CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Lansare My UPC

My UPC

Premii prin tragere la sorti: 1 x ultrabook Sony Vaio; 5 x iPad mini; 5 x consola Playstation; 10 x abonament Fiber Power.
Premii garantate - exclusiv pentru clientii care platesc online folosind un card Mastercard sau Maestro: 5% reducere, in limita a 8 lei, o singura data, la prima plata online a facturii.

Creeaza-ti cont pe MyUPC si activeaza-ti factura electronica.

Perioada promoţiei: 15 noiembrie 2013 - 15 februarie 2014

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI
„Lansare My UPC”
-15.11.2013 – 15.02.2014-


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI. REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI.
1.1 Concursul „Lansare My UPC” (denumit in continuare „Concursul”), va fi organizat de catre Graffiti BBDO S.A., cu sediul in Bucuresti, Str. Iordache Golescu nr. 17, Sector 1, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/8150/1991 si avand codul de inregistrare fiscala RO2359460 (denumita in cele ce urmeaza „Organizatorul”), in numele UPC Romania S.R.L., societate inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/5971/2003 si avand codul de inregistrare fiscala RO12288994 si sediul in Bucuresti, Sos. Nordului nr. 62D, Sector 1 si se va desfasura prin intermediul portalului my.upc.ro.
1.2 Acest Concurs se va desfasura conform instructiunilor comunicate de catre Organizator, cu aplicarea prevederilor prezentului regulament (denumit in continuare „Regulamentul”) si cu respectarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului my.upc.ro („Website-ul”), ce pot fi cunoscute prin accesarea optiunii „Termeni si Conditii” afisate pe acest Website.
1.3 Persoanele cu drept de participare ce doresc sa se inscrie in vederea participarii la Concurs trebuie sa respecte prezentul Regulament, precum si oricare dintre termenii si conditiile de utilizare a Website-ului, portal prin intermediul caruia va fi implementat intregul Concurs.
1.4 Regulamentul este intocmit si este disponibil, in mod gratuit, oricarei persoane interesate prin accesarea paginii de Website, sectiunea “Regulament”. Aceasta este parte integranta a Website-ului, portal in cadrul si prin intermediul caruia vor fi intreprinse toate activitatile legate de organizarea acestui Concurs.
1.5 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, implicit oricare dintre conditiile privind organizarea Concursului, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau prelungi desfasurarea acestuia, cu instiintarea prealabila a participantilor/potentialilor participanti cu privire la orice modificare a prevederilor Regulamentului. Modificarile si/sau completarile vor fi comunicate cu cel putin 48 de ore inainte ca acestea sa devina aplicabile, prin afisarea pe Website (la sectiunea Regulament).
1.6 Pentru evitarea oricarei neintelegeri, prezentul Concurs se desfasoara in limba romana. Organizatorul nu va avea obligatia sa asigure servicii de traducere/interpretare in legatura cu participarea la Concurs, inclusiv in ceea ce priveste premiile oferite conform prevederilor Regulamentului si nu va acoperi niciun cost legat de traducere/interpretare, acestea fiind exclusiv in sarcina participantilor.
1.7 Prelucrarea datelor personale furnizate, colectate si utilizate in cadrul Concursului se face in conformitate cu legislatia romana aplicabila, direct de catre UPC, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 29547 in Registrul prelucrarilor de date cu caracter personal.l.


SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI.
2.1 Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, exclusiv prin intermediul Website-ului, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.


SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI.
3.1 Concursul va fi lansat incepand cu data de 15 noiembrie 2013, ora 16:00:01 si sub rezerva neintervenirii unei decizii de modificare a duratei ori de suspendare sau incetare a Concursului, se va incheia la data de 15 februarie 2014, ora 12:59:59.
3.2 Organizatorul poate hotari oricand modificarea duratei Concursului, printr-un act scris, parte integranta a Regulamentului (document care poate fi pus la dispozitia tuturor celor interesati).


SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE.

4.1 Se pot inscrie in vederea participarii la Concurs numai persoanele fizice, cetateni romani, cu domiciliul sau resedinta in Romania, care la data inscrierii au indeplinit varsta de 18 ani si care au abonament telefon/TV/Internet la UPC, incheiat inainte de 15 februarie 2014, dar care nu au cont My UPC.
4.2 Nu pot participa la acest Concurs angajatii Organizatorului precum si colaboratorii implicati in dezvoltarea acestui proiect si nici membri familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).


