CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Kraft Paints - "Recompensa pentru performanta"

Concurs cu premii Kraft Paints

Recompense garantate pentru proprietarii de magazine: cate 150 RON constand in produse participante pentru fiecare achizitie in valoare de 1.500 RON fara TVA. Recompense garantate pentru vanzatori: cate un cupon valoric de 50 RON pentru fiecare achizitie in valoare de 1.500 RON fara TVA pe care o face magazinul.

Aprovizioneaza-ti magazinul achizitionand produse participante din gama Kraft Paints in valoare de 1.500 RON (sau multiplu), completeaza talonul de inscriere de la distribuitorii autorizati Druckfarben si acumuleaza puncte.

Perioada promoţiei: 15 aprilie - 31 octombrie 2008

Promotie expirata
4 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL PROGRAMULUI

“Recompensa pentru performanta”

Programul pentru detailisti al companiei Druckfarben

Perioada programului: 15 aprilie – 31 octombrie 2008

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL PROGRAMULUI

 

Organizatorul programului “Recompensa pentru performanta”, SC DRUCKFARBEN ROMANIA SRL cu sediul in Magurele-Ilfov, Str. Atomistilor Nr. 17 - 23. Programul se deruleaza prin intermediul HIT MAIL SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Pictor Iosif Iser, Nr. 19. Decizia de derulare a programului conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul dar nu inainte de a anunta participantii.

 

 

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE A PROGRAMULUI

Programul este organizat si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.

 

 

SECTIUNEA 3. DURATA PROGRAMULUI

Programul se desfasoara in perioada 15 aprilie – 31 octombrie 2008. Inscrierea in promotie se poate face pana la data de 28 septembrie 2008.

 

 

La acest program vor participa urmatoarele produse, care sunt publicate si in brosura programului:

-           Kraft Brilliant White – Vopsea lavabila stralucitor de alba pentru interior, 4 L, 10 L si 15 L.

-           Kraft Ultra Washable - Vopsea superlavabila pentru interior, alb si baze de nuantare, 4 L, 10 L si 15 L

-           Kraft Kitchen & Bathroom - Vopsea lavabila antimucegai, pentru baie si bucatarie, 4 L si 10 L

-           Kraft Exterior - Vopsea lavabila pentru exterior, alb si baze de nuantare, 4 L, 10 L si 15 L

-           Kraft Relief – Vopsea texturata, 28 Kg

-           Kraft Wall Primer – Amorsa pentru pereti interiori si exteriori, 0.75 L, 4 L si 10 L

-           Kraft Stain Blocker Aqua – grund alb pe baza de apa, pentru blocarea petelor, 4 L si 10 L

-           Kraft Repair – chit acrilic pentru reparatii, 400 g si 800 g

-           Kraft Antimold/Mold Blocker – solutie antimucegai, 1 L

-           Kraft Montage foam/Kraft Montage basic foam – spuma poliuretanica pentru montaj si etansare, 0.75 L, 0.5 L si 0.3 L

-           Kraft Silicone Sanitary/Sealer bathroom & kitchen – etansant siliconic pentru baie si bucatarie, 0.280 L

-           Kraft Silicone Universal/Sealer all surfaces – etansant siliconic neutru pentru interior si exterior, 0.280 L

-           Kraft Acryl Universal/Sealer multipurpose – etansant acrilic pe baza de apa pentru interior si exterior, 0.280 L

-           Kraft Professional Standard – trafalet din lana Merinos.

 

Nota: Datorita faptului ca portofoliul Kraft trece printr-o schimbare de design si - in unele cazuri - de nume, veti gasi pentru unele produse doua denumiri (prima este cea veche, a doua este cea noua. De exemplu: Kraft Antimold/Kraft Mold Blocker). Am adoptat acesta metoda deoarece mai exista stocuri pe denumirile vechi si nu dorim sa se creeze confuzii.

 

 

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Programul este deschis societatilor comerciale care au sau incheie contract cu oricare dintre distribuitorii autorizati Druckfarben si care au activitate de vanzare cu amanuntul, precum si vanzatorilor acestora.

 

Tipurile de magazine care se pot inscrie in program:

a.         Magazine en detail – proprietate a distribuitorilor Druckfarben

b.         Magazine en detail – care nu sunt proprietatea distribuitorilor Druckfarben ci sunt aprovizionate de distribuitorii Druckfarben

c.         Depozite cu vanzare en detail catre consumatorul final

Tipurile de puncte de  vanzare care nu participa la promotie: depozite care vand numai en gros.  De ex. nu poate participa la promotie depozitul din care distribuitorul livreaza in piata.

 

In cazul in care o societate comerciala are mai multe puncte de lucru (functioneaza ca si retea de 2 sau mai multe magazine), se pot inscrie in program toate magazinele care functionau deja ca si punct de lucru la data de 15 aprilie 2008, precum si magazine deschise dupa aceasta data, in masura in care au contract incheiat cu distribuitori ai Druckfarben.

