CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Lay's ChampionChips

Concurs cu premii Lay's

Premii prin tragere la sorti: 1 x excursie pentru 2 persoane de 3 nopti (4 zile) la Barcelona, in Spania; Premii instant: 1 x punga de Lay’s.

Participa la degustarile Lay’s organizate in locatiile din regulament si primesti pe loc o punga de Lay’s. Daca ai peste 18 ani, introdu in urna jumatatea de cupon completata cu datele tale personale si pastreaza pentru validare cealalta jumatate.

Perioada promoţiei: 23 februarie - 15 aprilie 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PUBLICITARE

Lay’s ChampionChips

 

 

 

SECTIUNEA 1.  ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

Campania publicitara „Lay’s ChampionChips” este organizata de catre Agentia S.C. CLOCK ADVERTISING S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Bd Burebista, nr 3, Bl D16, sector 3, identificata cu cod de inregistrare fiscala RO 14669120 si numar de inregistrare la Registrul Comertului J 08/678/2002, prin reprezentant legal dl. Eduard Kungl, denumita in continuare Organizator, actionand in numele si cu sprijinul Clientului S.C. STAR FOODS EM S.R.L., cu sediul in Popesti-Leordeni, Strada Taberei nr. 2, judet Ilfov, companie inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/1439/2002, Cod de Inregistrare Fiscala RO 6614956 (denumita in continuare „Client”). Organizatorul, cu acordul Clientului, isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul prin publicare pe cele doua site-uri www.infopromotii.ro si  www.starfoods.ro  si cu respectarea cerintei autentificarii in cadrul unui birou notarial.

 

 

SECTIUNEA 2.  ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Campania publicitara este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in perioadele si locatiile determinate conform cu tabelul de mai jos:

 

Data – Localitate – Locatie – Orar

 

23, 24, 25.02. 2007 – Iasi – Locatie: Iulius Mall – V: 13-21; S: 10-21; D: 10-18;

 

2, 3, 4.03.2007 – Constanta - Locatie: Carrefour Constanta - V: 13-21; S: 09-21; D: 10-18;

 

9, 10, 11.03.2007 – Bucuresti - Locatie: Cora Pantelimon - V: 13-21; S: 09-21; D: 10-18;

 

16, 17, 18.03.2007 – Brasov - Locatie: Carrefour Brasov - V: 13-21; S: 09-21; D: 10-18;

 

23, 24, 25.03.2007 – Cluj - Locatie: Cora - V: 13-21; S: 09-21; D: 10-18;

 

30, 31.03, 1.04.2007 – Timisoara - Locatie: Iulius Mall - V: 13-21; S: 10-21; D: 10-18;

 

6, 7, 8.04.2007 – Craiova - Locatie: Can Serv Primavara - V: 13-21; S: 09-21; D: 10-18;

 

13, 14, 15. 04.2007 – Bucuresti - Locatie: Carrefour Orhideea - V: 13-21; S: 09-21; D: 10-18.

 

 

SECTIUNEA 3.  DURATA CAMPANIEI

 

Campania publicitara incepe la data de 23 februarie 2007 si dureaza pana la data de 15 Aprilie 2007, in intervalul orar urmator:

zilele de vineri: 13:00 – 21:00

zilele de sambata: 9:00-21:00 (pt. Iulius Mall in Iasi si Timisoara: 10:00 – 21:00)

zilele de duminica: 10:00-18:00

Campania publicitara se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, conform orarului mai sus amintit agreat in prealabil cu locatiile.

 

 

SECTIUNEA 4.  DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania publicitara este deschisa tuturor participantilor la degustarea organizata in Locatiile mentionate in Sectiunea 2 a prezentului Regulament, care au implinit varsta de 18 ani pana la data completarii talonului de participare la Campanie, cu exceptia angajatilor societatii Organizator Clock Advertising, ai Clientului STAR FOODS EM SRL, precum si a membrilor familiilor tuturor acestora (copii, parinti, sot/sotie).

 

Participantii la Promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Campaniei publicat pe site-ul Clientului (www.starfoods.ro) si pe site-ul www.infopromotii.ro, si disponibil spre consultare gratuita la fiecare locatie de desfasurare a Campaniei.

