CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Lay's te intreaba: Dragoste sau Bani?

Promotie concurs cu premii Lay's Dragoste sau Bani

Premii prin tragere la sorti: zilnic o excursie romantica pentru 2 persoane la Paris, 2000 lei bani gheata si 200 coduri de reincarcare pentru cartelele pre-platite.

Ce alegi: Dragoste sau Bani? Trimite SMS la 1875 sau inregistreaza pe website-ul campaniei www.dragostesaubani.ro optiunea ta urmata de codul unic de pe talonul de participare din pungile de Lay’s, Lay’s Max, Lay’s Cartofi copti cu sunca si Lay’s Sticks, gramajele 75 si 150. Pastreaza talonul pentru validare.

Perioada promoţiei: 14 ianuarie - 09 martie 2008

Promotie expirata
21 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul oficial al loteriei publicitare

“Lays”

 

Sectiunea 1.    Organizator

 

Organizatorul loteriei publicitare “LAYS” (denumita in continuare „Loteria”) este societatea comerciala STAR FOODS E.M. SRL cu sediul social in Popesti Leordeni, str. Taberei nr.2, jud. Ilfov, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr.J23/1439/2002, Cod de Inregistrare Fiscala  RO6614956, cont bancar RO98 BUCU 0110 1931 2511 RO01 deschis la Alpha Bank-sucursala Unirii, legal reprezentata de dl.Sotirios Yannopoulos in calitate de Administrator.

 

 

Sectiunea 2.    Regulamentul

 

Loteria “LAYS” se va derula in conformitate cu dispozitiile prezentului regulament (denumit in continuare „Regulamentul”), care este obligatoriu pentru toti participantii. Prin participarea la Loterie participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

 

Regulamentul Loteriei  este public pe toata durata desfasurarii acesteia si poate fi consultat gratuit de toti cei interesati accesand site-ul www.dragostesaubani.ro, sau apeland infoline 021 2017649 (numar cu tarif normal).

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba pe parcursul derularii Loteriei atat prezentul Regulament cat si lista produselor participante prezentata la Sectiunea 4, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul unui mijloc eficient de comunicare cum ar fi cele de mai jos, fara ca enumerarea sa fie limitativa: mass-media, site-ul public de Internet al Organizatorului situat la adresa www.dragostesaubani.ro, ambalajul sau materialele publicitare care insotesc produsele ce participa la loterie.

 

 

Sectiunea 3.    Temeiul legal

 

Prevederile din Regulament referitoare la Loteria publicitara “LAYS” sunt intocmite in conformitate cu dispozitiile sectiunii 11, art.48-54 din Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 650/2002, precum si ale HGR nr. 333/2003 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonantei de Guvern nr. 99/2000.

 

 

Sectiunea 4.    Produse participante la Loterie

 

La aceasta Loterie participa toate produsele din lista de mai jos, cu conditia sa poarte un marcaj distinctiv (banda promotionala)

 

Produsele participante la Loterie sunt Lay’s, Lay’s Max, Lay’s Patru Anotimpuri si Lay’s Sticks astfel:

 

a) Lay’s:

Lay’s Salted 75 g si 150 g

Lay’s Paprika 75g si 150 g

Lay’s Barbeque 75g si 150 g

Lay’s Cheese 75 g si 150 g

Lay’s SourCream and Dill 75 g si 150 g

 

b) Lay’s Max:

Lay’s Max Original 75 g si 150 g

Lay’s Max Paprika 75 g si 150 g

Lay’s Max Barbeque 75 g

 

c) Lay’s Patru Anotimpuri:

Lay’s Patru Anotimpuri Cartofi copti cu sunca 75 g si 150 g

 

d) Lay’s sticks :

Lay’s Sticks Salted , 75g si 150g

Lay’s Sticks PapriKa 75g

 

 

Sectiunea 5.    Drept de participare; Limitari

 

La loteria “LAYS” poate participa orice persoana fizica din Romania care a achizitionat minimum unul dintre produsele mentionate la Sectiunea 4 pe perioada derularii Loteriei mentionata la sectiunea 6,  are implinita, la data participarii, varsta de 14 ani si accepta conditiile prezentului Regulament.