In cazul in care un participant nu respecta, pe perioada desfasurarii programului, conditiile stipulate in prezentul regulament, Druckfarben isi rezerva dreptul de a comunica participantului retragerea acestuia din program.

 

Nu pot participa angajatii societatii Druckfarben, angajatii distribuitorilor Druckfarben, cu exceptia celor care ocupa o pozitie ce ii califica pentru acest program (respectiv vanzatori in punctele de vanzare cu amanuntul) si angajatii agentiilor de publicitate implicate.

 

 

SECTIUNEA 6. MODUL DE DESFASURARE A PROGRAMULUI

 

Programul “Recompensa pentru performanta” se adreseaza societatilor comerciale care indeplinesc conditiile mentionate in cadrul Sectiunii 5 si are 2 categorii de participanti: proprietarii societatilor comerciale sau un imputernicit al acestora si angajatii acestor societati comerciale  care au calitatea de vanzatori in magazin/punct de vanzare. In cazul societatilor comerciale cu mai multe puncte de lucru, fiecare punct de lucru va fi monitorizat separat.

 

Programul “Recompensa pentru performanta” consta in acordarea de recompense fara tragere la sorti pentru magazinele si pentru vanzatorii angajati ai acestora, care se inscriu in program. Recompensele se acorda in functie de atingerea obiectivelor valorice, dupa cum urmeaza:

 

SECTIUNEA 6.1 Recompense fara tragere la sorti pentru magazin (proprietar sau un imputernicit al acestuia).

Pentru a putea participa la program, magazinul trebuie:

1)         Sa completeze un formular de inscriere. Acesta va insoti catalogul promotiei oferit de catre reprezentantul Druckfarben sau agentii distribuitorilor Druckfarben pe tot parcursul programului. Data limita de inscriere in programul “Recompensa pentru performanta” este 28 septembrie 2008.

Participantul trebuie sa completeze TOATE campurile existente in acest formular, inculsiv data la care s-a completat. Formularul trebuie completat in dublu exemplar, semnat de proprietar sau de un imputernicit al acestuia, stampilat si contrasemnat de agentul (angajat al Druckfarben Romania sau al distribuitorului) care il preia. Un exemplar al formularului ramane in posesia proprietarului magazinului (sau a imputernicitului acestuia).

 

2)         Facturile de achizitie ale fiecarui magazin se trimit la Druckfarben de catre distribuitorul cu care magazinul respectiv are contract. Expeditia se face prin curier, la sfarsitul fiecarei luni. Pentru a evita dubla bonusare a vanzatorilor, daca un magazin are 2 sau mai multi vanzatori, pe fiecare factura trimisa se va mentiona in clar numele unui singur vanzator.

 

3)         Sa achizitioneze de la distribuitorul cu care are contract produse din gama participanta la program, pentru a putea primi recompensa dupa cum urmeaza:

 

a)         Pentru achizitii in valoare de 1,500 RON fara TVA se acorda o recompensa de 150 RON in produse din gama participanta la promotie, la pret de lista fara TVA.

 

b)         Concurentul este recompensat pentru fiecare 1,500 RON (sau multiplu intreg de 1,500 RON) achizitii. In cazul in care cumulul facturilor de achizitie dintr-o luna nu formeaza multiplu intreg de 1,500 RON se acorda recompensa pentru intreg iar diferenta se reporteaza pentru luna urmatoare. Exemplu: pentru total achizitii 3,600 RON fara TVA la sfarsitul unei luni se acorda 300 RON fara TVA recompensa si se reporteaza diferenta de 600 RON pentru urmatoarea luna.

 

c)         Sa comande, prin intermediul distribuitorului, produsele pe care doreste sa le primeasca in contul sumei care i se cuvine. Druckfarben  va comunica suma respectiva in termen de 10 zile dupa ce primeste de la distribuitor, la sfarsitul fiecarei luni, facturile de achizitie ale magazinului.

 

 

SECTIUNEA 6.2 Recompense fara tragere la sorti pentru vanzatorii din magazine

Nu pot participa decat vanzatorii din magazinele care s-au inscris in acest program. Daca un magazin vinde produse KRAFT dar nu este inscris, vanzatorul/vanzatorii din acel magazin nu pot participa.

 

Pentru a putea participa la program, vanzatorul trebuie:

1.         Sa completeze formularul de inscriere dedicat sectiunii “vanzatori”. Acest formular va insoti catalogul programului - oferit de catre reprezentantul Druckfarben sau agentii distribuitorilor Druckfarben - pe tot parcursul programului. Data limita de inscriere este de 28 septembrie 2008.