 

 

SECTIUNEA 5.  MECANISMUL CAMPANIEI

 

Mecansimul campaniei Lay’s ChampionChips, este urmatorul: in fiecare locatie mentionata la Sectiunea 2 in intervalul orar anuntat, va exista un stand promotional personalizat in cadrul caruia o echipa de promoteri (din partea Organizatorului), formata din 4 persoane (3 fete si 1 baiat) va organiza o degustare de produse din care produsul Lay’s chips si un alt produs din categoria chips. Standul promotional va fi alcatuit dintr-o scena echipata cu 4 mese de sampling clasice, cutii speciale pentru produse, boxe pentru sonorizare, tabla de marcaj, precum si o urna mobila, inchisa din constructie care nu poate fi deschisa. Orice persoana care doreste va fi invitata sa deguste in paralel cele 2 marci de chips: Lay’s si o alta marca, denumita in continuare „marca X” si sa-si exprime preferinta. Echipa Organizatorului se obliga ca pe parcursul derularii Campaniei sa respecte legislatia concurentei si sa nu intreprinda vreo actiune de natura sa fie considerata drept act de concurenta neloiala. Fiecare persoana care degusta chipsurile oferite este invitata sa-si spuna preferinta si va primi instant o punga de produse Lay’s Chips Sare de 40 g. Persoanelor participante la degustare care declara ca au implinit varsta de 18 ani pana la data degustarii inclusiv, indiferent de preferinta exprimata, le va fi oferit un talon de participare la Campanie pe care vor trebui sa-l completeze cu urmatoarele date personale: nume, prenume, oras, adresa completa din cartea de identitate/buletin, numarul de telefon si semnatura. Prin completarea si semnarea talonului, participantul declara ca a luat cunostinta de prevederile prezentului Regulament si le accepta, si ca de asemenea este de acord ca datele sale cu caracter personal inscrise pe talon sa fie folosite de catre Organizator si Clientul Star Foods pentru derularea prezentei Campanii cat si in scopuri statistice. Talonul contine doua parti avand fiecare dintre ele inscrisa seria unica a talonului. Cea pe care se inscriu datele personale ale participantului se pliaza de catre acesta si se introduse in urna mobila existenta in locatie, urmand a participa la extragerea ce va avea loc in ultima locatie in cadrul Campaniei si anume in locatia Carefour Orhideea din Bucuresti in data de 15.04.2007 dupa inchiderea degustarii, in jurul orei 18.00. Cealalta parte a talonului avand inscriptionata si aceasta seria unica a talonului se va pastra de catre participant urmand a fi prezentata la revendicarea premiului pentru validare. Urna in care se introduc taloanele de participare este mobila si va fi transportata prin grija Organizatorului de la o locatie la alta asigurandu-i-se integritatea si functionalitatea pe toata durata Campaniei. Ea nu va putea si desfacuta pe parcursul Campaniei, fiind inchisa din constructie, existand posibilitatea inlocuirii sau schimbarii ei numai in caz de distrugere, caz in care se asigura transferul tuturor taloanelor existente in urna distrusa.

La data de 15 aprilie 2007, dupa incheierea degustarii in locatia din Bucuresti din incinta Carefour Orhideea, adica putin dupa ora 18, in prezenta unei Comisii de validare a extragerii, formata dintr-un reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al Clientului, o persoana din cadrul Carefour Orhideea, precum si o persoana din public, in fata persoanelor aflate in locatie se va deface urna mobila si va fi extras talonul castigator, anuntandu-se seria acestuia, numele si prenumele castigatorului, precum si localitatea de domiciliu. Castigatorul urmeaza sa fie contactat telefonic de catre Organizator, in urmatoarele zilele, pentru a i se cere validarea premiului si pentru a i se oferi detaliile necesare cu privire la intrare in posesia acestuia. De asemenea, tot la momentul extragerii se va mai extrage un talon rezerva, anuntat de asemenea, care va fi validat in cazul in care talonul castigator nu poate fi validat ori castigatorul nu este gasit intr-o perioada de 10 zile de catre Organizator, ori daca acesta refuza sa primeasca premiul ori, din motive intemeiate, nu poate intra in posesia acestuia (are interdictie de a parasi teritoriul Romaniei, a dobandit o interdictie de intrare pe teritoriul Spaniei etc). Regulile cu privire la validare se aplica in in cazul rezervei daca aceasta va trebui sa fie activata.