SECTIUNEA 5. DESCRIEREA PREMIILOR.
- Un ultrabook Sony Vaio, in valoare de 6.731 lei brut (din care impozit 981 lei);
- 5 premii, fiecare constand intr-un iPad mini, in valoare de 1.886 lei brut (din care impozit 206 lei);
- 5 premii, fiecare constand intr-o consola Playstation, in valoare de 1.314 lei brut (din care impozit 114 lei);
- 10 premii, fiecare constand intr-un abonament Fiber Power 200 timp de un an (pentru participantii clienti din orasele in care viteza maxima UPC este de 200 Mbps) in valoare de 1.229 lei (TVA inclus, din care impozit 101 lei) sau Fiber Power 120 timp de un an (pentru participantii clienti din orasele in care viteza maxima UPC este de 120 Mbps) pentru un an de zile, in valoare de 1.086 lei (TVA inclus, din care impozit 78 lei).
Abonamentul Fiber Power 200 include internet de 200 Mbps si Abonamentul TV Maxim.
Abonamentul Fiber Power 120 include internet de 120 Mbps si Abonamentul TV Maxim.
Valoarea totala a premiilor este 35.021 lei (TVA inclus, s-a luat in considerare valoarea cea mai mare a abonamentului anual UPC ce poate fi castigat) si include impozitele ce trebuie retinute si platite conform legii.
De asemenea, in cadrul acestui Concurs, se vor acorda premii garantate sub forma de reducere astfel: persoanele care isi fac cont My UPC, in perioada Concursului, isi activeaza factura electronica si efectueaza plata facturii on-line cu un card Mastercard sau Maestro, beneficiaza de 5% reducere, in limita a 8 lei. Acest premiu garantat se acorda o singura data, la prima plata online a facturii UPC.
Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru calitatea sau viciile ascunse ale premiilor acordate in acest Concurs ori pentru orice prejudicii produse castigatorilor ca urmare a calitatii necorespunzatoare ori a viciilor acestor premii. Pentru orice astfel de prejudicii, castigatorii se vor adresa fie Producatorului fie Comerciantului fiecarui obiect oferit ca premiu in cadrul acestui Concurs conform termenilor si conditiilor stipulate in certificatele de garantie ale respectivelor obiecte.
Nu se permite schimbarea parametrilor premiilor oferite in cadrul Concursului, precum nici inlocuirea premiilor cu contravaloarea acestora in bani ori cu un alt bun sau serviciu.


SECTIUNEA 6. MECANISMUL CONCURSULUI.
6.1 Clientii UPC care doresc sa participe la acest Concurs trebuie sa parcurga urmatorii pasi:
- Sa acceseze pagina Website-ul, respectiv my.upc.ro
- Sa intre in sectiunea “Creeaza-ti gratuit un cont My UPC”, sa completeze cele 3 campuri cu informatiile cerute (Cod Client, Numele de familie si Codul captcha din imagine) si sa apese butonul “Continua”
- Sa completeze campurile obligatorii e-mail, parola, confirmare parola, selectare intrebare, raspuns, precum si bifarea casutei “Sunt de acord cu termenii si conditiile“ si sa apese butonul “Continua”
- Sa acceseze link-ul de confirmare a contului trimis pe adresa de e-mail, urmand ca dupa accesarea link-ului sa primeasca mesaj de “Inregistrare completa”
- Sa-si activeze/bifeze factura electronica din submeniul “Setari factura”, din meniul “Facturi”.
In cazul in care doresc premiul garantat, participantii trebuie sa efectueze plata facturii electronice UPC, cu carduri Mastercard sau Maestro, pentru prima data prin Website si beneficiaza de reducere de 5% din valoarea facturii, dar maximum 8 lei (la prima plata on-line a facturii UPC.).
Participantii trebuie sa efectueze o tranzactie care sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii de eligibilitate:
1. reprezinta plata unei facturi aferente serviciilor UPC;
2. este efectuata pe platforma de plati online UPC - my.upc.ro;
3. este efectuata cu orice card bancar emis sub marcile MasterCard si Maestro, credit si debit, indiferent de banca emitenta a cardului, card care nu a mai fost utilizat pentru plata unei facturi UPC pe platforma de plati online my.upc.ro;
4. tranzactia este finalizata cu succes - pentru ca o tranzactie sa fie considerata finalizata cu succes, platitorul trebuie sa primeasca pe e-mail chitanta in format electronic de la procesatorul de plata PayU;
5. tranzactia este efectuata in perioada Concursului: 15 Noiembrie 2013, ora 16:00:01 – 15 Februarie 2014, ora 12:59:59
6. Premiul garantat se acorda o singura data per persoana (per cont My UPC).
O persoana detinatoare de card Mastercard sau Maestro, poate efectua plata mai multor facturi cu acelasi card si va fi inscrisa la Concurs, atata timp cat facturile platite sunt pe conturi My UPC diferite si platile indeplinesc conditiile de mai sus, insa va primi o singura data reducerea de 5%.


SECTIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR SI ACORDAREA PREMIILOR.
7.1 Desemnarea castigatorilor.
Premiile garantate.
Se vor acorda persoanelor care platesc pentru prima data factura electronica, cu carduri Mastercard sau Maestro, prin Website, respectiv platforma my.upc.ro in perioada Concursului.
Premiile acordate prin tragere la sorti.
Clientii UPC care si-au creat un cont My UPC, in perioada Concursului, indiferent de natura si valoarea abonamentului (TV/Internet/Telefonie) si indiferent daca au platit sau nu factura electronica cu un card Mastercard sau Maestro, vor participa la tragerea la sorti ce va avea loc in data de 19 februarie 2014. In cadrul tragerii la sorti se vor extrage 21 de castigatori, astfel: un castigator al unui premiu constand intr-un ultrabook Sony Voio, 5 castigatori, fiecare al unui premiu constand intr-un Ipad mini, 5 castigatori fiecare al unui premiu constand intr-o consola Playstation si 10 castigatori, fiecare al unui premiu constand intr-un abonament Fiber Power Power 200 sau sau Fiber Power 120 pentru un an de zile.
De asemenea, in cadrul tragerii la sorti se vor extrage si cate 3 rezerve pentru fiecare premiu in parte.
7.2 Validarea castigatorilor. Publicarea acestora.
Ulterior desemnarii castigatorilor premiilor Concursului, Organizatorul va proceda la validarea castigurilor.
Astfel, pentru ca un participant sa poata fi validat drept castigator al Concursului, este necesara indeplinirea tuturor urmatoarelor conditii:
- sa indeplineasca conditiile prezentului Regulament;
- sa-si creeze cont My UPC si sa isi activeze factura electronica, conform articolului 6.1.
Participantii care au fost desemnati castigatori vor fi contactati dupa cum urmeaza, in primele 10 zile lucratoare de la momentul in care au fost desemnati castigatori:
- e-mail pe adresa de e-mail cu care s-a inscris in concurs, cu subiectul „Ai castigat in promotia My UPC”;
- daca dupa 48 de ore de la trimiterea e-mail-ului, castigatorul nu raspunde, el va fi contactat prin SMS, pe numarul de telefon asociat codului sau de client UPC;
- daca dupa 24 de ore dupa trimiterea SMS-ului, castigatorul nu raspunde, el va fi contactat din nou prin SMS, pe numarul de telefon asociat codului sau de client UPC;
- daca dupa 24 de ore de la trimiterea celui de-al doilea SMS, castigatorul nu raspunde, el va fi considerat nevalid si se va trece la urmatorul castigator trecut ca rezerva in tragerea la sorti.
Castigatorul va furniza adresa de livrare a premiului Organizatorului prin e-mail.
In cazul in care castigatorul nu furnizeaza adresa de livrare in termen de 4 zile lucratoare de la data ultimului SMS trimis sau nu doreste premiul, Organizatorul isi rezerva dreptul de a-l invalida, urmand ca acesta sa contacteze o rezerva din cele aferente premiului, in ordinea extragerii, ce va fi supusa procedurii de validare mentionata mai sus. In cazul in care Organizatorul nu va putea acorda din motive independe de el premiul nici castigatorului si nici rezervelor de drept, acesta va ramane in posesia Organizatorului fara obligatia de alocare catre alt participant.
Anuntarea castigatorilor se va realiza prin publicarea pe Website in termen de 30 de zile lucratoare de la data incheierii procesului de validare a castigatorilor, sub rezerva neintervenirii uneia dintre situatiile mentionate mai sus.
7.3 Intrarea in posesia premiilor.
Premiile garante, constand in reducerea de 5% la factura UPC, in limita a 8 lei, se vor acorda prin virarea sumei determinate in contul bancar aferent cardului cu care s-a efectuat tranzactia, in termen de 30 de zile de la data efectuarii tranzactiei. Operatiunea de virare va fi procesata de catre integratorul platformei de plati online Gecad Epayment International S.A. (PayU). Organizatorul isi declina orice raspundere in situatia in care din cauza procedurilor interne a bancii emitente a cardului, termenul de virare depaseste 30 de zile de la data efectuarii tranzactiei sau in situatiile in care operatiunea de virare nu se poate realiza din motive ce nu tin de Organizator, inclusiv in cazurile de inchidere a contului aferent card-ului.
Premiile constand in ultrabook Sony Voio, Ipad mini si consola Playstation vor fi expediate de catre Organizator prin intermediul unui curier privat, pe cheltuiala Organizatorului, ulterior incheierii procesului de validare a castigurilor (nume, prenume, adresa), dar nu mai tarziu de 45 de zile lucratoare de la data la care lista finala a castigatorilor a fost comunicata pe Website, la sectiunea “Castigatori”).
In cazul premiilor constand in abonamente Fiber Power Power 200 sau Fiber Power 120, intre participant si UPC, se va incheia un abonament de Internet pe un an de zile, incepand cu cea mai apropiata data. In cazul in care castigatorul are deja un astfel de abonament, acestuia i se va aplica un discount de 100% pentru 12 luni. In cazul in care castigatorul nu este in zona de acoperire 200 Mbps sau 120 Mbps, acesta va primi cea mai mare viteza disponibila.
In cazul in care premiile nu sunt preluate, acestea raman in posesia Organizatorului.
Orice eroare si/sau omisiune cu privire la datele personale furnizate Organizatorului nu atrage raspunderea acestuia, acuratetea datelor de contact furnizate de participanti fiind in responsabilitatea exclusiva a participantilor. Organizatorul nu este responsabil nici in cazul in care un Participant desemnat castigator nu poate fi contactat din cauza numelui, adresei sau numarului de telefon incorecte/incomplete.