 

Nu pot participa la aceasta Loterie angajatii companiei organizatoare si ai S.C. Voxline Communication S.R.L. (in calitate de Agentie a Organizatorului pentru prezenta Campanie), precum si rudele si afinii acestora pana la gradul IV inclusiv.

 

Pentru validarea participarii la Loterie si acordarea premiilor trebuie respectate instructiunile de la Sectiunile 8, 9 si 10.

 

 

Sectiunea 6. Durata loteriei

 

Loteria “LAYS” incepe la data de 14 Ianuarie 2008 orele 00:00,01 si se va incheia la data de 09 Martie 2008 orele 23:59,59.

 

Dupa data de 09 Martie 2008 produsele participante isi pierd calitatea de a participa la Loterie.

 

Toti participantii la Loterie ce se inscriu in perioada 07-14.01.2008 (data la care incepe in mod oficial Loteria) vor fi considerati inscrisi in prima zi a campaniei (14 Ianuarie). Toti acestia vor fi instiintati fie printr-un mesaj pe telefonul mobil sau printr-un mesaj de raspuns automat la inscrierea prin intermediul website-ului campaniei  asupra datei de incepere a Loteriei.

 

Participantii care se vor inscrie la Loterie dupa data de 9 Martie vor primi timp de o saptamana un mesaj prin care vor fi instiintati ca Loteria a luat sfarsit.

 

Organizatorul nu este responsabil pentru comercializarea produselor inscriptionate cu informatiile referitoare la Loterie dupa data incetarii acesteia, respectiv dupa data de 09 Martie 2008.

 

 

Sectiunea 7.    Aria de desfasurare

 

Loteria “LAYS” este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele care comercializeaza produsele mentionate la Sectiunea 4.

 

 

Sectiunea 8. Mecanismul Loteriei

 

Fiecare ambalaj al produselor Start Foods participante la Loterie contine in interiorul pungii un insert promotional unde este explicata perocedura de participare la campanie si un cod unic alcatuit din 8 caractere – litere si cifre.

 

Pentru a se inscrie la Loterie participantii trebuie sa achizitioneze unul dintre produsele precizate la Sectiunea 4, sa caute in interiorul ambalajului insertul cu codul de participare si apoi sa foloseasca una dintre variantele de inscriere de mai jos:

 

-           Sa trimita un SMS la numarul de telefon 1875 (numar cu tarif normal deschis in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote) cu unul din cuvintele dragoste/bani urmat fara pauza de codul unic alcatuit din 8 caractere tiparit pe insertul gasit in ambalaj.

ATENTIE: daca trimiteti prin SMS cuvantul dragoste inseamna ca optati pentru excursia la Paris, astfel ca nu veti mai intra  cu acelasi cod unic in cursa pentru castigarea premiului zilnic de 2.000 lei!

In schimb, daca trimiteti prin SMS cuvantul bani inseamna ca optati pentru premiul zilnic de 2.000 lei si nu mai putetui fi inscris cu acelasi cod unic la la extragerea pentru premiul constand in excursia de un week-end la Paris, respectiv plecarea in ziua de vineri si reintoarcerea in ziua de duminica, pentru 2 persoane!

 

-           Sa intre pe site-ul www.dragostesaubani.ro la sectiunea dedicata Loteriei si sa trimita formularul de inscriere dupa ce a completat rubricile cu numele, numarul de telefon, codul unic alcatuit din 8 caractere tiparit pe insertul gasit in ambalaj si optiunea sa (dragoste sau bani).

 

-           Pentru inscrierea prin intermediul website-ului a persoanelor care nu au implinit inca varsta de 18 ani, parintele sau tutorele sau acestora trebuie sa-si prezinte acceptul de participare a minorului la Loterie si sa ofere informatii cu privire la numarul de telefon si adresa de e-mail  la care acesta poate fi contactat.