Participantul va trebui sa completeze TOATE campurile existente in acest formular referitoare atat la datele sale, cat si la cele ale societatii participante. Formularul trebuie completat in dublu exemplar, semnat de vanzator si contrasemnat de agentul care il preia. Un exemplar al formularului ramane in posesia participantului (vanzator). Atentie! Formularele magazinelor au tiparita o serie in coltul din drapta sus. Pe formularul destinat vanzatorilor spatiul respectiv este lasat gol pentru ca acolo trebuie neaparat completat numarul de pe formularul magazinului.

 

2.         Sa colecteze un numar de puncte conform cu catalogul primit de la agentul de vanzari Druckfarben.

150 RON (fara TVA) achizitii = 1 punct.  Pentru 10 puncte acumulate (1,500 RON fara TVA) se acorda un bonus in valoare de 50 RON in cupoane valorice.

Participantul este recompensat pentru fiecare 1,500 RON (sau multiplu intreg de 1,500 RON) achizitii efectuate de magazin.

In cazul in care, odata cu cumulul facturilor de achizitie dintr-o luna nu formeaza multiplu intreg de 1,500 RON, se acorda recompensa pentru intreg iar diferenta se reporteaza pentru luna urmatoare. Exemplu: pentru total achizitii 3,600 RON fara TVA la sfarsitul unei luni se acorda 100 RON fara TVA bonus si se reporteaza diferenta de 600 RON pentru urmatoarea luna.

 

3.         Sa aiba grija sa isi completeze numele pe comanda trimisa distribuitorului care la randul sau il va scrie pe copiile facturii/facturilor corespunzatoare comenzii/comenzilor respective. In cazul in care un magazin are inscrisi doi vanzatori dar numele lor nu se regaseste pe nici una din facturile trimise, recompensa corespunzatoare achizitiilor magazinului se distribuie in mod egal intre cei doi.

 

4.         Sa completeze procesul verbal de primire a recompensei si sa il semneze.

 

SECTIUNEA 6.3 – Observatii asupra alocarii recompenselor

a)         Nu se permite obtinerea contravalorii in bani a punctelor acumulate. La sfarsitul programului, nu se permite obtinerea contravalorii punctelor acumulate in bani sau sub alta forma decat cea stipulata in acest regulament la Sectiunile 6.1, punctul 3, respectiv 6.2 punctul 2.

Exemplu: daca un magazin a facut achizitii in valoare de 1,550 RON pana la data de 31 octombrie, acesta va primi recompensa de 150 RON in produse, respectiv 50 RON in bonuri valorice pentru vanzator; pentru diferenta de 50 RON (0.33 puncte) nu se permite obtinerea contravalorii in bani sau sub alta forma.

b)         Nu se permite returnarea produselor pentru care s-au acordat deja premii.

 

 

SECTIUNEA 7. CONDITII DE VALIDARE

 

Pentru ca un magazin sau un vanzator sa poata fi validat drept castigator si pentru a primi recompensa, se va verifica daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

-           Formularele de inscriere sa aiba completate toate campurile (referitoare la datele personale ale vanzatorului si la cele ale societatii participante).

-           Toate facturile trimise pe parcursul promotiei trebuie sa contina specificat in clar produsele KRAFT achizitionate de la distribuitor (de ex: KRAFT Ultra Washable alb 15 L), cantitatea (de ex. 10 buc) si valoarea, precum si data. NU se iau in considerare facturi care au o data anterioara celei de inscriere in program, care nu specifica in clar produsele achizitionate si cantitatea achizitionata.

-           Se verifica fiecare factura, dupa numar si vanzator. Facturile care poarta acelasi numar si au mentionati doi vanzatori vor fi invalidate in ceea ce priveste vanzatorul si se acorda numai premiu pentru magazin; acest lucru se va aduce la cunostinta magazinului si vanzatorilor.

-           Facturile care nu poarta numele nici unui vanzator:

a) in cazul in care magazinul are inscris un singur vanzator, factura se ia in considerare si se acorda recompensa corespunzatoare punctelor acumulate

b) in cazul in care magazinul are inscrisi doi vanzatori dar pe facturi nu apare numele nici unuia dintre ei, recompensa corespunzatoare numarului de puncte acumulate se  repartizeaza in mod egal. In cazul in care recompensa este in valoare de numai 50 RON (adica un cupon valoric) fie se reporteaza integral suma pentru luna urmatoare iar suma cumulata pe doua luni se aloca egal, fie se informeaza vanzatorii care vor trebui sa confirme IN SCRIS cine primeste recompensa. 

-           Copiile facturilor trimise la Druckfarben vor fi verificate prin sondaj de catre un angajat sau reprezentant DRUCKFARBEN, magazinul fiind obligat sa permita compararea facturii originale cu cea trimisa in copie la DRUCKFARBEN.

