:00
La multi ani.Am aceeasi problema ca si George:intrebarea 7 formularul B si modul de achitare a taxei de participare.Un raspuns din partea editorului cred ca ar clarifica situatia.Bafta tuturor!
() in 08 ianuarie 2008, 14:36
Va multumesc tuturor pentru comentarii, critici si sugestii.

Am revazut intrebarea cu probleme si am facut o modificare de formulare. Nu va asteptati insa sa gasiti solutia pe aceeasi pagina din carte. Cu toate acestea, desi poate parea surprinzator, nu am inregistrat pana acum raspunsuri gresite la aceasta intrebare, ceea ce denota ca toti concurentii au stiut sa caute si sa selecteze informatia.

Despre achitarea taxei de participare, procedura este relativ usoara. Unul dintre scopurile concursului este tocmai acela de a obisnui publicul cititor cu achizitionarea cartilor cu cardul, in sistem electronic securizat. Cum se procedeaza? Se creaza un cont, in care va logati dupa aceea. Cautati talonul in sectiunea Recomandari, il puneti in cosul de cumparaturi, mergeti la cos si alegeti continuarea catre finalizarea tranzactiei. Pentru plata, ajungeti in site-ul ePayment unde vi se solicita datele privind cardul. Astfel, editura nu poate "vedea" sau "retine" nici macar o informatie referitoare la card. Cat despre compania ePayment, serviciile puse la dispozitie sunt impecabile si fara vreo umbra de reticenta. In urma platii vi se ofera un numar de tranzactie, pe care va trebui sa il anexati e-mailului cu care trimiteti solutia. Astfel, organizatorul nu poate interveni in derularea concursului sau in stabilirea premiantilor. Sincer, pentru mine ca organizator chiar e o usurare ca se intampla astfel. Procedura este descris la sectiunea CUM COMAND (dreapta sus)

Va urez succes la concurs si in tot ceea ce faceti!
maria (bucuresti) in 21 ianuarie 2008, 19:52
Imi place concursul si astept si altele similare. In lucrarea ,,Pictorul Nicolae Grigorescu" nu se gasesc raspunsurile la doua intrebari.Poate ca intrebarea nr. 8 ar trebui reformulata ? Va multumesc.
maria (bucuresti) in 29 ianuarie 2008, 09:12
Revin cu nelamurirea in privinta intrebarilor 1 si 8 pentru care eu nu am gasit raspunsuri in lucrare (asa cum sunt formulate intrebarile). Astept raspuns. Multumesc.
() in 31 ianuarie 2008, 16:21
Tot ceea ce pot sa precizez este ca pana acum nu am primit niciun raspuns gresit. Implicit, informatile au fost luate din carte - din textul lui Vlahuta, din notele de subsol sau din biografie. Va recomand sa cititi atent, cu functia Search/Cautare nu obtineti rezultatele dorite.
MONICA-MAGDALENA (BOTOSANI) in 06 martie 2008, 01:14
Am si eu o intrebare:Pana cand se desfasoara concursul?Pt ca pe site-ul www.infopromotii.ro este data ca data limita 9 martie iar pe site-ul www.librar.net este 11 mai.Va rog sa ma lamuriti cat mai repede.Multumesc
Moderator 1 (Infopromotii) in 06 martie 2008, 10:36
Salut, Monica!
Ca urmare a numeroaselor solicitari primite de la participanti, concursul "Centenar Grigorescu" s-a prelungit pana la data de 11 mai (data limita de participare). Tragerea la sorti va avea loc in ziua de 15 mai. Modificarile tocmai au fost operate si in regulamentul prezentat pe site-ul nostru. Va dorim mult succes in continuare!
Chiriuc (bucuresti) in 29 martie 2008, 10:50
Buna ziua! Am participat si eu la acest concurs care mi se pare foarte interesant.Insa am si eu doua intrebari: 1.Toate chestionarele participa la tragerea la sorti,indiferent daca raspunsurile date au fost corecte sau nu? 2.In cazul in care doar chestionarele cu TOATE raspunsurile corecte participa la extragerea finala,exista vreo posibilitate de a stii daca raspunsurile pe care eu le-am date au fost corecte?Pentru ca in cazul contrar, daca as stii ca un raspuns a fost incorect, poate ca as dori sa mai descarc inca un formular ( si implicit sa mai platesc inca o data acea suma modica) si sa particip di nou.... Multumesc
MONICA-MAGDALENA (BOTOSANI) in 02 mai 2008, 12:55
As vrea sa intreb ceva in legatura cu modalitatea de plata.Daca pot sa o efectuez de pe cardul altei persoane,cu acordul ei,pt ca eu nu am activata optiunea de plata prin internet.Si daca datele participantului la promotie trebuie sa coincida cu datele cardului de pe care este facuta plata.Astept raspuns.Multumesc
MONICA-MAGDALENA (BOTOSANI) in 04 mai 2008, 22:51
Astept raspuns pentru intrebarea de mai sus pt a sti cum sa procedez cu plata prin card.
Moderator 1 (Infopromotii) in 05 mai 2008, 11:17
Salut, Monica! Azi ne-am intors din vacanta si am transmis organizatorilor intrebarea ta. Speram sa primim cat de curand un raspuns pentru tine. Te tinem la curent. Mult succes tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 05 mai 2008, 12:06
Salutare tuturor! Iata raspunsurile organizatorilor la intrebarile recente:

1. Desi cam 80% din raspunsurile primite au fost deja verificate, nu putem confirma daca ele sunt corecte sau nu, pentru ca am da gir unor solutii corecte care ulterior ar fi preluate cuvant cu cuvant de alti participanti. Stim ca se intampla astfel din experientele avute la alte concursuri pe care le gazduim pe site, unde acelasi utilizator trimite aceeasi formulare stangace de raspuns fie de 50 de ori, fie de la 5 adrese diferite.

2. Plata se poate face de pe orice card, daca titularul este dispus sa va ajute, indiferent ca va este ruda sau prieten. Trebuie doar ca numarul de tranzactie sa fie trecut in mesajul care insoteste raspunsul la concurs. Cum acest numar este unic, daca s-ar intampla sa apara la doi participanti cu nume diferite, abia atunci i-am da prioritate titularului de card, indiferent ce intelegere tacita aveti cu respectiva persoana.

Mult succes tuturor!
George (Galati) in 07 mai 2008, 21:59
Dragii mei, Chiriuc (bucuresti) a intrebat si daca Toate chestionarele participa la tragerea la sorti,indiferent daca raspunsurile date au fost corecte sau nu? Intrebare la care nu ati raspuns. Si apoi: "Editor (Bucuresti) in 31 ianuarie 2008, 16:21 Tot ceea ce pot sa precizez este ca pana acum nu am primit niciun raspuns gresit. Implicit, informatile au fost luate din carte - din textul lui Vlahuta, din notele de subsol sau din biografie. Va recomand sa cititi atent, cu functia Search/Cautare nu obtineti rezultatele dorite." Atunci cum de ati spus???? Inocent va intreb.
() in 08 mai 2008, 14:19
Buna ziua.
1. Pentru Chiriuc si George, dar si pentru toti cei interesati>> regulamentul concursului precizeaza la punctul 9 care anume raspunsuri participa la tragerea la sorti. E formulat clar. Retineti, este vorba de un concurs si sunt puse mai multe intrebari tocmai pentru a se putea face cat de cat o departajare prin raspunsuri. Altfel, organizam o tombola. Participarea la concurs presupune acceptarea regulamentului, bun-prost, asa cum a fost aprobat.
2.Pentru dl. George >> Raspunsul meu din 8 ianuarie, ca si cel din 31 ianuarie se refera la intrebarile 7, 1 si 8, despre care se afirma ca ar fi gresite si ca au raspunsuri care trebuie cautate altundeva decat in cartea care v-a fost pusa la dispozitie. Pe langa faptul ca nu se pot face modificari dupa aprobarea intregului regulament, chiar si reformularea intrebarii 7 a fost acceptata de avocati cu greu. Subliniez, la acea data, toate raspunsurile primite pentru intrebarea 7 erau corecte, rezultand asadar ca ea era acceptabil formulata. Exceptia refrazarii ei a dus la cererea doamnei Maria de a reformula si intrebarile 1 si 8. Am verificat raspunsurile primite si pentru aceste intrebari si am informat despre faptul ca s-au primit raspunsuri corecte, deci nu era cazul de reformulare. DACA s-a inteles ca am confirmat TOATE raspunsurile ca exacte, m-as bucura sa stiu ca unii s-au pacalit tocmai incercand sa ne pacaleasca. Raman la parerea ca am propus un concurs serios si ca majoritatea participantilor au inteles exact ce au de facut pentru a participa. Personal, cea mai mare bucurie este ca i-am determinat pe unii sa citeasca integral cartea. Poate ne amintim cu totii de lectura si de lucrurile frumoase, si mai renuntam la televizoare...
George (Galati) in 10 mai 2008, 13:00
Multumesc Editorului pentru raspuns. Respect
maria (bucuresti) in 11 mai 2008, 23:46
Imi pare foarte rau ca n-am reusit sa particip la concurs. Astept cu mare interes raspunsurile la intrebarile 5 si 8, care, dupa parerea mea nu au fost formulate tocmai la obiect. Am citit si recitit cartea cu o placere si o emotie pe care aproape le uitasem undeva prin anii de scoala. Am redescoperit ce minunat a scris Vlahuta acesta carte, incat am simtit nevoia sa transcriu in comentariu un paragraf din carte,in semn de omagiu pentru pictor si scriitor. Oricum, multumesc pentru bucuria pe care am trait-o redescoperind acesta opera minunata...
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Librar.net si Editura Armonia - Concurs "Centenar Grigorescu""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Librar.net si Editura Armonia - Concurs "Centenar Grigorescu"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media