 

ATENTIE: daca ati transmis cuvantul dragoste inseamna ca ati optat pentru excursia la Paris, prin urmare nu veti mai intra cu acelasi cod unic in cursa pentru castigarea premiului zilnic de 2.000 lei, iar daca ati transmis cuvantul bani inseamna ca ati optat pentru premiul zilnic de 2.000 lei si nu mai puteti participa cu acelasi cod unic la extragerea pentru premiul constand in excursia pentru 2 persoane la Paris!

 

Toti participantii, indiferent de premiul pentru care opteaza, vor intra automat la tragerea la sorti pentru unul dintre cele 200 coduri de reincarcare, in valoare de 5 euro si valabile numai pentru cartelele pre-platite oferite zilnic.

 

Pentru ca mesajul de inscriere sa fie considerat valid trebuie sã indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

-           Mesajul sa contina toate datele precizate la Sectiunea 8.

-           participantul sa indeplineasca conditiile pentru dreptul de participare prevazute la Sectiunea 5;

-           mesajul sa fie trimis in intervalul de desfasurare al Loteriei precizat la Sectiunea 6.

 

Fiecare cod alfanumeric transmis prin SMS sau prin website-ul promotiei este inregistrat o singura data, indiferent de numarul de telefon celular utilizat pentru transmitere. In situatia in care au fost transmise mai multe mesaje SMS care contin acelasi cod alfanumeric, indiferent de faptul ca mesajele SMS provin de la acelasi numar de telefon celular sau nu, va fi luata in considerare pentru procesarea electronica numai prima inregistrare efectuata la prima receptionare a codului alfanumeric.

 

In situatia in care codul transmis este invalid (codul nu exista sau a mai fost transmis anterior, fiind deja inregistrat), precum si in cazul in care sintaxa mesajului este incorecta, participantul va primi un mesaj SMS, la numarul de telefon de pe care a transmis initial codul alfanumeric sau un mesaj de atentionare la inregistrarea pe website prin care este informat ca acel cod alfanumeric este invalid.

 

Mesajele cu date incorecte, adica cele continand coduri invalide si mesajele continand coduri care au mai fost transmise anterior, nu sunt luate in considerare pentru desemnarea castigatorilor.

 

Atat pentru inscrierea prin intermediul SMS-ului, cat si a website-ului promotiei, participantul trebuie sa trimita fiecare cod alfanumeric separat . In situatia in care va transmite in cadrul aceluiasi mesaj SMS  sau va completa campul din formularul de pe website cu mai multe coduri alfanumerice, participantul va primi un mesaj de eroare. Mesajele continand mai multe coduri nu sunt luate in considerare pentru desemnarea castigatorilor.

 

Loteria este deschisa tuturor celor care au achizitionat cel putin unul dintre produsele participante la loterie si pot sa faca dovada acestui fapt prin prezentarea insertului cu codul unic aflat in ambalajul produsului.

 

Trebuie pastrat insertul cu codul unic aflat in ambalajul produsului pana la incheierea Loteriei pentru a se putea valida participarea la tragerea la sorti a premiilor si la inmanarea acestora.

 

Numele castigatorilor excursiei la Paris si a celor 2000 lei sunt comunicate public prin afisarea pe web site-ul www.dragostesaubani.ro in termen de 3 zile dupa tragerea acestora la sorti. 

 

Castigatorii premiilor Loteriei vor fi instiintati personal ca au castigat, in maximum 24 de ore de la data extragerii, printr-un SMS avand un continut de forma: „Felicitari! Ai castigat... (o excursie romantica la Paris / 2.000 lei / un cod de reincarcare in valoare de 5 euro pentru telefonul mobil)  Vei fi contactat in maxim 48 de ore pentru detalii. Pastreaza talonul”

 

Castigatorii premiilor in bani si excursii vor fi contactati de catre Organizator in urmatoarele 2 zile tragerii la sorti si vor fi invitati sa isi prezinte urmatoarele date de identificare: nume, prenume, adresa, numarul si seria cartii de identitate,  convorbirea telefonica urmand a fi inregistrata.  Castigatorii care nu au putut fi contactati in urma a cel putin 3 (trei) apeluri telefonice efectuate la intervale de cate 120 (unasutadouazeci) minute, si nu contacteaza Organizatorul timp de 2 (doua) zile de la data notificarii prin mesaj SMS sunt decazuti din drepturile corespunzatoare calitatii de castigator, premiul respectiv urmand a fi acordat urmatoarei rezerve extrase, pentru care se va aplica aceeasi procedura de contactare. Procedura se aplica doar primelor trei rezerve, daca nici una dintre acestia nu poate fi contactat, organizatorul isi rezerva dreptul de a anula premiul sau de a organiza o alta extragere.