 

 

SECTIUNEA 8. ANUNTAREA SI ACORDAREA RECOMPENSELOR

 

In urma validarii conditiilor de acordare a recompenselor conform Sectiunii 7, acestea vor fi livrate in mod gratuit la adresa unde este inregistrat punctul de lucru al participantului – societate comerciala, respectiv la adresa inregistrata pentru vanzator, pe baza unui proces verbal de predare – primire.

 

Participantii – proprietari ai societatilor comerciale sau imputerniciti ai acestora si vanzatorii - vor primi o instiintare prin SMS sau telefon (conform cu optiunea lor mentionata pe formularul de inscriere) in termen de 15 zile de la incheierea fiecarei luni asupra recompenselor care li se cuvin (cele 15 zile sunt necesare pentru inregistrarea tuturor facturilor).

 

Vanzatorilor li se vor expedia cupoanele prin curier in termen de 5 - 10 zile de la anuntare.

Magazinele vor primi recompensa in produse prin intermediul distribuitorului. Produsele dorite se comanda distribuitorului care la randul sau le comanda la Druckfarben. Termenul estimat pentru livrare este de circa 15 zile, cu conditia ca magazinul sa plaseze comanda sa la distribuitor in 2 zile de la primirea anuntului.

 

 

SECTIUNEA 9. RESPONSABILITATE, ERORI

 

La inceputul programului Organizatorul pune la dispozitia participantilor cate 1 catalog ce cuprinde regulamentul, punctajele si recompensele ce pot fi castigate, precum si un formular de inscriere. Organizatorul precum si celelalte firme implicate in promotie nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele greseli de completare si predare a documentelor (formulare de inscriere, facturi), aceasta raspundere revenind exclusiv participantilor.

 

 

SECTIUNEA 10. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

Prin inscrierea in programul “Recompensa pentru performanta” participantii declara ca sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si ca sunt de acord ca, in cazul in care vor intra in posesia a cel putin unui premiu fara tragere la sorti, numele, adresa si imaginea lor (atat ale societatii cat si ale reprezentantului legal al acesteia) sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati.

Prin inscrierea in promotie, participantii declara ca sunt de acord cu regulamentul promotiei si ca datele lor personale (atat ale societatii cat si ale reprezentatului legal al acesteia) sa fie prelucrate sa intre in baza de date S.C. Druckfarben S.R.L. Romania si sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS). S.C. Druckfarben Romnian S.R.L. se obliga sa le respecte acestora drepturile prevazute de legea 677/2001 si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta si pentru a realiza rapoarte statistice.

Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este Magurele-Ilfov, Str. Atomistilor Nr. 17 - 23.

Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al S.C. Druckfarben Romnia S.R.L. La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Bucuresti, Magurele-Ilfov, Str. Atomistilor Nr. 17 - 23, Druckfarben se obliga:

-           sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an

-           sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

-           sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului

-           sa respecte normele legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

 

SECTIUNEA 11.  TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

 

Organizatorul se obliga sa calculeze si sa plateasca impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare privind impozitul pe venit, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu acestea fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

SECTIUNEA 12. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la program se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

SECTIUNEA 13. INTRERUPEREA PROGRAMULUI

 

Campania publicitara va putea fi intrerupta in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului dar nu inainte de a anunta participantii.

 

 

SECTIUNEA 14. REGULAMENTUL PROGRAMULUI

 

Regulamentul programului este disponibil in mod gratuit la agentii de vanzari ai distribuitorilor, la directorii de zona ai Druckfarben Romania S.R.L. si pe site-ul www.infopromotii.ro.

Prin participarea la acest program, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui regulament.

Nu avem elemente multimedia.
Cipri (IS) in 15 aprilie 2008, 00:12
ce tare :)))) asta ar veni 10 % reducere ...s-ar putea sa gresesc dat fiind ora la care scriu...ce vroiam sa zic ? - pacat ca e doar pt magazine 2. dat fiind durata mare a programului o sa ne plictisim de posterul promotiei :))))))
MONICA (SUCEAVA) in 31 iulie 2008, 00:25
AM O RUGAMINTE VREAU UN NR DE TELEFON DE LA CINEVA CARE VINDE VOPSEA LAVABILA DE EXTERIOR KRAFT RELIEF MULTUMESC
Moderator 1 (Infopromotii) in 01 august 2008, 14:33
Draga Monica,
Am transmis reprezentantilor companiei Druckfarben mesajul pe care ni l-ai trimis folosind rubrica de contact. Urmeaza sa te contacteze ei. Succes!
mariana (bucuresti) in 28 august 2008, 11:55
interesanta promotie. poate un pic mai mare premiul pt.vanzator??
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Kraft Paints - "Recompensa pentru performanta""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Kraft Paints - "Recompensa pentru performanta"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media