SECTIUNEA 8. DREPTURI, OBLIGATII, RESPONSABILITATI
Inscrierile inainte sau dupa perioada de inscriere in Concurs, mentionata in Regulament, nu vor fi luate in considerare.
Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme intampinate de participanti la inscrierea in Concurs, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreste sa se inscrie in Concurs. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita inscrierea in Concurs in perioada de desfasurare a Concursului, in cazul in care providerul de Internet nu este Organizatorul. In caz contrar, reclamatiile vor fi tratate individual.
Organizatorul nu are obligatia de a verifica si nu este responsabil pentru autenticitatea numelui vizitatorilor Website-ului, sau in cazul in care acestia afecteaza drepturile tertilor, in special dreptul la un nume sau alte drepturi personale, dreptul la un nume comercial, dreptul la o marca comerciala sau alte drepturi de proprietate intelectuala.
Participantul este pe deplin responsabil pentru fiecare actiune a sa in cadrul acestui Concurs.
Participantul este unicul responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii sale la acest Concurs.


SECTIUNEA 9. TAXE SI IMPOZITE:
Avand in vedere prevederile legii fiscale incidente, Organizatorul este raspunzator pentru plata taxelor/impozitelor aferente premiilor acordate castigatorilor Concursului in baza prezentului Regulament, taxe/impozite pe care Organizatorul (personal sau prin intermediul unui tert desemnat) il va calcula si plati in conformitate cu prevederile Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.
De la data transferului dreptului de proprietate asupra premiilor, toate cheltuielile legale aferente acestor bunuri revin proprietarului.
Participantilor la Concurs nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Concursului (cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea participarii la Concurs sau a solicitarii Regulamentului etc.).


SECTIUNEA 10. ANGAJAMENTE, CONFIDENTIALITATEA DATELOR:
In vederea desfasurarii Concursului, UPC prelucreaza datele personale ale participantilor la Concurs in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 29547 in Registrul prelucrarilor de date cu caracter personal. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestui Concurs nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia imputernicitilor si partenerilor contractuali ai Organizatorului si a cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.
Prin inscrierea in Concurs, participantii isi asuma prevederile prezentului Regulament si sunt de acord cu faptul ca datele lor personale sa fie prelucrate si sa intre in baza de date UPC. Datele personale colectate nu vor fi folosite pentru campanii viitoare de informare, pentru a transmite materiale informative despre produsele si serviciile UPC si ale partenerilor sai, prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS), decat daca acestia si-au dat acordul inainte.
UPC garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor participantilor. Participantul la Concurs, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18). Participantii au dreptul de a obtine de la UPC, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata UPC, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Concurs va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre UPC la adresa indicata in cadrul prezentului Regulament.


SECTIUNEA 11. INCETAREA / INTRERUPEREA CONCURSULUI.
11.1 Concursul poate inceta oricand in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura fie desfasurarea in bune conditii a Concursului, fie indeplinirea scopului pentru care Concursul este organizat.
11.2 Concursul poate fi suspendat ori poate inceta oricand in baza deciziei Organizatorului, fara ca prin aceasta sa se nasca vreun drept la despagubire, cu conditia ca Organizatorul sa comunice in prealabil o astfel de situatie.


SECTIUNEA 12. LEGEA APLICABILA. LITIGII.
12.1 Prezentul Regulament este supus legii romane.
12.2 Eventualele litigii decurgand din sau in legatura cu acest Regulament se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care nu se ajunge la o intelegere pe aceasta cale, litigiile vor fi inaintate spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul Organizatorului din Bucuresti.


SECTIUNEA 13 – DIVERSE.
13.1 Prin inscrierea la Concurs, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
13.2 Eventualele contestatii cu privire la Concurs si la prezentul Regulament vor fi luate in considerare pana la data de 23 februarie 2014 , inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Lansare My UPC"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Lansare My UPC

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media