 

Participantii potentiali castigatori, care, in urma procedurii descrise mai sus, au pierdut drepturile rezultate din calitatea de castigator vor fi anuntati asupra acestui fapt printr-un mesaj SMS transmis de Lay’s.

 

Achizitionarea mai multor produse LAY’S ofera cumparatorilor acestora mai multe sanse de a castiga premiile Loteriei.

 

 

Sectiunea 9. Premiile Loteriei

 

La Loteria publicitara LAY’S se vor acorda prin tragere la sorti 11.312 premii in valoare totala de peste 187,000 EURO (cca 655,000 RON, include TVA) dupa cum urmeaza:

 

- zilnic o excursie de 3 zile pentru 2 persoane la Paris ce include transportul dus intors cu avionul, transfer aeroport – hotel – aeroport, 2 nopti cazare in hotelul Mercure Bercy (3 stele), mic dejun si cina, un tur al orasului cu o durata de patru ore, ce include vizitarea obiectivelor turistice: Montmartre, Catedrala Sacre Coer si o plimbare pe Sena.

- zilnic un premiu in valoare de 2.000 RON

- zilnic 200 coduri de reincarcare pt.telefonul mobil, fiecare in valoare de 5€

 

Codurile de reincarcare sunt valabile numai pentru cartelele preplatite. In cazul in care printre castigatori se numara utilizatori ai abonamentelor telefonice, acestia vor putea retransmite mesajul cu codul unic de reincarcare primit de la Organizator unei alte persoane care poate beneficia de acesta.

 

Numarul total al premiilor este: 56 excursii pentru 2 persoane la Paris, 56 de premii in bani in valoare de 2,000 lei fiecare si 11,200 coduri de incarcare pentru telefonul mobil in valoare de 5 euro fiecare.

 

Excursiile sunt oferite in urmatoarele perioade: 29.02 - 2.03.2008; 14 - 16.03.2008; 28 - 30.03.2008. Primii 20 castigatori vor fi automat alocati primei perioade, urmatorii 20 celei de a doua perioade si ultimii 16 castigatorii celei de a treia perioade. Datele excursiilor si metoda de alocare a acestora nu pot fi schimbate. Refuzul castigatorului de a accepta perioada impusa de Organizator duce la anularea premiului fara nici o compensare din partea Organizatorului.

 

In situatia in care datorita unor evenimete externe, independente de actiunea sau inactiunea organizatorului, intelegand prin aceasta conditii meteorologice nefavorabile, greve ale personalului aeroportuar, revolte etc. (precum si cauzele de forta majora asa cum acestea sunt acceptate de legislatia in vigoare) zborurile catre destinatia propusa sunt anulate sau intarziate cu mai mult de 12 ore, Organizatorul nu isi asuma nici o responsabilitate, neputand fi obligat la nici o contraprestatie. 

 

Premiile sunt nominale (netransmisibile). Organizatorul nu va acorda castigatorului contravaloarea totala sau partiala in bani a premiului in obiecte castigat.

 

Premiile se transmit castigatorilor prin intermediul unui serviciu de curierat sau se inmaneaza de catre reprezentantii Organizatorului in termen de maximum 30 zile calendaristice de la data la care castigatorul a fost instiintat.

 

Refuzul castigatorului de a accepta premiul asa cum a fost descris mai sus atrage anularea premiului fara nici o compensare din partea Organizatorului.

 

Toate costurile legate de acordarea premiilor (incluzand impozite, cheltuieli de expeditie, etc) sunt in sarcina organizatorului.