Organizatorul isi rezerva posibilitatea de a filma pe parcursul derularii Campaniei in locatiile mentionate, precum si la extragerea finala a castigatorului urmand ca materialele filmate, precum si numele castigatorului sa poata fi facute publice in scopuri de marketing.

 

 

SECTIUNEA 6   DESCRIEREA PREMIILOR ACORDATE SI VALOAREA ACESTORA

 

Premiul oferit in urma extragerii organizate in date de 15 aprilie 2007 in locatia Carefour Orhideea din Bucuresti va consta intr-o Excursie in Spania, pentru 2 persoane (castigatorul nu va fi responsabil pentru plata impozitului pe castigul din prezenta campanie conform Codului Fiscal, acesta intrand in atributiile de plata ale Organizatorului). Excursia va avea loc in luna mai 2007, data exacta a acesteia urmand a fi comunicata ulterior. Excursia include: transportul cu avionul la clasa economic (cost bilet si taxe de aeroport), cazarea in regim de demipensiune (asigurandu-se mic dejun si cina) la un hotel de 3 stele din Barcelona, durata excursiei este de 4 zile (3 nopti cazare), se asigura de asemenea transportul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport in Barcelona. Premiul acordat nu include bani de cheltuiala pentru perioada sejurului in Barcelona ori acoperirea altor cheltuieli afara de cele mentionate in prezenta Sectiune. Valoarea neta a premiului acordat in cadrul prezentei campanii este de 924 Euro si va fi suportata integral de catre compania STAR FOODS EM SRL. Detaliile logistice cu privire la acordarea acestuia vor fi asigurate de catre Organizatorul prezentei Campanii.

Nu se admite acordarea echivalentului in bani al premiilor. Premiul este transmisibil, castigatorul avand posibilitatea, in cazul in care nu poate accepta premiul din diverse motive, sa numeasca o alta persoana care sa primeasca premiul in locul sau.

 

 

SECTIUNEA 7   DATELE CU CARACTER PERSONAL

 

Prin participarea la prezenta Campanie, respectiv prin completarea, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora, precum si cu privire la folosirea datelor cu caracter personal conform prevederilor prezentului Regulament si cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in scopul acordarii premiului catre castigatorul Campaniei, precum si in scopuri statistice.

Star Foods EM SRL  este operator de date cu caracter personal fiind inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal sub nr. 3141. Star Foods EM SRL imputerniceste pe Organizatorul Clock Advertising conform dispoztiilor Legii nr. 677/2001 cu respectarea prevederilor acesteia, sa prelucreze datele castigatorului pentru activitatile legate de administrarea promotiei si intrarea in posesia a premiului, urmand a fi dezvaluite in scopul acordarii premiului Campaniei, precum si in scopuri de marketing. Datele celorlalti participanti nu vor fi prelucrate decat pentru scopuri statistice si nu vor fi dezvaluite niciunui alt destinatar. Taloanele participante la extragere vor fi pastrate la sediul Clientului Star Foods pentru o perioada de 6 (sase) luni de la finalizarea Campaniei, dupa care vor fi distruse.

Pe toata perioada Campaniei cat si dupa incetarea acesteia castigatorul si rezerva desemnata beneficiaza de toate drepturile prevazute in Legea nr. 677/2001 in ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal colectate de la ei, respectiv:

a) dreptul de a fi informati cu privire la identitatea operatorului care prelucreaza datele, scopul prelucrarii etc.

b) dreptul de acces la date, si anume de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt ori nu sunt prelucrate de catre acesta;

c) dreptul de interventie asupra datelor, presupunand dreptul de a obtine de la operator gratuit, la cerere, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor, in special a celor incomplete ori eronate, precum si transformarea acestora in date anonime;

d) dreptul de opozitie, asa cum este acesta mentionat de dispozitiile legal;

e) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale rezultate in urma unei prelucrari de date de natura sa evalueze unele aspecte ale personalitatii si anume competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau alte asemenea aspecte;

f) dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de Legea nr. 677/2001 care le-au fost incalcate.