 

Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii vor dovedi achizitionarea unui produs dintre cele participante la loterie (vezi Sectiunea 4) prin prezentarea insertul cu codul unic aflat in ambalajul produsului. Castigatorii premiilor vor putea semna si o declaratie scrisa in care confirma primirea premiului, conform celor solicitate de catre Organizator.

 

In cazul in care castigatorii premiilor nu pot dovedi achizitionarea produsului, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula premiul sau de a organiza o alta tragere la sorti pentru premiile ramase neacordate. 

 

Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de actul de identitate. Nu conteaza daca participantul este sau nu detinatorul de drept al abonamentului/ cartelei numarului de telefon de la care a transmis mesajul, dar el va fi contactat de reprezentantii Organizatorului la acel numar de telefon pentru a se valida premiul.

 

In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este minor, acesta este indreptatit sa beneficieze de premiul castigat numai cu acordul reprezentantilor legali; acestia din urma vor semna o declaratie prin care isi vor exprima in mod neechivoc acordul ca minorii aflati in responsabilitatea lor sa beneficieze de premiile castigate, iar Organizatorul sa fie absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectiv, precum si de plata oricaror daune sau alte pretentii de orice natura legate de premiul respectiv.

 

Minorul poate sa primeasca premiul de la reprezentantul serviciului de curierat numai in prezenta reprezentantului sau legal.

 

In situatia in care Reprezentantii legali ai castigatorilor minori nu se conformeaza solicitarilor de mai sus, castigatorii minori pierd drepturile rezultate din calitatea de castigator, premiul respectiv nemaifiind datorat.

 

Predarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la aceasta Loterie constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca persoana, numele, localitatea in care domiciliaza si fotografia pot fi facute publice si folosite in materiale de catre Organizator fara nici un fel de plata aferenta, acord valorand cesiunea drepturilor patrimoniale corespunzatoare ale castigatorilor catre Organizator pe teritoriul Romaniei pentru intreaga perioada de protectiune a acestora

 

 

Sectiunea 10. Desemnarea castigatorilor

 

La tragerea la sorti pentru atribuirea premiilor zilnice intra toti participantii care au achizitionat cel putin unul dintre produsele participante la Loterie si s-au inscris in acea zi, in intervalul orar 00:00,01 - 23:59,59, prin trimiterea a cel putin unui SMS la numarul de telefon 1875, sau prin completarea formularului de inscriere aflat la adresa www.dragostesaubani.ro.

 

Pentru participantii care se inscriu inainte de inceperea oficiala a Loteriei, adica intre 07.01 si 13.01.2008, acestia vor intra automat la tragerea la sorti din data de 14.01.2008.

 

Desemnarea castigatorilor premiilor zilnice se va face in ziua urmatoare, numele castigatorilor  excursie la Paris si a sumei de 2000 lei urmand a fi afisate pe pagina de Internet a Organizatorului la adresa www.dragostesaubani.ro, precum si prin orice alt suport media sau mijloc de promovare stabilit de Organizator.

Castigatorii sunt anuntati conform Sectiunilor 8 si 9.

 

Toate tragerile la sorti sunt electronice, asigurate de un software specializat pus la dispozitia Organizatorului de catre compania Voxline care asigura suportul tehnic al Loteriei. Pentru desemnarea castigatorilor se va folosi un anumit algoritm de calcul, ce va fi stabilit inainte de inceperea campaniei in prezenta unui notar sau avocat care va atesta exactitatea operatiunii ocazie cu care se va redacta un inscris in acest sens.

Tragerile la sorti sunt urmate de validarea acestora conform Sectiunilor 8 si 9.

 

 

Sectiunea 11.   Litigii

 

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Loterie acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.

 

 

Sectiunea 12.   Confidentialitatea datelor

 

Prin participarea la aceasta loterie, participantii isi dau in mod explicit acordul ca numele, numarul de telefon si celelalte date comunicate prin SMS la 1875, prin site-ul www.dragostesaubani.ro sau direct prin telefon Organizatorului, reprezentantilor ori colaboratorilor acestuia sa fie procesate si arhivate intr-o baza de date.