Prin participarea la Campanie si completarea talonului, Participantii isi dau acordul la includerea in baza de date a Organizatorului, organizata pe durata Campaniei. Scopul acestei baze de date consta exclusiv in anuntarea publica a Participantilor castigatori ai extragerii, acordarea premiului si in respectarea prevederilor legislatiei fiscale, baza de date urmand a fi distrusa de indata ce legislatia fiscala permite acest lucru, precum si prelucrarea statistica de date cu caracter anonim (numar total de participanti, numar de participanti care au preferat marca Lay’s, numar de participanti care au preferat cealalta marca de chipsuri nenominalizata).

 

 

SECTIUNEA 8   NOTIFICAREA SI PREDAREA PREMIILOR

 

Castigatorul desemnat in urma extragerii din data de 15 aprilie 2007 va intra in posesia premiului oferit, astfel numele sau si localitatea de domiciliu vor fi anuntate in public dupa extragere, ca si datele rezervei, si vor fi publicate pe cele doua site-uri mentionate in prezentul Regulament. In decurs de maxim 2 zile va fi contactat de catre reprezentantii Organizatorului pentru validarea talonului si stabilirea detaliilor legate de intrarea in posesie a premiului, urmand a furniza acestora toate datele necesare organizarii excursiei oferite ca premiu. In cazul in care in decurs de 10 zile acesta nu este gasit ori nu doreste sau nu poate intra in posesia premiului, acesta va fi acordat rezervei urmandu-se aceeasi procedura mentionata mai sus. Se mentioneaza ca desemnarea castigatorului ca si predarea Premiului constituie evenimente publice ce vor putea fi mediatizate de catre Organizator si Client, in scopuri de reclama si publicitate.

 

 

SECTIUNEA 9   TAXE SI IMPOZITE

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru premiile acordate castigatorilor in conformitate cu legislatia in vigoare privind impozitul pe venit, conform Codului Fiscal; orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL OFICIAL

 

Regulamentul Oficial al promotiei va fi publicat pe site-ul www.starfoods.ro si www.infopromotii.ro, incepand cu data de 22.02.2007 si va fi pus la dispozitia participantilor spre consultare gratuita inclusiv in locatiile in care se vor desfasura degustarile si la promoterii care vor fi prezenti la eveniment. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea prealabila a acestor modificari intr-un cotidian de larga circulatie nationala si pe site-ul www.starfoods.ro sau www.infopromotii.ro.

 

Regulamentul Oficial poate fi solicitat de catre orice participant la promotie atat la sediul STAR FOODS EM SRL, situat in Strada Taberei 2, Popesti-Leordeni,  cat si la sediul Organizatorului Clock Advertising, Bd Burebista nr 3, Bl D16, Bucuresti, sector 3, incepand cu data de 22 Februarie 2007 si pana pe data de 15 Aprilie 2007.

 

Participarea la promotie nu este conditionata de nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte.

 

Prin participarea la aceasta promotie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

 

 

SECTIUNEA 11. INCETAREA CAMPANIEI

 

Prezenta promotie poate inceta numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua. Promotia are o durata limitata la data de 15.04.2007. Evenimentele de forta majora apara de raspundere pe Organizator si pe Clientului acestuia.

 

 

SECTIUNEA 12.  LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Eventualele reclamatii legate de derularea promotiei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: S.C. Clock Advertising S.R.L., Bd. Burebista, Nr.3, Bloc D16, Et. 1, Ap 36, Sector 3, Bucuresti. Pentru informatii suplimentare adresati-va promoterilor sau la numerele de telefon cu tarif normal 021-326.71.83.

 

Prezentul Regulament a fost intocmit si autentificat de catre Organizatorul evenimentului, acesta fiind obligat sa-l inregistreze si la Ministerul Finantelor.

Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Lay's ChampionChips"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Lay's ChampionChips

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media