 

De asemenea participantii sunt de acord ca Organizatorul sa foloseasca aceste date, in mod gratuit, pentru activitati publicitare (TV, audio, presa, materiale promotionale, outdoor) sau in alte actiuni promotionale viitoare ale Organizatorului, precum si sa le foloseasca cu titlu gratuit imaginea sau datele cu caracter personal in actiunile cu caracter publicitar legate de Loterie.

 

La cererea expresa a participantilor, Organizatorul va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor personale si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001.

 

 

Sectiunea 13. Incetarea inainte de termen a Campaniei

 

Campania poate inceta inainte de termen numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.

 

Situatiilor avute in vedere la alin. (1) le sunt asimilate si sentinta si/sau actul de putere publica al instantei competente sau altei autoritati publice competente.

 

In situatiile avute in vedere la alin. (1) si (2), Organizatorul nu mai este tinut la nici o obligatie catre participantii la Campanie, dupa cum nu este tinut la intoarcerea unei sume sau plata unei sume cu titlu de despagubire sau altele asemenea.

Nu avem elemente multimedia.
Cipri (IS) in 14 ianuarie 2008, 09:47
hmmm greu de ales ... :) banuiesc ca sms-ul e cu tarif normal daca s-a optat si pt inregistrarea de pe website -ul camp.
Cipri (IS) in 14 ianuarie 2008, 15:17
ehhh... deja nu imi place...am luat mai multe pungi si surpriza ...nu in toate am gasit talonul de participare :(((((( , am sunat la linia dedicata camp. sa vad daca se rezolva
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 ianuarie 2008, 13:02
Salut, Constantin,
Suna la linia telefonica a promotiei (021)201.76.49 si intreaba-i pe operatori. Mult succes!
() in 17 ianuarie 2008, 20:56
Sunt pungi care au doua coduri si care nu au deloc. La inscrierea pe website as dori sa stiu de ce nu primesc mesaj si pe tel sau nu este obligatoriu odata ce primesc acolo msj.?
Plescan (cluj-napoca) in 19 ianuarie 2008, 21:51
Sunt deja la a treia punga fara cod.
Cipri (IS) in 20 ianuarie 2008, 00:06
aaa... poi e abia inceputul...eu am avut o groaza si desi i-am sunat in prima zi a camp...pana acum nu am primit nici un rasp
Florin (Tandarei) in 23 ianuarie 2008, 19:28
Buna ziua! Am trimis un cod de participare la adresa www.dragostesaubani.ro si nu am primit confirmarea pe telefon, desi au trecut deja 2 zile. :(( Ce trebuie sa fac?
Florin (Tandarei) in 23 ianuarie 2008, 20:11
am sunatla (021)201.76.49 si mi-a spus ca nu se primeste confirmare pe telefon daca te inscrii pe website !
nicoleta (valenii de munte) in 24 ianuarie 2008, 16:37
Am nimerit trei pungi fara cod si una cu doua coduri,enervant lucru,nu credeti?N-ar trebui sa-ncepeti sa afisati si castigatorii,ca au trecut cateva zile de cand a inceput concursul ?
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 ianuarie 2008, 00:16
Salut, Nicoleta!
Indata ce vom primi lista de castigatori din partea organizatorilor, o vom publica. Va tinem la curent. Speram sa va regasiti cu totii pe lista!
Cipri (IS) in 26 ianuarie 2008, 23:04
ce mi se pare ciudat oarecum e ca la astia le cresc participantii pe zi ce trece ...la inceput afisau si nr lor acum vad ca doar in procente cati au ales bani , cati dragoste ....si procentele astea...cam cusute cu ata alba...hai sa fim seriosi in primele 2-3 zile daca ceilati vedeau ca majoritatea au ales bani ei nu alegeau dragoste ca sa aibe mai multe sanse??? in fine fiecare e liber sa aleaga ce doreste dar cam strans procentajul in fiecare zi 75-25% , 76-24%...cam asta am vazut + ca la economie si marcheting am invatat ca orice produs are pe parcursul vietii o evolutie la inceput in plin avant , apoi o perioada de stagnare la cote maxime si apoi urmeaza declinul...sa vedem daca asa v-a arata si grafilul de pe acel site , numai bine si bft , eu oricum nu ma voi regasi printre castigatorii acestei promotii pt ca am luat plasa cu pungile fara coduri....zecile de pungi..am sunat la ei in prima zi si parca au si uitat...deh...made in Romania... app... de Romania acum un plic simplu nu mai e 0,8 ron ci 1 LEU la 100 de plicuri ,doar timbrele costa 100 ron - cool nu? ;))
Cipri (IS) in 28 ianuarie 2008, 17:20
azi i-am mai sunat o data si i-am intrebat ce s-a mai rez cu sesizarea mea referitor ca lipsesc codurile in unele pungi- mi-a rasp un domn parca "m.vaduva" ... l-am intrebat de castigatori pt ca i-am vazut la primatv si mi-a spus ca momentan doar atat se poate face..sa iau legatura cu organizatorii...de parca eu am sunat la o firma de servicii matrimoniale nu de informare ..ma rog , mie personal mi s=a parut cam cu mult tupeu...
Claudiu (Piatra Neamt) in 02 februarie 2008, 17:00
Am vazut ca nu sunt singurul care am gasit pungi de Lays fara acel insert cu codul de validare. Punga "goala" de fapt cu chips-uri. Doar atat :)
Hallex (Bucuresti) in 03 februarie 2008, 16:48
Salut la toti pasionatii de concursuri :p Pana acum am castigat 3 coduri de reincarcare a 5 euro fiecare 1 de Vodafone Si 2 de Orange, dar am observat si din ce am mai auzit de la alti participanti nimeni nu a castigat de doua ori pe acelas numar. Va doresc mult succes pt unul din marile premii :p Poate ne vedem la Paris :d
Diana (Zalau) in 07 februarie 2008, 22:30
Hey ...stie cineva unde pot gasi lista cu castigatorii promotiei ???....
Moderator 1 (Infopromotii) in 08 februarie 2008, 14:18
Salutare tuturor!
Tocmai am primit lista castigatorilor. O gasiti in sectiunea "Castigatori", in dreptul promotiei Lays. Succes!
CARMEN-ANGELICA (BOTOSANI) in 12 februarie 2008, 00:47
Carmen-from BT(BOTOSANI-pt. cei ce poate nu cunosc....): Salut pe toti participantii si "COMENTATORII" SI LE UREZ noroc!!!! Eu am gasit talonul in fiecare punga de chips cumparata.Dar am si eu o nedumerire,sau ma rog un gand:oare de ce se da aproape la fiece concurs o gama atat de mare de produse(in acest caz gramaje de la mici la mari,de la mai accesibile ca pret pt. mai multi si invers...si apoi ma intreb cum e si cu codurile norocoase...Dar un lucru e cert:multi veniti,putini alesi.... Nu vrea sa tai elanul nimanui,e doar o parere...sperati si mult NOROC la toti!! Mie imi plac aceste produse si ideea acestui concurs.Stimati producatori eu imi doresc sa ne mai surprindeti cu produse macar la fel de bune si concursuri haioase.Felicitari!
Hallex (Bucuresti) in 18 februarie 2008, 08:40
Cu putin noroc am mai castigat inca 2 coduri de reincarcare,ambele pe orange!
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 februarie 2008, 15:07
Salut, Tereza, salutare tuturor!
Tocmai am primit o noua lista de castigatori. Va invitam sa o consultati si speram sa va regasiti numele pe ea.
() in 26 februarie 2008, 14:17
Nu stiu cum au castigat unii cate 2-3 premii pe acelasi nr.tel.pentru ca eu am incercat pe 3-4 nr.tel.si .......................nimic.Cred ca e vorba de lauda de sine sau de minciuni(ex.Hallex cu 5 premii).Daca este asa sa-mi spuna codurile sa le verific,si sa nu creada ca este invidie.In rest bafta tuturor si mie!
irina (targu neamt) in 06 martie 2008, 20:37
parca promotia e facuta numai pentru Bucuresti,mai mult de jumatate din castigatori sunt din capitala.....restul tarii nu mananca chipsuri?
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Lay's te intreaba: Dragoste sau Bani?"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Lay's te intreaba: Dragoste sau Bani?

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media